PDA

View Full Version : Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Μπαφαλούκος Μελέτης
01-11-2006, 01:05 PM
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον έντονο ερωτισμό τους και τον μυστηριακό μαγνητισμό που ασκούν στο περιβάλλον τους. Δύσκολα να τους καταλάβεις, και ακόμα δυσκολότερο να συμβιώσεις μαζί τους. Αναζητούν την γνησιότητα και την ένταση στην ζωή τους, και είναι ανήσυχοι και ασυμβίβαστοι. Διαθέτουν ένα αλάνθαστο ένστικτο, και μπορούν να διαβάζουν την σκέψη σας από πολύ μακριά. Μην αποπειραθείτε να τους κρύψετε κάτι. Θα το καταλάβουν, και απλά θα χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι το ζώδιο τού θανάτου και της αναγέννησης. Στην ζωή τους ποτέ δεν θα ακολουθήσουν τον εύκολο δρόμο, και οι εμπειρίες τους είναι υποψήφιες για θεατρικά δράματα. Δείχνουν μία ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ζωή και προ πάντων στον έρωτα. Αναζητούν το βάθος και το μάξιμουμ σε ότι κάνουν. Το πάθος γενικά κυριαρχεί στην ζωή τους, κι αν δεν το βρίσκουν δυστυχούν.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο άνδρας Σκορπιός κυριαρχείται από τις επιθυμίες του, και για να τις βρει θα κινήσει γή και ουρανό. Το πάθος του για την ζωή είναι ακατανίκητο, και πολύ περισσότερο οι ερωτικές του επιθυμίες. Διαθέτει έναν ανυπέρβλητο μαγνητισμό, και σίγουρα δεν μένει απαρατήρητος στο πέρασμά του. Στην ερωτική του ζωή θα αναζητήσει το πάθος, αλλά και την γνησιότητα. ΠαρΆόλο που διακατέχεται από τις έντονες ερωτικές του παρορμήσεις, εντούτοις, δεν είναι απΆ αυτούς που τους αρέσει να παίρνουν την ερωτική τους ζωή στα αστεία. Αναζητούν την συμμετοχή ψυχή τε και σώματι, και όταν την βρουν θα δώσουν και τα εσώψυχά τους στην ερωτική ιεροτελεστία, που θα αποτελέσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε ερωτικό τους σύντροφο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ηφαιστειακή τους ερωτική συμπεριφορά. Απλά, οποιοσδήποτε γευτεί μία ερωτική εμπειρία με έναν Σκορπιό, θα έχει κάνει σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την προσωπική του ολοκλήρωση.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Οι γυναίκες Σκορπιοί, είναι τα πιο περίεργα και παθιασμένα θηλυκά τού πλανήτη. Είναι μυστηριώδεις και συχνά ακατάληπτες. Αναζητούν τον νόημα στην ζωή τους στις πιο απόμακρες γωνιές των φιλοσοφικών τους αναζητήσεων, και συνήθως είναι δύσκολο να το βρουν. Δεν συμβιβάζονται εύκολα, και τα γούστα τους είναι δύσκολα και μεταβλητά. Αντιμετωπίζουν κρίσεις στην ζωή τους, καθώς ψάχνουν να βρουν απεγνωσμένα αυτό που ελάχιστοι μπορούν να τις το δώσουν. Στην ερωτική τους ζωή τα θέλουν όλα ή τίποτε. Δεν μπορούν να προσποιηθούν ούτε να παίξουν με την σεξουαλικότητά τους. Η ερωτική πράξη είναι κάτι ιερό για αυτές. Στην πράξη μπορούν να υποδυθούν όλους τους ρόλους, και κυριολεκτικά να ρουφήξουν τον εραστή τους. Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική , και κυριολεκτικά επικοινωνούν με την ματιά τους και το ένστικτό τους. Η ζήλια τους αποτελεί για αυτές το πιο σατανικό σαράκι στην ζωή τους. Αν πληγωθούν ερωτικά, μπορεί κυριολεκτικά να ισοπεδώσουν τον εραστή τους, ή και να αυτοκαταστραφούν. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με το ταίρι τους, απλά ξεχάστε τες.

ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

Οι πιο ερωτογενείς τους ζώνες είναι αυτές ακριβώς που παράγουν την ερωτική πράξη, τα γεννητικά τους όργανα. Οι ευαισθησίες τους είναι τρομακτικές, και η διέγερσή τους είναι αυτόματη. Η θηλυκιά Σκορπίνα, μπορεί απλά να διεγερθεί και με το που θα σταυρώσει τα πόδια της. Ακόμα διεγείρονται εύκολα από τις φαντασιώσεις τους, και η στάση που προτιμούν είναι το 69.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

Δεν είναι εύκολο να τους πλησιάσετε, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο αίνιγμα τού ζωδιακού. Οι διαθέσεις του διαφέρουν από μέρα σε μέρα, και γενικά στο ερωτικό τους παιγνίδι αντιδρούν ενστικτωδώς. Μπορεί να ερεθιστούν από τις πιο περίεργες καταστάσεις, και ποτέ δεν θα μπορέσουν να εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους δημιούργησε την έλξη. Ο κόσμος τους είναι βαθύς και ακατάληπτος, και πολλές φορές αμφισβητείται κι από αυτούς τους ίδιους. Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συνταγές για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους. Μην κάνετε φτηνό χιούμορ, και μην δείχνετε φτηνοί στα μάτια τους. Μην προσποιείστε σε τίποτε, και προσπαθήσετε να κεντρίσετε την ιδιόρρυθμη και βαθιά ιδιοσυγκρασία του. Δείξτε θάρρος ή γίνετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Και πάνω απΆόλα μην λέτε πολλά λόγια χωρίς λόγο.

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Μία ιδιαίτερα έντονα ερωτική σχέση, καθώς το Κριάρι αγγίζεται από την μυστηριακή φύση τού Σκορπιού. Όμως οι ιδιοσυγκρασίες τους διαφέρουν, και στην πορεία η σχέση τους δεν αντέχει.

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ τους. Αν και μπορούν να ταιριάζουν στην καθημερινότητά τους, όμως η σχέση τους είναι αμφίβολο αν έχει διάρκεια, καθώς ο Ταύρος αδυνατεί να διεισδύσει στα άδυτα τού Σκορπιού.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Σεξουαλικά μπορεί να τα πάνε καλά, αλλά ο Δίδυμος θα αποδειχτεί συχνά εκνευριστικός για τις πραγματικές ανάγκες τού Σκορπιού, που είναι πιο σοβαρές και βαθιές. Ένας δύσκολος γάμος.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία ιδανική σχέση, ειδικά αν ο Καρκίνος είναι η γυναίκα. Έντονα ερωτικοί και οι δυο, καταλαβαίνουν τις ανάγκες ο ένας τού άλλου, και ο Καρκίνος βρίσκει άνετα προστασία και κατανόηση στον Σκορπιό. Η σχέση τους μπορεί να απογειωθεί, αν υπάρχει πραγματική αγάπη. Ένας πετυχημένος γάμος.

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Δυναμικά και αδιάλλακτα ζώδια και τα δύο, δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν και να λειάνουν τις διαφορές τους. Κυριαρχικοί και οι δύο, απλά θα παίξουν ένα ντέρμπι, όπου μπορεί να μην υπάρξει νικητής.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ένας πολύ καλός συνδυασμός, που βασικά βασίζεται στα υψηλά ιδανικά της φιλίας. Ερωτικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν ο Παρθένος αρνηθεί να ξεπεράσει κάποιες διαχωριστικές γραμμές, και να γίνει πιο ριζοσπαστικός και γενναιόδωρος.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Μία δύσκολη σχέση, όπου μπορεί να υπάρξει κατανόηση και επικοινωνία, αλλά στην πορεία θα δείξει τις αδυναμίες της. Οι Ζυγοί αποδεικνύονται πιο ελαφρείς και αβασάνιστοι για τους δραματοποιούς Σκορπιούς.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία σχέση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον, και μπορεί να γίνει εκρηκτική σε ορισμένες περιόδους, αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους στην συνέχεια. Η αχίλλειος πτέρνα τους, η ζήλια θα φάει την σχέση σας το αδηφάγο σαράκι, και η αντιπαράθεση θα είναι ολέθρια.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Οι Τοξότες δύσκολα ταιριάζουν με τα ζώδια τού νερού που αγαπούν πολύ το σπίτι τους. Εντούτοις ο Τοξότης μπορεί να δώσει κάποια ιδιαίτερα ερεθίσματα και ενδιαφέρον στον Σκορπιό, που μέχρι ενός σημείου θα μείνει ικανοποιημένος από αυτήν την σχέση, όχι όμως για πάντα.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μία καλή σχέση, και πολύ καλύτερη για γάμο. Πολύ καλή συνεννόηση, καθώς οι συχνότητές τους συντονίζονται απόλυτα. Ερωτικά τα πάνε καλά, και στην πορεία ο Αιγόκερως υποδέχεται ευχάριστα την πιο συναισθηματική φύση τού Σκορπιού.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Υπάρχουν κάποια πολύ δυνατά σημεία στην σχέση τους, καθώς ο Σκορπιός δελεάζεται από το ανοιχτό μυαλό τού Υδροχόου, αλλά στην πορεία δεν τον ικανοποιεί η συναισθηματική του ανταπόκριση που είναι πιο ουδέτερη απΆόσο χρειάζεται. Ένας μέτριος γάμος με συμβιβασμούς.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Μία ιδιαίτερα ικανοποιητική σχέση, καθώς υπάρχει ένταση και συντονισμός στην ερωτική τους ζωή, και ο Ιχθύς δελεάζεται από τον δυναμισμό τού Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός καλύπτεται πλήρως από την συναισθηματική του ανταπόκριση. Ένας εξαιρετικός γάμος.

Deodonus
02-11-2006, 05:52 AM
Αχ... σκορπιός, το ζώδιο του θανάτου και την αναγέννησης, το ζώδιο του υποσυνείδητου, της μοίρας και του άδυτου του ανθρώπηνου ψυχισμού. Έχω οροσκόπο σκορπιό και έντονα πλουτώνια χαρακτηριστικά και μπορώ να πώ ότι είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου ζώδιο!

Να προσθέσω κάνα-δυο ακόμα χαρακτηριστικά:
α) άμα "μπλέξεις" με σκορπιό, δεν μπορείς να του ξεφύγεις παρά μόνο όταν αυτός το θελήσει
β) άμα κάνεις εχθρό σου έναν σκορπιό, τρέχα να σωθείς όσο είναι ακόμα καιρός
γ) ο σκορπιός θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο σε όλα, κυρίως στα συναισθήματα και στους γύρω του
δ) άμα θελήσεις να "προχωρίσεις" με έναν σκορπιό, πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα!

magikadespell
02-11-2006, 11:04 AM
Φίλε Deodonus,
α) ευτυχώς δεν έχω μπλέξει με άντρα Σκορπιό
β) σ' αυτό συμφωνώ εκτός αν κανείς είναι από αυτούς που δεν φοβούνται εύκολα ή δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!!
γ) εκεί ακριβώς είναι που τα χαλάμε!!! Δεν ανέχομαι το έλεγχο, την καταπίεση κ.λ.π.
δ) Σας συνιστώ να μη θελήσετε!!!

magikadespell
02-11-2006, 11:08 AM
Αχ! ο Σκορπιός!! :cry: :cry: :cry:
Το ζώδιο που απλώς το ακούω και πριν το δω "κόβω λάσπη"!!:toung:
Έχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα
β) μέχρι να κερδίσω μου βγήκε η ψυχή και χρειάστηκε να επιστρατεύσω κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο
Μέχρι που ανακάλυψα (αστρολόγος μου το είπε) ότι επειδή έχω Κρόνο στον Ταύρο και ο 12ος πέφτει στο Σκορπιό έχω καρμικά χρέη με δαύτους!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Πληρώνω ότι χρωστάω προκειμένου να μη χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε!!!!!:cry:

Ζωή και Ζώδια
02-11-2006, 11:27 AM
Έχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα
β) μέχρι να κερδίσω μου βγήκε η ψυχή και χρειάστηκε να επιστρατεύσω κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο
Μέχρι που ανακάλυψα (αστρολόγος μου το είπε) ότι επειδή έχω Κρόνο στον Ταύρο και ο 12ος πέφτει στο Σκορπιό έχω καρμικά χρέη με δαύτους!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Πληρώνω ότι χρωστάω προκειμένου να μη χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε!!!!!:cry:

Μην το παίρνεις άσχημα, σημασία έχει ο αγώνας (λέμε τώρα) :bigsmile:

Fotini Christodoulou
02-11-2006, 11:41 AM
Φίλε Deodonus,
β) σ' αυτό συμφωνώ εκτός αν κανείς είναι από αυτούς που δεν φοβούνται εύκολα ή δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!!
γ) εκεί ακριβώς είναι που τα χαλάμε!!! Δεν ανέχομαι το έλεγχο, την καταπίεση κ.λ.π.

Νομίζω οτι είναι υποκειμενικό το θέμα!Ο καθένας κρίνει βαση εμπειριών!

Εχω "μπλεξει"πολλάκις με Σκορπιούς και μπορώ να πώ πως δεν είναι όλοι τους καταπιεστικοί ούτε ζηλιάρηδες είναι κάτι πολύ σχετικό αυτό.:bigsmile:

Προσωπικά τους συμπαθώ ιδιαίτερα (θα έλεγα ότι είναι ανεξήγητο το πώς γίνεται να πέφτω πάντα σε ανθρώπους που έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού!)και θεωρώ ότι μπρούν να γινουν οι πιο πιστοί φίλοι και εξαιρετικα ενδιαφέροντες σύντροφοι,εφόσον....δεν τους "πατήσεις τον κάλο" όπως λεει ο σοφος λαός μας.Αν γίνει κατι τέτοιο...τρέξτε να γλυτώσετε!:toung:

kiaRRa
02-11-2006, 11:51 AM
Προσωπικά τους συμπαθώ ιδιαίτερα (θα έλεγα ότι είναι ανεξήγητο το πώς γίνεται να πέφτω πάντα σε ανθρώπους που έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού!)και θεωρώ ότι μπρούν να γινουν οι πιο πιστοί φίλοι και εξαιρετικα ενδιαφέροντες σύντροφοι,εφόσον....δεν τους "πατήσεις τον κάλο" όπως λεει ο σοφος λαός μας.Αν γίνει κατι τέτοιο...τρέξτε να γλυτώσετε!:toung:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά έγω είμαι στη φάση του τρεξίματος.Απλά να κρατηθούν μακριά μου οι Σκορπιοι, γιατί αν αρχίσουμε να αλληλοπατάμε κάλους, θα γίνει ολοκαύτωμα!:w00t: :w00t: :w00t:

magikadespell
02-11-2006, 11:57 AM
Νομίζω οτι είναι υποκειμενικό το θέμα!Ο καθένας κρίνει βαση εμπειριών!

Εχω "μπλεξει"πολλάκις με Σκορπιούς και μπορώ να πώ πως δεν είναι όλοι τους καταπιεστικοί ούτε ζηλιάρηδες είναι κάτι πολύ σχετικό αυτό.:bigsmile:

Μα βεβαίως υποκειμενικό είναι ανάλογα τι ζώδιο είναι και ο άλλος και για αυτό έγραψα και την εξήγηση του αστρολόγου για να μην παρεξηγηθώ από Σκορπιούς και να καταλάβουν ότι χιουμοριστικά αναφέρθηκα κι όχι κακοπροαίρετα:bigsmile:
Επειδή αγαπώ πολύ την αστρολογία "αγαπώ" και όλα τα ζώδια γιατί γνωρίζω ότι όλοι (και τα 12) έχουν ρόλο και λόγο στον κόσμο μας, ακόμα και ο Σκορπιός:worried:

panther
02-11-2006, 12:25 PM
Μα βεβαίως υποκειμενικό είναι ανάλογα τι ζώδιο είναι και ο άλλος και για αυτό έγραψα και την εξήγηση του αστρολόγου για να μην παρεξηγηθώ από Σκορπιούς και να καταλάβουν ότι χιουμοριστικά αναφέρθηκα κι όχι κακοπροαίρετα:bigsmile:
Επειδή αγαπώ πολύ την αστρολογία "αγαπώ" και όλα τα ζώδια γιατί γνωρίζω ότι όλοι (και τα 12) έχουν ρόλο και λόγο στον κόσμο μας, ακόμα και ο Σκορπιός:worried:

Τώρα τέλος, μπήκες στο μάτι του κυκλώνα!!!:toung::toung::toung:

magikadespell
02-11-2006, 12:55 PM
Μη μου λες τέτοια.......:cry:
Πόσους Σκορπιούς να έχει το site; Λες να μου την "πέσουν" όλοι;;;;:weird: :weird:
Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!! Έλεος αδέλφια

Δε μασάω, μόνο ποντίκια μη μου φέρετε, Σκορπιούς πριν βγει η ψυχή μου θα καταφέρω να κερδίσω (μάλλον είμαι στην κατηγορία "δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου!:toung: )

Alien1
02-11-2006, 05:25 PM

Ακριβως τα ιδια λεω και εγω για τις Διδυμινες, Λεονταρινες και ελαφρως τις Τοξοτινες

εχω έρθει αντιμέτωπη (σε πόλεμο κανονικό) με 2, εντέλει τα κατάφερα να κερδίσω αλλά: α) δεν μπορώ να πω ότι τους ισοπέδωσα παρόλο που αυτό ήθελα

η "νομιζεις" οτι κερδισες

Αλλα και μια μαχη να κερδισες οπως λες αυτο δεν σημαινει οτι οι σκορπιοι ξεχναμε και δεν ανταποδιδουμε μολις μας δωθει η ευκαιρια ακομα και αν περασουν 10-20 χρονια

Στην θεση σου θα προσεχα...

kiaRRa
02-11-2006, 05:30 PM
Ακόμα και να νομίζεις ότι κέρδισες παίρνεις μία κάποια ικανοποίηση!:embarrest
όχι ότι είμαστε εκδικητικοί αλλά με τους σκορπιούς η κατάσταση, συχνά, φτάνει στο " ή εγώ ή αυτος"

Pandwra
02-11-2006, 05:33 PM
Ο Σκορπιος ως ζωάκι ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις αράχνες.....και αυτό από μόνο του εξηγεί κάποια πραγματάκια... :suspiciou

Πάντως έχω πει εδώ και χρόνια ... (κάνοντας παρέα με τα συμπαθέστατα αυτά πλάσματα...) ... πως ή καλύτερη θέση για Σκορπιό είναι σε κορνίζα , μπρελόκ κ.λ.π..... ;)

Μόνο από εκεί δεν τσιμπάνε... χεχεχε! (πλάκα κάνω μην μου την πέσετε..):wacko:

kiaRRa
02-11-2006, 05:38 PM
Συμφωνώ να τους ταριχεύσουμε και να μείνουμε οι υπόλοιποι 11 στον Ζωδιακό:cheesy: :cheesy: :cheesy: .Τί να κάνουμε ένα ζωδιο που τσιμπάει? Αν πιάσω αυτον που ανακάλυψε τον Αστερισμο!

panther
02-11-2006, 05:40 PM
:offtopic: Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να τους εξοντώσουμε! Τους χρειαζόμαστε για συμμαχία:toung:

Alien1
02-11-2006, 05:42 PM
Μπαααα και να θελατε να τους εξοντωσετε δεν μπορειτε :cheesy:

Ο Σκορπιος ως ζωάκι ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις αράχνες.....και αυτό από μόνο του εξηγεί κάποια πραγματάκια...

