View Full Version : Απορία για Κρόνο
ΜαρίαΝ
12-12-2006, 01:15 AM
Γεία σας
Είμαι λέων με ωροσκόπο παρθένο ... και μιά και ο Κρόνος είναι τώρα στο ηλιακό μου ζώδιο αλλά μετά θα πέι στον ωροσκόπο μου, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να περιμένω πάλι καταστάσεις παρόμοιες ...
απλά νοιώθω λίγο οτι ο κρόνος κι εγώ θα κάνουμε παρέα όχι 2,5 χρόνια αλλά 5 !!!
δέν λέω καλός δάσκαλος είναι αλλά τόσες ώρες μάθημα δεν τις αντέχει κανείς ...
Μαρία Ν.
starfish
12-12-2006, 02:29 PM
Γεία σας
Είμαι λέων με ωροσκόπο παρθένο ... και μιά και ο Κρόνος είναι τώρα στο ηλιακό μου ζώδιο αλλά μετά θα πέι στον ωροσκόπο μου, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να περιμένω πάλι καταστάσεις παρόμοιες ...
απλά νοιώθω λίγο οτι ο κρόνος κι εγώ θα κάνουμε παρέα όχι 2,5 χρόνια αλλά 5 !!!
δέν λέω καλός δάσκαλος είναι αλλά τόσες ώρες μάθημα δεν τις αντέχει κανείς ...
Μαρία Ν.
Γεια σου Μαρια!
Ο Κρονος στον ωροσκοπο σου [1ος οικος], λογικα θα σε επηρρεασει με διαφορετικο τροπο απ οτι ο Κρονος στο ηλιακο σου ζωδιο. Διαβασε για τους οικους και τι αντιπροσωπευει ο καθενας και θα βγαλεις καποια γενικα συμπερασματα. Επισης, αν το ζωδιο της Παρθενου, πιανει και 12ο οικο, διαβασε και γι αυτον.
Καλως ηρθες! :bigsmile:
ΜαρίαΝ
12-12-2006, 07:31 PM
Γεια σου Μαρια!
Ο Κρονος στον ωροσκοπο σου [1ος οικος], λογικα θα σε επηρρεασει με διαφορετικο τροπο απ οτι ο Κρονος στο ηλιακο σου ζωδιο. Διαβασε για τους οικους και τι αντιπροσωπευει ο καθενας και θα βγαλεις καποια γενικα συμπερασματα. Επισης, αν το ζωδιο της Παρθενου, πιανει και 12ο οικο, διαβασε και γι αυτον.
Καλως ηρθες! :bigsmile:
Γεια σου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση !
απ΄ότι καταλαβαίνω έχω ακόμα να μάθω πολλά απο τον Κρόνο και σε άλλους τομείς ...
Μαρία Ν.
Λίλιαν Σίμου
13-12-2006, 01:47 AM
Αγαπητή ΜαρίαΝ
Εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω στις συμβουλές που σας δόθηκαν, είναι πως ο Κρόνος στον 12ο οίκο βιώνεται περισσότερο δύσκολα. Εκεί είναι το υποσυνείδητό μας, οι εμπειρίες που δεν κατανοούμε πλήρως και σίγουρα, πέρα από πίεση για να γίνουμε πιο συνειδητοί, δεν προσφέρει.
Αντίθετα, όταν μπει στον πρώτο σας οίκο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Εκεί, αν έχετε προσπαθήσει τα προηγούμενα χρόνια, να νοιώσετε ωριμότερη και ίσως πιο συνειδητοποιημένη.
Καλή συνέχεια!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΜαρίαΝ
14-12-2006, 12:26 AM
ευχαριστώ πολύ και πάλι ... απότι καταλαβαίνω τα δύσκολα δεν τελείωσαν ακόμα εχω μελλον ... οκ !
Μαρία Ν.