PDA

View Full Version : Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση

Παιδί από τ' αστέρια
09-11-2006, 11:35 PM
Με κάποιους έπρεπε να το μοιραστώ. Δεν άντεχα άλλο.
ΠΑΙΔΙΑ είμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!!!! :love: :love:

Dell Piero
09-11-2006, 11:37 PM
Με ποια ρε παλικάρι;

Παιδί από τ' αστέρια
09-11-2006, 11:39 PM
Με μια απο εδώ μέσα.... Αλλιώς γιατί θα άνοιγα θέμα. Θα πουλούσα κασέτες από διαλέξεις αστρολογίας :toung:

Dell Piero
09-11-2006, 11:57 PM
Αν το εννοείς τότε να είσαι διακριτικός και όχι ενοχλητικός :worried:

*Astropeleki*
10-11-2006, 12:08 AM
Να.... και άλλη ΕΙΔΗΣΗ σκάει!
Αφού είσα ερωτευμένος...... δικαιολογείσαι για όποιο ατόπημα :cheesy:

Το μόνο κακό είναι ότι με βάση αυτά περί προσωπικού απορρήτου δεν θα μάθουμε ποια είναι η τυχερή! Και τώρα που το σκέφτομαι ούτε η ίδια θα το ξέρει...οπότε ποιες οι πιθανότητες να μας πεις ποια είναι αν δεν το ξέρει πρώτα η ίδια;;;; :nuts:
Τουλάχιστον ανέπτυξε λίγο το θέμα...τι έχεις ερωτευθεί στην κοπελιά... τι είναι αυτό που σε τραβάει αφού σου συνέβει μέσα σε ένα φόρουμ και δεν ξέρεις (λογικά) πως είναι ούτε εξωτερικά αλλά ούτε και εσωτερικά ;;;

altamira
10-11-2006, 12:26 AM
Πάντως... είναι τόσο όμορφο όταν ένας άνδρας εκφράζει τα συναισθήματά του... έστω και μέσα από αυτό το μέσο...

Dell Piero
10-11-2006, 12:34 AM
Τουλάχιστον δώσε ένα στοιχείο να ξεκινήσουμε το ΝΤΟΥ (με την καλή έννοια) ικανοποίησης της περιέργειας. Από τι αρχίζει το όνομά της; Τι ζώδιο είναι; Είναι ο αστερισμός εκεί ή έιναι σε άλλη θέση λόγω μετάπτωσης των ισημεριών; :toung: :toung:

*Astropeleki*
10-11-2006, 12:36 AM
Ναι είναι όντως πολύ όμορφο αλλά θα προσθέσω είναι και πιο εύκολο χάριν της ανωνυμίας...
Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένας άντρας και δη ερωτευμένος καταθέτει τα αισθήματά του........ είναι πολυ΄ρομαντικό, πολύ συγκινητικό :love:

panther
10-11-2006, 10:43 AM
Ναι είναι όντως πολύ όμορφο αλλά θα προσθέσω είναι και πιο εύκολο χάριν της ανωνυμίας...
Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένας άντρας και δη ερωτευμένος καταθέτει τα αισθήματά του........ είναι πολυ΄ρομαντικό, πολύ συγκινητικό :love:

Αχχχ!!! Τι ρομαντικό αυτό:love:

*Astropeleki*
10-11-2006, 11:37 AM
Που είσαι ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ Τ'ΑΣΤΡΑ;;;

Πάντως έχει αγωνία αυτό....... σηκώνει ποπ κορν και αναψυκτικό!

friary
10-11-2006, 01:29 PM
Εχω κι εγώ απορίες...
1. Την εχεις δει ή είναι virtual πλατωνικός έρωτας???
2. Δεν φοβάσαι πως με το ονοματεπώνυμο Μενέλαος Λουντέμης θα σκιαχτεί η κοπέλα??? (Εκτός αν όντως έτσι σε λένε :unsure: )

Τώρα τι άλλο να πω, ααααααα,αφού το δημοσιοποίησες το θέμα, οφείλεις :cheesy: να μας ομολογείς τις εξελίξεις να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται (απο καθαρό ενδιαφέρον έτσι, όχι πως είμαστε κουτσομπόληδες :laugh: ), αλλοιώς ας της στείλεις προσωπικό μύνημα ή ακόμη καλύτερα (καλά τι ιδέες έχω), να της το πεις ξεκάθαρα δημοσίως και να αρχίσει μια όμορφη σχέση με ανταλλαγή μυνημάτων στο forum...
Axxxxxx συγκινήθηκα...... :love:
Θα είμαστε και πρωτοπόροι, Μια ιστορία αγάπης γεννιέται μέσα σε ένα Site. Κι όταν παντρευτείτε το Site κουμπάρος και το παιδί θα το βγάλετε.... (Πωπω μαζεύτε τον Πόσειδώνα μου).....
:bigsmile:

ζουζούνα1977
10-11-2006, 02:39 PM
Γειά σας! Συγνώμη που θα στην "σπάσω" λίγο στο εξής: Θα είμαστε και πρωτοπόροι, Μια ιστορία αγάπης γεννιέται μέσα σε ένα Site. ΑΛΛΑ
και εγώ πριν 7 χρόνια έτσι γνώρισα τον άνδρα μου. Σε κάποιο site. Μόνο που στην δική μου ιστορία δεν υπήρχε αίσιο τέλος, αφού -ήδη- είμαστε χώρια.
Προς Θεού δεν σημαίνει πως παντού τα ίδια γίνονται. Κάθε ιστορία είναι μοναδική, αφού όλοι είμαστε ξεχωριστοί.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, παιδί που κοιτάς τα άστρα!!!! Ή καλύτερα παιδί που κοιτάς τον έρωτά σου!!!!:bigsmile:
Φιλικά..........;)

Marina 7771
10-11-2006, 02:45 PM
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, παιδί που κοιτάς τα άστρα!!!! Ή καλύτερα παιδί που κοιτάς τον έρωτά σου!!!!:bigsmile:
Φιλικά..........;)
Όλα καλά θα πάνε! Αυτό το site είναι γουρλίδικο. Έχει θετική αύρα:bigsmile:

Dell Piero
10-11-2006, 03:04 PM
Και βέβαια καλό μου παιδί να θυμάσαι -επανέρχομαι για να μη ξεφύγεις- ότι ναι μεν επιτράπηκε κάποιος "σαματάς" σε ομάδες ΝΤΟΥ και αστρολόγους του καφενείου κατά καιρούς αλλά αν όντως δεν κάνεις πλάκα για να μη σου αλλάξω το ψευδώνυμο σε παιδί που βλέπει αστράκια :toung: ΜΗΝ θίξεις δημόσια, ή ενοχλήσεις προσωπικά μέλος του myHoroscope.
Αστροζευγαρώματα και τίτλοι "Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καμακιών" ΟΧι εδώ μέσα.
Αναζήτησέ τους σε άλλα σάιτ που προάγουν τη ρημάδα την αστρολογία ;)

starfish
10-11-2006, 03:28 PM
Και βέβαια καλό μου παιδί να θυμάσαι -επανέρχομαι για να μη ξεφύγεις- ότι ναι μεν επιτράπηκε κάποιος "σαματάς" σε ομάδες ΝΤΟΥ και αστρολόγους του καφενείου κατά καιρούς αλλά αν όντως δεν κάνεις πλάκα για να μη σου αλλάξω το ψευδώνυμο σε παιδί που βλέπει αστράκια :toung: ΜΗΝ θίξεις δημόσια, ή ενοχλήσεις προσωπικά μέλος του myHoroscope.
Αστροζευγαρώματα και τίτλοι "Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καμακιών" ΟΧι εδώ μέσα.
Αναζήτησέ τους σε άλλα σάιτ που προάγουν τη ρημάδα την αστρολογία ;)

Καλα κανει το site να μην εγκρινει, αλλωστε δεν ειναι βιτρινα γνωριμιων.
Ομως αν ηθελε να θιξει η ενοχλησει καποιαν θα εβγαινε να το ανακοινωσει δημοσια;
φιλικα :bigsmile:

Dell Piero
10-11-2006, 03:57 PM
Καλα κανει το site να μην εγκρινει, αλλωστε δεν ειναι βιτρινα γνωριμιων.
Ομως αν ηθελε να θιξει η ενοχλησει καποιαν θα εβγαινε να το ανακοινωσει δημοσια;
φιλικα :bigsmile:

Γιατί όχι; Και μια άλλη ομάδα ΝΤΟΥ (με την καλή έννοια) ανακαλύπτουν το θέμα τι είναι η αστρολογία, το διαβάζουν όλο, ανακαλύπτουν μέλος erastros, μάλιστα συγκεκριμένο ποστ στην 8 σελίδα.... σκέφτονται.... και μέσα χρονικό διάστημα 3!!!!! ολόκληρων λεπτών έχουν αναρτήσει θέμα στο σάιτ τους που κατακρίνει συμπεριφορές, ανθρώπους κου λου που.
Και "επιστημονικά" να το δούμε πόσες πιθανότητες είχαν να προλάβουν να τα κάνουν όλα αυτά σε 3 λεπτά.
Κατά τα άλλα δεν ήταν κατευθυνόμενο αλλά τυχαίο. ΜΠΟΥΧΑΧΑ (με την καλή έννοια).

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι. Και ενώ το θέμα ήταν απλή δημοσίευση κάποιος διαχειριστής το μετέτρεψε σε είδηση. ¶ρααααααα;;;;;

Πάντα με την καλή έννοια....

kiaRRa
10-11-2006, 04:03 PM
Απορώ γιατίπαραπονιέσαι, δεν ήξερες πως έχουμε σουξέ? Τί σε πείράζει αν προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη μας( τί λέω πάλι?), άλλωστε την φορτωμένη καρυδιά πετροβολούν!:embarrest

*Astropeleki*
10-11-2006, 04:05 PM
Σου βγάζω το καπέλο.....
Μασάει η κατσίκα ταραμά;;;; Αμ δε που μασάει.....

Θα στεναχωρήσουμε το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ όμως έτσι...

kiaRRa
10-11-2006, 04:07 PM
Θα στεναχωρήσουμε το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ όμως έτσι...

Γιατί? Βγήκαμε :offtopic: ?
Και ποιο είναι το θέμα????

Marina 7771
10-11-2006, 04:20 PM
Τί ένινε ρε παιδιά? Γιατί κάπου το έχασα το θέμα.:wacko:
Κρύβεται κάτι κάτω απ' τ' άστρα που κοιτάει το παιδί?:scared: :dizzy:

*Astropeleki*
10-11-2006, 04:21 PM
:laugh: Το θέμα μας είναι ο έρωτας του ΠΑΙΔΙΟΥ και μεις κάνουμε πάλι ΝΤΟΥ
(έκανα και ομοιοκαταληξία ;) ;) ).
Αλλά δε πειράζει....να λέγονται και κάποιες αλήθειες και να γίνονται κάποιες διαπιστώσεις
(αν και είχαν γίνει από την αρχή.... απλά δε το λέγαμε :nuts: )

Fotini Christodoulou
10-11-2006, 04:32 PM
Μια και μοιράστηκε μαζί μας την πληροφορία ,δημοσιοποιώντας τον έρωτά του,να ευχηθώ "περαστικά"στον ερωτοχτυπημένο ,παιδί που κοιτάει τ'άστρα!
Καλή τύχη αγαπητέ!
:bigsmile:

kiaRRa
10-11-2006, 04:40 PM
με, μία καλή αντιβίωση θα γίνει περδίκι:bigsmile:

may
10-11-2006, 04:51 PM
Τί ένινε ρε παιδιά? Γιατί κάπου το έχασα το θέμα.:wacko:
Κρύβεται κάτι κάτω απ' τ' άστρα που κοιτάει το παιδί?:scared: :dizzy:

στην αρχή κάτι τέτοιο υποψιάστηκα κ εγώ, αλλά τώρα πλέον είμαι σίγουρη!!!:nuts:

starfish
10-11-2006, 05:14 PM
στην αρχή κάτι τέτοιο υποψιάστηκα κ εγώ, αλλά τώρα πλέον είμαι σίγουρη!!!:nuts:

Εγω παλι, μετα την απαντηση του Dell Piero και την δικη σου May, πραγματικα δεν καταλαβαινω!!
Θα μας εξηγησει καποιος απ την αρχη, τι συμβαινει? :weird:

Παιδί από τ' αστέρια
10-11-2006, 08:33 PM
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω αγαπητοί μου! Εγώ σας έβρισα; Γιατί με βρίζετε; ΟΧΙ λοιπόν δεν είμαι ΝΤΟΥμαν. Αν είχα την ακόρεστη δίψα των ανθρώπων για κουτσομπολιό, για την «επί το κοσμιότερο» λεγόμενη «κοινωνική κριτική» ή εάν ήμουν βλαΞ (με την καλή έννοια αφού και η ατάκα παυλάει) δεν θα ήμουν μέλος.

Δεν θα κάνω αυτό το πανηγύρι του ΝΤΟΥ, ούτε θα το μοιραστώ με φίλους και γνωστούς ανοησία, φορτωμένη με μπαχάρια παραπληροφόρησης και κιτρινισμού, ούτε θα ρίξω μπάλες βρωμερές, σε ξένα σπιτικά και σε οικόπεδα. Δεν θα βαφτίσω τα λόγια μου ιερά, ως άνθρωπου που βλέπει το κακό, κι ως τιμητής το στηλιτεύει.

ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ κυρίες και κύριοι :love: :love: :love:

Πικάντικες ιστορίες δεν θα φτιαχτούν. Ερωτικές φωτογραφίες δεν θα δημοσιευθούν :nuts: ... Το όνομα όμως αυτής θα το αποκαλύψω; Ίσως όχι αμέσως. Ίσως ποτέ;

Καταθέτω στο σεβαστό φόρουμ το στοιχείο με αριθμό 4563. :toung:

Όνομα ή ψευδώνυμο μέλους αρχίζει από _____ όχι όχι ακόμη.

altamira
11-11-2006, 03:03 PM
πάντως εγώ δεν είμαι... :cry: :toung:

*Astropeleki*
12-11-2006, 01:32 PM
Καταθέτω στο σεβαστό φόρουμ το στοιχείο με αριθμό 4563. :toung:

Δυστυχώς λίγο δύσκολο να ψάξουμε όλους τους αριθμούς, όλων των μελών ένα ένα :wacko: :nuts:

Δώσε άλλο ένα hint βρε ΠΑΙΔΙ! :bigsmile:
Είναι ενεργό μέλος; , πολύ ενεργό μέλος; , μιλάει μία στο τόσο; , έχει άβαταρ; , έχει μήπως κινούμενο άβαταρ; Κάτι τέλος πάντων χωρίς να αποκαλύψεις απαραίτητα όνομα :bigsmile:

Marina 7771
12-11-2006, 03:34 PM
Είναι ενεργό μέλος; , πολύ ενεργό μέλος; , μιλάει μία στο τόσο; , έχει άβαταρ; , έχει μήπως κινούμενο άβαταρ; Κάτι τέλος πάντων χωρίς να αποκαλύψεις απαραίτητα όνομα :bigsmile:
Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.....Ο ιδρώτας (κρύος) κυλάει απ' το μέτωπό μας....Τόσο σασπένς, ούτε σε ταινία του Χίτσκοκ.....:amazed: :scared:
Δώσε μας ένα hint ακόμα ΠΑΙΔΙ, μας τρώει η αγωνία (και η περιέργεια):nuts:

Παιδί από τ' αστέρια
12-11-2006, 04:49 PM
Δυστυχώς λίγο δύσκολο να ψάξουμε όλους τους αριθμούς, όλων των μελών ένα ένα :wacko: :nuts:

ΟΧΙ ΟΧΙ το νούμερο ήταν το τυχερό μου δεν έχει σχέση με αριθμό μέλους :laugh:

Ωραία αφού υπάρχει συμπαράσταση και ενθάρρυνση από την γυναικεία ευαισθησία να δώσω κάτι: όνομα η ψευδώνυμο μέλους Δεν είναι μέσα στα πρώτα 10 γράμματα του αλφάβητου και δεν είναι στα 6 τελευταία :wacko:

:love: :love: :love:

kiaRRa
12-11-2006, 04:57 PM

Ωραία αφού υπάρχει συμπαράσταση και ενθάρρυνση από την γυναικεία ευαισθησία να δώσω κάτι: όνομα η ψευδώνυμο μέλους Δεν είναι μέσα στα πρώτα 10 γράμματα του αλφάβητου και δεν είναι στα 6 τελευταία :wacko:

Στο ελληνικό αλφάβητο ή στο λατινικό???:wacko: :wacko: :wacko:
Αλλά και εσυ βρε παιδί μου, μας βασανίζεις. Μήπως έκανες στους ss?:toung:

Marina 7771
12-11-2006, 04:58 PM

Μεγάλη τσιγκουνιά στα hints βρε παιδί μου. Επειδή όμως τα adventures και οι γρίφοι τους είναι ειδικότητά μου, να υποθέσω ότι ψευδώνυμο και όνομα συμπίπτουν?:suspiciou Ή ότι ξεκινούν και τα δύο απ' το ίδιο γράμμα?:wacko: :toung:

*Astropeleki*
12-11-2006, 05:10 PM

ΠΑΙΔΙ αυτά τα διευκρινίζουν....γιατί ευτυχώς για σένα και δυστυχώς για μένα, δεδομένου ότι το 4563 θα ήταν αριθμός μέλους, έψαξα και ΤΟ ΒΡΗΚΑ μέσα σε 10 λεπτά (αφού με είχε βοηθήσει άλλο άτομο σχετικά με τον αριθμό του). Κρίμα :cry:

Δεν πειράζει... και μένα μ' αρέσουν οι προκλήσεις!

¶ρα αν το όνομα ξεκινά με ελληνικούς χαρακτήρες, έχουμε: Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ .... είτε κεφαλαία είτε πεζά!

Αν το όνομα ξεκινά με λατινικούς χαρακτήρες, έχουμε: K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T .... είτε κεφαλαία είτε πεζά!

:toung: :nuts: :love:

Maroulita
12-11-2006, 06:30 PM
¶χου... :wacko: να σε πω βρε ΠΑΙΔΙ... εγώ αν βγάλω την ιδιότητά μου ως dr να με θεωρώ στις "υποψήφιες";;;; :laugh: :laugh:

Θα μας σκάσεις πάντως... δώσε κανά στοιχείο ακόμη...!!!

kiaRRa
12-11-2006, 06:36 PM
Πού είναι?
Βρείτε τον και φέρτε τον.
Δεν του έχουν πει να μην αφήνει τόσες γυναίκες με την περιέργεια?:weird: :weird: :weird:

Παιδί από τ' αστέρια
12-11-2006, 07:48 PM
K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T .... είτε κεφαλαία είτε πεζά!

:toung: :nuts: :love:

Τα μπλε όχι :embarrest

*Astropeleki*
12-11-2006, 07:58 PM

Ε κάτι είναι και αυτό.....
Θα με αναγκάσεις να σου παραθέσω όμως όλα τα ονόματα όπως πάμε. Μόλις τα μαζέψω, θα τα κάνω όλα μια λίστα και αναλόγως με κάθε hint που θα δίνεις θα αποκλείω μέχρι να φτάσω στο ένα και μοναδικό!

Έχει γούστο τελικά ο γρίφος! Αρκετά διασκεδαστικό (με την καλή έννοια πάντα) και αγωνιώδες! :embarrest

Εγώ πάντως δεν είμαι πλέον στη λίστα :toung:

Λευκή
12-11-2006, 09:13 PM
Ποια μπλε;Τα φωτεινά ή τα σκούρα;:toung: Πάντως είναι λατινικό αλφάβητο.

Παιδί από τ' αστέρια
12-11-2006, 09:17 PM

Η γλώσσα της αγάπης δεν έχει λατινικά ελληνικά και διαχωρισμούς :embarrest

Maroulita
12-11-2006, 09:22 PM
Βρε τί τραβάμε και μεις αι χορεύτριαι... :laugh:

Με την καλή έννοια ΠΑΙΔΙ... σε καταλαβαίνω!

*Astropeleki*
12-11-2006, 09:23 PM

θα παραήταν εύκολα αν έθετε εκτός συναγωνισμού τα σκούρα μπλε!
Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε :toung: :laugh:

altamira
12-11-2006, 09:25 PM
θα παραήταν εύκολα αν έθετε εκτός συναγωνισμού τα σκούρα μπλε!
Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουμε :toung: :laugh:

άντρες χρυσή μου... το λες που το λες... πες το όλο... :toung:

panther
13-11-2006, 10:31 AM

Δεν μας βοηθάς ... δεν μας βοηθάς:toung:

*Astropeleki*
13-11-2006, 12:38 PM
Βασικά έχουμε μέλλον μπροστά μας μέχρι να βρούμε τόοοοοοοοοοοοοοσα ονόματα!!!!
Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και έναν ΑΛΦΑ αριθμό μελών, ακόμη και αν έχουν αποκλεισθεί τόσα γράμματα!!!!!
Απλά καλό θα ήταν βρε ΠΑΙΔΙ να δώσεις και άλλο ένα hint, όχι για να μειωθούν τόσο οι πιθανότητες, όσο για να έχει μεγαλύτερο σασπένς η όλη κατάσταση!

Υ.Γ. δεν έχω φτιάξει ακόμη τη λίστα που έλεγα :toung:

friary
13-11-2006, 12:47 PM
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: . Δεν έχει δώσει όμως στίγμα. Την έχει δει, δεν την έχει δει, του φάνηκε πως την είδε;;;; :laugh:
Αν παιδεύει εμάς έτσι για να μας πει, τι έχει να τραβήξει η κοπελια;;;; :bigsmile:

Marlene
13-11-2006, 01:37 PM
Αχ βρε ΠΑΙΔΙ,μας γκάστρωσες!!!!:cheesy: :cheesy: :laugh:

Marina 7771
13-11-2006, 01:38 PM
Πιο πολύ μου φαίνεται πως ...«ζοριζόμαστε» οι υπόλοιποι να μάθουμε ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του... Μενέλαου, παρά αυτός να το αποκαλύψει :cheesy: .
Όντως μεγάλο το ζόρισμα. Φταίει η περιέργεια (που σκότωσε την γάτα).:laugh:
Πάντως αυτό το μυστήριο έχει και την γοητεία του.
ΠΑΙΔΙ δώσε κάτι ακόμα γιατί θα φάω τα νύχια μου απ' την αγωνία.:toung: :toung: :toung:

Maroulita
13-11-2006, 01:41 PM
Βρε σεις... μήπως επειδή του την έχουμε πέσει όλες και ζητάμε πληροφορίες, το μετάνιωσε; Πάντως, ΠΑΙΔΙ, μην το πάρεις στραβά... απλά σε παραδεχόμαστε που είχες το τσαγανό να το παραδεχτείς έτσι δημόσια.

Αναμένουμε λοιπόν! :toung:

kiaRRa
13-11-2006, 01:43 PM
Και ενώ κυρίες και κύριοι η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο και τα ερωτηματικά πληθαίνουν, ο δράστης του εγκλήματος αγνοείται.
Μπες χρυσό μου ΠΑΙΔΙ να μας δώσεις ένα ακόμα στοιχείο. :toung:

Fotini Christodoulou
13-11-2006, 01:43 PM
Όντως μεγάλο το ζόρισμα. Φταίει η περιέργεια (που σκότωσε την γάτα).:laugh:
Πάντως αυτό το μυστήριο έχει και την γοητεία του.
ΠΑΙΔΙ δώσε κάτι ακόμα γιατί θα φάω τα νύχια μου απ' την αγωνία.:toung: :toung: :toung:

Α μη λές τέτοια πράγματα!!!

Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:

panther
13-11-2006, 01:48 PM
Έλα ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ μίλα επιτέλους!
Οι κατίνες περιμένουν:toung:

Maroulita
13-11-2006, 01:49 PM

Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:

panther
13-11-2006, 01:52 PM
Με πληγώνεις Ιουλία μου.... :cry:

Μην κλαις! Και εγώ μέσα στις κατίνες συγκαταλέγομαι:toung:

starfish
13-11-2006, 01:53 PM

Εγω πάντως το παραδέχομαι (μια και είναι θέμα εξομολογήσεων)ότι επίσης τρώω τα νυχια μου(τζάμπα το μανικιούρ:toung: )απο την αγωνία!:cry:

Πω πω περιεργεια!! Γατουλες ΠΡΟΣΟΧΗ!! :toung: :toung: :toung:

Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:

friary
13-11-2006, 02:01 PM

Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:

panther
13-11-2006, 02:02 PM
Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:

Το χιούμορ είναι χιούμορ και όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε:laugh:

Marina 7771
13-11-2006, 02:04 PM

Όχι όχι, δεν εννοούσα το χαριτωμένο μαύρο γατάκι σου:cheesy:Για όλες εμάς τις "κατινόγατες", (πω πω λεξοπλασία!), που έχουμε φάει μέχρι και τα δάχτυλα μας έλεγα:laugh: :laugh: :laugh:
Λάθος εποχή διάλεξα να κόψω το κάπνισμα:toung: :toung: :toung:

friary
13-11-2006, 02:07 PM
Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Χμμμμμμ ...........
:suspiciou

*Astropeleki*
13-11-2006, 02:08 PM
Εγω παλι εχω μια ασχετη απορια: Παιδι, τ αστρα τα κοιταζεις δια γυμνου οφθαλμου ή μεσω τηλεσκοπιου;
Ετσι για να [μην] παθαινει τραλαλα κι ο Dell Pierro και μπλεκει τ αυγα με τα καλαθια...:toung: :toung:

:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:

Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες (αυτό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε) ...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:

panther
13-11-2006, 02:10 PM
:laugh: :laugh: :laugh: κρατιέμαι να μην πω την επίμαχη λεξούλα.........κρατιέμαι!!!!! :love: Είσαι άπαιχτη :toung:

Δεν πειράζει Μαίρη και Ιουλία μου..... οι γυναίκες είναι κατίνες αλλά το κάνουν φανερά.....οι δε άντρες είναι επίσης και μη σας πω χειρότερες κατίνες...απλά το κάνουν πίσω από την πλάτη μας, επίτηδες για να μην τους κακοχαρακτηρίσουμε ως κατίνες
:love:

Πες τα Χρυσόστομη!VerneigungVerneigungVerneigun gVerneigung
PerfectPerfectPerfect

Λευκή
13-11-2006, 07:55 PM
την πιο σωστή παρατήρηση την έκανε η friary ;)

gwrgina25
15-11-2006, 04:11 PM
Ο τύπος μαλλον δουλεύει τους πάντες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε:cheesy:

Marina 7771
15-11-2006, 04:13 PM
Ο τύπος μαλλον δουλεύει τους πάντες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε:cheesy:
Μάλλον μετράει τ' αστέρια ακόμα:nuts: Μόλις τελειώσει την καταμέτρηση θα μας πει τη "σούμα".:toung:

gwrgina25
15-11-2006, 04:16 PM
Αντί να κάθετε να μετράει τα άστρα πιστεύω μπορεί να βρει κάτι καλύτερο να κάνει:nuts: :banana :tease1:

Marina 7771
15-11-2006, 04:24 PM
Αντί να κάθετε να μετράει τα άστρα πιστεύω μπορεί να βρει κάτι καλύτερο να κάνει:nuts: :banana :tease1:
Μπορεί????:w00t:

Maroulita
15-11-2006, 04:26 PM
Βρε κορίτσια...μην τον αποπαίρνουμε τον άνθρωπο. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός ότι δήλωσε κάτι τέτοιο και "εξέθεσε" (με την καλή πάντα έννοια) τον εαυτό του σημαίνει κάτι. Ισως το ΠΑΙΔΙ δεν έχει προλάβει να μπει στο σάιτ, να έχει δουλειές, να έχει ήδη επικοινωνήσει με την "τυχερή".... ;)

*Astropeleki*
15-11-2006, 04:50 PM
¶ντε βρε..... θα φάμε και κουφέτα! :tease1:

panther
15-11-2006, 04:52 PM
¶ντε βρε..... θα φάμε και κουφέτα! :tease1:

:wacko: Μην βιάζεσαι!!! Έχουμε καιρό!!! Εδώ δεν μας έχει απαντήσει ποιά είναι ... θα φάμε και κουφέτα??? Πάντως, στο ζώδιο πρέπει να είναι Ταύρος:laugh:

gwrgina25
15-11-2006, 04:53 PM
Και να είναι και γεμιστά με καρύδα!!! έχω φάει σε γάμο και είναι τέλεια!:toung: :toung:

*Astropeleki*
15-11-2006, 04:54 PM
Εγώ πάλι τον κόβω κάτι σε παρορμητικό.........

Και γω gwrgina25! Γιαμ γιαμ..... πεντανόστιμα!

:toung:

gwrgina25
15-11-2006, 04:58 PM
Ναι συμφωνώ!Μαλλον Ταύρος είναι!
Είμαι ταύρος και ξέρω:embarrest
για να πούμε κάτι πρέπει να το περάσουμε από τα σαράντα κύματα:nuts: :toung:

*Astropeleki*
15-11-2006, 05:00 PM
Ενδιαφέρον!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:

panther
15-11-2006, 05:03 PM
Ενδιαφέρον!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:

Ε τώρα εντάξει. Συμφωνώ!!

kiaRRa
15-11-2006, 05:05 PM
Κυρίες και κύριοι λύθηκε το μυστήριο.
Αντε τώρα να μάθουμε και ποια είναι η τυχερή! όχι τίποτα άλλο αλλά θα της φύγει και εκείνης η περιέργεια(δεν νομίζω να το ξέρει)!

*Astropeleki*
15-11-2006, 05:08 PM
Που να το ξέρει η κακομοίρα;;;;;; Όταν το 90% είμαστε γυναίκες και έχει αποκλειστεί στο 50%, μένει το 45% των γυναικών και με τον αποκλεισμό κάποιων γραμμάτων πέφτουμε άντε το πολύ στο 35% των γυναικών του σάιτ.

kiaRRa
15-11-2006, 05:12 PM
Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!:wacko: :wacko: :wacko:
Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:

panther
15-11-2006, 05:16 PM
Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!:wacko: :wacko: :wacko:
Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:

50 ¤ έκαστος? όχι βέβαια!!! Ας μην το μάθω ποτέ:toung:

*Astropeleki*
15-11-2006, 10:04 PM
Και να ναι το 4563 τελικά το άτομο, εγώ την έχω βρει!!!!!!
Αλλά για να σας το πω θα χρειαστεί να με δωροδωκήσετε.............. :toung:

Παιδί από τ' αστέρια
15-11-2006, 11:45 PM
Τα πολλά οφ τόπικ δεν ήταν ανδρών...

Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Χμμμμμμ ...........
:suspiciou
Και εάν υπάρχει απειρία; Μπορούσε να μεταφερθεί το θέμα :embarrest

Ο Τύπος πάντα μας δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει τους πάντες. Όμως συνεχίζει να κάνει πωλήσεις.

Προτάσεις;

Βρε κορίτσια...μην τον αποπαίρνουμε τον άνθρωπο. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός ότι δήλωσε κάτι τέτοιο και "εξέθεσε" (με την καλή πάντα έννοια) τον εαυτό του σημαίνει κάτι. Ισως το ΠΑΙΔΙ δεν έχει προλάβει να μπει στο σάιτ, να έχει δουλειές, να έχει ήδη επικοινωνήσει με την "τυχερή".... ;)
Η φωνή της λογικής. Σας ευχαριστώ DrMaroulita

Διαπιστώνω όμως, μετά λύπης, ότι: έστω και το ενδεχόμενο της πλάκας να υπήρχε αντιμετωπίστηκε και το θέμα μου η προσωπικότητά μου "σκληρά" έως και "προκλητικά" και μετατράπηκε με ελάχιστες εξαιρέσεις σε θέμα κοριτσοπαρέας.
Ομολογώ ότι είναι ελαφρώς σοκαριστικό.

Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.

Τέλος ζητώ την προστασία των διαχειριστών, οι οποίοι εφόσον επέτρεψαν το θέμα να παραμείνει να αντιμεττωπιστεί με την δέουσα σημασία του...........

:love: :embarrest :love:

friary
16-11-2006, 12:22 PM
Ωραία μας τα λες ΠΑΙΔΙ, αλλά περιμένουμε το αποτέλεσμα. Μεταξύ μας τώρα, τόσές μέρες που ... το ψήνουμε το θέμα, εγώ θα είχα ξερωτευτεί :toung:
Αντε να δούμε, θα της το πεις καμια φορά ή θα καταντήσει μια γλυκιά ανάμνηση κάτι σαν γραφική ιστορία :bigsmile: ;)

panther
16-11-2006, 12:28 PM
Όταν το πει ... ξυπνήστε με!!!

Fotini Christodoulou
16-11-2006, 12:30 PM
Α,μα δείξτε λίγο ευαισθησία!Θέλει τον χρόνο του για να εκφραστεί το ΠΑΙΔΙ!;)

Παντως μας έδωσε πολύτιμο στοιχείο!.....Μ

gwrgina25
16-11-2006, 12:37 PM
Τι ακριβώς προσδιορίζει το Μ? Από Μ ξεκινάει το όνομα της κοπέλας?:unsure:
Και περιέχει επιπλέον και τα L,N,P,R,S??

Marlene
16-11-2006, 12:55 PM
Και εγώ Μ είμαι χεχε...:nuts: :laugh: :weird: :wacko: :unsure: :tease1: :huh:

may
16-11-2006, 12:57 PM
Ωχ!! :weird:

και εγώ!!! :wacko:

gwrgina25
16-11-2006, 12:58 PM
Μπορεί να είσαι και εσύ!:toung:
Αλλά δεν το έχω καταλάβει... Τα λέει και μπερδεμένα το ΠΑΙΔΙ! Είναι πολύ κρυψίνους!
Αρχίζει από Μ και περιέχει και όλα τα άλλα γράμματα?:suspiciou :unsure:

may
16-11-2006, 01:12 PM
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αρχίζει από Μ.

Τώρα βέβαια ελπίζω να αναφέρεται στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούμε στο forum κ όχι στο πραγματικο!!

Marina 7771
16-11-2006, 01:18 PM
Μπορεί να είσαι και εσύ!:toung:
Αλλά δεν το έχω καταλάβει... Τα λέει και μπερδεμένα το ΠΑΙΔΙ! Είναι πολύ κρυψίνους!
Αρχίζει από Μ και περιέχει και όλα τα άλλα γράμματα?:suspiciou :unsure:
Όχι gwrgina, δεν πρέπει να περιέχει όλα τ' άλλα γράμματα. Απλώς αρχίζει από Μ.
Τώρα απ' την πλευρά μου να πω στο Παιδί, παρόλο που δεν φαίνεται να θίχτηκε απ' τα δικά μου post:unsure: , ότι αν πλήγωσα τα αγνά αισθήματά του, δεν το ήθελα, δεν είχα πρόθεση.:sorry: :toung:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι και την αδέκαστη δικαστίνα.:scared: ¶σε που ζήτησε και την προστασία των διαχειριστών.:bigsmile: Μπρρρρ.....

gwrgina25
16-11-2006, 01:53 PM
Πραγματικά δεν νομίζω ότι τον έθιξα για να ζητήσει την βοήθεια ''προστασία'' των admin! Εάν το έκανα ζητάω ταπεινά συγγνώμη:cry: :amazed: :embarrest

omo
16-11-2006, 02:12 PM
Εχω ακούσει για έρωτα με την πρώτη ματιά, έρωτα με τη δεύτερη ματιά, τώρα έρωτας και από post it!!!:laugh:

alegra
16-11-2006, 04:33 PM
Βρε κορίτσια απο Μ μην ενθουσιάζεστε. Τον έχουμε δει τον τύπο;;;;
Μπορεί να ναι χάλια ΚΑΙ Ταύρος και άντε να γλυτώσει μετά η....τυχερή :toung:

alegra
16-11-2006, 04:38 PM
Εμμμμ.... sorry ΜΕΝΕΛΑΕ ΛΟΥΝΤΕΜΗ μην το πάρεις προσωπικά :embarrest

gwrgina25
16-11-2006, 05:18 PM
Είμαι Ταύρος και ένα φεγγάρι τα είχα με Ταύρο...:embarrest
Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε από την ζωή μας :sad2:
Πάντως εμείς οι Ταύροι πρέπει να ομολογήσω ότι είμαστε ωραία παιδιά!!!
:bigsmile: :love::banana

may
17-11-2006, 10:13 AM
Και εγώ Ταυρίνα είμαι...

Αλλά ξέρω πολύ καλά τι θέλω από τη ζωή μου, όπως κ κάθε Ταύρος στην πραγματικότητα. Τώρα αν τον τελευταίο χρόνο έχουμε φάει όλα τα τετράγωνα του σύμπαντος του Κρόνου, του Δία κ του Ποσειδώνα κατακούτελα.... ε, νομίζω ότι δεν πρέπει να πάρουμε κ τη βούλα του αναποφάσιστου!! Τετράγωνα είναι θα περάσουν!!!

¶ντε να παιρνάνε οι πλανήτες στον Τοξότη σιγά-σιγά!!! Κουράστηκα!!!! :wacko:

gwrgina25
21-11-2006, 12:27 PM
Κανένα νέο ακόμα... Έρωτας ήταν και πέρασε?

*Astropeleki*
21-11-2006, 01:33 PM
Εκανε την υπέρβαση, το δήλωσε δημόσια και ξανακλείστηκε στο καβούκι του....... Μάλλον Καρκινάκι είναι τελικά! :bigsmile:

starfish
21-11-2006, 01:42 PM
Εκανε την υπέρβαση, το δήλωσε δημόσια και ξανακλείστηκε στο καβούκι του....... Μάλλον Καρκινάκι είναι τελικά! :bigsmile:

Η πιο απλη περιπτωση ειναι να θελησε να το μοιραστει με τα μελη, μιας και η κοπελα ανηκει στην παρουσα κοινοτητα. Απο κει και περα μπηκαμε εμεις και φτιαξαμε μια σαλατα με απ ολα!
Αλλωστε ο τιτλος του θεματος ειναι: θελω να κανω μια ανακοινωση. Ε, την εκανε την ανακοινωση, πηγε να παρασυρθει και απο τις αντιδρασεις, ανεκρουσε πριμα και τελος!
:bigsmile: :bigsmile:

Marina 7771
21-11-2006, 02:32 PM
Απο κει και περα μπηκαμε εμεις και φτιαξαμε μια σαλατα με απ ολα!
Δίκιο έχεις, μάλλον σκιάχτηκε ο άνθρωπος :toung: :toung: :toung:

*Astropeleki*
21-11-2006, 02:45 PM
Δεν το κάναμε από κακία.... από ενδιαφέρον και μόνο :cry:
Όπως και να το κάνουμε, είναι ρομαντικό!

kiaRRa
21-11-2006, 02:50 PM
Δεν το κάναμε από κακία.... από ενδιαφέρον και μόνο :cry:
Όπως και να το κάνουμε, είναι ρομαντικό!

Μήπως εννοείς περιέργεια?????:weird: :weird: :weird: :weird:

Ε εντάξει, είπε το παιδί τον πόνο του και ησύχασε!:bigsmile:

Marina 7771
21-11-2006, 02:57 PM

Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια:cheesy: Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του:wacko:

starfish
21-11-2006, 03:00 PM

Ενταξει!! Εδω μπορει επισης να αντιτεινει κανεις οτι ολα αυτα ηταν ενα τεχνασμα για καποιους ανεξιχνιαστους λογους, η οτι ηταν κατι, οτοδηποτε εκτος απ αυτο που δηλωνε!
Κινδυνευοντας να θεωρηθω εως και αφελης, προτιμω να πιστεψω οτι ηταν αυτο που δηλωθηκε εξ αρχης. Θα προτιμουσα επισης να μην το ειχαμε ξεχειλωσει. Πραγμα που συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, αρα συγχωρητεο!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

*Astropeleki*
21-11-2006, 03:13 PM

Και μετά σου λέει γυναικεία αλληλεγγύη :blink:
Και η περιέργεια ένα είδος ενδιαφέροντος είναι! Στην περίπτωσή μας είναι αυτό που λέμε "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ".... άσχετα αν η υποψήφια δεν το ξέρει ή το ξέρει πλέον! (αν το ήξερε όμως θας μας το ελεγε το ΠΑΙΔΙ όπως ακριβώς εκανε και την ανακοίνωσή του!)

Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια:cheesy: Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του:wacko:

Γιατί το λες αυτό;;; Κάποιοι άνθρωποι γοητεύονται απλά και μόνο από τον λόγο του άλλου...... καθόλου απίθανο δεν μου φαίνεται! Πώς είναι που χου τα άτομα που ερωτεύονται κάποιον ακόμη και αν εχουν ακούσει μόνο την φωνή τους;;;; Ε κάπως έτσι! Απλά εδώ έχουμε έντυπο λόγο.

Dell Piero
21-11-2006, 03:44 PM
Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou

μμμμμμμ έχουμε δει και τα αποτελέσματα των καρμικών σχέσεων :toung: Οπότε στα σίγουρα να έχει και μια καλή δικαιολογία για τον χωρισμό ( Μ είσαι κι εσύ ε; )

Marina 7771
21-11-2006, 03:59 PM
Κάτι σε Σιρανό δηλαδή.:cheesy: Υπάρχει όμως και το άλλα μου λεν τα λόγια σου....ποιητική αδεία...μη βαράτε:toung:

*Astropeleki*
21-11-2006, 04:03 PM
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να στε καλά παιδιά!
Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:

Marina 7771
21-11-2006, 04:12 PM
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να στε καλά παιδιά!
Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:
Γκλουπ......:amazed: :nuts:
Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?:laugh: :laugh: :laugh:

kiaRRa
21-11-2006, 04:20 PM
Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !:laugh:

kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται:sad: , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

*Astropeleki*
21-11-2006, 04:26 PM
Γκλουπ......:amazed: :nuts:
Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?:laugh: :laugh: :laugh:

Το είπε ο ίδιος...........
Το νου σου Μαρίνα :love: :laugh:

Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.

Marina 7771
21-11-2006, 04:26 PM
Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !:laugh:

kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται:sad: , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Εντελώς :offtopic: , αλλά θα το πω. Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη, όταν πολλές γυναίκες μαζί θέλουν να εξολοθρεύσουν μια άλλη:toung: :laugh: :laugh: :laugh:

*Astropeleki*
21-11-2006, 04:28 PM
Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη, όταν πολλές γυναίκες μαζί θέλουν να εξολοθρεύσουν μια άλλη

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ :laugh: :laugh:

Marina 7771
21-11-2006, 04:30 PM
Το είπε ο ίδιος...........
Το νου σου Μαρίνα :love: :laugh:
Αχ! βρε Κωστή, φωτιά που μου άναψες....:toung: :toung: :toung:

kiaRRa
21-11-2006, 04:31 PM
Για να κλείσουμε το:offtopic: ενημερώνω ότι είναι κατ'επίφαση και δεν υπολογίζεται!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry:

Και επανερχόμεθαααααααααααααα . Τελικά kia το μέλος 4563 μήπως άρχιζε από Μ?

*Astropeleki*
21-11-2006, 05:07 PM
Για να κλείσουμε το:offtopic: ενημερώνω ότι είναι κατ'επίφαση και δεν υπολογίζεται!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry:

Και επανερχόμεθαααααααααααααα . Τελικά kia το μέλος 4563 μήπως άρχιζε από Μ?

Όχι καμιά σχέση! Είναι από τα αποκλεισμένα γράμματα.

kiaRRa
21-11-2006, 05:10 PM
Κρίμα!
Τώρα να δω πώς θα ηρεμήσει ο ταραγμένος νους μας!!!!
Μια ελπίδα είχαμε και εξανεμίστηκε:embarrest :embarrest

skorpion
26-11-2006, 07:57 PM
Πω πω!!! Αφηστε το παιδι ελευθερο να εκφρασει τον ερωτα του...Πολυ κακια επεσε!!! :laugh: :laugh:
Ο ερωτας ειναι τυφλος και δεν ειναι παιδι της λογικης κτλ.... αυτα τον δικαιολογουν
Μην τον κανετε να ντραπει και δεν μαθουμε ποτε!!!!:toung:

starfish
27-11-2006, 10:28 AM
Πω πω!!! Αφηστε το παιδι ελευθερο να εκφρασει τον ερωτα του...Πολυ κακια επεσε!!! :laugh: :laugh:
Ο ερωτας ειναι τυφλος και δεν ειναι παιδι της λογικης κτλ.... αυτα τον δικαιολογουν
Μην τον κανετε να ντραπει και δεν μαθουμε ποτε!!!!:toung:

Για να ξαναγυρισουμε στο ζητουμενο δηλαδη!! :toung: :σφύριγμα :σφύριγμα :σφύριγμα :toung:

friary
27-11-2006, 10:32 AM
Εμμμμμ. Μας το πάει απο εδω, μας το φέρνει απο εκει, απαντάει σε άλλα θέματα, εδώ τίποτα. Μούγκα στη στρούγκα :toung:

*Astropeleki*
27-11-2006, 11:12 AM
Μπορεί τις ¶γιες μέρες των Χριστουγέννων να αποφασίσει να μας κάνει πάλι καμιά σημαντική ανακοίνωση!!!!! :bigsmile:

friary
27-11-2006, 11:16 AM
Eμμμμ άντε ντε. Μπας και δει κανείς αγιες μέρες :toung:

Marina 7771
27-11-2006, 02:13 PM
Μπα!!! δεν βλέπω φώς...:worried: Μάλλον το μετάνιωσε το Παιδί, άσε που μπορεί και να του πέρασε....:toung:
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα κάποιες φορές, όπως έρχονται φεύγουν.:nuts:
Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία....:toung: :cheesy:

skorpion
27-11-2006, 03:06 PM
Μαρινα το avatar που νομιζω οτι το αλλαξες τωρα τελευταια ειναι προτροπη για καποιον?:laugh: :laugh: :laugh:

Marina 7771
27-11-2006, 03:26 PM
Είμαι καθαρόαιμη avatar maniac:banana , αλλάζω avatar ανά διήμερο και κάθε φορά επιλέγω κάτι που να ταιριάζει με την διάθεσή μου (και αυτή αλλάζει ανά διήμερο:wacko: ), αυτό είναι το μοναδικό μου κριτήριο.
Τώρα βέβαια, όποιος θέλει να το πάρει ως μήνυμα....ελεύθερα παιδιά, Δημοκρατία έχουμε....φαντασία επίσης έχουμε....:nuts: :toung: :toung:

Παιδί από τ' αστέρια
12-12-2006, 10:33 PM
Μαααααααααααααααα σε ξεπέρασα
αλήθεια σε ξεπέρασααααααααααααααα
πόνεσα έκλαψα
και μεσ'την τρέλλα έφτασααααααααααααα :toung:

Πάμε για άλλο γράμμα :blush:

*Astropeleki*
12-12-2006, 10:38 PM
Μαααααααααααααααα σε ξεπέρασα
αλήθεια σε ξεπέρασααααααααααααααα
πόνεσα έκλαψα