PDA

View Full Version : Απορία περί συναστρίας και καρμικότητας

theopoula
22-12-2006, 02:50 PM
καλησπέρα σας!
Λόγω του ότι άρχισα πρόσφατα να ασχολούμαι με την αστρολογία δεν έχω τις γνώσεις να εξηγήσω μόνη μου κάτι που βρέθηκε στην συναστρία τη δική μου και του συντρόφου μου. Οι βόρειοι δεμοί της σελήνης μου πέφτουν πάνω στους νότιους τους δικούς του και το αντίστροφο. Είναι κάτι άξιο ιδιαίτερης προσοχής ή κάτι συνηθισμένο και ποιά η ερμηνεία του;

Λίλιαν Σίμου
23-12-2006, 07:14 PM
Αγαπητή Theopoula

Αυτό συμβαίνει σε διαφορά ηλικίας περίπου εννέα ετών. Το ίδιο θα έχετε με τους συνομιλίκους του συντρόφου σας. Από μόνο του, δεν μας εξηγεί πολλά. Εξ άλλου η καρμική ανάλυση, έχει βάθος και πολλές διαστάσεις.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

viki65
22-01-2007, 12:55 AM
Eίμαι κι εγω αρχάρια.Βρήκα όμως οτι ο νότιος δεσμος μου είναι σε σύνοδο με τη σελήνη τον ερμή και την αφροδίτη ενος παλιού φίλου άπο τον οποίο αν και πέρασαν 26 χρόνια που εχω να τον δω δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Σημαίνει κάτι αυτό;

Λίλιαν Σίμου
24-01-2007, 02:18 AM
Αγαπητή viki65

Σαν μία γενική αίσθηση, θα λέγαμε πως είχατε μία συναισθηματική, τρυφερή ανάμνηση επικοινωνίας με εκείνον. Μπορεί να φέρνει ένα άτομο που γνωρίζαμε από το παρελθόν. Μπορεί, όμως, ο άνθρωπος αυτός να σας θυμίζει βιωμένες εμπειρίες, με στόχο να σας αφυπνήσει κι όχι ο ίδιος να ήταν κάποτε μαζί σας. Σίγουρα συμπληρώνει κάποια κρυμμένη γνώση του υποσυνειδήτου και η επαφή του μαζί σας έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς.

Η καρμική ανάλυση, έχει πολλά στοιχεία και δεν είναι πάντα απαραίτητο κάποιος που τα ενισχύει να ήταν πάλι γνωστός μας, αλλά να φέρνει στο φως γνωστές μας ανάγκες ή αδυναμίες, που τώρα πρέπει να επεξεργαστούμε

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

viki65
25-01-2007, 10:18 AM
Κυρία Σίμου σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Με το ατομο που σας περιγράφω είχαμε σαν έφηβοι ενα κεραυνοβόλο ερωτα και μια τελεια σχέση3 ετών που σταμάτησε εξαιτιας συμπεριφορών αλλων ατομων και ισως της ανωριμοτιτας μας.Δεν πληγωσαμε ποτε ο ένας τον αλλον.Σεβομασταν ο ενας τον αλλον παρα την ηλικία μας.Μετα 25 χρονια μιλησαμε στο τηλεφωνο και παραδεχτηκαμε τα οποια λαθη μας.Νοιωθουμε τα ιδια και οι δύο παρα τη παροδο των ετων, μονο που και οι δυο εχουμε οικογένειες τις οποιες σεβόμαστε επισης.Και εδω ειναι το δυσκολο της υποθεσης.Θελουμε και οι δυο αυτη τη τηλεφωνηκή επαφη, ομως ποναμε και οι δυο.Για αυτο σας ρωτησα γιατι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε ο ενας απο τον αλλο.

Λίλιαν Σίμου
29-01-2007, 12:51 AM
Αγαπητή viki65

Ο Νότιος Δεσμός είναι ένα δεσμευτικό στοιχείο του χάρτη μας. Μας ωθεί να μείνουμε εκεί και να μην προχωρήσουμε. Είναι αρνητικό για την πρόοδό μας. θα έλεγα βέβαια, ότι οι πλανήτες που συνδέονται με τον παιδικό σας φίλο και τον Δεσμό σας, είναι πλανήτες απόλυτα σε σχέση με την εφηβεία και την γλυκύτητα της ανάμνησής της. Αυτό σας εμποδίζει να βιώσετε χωρίς πόνο τον χωρισμό. Ενδεχόμενα, όσο καλός και να είναι, σήμερα, που θα έχει αισθητά αλλάξει λόγω ωριμότητας μπορεί να αντιπροσωπεύει ελάχιστα αυτό που έχετε διατηρήσει μέσα σας σαν ανάμνηση.
Εκείνο που θα σας έλεγα είναι, ότι είναι κάτι όμορφο σίγουρα, από τα στοιχεία που παραθέτετε, αλλά δεν αποτελεί μέρος της εξελικτικής σας πορείας από μόνο του, μάλλον η αλλαγή που συνέβη όταν χωρίσατε, θα ήταν βασική για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, λόγω του ότι ο παιδικό σας φίλος, έχει ήδη περάσει από την διαδικασία της προσφοράς προς εσάς, στο παρελθόν και έχει συμπληρώσει τον κύκλο αυτό.

Είναι συγκινητικό να διατηρούνται όμως τέτοιες μνήμες και νομίζω θα έπρεπε να δεχθείτε με ευχαρίστηση την αίσθηση, πως μετά από τόσα χρόνια, δεν αλλοιώθηκε το συναίσθημα. Κρατήστε το με τρυφερότητα στην ψυχή και μην στενοχωριέστε. Η τριβή της καθημερινότητας, θα το είχε ενδεχόμενα φθείρει. Τώρα υπάρχει ζεστό, όπως ήταν στα εφηβικά σας χρόνια. Είναι ένα όμορφο δώρο του χθες...

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

viki65
29-01-2007, 10:12 AM
Κυρια Σιμου ειστε πραγματικα υπεροχη.Ακριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω προσπαθωντας να παριγορησω τον εαυτο μου γιατι η μοιρα δεν μας ηθελε μαζι.Συγκινηθικα πολυ με την αποψη σας.Χαιρομαι που εχω νοιωσει το συναισθημα αυτο.Να αγαπας και να σεβεσαι τοσο πολυ καποιον τοσα χρονια χωρις να περιμενεις και χωρις να ζητας κανενα πραγματικα ανταλαγμα παρα μονο να παρακαλας να ειναι παντα καλα κι ευτυχισμενος οπου κι αν ζει. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.