PDA

View Full Version : κρόνος στον 9ο

maraki_1975
22-10-2006, 03:32 PM
καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζοντας οτι ο ένατος οικος έχει να κάνει με τα ταξίδια στο εξωτερικό ...θα μπορούσε ο Κρόνος να δείχνει ενα εμπόδιο για τα ταξίδια στο εξωτερικό? κι οταν λέω έμπόδιο εννοω και την προειδοποίηση για κακή εκβαση των ταξιδίων ...
σας ρωτώ γιατί απο μικρή είχα μια περίεργη και χωρίς υπαρκτό λόγο απώθηση για τα ταξίδια τα αεροπορικά ...εχω κολλημένο στο μυαλό μου ενα σενάριο άσχημο για το αν κάποτε θα χρειαστεί ή θα θελήσω να ταξιδέψω με αεροπλάνο ...τώρα μου δόθηκε η ευκαρία να κάνω ενα ταξίδι(κερδισμένο) στη Ρώμη στις 11 Νοεμβρίου και με εζουν ζώσει τα φίδια ...
αν θέλετε μου απαντάτε ...το ξέρω μπορεί να σας φανεί υπερβολικός και γελοίος ο φόβος μου!!!
ευχαριστω

Ρένα Μεντάκη
22-10-2006, 03:57 PM
Αγαπητή maraki-1975
Η γνώμη μου είναι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δόθηκε και να απολαύσεις το ταξίδι σου...
Ο Κρόνος στον 9ο μπορεί να δείχνει τον φόβο που έχεις για τα ταξίδια, αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχεις φόβο γενικά για τα ταξίδια, αλλά μόνο για τα αεροπορικά ταξίδια, δηλαδή το αεροπλάνο.
Ο Κρόνος στον 9ο σίγουρα δείχνει ένα εμπόδιο στα θέματα του 9ου (σπουδές, δικαστήρια, ταξίδια) αλλά δεν τα απαγορεύει. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να έχουν αποκτήσει πολλά πτυχία με Κρόνο στον 9ο γιατί πραγματικά αγωνίστηκαν γι' αυτό. Ίσως ο ¶ρης σου που είναι στον 8ο οίκο στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου, σου δημιουργεί αυτές τις φοβίες. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Θα σου έλεγα να πας, να περάσεις όμορφα και να μας πεις τις εντυπώσεις σου μόλις γυρίσεις.

maraki_1975
23-10-2006, 03:52 PM
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας πράγματι έχω προβλήματα στις σπουδές απο την άποψη οτι ενω πέρασα στο Πανεπιστήμιο αντιμετώπισα τεράστιες δυσκολίες στην πορεία , κυρίως οικονομικές που με ανάγκασαν να ξενοικιάσω απο την Αθήνα όπου ήμουν και φυσικά αυτο με εκανε να καθυστερήσω για το πτυχίο ...έχω ενα μάθημα μόνο που θα το δώσω τον Φλεβάρη και πιστεύω οτι θα πάρω αυτο το ποθητό πτυχίο επιτέλους γιατί πραγματικά έχω αγανακτήσει ...όχι απο τα μαθήματα γιατί δεν έχω πρόβλημα στα μαθήματα αλλά σε όλα αυτα που συμβαίνουν και με εμπόδιζαν να κάνω αυτα που ήθελα την ώρα που έπρεπε ...όσον αφορά για τα ταξίδια πράγματι τα αεροπορικά φοβάμαι κανένα άλλο ταξίδι ...αλλά αφού ειναι έτσι όπως τα λέτε θα προσπαθήσω να βγάλω το άγχος απο πάνω μου...
σίγουρα όταν επιστρέψω θα σας πώ την εμπειρία μου ...
ευχαριστω πολύ και πάλι για την απάντησή σας και την ενθαρρυνσή σας !!!