PDA

View Full Version : Τι θα γίνει με τα αισθηματικά μου??

madcat
24-12-2004, 11:54 PM
Γεια σας παιδια απο το horoscope. Σημερα ανακάλυψα την σελίδα σας και ομολογω να πω πως εμεινα εκπληκτη! Συγχαρητήρια!! Εχετε κάνει πολύ καλή δουλειά!Δεν ειναι απλά μια κοινή αστρολογική σελίδα που δίνει μονο τυπικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο το σημαντικο είναι ότι έρχεστε κοντά στα μέλη του horoscope και δίνετε απαντήσεις στις ερωτησεις τους. Ως νέα στην παρέα σας δεν θα παραλείψω κι εγώ να ρωτήσω να μάθω μερικά πράγματα και για μένα.
Δεν θα σας κουράσω με πολλά απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούσατε να μου δώσετε μια πρόβλεψη για τα αισθηματικά μου (βασικά) και μετά για τα επαγγελματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια!

30 Αυγούστου 1977
Ωρα: 9:00 το πρωί
Λάρισα/Ελλάδα
γυναίκα

Λίλιαν Σίμου
25-12-2004, 04:01 AM
Αγαπητή φίλη

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ και τα καλά σας λόγια. Όπως καταλαβαίνετε, ο χώρος επιτρέπει μόνο σύντομες πληροφορίες, γιατί η ανάλυση ενός χάρτη απαιτεί πολύ χρόνο έρευνας και πολλή ώρα ανάλυσης προς τον ενδιαφερόμενο. Δεν αναφέρετε αν είστε δεσμευμένη ή μη, τι επαγγέλεστε. Εξετάζοντας τον ετήσιο χάρτη σας, εκείνο που μπορώ να σας επισημάνω, είναι ότι φέτος ως τα επόμενα γενέθλια, έχετε σαν στόχο τα αισθηματικά σας, δεν είστε πόλύ ικανοποιημένη, ίσως κρύβετε κάποιο μυστικό ή κρυφό όνειρο. Από τον επόμενο Αύγουστο, θα νοιώσετε πολλά να αλλάζουν, καθώς θα ωριμάσει η κρίση σας και θα έχετε περισσότερη σοφία αποκτήσει στο τι ζητάτε από το ταίρι σας. Η επιλογή σας λοιπόν θα είναι αυτό που θα σας εκφράζει καλύτερα. Στα επαγγελματικά σας φαίνεται να έχετε μία δυσαρέσκεια και κόπωση. Η ανάγκη σας για τελειότητα ή λεπτομέρεια σας γεμίζει άγχος και ένταση. Είστε δραστήρια και δοτική, αλλά δεν χαλαρώνετε. Προσπαθείστε να ακούτε λίγο μουσική ή να κάνετε αναπνοές και γιόγκα, ή κάτι άλλο που εκτονώνει αυτή την ένταση της καθημερινότητας. Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε αλλαγές, μην τις φοβάστε, καθώς δεν θα σας κάνουν κακό τελικά.
Οι ετήσιες αναλύσεις μας στο φόρουμ, για επαγγελματικά, αισθηματικά και γενικά τα ζώδια (δείτε τον ωροσκόπο σας καλύτερα) έχουν πολλές πληροφορίες να σας δώσουν. Διαφορετικά, μπορείτε να συζητήσετε με ένα έμπειρο αστρολόγο σε μία επίσκεψη ή να ζητήσετε μία ανάλυση πρόγνωσης από αυτές που προσφέρονται στο φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

Σας ευχόμαστε μία δημιουργική νέα χρονιά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

madcat
25-12-2004, 11:02 AM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Χρονια πολλά και Καλές γιορτές!!