PDA

View Full Version : Μαντέψτε τις θέσεις (Ήλιος, ωροσκόπος, Αφρούλα, κ.λ.π.)

*Astropeleki*
16-11-2006, 05:17 PM
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ουκ ολίγες φορές έχουμε βρεθεί στην θέση να μη γνωρίζουμε το ζώδιο κάποιου ατόμου ή και αν το γνωρίζουμε να μην μπορούμε να μάθουμε την ώρα γέννησης για να βρούμε τον ωροσκόπο.

Έτσι και για να κάνουμε και πρακτική στις όποιες γνώσεις μας (λίγες, πολλές) ως προς το αντικείμενο, προτείνω να δίνουμε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ατόμου και από κει και πέρα να προσπαθούμε να βρούμε τις θέσεις των πλανητών του. :bigsmile:

Ποιος επιθυμεί να ξεκινήσει;;; :embarrest

panther
16-11-2006, 05:20 PM
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ουκ ολίγες φορές έχουμε βρεθεί στην θέση να μη γνωρίζουμε το ζώδιο κάποιου ατόμου ή και αν το γνωρίζουμε να μην μπορούμε να μάθουμε την ώρα γέννησης για να βρούμε τον ωροσκόπο.

Έτσι και για να κάνουμε και πρακτική στις όποιες γνώσεις μας (λίγες, πολλές) ως προς το αντικείμενο, προτείνω να δίνουμε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ατόμου και από κει και πέρα να προσπαθούμε να βρούμε τις θέσεις των πλανητών του. :bigsmile:

Ποιος επιθυμεί να ξεκινήσει;;; :embarrest

Εγώωωωωωω!!!!:bigsmile: Θα μου απαντάς εσύ?

*Astropeleki*
16-11-2006, 05:23 PM
Ε όχι μόνο εγώ φυσικά!!!!!

Όσοι γνωρίζουν και επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους.... κοινώς την γνώμη τους :toung: Όταν υπάρχει πλήθος απόψεων μπορούμε να βρούμε περισσότερα και να κάνουμε συνδυασμούς! ;)

panther
16-11-2006, 05:28 PM
Θα γράψω αυτά που γνωρίζω

ΖΩΔΙΟ: Αιγόκερως
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: Ψάχνουμε να τον βρούμε
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Ιχθείς
ΑΡΗΣ: Αιγόκερως

Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός, πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος, συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος (στο πολύ βάθος)

Τι άλλα να γράψω? Ρωτήστε

kiaRRa
16-11-2006, 05:28 PM
Γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό????:toung: :toung: :toung:

*Astropeleki*
16-11-2006, 05:46 PM
Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός, πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος, συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος (στο πολύ βάθος)

Χμ από μια πρώτη διάγνωση στέκομαι κατευθείαν στο "πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος" .... μου κάνει κάτι σε ωροσκόπο Ζυγό.

Εν συνεχεία "συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος", σίγουρα κάτι σε νερό.... πολύ πιθανό Καρκίνος λόγω του ότι δείχνει απόμακρος... ίσως να είναι επιφυλακτικός και να κλείνεται στο καβούκι του. Ίσως και Σκορπιός ... απομακρος-ίσως δεν θέλει να αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό του.

Κάτι σε ωροσκόπο Ταύρο ίσως γι'αυτό "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός"

panther
16-11-2006, 05:53 PM
Χμ από μια πρώτη διάγνωση στέκομαι κατευθείαν στο "πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος" .... μου κάνει κάτι σε ωροσκόπο Ζυγό.

Εν συνεχεία "συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος", σίγουρα κάτι σε νερό.... πολύ πιθανό Καρκίνος λόγω του ότι δείχνει απόμακρος... ίσως να είναι επιφυλακτικός και να κλείνεται στο καβούκι του. Ίσως και Σκορπιός ... απομακρος-ίσως δεν θέλει να αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό του.

Κάτι σε ωροσκόπο Ταύρο ίσως γι'αυτό "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός"

Ζυγός: μπορεί το έχω σκεφτεί και εγώ
Καρκίνος: Δεν νομίζω
Σκορπιός: Είναι ζηλιάρης, αλλά όχι κτητικός!

*Astropeleki*
16-11-2006, 06:05 PM
Ζυγός: μπορεί το έχω σκεφτεί και εγώ
Καρκίνος: Δεν νομίζω
Σκορπιός: Είναι ζηλιάρης, αλλά όχι κτητικός!

