PDA

View Full Version : Δίας στον Κριό

Deodonus
11-11-2006, 04:06 PM
Θα'θελα να μου πείτε δυο-τρια βασικά πραγματάκια για την θέση του Δία μου. Όχι τίποτ'άλλο, αλλά μου την είπανε κι'όλας! :toung: :bigsmile: Καθώς ο Δίας σχετίζεται με την σοφία κλπ και ο Κριός είναι επιπόλαιος, μου'πανε (φίλοι μου, όχι επαγγελματίες αστρολόγοι) χιουμοριστικά ότι είναι "ασ'τα να πάνε". Αστεία μεν, αλλά με "τσίγκλισε!".

Ο Δίας μου είναι στον Κριό, στον 6ο οίκο μου, σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ήλιο μου, στον Καρκίνο στον 9ο οίκο μου.

Ευχαριστώ πολύ! :love:

Λίλιαν Σίμου
12-11-2006, 01:33 AM
Αγαπητέ Deodonus

Από την συμμετοχή σας στο φόρουμ, έχω διαπιστώσει πως δεν σας λείπουν οι γνώσεις για να κατανοήσετε πως οι φίλοι σας αστειεύονται προφανώς.
Ο Δίας στον Κριό είναι σε τριγωνοκρατία, δηλαδή σε ζώδιο φωτιάς, συμβατό με τη φύση του στον Τοξότη. Επομένως, δεν προσδίδει καμία επιπολαιότητα. Αλλάζει λίγο το ύφος της έκφρασης, καθώς η ανάγκη για σοφία, προκύπτει μέσα από τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση. Αυτό ίσως τον κάνει πιο απρόσεκτο. Αλλά, ο Δίας είναι δείκτης της εξάπλωσης και στον Κριό θα βρει την τόλμη να το πράξει. Μπορεί η γνώση εδώ να είναι λίγο εγωιστική, αν και ο Ήλιος σας δηλώνει ευαισθησίες και μάλλον δεν θα προκύψει κάτι τέτοιο εύκολα. Ίσως σας κάνει στην καθημερινότητα λίγο απαιτητικό και υπερβολικό (6ος οίκος), αλλά σίγουρα προσεγγίζετε τη γνώση με ευαισθησία (τετράγωνο του Ήλιου στον 9ο στον Καρκίνο). Αυτό το τετράγωνο δεν φαίνεται δύσκολο, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας είναι σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους.
Χαρείτε τα στοιχεία του χάρτη σας, με την διάθεση να προσεγγίσετε την σοφία που κρύβει ο ευαίσθητος κόσμος της ψυχής. Μπορείτε!

καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Deodonus
12-11-2006, 02:00 AM
Ευχαριστώ πολύ! :) Φυσικά και κατάλαβα ότι αστιεβόντουσαν, απλά "μου μπίκε το...δαιμόνιο" να ρωτίσω τί ακριβώς μπορεί να σημαίνει.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!