PDA

View Full Version : Aπορία για συναστρία

Marlene
21-12-2006, 06:42 PM
Η συναστρία τι ΑΚΡΙΒΩΣ προσδιορίζει;
Θέλω να πω,πότε πρέπει να αρχίσει κάποιος να φτιάχνει ένα χάρτη συναστρίας,όταν έχει γνωρίσει κάποιο άτομο και θέλει ας πούμε να "ξεκαθαρίσει" το τοπίο και να προσδιορίσει τα συναισθήματα που δημιουργούνται ή έχουν ήδη δημιουργηθεί ή ΑΦΟΤΟΥ έχει ήδη επέλθει η απαρχή μιας κάποιας επικοινωνίας/σχέσης;

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή:unsure:

kostas2004
21-12-2006, 10:24 PM
Καλησπερα.Το χαρτη συναστριας μπορεις να τον κανεις οποιαδηποτε στιγμη.Αυτο ειναι για να δεις κατα ποσο ταιριαζεις αστρολογικα με εναν ανθρωπο.Το αν ομως παει καλα ενας δεσμος η μια γνωριμια τοτε κανεις ωριαιο ωροσκοπιο κατα προτιμηση την ωρα γνωριμιας η την ωρα που αρχισες να σκεφτεσαι ερωτικα γι αυτον τον ανθρωπο.Ελπιζω να σε βοηθησα αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.Χρονια πολλα.

Marlene
23-12-2006, 02:23 PM
Α κατάλαβα,απλά δεν ξέρω αν μπορεί και να "κατονομάσει" τα αισθήματα που έχουν δημιουργηθεί
(αλλά θα μου πείτε,"καλά ούφο είσαι να μην ξέρεις τι είναι αυτό που νοιώθεις":embarrest :unsure: )

kostas2004
24-12-2006, 03:04 PM
Mπορει και να τα "κατονομασει" οπως λες γιατι θα σου δειξει που οδηγη αυτη η σχεση απο την ωρα της δημιουργιας της.Εαν λαβεις υπ οψιν σου ολες τισ παραμετρους ενος ωριαιου ωροσκοπιου τοτε θα εισαι κατα 85/100 σιγουρη για το πως θα εξελιχθει η σχεση.Εχεις ασχοληθει με ωριαιο ωροσκοπιο η τωρα αρχιζεις?

Λίλιαν Σίμου
24-12-2006, 10:40 PM
Αγαπητή Marlene

Εκτός των άλλων στοιχείων, το μέλλον μίας συναστρίας δηλώνεται από τον σύνθετο χάρτη των δύο ενδιαφερομένων. Αυτό δείχνει τις προοπτικές συνύπαρξης.

καλές γιορτές
Λίλιαν Σίμου