Οπότε κρατάμε Ζυγό. Πιεστικός (Ζυγός), ανυπόμονος (Ζυγός), εμφανίσιμος (Αφροδίτη, κυβερνήτης του).
Επειδή αναφέρεις ευαισθησία.... θα σου λεγα και Ιχθύ αλλά μάλλον διακιολογείται λόγω Αφρούλας στα Ψαράκια. Οπότε βουαλά!
Πάντως για το "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός", εκτός από Ταύρος (προσεκτικός) μου βγαίνει και κάτι σε Παρθενίστικο χαρακτηριστικό... αλλα΄δεν είμαι και σίγουρη...

Marlene
18-11-2006, 02:27 PM
Εμένα μου φέρνει κάτι σε Ταύρο ή Παρθένο

starfish
20-11-2006, 10:18 AM
Οπότε κρατάμε Ζυγό. Πιεστικός (Ζυγός), ανυπόμονος (Ζυγός), εμφανίσιμος (Αφροδίτη, κυβερνήτης του).
Επειδή αναφέρεις ευαισθησία.... θα σου λεγα και Ιχθύ αλλά μάλλον διακιολογείται λόγω Αφρούλας στα Ψαράκια. Οπότε βουαλά!
Πάντως για το "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός", εκτός από Ταύρος (προσεκτικός) μου βγαίνει και κάτι σε Παρθενίστικο χαρακτηριστικό... αλλα΄δεν είμαι και σίγουρη...

Δεν τα παω καλα στις μαντεψιες, αλλα ο Ζυγος ειναι πιεστικος και ανυπομονος; Και απο ποτε εχει αποφασισει τι θελει, για να ανυπομονει και να πιεζει να το αποκτησει; :nuts: :toung:
Ωστοσο θα μπορουσε να εχει ωροσκοπο στον Ζυγο, οχι ομως γι αυτα τα χαρακτηριστικα. Κατα τα αλλα μου φαινεται μια χαρα αιγοκερος, που τον βοηθαει η Αφρουλα να μαλακωνει. Μια και δεν ξερουμε αλλα στοιχεια.....:bigsmile:

panther
20-11-2006, 10:47 AM

Δεν τα παω καλα στις μαντεψιες, αλλα ο Ζυγος ειναι πιεστικος και ανυπομονος; Και απο ποτε εχει αποφασισει τι θελει, για να ανυπομονει και να πιεζει να το αποκτησει; :nuts: :toung:
Ωστοσο θα μπορουσε να εχει ωροσκοπο στον Ζυγο, οχι ομως γι αυτα τα χαρακτηριστικα. Κατα τα αλλα μου φαινεται μια χαρα αιγοκερος, που τον βοηθαει η Αφρουλα να μαλακωνει. Μια και δεν ξερουμε αλλα στοιχεια.....:bigsmile:

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου! Νο 1 τραγικά ... αναποφάσιστος:toung:

*Astropeleki*
20-11-2006, 11:52 AM
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου! Νο 1 τραγικά ... αναποφάσιστος:toung:

Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω με σιγουριά 10000000% καθότι ο Ζυγός ωροσκόπος μου με κάνει πραγματικά να μην μπορώ να πάρω μια απόφαση αμέσως!!!!!! Μία το ένα μία το άλλο, μία το ένα μία το άλλο..... πραγματικά πολύ κουραστικό :laugh: :laugh:
Για το πιεστικός που είπα, για τον Ταύρο ήθελα να πω και το μπέρδεψα. Το εννοώ ως επιμονή και ως πίεση και ως πείσμα. Χαρακτηριστικά του Ταύρου. ;)

panther
20-11-2006, 12:00 PM
Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω με σιγουριά 10000000% καθότι ο Ζυγός ωροσκόπος μου με κάνει πραγματικά να μην μπορώ να πάρω μια απόφαση αμέσως!!!!!! Μία το ένα μία το άλλο, μία το ένα μία το άλλο..... πραγματικά πολύ κουραστικό :laugh: :laugh:
Για το πιεστικός που είπα, για τον Ταύρο ήθελα να πω και το μπέρδεψα. Το εννοώ ως επιμονή και ως πίεση και ως πείσμα. Χαρακτηριστικά του Ταύρου. ;)

Α! οκ, τώρα μάλιστα! Γιατί ψιλομπερδεύτηκα:wacko:

Fotini Christodoulou
20-11-2006, 12:09 PM

Εμένα μου έρχεται κάτι σε Κριό για ωροσκόπο.Οταν θελουν κατι το θελουν ΤΩΡΑ και το ζητουν επίμονα.Επισης οι Κριοί ειναι προστατευτικοί στο ταίρι τους.
Τι λέτε;;:embarrest

taurus_24
09-10-2007, 10:23 PM

sorry αλλά αφού δε ξέρουμε την ώρα γέννησης και δε μπορούμε να βρούμε τον ωροσκόπο πώς ξέρουμε ότι η αφροδίτη ειναι στους ιχθείς και ο άρης στον αιγόκερο αφού χωρίς ώρα δε μπορούμε να βρούμε το χάρτη.Ρωτάω γιατι αν γίνεται να το κάνω για κάποιον που θέλω να δω και δε ξέρει ώρα γέννησης.Μάλλον υοθετημένος είναι.ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!:weird:

*Astropeleki*
10-10-2007, 12:00 AM
sorry αλλά αφού δε ξέρουμε την ώρα γέννησης και δε μπορούμε να βρούμε τον ωροσκόπο πώς ξέρουμε ότι η αφροδίτη ειναι στους ιχθείς και ο άρης στον αιγόκερο αφού χωρίς ώρα δε μπορούμε να βρούμε το χάρτη.Ρωτάω γιατι αν γίνεται να το κάνω για κάποιον που θέλω να δω και δε ξέρει ώρα γέννησης.Μάλλον υοθετημένος είναι.ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!:weird:
O ωροσκόπος αλλάζει ανά δίωρο, οπότε είναι φυσιολογικό αν δεν έχουμε ώρα να μην μπορούμε να τον βρούμε παρά να κάνουμε "μαντεψιές" :toung:
Για τις άλλες θέσεις τώρα.... Όταν γνωρίζεις ημερομηνία γέννησης μπορείς να βρεις όλες τις θέσεις πλανητών καθώς οι πλανήτες μετακινούνται αναλόγως ανά μήνα, δίμηνο, τρίμηνο και ούτω καθ' εξής! Δηλαδή μπορείς να ξέρεις τις θέσεις όλων των πλανητών, απλά δεν λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου την οικοθεσία καθ' ότι ο ωροσκόπος είναι απαραίτητος για να "ξεκινήσει" ο πρώτος οίκος. Επίσης, εκτός από τον Ωροσκόπο, χωρίς ώρα δεν μπορείς να υπολογίσεις με σιγουριά και την θέση της Σελήνης, γιατι και αυτή αλλάζει ζώδιο ανά 2-3 μέρες. Αλλά στο περίπου, από χαρακτηριστικά, μπορείς να υποπτευθείς ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο πολύ τρία ζώδια! Βέβαια και τον Ωροσκόπο μπορείς από τα χαρακτηριστικά να τον προσεγγίσεις, απλά αφού αλλάζει ανά δίωρο, είναι πιο δύσκολο.

Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι μόνο με ημερομηνία γέννησης και χωρίς ώρα, μπορείς να βρεις όλες τις θέσεις πλανητών εκτός από Ωροσκόπο και Σελήνη, αλλά δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου την οικοθεσία! :bigsmile:

chandramani
10-10-2007, 01:01 AM
Εγώ θα έλεγα ή σκορπιός ή κριός πιεστικός γαρ και ανυπόμονος!

skytree
10-10-2007, 01:52 AM
Όταν διάβασα τα χαρακτηριστικά στάθηκα κατευθείαν στο ''όταν θέλει κάτι, το θέλει ΤΩΡΑ''. ΚΡΙΟΣ...
Αν και κρίνω κυρίως έχοντας στο μυαλό μου άτομα που έχουν ζώδιο κριό,γιατί σ'εμένα που είναι ο ωροσκόπος μου δεν είμαι ανυπόμονη.