Kαλα που το καταλαβες

Και οπως υπαρχουν ειδη αραχνης που ειναι δηλητηριωδης ετσι ισχυει και με τα περισσοτερα ειδη σκορπιων

για αυτο μην τα πειραζεις για το δικο σου καλο

*Astropeleki*
02-11-2006, 05:49 PM
θα βγω :offtopic: αλλά να πω πως αν είμασταν ένα συγκεκριμένο ζωάκι που δε θυμάμαι το όνομά του, ευκολότατα θα εξοντώνονταν οι Σκορπιοι μιας και στο φως έχετε μια αδυναμία :toung:

(χτες έβλεπα ένα ντοκιμαντερ αποκλειστικά για τους σκορπιούς :laugh: )

Αλλά επειδή μας είστε χρήσιμοι, καλό είναι να τηρούμε τις ισορροπίες, όχι μόνο με σας, αλλά και με τους 12 !!!

Alien1
02-11-2006, 06:02 PM
Oλοι εχουμε αδυναμια σε κατι και οχι μονο οι Σκορπιοι ;)

Το ποσο χρησιμοι ειμαστε για τους αλλους ειναι σχετικο με το ποσο χρησιμοι ειναι και αυτοι για μας

Marina 7771
02-11-2006, 09:59 PM
θα βγω :offtopic: αλλά να πω πως αν είμασταν ένα συγκεκριμένο ζωάκι που δε θυμάμαι το όνομά του, ευκολότατα θα εξοντώνονταν οι Σκορπιοι μιας και στο φως έχετε μια αδυναμία :toung:

(χτες έβλεπα ένα ντοκιμαντερ αποκλειστικά για τους σκορπιούς :laugh: )

Αλλά επειδή μας είστε χρήσιμοι, καλό είναι να τηρούμε τις ισορροπίες, όχι μόνο με σας, αλλά και με τους 12 !!!
Μαγκούστα το λένε το ζωάκι Ευδοκία μου.:bigsmile: Πάντως οι Σκορπιοί και χρήσιμοι είναι και εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Το κουμπί τους να βρεις.......:toung:

Fotini Christodoulou
03-11-2006, 09:41 AM
Μαγκούστα το λένε το ζωάκι Ευδοκία μου.:bigsmile: Πάντως οι Σκορπιοί και χρήσιμοι είναι και εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Το κουμπί τους να βρεις.......:toung:

Συμφωνώ απολύτως!:bigsmile:

magikadespell
03-11-2006, 11:25 AM
Λοιπόν, επειδή και σήμερα έχω κέφια θα σας δώσω θέμα (στα κορίτσια) για το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που οι Σκορπιοί (άντρες) το κάνουν
Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !

Και μόνο για αυτό αξίζει να ανεχτείς όλα τα υπόλοιπα που για μένα (δηλαδή όπως τα βιώνω εγώ σα ζώδιο) είναι γκρίνια, επικοινωνία μηδέν, ζήλεια, και μόνιμα μούτρα μέχρι το πάτωμα!

Βρείτε το!!

panther
03-11-2006, 11:29 AM
Λοιπόν, επειδή και σήμερα έχω κέφια θα σας δώσω θέμα (στα κορίτσια) για το Σαββατοκύριακο.

Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !

Και μόνο για αυτό αξίζει να ανεχτείς όλα τα υπόλοιπα που για μένα (δηλαδή όπως τα βιώνω εγώ σα ζώδιο) είναι γκρίνια, επικοινωνία μηδέν, ζήλεια, και μόνιμα μούτρα μέχρι το πάτωμα!

Βρείτε το!!

Λέγε ... μην βγάλω το Σκορπιό που κρύβω μέσα μου ... και σε κυνηγάω:toung:

magikadespell
03-11-2006, 11:46 AM
¶σκηση είπαμε είναι.
Για να χαρούν και λίγο οι άντρες Σκορπιοί που είμαι σίγουρη ότι ξέρουν.
Είναι λίγο δηλητηριώδεις αλλά είναι σχετικά χρήσιμοι:toung: :toung:

Και πέρα από πλάκες θαυμάζω τη δύναμη τους και την ταχύτητα του μυαλού όταν σου σκάβουν το λάκο:wacko:

Αν το βρεις πάντως μην το πεις ......
θα σε διαγράψουν δια παντός!!!!!!!!!

ocean
03-11-2006, 01:41 PM
Μα τι λέτε τώρα κυρίες μου και κύριοι ?
Εμείς οι Σκορπίοι είμαστε μια χαρά άνθρωποι....
Να φανταστείτε ότι προ καιρού, γνώριστηκα-διαδοχικά-με 3 αξιόλογους κυρίους ή έτσι τουλάχιστον έδειχναν αρχικά.
Αργοτέρα το "πράγμα" στράβωσε. Με πληγώσαν πολύ,πάρα πολύ........
-Στον πρώτο απο δαύτους, έκανα αναφορά στην υπηρεσία του, και έχασε τον βαθμό του...
-Ο δεύτερος έφυγε απο την χώρα.....
-Και για τον τρίτο είπαν, οτι ήταν ατύχημα....

magikadespell
03-11-2006, 01:55 PM
Yes!!!!!
Να και ένας Σκορπιός με χιούμορ!!! :bigsmile: :bigsmile:
Κι όμως υπάρχει:nuts:

Εκτός και αν μιλάει σοβαρά......... λέτε;;;:cry: :cry: :cry: :cry:

kiaRRa
03-11-2006, 01:58 PM
Μόλις κατάλαβα ποιος προσέλαβε όλους τους πληρωμένους δολοφόνους και δεν έβρισκα έναν να κάνω και εγώ την δουλεία μου.:pain:

Marina 7771
03-11-2006, 04:37 PM
Μόλις κατάλαβα ποιος προσέλαβε όλους τους πληρωμένους δολοφόνους και δεν έβρισκα έναν να κάνω και εγώ την δουλεία μου.:pain:
Και συ τέκνον Αιγόκερε?:toung:
ΥΓ: Σκορπιό ήθελες να ξαπαστρέψεις?:laugh:

kiaRRa
03-11-2006, 05:08 PM
Και συ τέκνον Αιγόκερε?:toung:
ΥΓ: Σκορπιό ήθελες να ξαπαστρέψεις?:laugh:

τί να κάνω?:sad:
Έχω vertex στον Σκορπιό και μάλλον γι'αυτό με πήρε ο κατήφορος!:cry: :cry:

Fotini Christodoulou
03-11-2006, 05:21 PM
Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! !

Βρείτε το!!

Αμα το βρούμε κερδίζουμε τίποτα;;;:nuts: :nuts:
Ε τους υποτιμάμε νομίζω!Πολλά πράγματα τα κάνουν τέλεια!:toung:

Γκρίνια:Μηπως μπερδευεσαι με το ζωδιο του Παρθένου;;:laugh:
Επικοινωνία μηδέν:Εχω προβλημα επικοινωνίας με όλα τα ζωδια και δεν είμαι Σκορπιός!:embarrest
Ζηλεια:Ταυρος rules!:cheesy:
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως(Κασσιόπη ζητώ ταπεινά συγγνώμη):toung:

Και τώρα που υπερασπίστηκα τους Σκορπιούς είμαι σιγουρη οτι θα γλυτώσω το τσίμπημα!;)

panther
03-11-2006, 05:23 PM
Αμα το βρούμε κερδίζουμε τίποτα;;;:nuts: :nuts:
Ε τους υποτιμάμε νομίζω!Πολλά πράγματα τα κάνουν τέλεια!:toung:

Επικοινωνία μηδέν:Εχω προβλημα επικοινωνίας με όλα τα ζωδια και δεν είμαι Σκορπιός!:embarrest
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως(Κασσιόπη ζητώ ταπεινά συγγνώμη):toung:

Και τώρα που υπερασπίστηκα τους Σκορπιούς είμαι σιγουρη οτι θα γλυτώσω το τσίμπημα!;)

Μπα δεν νομίζω! Το τσίμπημα δεν το γλυτώνεις:toung:

Τώρα είσαι άδικη! Έχουν οι Αιγόκεροι μόνιμα μούτρα? :wacko:
Νομίζω ότι κάνεις λάθος!!!

kiaRRa
03-11-2006, 05:25 PM
Μπα δεν νομίζω! Το τσίμπημα δεν το γλυτώνεις:toung:

Τώρα είσαι άδικη! Έχουν οι Αιγόκεροι μόνιμα μούτρα? :wacko:
Νομίζω ότι κάνεις λάθος!!!

Συμφωνώ! Έχουμε εμείς μόνιμα μούτρα? Ενίσταμαι!:weird:

Alien1
03-11-2006, 05:25 PM
Μόνιμα μουτρα:Αιγόκερως :toung:

Nα επιτελους και μια γυναικα που ειπε κατι σωστο για τους Σκορπιους :toung:

Fotini Christodoulou
03-11-2006, 05:28 PM
Συμφωνώ! Έχουμε εμείς μόνιμα μούτρα? Ενίσταμαι!:weird:

Καλά δεν έχουν όλοι οι Αιγόκεροι μονιμα μούτρα:love: ...όπως δεν είναι όλοι Καρκίνοι αναίσθητοι και επίσης δεν ειναι όλοι οι Σκορπιοι για το πυρ το εξωτερο!Νομίζω οτι οδηγούμαστε καπου!;)

Alien: Το σωστό να λέγεται!

panther
03-11-2006, 05:29 PM
Ε όχι και οι Καρκίνοι αναίσθητοι!!! Παρακαλώ πολύ :bigsmile:

kiaRRa
03-11-2006, 05:30 PM
Τώρα το έσωσες. Και έλεγα σε ποιον να στείλω τον δολοφόνο! τώρα θα μείνει άνεργος!:laugh:
Για τους σκορπιούς ακόμα κρατώ τις επιφυλάξεις μου!:embarrest

Alien1
03-11-2006, 05:31 PM
Και πέρα από πλάκες θαυμάζω τη δύναμη τους και την ταχύτητα του μυαλού όταν σου σκάβουν το λάκο

Και καλα σου κανουν αμα αυτο αξιζεις :bigsmile:

panther
03-11-2006, 05:32 PM
Και καλα σου κανουν αμα αυτο αξιζεις :bigsmile:

Να που θα στείλεις τον δολοφόνο:toung:

kiaRRa
03-11-2006, 05:32 PM
Ε όχι και οι Καρκίνοι αναίσθητοι!!! Παρακαλώ πολύ :bigsmile:

Μάλλον στο άλλο άκρο έχουν φτάσει!:cry: Για τις πλημμύρες στον Κηφισό τους καταδιώκουν οι Αθηναίοι!:tease1: :tease1:

Τον ξαμόλησα, τρέχτε να σωθείτε...

panther
03-11-2006, 05:35 PM
Μάλλον στο άλλο άκρο έχουν φτάσει!:cry: Για τις πλημμύρες στον Κηφισό τους καταδιώκουν οι Αθηναίοι!:tease1: :tease1:

Θα έπρεπε να τους ευχαριστείτε... γιατί σε λίγα χρόνια θα λέμε το νερό νεράκι:w00t::w00t::w00t::toung:
Παρεπιπτόντως, Οι Ιχθείς έχουν τα πρωτία στο κλάμα:toung:

Alien1
03-11-2006, 05:36 PM
Να που θα στείλεις τον δολοφόνο:toung:

ΡΕ πισωπλατο κα.......!!!!!

Καλο κοριτσι ηθελα να πω :bigsmile:

Dell Piero
03-11-2006, 05:37 PM
Τα 3/4 είστε :offtopic:

Συζητάμε το ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού

kiaRRa
03-11-2006, 05:43 PM
επανερχόμαστε στο θέμα! Δεν ξέρω κανέν να έχει παράπονο για το ερωτικό προφίλ των Σκόρπιων! Από τα καλύτερα ζώδια!;) ;)

tirania
03-11-2006, 08:27 PM
Ισως ο σύντροφός μου, αν τον ρωτούσατε! Ευτυχώς είναι ταυράκι υπομονετικό. ¶νθρωποι είμαστε κι εμείς και αυτή τη χρονιά ψιλοκλατάραμε με τον μπάρμπα-Κρόνο! Πάντως επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Μπαφαλούκο για τις προβλέψεις του σε άλλα άρθρα για το σκορπιό.
Όλα τα παραπάνω εν μέρει ισχύουν για μας, δέχομαι τις κατηγορίες!
Όμως εδώ κι ένα χρόνο, προσωπικά νιώθω οτί έχω πάθει μεταλλαξη στον τρόπο που βλέπω κι αντιμετωπίζω καταστάσεις.(προς το καλύτερο). Αναρωτιέμαι και για τους άλλους...
Και χρόνια μας πολλά βεβαίως

blue october
04-11-2006, 05:28 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!

kiaRRa
04-11-2006, 07:43 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και κυρίως έχω να πώ πως οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο κριό. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές! Απλά τα θέλουμε όλα ή τίποτα γιατί απλά στην ερωτική μας ζωή δίνουμε όλο μας τον εαυτό. Και περιμένουμε σε αντάλλαγμα το ίδιο!
Ε και θέλουμε και λίγο ελευθερία απλά για να αισθανόμαστε κύριοι του εαυτού μας. Τόσο κακό είναι αυτό?
Πρέπει να καταλάβετε οτι πληγωνόμαστε πολύ στις σχέσεις μας και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να προφυλαχτούμε.
Και όταν κυρήτουμε πόλεμο με τον εαυτό μας καλό θα ήταν να μη μπαίνει κανείς στη μέση γιατί υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Δε φταίμε εμείς για τον άμαχο πληθυσμό! Επιτέλους αφήστε μας να το χαρούμε και μην το παίζετε θύματα τα υπόλοιπα ζώδια!
Εχουμε και προτερήματα όπως αφοσίωση, υπερβολική κατανόηση και ικανότητα να βλέπουμε πίσω από λέξεις και πράξεις. Γι αυτό γινόμαστε και λίγο καχύποπτοι όταν κάποιος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα νιώθει!
Είμαστε και ειλικρινείς, αλλά και αυτό ξυνό μας το βγάζουν!

Και μόνο τα ανωτέρω ποσοτικά επιρρήματα, αλλά και η απολυτότητα του " όλα ή τιποτα" συνηγορουν εναντίον σας!:toung:
Αλλά προσοχή γιατί πάλι θα καταλήξουμε :offtopic:!

Deodonus
05-11-2006, 05:08 AM
Οι Σκορπιοί είναι το ζώδιο του πάθους, του υπερβολικού πάθους. Και ίσως αυτό να είναι που τρομάζει τα άλλα ζώδια. Ένας Σκορπιός συνήθως δεν "ανέχεται" χλυαρές καταστάσεις και τα "στο περίπου". Θέλει έντονες στιγμές και εκρίξεις συναισθήματος.

omo
05-11-2006, 07:25 PM
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:

panther
05-11-2006, 09:34 PM
οτι είναι εγωιστές το είπαμε;:blink:

Αυτό εννοείτε, δεν χρειάζετε να το αναφέρουμε:bigsmile:

Deodonus
05-11-2006, 11:24 PM
"Εγωιστές"...πφφ...και ποιός δεν είναι στις μέρες μας?!

Alien1
06-11-2006, 12:01 AM
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:

Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι

οι σκορπιοί είμαστε το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Όπου το λέω αυτό μου ρίχνουν ένα βλέμα γεμάτο απέχθεια.
Επιτέλους! Δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες, ούτε κτητικοί, ούτε εγωιστές!

Πραγματι ετσι ειναι :)
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα

Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει

Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................

Alien1
06-11-2006, 12:47 AM
Αυτό εννοείτε, δεν χρειάζετε να το αναφέρουμε

Ξερεις ποσο ευκολο ειναι ο καθενας να αρχιζει να κρινει αρνητικα απο τα ζωδια

Ωραια μιας και νομιζουμε τους Σκορπιους ως τους χειροτερους ας πιασουμε λιγο στο στοματακι μας και καποια αλλα ζωδια που τουλαχιστον εγω θεωρω απο τα χειροτερα :bigsmile:

α) Ας παρουμε πρωτα κατι Διδυμινες\Διδυμους:
Πολλα λογια λιγη πραξη, ασταθεις στις αποφασεις τους αλλα και υποψηφιοι προδοτες μιας και δεν μπορουν να κρατησουν μυστικα σαν διπροσωποι που ειναι,
Οταν νευριαζουν κανουν σαν υστερικα

Την πεφτουν στους παντες θεωροντας τους εαυτου τους καζανοβες για να ανεβασουν το εγω τους.
και οχι επειδη ερωτευτηκαν

Ασε και που θεωρουνται και οι <ντιντιδες> του ζωδιακου...

β) Τοξοτες|τοξοτινες
Ισχυρογνωμονες ξερολες, νομιζουν οτι ειναι επιγειοι θεοι που ξερουν τα παντα και οτι αυτοι εχουν παντα δικιο, υποφερουν απο τασεις υπερκινητικοτητας για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους...μενουν παντου εκτος απο το σπιτι τους σαν τους τσιγγανους

γ) Λεονταρια|Λεονταρινες
ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Νομιζουν οτι ειναι ο ηλιος και ολοι οι υπολοιποι κινουνται γυρω τους. οτι ειναι οι πιο ομορφοι και οτι οι παντες υπαρχουν μονο για αυτους και για να εκπληρωνουν τα θελω τους...

Αμα νομιζετε οτι ο Σκορπιοι ειναι οι πιο εγωιστες μαλλον ειναι γιατι δεν εχετε γνωρισει κανενα Λεον ακομα...

για να μην πιασω στο στομα μου κατι Καρκινες, Κριαρινες κλπ και φτασει αυτο το κειμενο τις 200000000 λεξεις

Αληθεια γιατι μονο οι Σκορπιοι ειναι οι "κακοι" του ζωδιακου ??? :suspiciou

BlackOrWhat
06-11-2006, 10:18 AM
Ξερεις ποσο ευκολο ειναι ο καθενας να αρχιζει να κρινει αρνητικα απο τα ζωδια

Ωραια μιας και νομιζουμε τους Σκορπιους ως τους χειροτερους ας πιασουμε λιγο στο στοματακι μας και καποια αλλα ζωδια που τουλαχιστον εγω θεωρω απο τα χειροτερα :bigsmile:

α) Ας παρουμε πρωτα κατι Διδυμινες\Διδυμους:
Πολλα λογια λιγη πραξη, ασταθεις στις αποφασεις τους αλλα και υποψηφιοι προδοτες μιας και δεν μπορουν να κρατησουν μυστικα σαν διπροσωποι που ειναι,
Οταν νευριαζουν κανουν σαν υστερικα

Την πεφτουν στους παντες θεωροντας τους εαυτου τους καζανοβες για να ανεβασουν το εγω τους.
και οχι επειδη ερωτευτηκαν

Ασε και που θεωρουνται και οι <ντιντιδες> του ζωδιακου...

β) Τοξοτες|τοξοτινες
Ισχυρογνωμονες ξερολες, νομιζουν οτι ειναι επιγειοι θεοι που ξερουν τα παντα και οτι αυτοι εχουν παντα δικιο, υποφερουν απο τασεις υπερκινητικοτητας για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους...μενουν παντου εκτος απο το σπιτι τους σαν τους τσιγγανους

γ) Λεονταρια|Λεονταρινες
ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Νομιζουν οτι ειναι ο ηλιος και ολοι οι υπολοιποι κινουνται γυρω τους. οτι ειναι οι πιο ομορφοι και οτι οι παντες υπαρχουν μονο για αυτους και για να εκπληρωνουν τα θελω τους...

Αμα νομιζετε οτι ο Σκορπιοι ειναι οι πιο εγωιστες μαλλον ειναι γιατι δεν εχετε γνωρισει κανενα Λεον ακομα...

για να μην πιασω στο στομα μου κατι Καρκινες, Κριαρινες κλπ και φτασει αυτο το κειμενο τις 200000000 λεξεις

Αληθεια γιατι μονο οι Σκορπιοι ειναι οι "κακοι" του ζωδιακου ??? :suspiciou

χαχαχαχαχαχα!!! Πολύ γέλιο έριξα με το ποστ σου...
Όσο για τους τοξότες...ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! :toung:

Σε ένα μονο θα διαφωνίσω...οτι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι...δεν θα επιχειρηματολογίσω επ' αυτού καθώς πρόκειται για προσωπική εμπειρία...

Και τελικώς με το να εκτοξεύεις κατηγορίες για σχεδόν όλους τους υπόλοιπους του ζωδιακού δείχνει την γενική τάση του Σκορπιού να βρίσκεται σε ετοιμότητα να τσιμπήσει όταν νομίζει οτι στριμώχνεται...

Θα περιμένω με χαρά τα αντίστοιχα θέματα για τους Τοξότες τον άλλο μήνα ;)

ζουζούνα1977
06-11-2006, 10:37 AM
Συγνώμη μιλάμε για τον Σκορπιό........Επειδή έχετε μπερδευτεί κάποιοι ... και αντί να "κοιτάτε" τα στοιχεία του Σκορπιού κάνετε αντιπαράθεση προβάλοντας κάποια αρνητικά άλλων ζωδίων για να αισθανθείτε καλύτερα?
Είναι η "στάση που κρατάει" πλέον ο καθημερινός άνθρωπος! Δεν κοιτάμε τα δικά μας, δεν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι αλλά κοιτάζουμε να ρίξουμε τον άλλον. Είναι τακτική πλέον σε όλα τα πράγματα. Συγνώμη αν γίνομαι σκληρή.
Με εκτίμηση....

panther
06-11-2006, 10:42 AM
Σωστος ο Deodonus
Μονο οι Σκορπιοι ειμαστε εγωιστες δηλαδη??? :weird:

Ασχετου ζωδιου ολοι μας κοιταμε τον εαυτουλη μας και πως να παιρναμε εμεις καλα...και οχι μονο οι Σκορπιοι

Πραγματι ετσι ειναι :)
Αλλα και οταν ειμαστε ετσι συμβαινει για ιδιαιτερο λογο και οχι στα καλα καθουμενα

Οσοι τα λενε αυτα αστους να πιστευουν οτι θελουν
Τοσα λενε τοσα ξερουν...γραψτους κανονικοτατα εκει που τους αξιζει

Ολοι οι ανθρωποι εξαλλου εχουμε την κακη συνηθεια τα δικα μας "κακα κειμενα" να τα ριχνουμε στους αλλους.............................

Αρχικά, δεν είπαμε ότι είσαστε μόνο εσείς εγωιστές, απλά ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Και δεν συμφωνώ - τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό - στο ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ευατούληδες. Ας μην είμαστε απόλυτοι:bigsmile:

:offtopic:Επίσης, θα επιθυμούσα να είμαστε όλοι μας πιο ευγενικοί και να αποφεύγουμε τέτοιου είδους σχόλια;)

BlackOrWhat
06-11-2006, 11:32 AM
Πάντως για τις ερωτικές τους επιδώσεις...:dizzy:

Επίσης έχω παρατηρήσει...και μάλιστα κάνει και γκάλοπ...οτι έχουν πολυ συγκεκριμένο τρόπο να την πέφτουν (άνδρες)...και μερικοί σου την πέφτουν χωρίς να έχουν σκοπό να φτάσουν μέχρι τέλος...τι έχουν να πουν επ'αυτού οι εκπρόσωποι του ζωδίου???

Αλλά βρεπαιδί μου...παίζουν με τη φωτιά...όπως έθιξε και ο φίλος Alien1, oi Τοξοτίνες, Λιονταρίνες και Κριαρίνες τον έχουν κάψει...

kiaRRa
06-11-2006, 01:15 PM
δεν ξέρω αν παίζουν με την φωτιά, τα μαστίγια πάντως τα έχουν διαρκώς σε ετοιμότητα!:love:

Pandwra
06-11-2006, 02:42 PM
Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????
Πάντως συμφωνώ κι εγώ πως πολλές φορές πειραματίζονται ερωτικά εις βάρος του θύματος και μόλις εκείνο αρχίζει να ενδίδει κάνουν την πάπια! Χα χα χα κάτι σαν ζέσταμα μου κάνει αυτό...

panther
06-11-2006, 02:44 PM
[quote=Pandwra;22748]Αν δεν είχαν και κάποια θετικά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες μηνύματα.... ε...? εεεε? έτσι δεν είναι ????

Ε ναι!!! εννοείτε ότι έχουν και θετικά!!! κάτσε να σκεφτώωωωωωω:cheesy:

kiaRRa
06-11-2006, 02:50 PM
περα από τις χειροπέδες:cheesy: , δεν μπορω να σκεφτώ κατι άλλο!:idea: :w00t:

Pandwra
06-11-2006, 02:59 PM
Ελάτε τώρα κορίτσια... κάνουν και υπέροχο σ... σσσ..πως το λένε ...σαγανάκι! το βρήκα!
Καλά εκτός από πλάκα τώρα.
Γίνονται υπέροχοι φίλοι και ξέρουν να δίνουν επί της ουσίας καθότι διορατικοί. Είναι πολύ καλοί με τα παιδιά τους και γενικά με τα μέλη της οικογένειας τους. Έχουν καταπληκτικό χιούμορ (όταν τους βρεις στα καλά τους...) Αντέχουν στον πόνο (λίγο είναι αυτό?)...

kiaRRa
06-11-2006, 03:02 PM
Αντέχουν στον πόνο (λίγο είναι αυτό?)...

Θα ενημερώσω το ΓΕΕΘΑ να τους έχει στα υπόψη όταν θέλει να δοκιμάσει νέες τεχνικές ανάκρισης και βασανισμού αιχμαλώτων!:toung:

Pandwra
06-11-2006, 03:08 PM
Χα χα καλό :laugh:

Να το έχεις και υπόψη σου πάντως αν αναμετρηθείς ποτέ με κάποιον από αυτούς ...Πρώτη εσύ θα κάνεις αχ! :suspiciou :toung:

kiaRRa
06-11-2006, 03:14 PM
Χα χα καλό :laugh:

Να το έχεις και υπόψη σου πάντως αν αναμετρηθείς ποτέ με κάποιον από αυτούς ...Πρώτη εσύ θα κάνεις αχ! :suspiciou :toung:
έχω αναμετρηθεί και ακόμα γλείφει τις πληγές του
Φαντάζομαι τί ακόμα θα ακουστεί για τους σκορπιους μέχρι τα μεσα νοεμβρίου.:toung:

gabriella
06-11-2006, 05:14 PM
παιδακια....για να μην τα πολυλογουμε.....
μαλλον θελουμε να παιρνουμε οσα δινουμε ....μονο που δινουμε πολλα...:bigsmile: αρα ζηταμε και πολλα....:toung:
οσον αφορα τον ερωτισμο μας, αυτος ειναι περα απο καθε οριο οσον αφορα το παθος και την ψυχη....και οι χειροπεδουλες μονο κακο δεν κανουν.....αν τις βαλουν τα σωστα χερακια:embarrest
τσιμπαμε μονο οταν μας τσιμπησουν δυνατα.....επειδη εχουμε εναν εγωισμο Α:laugh: τον οποιο τοσο καιρο τον καταπιεζαμε:toung:
και ναι! εχουμε δυνατη διαισθηση.....και την ικανοτητα να βλεπουμε πισω απο τα εμφανη....δυσκολα μας ξεγελανε....χεχεχε "παλι μεσα επεσα"Perfect:toung:
η αληθεια ειναι πως δε φαινομαστε......εχουμε ηρεμο προσωπο....γαληνια εκφραση...μονο τα ματια μας καμια φορα κινουν τις υποψιες πως ισως κρυβουμε κατι βαθυτερο απο αυτο που φαινεται....
Α! και το αλλο που το πατε???? η αυτοθυσια μας οταν καποιος μας χρειαζεται????παντα εμεις τρεχουμε......και ξεχναμε τα δικα μας!!!!!!!:love:

Dell Piero
06-11-2006, 05:27 PM
Κατανοητή η ανάγκη σας για επικοινωνία και πειράγματα αλλά στο κατάλληλο φόρουμ. Εδώ συζητάμε ή μάλλον συζητούσαμε το Ερωτικό προφίλ του ζωδίου του Σκορπιού.

Αν με ευγένεια δεν καταλαβαίνετε κάποιοι/ες έχω και άλλους τρόπους για να μην επιτρέψω τη δημιουργία αναρχίας στη δομή του φόρουμ. Το έχω κάνει επιτυχώς και στο παρελθόν.

UltraViolet
18-10-2010, 01:30 AM
Σκορπιοί.. πάντα ένας Σκορπιός θα μου κεντρίζει το ενδιαφέρον! και φυσικά στο τέλος θα νικάει κατά κράτος..έχω να δώσω δύο συμβουλές για να κερδίσετε άντρα σκορπιό :
1. Στη αρχή, κάνετε πως δεν υπάρχει, δεν του δίνετε καμία σημασία.
2. όταν αρχίσει να ασχολείται μαζί σας, να πετάτε κακίες.
τα γλυκόλογα δεν πιάνουν. αφήστε που το παίρνουν πάνω τους :)
πάντως είναι οι καλύτεροι.. αν και κριαρίνα και καμία σχέση... τους αγαπώ :bigsmile:

katiakiss
18-10-2010, 01:50 AM
Σκορπιοί.. πάντα ένας Σκορπιός θα μου κεντρίζει το ενδιαφέρον! και φυσικά στο τέλος θα νικάει κατά κράτος..έχω να δώσω δύο συμβουλές για να κερδίσετε άντρα σκορπιό :
πάντως είναι οι καλύτεροι.. αν και κριαρίνα και καμία σχέση... τους αγαπώ :bigsmile:Αγαπητή μου Κριαρίνα δεν θα συμφωνήσω. Η εμπειρία μου (για να μην πω ειδικότητα) με έχει διδάξει ότι, για τους Σκορπιούς, υπάρχουν δύο ειδών σύντροφοι:

1) Αυτές που τους ανήκουν ολοκληρωτικά.
2) ………………. (οι υπόλοιπες απλώς δεν υπάρχουν)

Αδιαφορίες… Κακίες… Νάζια… ERROR! Please try again. :toung:

UltraViolet
18-10-2010, 02:36 AM
Aυτή είναι η γνώμη μου, τουλάχιστον για την αρχή του φλέρτ.. μετά βέβαια αν εξελιχθεί σε σχέση.. φυσικά και θα παίζει ολοκληρωτικό δόσιμο :)

johnnyb
18-10-2010, 10:55 PM

Σωστο!!!!

katiakiss
18-10-2010, 11:22 PM

Σωστο!!!!Από χιλιόμετρο Σκορπιός! Κι ας το κρύβεις... Γι' αυτό από χιλιόμετρο!

ΥΓ: ΟΚ Dell Piero... Ξέρω...Ξέρω... (εγώ δεν ξαναμιλάω!)

johnnyb
19-10-2010, 10:24 AM
Από χιλιόμετρο Σκορπιός! Κι ας το κρύβεις... Γι' αυτό από χιλιόμετρο!

Σκορπιος με οροσκοπο τοξοτη την γυναικα μου την εχω ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
μπορεις να την ρωτησεις

johnnyb
19-10-2010, 10:31 AM
μπορεις να την ρωτησεις
Αφροδιτη και Σεληνη στον ζυγο Ερμη στον σκορπιο Αρη στον Λεοντα Δια στον ταυρο Κρονο στον Υδροχοο
Καμμια ποτε της δεν με ξεχασε... Ολες ειχαν πληρη ελυθερια εκφρασης, σκεψης, αποφασης. Για αυτο και ξεχασαν το ονομα τους και το παρελθον τους

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-10-2010, 10:31 AM
μπορεις να την ρωτησεις

και σιγα μην μας πει πως περναει με τον ΣΚΟΡΠΙΟβασιλια της:laugh:!!!
χαχαα!!!

φιλικα κουκι:bigsmile:

johnnyb
19-10-2010, 10:45 AM
σου ειπα
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και να συμπληρωσω ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
οπως ολοι οι υπηκόοι μου στο Βασίλειο μου.....

katiakiss
19-10-2010, 11:16 AM
σου ειπα
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και να συμπληρωσω ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
οπως ολοι οι υπηκόοι μου στο Βασίλειο μου..... Ηρεμήστε Σκορπιότατε. Σας πιστεύουμε. ¶λλωστε δεν ενδιαφερόμαστε για τις συνθήκες ζωής σε άλλα κρατίδια. Η αυτοκρατορίες των εκάστοτε Σκορπιότατων, είχαν πιο βασιλικούς ωροσκόπους, πιο πολεμοχαρή ¶ρη… Εν ολίγοις, ήταν δηλητηριοαίματοι. Και μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο γιατί η υψηλότητά μου έχει αντιμετωπίσει πολλούς τέτοιους εχθρούς που προσπάθησαν να προσαρτήσουν τα ιερά εδάφη μου , αλλά τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια προσέκρουσαν στην Σελήνη μου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. «THIS IS SPARTA!»

johnnyb
19-10-2010, 11:24 AM
τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της γυναικας μου προσκρουουν στη συνοδο σεληνης αφροδιτης μου οποτε καθε βραδυ το οχυρο της πεφτει απο τους ηχους του μπουζουκιου και της φωνης μου
το βραδυ τα επομενα...

katiakiss
19-10-2010, 11:32 AM
τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της γυναικας μου προσκρουουν στη συνοδο σεληνης αφροδιτης μου οποτε καθε βραδυ το οχυρο της πεφτει απο τους ηχους του μπουζουκιου και της φωνης μου
το βραδυ τα επομενα...Τα σέβη μου...:cheesy:

Fotini Christodoulou
19-10-2010, 12:21 PM
οπως ολοι οι υπηκόοι μου στο Βασίλειο μου.....

