View Full Version : Κρόνιοι Τύποι
*Astropeleki*
10-11-2006, 12:09 PM
Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα την πηγή ενός μέγιστου προβλήματος :nuts:
Διαβάζω στα χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων ότι δεν δείχνουν νέοι αλλά το αντίθετο! Φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία τους και αυτό συμβαίνει ήδη από την παιδική τους ηλικία, όπου και βγάζουν σοβαρότητα και ωριμότητα.
Η μαύρη λίστα έχει γεμίσει με όσους ανεβάζουν την ηλικία κατά πολύ (δε μιλάμε για αποκλιση 2-3 χρόνων).......και η λευκή είναι άδεια! :toung: Πως θα φέρουμε την ισορροπία;;;;
Την γνώμη σας.... υπάρχουν όψεις που τονίζουν περισσότερο αυτές τις λεπτομέρειες;;;(που για κάποιους δεν είναι φυσικά λεπτομέρειες...αλλά μέγιστο πρόβλημα [δείτε το με χιούμορ ή και δίχως] ). Θέσεις, οίκοι και ό,τι άλλο ευπρόσδεκτο! :bigsmile:
Καλημέρα!!!
θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία, από όσα ξέρω κ έχω δει.
Οι περιπτώσεις που ζητάς είναι.... ο Κρόνος σε σύνοδο ή κοντά στον Ωροσκόπο, ή στον 1ο οίκο. Επίσης η παρουσία του Κρόνου στο Μεσουράνημα μπορεί να δώσει "μεγαλίστικα" χαρακτηριστικά. Ως επίσης κ ο Ωροσκόπος Αιγόκερως. Αυτά τα παραπάνω είναι σίγουρα.
Τα άτομα αυτά φαίνονται μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία, αλλά μη φανταστείς ότι δέιχνουν ηλικωμένοι!!! Ίσως κ ανάλογα με άλλες όψεις να παρουσιάζονται ως "κύριοι" ή "κυρίες" μέσα σε μια παρέα, έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα επικοινωνίας με τα πιο μεγάλα από αυτούς άτομα, ακόμα κ με τους ηλικιωμένους, είναι σοβαροί, ενίοτε ψυχροί κ κατά την παιδική τους ηλικία ίσως να αποζητούν την παρέα κ τη συντροφία μεγαλύτερων κατά πολύ από αυτούς.
*Astropeleki*
10-11-2006, 01:34 PM
Οι περιπτώσεις που ζητάς είναι.... ο Κρόνος σε σύνοδο ή κοντά στον Ωροσκόπο, ή στον 1ο οίκο. Επίσης η παρουσία του Κρόνου στο Μεσουράνημα μπορεί να δώσει "μεγαλίστικα" χαρακτηριστικά. Ως επίσης κ ο Ωροσκόπος Αιγόκερως. Αυτά τα παραπάνω είναι σίγουρα.
Τα άτομα αυτά φαίνονται μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία, αλλά μη φανταστείς ότι δέιχνουν ηλικωμένοι!!! Ίσως κ ανάλογα με άλλες όψεις να παρουσιάζονται ως "κύριοι" ή "κυρίες" μέσα σε μια παρέα, έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα επικοινωνίας με τα πιο μεγάλα από αυτούς άτομα, ακόμα κ με τους ηλικιωμένους, είναι σοβαροί, ενίοτε ψυχροί κ κατά την παιδική τους ηλικία ίσως να αποζητούν την παρέα κ τη συντροφία μεγαλύτερων κατά πολύ από αυτούς.
Και όμως αυτά που παραθέτεις ως σίγουρα, προσωπικά δεν τα έχω! Μα κανένα όμως στοιχείο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ... τα οποία λογικά θα είναι έντονα. Και επιμένω σε αυτό γιατί έχω καταντήσει να κάνω γκάλοπ για την ηλικία μου εδώ και δυο χρόνια όποτε ρωτούν..... και παθαίνουν και οι άλλοι και εγώ ΣΟΚ :nuts: Με τόσα που ακούω θα έπρεπε να έχω ωροσκόπο Αιγόκερω και σε ακριβή σύνοδο με Κρόνο ταυτόχρονα. :blink:
Ηλικιωμένοι δεν φαίνονται. Δεν είπα αυτό...αλλά δε φαίνονται και μόνο 2-3 χρόνια μεγαλύτεροι. Μιλάμε για διαφορά όμως αισθητή..... να ανεβαίνουν τα χρόνια από 5 έως και 7 :nuts: Και αυτο είναι πραγματική αδικία :cry:
kiaRRa
10-11-2006, 01:36 PM
Καλέ τί λέτε, εμένα με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα σωρό πλανήτες στον αιγόκερω, μικρότερη με κάνουν. Μην με κάνετε τώρα να ανησυχώ:toung:
*Astropeleki*
10-11-2006, 01:37 PM
Αυτό μάλλον είναι από τα ανεξήγητα φαινόμενα :toung:
:cry: :cry: να οι αδικίες που λέω :cry: :cry:
panther
10-11-2006, 01:40 PM
Καλέ τί λέτε, εμένα με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα σωρό πλανήτες στον αιγόκερω, μικρότερη με κάνουν. Μην με κάνετε τώρα να ανησυχώ:toung:
Εσύ είσαι η εξαίρεση:toung:
kiaRRa
10-11-2006, 01:44 PM
Ναι, το ξέρω πως είμαι ένα θαύμα της φύσης,:toung: αλλά ελπίζω να μην αρχίσω να ασπρίζω στα 30.Όχι τίποτα άλλο αλλά πού να τρέχω και για botox
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ... τα οποία λογικά θα είναι έντονα. Και επιμένω σε αυτό γιατί έχω καταντήσει να κάνω γκάλοπ για την ηλικία μου εδώ και δυο χρόνια όποτε ρωτούν..... και παθαίνουν και οι άλλοι και εγώ ΣΟΚ :nuts:
Μπορεί να οφείλεται σε όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος, η Σελήνη κ φυσικά ο Ήλιος ή ο κυβερνήτης του 1ου!! Για δες αυτό!!
*Astropeleki*
10-11-2006, 04:14 PM
Μπορεί να οφείλεται σε όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος, η Σελήνη κ φυσικά ο Ήλιος ή ο κυβερνήτης του 1ου!! Για δες αυτό!!
Τώρα που παρατηρώ, έχω ένα τετραγωνάκι Κρόνου (Σκορπιός) με Ήλιο (Υδροχόος), ένα τετραγωνάκι ανάμεσα σε ωροσκόπο (Ζυγός) με τον Δία και επίσης παρατήρησα ότι η ακμή του πρώτου μου (Ζυγός-Ᾱφροδίτη) τετραγωνίζεται με την ακμή του 10ου μου (Καρκίνος-Σελήνη).
Αυτό το τελευταίο έχω την αίσθηση πως μπορεί να "ευθύνεται" ..... τετράγωνο ανάμεσα σε προσωπικότητα (1ο οικος) και προσωπική φήμη (10ος). :unsure:
Τώρα που παρατηρώ, έχω ένα τετραγωνάκι Κρόνου (Σκορπιός) με Ήλιο (Υδροχόος)
αυτός είναι σίγουρα ό ένας ένοχος!!! τον πιάσαμε!! :toung:
δες αν κάνει κάτι κ η σελήνη σου.
*Astropeleki*
10-11-2006, 05:04 PM
Είπα για την ακμή ...στην ουσία έχω τετράγωνο Σελήνης με Αφροδίτη και Ερμή, και οι δυο πλανήτες στον Αιγόκερω. Νομίζω ότι, το ότι είναι στον Αιγόκερω παίζουν το ρόλο τους. Κρόνος κυβερνήτης του άλλωστε.... άρα μου δίνει χαρακτηριστικά θέλω δε θέλω :cry:
kiaRRa
10-11-2006, 05:09 PM
Μην την ψάχνεις άδικα την Σελήνη σου, πήγε διακοπές να χαρεί την μοναξιά της.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Deodonus
10-11-2006, 10:21 PM
Εγώ έχω μεγαλήστικα χαρακτηριστικά, αν και έχω το σώμα του Δία (λόγω τετραγώνου ακριβίας Ήλιου-Δία). Δείχνω μεγαλύτερος και πάντα έδειχνα, αλλά ο Κρόνος μου είναι μια χαρούλα, μόνο κάτι αντιθεσούλες με την Σελήνη μου κάνει...
Marlene
13-11-2006, 01:39 PM
Εγώ πάλι θα ήθελα να μάθω για το αντίθετο,δηλαδή τι γίνεται με αυτούς που μικροφέρνουν (όπως εγώ):cry:
Ακόμα για λυκειόπαιδο με περνούν,από την άλλη όμως όταν όλοι εσείς θα τρέχετε στις αντιρυτιδικές για να "σωθείτε" εγώ θα είμαι φράπα:nuts: :cheesy:
(χεχεχε πλάκα κάνω):cheesy:
friary
13-11-2006, 01:43 PM
Εγώ πάλι θα ήθελα να μάθω για το αντίθετο,δηλαδή τι γίνεται με αυτούς που μικροφέρνουν (όπως εγώ):cry:
Ακόμα για λυκειόπαιδο με περνούν,από την άλλη όμως όταν όλοι εσείς θα τρέχετε στις αντιρυτιδικές για να "σωθείτε" εγώ θα είμαι φράπα:nuts: :cheesy:
Ναι, χε, χε, τέτοια λέγε εσύ στις γνωστές και τις... παρατρεχάμενες γεροντοφατσες και θα σε κάνουν καμια μέρα φράπα απο τις ...γρήγορες, σίγουρα δεν θα θες αντιρυτιδική :toung: :laugh:
Maroulita
13-11-2006, 01:48 PM
Οντως... marlene... κι εγώ το έχω αυτό. Με έχουν κάνει και 18... και είμαι +8 :nuts: Αλλά τώρα εξηγείται γιατί η αδελφούλα μου η μικρή, το ΚΡΟΝΙΟΝ ον της οικογένειας με έχει ταράξει στις φάπες.... Πληρώνω την ομορφιά, τη ζωτικότητα και τη φραπαδούρα που με διακρίνειιιι!!!! :laugh:
panther
13-11-2006, 01:51 PM
Που έχεις την Αφροδίτη?
ή να το πω αλλιώς ποιός πλανήτης σου αντιστοιχεί στους διδύμους?
*Astropeleki*
13-11-2006, 02:00 PM
Σκέψου όμως ότι μπορεί να φαινόμαστε μεγάλοι (αν και είμαστε μικροί) εμείς οι κρόνιοι τύποι, αλλά υπάρχει και η περίπτωση, εφόσον στα 22-23 (λέμε τώρα) φαινόμαστε περί τα 28-30 (ας πούμε), όταν θα είμαστε όντως 28-30 να φαινόμαστε 28-30, και όσο μεγαλώνουμε ηλικιακά, εξωτερικά να μοιάζουμε ακόμη για 28-30 :toung: Οπότε σίγουρα δεν θα τη χρειαστούμε την αντιρυτιδική... :cheesy:
friary σ' αγκαπώ :love:
Οντως... marlene... κι εγώ το έχω αυτό. Με έχουν κάνει και 18... και είμαι +8 Αλλά τώρα εξηγείται γιατί η αδελφούλα μου η μικρή, το ΚΡΟΝΙΟΝ ον της οικογένειας με έχει ταράξει στις φάπες.... Πληρώνω την ομορφιά, τη ζωτικότητα και τη φραπαδούρα που με διακρίνειιιι!!!!
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ.....της δίνω χίλια δίκια της κοπελιάς...ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ :laugh: :laugh:
Maroulita
13-11-2006, 02:07 PM
βέβαια... είναι υποκινημένο όλο το σκηνικό από ανώτερες δυνάμεις, αλλά ό,τι και να γίνει το σβαρκάκι μου πάντα θα δείχνει δεκαοχτάρικο :toung: :laugh:
Ιουλία, σε μένα πήγαινε η ερώτηση για την Αφροδίτη;
kiaRRa
13-11-2006, 02:09 PM
τί να σας κάνω που δεν μπορω να σας συστήσω αντιρυτιδικές. :nuts: :nuts: :nuts:
βρε DrMaroulita μου είναι δυνατον να επιτρέπεις στην μικρή και ζηλιάρα αδερφή σου να έχει το πάνω χέρι??:blink: Να της δείξεις άμεσα τί είναι ικανός να κάνει ο Κρόνος!:cheesy: :cheesy:
panther
13-11-2006, 02:12 PM
βέβαια... είναι υποκινημένο όλο το σκηνικό από ανώτερες δυνάμεις, αλλά ό,τι και να γίνει το σβαρκάκι μου πάντα θα δείχνει δεκαοχτάρικο :toung: :laugh:
Ιουλία, σε μένα πήγαινε η ερώτηση για την Αφροδίτη;
Ναι σε εσένα!!!
Marlene
13-11-2006, 02:18 PM
Η Vichy ειναι καλη:nuts: :offtopic: :cheesy:
Maroulita
13-11-2006, 02:18 PM
βρε DrMaroulita μου είναι δυνατον να επιτρέπεις στην μικρή και ζηλιάρα αδερφή σου να έχει το πάνω χέρι??:blink: Να της δείξεις άμεσα τί είναι ικανός να κάνει ο Κρόνος!:cheesy: :cheesy:
κάνω ό,τι μπορώ βρε kiaRRa μου... κάνω ελιγμούς, προϊόν μάθησης!!!!!
Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά ο κρόνος ο δάσκαλος όλα μου τα μαθαίνει! :toung:
*Astropeleki*
13-11-2006, 02:28 PM
DrMaroulita σου εφιστώ την προσοχή! Μπορείς να χαρείς όσο προλαβαίνεις την νεότητα που σε διακατέχει εξωτερικά γιατί μπορεί απότομα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και μετά να κλαις! Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να δω τους ελιγμούς σου και πως σε δίδαξε ο μέγας δάσκαλος ΚΡΟΝΟΣ.
kiaRRa έχεις μπει ήδη στην μαύρη λίστα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είσαι αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω, και παρόλαυτά φαίνεσαι μικρή (ΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) και δεύτερον γιατί δεν υποστηρίζεις τους Κρόνιους τύπους (μιας και εσύ τον έχεις κυβερνήτη και κάποιοι τον έχουν παραδοσιακό κυβερνήτη :toung: ....σαν αδελφάκια βρε είστε..... ή δες το σαν συγγένεια εξ αγχιστείας!!!!!!!! :laugh: )
Marlene
13-11-2006, 02:33 PM
Και η μητέρα μου έχει σχετικά ισχυρη Κρονίσια επιρροή στον χάρτη της (ή έτσι πιστεύω) αλλά νεανίζει!Παλι παρθενισιος ωροσκοπος εδώ
kiaRRa
13-11-2006, 02:35 PM
kia μου καλά να πάθετε, εγω που είμαι καλός άνθρωπος:laugh: :laugh: :laugh: μικροδείχνω αν και κατεξοχην Κρόνια,
DrMaroulita για στείλε μου κατα δω την αδερφούλα σου να την εκπαιδεύσω.
