View Full Version : [Συζήτηση] Κάρμα και αδελφές ψυχές
magikadespell
03-11-2006, 10:44 AM
Γιατί αναζητούμε την «αδελφή ψυχή»;
Η ψυχή μας έχει μνήμη. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Πλάτωνας που λέει πως η ψυχή μας πριν κατοικήσει το σώμα μας έχει γνώση όλων αυτών των θεμάτων που είναι αντικείμενα θεωρητικών ερευνών αλλά και τις αναμνήσεις της προηγούμενης ζωής. Κατά την ενσωμάτωσή της όμως τα ξεχνάει. Έχει πάντως τη δυνατότητα να τα ξαναθυμηθεί και συχνά το καταφέρνει. Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε έχουμε ελπίδες να συναντήσουμε την «αδελφή ψυχή» μας αφού ακόμα και εμείς να μην την αναγνωρίσουμε με την πρώτη ματιά η ψυχή μας τη θυμάται και ας ελπίσουμε πως θα μας προειδοποιήσει εγκαίρως! Μήπως όμως δε θα έπρεπε να τα περιμένουμε όλα από την ψυχή μας; Μήπως δεν είναι τόσο απλό και εύκολο όσο ακούγεται;
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Καρμική] Κάρμα και αδελφές ψυχές (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%C E%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-151/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AD%CF%82-12576/)
panther
03-11-2006, 12:45 PM
Ιουλίτσα,
πραγματικά πάρα πολύ ωραίο και καλογραμμένο το άρθρο σου.
Συγχαρητήρια.
magikadespell
03-11-2006, 12:47 PM
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια:bigsmile:
Και των δύο τα καλά λόγια .....
ninja
03-11-2006, 02:02 PM
Συναρπαστικό άρθρο. Διάβαζα και είχα αφοσιωθεί πλήρως. Μακάρι να είμασταν όλοι τυχεροί και να βρίσκαμε την "αδελφή ψυχή" που ελπίζουμε, πιστεύουμε και περιμένουμε να έρθει. Η μοίρα έχει το λόγο...........
Dell Piero
03-11-2006, 02:04 PM
Και να σταθούμε συμπληρώνω σε αυτό
Ωστόσο δυο αδελφές ψυχές ή δίδυμες ψυχές δεν είναι απαραίτητο να είναι εραστές.
Fotini Christodoulou
03-11-2006, 02:43 PM
Σωστή παρατήρηση!:bigsmile:
Χαιρομαι για την προσέγγιση η οποία με βρίσκει και απόλυτα σύμφωνη!
Εξαιρετικό το άρθρο Iουλία!Perfect Perfect
Marina 7771
03-11-2006, 02:52 PM
Θα συμφωνίσω με τον φίλτατο Dell Piero, που τα λέει και τσεκουράτα, αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι οι περισσότεροι, (αν όχι όλοι), από μας, όταν λέμε "αδερφή ψυχή" δεν εννοούμε τις περισσότερες φορές τον κολλητό μας ή κάποιον συγγενή μας, αλλά έναν άνθρωπο που θα συνδεθούμε μαζί του ολοκληρωτικά και που θα έχουμε "κοινή μοίρα".
Κρατώ την τελευταία παράγραφο, του υπέροχου άρθρου της magikadespell, σαν μια συμβουλή χρήσιμη και το εύχομαι για όλους, αν όχι σ' αυτήν την ζωή, σε επόμενη......Έχει η μοίρα για όλους δώρα.
*Astropeleki*
03-11-2006, 03:29 PM
... αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι οι περισσότεροι, (αν όχι όλοι), από μας, όταν λέμε "αδερφή ψυχή" δεν εννοούμε τις περισσότερες φορές τον κολλητό μας ή κάποιον συγγενή μας, αλλά έναν άνθρωπο που θα συνδεθούμε μαζί του ολοκληρωτικά και που θα έχουμε "κοινή μοίρα".
Επίσης πολύ σωστή παρατήρηση! Το να κρατάμε στο μυαλό μας αυτή την ιδέα, ότι αδελφή ψυχή= απόλυτα και εραστής σημαίνει ότι προφανώς δεν μας έχει τύχει να βρούμε πραγματικά την αδελφή ψυχή μας. Όχι φυσικά πως δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αδελφή ψυχή είναι ταυτόχρονα και εραστής, αλλά στις περισσότερες νομίζω πως συμβαίνει το αντίθετο. Όπως ακριβώς αδελφή ψυχή δεν είναι απαραίτητα το αντίθετο φύλο αλλά και το ίδιο, έτσι ακριβώς και δεν ειναι δυνατόν να ειναι απαραίτητα εραστής αλλά ο φίλος-κολλητός, ο συγγενής, ο γείτονας κ.ο.κ. :)
Το άρθρο πολύ όμορφα γραμμένο και με ωραία μηνύματα :bigsmile:
nicoletta
04-11-2006, 02:25 PM
Πολύ όμορφο το άρθρο, συγχαρητήρια!
Νομίζω πως μου συνέβη να συναντήσω την αδελφή ψυχή μου. Απλά μόλις είδα αυτόν τον άνθρωπο, είχα την αίσθηση πως ο ένας ανήκε στον άλλο, σαν να τον ήξερα από πάντα, υπήρχε οικειότητα μεταξύ μας και καταλαβαίναμε το πως ένιωθε ο ένας προς τον άλλο χωρίς λόγια. Παρόλα αυτά, οι δρόμοι μας είναι πολύ διαφορετικοί για να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε μαζί..
raingirl
07-11-2006, 08:32 AM
Εξαιρετικό άρθρο και ενδιαφέρον το άρθρο,
ωστοσό θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη ότι ψάχνουμε την "αδελφή ψυχή" σε σύντροφο, και όχι σε φίλους και συγγενείς.
starfish
10-11-2006, 11:18 AM
Πολυ καλογραμμενο αρθρο!! Συγχαρητηρια!
Σκεφτομουν χτες μια αλλη εκδοχη: Να εχεις βρει την αδελφη ψυχη ως συντροφο, αλλα, τα ελλατωματα σας να ειναι τοσο κοινα, ωστε να καθρεφτιζεται ο ενας στον αλλο, με αποτελεσμα να μην μπορειτε να ζησετε μαζι σε μακροχρονια βαση!!:nuts: :nuts:
magikadespell
13-11-2006, 11:45 AM
Και αυτή και πολλές άλλες εκδοχές υπάρχουν αγαπητή μου starfish. Προσωπικά νομίζω πως συνήθως ισχύουν τα εξής: (που αναφέρονται στο άρθρο)
1. Η΄που δεν θα καταλάβεις τίποτα για το ποιός/α ήρθε, πέρασε και έφυγε από τη ζωή σου παρά μόνο όταν είναι αργά, όταν έχει τελειώσει δηλαδή όλο το "θέμα"
2. Η' όταν ενθουσιαζόμαστε από μια καινούρια γνωριμία ή φιλία, ή όταν ερωτευόμαστε είναι τέτοια η ένταση της ψυχής μας που βιώνουμε που μονίμως νομίζουμε ότι βρήκαμε την αδελφή ψυχή.
Δώσε λίγο σημασία σε αυτό που γράφει ότι ξεσηκώνει ο έρωτας μέσα σου και κυρίως στην αμέσως προηγούμενη κατάσταση που βρισκόμαστε (ψυχολογικά) που είναι και αυτή που μας οδηγεί στην αναζήτηση αυτή, για να καταλάβεις πόσο εύκολα τα μπερδεύεις. Προσωπικά την "πάτησα" πρόσφατα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. :cry:
starfish
13-11-2006, 12:22 PM
Και αυτή και πολλές άλλες εκδοχές υπάρχουν αγαπητή μου starfish. Προσωπικά νομίζω πως συνήθως ισχύουν τα εξής: (που αναφέρονται στο άρθρο)
1. Η΄που δεν θα καταλάβεις τίποτα για το ποιός/α ήρθε, πέρασε και έφυγε από τη ζωή σου παρά μόνο όταν είναι αργά, όταν έχει τελειώσει δηλαδή όλο το "θέμα"
2. Η' όταν ενθουσιαζόμαστε από μια καινούρια γνωριμία ή φιλία, ή όταν ερωτευόμαστε είναι τέτοια η ένταση της ψυχής μας που βιώνουμε που μονίμως νομίζουμε ότι βρήκαμε την αδελφή ψυχή.
Δώσε λίγο σημασία σε αυτό που γράφει ότι ξεσηκώνει ο έρωτας μέσα σου και κυρίως στην αμέσως προηγούμενη κατάσταση που βρισκόμαστε (ψυχολογικά) που είναι και αυτή που μας οδηγεί στην αναζήτηση αυτή, για να καταλάβεις πόσο εύκολα τα μπερδεύεις. Προσωπικά την "πάτησα" πρόσφατα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. :cry:
Καλη μου Ματζικα, οτι εγραψα αφορουσε μια μακροχρονια -για τα μετρα μου- σχεση που κατεληξε σε γαμο και παιδι. Σε γαμο, μετα τα δυο πρωτα χρονια που θεωρειται γενικως το διαστημα της ερωτικης φασης. Με τον μοναδικο ανθρωπο που η ιδεα του γαμου δεν μου ηταν αποκρουστικη. Και ομως....:bigsmile: :bigsmile:
Fotini Christodoulou
13-11-2006, 12:28 PM
Προσωπικά, μιά και μιλάμε για τις αδελφές ψυχές με βάση το κάρμα ,θα ελεγα πώς ακόμα κι αν βρεθείς με την αδελφή ψυχή σου και τυγχάνει να έρθει αυτή ως σύντροφός σου ,δέν σημαίνει απαραιτήτως ότι η σχέση θα εχει αίσιο τέλος ή ακόμα θα έχει διάρκεια.
Θα μάθουμε ότι είναι να μαθουμε από την σχέση αυτή μέχρι να ολοκληρωθεί "ο κύκλος" και οι ψυχές να πάρουν τα μαθήματα ή εφόδια που πρέπει να πάρουν σε αυτή την ζωή.
Marina 7771
13-11-2006, 12:50 PM
θα ελεγα πώς ακόμα κι αν βρεθείς με την αδελφή ψυχή σου και τυγχάνει να έρθει αυτή ως σύντροφός σου ,δέν σημαίνει απαραιτήτως ότι η σχέση θα εχει αίσιο τέλος ή ακόμα θα έχει διάρκεια.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το να βρεις την αδελφή ψυχή σου ως σύντροφο, δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα γεράσετε μαζί. Παίρνει και δίνει ο καθένας και ίσως μετά δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσετε μαζί. Το θέμα είναι, αν όντως ισχύει η ύπαρξη της αδελφής ψυχής, να είναι κανείς τυχερός να την βρει.
Dell Piero
13-11-2006, 02:10 PM
Και όπως είχε γράψει η κυρία Σίμου σε άλλο thread αν κάνουμε σύνδεση αδελφών ψυχών με το ασαφές ή γι άλλους σαφές κάρμα μπορεί η διάρκεια να είναι μόλις λίγων λεπτών.
Με κερτάτωσες κυρά μου σε προηγούμενη ενσάρκωση; Σε αυτή στο "παίζω" αδελφή ψυχή και σε σουτάρω δια της ανταποδόσεως μέσα σε λίγα λεπτά. :toung:
ΜΗΝ το κάνετε παρακαλώ λάστιχο το θέμα με αφορμή αυτά που έγραψα καταθέτοντας βιώματα ή με την γνωστή "αέναη μάχη" των δύο φύλων.
Marina 7771
13-11-2006, 02:15 PM
Και όπως είχε γράψει η κυρία Σίμου σε άλλο thread αν κάνουμε σύνδεση αδελφών ψυχών με το ασαφές ή γι άλλους σαφές κάρμα μπορεί η διάρκεια να είναι μόλις λίγων λεπτών.
Με κερτάτωσες κυρά μου σε προηγούμενη ενσάρκωση; Σε αυτή στο "παίζω" αδελφή ψυχή και σε σουτάρω δια της ανταποδόσεως μέσα σε λίγα λεπτά. :toung:
ΜΗΝ το κάνετε παρακαλώ λάστιχο το θέμα με αφορμή αυτά που έγραψα καταθέτοντας βιώματα ή με την γνωστή "αέναη μάχη" των δύο φύλων.
Αυτή δεν είναι αδελφή ψυχή, είναι εκδικητική ψυχή:nuts:
Dell Piero
13-11-2006, 02:19 PM
Η δικαιοσύνη ή τα μαθήματα ζωής δεν είναι πάντα εκδίκηση. Αν είχες γίνει σαπούνι σε κάποιο κρεματόριο κάποτε ίσως να ένιωθες καλά αν σε αυτή τη ζωή συναντούσες τον Χίτλερ και του έχωνες μια φαπούλα. Ε; :toung:
Marina 7771
13-11-2006, 02:23 PM
Η δικαιοσύνη ή τα μαθήματα ζωής δεν είναι πάντα εκδίκηση. Αν είχες γίνει σαπούνι σε κάποιο κρεματόριο κάποτε ίσως να ένιωθες καλά αν σε αυτή τη ζωή συναντούσες τον Χίτλερ και του έχωνες μια φαπούλα. Ε; :toung:
Αν το θέτεις έτσι πάω πάσο, αλλά τότε μιλάμε για καρμική σχέση μεν, αλλά όχι για αδελφη ψυχή.:cheesy:
Fotini Christodoulou
13-11-2006, 02:27 PM
Όπως είπα και πρίν το να συναντάς μία ψυχή με την οποία έχεις προηγούμενα δεν σημαίνει απαραίτήτως ότι θα είναι μία ευχάριστη ή ανώδυνη εμπειρία!
Μπορεί να είναι η "φαπα" που σου όφειλε,η απατεωνιά που πρεπει να πληρώσεις,μπορεί να είναι το φιλί που δεν ειχε προλάβει να δώσει,η θυσία που ανταποδίδεται ,ο πιστός φίλος ,ο κακός φίλος,ο καλος ή κακός δάσκαλος, οτιδήποτε,μπορεί να σε "αλλάξει "κατά κάποιο τρόπο.
Ολα αυτά βέβαια εφόσον πιστευεις ή θελεις να πιστευεις στο καρμα.:bigsmile:
leslie
11-04-2007, 10:29 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο σας και θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Μία καρμική σχέση είναι απαραίτητο να τελειώσει σε αυτή τη ζωή; Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει γνωστό το είδος της σχέσης αυτής στο παρελθόν;
Λίλιαν Σίμου
12-04-2007, 12:54 AM
Αγαπητή leslie
Μία καρμική σχέση, είναι μία σχέση που έχει σχέση με το μακρινό μας παρελθόν, αλλά και φέρνει επιδράσεις στο μέλλον μας, ανάλογα με τον χειρισμό της.
Δεν είναι απαραίτητο πως ολοκληρώνει την αποστολή της σ'αυτή τη ζωή. Εξαρτάται από το πόσο επιλύονται τα "χρέη" της ή όχι.
Στην καρμική αστρολογία, υπάρχουν διάφοροι τρόποι μελέτης της καρμικής διαδρομής μας και των σχέσεών μας. Αλλά προσοχή: ένα πρόσωπο μπορεί να μην υπήρξε ακριβώς αυτό που είχαμε ξανασυναντήσει σε προηγούμενη ενσάρκωση, αλλά να περιέχει τις δονήσεις αυτού που χρειαζόμαστε να βιώσουμε ως εμπειρία σήμερα. Παρουσιάζεται λοιπόν στη ζωή μας, για να μας βοηθήσει ακριβώς σ' αυτή την εμπειρική γνώση και εξέλιξη. Το είδος της σχέσης θα φανεί αστρολολικά, με μελέτη καρμική.
Αλλά για το αν είναι "αδελφή ψυχή", είναι κάτι σαφές: σπάνια βρίσκεται στις ενσαρκώσεις μας η επανασύνδεση με την πραγματική αδελφή ψυχή, όπως λένε οι Δάσκαλοι του εσωτερισμού. Ας μην βιαζόμαστε να συμπεριλάβουμε εκεί κάθε καρμική μας σχέση. Οι καρμικές σχέσεις είναι πολλές. Η αδελφή ψυχή ίσως μία ή ελάχιστες, και δεν σημαίνει πως τις βρίσκουμε ενσαρκωμένες σε κάθε μας ενσάρκωση.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
leslie
12-04-2007, 10:32 PM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν μιλούσα για αδελφή ψυχή αλλά για καρμική σχέση. Συνάντησα κάποιον και από την πρώτη ματιά ένοιωσα ότι μου ήταν πολύ οικείο πρόσωπο, πολύ δικό μου. Μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη μας προσωπική επαφή, μου ομολόγησε ότι κι αυτός πίστευε ότι γνωριζόμασταν από κάποια άλλη ζωή κι ότι την αίσθηση αυτή την είχε από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Σύμπτωση; Στην συναστρία μας ο κρόνος του είναι σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό μου αλλά και ο δικός μου κρόνος σε σύνοδο με τον δικό του βόρειο δεσμό. Μπορεί να θεωρηθεί καρμική η σχέση μας;
Maroulita
12-04-2007, 10:45 PM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν μιλούσα για αδελφή ψυχή αλλά για καρμική σχέση. Συνάντησα κάποιον και από την πρώτη ματιά ένοιωσα ότι μου ήταν πολύ οικείο πρόσωπο, πολύ δικό μου. Μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη μας προσωπική επαφή, μου ομολόγησε ότι κι αυτός πίστευε ότι γνωριζόμασταν από κάποια άλλη ζωή κι ότι την αίσθηση αυτή την είχε από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Σύμπτωση; Στην συναστρία μας ο κρόνος του είναι σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό μου αλλά και ο δικός μου κρόνος σε σύνοδο με τον δικό του βόρειο δεσμό. Μπορεί να θεωρηθεί καρμική η σχέση μας;
Θα παρακαλούσα η συζήτηση να μείνει εντός των ορίων του άρθρου και στα θεωρητικά πλαίσια της ενημέρωσης και να μη γίνονται ερωτήσεις που αφορούν συναστρίες μελών.
Ερωτήσεις που προσωποποιούνται ή είναι άσχετες με το θέμα θα μεταφέρονται, αν όχι θα διαγράφονται.
Φιλικά,
Μαρία
leslie
13-04-2007, 06:55 PM
Έχετε δίκιο, παρασύρθηκα γιατί είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.
batsino
23-04-2007, 04:59 PM
Καλησπέρα!
Ισχύει ότι θεωρούνται "αδελφές ψυχές" όσοι έχουν σελήνη στο ίδιο ζώδιο;
η αδερφή ψυχή είναι το άλλο σου μισό,είναι αυτό που σε συμπληρώνει πόσοι άνθρωποι έχουν αυτοί την τύχη στη ζωή τους: μάλλον ελάχιστοι. Σε έναν χάρτη συναστρίας πιά είναι τα σημεία αυτά που δείχνουν την αδερφή ψυχή
Λίλιαν Σίμου
25-04-2007, 01:34 AM
Αγαπητά μέλη
batsino
Πολλά λέγονται, αλλά στην ουσία δεν ισχύουν, όπως δεν ισχύει αυτό που λέτε. Κάθε μήνα γεννιούνται άνθρωποι με τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο με μας. Δεν είναι αυτό "αδελφή ψυχή".
GIRL
Όπως αναφέρω και πιο πάνω σε άλλη απάντηση, η έννοια "αδελφή ψυχή" είναι βαθιά μεταφυσική και δεν έχει να κάνει με γνωρίσματα εξωτερικά και εκλογικευμένα. Ενδεχόμενα μέσα από την σωστή καρμική ανάλυση να διαπιστώσουμε γιατί ένας άνθρωπος έχει μία ιδιαίτερη αίσθηση στη ζωή μας, αλλά για την μία και μοναδική ψυχή που μας συμπληρώνει δεν θα βρεθεί απάντηση. Θα φανεί όμως, αν αυτός ο άνθρωπος έχει ουσιαστικούς καρμικούς δεσμούς μαζί μας. Και τον ρόλο που παίζει στην εξέλιξή μας.
Στην ουσία οι άνθρωποι αυτοί, που καρμικά συνδέονται με μας, έχουν σημασία. Η αδελφή ψυχή, μας αρέσει γιατί μας συμπληρώνει, αλλά δεν είναι μέσα από αυτήν που εξελισσόμαστε. Και σπανιότατα την συναντάμε σε ενσάρκωση. Για πολλές ενσαρκώσεις, ακολουθεί διαφορετικό δρόμο από τον δικό μας. Μέχρι την ολοκλήρωσή μας και την επιστροφή στην Θεία Αρχή.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ice tea
07-09-2009, 05:23 PM
θα συμφωνησω απολυτα με την Λιλιαν. ενταξη παιδια μην τρελενεσται. χαλαρωστε,αν ειναι να σασ συμβει θα το νιωσετε. τετοιεσ καταστασεισ δεν μπορεισ να τισ εκλογηκευσεισ.
MariaG
09-09-2009, 09:39 AM
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Εμένα μου έχει συμβεί να γνωρίσω κάποιον πριν χρόνια, να είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί, μόλις 3 μήνες και να μην τον έχω ξεπεράσει μέχρι σήμερα... για μένα αυτό σημαίνει οτι ήταν το κάρμα μου. Έχω ερωτευτεί ξανά, ερωτεύτηκα και αργότερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω ξανανιώσει. Δεν ένιωθα οτι υπάρχει μέλλον ήταν όμως κάποια άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώσω τελείως διαφορετικά, ένιωθα κάτι το μεταφυσικό μαζί του, πράγματα γενικότερα που δεν μπορώ εύκολα να εξηγήσω με την κοινή λογική και δεν θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω...
Μητσάκος
09-09-2009, 10:27 AM
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Εμένα μου έχει συμβεί να γνωρίσω κάποιον πριν χρόνια, να είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί, μόλις 3 μήνες και να μην τον έχω ξεπεράσει μέχρι σήμερα... για μένα αυτό σημαίνει οτι ήταν το κάρμα μου. Έχω ερωτευτεί ξανά, ερωτεύτηκα και αργότερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω ξανανιώσει. Δεν ένιωθα οτι υπάρχει μέλλον ήταν όμως κάποια άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώσω τελείως διαφορετικά, ένιωθα κάτι το μεταφυσικό μαζί του, πράγματα γενικότερα που δεν μπορώ εύκολα να εξηγήσω με την κοινή λογική και δεν θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω...
Ποτέ μην λες "ποτέ" :bigsmile:
invalid
29-09-2009, 04:41 AM
Θα συμφωνήσω. Το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα! Πες δύσκολα, αλλά όχι ποτέ. Γιατί στον αντίποδα αυτού, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχιε κάτι στο πέρασμα του χρόνου να το διαψεύσει !!!
xarashoroscope
09-12-2010, 12:29 PM
να ρωτήσω κάτι; αν υποθέσουμε οτι ισχύει η θεωρία της μετενσάρκωσης, και κάθε ψυχή περνάει πολλές ζωές με στόχο την ωρίμανση..τι γίνεται στο τέλος; άγγελος;θεότητα;
επιπλέον αφού οι πληθυσμός αυξάνεται, οι νέες ψυχές απο που έρχονται;απο παράλληλο σύμπαν ισως;