Aυτό είναι απο άλλο ζώδιο, μην κλέβετε τις ατάκες:toung:

katiakiss
19-10-2010, 12:27 PM
Aυτό είναι απο άλλο ζώδιο, μην κλέβετε τις ατάκες:toung:Όχι παιδί μου... Μιλάμε για την "σεξουαλική βασιλεία " των Σκορπιών κάτι σαν την "προεδρική δημοκρατία" , αλλά χωρίς πρόεδρο και χωρίς δημοκρατία!. :toung:

Fotini Christodoulou
19-10-2010, 12:41 PM
Όχι παιδί μου... Μιλάμε για την "σεξουαλική βασιλεία " των Σκορπιών κάτι σαν την "προεδρική δημοκρατία" , αλλά χωρίς πρόεδρο και χωρίς δημοκρατία!. :toung:

Ε όχι υπερβολές που διαδίδουν τα υπόλοιπα ζώδια:toung: Απλά με το που περάσεις το κατώφλι τους σου κολλάνε ένα ταμπελάκι που λέει "ΜΟΥ" για να μην παρανοήσει κανείς το καθεστώς ιδιοκτησίας.
Τώρα αν κοιτάξεις, σε κοιτάξουν, αντιμιλήσεις, παραμιλήσεις και τα λοιπά χωρίς άδεια....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ :nuts:

ΕΜΠΑΣΗ που λέει και κάποιος:toung:, επειδή διαθέτω(δυστυχώς:embarrest) την χάρη τους, τα παραπάνω να θεωρηθούν αυτοσαρκασμός( καλύπτω τα νώτα μου λέμε:unsure:) :bigsmile:

johnnyb
19-10-2010, 05:41 PM
Τα σέβη μου...:cheesy:

Ευχαριστώ πολυ και ανταποδιδω....:embarrest

taurine
23-10-2010, 05:38 PM
Συμπλεγματικοί ως εκεί που δεν πάει, κτητικοί σαν ύαινες που διεκδικούν τη λεία τους, επίμονοι, φιλοχρήματοι, πανηδονιστές και πανσεξουαλιστές, ανάλγητοι και εγωπαθείς..... Ζούν με μεγάλη ένταση κάθε τους στιγμή, κι ακόμη κι αν όλα είναι ήρεμα, κάτι θα βρούν να πυρπολήσουν την ατμόσφαιρα! ¶σε που στα σπίτια τους, δεν υπάρχει επαρκές φως βρε παιδιά! Σκούρα χρώματα και σκοτάδια να σου πλακώνουν την ψυχή!
Κι επειδή κάποιος μίλησε για αυτοκρατορίες και βασίλεια, ΟΛΑ τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είχαν ως ρέκβιεμ και μια ...γκιλοτίνα!
Δύο σκορπιοί πέρασαν από τη ζωή μου κι έκαναν το λάθος να "το παίξουν αρχηγοί" . Χρόνια αργότερα, μαθαίνω πως σκυλομετάνιωσαν και όπως είναι φυσικό, ως γνήσιοι σκορπιοί, αυτοτιμωρήθηκαν και μάλιστα πολύ σκληρά.

katiakiss
23-10-2010, 06:19 PM
Βαθύς, ερωτικοί, κτητικοί, με έντονα πάθη, διαπεραστικοί, μαγνητικοί, αλλά και δογματικοί, απόλυτοι, χειριστικοί , σαρκαστικοί και είρωνες. Ωστόσο είναι σταθεροί στο συναίσθημα και την ερωτική αφοσίωση, συμπαγείς και βραχώδεις. ¶τομα εμπιστοσύνης. Απεχθάνονται και αποφεύγουν την προδοσία, γι’ αυτό και δεν την συχωρούν. Η προδοσία όπως και ο θάνατος, στην ουσιαστική ή μεταφορική του έννοια, είναι και η μεγαλύτερη φοβία τους.
Τα παιδιά του Πλούτωνα ή ¶δει, αγαπούν το σκοτάδι και το ξεδίπλωμα των αισθήσεων που συντελούνται μέσα σε αυτό. Η χαλαρότητα, η σωματική επαφή, η γόνιμη απομόνωση, η μυσταγωγία και οι ανείπωτες αισθήσεις της ψυχής είναι ένας τόπος ιερός και προσωπικός. Αυτό αγαπούν να κάνουν με τους συντρόφους τους οι «μεταλλακτικοί» αυτοί τύποι (το αντίστοιχο της αρπαγής της Περσεφόνης στο μύθο) στην προσπάθειά τους να συγχωνευτούν, σχεδόν, με το έτερό τους ήμισυ. Τραβούν το ταίρι τους στο δικό τους ασφαλές «βασίλειο» οδηγούμενοι από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο απώλειας-προδοσίας-θανάτου. Το υποστηρίζουν και το διαφυλάττουν (όπως ο Κέρβερος τον κάτω κόσμο). Για αυτό έχουν και την φήμη των κτητικών.
Για να αντέξεις να σταθείς δίπλα τους, πρέπει τα μάτια σου να διαθέτουν την ικανότητα να βλέπουν το φως μέσα στο σκοτάδι, να αφουγκράζεσαι την σιωπή και να διαισθάνεσαι τα ανείπωτα.
Για μένα, η σφοδρότητα του πάθους και των αισθημάτων με τα οποία μπορούν να σε περιβάλλουν, είναι ζωτικής σημασίας. Είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων.
Σαφώς και δεν είναι όλοι για όλους.

taurine
23-10-2010, 07:02 PM
Βαθύς, ερωτικοί, κτητικοί, με έντονα πάθη, διαπεραστικοί, μαγνητικοί, αλλά και δογματικοί, απόλυτοι, χειριστικοί , σαρκαστικοί και είρωνες. Ωστόσο είναι σταθεροί στο συναίσθημα και την ερωτική αφοσίωση, συμπαγείς και βραχώδεις. ¶τομα εμπιστοσύνης. Απεχθάνονται και αποφεύγουν την προδοσία, γι’ αυτό και δεν την συχωρούν. Η προδοσία όπως και ο θάνατος, στην ουσιαστική ή μεταφορική του έννοια, είναι και η μεγαλύτερη φοβία τους.
Τα παιδιά του Πλούτωνα ή ¶δει, αγαπούν το σκοτάδι και το ξεδίπλωμα των αισθήσεων που συντελούνται μέσα σε αυτό. Η χαλαρότητα, η σωματική επαφή, η γόνιμη απομόνωση, η μυσταγωγία και οι ανείπωτες αισθήσεις της ψυχής είναι ένας τόπος ιερός και προσωπικός. Αυτό αγαπούν να κάνουν με τους συντρόφους τους οι «μεταλλακτικοί» αυτοί τύποι (το αντίστοιχο της αρπαγής της Περσεφόνης στο μύθο) στην προσπάθειά τους να συγχωνευτούν, σχεδόν, με το έτερό τους ήμισυ. Τραβούν το ταίρι τους στο δικό τους ασφαλές «βασίλειο» οδηγούμενοι από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο απώλειας-προδοσίας-θανάτου. Το υποστηρίζουν και το διαφυλάττουν (όπως ο Κέρβερος τον κάτω κόσμο). Για αυτό έχουν και την φήμη των κτητικών.
Για να αντέξεις να σταθείς δίπλα τους, πρέπει τα μάτια σου να διαθέτουν την ικανότητα να βλέπουν το φως μέσα στο σκοτάδι, να αφουγκράζεσαι την σιωπή και να διαισθάνεσαι τα ανείπωτα.
Για μένα, η σφοδρότητα του πάθους και των αισθημάτων με τα οποία μπορούν να σε περιβάλλουν, είναι ζωτικής σημασίας. Είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων.
Σαφώς και δεν είναι όλοι για όλους.
Μακάρι όλα αυτά που περιγράφεις να τα 'έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι, πράγμα δύσκολο.
Είναι μάλλον διφυείς. Υπάρχει μέσα τους το φίδι, αλλά και ο αετός που θα το σηκώσει ψηλά, για να σταματήσει να "σέρνεται" και να αποβάλλει τα χθόνια και ταπεινά του ένστικτα. Τί γίνεται όμως όταν το φίδι σηκωθεί ψηλά και αντί να γυρίσει το βλέμμα στον ουρανό, γυρίσει και τσιμπήσει τον αετό?
Και μη μου πείς πως δεν αναγνωρίζεις αυτή την παραβολή στη φύση του σκορπιού ....!

katiakiss
23-10-2010, 07:13 PM
Μακάρι όλα αυτά που περιγράφεις να τα 'έχουν συνειδητοποιήσει και οι ίδιοι, πράγμα δύσκολο.
Είναι μάλλον διφυείς. Υπάρχει μέσα τους το φίδι, αλλά και ο αετός που θα το σηκώσει ψηλά, για να σταματήσει να "σέρνεται" και να αποβάλλει τα χθόνια και ταπεινά του ένστικτα. Τί γίνεται όμως όταν το φίδι σηκωθεί ψηλά και αντί να γυρίσει το βλέμμα στον ουρανό, γυρίσει και τσιμπήσει τον αετό?
Και μη μου πείς πως δεν αναγνωρίζεις αυτή την παραβολή στη φύση του σκορπιού ....!Το αναγνωρίζω και το επικροτώ ως άποψη! Πραγματικά είναι έτσι. Όμως αυτό ισχύει με όλους τους τύπους εξελιγμένων και μη ζωδίων. Να μην βρεθεί στον δρόμο σου ένας μη εξελιγμένος Δίδυμος… Παρθένος… Αιγόκερος… Ιχθύς… Ταύρος… Υδροχόος…
Και πάλι όμως, θα επιμείνω ότι είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα γράφει για τους Σκορπιούς, ένα ψάρι με σύνοδο Σελήνης\Πλούτωνα.
Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς!

taurine
23-10-2010, 07:27 PM
Το αναγνωρίζω και το επικροτώ ως άποψη! Πραγματικά είναι έτσι. Όμως αυτό ισχύει με όλους τους τύπους εξελιγμένων και μη ζωδίων. Να μην βρεθεί στον δρόμο σου ένας μη εξελιγμένος Δίδυμος… Παρθένος… Αιγόκερος… Ιχθύς… Ταύρος… Υδροχόος…
Και πάλι όμως, θα επιμείνω ότι είναι θέμα αναγκών και προτεραιοτήτων. Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα γράφει για τους Σκορπιούς, ένα ψάρι με σύνοδο Σελήνης\Πλούτωνα.
Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς!
Λατρεύω ψαράκια... Πάντα πιό ψηλά, κι ας είναι οι 12οι...

johnnyb
23-10-2010, 10:22 PM
Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς. Ευτυχώς, Αετούς![/QUOTE]

johnnyb
23-10-2010, 10:24 PM
Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς.

Καλα το κατάλαβα οτι αγαπας πολυ τους σκορπιους

katiakiss
23-10-2010, 10:35 PM
Οι καλύτερές μου σχέσεις, ήταν πάντα με Σκορπιούς.

Καλα το κατάλαβα οτι αγαπας πολυ τους σκορπιουςΠράγματι! Και η ιστορία έχει δείξει ότι με ευχαριστούν και ανταποδίδουν!

johnnyb
23-10-2010, 11:10 PM
Πράγματι! Και η ιστορία έχει δείξει ότι με ευχαριστούν και ανταποδίδουν!

Οταν υποβάλεις Τα Σεβη σου στον αλλο θα ειναι αχαριστια απο μέρους του να μην σε αυχαριστήσει και ανταποδώση .Και εμεις οι Σκορπιοί ειμαστε Κύριοι σε αυτά

hattie23
24-10-2010, 12:20 AM
Τι στο καλο εγω αλλο ζωδιο ειμαι ??:blink: Τελικα με φαγανε οι πλανητες στα ζωδια της φωτιας και ο ωροσκοπος λεοντας:toung:. Καμμια σχεση με το ηλιακο μου ζωδιο:embarrest

zw_epimenontas
24-10-2010, 12:27 AM
τι εννοεις χατλι23 :cheesy: γιατι το λες αυτο ? :cheesy: δεν ειμαι συγουρη ομως νομιζως πως καποια περιοδο της ζωης μας κ μετα εξωτερικευουμε τα χαρακτηριστικα του ωροσκοποθ μας και παιζουν ρολο και τα προοδευμενα και η ηλιακη :love: κ εγω δεν νιωθω ταυρος να σε πω την αληθεια :cheesy: τεσπα μη μπουμε :offtopic: :amuse:

UltraViolet
24-10-2010, 09:26 PM
Συμπλεγματικοί ως εκεί που δεν πάει, κτητικοί σαν ύαινες που διεκδικούν τη λεία τους, επίμονοι, φιλοχρήματοι, πανηδονιστές και πανσεξουαλιστές, ανάλγητοι και εγωπαθείς..... Ζούν με μεγάλη ένταση κάθε τους στιγμή, κι ακόμη κι αν όλα είναι ήρεμα, κάτι θα βρούν να πυρπολήσουν την ατμόσφαιρα! ¶σε που στα σπίτια τους, δεν υπάρχει επαρκές φως βρε παιδιά! Σκούρα χρώματα και σκοτάδια να σου πλακώνουν την ψυχή!
Κι επειδή κάποιος μίλησε για αυτοκρατορίες και βασίλεια, ΟΛΑ τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είχαν ως ρέκβιεμ και μια ...γκιλοτίνα!
Δύο σκορπιοί πέρασαν από τη ζωή μου κι έκαναν το λάθος να "το παίξουν αρχηγοί" . Χρόνια αργότερα, μαθαίνω πως σκυλομετάνιωσαν και όπως είναι φυσικό, ως γνήσιοι σκορπιοί, αυτοτιμωρήθηκαν και μάλιστα πολύ σκληρά.

Πόσο απόλυτο δίκιο έχεις! Ακριβώς έτσι! Το πιο κομπλεξαρισμένο ζώδιο όλου του ζωδιακού κατά την ταπεινή μου γνώμη! Όμως δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.. :cheesy:

katiakiss
24-10-2010, 10:12 PM
Πόσο απόλυτο δίκιο έχεις! Ακριβώς έτσι! Το πιο κομπλεξαρισμένο ζώδιο όλου του ζωδιακού κατά την ταπεινή μου γνώμη! Όμως δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ.. :cheesy:Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmile:(για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)

hattie23
25-10-2010, 12:46 AM
Αν και οπως ειπα δεν αισθανομαι σκορπιος αν και ειμαι :toung: εχω να πω οτι δεν νομιζω οτι ειναι οι σκορπιοι περισσοτερο κομπλεξικοι η λιγοτερο κομπλεξικοι απο τα υπολοιπα ζωδια.μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ πιο σωστοι και ακεραιοι απεναντι στις καταστασεις και οτι πολυ δυσκολα συμβιβαζομαστε με το ψεμα.τωρα αν αυτο καποιους τους ενοχλει και προσπαθουν να προβαλλουν πανω μας κομπλεξισμο για να μην δουν τον πραγματικο τους εαυτο ,ε, δεν θα τους κανουμε και την χαρη.Αρον τον εαυτο σου και περιπατει ρε φιλε :toung:

hattie23
25-10-2010, 12:49 AM
Και οσους σκορπιους εχω γνωρισει και φιλους κυριως γιατι δεν εχω εμπλακει ακομα με το ζωδιο μου σε σχεση ,ηταν πολυ σωστα ατομα ,ευθεις και αληθινοι.Αλλα βεβαια εδω μπορει καποιος να μου πει "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ".:bigsmile:

UltraViolet
25-10-2010, 12:12 PM
Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
Για να μην πω ότι από όλα τα ερωτικά προφίλ, αυτό του Σκορπιού είναι στα top 10 εδώ και μέρες!
Αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αποφύγατε πριν σας κάνουν τόσο κακό! Γιατί άραγε; :bigsmile:(για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Σκορπιός)

Καμία εμπάθεια! Mα, εγώ τους αγαπώ τους Σκορπιούς :love:.. το έχω δηλώσει πολλάκις..γι'αυτό κι ασχολούμαι :bigsmile: Απλώς είπα την ταπεινή μου γνώμη.. :bigsmile:
Προσωπικά, δεν μου έκαναν κανένα κακό, κι αν κάποιος καταλάβει νωρίς ότι όσο σκληροί το παίζουν άλλο τόσο ευαίσθητοι είναι μέσα τους θα είναι δύσκολο πια να πάθει "κακό" από αυτούς! Πάλι προσωπική μου γνώμη! Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!
:bigsmile:

UltraViolet
25-10-2010, 12:15 PM
Και οσους σκορπιους εχω γνωρισει και φιλους κυριως γιατι δεν εχω εμπλακει ακομα με το ζωδιο μου σε σχεση ,ηταν πολυ σωστα ατομα ,ευθεις και αληθινοι.Αλλα βεβαια εδω μπορει καποιος να μου πει "κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ".:bigsmile:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Όλες μου οι κολλητές είναι Σκορπίνες :bigsmile:

kinky_skorpina
25-10-2010, 01:40 PM
Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια!:cheesy: Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? ;) :love: Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?

strange
25-10-2010, 02:47 PM
Πέστα Κάτια μου...!!!!!!Δεν ξεχνιόμαστε ευκολα παιδί μου....αφήνουμε το σημάδι μας!!!:bigsmile:
Για μένα ενα απο τα μεγαλύτερα ατου του Σκορπιού ειναι η ευθύτητα κα η ειλικρίνεια!Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους να εισπράτουν την ωμη αλήθεια, τελικα μας εκτιμούν γιατι δεν είμαστε κόλακες,θα σου πούμε κατι θετικό μόνο οταν πραγματικά το πιστευουμε,δε χαιδευουμε ανασφαλή αυτάκια!:cheesy: Εκτος κι αν ειναι κανείς τόσο τυχερός και ερθει σε επαφή με εκείνο το είδος του Σκορπιού που είναi λίγο πιο...light(like me) και σερβίρει την αλήθεια με μια δόση διακριτικότητας(υπευθυνη γι'αυτό,στη περίπτωσή μου,η συσσώρευση 5 πλανητών στο Ζυγό!).Παντα ήμουν υπερμαχος της αποψης οτι...υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλήθεια.Γιατι λιοπόν να διαλέξει τον πιο αδέξιο? ;) :love: Σωστή,παιδιά?Εσυ,Κατια,τι λές?