Θα την κάνω καινουργια και μετά μόνο μάλιστα θα σου λέει.:laugh: :laugh: :laugh:
friary
13-11-2006, 03:09 PM
friary σ' αγκαπώ :love:
Κι εγώ σ’ αγαπώ Κία μου :love: ,
αλλά προς τί η έκφραση της αγάπης;;;;; :blink:
Maroulita
13-11-2006, 03:10 PM
Φαίνεται εντάσσεται και αυτό μέσα στα πλαίσια της έκφρασης της αγάπης και του έρωτα που υπάρχει τελευταία μέσα στο φόρουμ! :toung:
Δε λες που δε σε μισεί;;
sagimoon
13-11-2006, 03:12 PM
Τώρα αν σας πω, ότι οι κρόνιοι τύποι είναι ομορφότεροι στο δεύτερο μισό της ζωής τους, θα σας παρηγορήσω ???;)
*Astropeleki*
13-11-2006, 03:27 PM
Κι εγώ σΆ αγαπώ Κία μου :love: ,
αλλά προς τί η έκφραση της αγάπης;;;;; :blink:
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία :love:
Φαίνεται εντάσσεται και αυτό μέσα στα πλαίσια της έκφρασης της αγάπης και του έρωτα που υπάρχει τελευταία μέσα στο φόρουμ! :toung:
Δε λες που δε σε μισεί;;
Είναι μάλλον επειδή πλησιάζουν οι μέρες αγάπης..... τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αγαπάμε ΠΟΛΥ :love:
Τώρα αν σας πω, ότι οι κρόνιοι τύποι είναι ομορφότεροι στο δεύτερο μισό της ζωής τους, θα σας παρηγορήσω ???;)
:love: Προσωπικά όχι απλά με παρηγορείς..... ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... αφού τώρα δείχνω και είμαι πανέμορφη ( :toung: ), τότε στο 2ο μισό της ζωής μου θα είμαι ΘΕΑ :laugh:
Πέρα από την πλάκα, ίσως στο δεύτερο μισό της ζωής μας να ομορφαίνουμε λόγω επιστροφής της χαμένης νεανικότητας;;; :embarrest
kiaRRa
13-11-2006, 03:31 PM
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία :love:
Είναι μάλλον επειδή πλησιάζουν οι μέρες αγάπης..... τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αγαπάμε ΠΟΛΥ :love:
:love: Προσωπικά όχι απλά με παρηγορείς..... ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... αφού τώρα δείχνω και είμαι πανέμορφη ( :toung: ), τότε στο 2ο μισό της ζωής μου θα είμαι ΘΕΑ :laugh:
Πέρα από την πλάκα, ίσως στο δεύτερο μισό της ζωής μας να ομορφαίνουμε λόγω επιστροφής της χαμένης νεανικότητας;;; :embarrest
Δηλαδή εμεις που δεν έχουμε χαμένη νεανικότητα τι θα κάνουμε? Θα ομορφυνουμε κι άλλο? Πόσο πιο θεα θα γίνω?:toung: :toung: :toung:
Θα διοργανωθούν καλλιστεία για να πάμε να κερδίσουμε.:bigsmile: :bigsmile:
giorgosb71
15-11-2006, 03:53 PM
με Κρόνο στον Ταύρο στον 1ο οίκο και με Αρη στομ Αιγόκερω νομίζω οτι είμαι αελετά Κρόνιος.Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!
Οσες ενδιαφέρονται δίνω και τηλ για επικοινωνία:bigsmile: :bigsmile:
Marina 7771
15-11-2006, 04:06 PM
με Κρόνο στον Ταύρο στον 1ο οίκο και με Αρη στομ Αιγόκερω νομίζω οτι είμαι αελετά Κρόνιος.Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!
Οσες ενδιαφέρονται δίνω και τηλ για επικοινωνία:bigsmile: :bigsmile:
Πόσο όμορφος ήσουν στα 20???:toung:
Maroulita
15-11-2006, 04:23 PM
Που έχεις την Αφροδίτη?
ή να το πω αλλιώς ποιός πλανήτης σου αντιστοιχεί στους διδύμους?
... κάλλιο αργά παρά ποτέ Ιουλία! Μπορεί να φαίνομαι μικρότερη, αλλά από μνήμη... ποιο καλά τα πάει η γιαγιά μου! :cry: :toung:
Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον Τοξότη και στον 5ο οίκο... ενώ δεν έχω κανέναν πλανήτη ή άλλο σημείο από τα βασικά στους Διδύμους (ακμή 12ου στους Διδύμους)...
giorgosb71
15-11-2006, 04:29 PM
Πόσο όμορφος ήσουν στα 20???:toung:
Μμμμμμμμμ!
Αρχισαν οι κακιούλες:bigsmile:
Λοιπόν πράγματι στα 20 ήμουν να με κλαιν οι ρέγγες.(ο άρχοντας της χυλόπιτας)
Τώρα όμως είμαι καλός:bigsmile:
*Astropeleki*
15-11-2006, 05:04 PM
Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!
¶ρα έχουμε μια πρώτη επιβεβαίωση αυτού που είπε η Αντωνία (sagimoon) και γω χαίρομαι ακόμη πιο πολυ!!!!!!!!!!! :laugh:
:embarrest
Marlene
15-11-2006, 07:36 PM
Οσες ενδιαφέρονται δίνω και τηλ για επικοινωνία:bigsmile: :bigsmile:Kαλύτερα φωτό:toung:
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες με γήινα στοιχεία είναι αρκετά ιδιαίτεροι. Το πιστεύω κ εγώ!! Βλέπε G. Clooney, Αλιάγας... κλπ. Ίσως να εκπέμπουν αρκετά εύκολα τη σταθερότητα κ τη σιγουριά, έννοιες-κλειδιά για τη γυναικεία φύση!!
giorgosb71
16-11-2006, 12:34 PM
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες με γήινα στοιχεία είναι αρκετά ιδιαίτεροι. Το πιστεύω κ εγώ!! Βλέπε G. Clooney, Αλιάγας... κλπ. Ίσως να εκπέμπουν αρκετά εύκολα τη σταθερότητα κ τη σιγουριά, έννοιες-κλειδιά για τη γυναικεία φύση!!
May πόσα θέλεις το μήνα για να γίνεις διευθύντρια του φαν κλάμπ μου?:bigsmile:
May πόσα θέλεις το μήνα για να γίνεις διευθύντρια του φαν κλάμπ μου?:bigsmile:
Θα στο θέσω αλλιώς....
Ένα ΠΣΚ το μήνα σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη - πρωτεύουσα με τα έξοδα πληρωμένα (=αεροπορικά buisiness class, ξενοδοχείο κεντρικό με χαμάμ κ βελγικές πραλίνες στο δωμάτιο).
Μόνο!!
:toung:
giorgosb71
16-11-2006, 12:59 PM
Θα στο θέσω αλλιώς....
Ένα ΠΣΚ το μήνα σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη - πρωτεύουσα με τα έξοδα πληρωμένα (=αεροπορικά buisiness class, ξενοδοχείο κεντρικό με χαμάμ κ βελγικές πραλίνες στο δωμάτιο).
Μόνο!!
:toung:
Να πας στον Αλιάγα τότε Ε μα πια.Μην δείτε Ταύρο αμέσως να του τα φάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad: :sad: :sad:
Η αγάπη μας και η αστείρευτη καλοσύνη μας δεν σας φτάνει?(τι είπα η παλιοαγελάδα?)
