PDA

View Full Version : Θα αλλάξει κάτι με το Δία στον Τοξότη;

zazik
25-11-2006, 08:15 AM
επειδη, καποιος αστρολογος, μου ειπε οτι απο το τελος του χρονου,
με την εισοδο δηλαδη του Δια στον Τοξότη, θα αναδυθω απο αυτή ην εσωστρεφη και διαογιστικη περιοδο που ειμαι τωρα, μπορει καποιος να μου πει
αν αυτο ισχυει?
Πραγματικά, επειδή περνάω μια φάση δύσκολης καταθλιψης...έχω ανάγκη κάποιος να μου πει την αλήθεια....Απο ότι βλέπω στον χάρτη,και απο τα λιγα που ξέρω, έχω ...
Δια στον σκορπιο...απο τότε που μπηκε Διας στον σκορπιο μου εκανε την ζωη κολαση..(επισης και ωροσκοπο εκει)
Ηλιο στους ιχθεις
Στον Τοξότη εχω....
Πλουτωνα οικο 2
Fortune οικο 1
Λιλιθ οικο 1
Neptune οικο 2

Πραγματικα,θα εκτιμουσα μια πολυ μικρη απαντηση,διοτι εχω κουραστει όσο δεν φαντάζεστε...Κυρία Σιμου,θα εκτιμούσα δυο λογάκια...

Ευχαριστώ προκαταβολικα....

Λίλιαν Σίμου
26-11-2006, 01:46 AM
Αγαπητή zazik

Δεν μπορώ να ξέρω πού βασίστηκε ο αστρολόγος που σας ανέφερε αυτή την πληροφορία. Ενδεχόμενα είχατε μία συνάντηση και μελέτησε πολλά δεδομένα ενός χάρτη και τα προγνωστικά συστήματα. Διαφορετικά, είναι λίγο αόριστη η γνώμη.
Με τον Δία στο Σκορπιό, ξεκινήσατε μία νέα δωδεκαετία, που πρέπει να σας δώσει μία αισιοδοξία. Μπορεί η χρονιά που τελειώνει να ήταν δύσκολη για τα άτομα με πλανήτες στα σταθερά ζώδια, αλλά δεν φταίει ο Δίας στον Σκορπιό. Είχαμε παράλληλα διάμετρο με τον ¶ρη για πολλούς μήνες, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτός ο συνδυασμός ταλαιπώρησε κι εσάς κι άλλους πολλούς. Αυτό χαλάρωσε πλέον, αν και παραμένει η διάμετρος του Ποσειδώνα και του Κρόνου.
Σίγουρα ο Δίας στο ζώδιό του είναι πιο αισιόδοξος, αλλά εσείς πρέπει να προσέχετε καθώς θα τετραγωνίσει τον Ήλιο σας, να μην υπερβάλλετε. Κάνετε υπομονή. Η ζωή έχει εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα η νέα δωδεκαετία, θα έχει να σας προσφέρει νέες ευκαιρίες.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου