PDA

View Full Version : ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ

panther
03-11-2006, 04:58 PM
Πείτε μου την αποψή σας:

Ποιά ζώδια θεωρούνται "μοναχικά", και ποιές όψεις δείχνουν κάτι ανάλογο?

sagimoon
03-11-2006, 07:25 PM
Καλησπέρα στην παρέα

Πολλοί θα τρέξουν φαντάζομαι να αναφέρουν το πόσο μοναχικά μπορεί να είναι τα ζώδια του νερού, ειδικά όταν είναι σε bad mood. Θέλοντας να δώσω όμως και μια άλλη πτυχή στο θέμα, θα σας αναφέρω πως ο Αιγόκερως κάλιστα -και πολλές φορές βρίσκεται- εντελώς μόνος, εκεί ψηλά στην κορυφή. Είναι γνωστή η μανία του Αιγόκερου για όλο μεγαλύτερες θέσεις, για εξουσία, για πρωτοκαθεδρία. Λόγω του ότι όμως είναι παρορμητικό ζώδιο αυτή η μανία όλο και ...ανανεώνεται, με αποτέλεσμα πάντα να επιδιώκει το ανώτερο. Το πρόβλημα έρχεται μετά, όταν γυρίσει κάποια στιγμή το βλέμα και κοιτάξει γύρω του. Τότε μόνο καταλαβαίνει το΄πόσο μόνος είναι. Τρανό παράδειγμα ο Α. Ωνάσσης

kiaRRa
03-11-2006, 07:49 PM
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η μανία μας με την κορυφή είναι τραγική! Βέβαια πέρα από το ότι οι αιγόκεροι κυνηγουν το απόλυτο, σε γενικες γραμμές δεν είναι και τα πιο κοινωνικά ζώδια.:unsure:

Marina 7771
03-11-2006, 10:53 PM
Καλησπέρα στην παρέα

Πολλοί θα τρέξουν φαντάζομαι να αναφέρουν το πόσο μοναχικά μπορεί να είναι τα ζώδια του νερού, ειδικά όταν είναι σε bad mood. Θέλοντας να δώσω όμως και μια άλλη πτυχή στο θέμα, θα σας αναφέρω πως ο Αιγόκερως κάλιστα -και πολλές φορές βρίσκεται- εντελώς μόνος, εκεί ψηλά στην κορυφή. Είναι γνωστή η μανία του Αιγόκερου για όλο μεγαλύτερες θέσεις, για εξουσία, για πρωτοκαθεδρία. Λόγω του ότι όμως είναι παρορμητικό ζώδιο αυτή η μανία όλο και ...ανανεώνεται, με αποτέλεσμα πάντα να επιδιώκει το ανώτερο. Το πρόβλημα έρχεται μετά, όταν γυρίσει κάποια στιγμή το βλέμα και κοιτάξει γύρω του. Τότε μόνο καταλαβαίνει το΄πόσο μόνος είναι. Τρανό παράδειγμα ο Α. Ωνάσσης
Συμφωνώ και για τα ζώδια του νερού και με την άποψη για τους Αιγόκερους. Να προσθέσω ότι έχω συναντήσει πολλούς μοναχικούς Παρθένους. Και μία διόρθωση, αν δεν κάνω λάθος, ο Ωνάσης ήταν Σκορπιός.:bigsmile:

Κασσιόπη
04-11-2006, 09:29 AM
Θα συμφωνήσω με όλους σχετικά με τους Αιγόκερους. Ίσως είναι το πιο μοναχικό ζώδιο, αν και τον συναγωνίζονται κι άλλοι, όπως οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, όπως αναφέρθηκε, και ίσως οι Σκορπιοί.

Σχετικά με αυτό που ρωτάει η panther, για όψεις συγκεκριμένα δεν γνωρίζω, ωστόσο κάποιες οικοθετήσεις μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές. Ας πούμε, ο Δίας στο 12ο δείχνει έντονες τάσεις του ατόμου να απομονώνεται, αντλώντας όμως δημιουργικότητα μέσα από τη μοναξιά του, γι'αυτό και την αποζητά συχνά. Επίσης ο Κρόνος στον 5ο και τον 12ο επιφέρει τάσεις απομόνωσης.
Γενικότερα το να τονίζεται ο 12ος οίκος με την οικοθέτηση εκεί πλανητών όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, αποτελεί μια ένδειξη για το ότι το άτομο έχει τάσεις να περνάει μεγάλα διαστήματα μοναξιάς.
Από εκεί και πέρα, σημασία έχουν οι όψεις που κάνουν οι συγκεκριμένοι πλανήτες μέσα στο ωροσκόπιο, ώστε να φανεί αν οι τάσεις αυτές θα είναι περισσότερο ή λιγότερο έντονες.

Marina 7771,έχει δίκιο η sagimoon,ο Ωνάσης ήταν όντως Αιγόκερως.

Fotini Christodoulou
04-11-2006, 10:32 AM
Συμφωνώ!:bigsmile:
θεωρώ πώς Αιγόκερως και Σκορπιός και ο Καρκίνος ως ένα βαθμό(λέω ως ένα βαθμό γιατί η μοναχικότητα στον Καρκίνο έχω την αίσθηση ότι είναι είδος άμυνάς του-κλείνεται στο καβούκι του για αποφύγει να πληγωθεί ή αφού έχει πληγωθεί)είναι τα ζώδια τα οποία ίσως επιλέγουν την μοναξιά.Με διαφορετικά κίνητρα και συνθηκες βέβαια.
Νομίζω πως όταν οι κυβερνήτες των δύο αυτών ζωδίων(Κρόνος και Πλούτωνας) στον χάρτη μας κανουν κάποια σκληρή όψη με την Σελήνη,Αφροδίτη και ίσως και με τον Δία μας να κάνουν το άτομο κάπως κλειστό.

Marlene
04-11-2006, 02:22 PM
Συμφωνώ και για τα ζώδια του νερού και με την άποψη για τους Αιγόκερους. Να προσθέσω ότι έχω συναντήσει πολλούς μοναχικούς Παρθένους. Και μία διόρθωση, αν δεν κάνω λάθος, ο Ωνάσης ήταν Σκορπιός.:bigsmile:

Μπα,Αιγοκερως ηταν με -νομιζω- ωροσκοπο ή Σεληνη στον Καρκινο

Marina 7771
04-11-2006, 02:55 PM
Μπα,Αιγοκερως ηταν με -νομιζω- ωροσκοπο ή Σεληνη στον Καρκινο
Ναι, ναι Αιγόκερως ήταν (20/1), mea maxima coulpa..:cheesy:

Marina 7771
04-11-2006, 03:13 PM
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά νομίζω ότι όταν οι Καρκίνος και Αιγόκερως, είναι στον άξονα πρώτου-εβδόμου, υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ιδιωτική και την δημόσια ζωή. Αυτό κάνει το άτομο κοινωνικό στο εργασιακό περιβάλλον με στόχο να φτάσει στην κορυφή, αλλά μοναχικό στην ιδιωτική ζωή, με τάσεις απομόνωσης και λίγους φίλους.
Το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί είμαι λίγο άσχετη:embarrest

kiaRRa
04-11-2006, 03:22 PM
Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι οι αιγόκεροι μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικοί και αυτό εκ των πραγμάτων τους τρώει τον χρόνο που θα μπορούσαν να αφιερώσουν σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αν δε είναι και τονισμένο το αιγοκερίσιο στοιχείο τους, τότε οι φίλοι τους μετριούνται στο ένα χέρι!:unsure:

Κασσιόπη
05-11-2006, 01:07 AM
Συμφωνώ!:bigsmile:
θεωρώ πώς Αιγόκερως και Σκορπιός και ο Καρκίνος ως ένα βαθμό(λέω ως ένα βαθμό γιατί η μοναχικότητα στον Καρκίνο έχω την αίσθηση ότι είναι είδος άμυνάς του-κλείνεται στο καβούκι του για αποφύγει να πληγωθεί ή αφού έχει πληγωθεί)είναι τα ζώδια τα οποία ίσως επιλέγουν την μοναξιά.Με διαφορετικά κίνητρα και συνθηκες βέβαια.
Νομίζω πως όταν οι κυβερνήτες των δύο αυτών ζωδίων(Κρόνος και Πλούτωνας) στον χάρτη μας κανουν κάποια σκληρή όψη με την Σελήνη,Αφροδίτη και ίσως και με τον Δία μας να κάνουν το άτομο κάπως κλειστό.

Ωραία προσέγγιση. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, με κάποιες επιφυλάξεις ως προς τις σκληρές όψεις Δία - Κρόνου, Δία - Πλούτωνα. Νομίζω πως μάλλον τείνουν να μετριάζουν κάποιες υπερβολές, παρά να επιφέρουν περιορισμό και μοναξιά. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ εύστοχα.

tannia
05-11-2006, 04:05 AM
Αυτός ο τίτλος με έκανε να σκεφτώ μια άλλη καλή ερώτηση:bigsmile: , ποιά ζώδια έχουν τάση προς τις μοναχικές ερωτικές.. στιγμές;:laugh: :toung:

Deodonus
05-11-2006, 05:05 AM
Πιστεύω ότι οι μοναχικοί του ζωδιακού είναι οι Αιγώκεροι (μοναξιά στην κορυφή), οι Καρκίνοι (κλήνομαι στο καβούκι μου) και οι Ιχθύς (χαμένοι στο όνειρο). Τους Σκορπιούς δεν τους θεωρώ και πολύ μοναχικούς, ίσα-ίσα που η μία κατηγορία των Σκορπιών (έχω ακούσει ότι υπάρχουν δύο, οι κοινωνικοί και οι μυστήριοι), είναι αρκετά κοινωνικοί.

Βέβαια, εξαρτάται και το πώς ορίζεις το "μοναχικός". Μοναχικός που δεν έχει φίλους, μοναχικός ερωτικά, μοναχικός στην ζωή?

Κασσιόπη
05-11-2006, 06:12 PM
Πιστεύω ότι οι μοναχικοί του ζωδιακού είναι οι Αιγώκεροι (μοναξιά στην κορυφή), οι Καρκίνοι (κλήνομαι στο καβούκι μου) και οι Ιχθύς (χαμένοι στο όνειρο). Τους Σκορπιούς δεν τους θεωρώ και πολύ μοναχικούς, ίσα-ίσα που η μία κατηγορία των Σκορπιών (έχω ακούσει ότι υπάρχουν δύο, οι κοινωνικοί και οι μυστήριοι), είναι αρκετά κοινωνικοί.

Βέβαια, εξαρτάται και το πώς ορίζεις το "μοναχικός". Μοναχικός που δεν έχει φίλους, μοναχικός ερωτικά, μοναχικός στην ζωή?

Μοναχικοί οι Ιχθείς; :suspiciou

Μπα, με τίποτε. Πώς θα δολοπλοκήσουν; :toung:

panther
05-11-2006, 09:22 PM
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η μανία μας με την κορυφή είναι τραγική! Βέβαια πέρα από το ότι οι αιγόκεροι κυνηγουν το απόλυτο, σε γενικες γραμμές δεν είναι και τα πιο κοινωνικά ζώδια.:unsure:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όπως και με την Αντωνία! Είναι τόσο προσηλωμένοι στους στόχους τους που όταν κοιτάξουν γύρω τους, τότε θα αντιληφθούν το πόσο μόνοι είναι.

Fotini Christodoulou
06-11-2006, 09:56 AM
Ωραία προσέγγιση. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, με κάποιες επιφυλάξεις ως προς τις σκληρές όψεις Δία - Κρόνου, Δία - Πλούτωνα. Νομίζω πως μάλλον τείνουν να μετριάζουν κάποιες υπερβολές, παρά να επιφέρουν περιορισμό και μοναξιά. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ εύστοχα.

Xαίρομαι που συμφωνούμε!:nuts:
Έχεις δικαιο που το επισημαίνεις!
Ειχα στο μυαλό μου τον δικό μου χάρτη ή μάλλον κάποιες θέσεις του δικού μου χάρτη.:embarrest Θα πρέπει λογικά για να ισχύσει η παραπάνω θέση μου,να συνηγορούν κι άλλες όψεις και σαφώς δεν θα μπορούσε να γενικευτεί!:bigsmile:

omo
06-11-2006, 09:00 PM
Μοναχικοί είναι και οι Ταυροι... :cheesy:

panther
07-11-2006, 10:43 AM
Μοναχικοί είναι και οι Ταυροι... :cheesy:

Γιατί το λες αυτό? Δεν νομίζω ότι ισχύει;)

omo
08-11-2006, 11:32 PM
Γιατί το λες αυτό? Δεν νομίζω ότι ισχύει;)

Ίσως και να έχεις δίκιο. Κρίνω απο τον εαυτό μου...:unsure:

panther
09-11-2006, 10:25 AM
Ίσως και να έχεις δίκιο. Κρίνω απο τον εαυτό μου...:unsure:

Μήπως δεν είναι ο Ταύρος που κάνει τη ζημιά, αλλά κάποιος παράγοντας?

omo
09-11-2006, 12:17 PM
Μήπως δεν είναι ο Ταύρος που κάνει τη ζημιά, αλλά κάποιος παράγοντας?

Θα ψάξω το χάρτη μου για τον ύποπτο!:suspiciou

*Astropeleki*
09-11-2006, 06:13 PM
Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι οι αιγόκεροι μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικοί και αυτό εκ των πραγμάτων τους τρώει τον χρόνο που θα μπορούσαν να αφιερώσουν σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αν δε είναι και τονισμένο το αιγοκερίσιο στοιχείο τους, τότε οι φίλοι τους μετριούνται στο ένα χέρι!:unsure:

Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και γω :nuts:
Ούσα Υδροχόα με πααααάρα πολύ έντονο το στοιχείο του Αιγόκερου. Τέσσερις πλανήτες (Ποσειδώνας, Δίας, Αφρούλα και Ερμής), ζωή να χουνε, στον Αιγόκερω. Και ενώ έχω πάρα πολλούς γνωστούς-φίλους, οι πραγματικά κοντινοί μου και κολλητοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, με το ζόρι, του δεύτερου χεριού...:cheesy:

Αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτούς τους λίγους και καλούς φίλους, κάποιος που έχει τονισμένο αιγοκερίσιο στοιχείο, μπορεί να τους κάνει πέρα (με την καλή έννοια) αν πραγματικά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του. Και νομίζω αυτή την τάση "καλής" απομόνωσης την έχουν κατά διαστήματα και ίσως την επιζητούν κιόλας! Με λίγα λόγια, την ζητάει ο οργανισμός τους.... :embarrest

Θα ψάξω το χάρτη μου για τον ύποπτο!

Ψάξε τον....εκεί βρίσκεται ο ένοχος......αποκλείεται να κρύβεται!

Fotini Christodoulou
10-11-2006, 09:41 AM
Ούσα Υδροχόα με πααααάρα πολύ έντονο το στοιχείο του Αιγόκερου. Τέσσερις πλανήτες (Ποσειδώνας, Δίας, Αφρούλα και Ερμής), ζωή να χουνε, στον Αιγόκερω. Και ενώ έχω πάρα πολλούς γνωστούς-φίλους, οι πραγματικά κοντινοί μου και κολλητοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, με το ζόρι, του δεύτερου χεριού...:cheesy:

Αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτούς τους λίγους και καλούς φίλους, κάποιος που έχει τονισμένο αιγοκερίσιο στοιχείο, μπορεί να τους κάνει πέρα (με την καλή έννοια) αν πραγματικά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του. Και νομίζω αυτή την τάση "καλής" απομόνωσης την έχουν κατά διαστήματα και ίσως την επιζητούν κιόλας! Με λίγα λόγια, την ζητάει ο οργανισμός τους.... :embarrest

Αυτό ισχύει και για μένα και μάλιστα μετριούνται στα δακτυλα του ενός χεριού.
Να ειναι η συνοδος αφροδίτης με κρόνο;;Μπορεί κιολας.Γιατί καποιο αλλο έντονο Αιγοκερίσιο στοιχείο δεν έχω στον χάρτη μου.
Κατά δευτερον με εκφράζει πολύ αυτό που είπες περί απομόνωσης με την καλή έννοια.Το χρειάζομαι συχνά ! :embarrest

Αρα καταλήγουμε πως ο Κρονος και γενικά τονισμένο το ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως,στον χάρτη μας, δίνουν τάσεις" απομονωσης";

panther
10-11-2006, 10:16 AM

Για αυτό το λόγο, οι περισσότεροι Αιγόκεροι μένουν (στο τέλος) μόνοι:cheesy:

Όσον αφορά, της τάσης απομόνωσης, έγω έχω τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου! Θέλω δε θέλω, περνάω μεγάλα διαστήματα μοναξιάς!

*Astropeleki*
10-11-2006, 11:31 AM
Αυτό ισχύει και για μένα και μάλιστα μετριούνται στα δακτυλα του ενός χεριού.
Να ειναι η συνοδος αφροδίτης με κρόνο;;Μπορεί κιολας.Γιατί καποιο αλλο έντονο Αιγοκερίσιο στοιχείο δεν έχω στον χάρτη μου.
Κατά δευτερον με εκφράζει πολύ αυτό που είπες περί απομόνωσης με την καλή έννοια.Το χρειάζομαι συχνά ! :embarrest

Αρα καταλήγουμε πως ο Κρονος και γενικά τονισμένο το ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως,στον χάρτη μας, δίνουν τάσεις" απομονωσης";

Ίσως αυτή η τάση "καλής" απομόνωσης να βοηθάει σε μια προσωπική ενδοσκόπηση..... ίσως να χρειάζεται ένα διάστημα να τα βρει κάπως πάλι με τον εαυτό του ή να κάνει πράγματα για τον εαυτό του που άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι :embarrest

Πάντως ο Κρόνος δεν "ευθύνεται" για τις τάσεις απομόνωσεις, μοναξιά που θέλω να περνώ κατά καιρούς. Ένα καλό εξάγωνο με την Αφρούλα μου κάνει. Μαλλον φταίνε οι πολλοί πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου.
Εκτός από αυτά τα δύο (Κρόνο και έντονο στοιχείο Αιγόκερου) ποια άλλα στοιχεία νομίζετε ότι μπορεί να ευθύνονται για τους μοναχικούς τύπους; :embarrest

starfish
10-11-2006, 01:15 PM
Εκτός από αυτά τα δύο (Κρόνο και έντονο στοιχείο Αιγόκερου) ποια άλλα στοιχεία νομίζεται ότι μπορεί να ευθύνονται για τους μοναχικούς τύπους; :embarrest

Η απογοητευση; :nuts: :bigsmile:
Οι οικογενειακες υποχρεωσεις;:sad2:
Η εσωστρεφεια;:bigsmile:

Maroulita
10-11-2006, 01:26 PM
Πρέπει πάντως να παίζει ρόλο και η γενικότερη διάταξη των πλανητών στο χάρτη. Δηλαδή αν οι πλανήτες είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του οριζόντιου άξονα που δημιουργείται (μέχρι τον 6ο οίκο), δίνεται έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιωτικό βίο και ίσως και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στρεφόμαστε στα έσω.

kiaRRa
10-11-2006, 01:32 PM
Kαλή η μοναξιά για ενδοσκόπηση αλλά κατά καιρούς έχω την εντύπωση πως παρατραβάει. :embarrest
Βέβαια, διαηρείται σε υγιή επίπεδα η διάθεση μου, αλλά δεν ξέρω αν φταίει μόνο η διάταξη των πλανητών. Εμένα για παράδειγμα είναι μαζεμένοι στον 9-12 οίκο. Ούτε πανηγύρι να γινόταν.

panther
10-11-2006, 01:33 PM
Πρέπει πάντως να παίζει ρόλο και η γενικότερη διάταξη των πλανητών στο χάρτη. Δηλαδή αν οι πλανήτες είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του οριζόντιου άξονα που δημιουργείται (μέχρι τον 6ο οίκο), δίνεται έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιωτικό βίο και ίσως και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στρεφόμαστε στα έσω.

Α!!! Έτσι εξηγείται!!! Γιατί ασχολούμαι πολύ με το έσω μου!!!

*Astropeleki*
10-11-2006, 01:41 PM
Α!!! Έτσι εξηγείται!!! Γιατί ασχολούμαι πολύ με το έσω μου!!!

Τι να σου κάνει όταν όλοι είναι μαζεμένοι μεταξύ 1ου και 6ου οίκου (1ο και 2ο τεταρτημόριο)........θέλεις δε θέλεις την απομόνωση την έχεις στο αίμα σου (βάζω και την ουρά μου μέσα :embarrest )

giorgosb71
15-11-2006, 03:24 PM
Το θέμα είναι καταπληκτικό και θα ήθελα να πω παρα πολλά πράγματα.

Κατα αρχήν νομίζω οτι πέρα απο αστρολογικό το θέμα είναι γενικότερα κοινωνικό.Θεωρώ οτι η εποχή μας είναι γενικότερα μοναχική.......

Πέραν τούτου και για να μπω στο θέμα σίγουρα θα υπάρχουν όψεις σε αστρολογικούς χάρτες που θα δείχνουν τέτοιες τάσεις τις οποίες και δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλά αν κρίνω απο τον δικο μου χάρτη νομίζω οτι ο 12ος οίκος και ο 1ος ίσως δέιχνουν τάσεις η όχι απομόνωσης.Εχοντας τρεις πλανήτες στον Ταύρο και δύο στον Κριό και με Ωροσκόπο Ταύρο ενεργοποιούνται ο 12ος και ο 1ος οίκος.Τώρα επειδή η ώρα "παίζει" απο 5,30 έως 6.00 δεν ξέρω ποιος είναι πιο τονισμένος!!!!(και όμως μέσα σε ένα μισάωρο μου μετακινούνται τρεις πλανήτες σε άλλο οίκο).Λοιπόν εγώ έχω δεχτεί οτι είναι τονισμένοι και οι δύο.Θα σας πω λοιπόν οτι απο τα 26 μου εως τα 31 μου χρίνια ημουν εντελώς μόνος!!!!!!!!!!και ακουλούθησε μια περίοδος απο 31 έως 36 με μια σχέση δύο χρόνων και άπειρα one night stand:embarrest

Αλλά και με δεδομένες αυτές τισ δύο περιόδους δεν έχω ακόμα καταλήξει στον αν είμαι μοναχικός ή όχι η είμαι και τα δύο.

Το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν καποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που αν είναι τονισμένα τους οδηγούν σε απομόνωση.

Επειδή λοιπόν μιλήσατε για μοναξιά των ΤΑΥΡΩΝ ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!
Επειδή όμως μας αρέσει να καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων(όχι κατα ανάγκη απο ανθρωπισμό αλλά για να μας θαυμάζουν οι άλλοι και να μας ερωτεύονται) δυσκολευόμαστε να τους προσσεγγίσουμε όταν δεν ευνοούν οι συνθήκες.
Δηλαδή κάποια στιγμή στην ζωή για ένα διάστημα ενός χρόνου ήμουν άνεργος.Αυτό με παρέλυσε και στα αισθηματικά μου.Η εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει δίπλωμα οδήγησης αλλά φοβάμαι να οδηγήσω και αυτό με κάνει να μην ανοίγομαι σε μια γυναίκα.Ακριβώς έτσι η περίπου έτσι λειτουργούμε όλα τα σταθερά ζώδια.Δεν μπορώ να φανταστώ έναν λέοντα η Σκορπίο άνεργο να κλέινει ραντεβού με μια γυναίκα!!!!!!!!!
Οπότε εδώ η απομόνωση η μοναχικότητα είναι απόρροια της κλονισμένης εικόνας που μπορεί να έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και όχι της ουσιαστικής τάσης μας για να είμαστε μόνοι.

Στον αντίποδα κατα την άποψη μου βρίσκονται οι Δίδυμοι ή αυτοί που έχουν τονισμένο το στοιχείο του Αέρα γενικότερα.Ανθρωποι πιο καλλιτεχνικοί πιο ευέλικτοι δεν κάθονται να ψιρίσουν το θέμα της εικόνας τους με αποτέλεσμα να τολμούν.....Πολλοί φίλοι μου Δίδυμοι έχουν την τάση να βλέπουν τα αισθηματικά τους εντελώς αποκομένα απο άλλους τομείς..

Οι Ιχθεις τώρα σχεδόν ποτέ δεν είναι τυπικα μόνοι αλλά εγκλωβίζονται τόσο πολύ μέσα σε σχέσεις που δεν πάνε που συχνα καταλήγουν πιό μόνοι και απο του μόνους και ας έχουν πάντα τυπικά κάποιον δίπλα τους...

panther
15-11-2006, 04:01 PM
Επειδή λοιπόν μιλήσατε για μοναξιά των ΤΑΥΡΩΝ ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!
Επειδή όμως μας αρέσει να καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων(όχι κατα ανάγκη απο ανθρωπισμό αλλά για να μας θαυμάζουν οι άλλοι και να μας ερωτεύονται) δυσκολευόμαστε να τους προσσεγγίσουμε όταν δεν ευνοούν οι συνθήκες.
Δηλαδή κάποια στιγμή στην ζωή για ένα διάστημα ενός χρόνου ήμουν άνεργος.Αυτό με παρέλυσε και στα αισθηματικά μου.Η εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει δίπλωμα οδήγησης αλλά φοβάμαι να οδηγήσω και αυτό με κάνει να μην ανοίγομαι σε μια γυναίκα.Ακριβώς έτσι η περίπου έτσι λειτουργούμε όλα τα σταθερά ζώδια.Δεν μπορώ να φανταστώ έναν λέοντα η Σκορπίο άνεργο να κλέινει ραντεβού με μια γυναίκα!!!!!!!!!

Τα λέω αλλά ποιός με ακούει!!
Αυτό είναι αλήθεια!

Marina 7771
15-11-2006, 04:03 PM
Στον αντίποδα κατα την άποψη μου βρίσκονται οι Δίδυμοι ή αυτοί που έχουν τονισμένο το στοιχείο του Αέρα γενικότερα.Ανθρωποι πιο καλλιτεχνικοί πιο ευέλικτοι δεν κάθονται να ψιρίσουν το θέμα της εικόνας τους με αποτέλεσμα να τολμούν.....Πολλοί φίλοι μου Δίδυμοι έχουν την τάση να βλέπουν τα αισθηματικά τους εντελώς αποκομένα απο άλλους τομείς..
Είμαι απολύτα σύμφωνη μ' αυτή σου την παρατήρηση. Από προσωπική (έχω πολύ αέρα στον χάρτη μου:toung: ) κυρίως πείρα να σου πω, ότι πραγματικά δεν συγχαίω σχεδόν ποτέ τα αισθηματικά με οποιονδήποτε άλλον τομέα της ζωής μου.
Και έχεις γενικά δίκιο σ' ότι αφορά την εποχή μας. Δεν ευνοεί τα ανοίγματα, είναι μοναχική και γι' αυτό πιο δύσκολη για όσους έχουν και την τάση της απομόνωσης.:cheesy:

omo
15-11-2006, 07:56 PM
[U]ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!

Εύγε!!!:amuse:

BlackOrWhat
27-11-2006, 01:27 PM
Ίσως θα πρέπει να εξεταστούν, ο 11ος οίκος, απο ποιούς κατοικείται, και πώς συμπεριφέρονται στο περιβάλλον αυτού του σπιτιού, και ίσως και η συμπεριφορά του κυβερνήτη του μέσα στο ωροσκόπειο (οίκο, ζώδιο, σχέσεις)...

Επίσης πιστεύω ότι ίσως να χρειαστεί και η εξέταση του 3ου, θέμα επικοινωνίας και του 7ου, θέμα συνεργασίας, συντροφικότητας...

και ένα παράδειγμα...ένας Κρόνος στον 11ο, και με περίεργες όψεις, δεν κάνει τον ανθρωπο μοναχικό και επιλεκτικό στις φιλίες του???

skorpion
27-11-2006, 03:11 PM
Ο πιο κοινωνικος ανθρωπος ειναι ο πιο μοναχικος ανθρωπος που μισει την μοναξια του... Ο ευδιακριτα πιο μοναχικος τυπος αρεσκεται σε αυτην γιατι την νιωθει ως προστασια ή ως "καλυτερη του φιλη"

gwrgina25
28-11-2006, 04:35 PM
Εγώ προσωπικά σαν ταύρος μου αρέσει να δίνω οχί για να εξαγοράσω την αγάπη αλλά επειδή μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου ευτυχισμένους :love:
Επιπλέον ΟΧΙ κανένας ταύρος δεν θέλει να είναι μόνος αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος δεν θέλει να είναι μόνος

celin
29-05-2007, 08:03 PM
skorpion έγραψες!!!

και συμφωνώ με τον giorgosb71 σχετικά με τους Ιχθύς...αλλά αφού το αναγνωρίζουμε το προσπαθούμε τουλάχιστον!

Βέβαια αν την έχεις ζήσει την μοναξιά και σε έχει ρίξει τόσο πολύ που αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στον πάτο, τότε όποιο ζώδιο και να είσαι είναι λογικό να μην θές να βρεθείς ξανά ποτέ σε εκείνη την φάση. Όχι μόνο για την μοναξιά αλλά θεωρώ και για οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα.

Αργοναύτης
30-05-2007, 05:28 PM
Καταρχήν να διαχωρίσουμε την έννοια μοναξιά από την έννοια μοναχικότητα. Μοναχικότητα σημαίνει ότι στο άτομο αρέσει να ζει μόνος ή αρέσει να έχει ένα πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων που αγαπά και εμπιστεύεται. Η μοναχικότητα δεν είναι παθολογική κατάσταση όπως είναι η κοινωνική απομόνωση. Σε φαινόμενα χρόνιας κοινωνικής απομόνωσης έχουμε σοβαρές πνευματικές διαταραχές με προσβολές του 3ου οίκου πολύ συχνές. Οι μοναχικοί τύποι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και υγιές:
O 'Hλιος στο Σκορπιό συνήθως γιατί έχει μια πολύ έντονα διαμορφωμένη θέση και στάση ζωής και αποφεύγει τους συμβιβασμούς. Κατά βάση εσωστρεφής, δεν θα ρίξει εύκολα νερό στο κρασί του όπως κάνει ο Ζυγός και μπορεί να αποσύρεται. 'Οσους Σκορπιούς έχω γνωρίσει τους χαρακτηρίζει μια εσωτερικότητα. Συνήθως είναι βαθείς άνθρωποι - ανάλογα πάντα και με το μορφωτικό επίπεδο - και αυτό δεν συμβαδίζει συνήθως με χαζοχαρούμενη κοινωνικότητα.
Ο Ωροσκόπος στο Σκορπιό επίσης συχνά είναι ο μοναχικός αγωνιστής.
Ο Κρόνος στον Καρκίνο ή στον Ζυγό επίσης όταν σχηματίζει όψεις με Σελήνη ή τον 'Ηλιο δίνει αυτό που λέμε ''ευτυχία με το μικρό καλύβι'' με την σύντροφό του μόνο ή με λίγους έμπιστους ανθρώπους και φτιάχνει ένα κάστρο που κανείς δεν μπορεί να το γκρεμίσει. Ο Κρόνος κυρίως όταν είναι στον 4ο οίκο είναι ο ολιγαρκής που δεν του λένε τίποτα οι επιπόλαιοι άνθρωποι χωρίς δομή.
Ο Κρόνος στον 11ο οίκο δίνει πλήρη απόρριψη κάθε επιφανειακής φιλίας και τον εκτιμούν και τον σέβονται πολύ μέσα σε έναν πολύ περιορισμένο κύκλο ανθρώπων όμως. Οι φιλίες του είναι με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα ή άτομα εξουσίας - αυθεντίας. Ο Κρόνος στον 11ο είναι ο πιο δύσκολος να διαβρωθεί από μια ομάδα.
Ο Κρόνος στον 12ο επίσης δίνει αυτή την τάση μοναχικότητας, αλλά σε αυτή την περίπτωση η μοναξιά δεν είναι πάντα επιλογή όπως στον 11ο.
Ο Ωροσκόπος στο Λέοντα αλλά και ο 'Ηλιος στο Λέοντα που δεν ταυτίζεται με κανέναν, νοιώθει μια εσωτερική μοναξιά λόγω του ότι αισθάνεται αποστασιοποιημένος από την μάζα. Μπορεί να έχει γύρω τους πολλούς κόλακες και γλύφτες αλλά ξέρει κατά βάθος ότι είναι μόνος του γιατί τον χρειάζονται να τους γεμίζει το χώρο ή να αντλούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γόητρο απ'αυτόν. Παροιμοιώδης η μοναξιά της Μέριλιν Μονρόε ή του Φρέντι Μέρκιουρι που ενώ έλαμπαν, βαθειά μέσα τους ένοιωθαν πάντα μόνοι. Η μοναξιά της κορυφής η λεγόμενη. Μπορείς να την γνωρίσεις τόσο στο Χόλιγουντ όσο και σε ένα γραφείο μιας επιχείρησης συντροφευμένος από τον φθόνο των συναδέλφων σου.
Ο Αιγόκερως δίνει επίσης τάση μοναχικότητας, κυρίως ο Ωροσκόπος σ'αυτό το ζώδιο. Αποφεύγει να ''πουλάει'' σωστά το πακέτο του που λένε στην αγορά. Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο δεν αναζητά την μοναξιά αλλά μπορεί να απομονώνεται πολλές φορές ακούσια γιατί έχει μάθει να λέει πικρές αλήθειες που ενοχλούν με παρόμοιο τρόπο που κάνει κι αυτός που έχει Ωροσκόπο στο Σκορπιό. Οι άνθρωποι φοβούνται πολύ περισσότερο το πνεύμα και το σαρκασμό απ'ότι το θυμό και την έκρηξη, γι'αυτό και μπορεί να βλέπουν με αντιπάθεια κάποιον με Ωροσκόπο στην Παρθένο.
'Οσοι έχουν 'Ηλιο στον 12ο οίκο και ειδικά σε υδάτινα ζώδια, θέλουν να αποσύρονται σε αντίθεση μ'αυτούς που έχουν 'Ηλιο στον 1ο ή στον 10ο που θέλουν να προβάλλονται. Ο Ερμής στον 12ο είναι τυπικό χαρακτηριστικό σε υδάτινο ζώδιο που δίνει τον τύπο του ανθρώπου που χρειάζεται χρόνο και φάσεις μοναξιάς για να γεμίζει τις μπαταρίες του, να διαλογίζεται και να ονειροπολεί. Κάποιοι καλλιτέχνες, ιδίως ποιητές και συγγραφείς επιλέγουν υποσυνείδητα τη μοναξιά για να αφοσοιωθούν σε μεγάλες καλλιτεχνικές δημιουργίες. Ελάχιστα μεγάλα ταλέντα, ιδιοφυιείς άνθρωποι και δημιουργοί είχαν μια απλή κοινωνική ζωή του μέσου όρου. Επειδή ο 5ος συνδέεται και με την αυτοέκφραση - δημιουργία, θα δούμε συχνά όψεις μεταξύ 5ου οίκου (αυτοέκφραση-δημιουργία) και 12ου (μοναχικότητα με σκοπό τη δημιουργία) αλλά και 3ου και 12ου (απομόνωση - επικοινωνία, ανταλλαγή ερεθισμάτων). 'Ανθρωποι με Ερμή κι Ουρανό στον 3ο, πολύ ομιλητικοί και πολύ επικοινωνιακοί, δεν μπορούν να μην μιλάνε. Θα στείλουν email, θα γράψουν, θα τηλεφωνήσουν κλπ, εξίσου μ'αυτούς που έχουν Ωροσκόπο στους Διδύμους. 'Ολοι αυτοί οι τύποι δίνουν πνευματική τροφή.
'Ενας πολύ επικοινωνιακός τύπος που δεν του αρέσει καθόλου η μοναξιά, είναι ο Ζυγός και όσοι έχουν σημαντικούς αστρολογικούς δείκτες σ'αυτό το ζώδιο. 'Οσοι έχουν Ωροσκόπια με πολλούς πλανήτες στα ζώδια του αέρα, τσιλιμπουρδίζουν και επικοινωνούν πολύ ανοιχτά με όλους χωρίς όμως να θέλουν να δεθούν μαζί τους, και πολύ συχνά θέλουν την μοναξιά με το εξής σκεπτικό : Θα μιλάω με όλους, θα βλέπω τους πάντες, αλλά τον εαυτό μου δεν θέλω να τον ελέγχει ούτε να περιορίζει κανείς, ούτε να εισβάλλει ο καθένας όποτε θέλει στην προσωπική μου ζωή. Μια φίλη που έχει 'Ηλιο στον Ταύρο, αλλά πολλά στοιχεία του χάρτη σε αέρινα μου λέει χαρακτηριστικά ''είμαι πολύ κοινωνική, με την έννοια ότι θα ανοίξω κουβέντα ακόμα και στον οδηγό του ταξί ή στη στάση του λεοφωρείου με αγνώστους, αλλά όταν γυρνάω σπίτι μου δεν θέλω να 'χω κανέναν μέσα στα πόδια μου κι ούτε το σπίτι μου να γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε όποτε του έρθει του άλλου να χτυπάει την πόρτα και καλώς τα παιδιά. Είναι αυτή η ανάγκη ελευθερίας που πολλές φορές οδηγεί σε επιλογή μοναχικής ζωής ουσιαστικά. Πάμε την βόλτα μας, βλέπουμε και μιλάμε με πολλούς, αλλά ως εκεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συχνό να βρίσκουμε και όψεις Ουρανού με Σελήνη, Αφροδίτη ή 'Ηλιο.

skorpion
30-05-2007, 08:15 PM
Jimy διεξοδικοτατη η απαντηση σου! Εγω παλι μαλλον τα χω ολα σε ενα...χιχιχι

Sophia Varsami
02-06-2007, 12:17 PM
καλημερα.... πραγματικα πιστευω πως το πλεον μοναχικο ατομο ειναι ο παρθενος απο επιλογη δικη του & ο σκορπιος οταν θελει (αναλογα με τα κεφια του & τις συνθηκες) κ οι διδιμοι εινα κατα βαθος μοναχικοι απο επιλογες αλλων οσο. κ αν φενετε οτι ειναι συνεχεια με αλλα ατομα εξαιτιας της κοινονικοτητας τους

nti
04-06-2007, 10:56 PM
:worried::worried:Γεια σας!!!Θεωρω οτι δεν υπαρχουν μοναχικα ζωδια απλα καποιοι περιοδοι σε καθε ζωδιο το ωθουν στη μοναξια....Εγω ως ζυγος αναζητω τη συντροφικοτητα αλλα το τελευταιο διαστημα δεν ειμαι στα πανω μου...:amazed:

*Astropeleki*
04-06-2007, 11:04 PM
Εγω ως ζυγος αναζητω τη συντροφικοτητα
Ο φυσικός οίκος του Ζυγού είναι ο 7ος, ο οποίος σχετίζεται με την συντροφικότητα, τις σχέσεις, τις ενώσεις γενικά, τον γάμο. Επομένως είναι στην φύση σου να αναζητάς την συντροφικότητα, ιδιαίτερα αφού το Ηλιακό σου είναι Ζυγός :)

ORFA
05-06-2007, 11:14 AM
Θα σας μιλήσω απο προσωπική εμπειρία επειδή και εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου είμαστε αιγώκεροι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μοναχικά ζώδια. Μας αρέσει καλύτερα να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας παρά με φίλους και παρέες. Οι φίλοι μας είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μίας μας παλάμης αλλά όταν έχουμε μια φιλία είναι πραγματικά δυνατή και είμαστε πραγματικοί φίλοι. Αυτό συμβαίνει γιατι δε μας αρέσουν οι ανούσιες σχέσεις. Ολοι έχουμε κάποιον γνωστό για να πάμε για έναν καφέ, τον καθιστά αυτό όμως φίλο? Μαλλον προσπαθούμε να προστατεύσουμε την ευαίσθητη φύση μας γιατί ο αιγώκερος όσο σκληρός και απόμακρος κ αν φαίνεται στην πραγματικότητα είναι μια μάσκα, ένα προσωπέιο για να καλύψει την υπερβολική ευαισθησία του. Ειναι τρομερά πονόψυχος και ευαίσθητος. Οταν κάνει έναν φίλο τον βοηθάει όπως μπορεί. Αν δεν βρεί στη ζωή του αυτό που αυτός θεωρεί πραγματική φιλία προτιμάει τη μοναξιά του. Δεν τον καλύπτουν τα ημίμετρα. Σε γενικές γραμμές όμως όσων αφορά την εργασία του η αλήθεια είναι ότι χάνει τη μπάλλα. Στην προσπάθειά του να πετύχει όχι μόνο για το δικό του καλό, χάνει πολυτιμες στιγμές απο την οικογένειά του, τη ζωή του τον συντροφό του. Χανει την ουσία των πραγμάτων και εκεί είναι που θέλει λίγο σπρώξιμο για να δεί ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.

zeta1987
27-07-2007, 04:11 AM
Εγώ θεωρώ ότι μία σελήνη στο καρκίνο, ίσως κάνει το άτομο λίγο μοναχικό και κυκλοθυμικό.. Τώρα για ζώδιο πάλι θα έλεγα τον καρκίνο, γιατί είναι και λίγο σπιτόγατοι από την φύση τους...:blink:

elenikol
27-07-2007, 02:01 PM
..........................& ο σκορπιος οταν θελει (αναλογα με τα κεφια του & τις συνθηκες) ...........

Θα συμφωνήσω για τον σκορπιό. Πως θα αναγεννηθούμε άλλωστε?

Agxos
28-07-2007, 10:23 AM
Ισως καποιοι σκορπιοι... μερικοι καρκινοι και γιατι οχι ορισμενοι αιγωκεροι!

kritikia
30-07-2007, 03:07 PM
Νομίζω ότι όλοι μας περνάμε περιόδους μοναχικότητας, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας..Εγώ που είμαι Ζυγός και χαρακτηρίζομαι ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, έχω περάσει πολλές φορές στη ζωή μου τέτοιες περιόδους συνειδητά.. Τις έχω ανάγκη αυτές τις στιγμές γιατί με ξεκουράζουν και με επαναφέρουν πιο εύκολα στην πραγματικότητα!! :cheesy:

alegra
30-07-2007, 10:27 PM
Νομίζω ότι όλοι μας περνάμε περιόδους μοναχικότητας, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας..Εγώ που είμαι Ζυγός και χαρακτηρίζομαι ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, έχω περάσει πολλές φορές στη ζωή μου τέτοιες περιόδους συνειδητά.. Τις έχω ανάγκη αυτές τις στιγμές γιατί με ξεκουράζουν και με επαναφέρουν πιο εύκολα στην πραγματικότητα!! :cheesy:

Σίγουρα όλοι περνάμε περιόδους μοναξιάς. Το δύσκολο είναι όμως να θέλεις παρέα και να μην την έχεις ποτέ. Η επιλογή είναι άβαντάζ, η μοναξιά είναι δυστυχία.
Πιστεύω πως μοναξιά μπορεί να φέρνει ένας τονισμένος 12ος που τα κλωθωγυρνά όλα μέσα του τόσο πολύ, που αργεί να κινητοποιηθεί, αλλά και ένας δύσκολος ή προβληματικός 11ος, που "κόβει" τις φιλίες.

*Astropeleki*
31-07-2007, 12:19 AM
...αλλά και ένας δύσκολος ή προβληματικός 11ος, που "κόβει" τις φιλίες.
Όπως; Να βάλεται από τί όψεις;
Ή να βρίσκονται μέσα του ποιοι πλανήτες;
Πως θα όριζες έναν δύσκολο 11ο;

(Πολλές ερωτήσεις έκανα :embarrest)

zeta1987
01-08-2007, 12:55 AM
Πως θα όριζες έναν δύσκολο 11ο;

Εγώ πάντως θα όριζα ως δύσκολο ένα 11ο οίκο που θα εμπερίεχε τον Κρόνο... Τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά πιστεύω ότι θα έφερνε αρκετά εμπόδια στις φιλίες και έτσι κατα κάποιο τρόπο, μοναξιά...:blink:

ScP
01-08-2007, 01:06 AM
Εγώ πάντως θα όριζα ως δύσκολο ένα 11ο οίκο που θα εμπερίεχε τον Κρόνο... Τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά πιστεύω ότι θα έφερνε αρκετά εμπόδια στις φιλίες και έτσι κατα κάποιο τρόπο, μοναξιά...:blink:

Όχι ακριβώς μοναξιά. Επιλογή ίσως του ανθρώπου για λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Φιλίες που μπορεί να μην αντέξουν ή αντιθέτως να κρατήσουν γερά στο χρόνο κ.λπ. Επίσης φίλοι μεγαλύτεροι ηλικίας ή/και σημαντικοί.
Ο Κρόνος δεν είναι απαραίτητα περιοριστικός και δεν εξετάζεται ποτέ -και αυτός- μόνος χωρίς να κοιτάξουμε το χάρτη.

*Astropeleki*
01-08-2007, 01:07 AM
Ζέτα, αυτό που λες, όντως ισχύει.
Ένας Κρόνος, στον 11ο (και σε διέλευση για πράδειγμα), κάποια προβληματάκια και αποσταποιοποιήσεις σε θέματα φιλικών σχέσεων, τα δινει.

zeta1987
01-08-2007, 05:32 PM
Όχι ακριβώς μοναξιά. Επιλογή ίσως του ανθρώπου για λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Φιλίες που μπορεί να μην αντέξουν ή αντιθέτως να κρατήσουν γερά στο χρόνο κ.λπ. Επίσης φίλοι μεγαλύτεροι ηλικίας ή/και σημαντικοί.
Ο Κρόνος δεν είναι απαραίτητα περιοριστικός και δεν εξετάζεται ποτέ -και αυτός- μόνος χωρίς να κοιτάξουμε το χάρτη.

Όντως!Μπορεί να υπάρχει ένα τρίγωνο πχ ή ένα εξάγωνο που να μετριάζει αυτά τα εμπόδια ή να βοηθάει στις φιλίες όσες αξίζουν να κρατάνε. Ή να βοηθάει το άτομο να ωριμάσει μέσα από φιλίες ή ομαδικές δραστηριότητες.

Ζέτα, αυτό που λες, όντως ισχύει.
Ένας Κρόνος, στον 11ο (και σε διέλευση για πράδειγμα), κάποια προβληματάκια και αποσταποιοποιήσεις σε θέματα φιλικών σχέσεων, τα δινει.

Πράγματι. Ένα παιδί που ξέρω είχε πρόβλημα με την παρέα του κ γενικά με τις φιλίες του και όντως είχε διέλευση του Κρόνου στον 11ο. Βέβαια αποδείχτηκε πως ό,τι έγινε ήταν για καλό τελικά.:blink:

Sophia Varsami
02-08-2007, 04:39 PM
παιδια πιστευω πως για καποια στιγμη της ζωης τουσ,,,,, μοναχικοι.... ειναι ολοι.... ασχετα αν ειναι κοινωνικοι ή οχι..... θα συμφωνισω για τους καρκινους οτι κλεινονται στο καβουκι τους.... οι παρθενοι το κανουν για να σκεφτουν..... για τους αιγωκερους δεν ξερω....

Barbie_girl19
02-08-2007, 05:06 PM
Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι κλείνονται στον εαυτό τους. Όμως και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που γενικά είναι εσωστρεφής... Και πιστεύω και εγώ ότι κάτι τέτοιοι είναι οι καρκίνοι αλλά και οι ιχθείς..