*Astropeleki*
10-10-2007, 01:56 AM
Ανυπομονησια, αναποφασιστικότητα και όλα τα συνθετικά με πρώτο συνθετικό εις αν- :toung: είναι Ζυγίσια χαρακτηριστικά :laugh:

panther
10-10-2007, 01:59 AM
Ανυπομονησια, αναποφασιστικότητα και όλα τα συνθετικά με πρώτο συνθετικό εις αν- :toung: είναι Ζυγίσια χαρακτηριστικά :laugh:

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί κάλλιστα να είναι σε ζώδιο του αέρα. πχ Κριός (νομίζω ότι κάποιος το ανέφερε παραπάνω)

*Astropeleki*
10-10-2007, 02:03 AM
Κριός και αέρας δεν πάνε μαζί....
Κριός και φωτιά όμως, πάνε :nuts:

panther
10-10-2007, 02:05 AM
Κριός και αέρας δεν πάνε μαζί....
Κριός και φωτιά όμως, πάνε :nuts:

Ναι αυτό εννοούσα:wacko:

BlackOrWhat
10-10-2007, 11:52 AM
Θα έλεγα, σχημάτησε, αν δεν έχεις κάνει ακόμα, το ωροσκόπιο με ωροσκόπο Κριό για παράδειγμα, και δες αν υπάρχουν πλανήτες στον πρώτο οίκο που να δίνουν γήινα (Ταύρος) ή αέρινα (Ζυγός) χαρακτηριστικά, όπως και όψεις με ωροσκόπο...και αν κάνεις το ίδιο και με τα άλλα δύο ζώδια που αναφέρθηκαν, ίσως βρούμε κάποια βάση...ίσως και αν εξέταζες κάθε φορά και τους υπόλοιπους οίκους συνδιάζοντάς τους με τις πληροφορίες που έχεις...:idea:

BlackOrWhat
10-10-2007, 01:33 PM
¶λλη :idea:, κι αν ωροσκόπος, τελευταίες μοίρες Κριού, με μπόλικο Ταύρο???

Ιφιγένεια
11-10-2007, 08:10 PM
Πάντως εδώ δεν έχεις βάλει τη σελήνη που είναι αρκετά σημαντική... αν δηλαδή εχει σελήνη στον κριο...εξηγούνται χαρακτηριστικά όπως η ανυπομονησία...και ταυτόχρονα θα μπορουσε να είναι ο ωροσκόπος ζυγός...

Βασικά δεν περιγράφεις και καθόλου την εμφάνιση του, αν είχε ωροσκόπο σκορπιό θα φαινόταν από το έντονο βλέμα...

Κι επίσης εγώ συνήθως όταν μαντεύω, χρησιμοποιώ και τον δικό μου χάρτη(συναστρία..) όταν το άλλο ατομο είναι γνωστό ου τουλάχιστον... γιατί μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα από την σχέση που έχετε...

ioni
12-10-2007, 06:47 PM
είναι ένας κύριος γεν. στης 18/07/57 αλλά δεν ξέρει ωρα
ευγενικος,κυριος, που φροντίζει την γυναικα που έχει δίπλα του,υπέροχος πατέρας,χώρισμένος ,αν παίζει ρόλο αύτο,πολύ καθαρός και τις τάξης σου,όταν έχεις την ανάγκη του θα σου δώσει και ικά και ψυχικά,δίσκολος στο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ,δίσκολες ερωτικές σχέσεις,απιστος σε πολλές απο αυτές και αυτος και οι συντρόφη του δεν θυμάμε κατι άλλο
μου ζήτησε να του βρώ ωροσκόπο
κάθε βοήβεια δεκτή
χαραχτηριστικά ψηλός γοητευτοικος μάτια προς το πράσινο λίγο γεμάτος με τάση κοιλιάς

GIRL
21-10-2007, 12:22 AM
που έχει τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες, έχει σχέση με την απιστία και της συζύγου και την δικιά του ,η Σελήνη του που είναι
για να βρείς τον ωροσκόπο πρεπει να έχεις και ημερομηνίες απο σημαντικά γεγονότα της ζωής του.
μπορεί να μην έχει ωροσκόπο Ζυγό, αλλά να έχει πλανήτες στον 7ο και να εκφράζεται σαν Ζυγός
θέλει πολύ δουλειά και άριστη γνώση αστρολογίας κάτι τέτοιο

ioni
21-10-2007, 03:06 PM
έχει γεννηθεί 18-07-1957 δεν γνωρίζω
γύρω στα πέντε χρονιά νομ ίζω ειναι χωρισμένος
τρομερή αδυναμία στο γιο του(μοναχοπαίδι)
απιστία και στις μετέπιτα σχέσεις του
προβλημα υγειας σε ιδιαίτερο μέρος
δύσκολος χαρακτήρας ,αλλά πολύ καλος φίλος