Να πας στον Αλιάγα τότε Ε μα πια.Μην δείτε Ταύρο αμέσως να του τα φάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad: :sad: :sad:
Η αγάπη μας και η αστείρευτη καλοσύνη μας δεν σας φτάνει?(τι είπα η παλιοαγελάδα?)
είμαι κ εγώ ταύρος κ μπορώ όταν θέλω να τρώω τα δικά μου!! :bigsmile: :bigsmile:
starfish
16-11-2006, 05:35 PM
είμαι κ εγώ ταύρος κ μπορώ όταν θέλω να τρώω τα δικά μου!! :bigsmile: :bigsmile:
Τα θηλυκα του Ταυρου, εχουν για να τα τρωνε? :bigsmile: :cheesy: :toung:
[ρωτω για να μαθαινω....:nuts: ]
panther
16-11-2006, 05:36 PM
MAY,
κρύβε λόγια!!!:bigsmile:
kiaRRa
16-11-2006, 05:37 PM
Αλλά μακράν το καλύτερο είμαστε εμείς οι αιγόκεροι που τρώμε των άλλων! :toung: :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
starfish
16-11-2006, 05:39 PM
Αλλά μακράν το καλύτερο είμαστε εμείς οι αιγόκεροι που τρώμε των άλλων! :toung: :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
Κι εγω που νομιζα πως τα κατσικακια ειναι χορτοφαγα!!!! :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
starfish
16-11-2006, 05:41 PM
Τελικα, οι καλυτεροι Κρονιοι τυποι, ειναι οι Παρθενοι με ωροσκοπο Καρκινο. Τελεια και παυλα.- :toung: :toung: :toung: :toung:
panther
16-11-2006, 05:41 PM
Κι εγω που νομιζα πως τα κατσικακια ειναι χορτοφαγα!!!! :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
PerfectPerfectPerfect
panther
16-11-2006, 05:44 PM
Τελικα, οι καλυτεροι Κρονιοι τυποι, ειναι οι Παρθενοι με ωροσκοπο Καρκινο. Τελεια και παυλα.- :toung: :toung: :toung: :toung:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ: ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ! (Ξέρω ότι χαίρεσαι μέσα σου Kiarra)
Είναι, πιστεύω, αρκετά καλό ζώδιο, όπως και οι Ταύροι (Εαν δεν παινέψουμε τον ωροσκόπο μας, θα μας τσακίσει μετά τα 30ντα):toung:
kiaRRa
16-11-2006, 05:45 PM
Σα δεν ντρέπεστε!!!!:blink: :blink: :blink:
Και ενημερωτικά το καλύτερο είναι αιγίκερως με ωροσκόπο αιγόκερω!:nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
starfish
16-11-2006, 05:53 PM
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ: ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ! (Ξέρω ότι χαίρεσαι μέσα σου Kiarra)
Είναι, πιστεύω, αρκετά καλό ζώδιο, όπως και οι Ταύροι (Εαν δεν παινέψουμε τον ωροσκόπο μας, θα μας τσακίσει μετά τα 30ντα):toung:
Ημαρτον Πανθηρα!!! Ημαρτον!!
Λοιπον, αν εχεις εναν Κρονο αναδρομο στον Ιχθυ, σε αντιθεση με τον Ηλιο, Ουρανο και Πλουτωνα, και εναν αιγοκερω στην ακμη του 7ου, εισαι αρκετα Κρονιος τυπος ή οχι? :toung: :nuts: :toung:
panther
16-11-2006, 05:55 PM
Ημαρτον Πανθηρα!!! Ημαρτον!!
Λοιπον, αν εχεις εναν Κρονο αναδρομο στον Ιχθυ, σε αντιθεση με τον Ηλιο, Ουρανο και Πλουτωνα, και εναν αιγοκερω στην ακμη του 7ου, εισαι αρκετα Κρονιος τυπος ή οχι? :toung: :nuts: :toung:
Κρόνος ανάδρομος στον Ιχθύ :scared:
Ήλιος/ Ουρανός & Πλούτωνας σε ποιό ζώδιο
Ακμή 7ου - Αιγόκερω :unsure:
giorgosb71
16-11-2006, 05:55 PM
Και ενημερωτικά το καλύτερο είναι αιγίκερως με ωροσκόπο αιγόκερω!:nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Τσου ρε Λάκη:laugh: :laugh: :laugh:
Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο καλύτερο και δεν στα μασάει όλα οπως το double κρι κρι:laugh:
Επειδή όμως είσαι καλή κοπέλα και σε συμπαθώ θε θεωρήσω το συνδυασμό σου μέσα στους πέντε καλύτερους.:bigsmile:
starfish
16-11-2006, 05:59 PM
Κρόνος ανάδρομος στον Ιχθύ :scared:
Ήλιος/ Ουρανός & Πλούτωνας σε ποιό ζώδιο
Ακμή 7ου - Αιγόκερω :unsure:
Στην Παρθενο!
panther
16-11-2006, 06:00 PM
Στην Παρθενο!
ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ:wacko::wacko::wacko::wacko:
starfish
16-11-2006, 06:03 PM
ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ:wacko::wacko::wacko::wacko:
Κι εγω τας εχω νιψει εδω και καιρο!!! :nuts: :nuts: [με απολυμαντικο, πραγμα που κανω μονο σε καταδικασμενες περιπτωσεις!!:toung: ]
kiaRRa
16-11-2006, 06:06 PM
Επειδή όμως είσαι καλή κοπέλα και σε συμπαθώ θε θεωρήσω το συνδυασμό σου μέσα στους πέντε καλύτερους.:bigsmile:
Ευχαριστω. Και αφού μπήκα στην 5αδα θα πάω στα καλλιστεία!!!:toung:
starfish
16-11-2006, 06:10 PM
Οταν εχει τον Κρονο του που? :cheesy: :cheesy:
*Astropeleki*
16-11-2006, 06:13 PM
Ένας αιγόκερως με αιγόκερω και Κρόνο στον 1ο οίκο δεν θα έδινε έναν "καταδικασμένο" Κρόνιο τύπο;;;
starfish
16-11-2006, 06:16 PM
Ένας αιγόκερως με αιγόκερω και Κρόνο στον 1ο οίκο δεν θα έδινε έναν "καταδικασμένο" Κρόνιο τύπο;;;
Αν μαλιστα μια γυναικα με αυτα τα στοιχεια ειχε και συνοδο της Αφρουλας με τον Κρονο, ή την Σεληνη της εκει!!! :cry:
kiaRRa
16-11-2006, 06:16 PM
Για καλό μπήκες εσύ????:embarrest :embarrest :embarrest
Ευτυχως ο Κρόνος μου έχει εγκατασταθεί στον 10:love: :love:
Marlene
18-11-2006, 02:01 PM
Τελικα, οι καλυτεροι Κρονιοι τυποι, ειναι οι Παρθενοι με ωροσκοπο Καρκινο. Τελεια και παυλα.- :toung: :toung: :toung: :toung:Το καλύτερο είναι το αντίστροφο:toung: :σφύριγμα
Marina 7771
18-11-2006, 04:21 PM
Το καλύτερο είναι το αντίστροφο:toung: :σφύριγμα
Perfect Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν δεν παινέψεις το ζώδιο σου θα πέσει να σε πλακώσει:toung: :toung:
*Astropeleki*
18-11-2006, 04:52 PM
Perfect Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν δεν παινέψεις το ζώδιο σου θα πέσει να σε πλακώσει:toung: :toung:
:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Δε νομίζω να μας συμφέρει εμάς τους Κρόνιους τύπους τόσο να παινεύουμε τον ζώδιο μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα........... Αν ήταν να μικροδείχνουμε εκεί θα συμφωνούσα να το παινέψουμε.... αλλά τώρα ...... τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και εναλλάσσονται από :eek: σε :cry: σε :mad: σε :evil: σε :protest:
Marina 7771
19-11-2006, 02:10 PM
:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Δε νομίζω να μας συμφέρει εμάς τους Κρόνιους τύπους τόσο να παινεύουμε τον ζώδιο μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα........... Αν ήταν να μικροδείχνουμε εκεί θα συμφωνούσα να το παινέψουμε.... αλλά τώρα ...... τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και εναλλάσσονται από :eek: σε :cry: σε :mad: σε :evil: σε :protest:
Βρε Κία, άμα είσαι καλός άνθρωπος, σε χαιδεύουν τ' άστρα έτσι κι αλλιώς. ¶ρα εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα:cheesy:
Τώρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά μου, τα παινεύω κι αυτά. Τί να κάνω με Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο στον 10ο?:wacko:
*Astropeleki*
19-11-2006, 04:54 PM
Βρε Κία, άμα είσαι καλός άνθρωπος, σε χαιδεύουν τ' άστρα έτσι κι αλλιώς. ¶ρα εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα:cheesy:
Τώρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά μου, τα παινεύω κι αυτά. Τί να κάνω με Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο στον 10ο?:wacko:
χε χε Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι καλός άνθρωπος! :love:
Μια χαρά εγκαταστάθηκε ο Κρόνος στον 10ο σου οίκο ....... feels like home :embarrest
tannia
21-11-2006, 01:01 PM
Οι κρόνιοι φαίνονται μεγαλύτεροι; Εγώ ήξερα ότι φαίνονται νεότεροι αλλά φέρονται σαν μεγαλύτεροι. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι λίγο όχι πανέμορφοι με κανένα τετράγωνο Κρόνου στον 1ο ή 10ο οίκο.
*Astropeleki*
21-11-2006, 01:38 PM
Οι κρόνιοι φαίνονται μεγαλύτεροι; Εγώ ήξερα ότι φαίνονται νεότεροι αλλά φέρονται σαν μεγαλύτεροι. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι λίγο όχι πανέμορφοι με κανένα τετράγωνο Κρόνου στον 1ο ή 10ο οίκο.
Ναι όντως φαίνονται μεγαλύτεροι και στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται. Είναι πιο ώριμοι, θα μπορούσα να πω, για την ηλικία τους. Και τα δυό αυτά είναι χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων! :bigsmile:
kiaRRa
21-11-2006, 01:43 PM
Ναι όντως φαίνονται μεγαλύτεροι και στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται. Είναι πιο ώριμοι, θα μπορούσα να πω, για την ηλικία τους. Και τα δυό αυτά είναι χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων! :bigsmile:
Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ωριμότητα της συμπεριφοράς (ευλογάμε και λίγο τα γένια μας). Αλλά ώρες ώρες είναι και εκνευριστικό να θες να περάσεις μια ώρα χαζολογώντας και ένας κρόνιος να σε βάζει να αναρωτιέσαι "τί, πώς και γιατί"!
Καλή η σοβαρότητα αλλά κοινοί θνητοί είμαστε, να είμαστε και λιγο πιο χαλαροί!!
Κρόνια's talking!:love: :love: :love: :love:
panther
21-11-2006, 01:46 PM
Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ωριμότητα της συμπεριφοράς (ευλογάμε και λίγο τα γένια μας). Αλλά ώρες ώρες είναι και εκνευριστικό να θες να περάσεις μια ώρα χαζολογώντας και ένας κρόνιος να σε βάζει να αναρωτιέσαι "τί, πώς και γιατί"!
Καλή η σοβαρότητα αλλά κοινοί θνητοί είμαστε, να είμαστε και λιγο πιο χαλαροί!!
Κρόνια's talking!:love: :love: :love: :love:
Perfect Σωστά μιλάς!
*Astropeleki*
21-11-2006, 01:55 PM
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η σοβαρότητα συνεπάγεται της μεγαλίστικης εξωτερικής εμφάνισης.
Δηλαδή, τι εννοώ: λόγω του ότι δείχνουμε πολύ σοβαροί και ίσως λίγο μαζεμένοι να το πω, όχι λυμένοι στους άλλους αρχικά να το πω, γενικά το πρόσωπό μας, οι κινήσεις μας δείχνουν ότι είμαστε σοβαρά άτομα και γι'αυτό το λόγο να μας βλέπουν οι άλλοι ηλικιακά μεγαλύτερους.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει για κάποιο άτομο που είναι πολύ μικρό ηλικιακά ότι μεγαλοδείχνει ή "κατακρίνουμε" ότι μεγάλωσε απότομα. Μάλλον είναι θέμα Κρόνου!
kiaRRa
21-11-2006, 02:03 PM
Δηλαδή εγώ που δεν μεγαλοδείχνω?:blink: :blink:
Είμαι καταδικασμένο χαζοχαρούμενο?:cry:
Πάντως όντως πιστεύω πως η υπερβολικά σοβαρή συμπεριφορά κανει τους άλλους να αντιμετωπίζουν έναν κρόνιο ωσεί μεγαλυτερο ηλικιακά!:embarrest :embarrest
Marina 7771
21-11-2006, 02:04 PM
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η σοβαρότητα συνεπάγεται της μεγαλίστικης εξωτερικής εμφάνισης.
Δηλαδή, τι εννοώ: λόγω του ότι δείχνουμε πολύ σοβαροί και ίσως λίγο μαζεμένοι να το πω, όχι λυμένοι στους άλλους αρχικά να το πω, γενικά το πρόσωπό μας, οι κινήσεις μας δείχνουν ότι είμαστε σοβαρά άτομα και γι'αυτό το λόγο να μας βλέπουν οι άλλοι ηλικιακά μεγαλύτερους.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει για κάποιο άτομο που είναι πολύ μικρό ηλικιακά ότι μεγαλοδείχνει ή "κατακρίνουμε" ότι μεγάλωσε απότομα. Μάλλον είναι θέμα Κρόνου!
Κρατάω το "σοβαροί", όσον αφορά τους κρόνιους τύπους, γιατί το μαζεμένοι δίνει και άλλη αίσθηση καμιά φορά. Ας πούμε ένας ντροπαλός Καρκίνος ή ένα ψαράκι είναι αλλιώς "μαζεμένοι" από έναν Αιγόκερω. Οι πρώτοι είναι λίγο ροζ, δεν μεγαλοδείχνουν, μάλλον μικροδείχνουν απ' την συμπεριφορά τους. Ενώ η σοβαρότητα των Αιγόκερων δίνει άλλη αίσθηση, πιο μεγαλίστικη. Τί λέτε?:cheesy:
panther
21-11-2006, 02:11 PM
Κρατάω το "σοβαροί", όσον αφορά τους κρόνιους τύπους, γιατί το μαζεμένοι δίνει και άλλη αίσθηση καμιά φορά. Ας πούμε ένας ντροπαλός Καρκίνος ή ένα ψαράκι είναι αλλιώς "μαζεμένοι" από έναν Αιγόκερω. Οι πρώτοι είναι λίγο ροζ, δεν μεγαλοδείχνουν, μάλλον μικροδείχνουν απ' την συμπεριφορά τους. Ενώ η σοβαρότητα των Αιγόκερων δίνει άλλη αίσθηση, πιο μεγαλίστικη. Τί λέτε?:cheesy:
Διαφωνώ στο ότι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς που είναι μαζεμένοι στην συμπεριφορά τους μικροδείχνουν!
Αυτό συνήθως το κάνουν οι Δίδυμοι και γενικά τα ζώδια του Αέρα:bigsmile:
Marina 7771
21-11-2006, 02:17 PM
Μπορεί και να 'χεις δίκιο. Αλλά ένας ντροπαλούλης-α, δεν έχει διαφορά συμπεριφοράς από κάποιον-α που δείχνει σκληρός-η?
Για τους αέρινους συμφωνώ απολύτως. Έχω και πολύ αέρα στο χάρτη μου και με συμφέρει η προσέγγιση αυτή:toung: :toung: :toung:
kiaRRa
21-11-2006, 02:18 PM
Μάλλον με τη στάση τους οι καρκίνοι που θέλουν πάντα κάποιον να τους προστατεύει και να σκοτώσει τον κακό τον δράκο φέρονται σαν μικρότεροι:toung: , αλλά όχι και ότι μικροδείχνουν. :nuts:
Πάντως αλίμονο σας που θα θέλετε μπότοξ από τα τριάντα,ενώ εμείς οι χαρωποί κρόνιοι (σχήμα οξύμωρο) θα έχουμε μαγουλάκι φράπα!!!!:love: :love: :love: :love:
Fotini Christodoulou
21-11-2006, 02:19 PM
Οι Καρκίνοι μικροδείχνουν,σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με την μαρίνα κυρίως λόγω της κάπως παιδικής τους συμπεριφοράς,της "αφελειας"ή "αθωοτητας" οπως λεμε.:bigsmile:
Μάλλον με τη στάση τους οι καρκίνοι που θέλουν πάντα κάποιον να τους προστατεύει και να σκοτώσει τον κακό τον δράκο φέρονται σαν μικρότεροι:toung: , αλλά όχι και ότι μικροδείχνουν. :nuts:
Πάντως αλίμονο σας που θα θέλετε μπότοξ από τα τριάντα,ενώ εμείς οι χαρωποί κρόνιοι (σχήμα οξύμωρο) θα έχουμε μαγουλάκι φράπα!!!!:love: :love: :love: :love:
Και αυτό σωστό!Πώς λέμε αυτόν που προκαλεί συναισθηματα προστασίας;Αδύναμο,μικρότε ρο;;
Οχι εξύμωρο απλως....επιστημονική φαντασία θα έλεγα!!!:toung:
Εγω πάντως ,καθώς Καρκίνα μέν,αλλα με τονισμένο 3ο οίκο μικροδείχνω!Τωρα εχει πλάκα βέβαια,αλλά όχι και παλιοτερα καθότι με παιρνούσαν για ανήλικο και έτρωγα "πόρτα" στα μαγαζιά!:cry:
panther
21-11-2006, 02:23 PM
Οι Καρκίνοι μικροδείχνουν,σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με την μαρίνα κυρίως λόγω της κάπως παιδικής τους συμπεριφοράς,της "αφελειας"ή "αθωοτητας" οπως λεμε.:bigsmile:
Πάντως, όσους καρκίνους έχω γνωρίσει (εκτός από εσένα) κανένας τους δεν μικροδείχνει σε θέμα συμπεριφοράς! Σε εμφάνιση μπορεί
Marina 7771
21-11-2006, 02:25 PM
Perfect Ακριβώς αυτό εννοώ. Παιδικότητα, αφέλεια κ.τ.λ. πολύ γούτσου γούτσου....:cheesy:
starfish
21-11-2006, 02:27 PM
Πάντως, όσους καρκίνους έχω γνωρίσει (εκτός από εσένα) κανένας τους δεν μικροδείχνει σε θέμα συμπεριφοράς! Σε εμφάνιση μπορεί
Εξαιρεις την Φωτεινη γενικως απ οσους καρκινους εχεις γνωρισει; την εξαιρεις απο τους Καρκινους με σοβαρη συμπεριφορα; η απο τους Καρκινους με μεγαλιστικη εμφανιση;:toung: :toung: :nuts: ;) ;)
panther
21-11-2006, 02:30 PM
Εξαιρεις την Φωτεινη γενικως απ οσους καρκινους εχεις γνωρισει; την εξαιρεις απο τους Καρκινους με σοβαρη συμπεριφορα; η απο τους Καρκινους με μεγαλιστικη εμφανιση;:toung: :toung: :nuts: ;) ;)
Τι είπατε? Δεν σας άκουσα:toung:
Μπορεί να εμφανιστεί και με τις δύο μορφές! (Είδες ελλιγμό ε?);)
kiaRRa
21-11-2006, 02:32 PM
Ε όχι και επιστημονική φαντασία!
Εγώ είμαι το θαύμα της φύσης: μια χαρωπή αιγοκερίνα και θα παραμείνω χαρωπή και μετά τα 35!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ?;)
Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα!:laugh: :laugh: :laugh:
panther
21-11-2006, 02:33 PM
Ε όχι και επιστημονική φαντασία!
Εγώ είμαι το θαύμα της φύσης: μια χαρωπή αιγοκερίνα και θα παραμείνω χαρωπή και μετά τα 35!!!!
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ?;)
Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα!:laugh: :laugh: :laugh:
Όχι έχει φασαρία! Μίλα πιο δυνατά :laugh:
starfish
21-11-2006, 02:37 PM
Τι είπατε? Δεν σας άκουσα:toung:
Μπορεί να εμφανιστεί και με τις δύο μορφές! (Είδες ελλιγμό ε?);)
Αρα ΔΕΝ εξαιρειται απο τους Καρκινους που μικροδειχνουν και παιδιαριζουν!! Ε;
Αρα ΔΕΝ ειναι Κρονιος τυπος! χιχιχιχιχιχι!!
Thanks πανθηρα!!:toung: :cheesy: :bigsmile:
panther
21-11-2006, 02:39 PM
Αρα ΔΕΝ εξαιρειται απο τους Καρκινους που μικροδειχνουν και παιδιαριζουν!! Ε;
Αρα ΔΕΝ ειναι Κρονιος τυπος! χιχιχιχιχιχι!!
Thanks πανθηρα!!:toung: :cheesy: :bigsmile:
Απλά, τα έχει όλα! Είναι εξελιγμένο μοντέλο:bigsmile:
(Φωτεινή, 50 ¤ παρακαλώ στον Λογαριασμό μου )
*Astropeleki*
21-11-2006, 02:42 PM
Εδώ θα συμφωνήσω και γω. Σε εξωτερική εμφάνιση οι Καρκίνοι μικροδείχνετε...... δυστυχώς για μένα! Το χω καθημερινό φαινόμενο μες το σπίτι ενώ εγώ είμαι το αντίθετο και ας είμαι πιο μικρή. Εδώ είναι που λέμε οι αδικίες του κόσμου :toung: :cry:
Διαφωνώ στο ότι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς που είναι μαζεμένοι στην συμπεριφορά τους μικροδείχνουν!
Αυτό συνήθως το κάνουν οι Δίδυμοι και γενικά τα ζώδια του Αέρα:bigsmile:
Εγώ πάντως παρόλο που σε ζώδιο και σε ωροσκόπο έχω αέρα (πήραν αέρα τα μυαλά μου) δεν το βλέπω αυτό....