Μάλλον ο ¶ρης σου στον 1ο ευθύνεται για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σου skorpina μου. Ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω γνωρίσει στη ζωή μου έχει όχι έναν ούτε δύο αλλά 5 πλανήτες στο Σκορπιό. Όλο ναι ναι έλεγε αλλά όχι όχι έκανε.
Όσο για τα σημάδια που λες πολλές φορές συμβαίνει στο αντίθετο, προκαλούν οι ίδιοι σημάδια στους εαυτούς τους.:love:

kinky_skorpina
25-10-2010, 02:52 PM
Σαφως και ο ¶ρης στον 1ο και μαλιστα σε ενα τοσο ευθυ ζώδιο(ΤΟΞΟΤΗΣ) συμβαλει τα μεγιστα στο να τα λέω εξω απ'τα δόντια και στο να γινει πραξη η προδιαθεση του Σκορπιου και του Τοξότη προς την φιλαλήθεια!!Τωρα οι αλλοι εκπρόσωποι του ζωδίου μου που ψευδονται οικτρα,απλα ντροπιάζουν το ζώδιο κ χαλάν την πιάτσα! :bigsmile:
Οσο για τα σημαδια που λεσ...εννοω οτι δε μαςξεχνανε ευκολα.Βεβαια μερικοι απο μας εχουν και αυτοκαταστροφικες τασεις και σημαδευονται μονοι τουσ!χιχχι!:toung:

katiakiss
25-10-2010, 02:59 PM
Kinky_skorpina και κορίτσια, εγώ λέω να δούμε και λίγο το ερωτικό προφίλ του Κριού που είναι φρέσκο θέμα περνώντας σε μια πιο μπρουτάλ «βαρβατίλα» με λιγότερο κομπλικέ καταστάσεις! Φτάνει με τους Σκορπιούς! Πάμε στα ¶ρεια παιδιά που ότι έχουν να πουν θα στο πουν στα μούτρα και το από μέσα τους, είναι πάνω-πάνω! :laugh:
Srange… Τι κι αν είχε 5 πλανήτες στον Σκορπιό; Αν έτρωγε ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ή και σύνοδο με κανέναν Ποσειδώνα… Δία… Ουρανό… τι να το κάνεις; Θα τον άλλαζε και στα 5 σημεία! :bigsmile:

kinky_skorpina
25-10-2010, 03:02 PM
Κατια μου...Τα Κριαράκια τα συμπαθώ(σε γενικές γραμμές) καθοτι κι εγω πολεμοχαρες ζωδιο είμαι κι εχουμε κοινά!Αλλα γιατι να παμε σε αυτούς?Ποιος καίγεται να τους μάθει?Εγω προτιμώ τους απρόβλεπτους τύπους γιατι ετσι δε βαριέμαι! :)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2010, 03:28 PM
Κατια μου...Τα Κριαράκια τα συμπαθώ(σε γενικές γραμμές) καθοτι κι εγω πολεμοχαρες ζωδιο είμαι κι εχουμε κοινά!Αλλα γιατι να παμε σε αυτούς?Ποιος καίγεται να τους μάθει?Εγω προτιμώ τους απρόβλεπτους τύπους γιατι ετσι δε βαριέμαι! :)

αντε βρε!
μην εισαι μονοφαγου:cheesy::laugh:
ας δουμε και τα κριαρακια
για να μην σου πω κατι τωρα για τους απροβλεπτους που προτιμας
οτι τα θελει ο απ'αυτος σου και τα τραβας!!!:bigsmile::bigsmile:

με αγαπη σην σκορπινα μας!!!!:love:
κουκι

kinky_skorpina
25-10-2010, 03:48 PM
Α οτι τα θέλει Δεσποινάκι μου τα θέλει,ουδέποτε το αρνηθηκα...ως κλασική μαζοχίτσα!:laugh: Αμα δε μου κάνουν λιγο τη ζωη δύσκολη....δε μπορω,κατι λείπει!!!Αλλα τα καψονάκια μεσα σε όρια πάντα,τα οποία ετσι κσι ξεπεραστούν...μεταμορφώνομ ι σε τιγράκι!!!:cheesy:
Αντε παμε και στα Κριαράκια,πρεπει να ειμαι δίκαιη!

hattie23
25-10-2010, 05:09 PM
Kinky_skorpina και κορίτσια, εγώ λέω να δούμε και λίγο το ερωτικό προφίλ του Κριού που είναι φρέσκο θέμα περνώντας σε μια πιο μπρουτάλ «βαρβατίλα» με λιγότερο κομπλικέ καταστάσεις! Φτάνει με τους Σκορπιούς! Πάμε στα ¶ρεια παιδιά που ότι έχουν να πουν θα στο πουν στα μούτρα και το από μέσα τους, είναι πάνω-πάνω! :laugh:
Srange… Τι κι αν είχε 5 πλανήτες στον Σκορπιό; Αν έτρωγε ένα τετράγωνο ή μία αντίθεση ή και σύνοδο με κανέναν Ποσειδώνα… Δία… Ουρανό… τι να το κάνεις; Θα τον άλλαζε και στα 5 σημεία! :bigsmile:

Αρεια παιδια ειναι και οι σκορπιοι ,μην το ξεχναμε:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2010, 05:53 PM
Αρεια παιδια ειναι και οι σκορπιοι ,μην το ξεχναμε:bigsmile:

ναι ...αλλα χωρις την γεναιοδωρεια των κριων!!!!
πιστευω οτι ειναι απο τα πιο γεναιοδωρα ζωδια ο κριος!!!!:bigsmile::love:

taurine
25-10-2010, 05:54 PM
Σε βλέπω και ασχολείσαι όμως…. Με μια ελαφριά εμπάθεια να την πω; Δεν ξεχνιούνται και ποτέ, έτσι;
Γιατί στην αρχή σε "ξεγελούν" με το καλό σεξ. Μετά όμως.....

taurine
25-10-2010, 06:06 PM
Δυστυχώς οι χειρότερες μέρες της ζωής μου ήταν με σκορπιούς. Και δεν ήταν καθόλου ευθείς άνθρωποι. Συνεχώς τους έπιανα να μου λένε χυδαία ψέμματα, χωρίς να έχουν τα α.....α να βγεί από το στόμα τους μια αλήθεια. Μάλιστα ο τελευταίος (με σελήνη και άρη σε ζυγό) προσπάθησε να με βγάλει τυφλή και τρελή μπρος στα μάτια μου!!!!!!!! Ο πρώτος σκορπιός, ήταν στον κόσμο του (σελήνη σε ιχθύ) και επίσης αθεράπευτος μυθομανής και ψιλοαλκοολικός....
Και οι δύο είχαν ένα κοινό: Ήταν τρελλά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, και εξαιρετικά ζηλόφθονοι. Δεν άντεξε η κριαροταυρίσια φύση μου, και μια ωραία πρωία τα έσπασα όλα κι εφυγα.... Διότι, πολιτισμένοι χωρισμοί δεν υπάρχουν όταν ο άλλος σε προδώσει. Κάτι πρέπει να του αφήσεις για να σε θυμάται!

hattie23
25-10-2010, 06:21 PM
:toung:
Δυστυχώς οι χειρότερες μέρες της ζωής μου ήταν με σκορπιούς. Και δεν ήταν καθόλου ευθείς άνθρωποι. Συνεχώς τους έπιανα να μου λένε χυδαία ψέμματα, χωρίς να έχουν τα α.....α να βγεί από το στόμα τους μια αλήθεια. Μάλιστα ο τελευταίος (με σελήνη και άρη σε ζυγό) προσπάθησε να με βγάλει τυφλή και τρελή μπρος στα μάτια μου!!!!!!!! Ο πρώτος σκορπιός, ήταν στον κόσμο του (σελήνη σε ιχθύ) και επίσης αθεράπευτος μυθομανής και ψιλοαλκοολικός....
Και οι δύο είχαν ένα κοινό: Ήταν τρελλά ερωτευμένοι με τον εαυτό τους, και εξαιρετικά ζηλόφθονοι. Δεν άντεξε η κριαροταυρίσια φύση μου, και μια ωραία πρωία τα έσπασα όλα κι εφυγα.... Διότι, πολιτισμένοι χωρισμοί δεν υπάρχουν όταν ο άλλος σε προδώσει. Κάτι πρέπει να του αφήσεις για να σε θυμάται!

Εγω το εχω πει οτι δεν τα παμε καλα με τους Ταυρους ..Μας βγαζουν το χειροτερο εαυτο μας :toung:.Και εγω με Ταυρους δεν μπορουσα να συννενοηθω καθολου βρε παιδακι .Ουτε σε φιλικες ,ουτε σε ερωτικες σχεσεις (2 τους ειχα ζωη να εχουνε:toung:) .Βασικα εχετε σκεφτει ποτε εσεις οι Ταυροι οτι μπορει να ειστε πολυ δοτικοι ,νωχελικοι και μαλακοι (για να μην πω κατι αλλο απο μ....:embarrest) .Ο Σκορπιος ειναι ενα ζωδιο που του αρεσει ο πολεμος βρε παιδι μου ,η ενταση .Αμα τα εχουν αυτα σε μια σχεση ειναι τα καλυτερα και τα πιο ησυχα και τα πιο πιστα ατομα .Αμα ομως η σχεση ειναι σαν νεροβραστη σουπα (κατι που πολυ ευκολα μπορει να καταληξει με καποιον ταυρο .Δεν ειναι τυχαιο που εγω που εχω "κρονια " επιρροη και δεν εγκαταλειπω ευκολα την βολη μου ,ημουν η πρωτη που την εκανα και απο τις δυο σχεσεις και μαλιστα φανταζομαι οτι και οι δυο θα με θεωρουν μεγαιρα :cheesy:(καμμια σχεση δηλαδη με την πραγματικοτητα).Νομιζω οτι βγαζουμε τον χειροτερο μας εαυτο ετσι ωστε να απεμπλακουμε τελειως απο μια σχεση οταν αυτη δεν μας ικανοποιει.Τοτε γινομαστε κυνικοι και σκληροι για να διωξουμε τον αλλον και τα αλλα ,ο σκορπιος ανηκει στα σταθερα ζωδια και μαλιστα ειναι το ζωδιο που δεν του αρεσουν καθολου οι αλλαγες (απο κτητικοτητα αλλο τιποτα αλλα σε αυτα τα σημεια μοιαζει με τους ταυρους επισης:toung:..).Τι να πεις τα αντιθετα ελκονται ..Τι θα ειχατε να λετε εσεις οι ταυροι για την νωχελικη σας ζωη αν δεν υπηρχαμε και εμεις :bigsmile:

hattie23
25-10-2010, 06:26 PM
ναι ...αλλα χωρις την γεναιοδωρεια των κριων!!!!
πιστευω οτι ειναι απο τα πιο γεναιοδωρα ζωδια ο κριος!!!!:bigsmile::love:

Τωρα δυσαρεστεις :toung: τον ωροσκοπο μου που ειναι λεοντας .Δεν νομιζω οτι υπαρχει ζωδιο πιο γενναιοδωρο απο αυτον (βεβαια ειναι γενναιοδωρος οσο εσυ τον θαυμαζεις ...Απο αυτη την αποψη εχεις δικιο ο κριος ειναι γενναιοδωρος χωρις υστεροβουλια ,απο "παιδιαστικο " παρορμητισμο) .παντως η σεληνη μου στον κριο σε ευχαριστει :bigsmile:

taurine
25-10-2010, 06:41 PM
:toung:

Εγω το εχω πει οτι δεν τα παμε καλα με τους Ταυρους ..Μας βγαζουν το χειροτερο εαυτο μας :toung:.Και εγω με Ταυρους δεν μπορουσα να συννενοηθω καθολου βρε παιδακι .Ουτε σε φιλικες ,ουτε σε ερωτικες σχεσεις (2 τους ειχα ζωη να εχουνε:toung:) .Βασικα εχετε σκεφτει ποτε εσεις οι Ταυροι οτι μπορει να ειστε πολυ δοτικοι ,νωχελικοι και μαλακοι (για να μην πω κατι αλλο απο μ....:embarrest) .Ο Σκορπιος ειναι ενα ζωδιο που του αρεσει ο πολεμος βρε παιδι μου ,η ενταση .Αμα τα εχουν αυτα σε μια σχεση ειναι τα καλυτερα και τα πιο ησυχα και τα πιο πιστα ατομα .Αμα ομως η σχεση ειναι σαν νεροβραστη σουπα (κατι που πολυ ευκολα μπορει να καταληξει με καποιον ταυρο .Δεν ειναι τυχαιο που εγω που εχω "κρονια " επιρροη και δεν εγκαταλειπω ευκολα την βολη μου ,ημουν η πρωτη που την εκανα και απο τις δυο σχεσεις και μαλιστα φανταζομαι οτι και οι δυο θα με θεωρουν μεγαιρα :cheesy:(καμμια σχεση δηλαδη με την πραγματικοτητα).Νομιζω οτι βγαζουμε τον χειροτερο μας εαυτο ετσι ωστε να απεμπλακουμε τελειως απο μια σχεση οταν αυτη δεν μας ικανοποιει.Τοτε γινομαστε κυνικοι και σκληροι για να διωξουμε τον αλλον και τα αλλα ,ο σκορπιος ανηκει στα σταθερα ζωδια και μαλιστα ειναι το ζωδιο που δεν του αρεσουν καθολου οι αλλαγες (απο κτητικοτητα αλλο τιποτα αλλα σε αυτα τα σημεια μοιαζει με τους ταυρους επισης:toung:..).Τι να πεις τα αντιθετα ελκονται ..Τι θα ειχατε να λετε εσεις οι ταυροι για την νωχελικη σας ζωη αν δεν υπηρχαμε και εμεις :bigsmile:
Ερχομαι κι εγω λοιπόν με τη σειρά μου να προσθέσω πως αν η σχέση είχε γίνει νερόβραστη σούπα, τότε γιατί είχες κι εσύ 2 ταύρους? Και μην ξεχνάς πως είναι λίγο δύσκολο να βαρεθείς με ταύρο που έχει δία-αρη-αφροδίτη σε κριό και σελήνη σε τοξότη. Δοτικοί σίγουρα είναι, αλλά μαλθακοί και νωχελικοί, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Για να μη σου πω πως οι μεγαλύτεροι καυγάδες γίνονταν γιατί ΔΕΝ ακολουθούσαν ΠΟΤΕ τους ρυθμούς μου! Πχ,βαρεμάρα, ύπνος και μεγάλες ποσότητες φαγητού και αλκοόλ ήταν πάντα κάτι που με εκνεύριζε! Και με τη σειρά του, χαλιόταν πολύ που τα απογεύματα ήθελα να πηγαίνω γυμναστήριο. Κι όχι επειδή είχε κάνει σχέδια, αλλά έτσι για να μου τη σπάσει, επειδή έκανα το λάθος να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός από εκείνον!:toung:
(και μεταξύ μας, δεν είναι φυσιολογικό να θέλεις να σκοτώνεσαι με τον άλλον σε μία σχέση. Είναι αρρώστια)

Όπως κατάλαβες, ταύροι με ταύρους, και σκορπιοι με σκορπιούς διαφέρουν τρελά! Εσύ έπεσες στο γλυκό, νερόβραστο και αγκαλίτσα ταύρο, κι εγώ έπεσα σε δειλό, αρχιψεύτη και βουλιμικό σκορπιό.

Κι επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το! Τελικά παντρεύτηκα έναν άνδρα Λέοντα, με σελήνη σε σκορπιό, και Δία/ αφροδίτη σε λιοντάρι και 5ο οίκο κι έχω βρει την υγειά μου! (Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Η γεύση του σκορπίσιου είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου! πικάντικη;) )

hattie23
25-10-2010, 06:52 PM
Ερχομαι κι εγω λοιπόν με τη σειρά μου να προσθέσω πως αν η σχέση είχε γίνει νερόβραστη σούπα, τότε γιατί είχες κι εσύ 2 ταύρους? Και μην ξεχνάς πως είναι λίγο δύσκολο να βαρεθείς με ταύρο που έχει δία-αρη-αφροδίτη σε κριό και σελήνη σε τοξότη. Δοτικοί σίγουρα είναι, αλλά μαλθακοί και νωχελικοί, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Για να μη σου πω πως οι μεγαλύτεροι καυγάδες γίνονταν γιατί ΔΕΝ ακολουθούσαν ΠΟΤΕ τους ρυθμούς μου! Πχ,βαρεμάρα, ύπνος και μεγάλες ποσότητες φαγητού και αλκοόλ ήταν πάντα κάτι που με εκνεύριζε! Και με τη σειρά του, χαλιόταν πολύ που τα απογεύματα ήθελα να πηγαίνω γυμναστήριο. Κι όχι επειδή είχε κάνει σχέδια, αλλά έτσι για να μου τη σπάσει, επειδή έκανα το λάθος να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός από εκείνον!:toung:
(και μεταξύ μας, δεν είναι φυσιολογικό να θέλεις να σκοτώνεσαι με τον άλλον σε μία σχέση. Είναι αρρώστια)

Όπως κατάλαβες, ταύροι με ταύρους, και σκορπιοι με σκορπιούς διαφέρουν τρελά! Εσύ έπεσες στο γλυκό, νερόβραστο και αγκαλίτσα ταύρο, κι εγώ έπεσα σε δειλό, αρχιψεύτη και βουλιμικό σκορπιό.

Κι επειδή δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το! Τελικά παντρεύτηκα έναν άνδρα Λέοντα, με σελήνη σε σκορπιό, και Δία/ αφροδίτη σε λιοντάρι και 5ο οίκο κι έχω βρει την υγειά μου! (Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Η γεύση του σκορπίσιου είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου! πικάντικη;) )

Επεσα σε δυο ταυρους γιατι οταν κανω σχεση δεν ζηταω τον αστρολογικο χαρτη του αλλου για να ξερω τι ζωδιο ειναι .:embarrest. Μαλλον εγω μπορει να διαφερω απο τους σκορπιους οπως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ..Αλλα και παλι οσο δραστηριοι και να ειναι οι ταυροι εχετε ενα κατι το γαληνιο που μας την σπαει .και οι δυο σχεσεις ηταν δραστηριοι με σπορ παρολα αυτα αυτο το "βαριεστημενο" δεν ελειπε απο πανω τους..
Μαλλον οι σκορπιοι εχουμε αναγκη απο παθος που να καιει τα παντα γυρω του και αν βρουμε ανθρωπους με λιγοτερο τους νιωθουμε περιεργα μεσα στην σχεση .
....Δεν λειτουργουμε σε χαμηλες ταχυτητες μαλλον ....:embarrest

taurine
25-10-2010, 07:04 PM
Νομίζω πως έχεις δίκιο. Λείπει ελαφρώς στους σκορπιούς η ψυχική ισορροπία και ο αυτοέλεγχος. Και σ'εμάς τους ταύρους λείπει η διάθεση να τσακωνόμαστε και να ειρωνευόμαστε. Για αυτό και όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι κάνουμε κάτι κοσμοιστορικούς τσακωμούς! :nuts:

Πες μου κάτι, εχεις stellium στο ζυγό?

kinky_skorpina
25-10-2010, 09:46 PM
Stelium στο Ζυγο εχω εγω καλη μου Τaurine και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι μαζι με τον ωροσκοπο μου αρουν πολλα απο τα αρνητικά χαρακτηριστικα του Σκορπιού!!!!Βεβαια η Σελήνη μου στο Ζυγό μειώνει την αποφασιστικότητα του Σκορπιού,αλλα οχι και τo ψυχικό του σθένος καθώς είναι σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα!Οκ ομως...,μην τα θελω κι όλα δικά μου! :cheesy: Να καταθέσω κι εγω τις εμπειρίες μου λοιπόν...Ο πρωτος μεγάλος μου έρωτας ήτανε Σκορπιός...πολύ πάθος,τρελό σεξ με πολύ συναίσθημα αλλα...και πολύ ζήλια και κτητικότητα στο έπακρο απο την πλευρά του!Εμένα δε με λες ιδιαιτερα ζηλιαρα ούτε και κτητική γιατι το εχω φιλοσοφήσει!(οποιος θελει το συζητάμε αυτο το θέμα εκτενέστερα me pms για να γίνω σαφής γιατι εδω δε μπορω να το αναλύσω περαιτέρω,θα βγω off topic),αλλα ομολογώ οτι "ευθυνόμουν" κι εγω καπου με τη εννοια οτι με τη διαχυτική μου φυση ξυπνούσα τη ζηλια και τις ανασφαλειες του.Αργότερα, αρχισα να φλερταρω διακριτικα και με αλλους αντρες...οταν αρχισε να με κουραζει η "φυλακη"¨μεσα στην οποια ηθελε να με κλεισει!Με αγαπησε ομως πολυ αυτος ο αντρας και εγω δεν ξερω αν μπορω να πω οτι ειμαι ικανη να αγαπήσω με τετοιο βάθος και σφοδρότητα!Σίγουρα ομως τον αγαπησα με το δικό μου τρόπο και τον αγαπω ακόμα σαν ανθρωπο.Αλλη καθοριστική σχέση στη ζωή μου...ενας Ζυγος με Ωροσκόπο Σκορπιό και Ουρανό στον 1ο οίκο!Μαζι του έζησα πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες και θα μου μείνει αξέχαστος!Και βεβαια ομορφες αναμνήσεις εχωκι απο ενα Ταυρο με ωροσκοπο Καρκίνο...ο οποίος ομως,αν και αψογος εραστης με φοβερη προθυμια να φροντιζει τη συντροφο του, ηταν πολύ ισχυρογνώμων σε βαθμό να γίνεται μισαλλόδοξος!Αλλα εγω προσπαθούσα να εκμεταλλευτω θετικά την υπεροχη σύνοδο του Ηλιου μου με τη Σελήνη του για να τον ηρεμώ-διοτι καλή η ενταση και για μένα hattie μου αλλα σε μικρό βαθμό ισα ισα για να ξυπνμε λίγο,αν παρατραβάνε οι αντιπαραθέσεις κλονίζουν την ψυχική μου ισορροπία...ο Ζυγος μου θελει και λίγη ησυχία καπου-καπου!!!Αυτα κορίτσια...με αγάπη απο το Μαράκι που μόνο τυπική Σκορπίνα δε με λες!...:love:

UltraViolet
25-10-2010, 10:29 PM

Aγαπητή μου taurine +1 από μένα!! :) καλά έκανες και τα σπάσες όλα.. ως κριαρίνα κι εγώ, νομίζω οτι η μεγαλυτερή μας διαφορά με τους σκορπιούς έγκειται στο ότι αυτοί είναι αρκετά μυστικοπαθείς, ενώ οι κριοί αρκετά ευθείς..:bigsmile:

UltraViolet
25-10-2010, 10:32 PM

τι εννοείς φρέσκο θέμα, το ερωτικό προφίλ του Κριού έχει ποσταριστεί από το 2006 :bigsmile:

taurine
25-10-2010, 11:57 PM
Αααααχ αυτό το σκορπίσιο πάθος!!!!! Ανοίγει τις κρεβατοκάμαρες, αλλά κλείνει σπίτια!!!!!! Χεχε!
Kinky skorpina μας, όντως είναι λίγο έως πολύ kinky οι περισσότεροι σκορπιοί, σε σημείο που μπερδεύουν τα παιχνίδια ρόλων με την αληθινη καθημερινη ζωή. (ξερω ξέρω off topic) Αυτός ήταν και ο λόγος που κουράστηκα, ή μάλλον απηύδησα ! Κοντρολάρισμα και χειραγώγηση, κανείς λογικός άνθρωπος δεν δέχεται στη ζωή του. Πολλώ μάλλον κάποια γυναίκα με ¶ρη/Αφροδίτη στον Κριό!
Και μακάρι ΟΟΟΛΟΙ οι σκορπιοί να καταλάβουν κάποια στιγμή πως οι εντάσεις που εσκεμμένα δημιουργούν και καλλιεργούν κατ'όπιν , βλάπτουν σοβαρά την υγεία και τις σχέσεις τους.
Μμμμμμμ, σελήνη στο ζυγό εχεις? Και είμαι σίγουρη πως έχεις και αφροδίτη εκεί μεσα.Η θέση λένε πως βγάζει πολύ κομψές και φινετσάτες γυναίκες, με αίσθηση του γούστου και καλές ισορροπίες. (Φαντάσου η κομμώτριά μου είναι ζυγός/ζυγός με αφροδίτη και σελήνη εντός ζυγού και πάντα ξερει τί θέλω,χωρίς να της το πω.)
Δυστυχώς, δεν θα έλεγα πως λειτουργεί ωραία σε άνδρα Σκορπιό.
Ο ....συγχωρεμένος είχε στοιχεία γέννησης 11/11/1955, ώρα 16.00, Αθήνα. Φαντάσου πως δεν μπαίνω καν στον κόπο να το αναλύσω περαιτέρω! Ήταν από μόνος του ανεξήγητο φαινόμενο!
Όσο για τους Ταύρους, θα έλεγα πως είναι πολύ εύκολοι άνθρωποι, και είναι πολύ απλό να τους κάνει κάποιος ευτυχισμένους. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη . Σπάνια ως ποτέ θα σε προδώσουν, και είναι εξαιρετικά απίθανο να σε κερατώσουν. 'Εχουν όμως ένα ξερό κεφάλι, που τα χαλάει όλα ώρες ώρες. Και ξέρεις και κάτι άλλο? Έχω γνωρίσει πολλά ταυράκια και κάποια από αυτά μου έρχεται να τα δείρω! Μιλάμε για τέτοιο κόλλημα που θα ζήλευε και η UHU στιγμής! Αν δεν υπάρχει φωτιά και αέρας μεσα στο ωροσκόπιο ενός Ταύρου να εξισορροπήσει τα πράγματα, τότε μιλάμε για καταστάσεις καρτούν!

Y.Γ. ο σύζυγός μου είναι λιονταράκι, με ωροσκόπο ζυγό,σελήνη στο σκορπιό, και άρη στον ταύρο! Απ'όλα έχει ο μπαξές!!!

taurine
26-10-2010, 12:00 AM
Aγαπητή μου taurine +1 από μένα!! :) καλά έκανες και τα σπάσες όλα.. ως κριαρίνα κι εγώ, νομίζω οτι η μεγαλυτερή μας διαφορά με τους σκορπιούς έγκειται στο ότι αυτοί είναι αρκετά μυστικοπαθείς, ενώ οι κριοί αρκετά ευθείς..:bigsmile:
Να αγειάσει το στόμα σου! Η ευθύτητα και η ντομπροσύνη μας κάνει πάντα καλύτερους ανθρώπους. Γιατί όσο το σαράκι μένει μέσα και τρωει την ψυχή, ρίχνει δηλητήριο στις σχέσεις του ανθρώπου και τον καταδικάζει σε αιώνια δυστυχία (και καμιά φορά και τον περίγυρό του)

kinky_skorpina
26-10-2010, 12:11 AM
Καλή μου Ταυρίνα...θα συμφωνήσω μαζί σου πως ειδικά οι αρσενιkοί εκπρόσωποι τoυ ζωδίου μου ειναι δυσκολοι ανθρvποι με τους περισσότερους απο αυτούς να εχουν τα στοιχεία που ανέφερες, της προσπάθειας για χειραγώγηση και ελεγχο δηλαδη!Καi τη γνώμη μου αυτο πηγάζει απο την ανασφάλεια τους σε συνδιασμό με μια ταση να θεωρούν τον αλλο κτήμα τους-κοινό με τους Ταυρους αυτο!!Ομως για μένα...οσο λιγότερο εξαρτημένος ειναι κανεις απο τη σχέση του,τόσο καλύτερος σύντροφος θα γίνει!
Ναι πραγματικα εχω και Σελήνη και Αφροδιτη στο Ζυγο και δίνω παντα βάση στην προσεγμένη εμφανιση και στις στυλιστικές επιλογές μου!Οχι ομως σε υπερβολικό βαθμό,να καθομαι π.χ με τις ωρες μπροστα στον καθρέφτη,αλλα απλα προσεχοντας το πως θα ντυθω αναλογα με την περισταση και τη διαθεσή μου!Ομοίως ξενερώνω με τους αντρες που κυκλοφορούν ατιμέλητοι,παντα μου κανει κλικ ενα προσεγμενο ντυσιμο! ;)
Oσο για τις ισορροπίες που λες...ναι προσπαθω να τις κρατω οσο μπορω...ζυγιζω καλα τα πραγματα και ψάχνω πολυ τους ανθρωπους,βλέποντασ μέσα απο τη βιτρίνα ,το περιεχόμενο κι οχι μονο το περιτύλιγμα(Σκορπίσιο μου κανει αυτο εσενα?)!.

taurine
26-10-2010, 12:24 AM
Καλή μου Ταυρίνα...θα συμφωνήσω μαζί σου πως ειδικά οι αρσενιkοί εκπρόσωποι τoυ ζωδίου μου ειναι δυσκολοι ανθρvποι με τους περισσότερους απο αυτούς να εχουν τα στοιχεία που ανέφερες, της προσπάθειας για χειραγώγηση και ελεγχο δηλαδη!Καi τη γνώμη μου αυτο πηγάζει απο την ανασφάλεια τους σε συνδιασμό με μια ταση να θεωρούν τον αλλο κτήμα τους-κοινό με τους Ταυρους αυτο!!Ομως για μένα...οσο λιγότερο εξαρτημένος ειναι κανεις απο τη σχέση του,τόσο καλύτερος σύντροφος θα γίνει!
Ναι πραγματικα εχω και Σελήνη και Αφροδιτη στο Ζυγο και δίνω παντα βάση στην προσεγμένη εμφανιση και στις στυλιστικές επιλογές μου!Οχι ομως σε υπερβολικό βαθμό,να καθομαι π.χ με τις ωρες μπροστα στον καθρέφτη,αλλα απλα προσεχοντας το πως θα ντυθω αναλογα με την περισταση και τη διαθεσή μου!Ομοίως ξενερώνω με τους αντρες που κυκλοφορούν ατιμέλητοι,παντα μου κανει κλικ ενα προσεγμενο ντυσιμο! ;)
Oσο για τις ισορροπίες που λες...ναι προσπαθω να τις κρατω οσο μπορω...ζυγιζω καλα τα πραγματα και ψάχνω πολυ τους ανθρωπους,βλέποντασ μέσα απο τη βιτρίνα ,το περιεχόμενο κι οχι μονο το περιτύλιγμα(Σκορπίσιο μου κανει αυτο εσενα?)!.
Κοίταξε να δεις, άλλο να καθεσαι με τις ώρες στον καθρέφτη (λέων), άλλο να προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου (ζυγός), και άλλο να κυκλοφορείς ατσαλάκωτος (αιγόκερως).
Κι όσο για το περιεχόμενο ενός ανθρώπου, σ'αυτό παραδέχομαι τους σκορπιούς. Πραγματικά βλέπουν μεσα σου, και όχι απλά "κοιτάζουν". Το θέμα όμως είναι αν κοιτάξεις μέσα στην καρδιά ενός ανθρώπου και δεις ένα μπουκέτο λουλούδια, μην τα μαδήσεις ένα ένα αργά και βασανιστικά μόνο για να λες ότι είναι δικά σου! Απλά, ρίξε τους που και που λίγες σταγόνες νεράκι, εγωίσταρε άνδρα σκορπιέ! Έχω άδικο βρε σκορπίνα μου?

(θα κλείσω τώρα όμως γιατί η μικρούλα μου ψάχνει το μπιμπερό της! Θα τα πούμε αύριο! Φιλικά σε όλη την παρέα!)

kinky_skorpina
26-10-2010, 12:32 AM
Οχι δεν εχεις άδικο!Ετσι ειναι!Να''σαι καλα!Καλο βραδυ!:love:

hattie23
26-10-2010, 12:46 AM
Stelium στο Ζυγο εχω εγω καλη μου Τaurine και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατι μαζι με τον ωροσκοπο μου αρουν πολλα απο τα αρνητικά χαρακτηριστικα του Σκορπιού!!!!Βεβαια η Σελήνη μου στο Ζυγό μειώνει την αποφασιστικότητα του Σκορπιού,αλλα οχι και τo ψυχικό του σθένος καθώς είναι σε στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα!Οκ ομως...,μην τα θελω κι όλα δικά μου! :cheesy: Να καταθέσω κι εγω τις εμπειρίες μου λοιπόν...Ο πρωτος μεγάλος μου έρωτας ήτανε Σκορπιός...πολύ πάθος,τρελό σεξ με πολύ συναίσθημα αλλα...και πολύ ζήλια και κτητικότητα στο έπακρο απο την πλευρά του!Εμένα δε με λες ιδιαιτερα ζηλιαρα ούτε και κτητική γιατι το εχω φιλοσοφήσει!(οποιος θελει το συζητάμε αυτο το θέμα εκτενέστερα me pms για να γίνω σαφής γιατι εδω δε μπορω να το αναλύσω περαιτέρω,θα βγω off topic),αλλα ομολογώ οτι "ευθυνόμουν" κι εγω καπου με τη εννοια οτι με τη διαχυτική μου φυση ξυπνούσα τη ζηλια και τις ανασφαλειες του.Αργότερα, αρχισα να φλερταρω διακριτικα και με αλλους αντρες...οταν αρχισε να με κουραζει η "φυλακη"¨μεσα στην οποια ηθελε να με κλεισει!Με αγαπησε ομως πολυ αυτος ο αντρας και εγω δεν ξερω αν μπορω να πω οτι ειμαι ικανη να αγαπήσω με τετοιο βάθος και σφοδρότητα!Σίγουρα ομως τον αγαπησα με το δικό μου τρόπο και τον αγαπω ακόμα σαν ανθρωπο.Αλλη καθοριστική σχέση στη ζωή μου...ενας Ζυγος με Ωροσκόπο Σκορπιό και Ουρανό στον 1ο οίκο!Μαζι του έζησα πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες και θα μου μείνει αξέχαστος!Και βεβαια ομορφες αναμνήσεις εχωκι απο ενα Ταυρο με ωροσκοπο Καρκίνο...ο οποίος ομως,αν και αψογος εραστης με φοβερη προθυμια να φροντιζει τη συντροφο του, ηταν πολύ ισχυρογνώμων σε βαθμό να γίνεται μισαλλόδοξος!Αλλα εγω προσπαθούσα να εκμεταλλευτω θετικά την υπεροχη σύνοδο του Ηλιου μου με τη Σελήνη του για να τον ηρεμώ-διοτι καλή η ενταση και για μένα hattie μου αλλα σε μικρό βαθμό ισα ισα για να ξυπνμε λίγο,αν παρατραβάνε οι αντιπαραθέσεις κλονίζουν την ψυχική μου ισορροπία...ο Ζυγος μου θελει και λίγη ησυχία καπου-καπου!!!Αυτα κορίτσια...με αγάπη απο το Μαράκι που μόνο τυπική Σκορπίνα δε με λες!...:love:

ναι ... καλα δεν λεω οτι θελει βασικα ο καθενας.Βασικα με το ηλιακο ζωδιο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη..αλλα η αληθεια ειναι οτι η πλειοψηφια επιβεβαιωνει σε γενικες γραμμες καποια χαρακτηριστικα.Παραδειγμα ,εγω αν και σκορπιος δεν εχω τετοια τρελλα με τα σεξουαλικα θεματα
οΚ ,ειναι σημαντικο σε μια ερωτικη σχεση (κοβεται το σεξ ?που ελεγε και η Θεοπουλα ) αλλα αμα ο αλλος δεν μου βαζει τα μυαλα μου στο μπλεντερ δεν μπορει να με κανει να τον θελω πραγματικα.Και δεν εννοω μονο σε τσακωμους αλλα γενικοτερα να μου ξυπνα το μυαλο ,να ειναι ενδιαφερων ,να εχει χομπυ και ασχολιες και να αισθανομαι οτι μπορει να ζησει και χωρις εμενα .
Να μην ειναι ζερκωμενος πανω μου ολη την ωρα βρε αδερφε ..Να εχει και αλλη ζωη περα απο μενα.Μαζι ,παθιασμενοι αλλα και χωρια μην πιανουμε και ψειρες:toung: Voila λοιπον ενας Σκορπιος με αφροδιτη στον Τοξοτη και σεληνη στο κριο:bigsmile:

taurine
26-10-2010, 05:25 PM
Ο .....συγχωρεμένος σκορπιός, είχε ¶ρη με Σελήνη σε ζυγό και 7ο, Αφροδίτη-Κρόνο-Ερμή σε Σκορπιό και 8ο και όλοι μαζί σε τετράγωνο με Πλούτωνα και στο Λέοντα και 5ο, κι ωροσκόπο Κριό. Παρόλα αυτά,πως να το πω βρε παιδί μου, ζήλευε και το νερό που έπινα από το ποτήρι, ζήλευε μεχρι και το βιβλίο που διάβαζα, μέχρι και τη απογευματινή pilates που πήγαινα! Και το χειρότερο ήταν πως φαντασιωνόταν ότι του κάνω τα χειρότερα κερατώματα, και έπρεπε να μου το πληρώσει πολύ ακριβά το δήθεν "ξεστράτισμα" και μάλιστα με πολύ πολύ άσχημο και σκληρό τρόπο. Ο άνθρωπος υπέφερε από τρελές εμμονές.Πόσο ν'αντέξουν τα κέρατά μου κι εμένα? Τα έσπασα κι εγώ όλα μια μέρα και δραπέτευσα από την κόλαση.

katiakiss
26-10-2010, 05:33 PM
Το παρ’ όλα αυτά μου άρεσε! Τι παρ’ όλ’ αυτά καλή μου; Ο άνθρωπος είχε Αφροδίτη και Κρόνο στον οίκο της ζήλειας (για να το θέσω ανάλαφρα) συν την ανασφάλεια που προκαλούν οι δύο αυτοί πλανήτες στον συνδιασμό τους εκί μέσα στον 8ο και τους είχε σε τετράγωνο με Πλούτωνα… Ο δε Κυβ. Ωροσκόπου (¶ρης) σε πτώση στον Ζυγό… Τι άλλο ήθελες; Τώρα κατάλαβα γιατί τα έλεγες αυτά. Εμ… Τι να σου κάνω;

johnnyb
26-10-2010, 06:20 PM

johnnyb
26-10-2010, 06:42 PM

Λειτουργει και λειτουργεί μαλιστα πολύ ωραια .Αρχιτεκτονική, μουσική, αθλητισμος, καλό και λεπτο ποιοτικό χιούμορ χωρις να προσβάλει τον αλλο.Οσο για εξωτερική εμφάνιση τα χρόνια μου δεν μου φαίνονται(μπορεί βνα συνδιαζεται με ωροσκόπο τοξότη που εχω)

hattie23
26-10-2010, 06:51 PM
Ο .....συγχωρεμένος σκορπιός, είχε ¶ρη με Σελήνη σε ζυγό και 7ο, Αφροδίτη-Κρόνο-Ερμή σε Σκορπιό και 8ο και όλοι μαζί σε τετράγωνο με Πλούτωνα και στο Λέοντα και 5ο, κι ωροσκόπο Κριό. Παρόλα αυτά,πως να το πω βρε παιδί μου, ζήλευε και το νερό που έπινα από το ποτήρι, ζήλευε μεχρι και το βιβλίο που διάβαζα, μέχρι και τη απογευματινή pilates που πήγαινα! Και το χειρότερο ήταν πως φαντασιωνόταν ότι του κάνω τα χειρότερα κερατώματα, και έπρεπε να μου το πληρώσει πολύ ακριβά το δήθεν "ξεστράτισμα" και μάλιστα με πολύ πολύ άσχημο και σκληρό τρόπο. Ο άνθρωπος υπέφερε από τρελές εμμονές.Πόσο ν'αντέξουν τα κέρατά μου κι εμένα? Τα έσπασα κι εγώ όλα μια μέρα και δραπέτευσα από την κόλαση.

καλα ειχεσ πεσει σε περιπτωσαρα .:toung: τι να σου πω ...

katiakiss
26-10-2010, 07:40 PM

Λειτουργει και λειτουργεί μαλιστα πολύ ωραια .Αρχιτεκτονική, μουσική, αθλητισμος, καλό και λεπτο ποιοτικό χιούμορ χωρις να προσβάλει τον αλλο.Οσο για εξωτερική εμφάνιση τα χρόνια μου δεν μου φαίνονται(μπορεί βνα συνδιαζεται με ωροσκόπο τοξότη που εχω)Για ποιο πράγμα μιλάς φίλε μου; Δεν έχω καταλάβει....:embarrest

taurine
26-10-2010, 09:09 PM
Μιλάμε για την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε όψεις, σ'ένα ανδρικό ωροσκόπιο και για το πως λειτουργεί αν είναι πχ στον 8ο οίκο. Με τη hattie και την kinky skorpina τα λεγαμε!

taurine
26-10-2010, 09:10 PM
Προς hattie:
Κι εγω αυτό θέλω να πιστεύω. Πως ήταν περιπτωσάρα. Μοναδική και συλλεκτική. Επεσα όμως και σε άλλη περιπτωσάρα σκορπιού με ¶ρη και αφροδίτη σε σκορπιό, δύο χρόνια μετά (τόσο μου πήρε να διαγράψω μνήμες και να συνέλθω από το σοκ). Εκεί να δεις πανηγύρια! λίγο πιο light βέβαια, αλλά η ζήλεια ήταν ζήλεια και μαλιστα με Ζ κεφαλαίο. Ουτε κι εκεί άντεξα, παρ'όλη την υπομονή που έκανα..Τι να πω ρε κορίτσι μου.. Φαίνεται πως ανήκω στις Ταυρίνες που δεν τους αρέσει να τους ζηλεύουν οι άνδρες. Είναι δηλητήριο για τη σχέση και την ψυχή μας.

taurine
26-10-2010, 09:23 PM
Μάλλον φταίει πως οι σκορπιοί σε ξεγελούν με το καλό σεξ στην αρχή!!! Χε χε!!! Μετά είναι αργά για να φύγεις!!!
Αυτή η ζήλεια τους όμως τα χαλάει όλα! Σε ξενερώνει σιγά σιγά και μετά δεν κρατιέσαι, θέλεις να φύγεις και φωνάζεις "στα κομμάτια και τα ωραία σου μάτια και το ωραίο κρεβάτι σου"!!

kinky_skorpina
26-10-2010, 09:24 PM
Καλή μου hattie...γελασα με το μήνυμά σου!!Τα μυαλα στο μπλέντερ ε?:bigsmile: Πλάκα εχεις!Η αλήθεια είναι πως κι εγω δίνω μεγάλη βάση στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου μου και στην ικανότητα του να με εντυπωσιαζει με το λόγο,τις ατάκες,τις απόψεις του!Αλλα αυτο ερχεται σε 2η προτεραιοότητα μετα την καλη σεξουαλική χημεία που ειναι απαραίτητη κατ'εμε για να εχει πιθανότητες η σχέση να διαρκέσει(με την ενννοια οτι αν λήψει το καλο σεξ θα εφευγα με τη μια απο τη σχέση ενω αν λείψει η επικοινωνιακή χημεία,οχι απαραίτητα,θα το παλευα,δεδομένου οτι την πνευματική διέγερση μπορω να την αναζητήσω και εκτός σχέσης,μεσω της επαφής μου με φίλους και γνωστούς!!Μην περιμένουμε απο μια σχέση να μας καλύψει ολες μας τις ανάγκες!)!!Απο εκει και περα τωρα...θεωρώ πως εμείς οι Σκορπιοί εχουμε μεν καποια κοινά μεταξύ μας αλλα οπως διαπιστώνεις κι εσυ και πολλές διαφορές συνάμα!Οποιος καταφέρει να μας αντέξει παντως,μακροπρόθεσμα θα ανταμοιφθεί και με το παραπάνω μεσω της ικανότητα μας να δίνουμε δύναμη στους γύρω μας!:cheesy: (εξαιρούνται οοι αρρωστημένες περιπτώσεις των εκπροσώπων του ζωδίου μας,ετσι!!)
:love:

johnnyb
26-10-2010, 09:34 PM
Για το παρακάτω σχολιο αναφέρομαι katiakiss
Μμμμμμμ, σελήνη στο ζυγό εχεις? Και είμαι σίγουρη πως έχεις και αφροδίτη εκεί μεσα.Η θέση λένε πως βγάζει πολύ κομψές και φινετσάτες γυναίκες, με αίσθηση του γούστου και καλές ισορροπίες. (Φαντάσου η κομμώτριά μου είναι ζυγός/ζυγός με αφροδίτη και σελήνη εντός ζυγού και πάντα ξερει τί θέλω,χωρίς να της το πω.)

kinky_skorpina
26-10-2010, 09:38 PM
Γιατί το λες αυτο φιλτατε johnnyb?Εμενα δε μου φαινεται ασχημη τοποθέτηση τοσο για εναν αντρα οσο και για μια γυναίκα,αρκει να μην το παρακάνουν με την προσήλωσή τους στο "φαινεσθαι" μοναχα,αμελώντας να καλλιεργήσουν το πνευμα τους ή με το να γίνουν επιφανειακοί κριτές των πραγμάτων χωρίς να μπαινουν στον κόπο να κάνουν και λίγη ενδοσκόπηση!:love:

johnnyb
26-10-2010, 10:49 PM
Καθόλου ασχημη Ισα ισα θεωρω, από τον ίδιο μου τον εαυτό που την ζω αφου εχω αυτες τις τοποθετησεις και μαλιστα σε σύνοδο σαν ευλογια Θεου Απλα δεν ισχυει μονο για τις γυναίκες αλλα και για τους αντρες και μαλιστα σκορπιους... Επίσης αυτη η ιδια η σύνοδος στα νεανικά μου χρονια με εκανε ντροπαλο και ακομη πιο γοητευτικο... Υπάρχει καλλιεργεια πνευματος , αυτογνωσία και προπαντων ξερω τα όρια που μπορω να φτάσω ετσι ωστε να μην προσβάλλω ασχημα τον άλλο να μην νιωσει ασχημα αν σε κατι εμενα δεν μου αρεσει.
Μου αρεσει το ωραίο το θαυμάζω και το αναγνωρίζω υπάρχει φινέτσα στο ντύσιμό απλο προσεγμένο αυτό που πρεπει να σταθεις για μερικά δευτερολεπτα για να καταλάβεις τι ακριβώς ειναι (όχι σαν αυτο που εχουν οι λέοντες με τα χρυσαφικά κλπ) Αυτό δεν ειναι καλλιεργεια πνεύματος; δεν δειχνει αυτογνωσία;
Παντως χαιρομαι που βρηκα ανθρωπο που έχει με εμένα ιδιο ηλιακο ζωδιο, ιδιο ωροσκόπο και δυο πολύ σημαντικούς πλανήτες σε αυτή την θέση. σαν οικοθεσία δεν ξέρω που τους εχεις , εγω πάντως τους εχω στο 10ο οικο.
Επίσης αν δεν είμαι σε όμορφο περιβάλλον αρρωσταινω
Φιλικά Γιάννης

kinky_skorpina
26-10-2010, 10:55 PM
Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη,Σελήνη και Αφροδίτη στο Ζυγό κι εσυ?Εγω εχω Σελήνη στο 10ο και Αφροδίτη στον 9ο!!!!Το γαμο με αλλοδαπο δε βλέπω να τον γλιτώνω,ολο τετοιοι με περιτριγυρίζουν!!:bigsmile::cheesy:
Οσο για την αυτογνωσία που λες...ναι...θεωρω κι εγω πως την εχω προσεγγίσει ως ενα βαθμο...εχω ακομη δρομο ομως καθως θα εξελλίσονται συνεχώς τα θελω,οι απόψεις,οι προτεραιότητες μου! ;) Οσο για τους Λεοντες...ΠΟΛΥ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΊΑ ρε παιδί μου!Ντε και καλά να τους θαυμάσουμε????:love:
Με εκτίμηση
Το Μαράκι!(Χαρηκα για τη γνωριμία,Γιάννη :bigsmile:)

johnnyb
26-10-2010, 11:11 PM
Εγω στο 9ο και στον λεοντα εχω τον Αρη και ουρανο και πλουτωνα στην παρθενο και στον ενατο συνεχομενα μεγαλα ταξιδια επαγγελματικα σε ολο τον κοσμο.... πολυ κουραστικο ρε παιδι μου.... παντως γαμος με αλλοδαπή οχι.Με ελληνιδα και δυο διδυμα αγορια (κριάρια με οροσκοπο τοξοτη) Οσο για τους λεοντες ....γέλιο και κλαμα να μην ξέρεις αν πρεπει να γελάσεις η να κλαψεις....

kinky_skorpina
26-10-2010, 11:26 PM
Εγω εχω Αρη στον Τοξότη και στον 1ο οίκο...με κανει ευέξαπτη και δε μ'αρεσει αυτο(καθώς καποιες φορές με μετατρέπει σε κακό συνομιλητή) αλλα παραλληλα μου δίνει και το θάρρος(ενίοτε και το θράσσος) να τα λεω εξω απο τα δονται οποτε κρίνω οτι χρειάζεται!Επίσης ο Δίας μου στον 9ο σε κυριαρχία απο οίκο ευθύνεται για την διαθεση διευρυνσης των πνευματικών οριζόντων μου...Τα ταξίδια τα αγαπώ κι εγω....

taurine
27-10-2010, 05:39 PM
Δύο από τους ανθρώπους που θαυμάζω και σέβομαι στον περίγυρό μου, έχουν ¶ρη σε Τοξότη, ένας σε 3ο οίκο, ο άλλος δεν είμαι σίγουρη. :bigsmile:

kinky_skorpina
27-10-2010, 09:23 PM
Ειμαστε απλώς υπέροχοι...και μετριοφρονες πανω απ'ολα!!!:bigsmile::nuts: Καλή μου Ταυρινα...αν θέλεις να συζητήσουμε το οτιδήποτε παντως,μη διστάσεις να μου στείλεις pm(μιας και για κάποιο λόγο σε εχω συμπαθήσει σαν να σε ξέρω χρόνια!).Αυτος ειναι και ενας απο τους λόγους που λάτρεψα το myhoroscope!Γιατι μας φερνει σε επαφη ολους εμας τους ομοιδεατες με κοινα ενδιαφέροντα και μας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις,ιδέες ,γνώσεις,να έρθουμε πιο κοντα...!Ευγε στους διαχειριστες και το Σωκράτη καθώς και σε ολους οσους δούλεψαν για να στειθεί αυτό το site και δουλεύουν ακόμα για να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!(Συγνώμη για τα κεφαλαια,ηθελα απλώς να τονίσω αυτο το σημειο του κειμένου)
Με εκτίμηση
Το Μαράκι....:love:

ΣωτήρηςΣκορπίος
16-07-2011, 09:13 PM
πάντως είναι οι καλύτεροι.. αν και κριαρίνα και καμία σχέση... τους αγαπώ :bigsmile:

Αγαπητη Ultraviolet με αυτο το πλευρο να κοιμασαι, κανε τετοια για να φας μια ζουμερη και γεματη δηλητηριο ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ. :noworry:
Ως σκορπιος δεν ανεχομαι ουτε τις κακιες ουτε τις ψευτοαδιαφοριες !! Ποιος σου ειπε οτι με τετοια απεχθη συμπεριφορα μπορεις να κερδισεις εναν Σκορπιο, οι πρωινατζουδες-τηλε"αστρολογοι" των καναλιων ??

Παντως σε ευχαριστουμε κατα τα αλλα που μας προτιμας :bigsmile:

Φίλε Deodonus,

Οκ στο καλο και μην μας γραφεις, αφου δεν μας "πας" και δεν μας αντεχεις οπως ισχυριζεσαι γιατι καθεσαι και ασχολησε μαζι μας και κάνεις τον κόπο να αφησεις μηνυμα στο θεμα μας ?? :notrust: Μηπως εισαι λιγακι υποκριτρια...

Yστερόγραφο: Οσο αφορα το δ) μην φοβασαι δεν θα θελησουμε, δεν μας ενδιαφερεις, αντε τραβα στο καλοοοοοο...

vikaki11
19-07-2011, 02:02 PM
οι σκορπιοι το απολυτο μυστηριο!!! αλλα εκει ειναι ολη η γλυκα. παντως ενα ειναι το μονο σιγουρο. πρεπει να εισαι εντελως σιγουροι οτι θελεις εναν σκορπιο και οτι δε θα τον βαρεθεις μετα απο λιγο. αυτο το ζωδιο πρεπει να το σκεφτεις καλα πριν το παρατησεις!

to3o
19-07-2011, 05:37 PM
δε βλέπω και πολύ μυστήριο...

διάβασα όλο το thread χτες βράδυ και πολύ το διασκέδασα, αν και πιάνω τον εαυτό μου [εντελώς σπάνιο για μένα] να επηρρεάζομαι παραπάνω απο το δεον.

ναι λοιπόν ομολογώ οτι με φοβίζουν όλα αυτά που λέτε - φαντάζομαι αρκετά απο αυτά μεταξύ σοβαρού κι αστείου

ο λόγος; σκορπίνα η λεγάμενη

τοξότης με ωρ. σκορπιο εγώ & αυτή σκορπίνα με ωρ. τοξότη !! should be ineteresting...

κοίτα να δεις που θα αρχίσω να ψάχνω και τον πλήρη αστρολογικό χάρτη σε λίγο.

Ευτυχώς, που στη θεώρησή μου στη ζωή βάζω την προσωπική βούληση την οικογένεια και όλες τις εμπειρίες μας, δηλαδή, στη διαμόρφωση χαρακτήρα δεν παίζουν μόνο οι πλανήτες.

Εξάλλου αυτό που υπερτονίζεται στο σκορπιο , η κτητικότητα και η αφοσίωση, σε συνδυασμό με την πληροφορία οτι είναι καλοί γονείς γενικά, βγάζει ένα δείκτη απαραίτητο στην εξέλιξη και την συνέχιση του ανθρωπίνου είδους. [ρε λες να μου βγαίνει ο ωροσκόπος τώρα που πέρασα τα 30?]

πάντως ως γνήσιος τοξότης απεχθάνομαι να αισθάνομαι καταπιεσμένος διαχρονικά

Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες για το τι θα επέφερε θεωρητικά ο ωροσκόπος τοξότης στην σκορπίνα μου καθώς και τι γνώμη έχετε γενικά οι σκορπίνες για τους τοξότες ανδρες. Χεχ. :bigsmile:

ΥΓ: ΣωτήρηΣκορπιέ, μπορεί να μην πιάνει στους άντρες αλλα μπορεί να πιάνει στις γυναικες σκορπιούς το κόλπο, αλλα και στις γυναίκες γενικότερα
1. κεντρίζεις την προσοχή [δυσκολότερο απο οτι ακούγεται]
2. [όταν δείξει τελικά ενδιαφέρον] το παίζεις και λίγο αδιάφορος και κουλ ή ακόμα καλύτερα είσαι κουλ και χαλαρός
3. [προαιρετικά& με ρέγουλο] πετάς κακιούλες/μπηχτούλες
4. Τελικά με συγκρατημένο ή πλάγιο τρόπο, δείχνεις πως σε ενδιαφέρει κι αυτή.

katiakiss
19-07-2011, 06:35 PM
Οι Σκορπιοί διαθέτουν έμφυτη ικανότητα να βλέπουνε πέρα και πίσω από τα κίνητρα των ανθρώπων. Δεν είναι εύκολο να ξεγελάσεις τα παιδιά του Πλούτωνα\8ου . ¶λλωστε, εκτιμούν το αυθεντικό μυστήριο που ικανοποιεί την διεισδυτική τους φύση και την ανάγκη τους να αποκαλύπτουν το βαθύ, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο. Αντίθετα, το προσποιητό παιχνίδι τους «ξενερώνει» και νιώθουν σαν να ξεκινούν έχοντας ήδη δει το εργάκι.
Εκτιμούν την σοβαρότητα, την ευθύτητα και την κατά μία έννοια, υποταγμένη αφοσίωση.
Ο συνδυασμός του Τοξότη «ελαφραίνει» την κατάσταση και είναι μια εκδοχή λιγότερο συμπαγούς και πάγιου Σκορπιού. Ωστόσο η ισχυρογνωμοσύνη του, ο εγωκεντρισμός και η πολλές φορές ανεξέλεγκτη λαγνεία του, μπορεί να αποτελέσουν ένα θέμα στη ζωή του.

Τίνα Ζαχαριάδου
20-07-2011, 10:48 AM
Κάτια μου νομίζω πως η λέξη "ελαφραίνει" παρότι μιλάμε για ωροσκόπο Τοξότη, δεν είναι η κατάλληλη. Με ποια έννοια το λέω. Με ωροσκόπο Τοξότη ένας Σκορπιός βγάζει μια πιο χαλαρή εικόνα, είναι περισσότερο κοινωνικός, ευχάριστος κτλ ωστόσο, αν ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο περισσότερο μπερδεύει παρά ελαφραίνει. Επομένως κατάλληλη λέξη για να περιγράψουμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό πιστεύω πως είναι "μπερδεύει" και όχι ελαφραίνει. Από την άλλη πλευρά ένας συνειδητοποιήμενος Σκορπιός είναι ικανός να καλλιεργήσει και παράλληλα να λειτουργήσει τα Τοξοτίσια στοιχεία του ωροσκόπου του ώστε να "ελαφρύνει":bigsmile:

Atrapos
20-07-2011, 12:51 PM
αν ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο περισσότερο μπερδεύει παρά ελαφραίνει.

μα γιατί το λες αυτό, θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.....:bigsmile::bigsmile ::bigsmile:

Χωρίς πλάκα τώρα, φαντάζεσαι να είχε Ήλιο και πιθανότατα Ερμή στον 12ο και να είχε και ωροσκόπο Σκορπιό; Δεν θα υπήρχε μπέρδεμα αλλά δεν θα ήταν και η καλύτερη περίπτωση.

Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι έχει τον Δία κυβερνήτη του Ωροσκόπου δίνει μια αισιοδοξία και αποτρέπει ένα κλείσιμο στον εαυτό. Σίγουρα θα χρειαστεί να ψάξει μέσα του και μάλλον ισχύει περισσότερο αυτό που έγραψε η Κάτια για «την ανάγκη τους να αποκαλύπτουν το βαθύ» αλλά τουλάχιστον ο κεντρικός ρόλος του Δία αποτελεί ένα στοιχείο που θα αποτρέψει το χάσιμο στην ενδοσκόπηση. Δηλαδή καταλαβαίνω αυτό που λες για μπέρδεμα αλλά το θεωρώ σαν ένα απαραίτητο στοιχείο για να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη. ¶λλωστε, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ζητούμενο πάντα είναι η σύνθεση και τέτοια «μπερδέματα» μας ξεβολεύουν από τον εύκολο δρόμο. Και δεν ξέρω αν πρώτα θα έρθει η συνειδητοποίηση του Σκορπιού και μετά η καλλιέργεια των τοξοτίσιων χαρακτηριστικών που αναφέρεις ή αν αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν το αρχικό κίνητρο για να συνειδητοποιήσει την βαθύτερη ανάγκη να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο.

¶λλωστε μη ξεχνάμε ότι στον 7ο οίκο που ενδιαφέρει τον φίλο μας to3o (αν και μάλλον δεν γνωρίζει τι είναι ο 7ος οίκος) βρίσκονται οι Δίδυμοι με τον Ερμή να είναι τυπικά στον 12ο. Οι προσωπικές σχέσεις είναι ένας απαραίτητος τομέας για να βρει διέξοδο έκφρασης αυτός ο Ερμής και δεν θα είναι τόσο επιφανειακές και «ελαφριές» όσο θα περίμενε ίσως κάποιος με Διδύμους στον 7ο. Αλλά ο Τοξότης στον Ωροσκόπο βοηθάει πολύ στο να ανοιχτεί στον κόσμο ώστε να υπάρξουν οι σχέσεις αυτές. Αρκεί να μην ξεχάσει ότι σκοπός είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του Ήλιου και του Ερμή που τυπικά (και όχι απαραίτητα στην περίπτωση του φίλου μας) είναι στον 12ο.

katiakiss
20-07-2011, 02:17 PM
Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας.

Τίνα μου καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πεις, αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα με τον 12ο και δεν μορφάζω προβληματισμένα όταν δω πλανήτες μέσα εκεί. Είναι τόσο πολλές οι εξηγήσεις που μπορεί να ισχύουν για τον κάθε χάρτη , όπως πολύ καλά ξέρεις, που δεν με πτοεί.
Κατά δεύτερον, δεν βλέπω κάτι κακό στις προσωπικότητες εκείνες που επιθυμούν την μοναχικότητα ή που έχουν μια ανέκφραστη πλευρά ή που κάτι στη ζωή τους μένει «θαμμένο» κτλ… κτλ…
Αντίθετα μάλιστα, τις περισσότερες φορές, αν και ο υπόλοιπος χάρτης βοηθάει, δίνει στον άνθρωπο μία ενδιαφέρουσα πνευματική υπόσταση και τον βοηθά να διατηρήσει τις αποστάσεις του από την τρέχουσα ιδεολογική διάβρωση και την υλιστική ματαιοδοξία. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν δαιμονοποιώ κανέναν οίκο και πολύ περισσότερο τον 12ο που αναγκαστικά τον βιώνω, αν και ελάχιστα για Ιχθύς.
Σε ένα ευνοημένο ή σχετικά ισορροπημένο χάρτη, στο σύνολό του, όταν δω έναν ενεργό 12ο δεν ανησυχώ.
Αν ο χάρτης έχει αρκετές δυσαρμονίες, δεν ανησυχώ περισσότερο από ότι θα ανησυχούσα με ενεργό ή μη ενεργό 12ο .

Το καλό και το κακό στην περίπτωση αυτού του Ήλιου, μπορούμε να το εκφέρουμε εσύ κι εγώ ως γνώμη, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο πως το άτομο το βιώνει. Έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που έχουν Ήλιο στον 12ο , είναι ευτυχείς μέσα στην εσωστρέφεια ή την μοναχικότητά τους και δεν έχουν χειρότερο από τις πολλές επαφές, την εντατική συνάφεια και τις άσκοπες εμπλοκές.
Παρατηρώ ότι εκφράζονται μια χαρά, όταν νιώσουν ότι το περιβάλλον ή το άτομο είναι το κατάλληλο και κάνουν σχέσεις με συναισθηματική ουσία. Αν το δεις από μία σκοπιά αυτό, δεν βλέπω γιατί το υγειές θα πρέπει να είναι η ανούσια κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια της σύγχρονης ζωής μας, που στο τέλος σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα, πιο μόνο, πιο ανέκφραστο και πιο «θαμμένο» από ποτέ!

ΥΓ: Δημήτρη, για να τελειώνουμε με το κινηματογραφικό εργάκι που έχει γίνει υπερπαραγωγή πια, προσωπικά τον Ήλιο μου τον έχω στον 11ο και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κόλλημα, αφού μόνο τον Ερμή έχω στον 12ο και δεν είναι καν κυβερνήτης κάποιου γωνιακού. Γενικά ο Ιχθύς και ο 12ος στον χάρτη μου δεν είναι τονισμένος, αν εξαιρέσεις ότι είναι το ζώδιό μου. Δεν μιλώ ιδιοτελώς.

Τίνα Ζαχαριάδου
20-07-2011, 05:49 PM
Βρε τι είστε εσείς, μη λείψει άνθρωπος από τον υπολογιστή του, δεν σας προλαβαίνει :bigsmile:

Δημήτρη το μπέρδεμα στο οποίο αναφέρθηκα σχετίζεται κυρίως με την εντύπωση που προκαλεί ένας Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, ειδικά αν ο Δίας βρίσκεται σε ένα εξωστρεφές ζώδιο για παράδειγμα. Όσο και αν ελαφραίνει ο ωροσκόπος το άτομο που έχει Ήλιο στον Σκορπιό, ο Σκορπιός δεν παύει να διατηρεί τη φύση του πράγμα γνωστό στους περισσότερους τουλάχιστο. Αν λοιπόν βρίσκεται στον 12ο οίκο ο Ήλιος πέρα από την καριέρα στον κινηματογράφο :toung: θα έχει αυξημένες τάσεις απομονώσεις και εσωστρέφειας ενώ εκείνο που θα βγάζει προς τα έξω θα είναι το Τοξοτίσιο. Με αυτό το σχόλιο ήθελα απλώς να τονίσω στον Σωτήρη πως ένας ωροσκόπος στον Τοξότη δεν είναι ένας νέτος σκέτος ωροσκόπος στον Τοξότη και τι καλά που είμαστε και περνάμε γιατί έχουμε κυβερνήτη τον Δία, είναι πολλά περισσότερα και το γνωρίζουμε καλά αυτό. Όσο για τη σύνθεση συμφωνώ μας ξεβολεύει και δεν είναι και το ζητούμενο του Σωτήρη.

Και δεν ξέρω αν πρώτα θα έρθει η συνειδητοποίηση του Σκορπιού και μετά η καλλιέργεια των τοξοτίσιων χαρακτηριστικών που αναφέρεις ή αν αυτά τα χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν το αρχικό κίνητρο για να συνειδητοποιήσει την βαθύτερη ανάγκη να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο.

Ισχύει αυτό που λες, απλώς το σκέφτηκα λίγο διαφορετικά. Ένας συνειδητοποιημένος Σκορπιός γνωρίζει πολύ καλά την επιρροή που ασκεί και βεβαίως τη δύναμη που έχει στα χέρια του. Έτσι με τη "βοήθεια" του ωροσκόπου του, η επιρροή και η δύναμη που διαθέτει συνδυάζεται άψογα ώστε να μετριάσει επιπόλαιες κινήσεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις κτλ. και να συνδεθεί ουσιαστικά με τον κόσμο όπως πολύ σωστά έγραψες.

Κάτια μου, πίστεψε με έχω πάψει να μορφάζω εδώ και πολλά χρόνια με κακοποιούς πλανήτες και πολυαστρίες σε δύσκολους οίκους. Με την πάροδο του χρόνου έμαθα να αναγνωρίζω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία. Προσωπικά μου αρέσει ο Ήλιος στον 12ο όπως μου αρέσει η όποια οικοθέτηση των πλανητών για συγκεκριμένα πράγματα φυσικά. Κανένα κακό επίσης δεν βρίσκω στην μοναχικότητα, όταν ο άλλος την έχει πραγματικά ανάγκη, άλλωστε οι πλανήτες στον 12ο αυτό δείχνουν κυρίως πως το άτομο έχει ανάγκη να απομονωθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Γι αυτό σου απαντώ το ίδιο που απάντησα και στο Δημήτρη, ότι δεν ήθελα να πιστέψει ο Σωτήρης πως η Σκορπίνα του με τον ωροσκόπο Τοξότη χάνει τα Σκορπίσια της χαρακτηριστικά εξαιτίας του ωροσκόπου της. Όσο για τα υπόλοιπα περιττά αφού ο άνθρωπος δήλωσε αρχής εξ αρχής πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο συνδυασμός Ήλιου/Ωροσκόπου.

Τα φιλιά μου και αρχές του μήνα σου έρχομαι.:bigsmile:

to3o
20-07-2011, 11:22 PM
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Δε με λένε Σωτήρη, αλλα δεν έχω πρόβλημα να με φωνάζετε έτσι. :bigsmile:

μακάρι να μπορούσα να 'δω' και τα άλλα, αλλα προς το παρόν δε τα γνωρίζω, δεν είναι οτι δε με ενδιαφέρουν, ίσα ίσα έχω ψηθεί να την ψάξω κάποια στιγμή!

Τίνα Ζαχαριάδου
22-07-2011, 03:13 AM
Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την εντύπωση πως σε λένε Σωτήρη.
Ζητώ συγνώμη γιατί άθελα μου έγινα νονά σου.

to3o
09-08-2011, 07:29 AM
νο προμπλέμο :bigsmile:

UltraViolet
13-08-2011, 12:18 PM
Αγαπητη Ultraviolet με αυτο το πλευρο να κοιμασαι, κανε τετοια για να φας μια ζουμερη και γεματη δηλητηριο ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ. :noworry:
Ως σκορπιος δεν ανεχομαι ουτε τις κακιες ουτε τις ψευτοαδιαφοριες !! Ποιος σου ειπε οτι με τετοια απεχθη συμπεριφορα μπορεις να κερδισεις εναν Σκορπιο, οι πρωινατζουδες-τηλε"αστρολογοι" των καναλιων ??

Παντως σε ευχαριστουμε κατα τα αλλα που μας προτιμας :bigsmile:

Μην αγχώνεσαι και δεν ακούω δήθεν τηλεοπτικούς αστρολόγους.. αυτή είναι η γνώμη μου τόσα χρόνια που έχω γνωρίσει 4-5 σκορπιούς :) και ελπίζω είναι σεβαστή
peace

Υδροζυγός
13-08-2011, 05:23 PM
Έμπλεξα με Σκορπιό. Ωροσκόπο μάλλον Ταύρο γιατί κάποιοι άλλοι τον βγάζουν Δίδυμο. Εγώ είμαι υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό. Η σχέση αυτή κρατάει δυόμιση χρόνια............Δύσκολη σχέση πολύ δύσκολη ομολογώ.........
Για όσους ενδιαφέρονται μπορώ να δώσω περισσοτερα στοιχεία..............

to3o
17-08-2011, 04:45 AM
ναι αμέ για πες...

Υδροζυγός
22-08-2011, 03:37 PM
Τί να πρωτοπώ............Εν ολίγεις...........Πολύ κτητικός σε σημείο που ήθελε να παρατήσω ένα μεγάλο επαγγελματικό όνειρο (λόγω απόστασης περίπου 300χλμ). Θα με πεις ότι τα θέλω όλα δικά μου?? Αισθηματικά και επαγγελματικά ?? Δεν βλέπουμε λίγο και τις δύσκολες εποχές για να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας?? Αν ήταν άλλες εποχές....................
Πολύ μυστικοπαθής. Βλέπω ότι κάτι τον βασανίζει αλλά τηρεί σιγή ιχθύος.
Εγωϊστής (αυτό ίσως έχει να κάνει και με τον προσωπικό του χάρτη, που ειλικρινά θα ήθελα μια ερμηνεία πάνω του).
Ανασφαλής πάνω στην σχέση μας μετά από 2,5 χρόνια. Πολύ καλή σχέση με τα οικονομικά.
Τάσεις απομόνωσης.
Τα επαγγελματικά τους είναι πάνω από όλα. Πάρα πολύ εργατικοί.
Αυτά σε γενικές γραμμές................