Μάλλον κατατάσσομαι σε άλλη κατηγορία! :cry:
starfish
21-11-2006, 02:43 PM
Απλά, τα έχει όλα! Είναι εξελιγμένο μοντέλο:bigsmile:
(Φωτεινή, 50 ¤ παρακαλώ στον Λογαριασμό μου )
Δωροδοκια;; Θα πεσει ο Κρονος και θα σε πλακωσει!!! [χτυπα ξυλο!!]
kiaRRa
21-11-2006, 02:46 PM
Εδώ θα συμφωνήσω και γω. Σε εξωτερική εμφάνιση οι Καρκίνοι μικροδείχνετε...... δυστυχώς για μένα! Το χω καθημερινό φαινόμενο μες το σπίτι ενώ εγώ είμαι το αντίθετο και ας είμαι πιο μικρή. Εδώ είναι που λέμε οι αδικίες του κόσμου :toung: :cry:
Εγώ πάντως παρόλο που σε ζώδιο και σε ωροσκόπο έχω αέρα (πήραν αέρα τα μυαλά μου) δεν το βλέπω αυτό....
Μάλλον κατατάσσομαι σε άλλη κατηγορία! :cry:
Το κακόμοιρο που το αδικεί η φύση!:cry: :cry: :cry:
Εσύ αποτελείς πείραμα για να δούμε πώς θα βγουν τα επόμενα μοντέλα!!!
Για τους καρκίνους δίνω και εγώ την σύμφωνη ψήφο μου!:sad:
Fotini Christodoulou
21-11-2006, 02:46 PM
Λεπόν καθότι καμένη απο τον Κρόνο στον χάρτη μου έχω δικαιωμα να μιλησω στο θέμα και πάλι!
(Ιουλία & starfish:Σας μπερδευω και δεν μπορείτε να βάλετε σε κατηγορία καθότι ανακάλυψα τον τρόπο να λέω βλακειες με σοβαρό τρόπο και το ανάποδο!! :toung: )
Επί του θέματος:
Πως ορίζουμε τον Κρόνιο τύπο;;;Μπορεί πχ η kiarra να ειναι Αιγόκερως με ωροσκόπο ομοίως ,αλλά να έχει πχ ένα στελιουμ ή συνοδο προσωπικών πλανητών ή έστω προσωπικό πλανήτη η τον κυβ του ωροσκόπου σε άλλο ζώδιο (μαλλον του αερα;- υποθετω)
kiaRRa
21-11-2006, 02:55 PM
Και θα σας λύσω άμεσα την απορία:
Ήλιος, δίας , ποσειδώνας->αιγόκερως
ερμής, ουρανός,-> τοξότης
κρόνος ,πλούτωνας ->σκορπιός
άφρο->υδροχόος
άρης, σελήνη->ιχθύες
Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung
*Astropeleki*
21-11-2006, 03:04 PM
Πως ορίζουμε τον Κρόνιο τύπο;;;
1. Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω; :weird:
2. Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό; :weird:
3. Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο (Υδροχόος);:weird:
4. Κρόνος σε εξάγωνο με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω); :weird:
5. Κρόνος κοντά σε ημιεξάγωνο με Ουρανό;:weird:
6. Κρόνος κοντἀ σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Δία (στον Αιγόκερω); :weird:
7. Κρόνος κοντά σε τετράγωνο με Ερμή (στον Αιγόκερω); :weird:
:nuts: :nuts: :nuts:
Fotini Christodoulou
21-11-2006, 03:11 PM
1. Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω; :weird:
2. Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό; :weird:
3. Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο (Υδροχόος);:weird:
4. Κρόνος σε εξάγωνο με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω); :weird:
5. Κρόνος κοντά σε ημιεξάγωνο με Ουρανό;:weird:
6. Κρόνος κοντἀ σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Δία (στον Αιγόκερω); :weird:
7. Κρόνος κοντά σε τετράγωνο με Ερμή (στον Αιγόκερω); :weird:
:nuts: :nuts: :nuts:
Επέτρέψέ μου να διαφωνήσω.θεωρώ πως η πληθώρα πλανητών ναι παίζει ρόλο ,αλλά μόνο των προσωπικών(αρης-πως ενεργώ ,αφρο-πως εκφραζομαι την γυναικεια μου ταυροτητα ερμης- πως εκφράζομαι) και φυσικά η θέση του ωροσκόπου.
Επίσης η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου θα παίξει ρόλο στην εμφάνιση όπως επίσης η οικοθεσία του και επίσης το εάν υπάρχουν πλανητες στο 1ο τεταρτημόριο /και κυρίως στον 1 οικο ή σε συνοδο με ωροσκόπο,που θα μεταβάλλουν ή μαλλον μεταποιήσουν τα αρχικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.
panther
21-11-2006, 03:24 PM
Κρόνιος τύπος
Ήλιος στον Αιγόκερω & ωροσκόπος στον αιγόκερω
Ήλιος στον 10ο οίκο
Κρόνος στον 1ο οίκο: Ταυτότητά μας
Σελήνη στον Αιγόκερω ή στον Παρθένο
Και γενικά εάν στον χάρτη υπάρχει πολύ γη.
Δηλαδή κάποιος με ήλιο στον Αιγόκερω και ωροσκόπο στον Τοξότη ή στον Υδροχόο και Αφροδίτη σε δίδυμο ή Ιχθύ, δεν θα έχει κρόνια συμπεριφορά;)
giorgosb71
21-11-2006, 03:28 PM
Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί αναρωτιόμαστε ποιός είναι κρόνιος?Θέλω να πω είναι κάτι τόσο κακό να είναι κανείς κρόνιος?Σημαίνει κατ ανάγκη κάτι αρνητικό?
*Astropeleki*
21-11-2006, 03:38 PM
Επέτρέψέ μου να διαφωνήσω.θεωρώ πως η πληθώρα πλανητών ναι παίζει ρόλο ,αλλά μόνο των προσωπικών(αρης-πως ενεργώ ,αφρο-πως εκφραζομαι την γυναικεια μου ταυροτητα ερμης- πως εκφράζομαι) και φυσικά η θέση του ωροσκόπου.
Επίσης η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου θα παίξει ρόλο στην εμφάνιση όπως επίσης η οικοθεσία του και επίσης το εάν υπάρχουν πλανητες στο 1ο τεταρτημόριο /και κυρίως στον 1 οικο ή σε συνοδο με ωροσκόπο,που θα μεταβάλλουν ή μαλλον μεταποιήσουν τα αρχικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.
Και φυσικά να διαφωνήσεις :toung: Έτσι μαθαίνουμε και την άλλη άποψη και συγκρίνουμε! :bigsmile:
Ωραία λοιπόν πληθώρα προσωπικών πλανητών.
Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ας πούμε πάλι σε Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο; Ίσως και σε όψεις με τον Κρόνο;
Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί αναρωτιόμαστε ποιός είναι κρόνιος?Θέλω να πω είναι κάτι τόσο κακό να είναι κανείς κρόνιος?Σημαίνει κατ ανάγκη κάτι αρνητικό?
Δεν είναι κακό να είσαι Κρόνιος. Προς θεού. Απλά υπάρχει πολλές φορές η απορία γιατί κάποιοι από μας φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας. Και βρήκαμε την απάντηση εδώ. Κρόνια χαρακτηριστικά. :bigsmile:
starfish
21-11-2006, 03:39 PM
Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα την πηγή ενός μέγιστου προβλήματος :nuts:
Διαβάζω στα χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων ότι δεν δείχνουν νέοι αλλά το αντίθετο! Φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία τους και αυτό συμβαίνει ήδη από την παιδική τους ηλικία, όπου και βγάζουν σοβαρότητα και ωριμότητα.
Η μαύρη λίστα έχει γεμίσει με όσους ανεβάζουν την ηλικία κατά πολύ (δε μιλάμε για αποκλιση 2-3 χρόνων).......και η λευκή είναι άδεια! :toung: Πως θα φέρουμε την ισορροπία;;;;
Την γνώμη σας.... υπάρχουν όψεις που τονίζουν περισσότερο αυτές τις λεπτομέρειες;;;(που για κάποιους δεν είναι φυσικά λεπτομέρειες...αλλά μέγιστο πρόβλημα [δείτε το με χιούμορ ή και δίχως] ). Θέσεις, οίκοι και ό,τι άλλο ευπρόσδεκτο! :bigsmile:
Παραθετω το πως ξεκινησε το θεμα απο την Kia και το οποιο αφορουσε περισσοτερο την εμφανιση των ατομων με ιδιαιτερη κρονια επιρροη, παρα τον χαρακτηρα.
Fotini Christodoulou
21-11-2006, 03:51 PM
Και φυσικά να διαφωνήσεις :toung: Έτσι μαθαίνουμε και την άλλη άποψη και συγκρίνουμε! :bigsmile:
Ωραία λοιπόν πληθώρα προσωπικών πλανητών.
Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ας πούμε πάλι σε Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο; Ίσως και σε όψεις με τον Κρόνο;
Δεν είναι κακό να είσαι Κρόνιος. Προς θεού. Απλά υπάρχει πολλές φορές η απορία γιατί κάποιοι από μας φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας. Και βρήκαμε την απάντηση εδώ. Κρόνια χαρακτηριστικά. :bigsmile:
Να διεκρινήσουμε ότι μιλάμε για το πότε εχουμε καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση έτσι δεν ειναι;
Θα έλεγα, Αιγόκερως με ωροσκόπο αιγοκερω,με κρόνο στον 1 οικο και με αφροδίτη στον Αιγόκερω αν ειναι γυναίκα ή αρη αν ειναι ανδρας.:weird:
η ωροσκόπος τυχαία λεω Ζυγό και η κυβ. αφροδίτη στον Αιγόκερω κτλ.
Μια χαρα ειναι οι Κρόνιοι τύποι!:bigsmile:
Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
*Astropeleki*
21-11-2006, 03:58 PM
Να διεκρινήσουμε ότι μιλάμε για το πότε εχουμε καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση έτσι δεν ειναι;
Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;.Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
Ναι μιλάμε για καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση.
Με κάλυψες απόλυτα! :love:
Τώρα για την 20χρονη και την κάθε 20χρονη (μπορεί να είναι και 28-30) που ντύνεται συντηρητικά και είναι και σοβαρή και μετρημένη, μου έφερες στο μυαλό μια κοπέλα που "γνωρίζω" και πρέπει να είναι πολύ Κρόνιος τύπος τελικά :nuts: :embarrest
Marina 7771
21-11-2006, 04:07 PM
[QUOTE]Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;
Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό. Οι επιλογές στο ντύσιμο κάνουν κάποιον να φαίνεται μεγαλύτερος ή μικρότερος από την ηλικία του. Και γενικότερα η στάση του, αυτό που βγάζει προς τα έξω.
Χωρίς υπερβολές πάντα, γιατί τότε πάμε αλλού....:laugh: :toung:
giorgosb71
21-11-2006, 04:41 PM
Εγώ θα σας πω αυτό!!!!!και το λέω επειδή το έχω βιώσει
Οσο κρόνια και να είναι μια γυναίκα αν φορέσει ένα ωραίο καφέ-κεραμιδί μακρύ φουστάνι και έχει ενα ωραίο κοκκινωπό ριχτό μαλί είναι πιο σέξι απο οποιαδήποτε μη κρόνια ντεκαπαρισμένη με καυτό μίνι:bigsmile:
starfish
22-11-2006, 12:20 PM
Εγώ θα σας πω αυτό!!!!!και το λέω επειδή το έχω βιώσει
Οσο κρόνια και να είναι μια γυναίκα αν φορέσει ένα ωραίο καφέ-κεραμιδί μακρύ φουστάνι και έχει ενα ωραίο κοκκινωπό ριχτό μαλί είναι πιο σέξι απο οποιαδήποτε μη κρόνια ντεκαπαρισμένη με καυτό μίνι:bigsmile:
Εχεις και την αφισα της Ριτας Χεηγουορθ στην Τζιλντα καδραρισμενη και κρεμασμενη στο σπιτι σου;:toung: :toung:
kiaRRa
22-11-2006, 12:58 PM
Δηλαδή οι υπόλοιπες που είμαστε μελαχρινές κρόνιες????Να αρχίσουμε να βάφουμε το μαλλί?:cry:
Δεν είναι δίκαιο,αυτό αποτελεί χτύπημα κάτω από την ζώνη!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Όχι ρε παιδιά άλλες ιμιτασιόν ξανθομαλούσες. Μεσόγειες γυναίκες είστε! Θά'λεγα ΝΑΙ μόνο άν είχα μετοχές στην κρυστάλ κολόρ:laugh:
Fotini Christodoulou
22-11-2006, 01:18 PM
Εχεις και την αφισα της Ριτας Χεηγουορθ στην Τζιλντα καδραρισμενη και κρεμασμενη στο σπιτι σου;:toung: :toung:
Μηπως εννοεί την Τζέσικα Ράμπιτ;;;;;;Αλλά δεν ξέρουμε αν ειναι Κρόνιος τύπος!!!:toung:
starfish
22-11-2006, 01:43 PM
Μηπως εννοεί την Τζέσικα Ράμπιτ;;;;;;Αλλά δεν ξέρουμε αν ειναι Κρόνιος τύπος!!!:toung:
η Τζεσικα ηταν ζυγισια λιονταρινα, ισως με μια σταγονα σκορπιου πισω απο καθε αυτι!! :nuts: :nuts: :offtopic: :horoscope:
Marlene
22-11-2006, 08:16 PM
Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
Που με έχεις δει είπαμε;:weird: :cheesy:
Πάντως θα διαφωνήσω,εγώ έχω ενα "αυστηρο" τροπο ντυσιματος και πάλι μικροδείχνω:unsure:
*Astropeleki*
22-11-2006, 08:29 PM
Ναι όμως έχεις Κρόνια χαρακτηριστικά; Γιατί από μόνο του το αυστηρό ντύσιμο δεν παραπέμπει απαραίτητα να μεγαλοδείχνεις! Προσωπικά είτε ντυθώ σπορ, είτε ντυθώ πιο "αυστηρά" είναι το ίδιο και το αυτό. +6 χρόνια στην ηλικία μου!!!!! Και η μαύρη λίστα μου γεμίζει επικίνδυνα και μάλλον θα χρειαστεί να καταργήσω την λευκή και να γίνει και αυτή μαύρη :bigsmile:
kiaRRa
22-11-2006, 08:35 PM
Ναι όμως έχεις Κρόνια χαρακτηριστικά; Γιατί από μόνο του το αυστηρό ντύσιμο δεν παραπέμπει απαραίτητα να μεγαλοδείχνεις! Προσωπικά είτε ντυθώ σπορ, είτε ντυθώ πιο "αυστηρά" είναι το ίδιο και το αυτό. +6 χρόνια στην ηλικία μου!!!!! Και η μαύρη λίστα μου γεμίζει επικίνδυνα και μάλλον θα χρειαστεί να καταργήσω την λευκή και να γίνει και αυτή μαύρη :bigsmile:
E όχι και έτσι!Τί φταίω εγώ που είμαι στην άσπρη λίστα????:embarrest :embarrest
Πάντως, εγώ είτε ντυθώ συντηρητικά είτε πιο casual, ένα και το αυτό! Με κάνουν μικρότερη.Μα τί κάνω λάθος πια????:sad: