PDA

View Full Version : David Copperfield : Φέρνει την μαγεία στην Ελλάδα



Λίλιαν Σίμου
22-10-2006, 02:04 PM
Η λέξη «μάγος» προέρχεται από το λατινικό magnus και περιγράφει κάποιον που είναι θαυμαστός, μεγαλειώδης. Αν και στην πορεία των χρόνων, η λέξη κακοποιήθηκε και συνδέθηκε με αρνητικές καταστάσεις, η μαγεία είναι κάτι που μπορεί να μας απογειώσει, να μας συναρπάσει και να μας κάνει να ξεφύγουμε από την πεζή εξωτερική πραγματικότητα.

Κάτι τέτοιο υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό του, ο μεγαλύτερος –εν ζωή- μάγος της εποχής μας, ο Ντέηβιντ Κόππερφιλντ. Θα είναι για λίγες μέρες κοντά μας, για πρώτη φορά στην Αθήνα.


Ποιος είναι όμως ο Κόππερφιλντ;

<div align=left><img src=http://www.myhoroscope.gr/articles/images/copperfield_4.jpg align=left hspace=6 vspace=1</div>Είναι ένας μάγος με ταλέντο φυσικό του σώουμαν, δηλαδή εκείνου που μπορεί να προσφέρει θέαμα και να ψυχαγωγήσει (να άγει την ψυχή) των θεατών του. Διάσημος για τις εκατοντάδες ξεχωριστές του παρουσιάσεις, είτε μπροστά σε κοινό, είτε στην τηλεόραση.
Η βιογραφία του αναφέρει, πως από την ηλικία των δέκα ετών, έκανε διάφορα τρικς ταχυδακτυλουργικά στο περιβάλλον του, περισσότερο για να προσφέρει ένα θέαμα στους γύρω του, παρά για να ασκήσει την τέχνη του μάγου.
Είναι επίμονος, εργασιομανής και τελειομανής. Θεωρείται πολύ επιτυχημένος στην καριέρα του, την οποία έχουν παρακολουθήσει πολλοί κριτικοί, με στόχο να αποκαλύψουν την τέχνη του κι έχουν παραδεχθεί πως πρόκειται για μία ιδιάζουσα και χαρισματική προσωπικότητα. Είναι πολύ επιτυχημένος οικονομικά, ως φυσικό επακόλουθο.
Περιοδεύει ανά τον κόσμο εννέα μήνες τον χρόνο και τον ακολουθεί ένα επιτελείο από 38 άτομα, τρία τρέιλερς σε μέγεθος φορτηγού και τρία πούλμαν.

Ένα από τα απίστευτα που έχει παρουσιάσει, ήταν η εξαφάνιση του Αγάλματος της Ελευθερίας και η επανεμφάνισή του. Λέγεται επίσης πως περπάτησε μέσα στο Σινικό τείχος της Κίνας. Βρέθηκε από ένα σημείο σε άλλο, χωρίς κάποιος να καταλάβει πώς το έκανε και μάλιστα, όσοι παρακολουθούσαν το πείραμα, είπαν πως άκουγαν τους χτύπους της καρδιάς μέσα στο τείχος, μέχρι που εμφανίστηκε σε άλλα σημείο…

Ευτυχώς για τους θιασώτες της τέχνης που πάντα συνάρπαζε μικρούς και μεγάλους, ο Ντ. Κόππερφιλντ δημιούργησε το Διεθνές Μουσείο και τη Διεθνή Βιβλιοθήκη των Μαγικών τεχνών, ένα μνημείο στην ιστορία της μαγείας, αξίας 10 δισ. δολαρίων και περιέχονται εκεί γύρω στα 100.000 αντικείμενα της τέχνης, σε ένα μυστικό μέρος της Νεβάντα. Σπουδαστές της μαγικής τέχνης μπορούν να το επισκεφθούν, με ειδική άδεια εισόδου.

Το 1993 συνάντησε στη Γερμανία, την Κλώντια Σϊφφερ, το τοπ-μόντελ και ξεκίνησε μία μακροχρόνια σχέση έξι ετών. Ήταν αρραβωνιασμένοι για 5 χρόνια. Χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 1999.

Ο Ντέηβιντ Κόππερφιλντ υπόσχεται αξέχαστα βράδια στην Αθήνα… Από το καλοκαίρι βλέπουμε τις αφίσες στους δρόμους και τα σποτς στην Τηλεόραση. Η τιμές είναι λίγο τσουχτερές, ωστόσο, ποιος δεν θα πέσει θύμα της μαγείας του;


Ο Ντ. Κόππερφιλντ από την αστρολογική μας ματιά

Ο χαρισματικός αυτός «μάγος», διαθέτει πολλά στοιχεία στην προσωπικότητα που θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον μας, αστρολογικά.




http://myhoroscope.gr/articles/images/David-Copperfield.gif

Ο χάρτης του είναι ένας συνδυασμός δυναμικών στοιχείων, που αποκαλύπτουν, αρκετά από τα σημεία που περιγράφει το βιογραφικό του.


• Ο σχηματισμός των πλανητών στον χάρτη του, ανήκει στην Ατμομηχανή. Δηλαδή, ένα σχέδιο, το οποίο δηλώνει άτομα ικανά να ασχοληθούν αποτελεσματικά με κάθε τι που αναλαμβάνουν και να κάνουν προοδευτικά ένα ολοκληρωμένο έργο ζωής. Με πιο ανυψωμένο πλανήτη τον Ουρανό, αλλά και πρώτο στη σειρά στον σχηματισμό της Ατμομηχανής, ο Κόππερφιλντ, δείχνει ένα άτομο με ικανότητα να προοδεύει πέρα από το κατεστημένο της εποχής του, να εντυπωσιάζει, να μαγνητίζει, να φέρνει το απρόοπτο και μέσα από αυτό να αρέσει και να προκαλεί τον θαυμασμό σε ομάδες ανθρώπων, αλλά και τα μέσα τεχνολογίας, όπως η τηλεόραση (Ουρανός και Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 11ο οίκο).

• Το Ουράνιο στοιχείο συνεχίζει να τον χαρακτηρίζει, καθώς έχει την Σελήνη στον Υδροχόο, στον 5ο οίκο του θεάματος και δεχόμενη τις κάτωθι όψεις μέσα στον χάρτη του: διάμετρο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, τρίγωνο με Ερμή (δεξιοτεχνία).
Η δυναμικότητα των πλανητών μέσα στο σύνολο του χάρτη, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως επικρατεί ο Υδροχόος.

Ο Κάρτερ, αναφέρει πως «μαγεία είναι η συνειδητή κατεύθυνση των επιθυμιών μέσω της θέλησης, για την επίτευξη υλικών σκοπών» και την συνδυάζει κυρίως με ένα δυνατό Ουρανό, κάτι που εδώ είναι έντονο.

• Ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, ως προς τον Ήλιο του και ως προς τον Ωροσκόπο του. Ο Ήλιος αν και είναι στον 12ο οίκο (μυστικά, εσωτερική δύναμη του υποσυνειδήτου, μεταφυσική ικανότητα), είναι σε απόσταση συνόδου από την ακμή του Ωροσκόπου του και κάνει σύνοδο με ένα σταθερό αστέρα που δηλώνει προσωπική γοητεία και ταλέντο στην υποκριτική, κάτι σημαντικό για τις παραστάσεις του.

• Η Παρθένος, αναλυτική και με αγάπη για την λεπτομέρεια, τον βοηθά να έχει ακρίβεια και να στέκεται σε κάθε τι που μπορεί να υπολογίσει, ώστε να προβάλλει την τεχνική του μέσα από τα διάφορα τρικ. Επίσης, δηλώνει ένα άτομο που ακούραστα προσπαθεί και εργάζεται (στο βιογραφικό του χαρακτηρίζεται ως εργασιομανής). Ο Ήλιος και ο Δίας στον 12ο οίκο, κάνουν διάμετρο με τον ¶ρη στον 6ο (οίκος της εργασίας) και η διάμετρος αυτή τον οδηγεί στην υπερβολή, αλλά και την δραστηριότητα μέσα από το φανταστικό, το μαγευτικό, το στοιχείο της πλάνης και της ουτοπίας (¶ρης στου Ιχθείς).

• Ο κυβερνήτης του Ήλιου, του ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος είναι ο Ερμής. Ο Ερμής είναι στον 1ο οίκο, στο ζώδιο του Ζυγού και ανάδρομος. Στον πρώτο οίκο και στον Ζυγό, δηλώνει πως μπορεί μέσα από την σκέψη, τη λογική μα και την ικανότητα της κίνησης, την χάρη και την τέχνη του, να επωφελείται προσωπικά και εκείνος κινεί όλα τα νήματα.

• Το τρίγωνο του Ερμή με την Σελήνη στον Υδροχόο και η ανάδρομη φορά του, μας κάνουν να σκεφθούμε πως πρόκειται για ένα άτομο με διαισθητική ικανότητα (αυτό επιβεβαιώνεται κι από τον Ήλιο στον 12ο οίκο) και για τους οπαδούς της μετενσάρκωσης, ένα άτομο που έχει μία βαθιά γνώση από το παρελθόν και τώρα την προβάλλει.

• Ο Ερμής επίσης, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, που ηγούνται όλων των πλανητών μέσα στον χάρτη.

• Ο Πλούτωνας, σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα Ρέγκουλους, είναι στην ακμή του 12ου οίκου, δίνοντας έμφαση στο μαγευτικό στοιχείο, ή το μεταφυσικό ή το κρυφό, κάνει δε εξάγωνο σχεδόν ακριβείας με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο, αποφέροντάς του κέρδη οικονομικά, από αυτή την ικανότητα. Εξ άλλου, ο Ποσειδώνας κυβερνά και τον 6ου του οίκο, εξηγώντας πως από την εργασία του θα αποκομίσει κέρδη, αν σχετίζεται με το Ποσειδώνιο χαρακτηριστικό, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Το εξάγωνο Ποσειδώνα και Πλούτωνα, φαίνεται σε άτομα που διαθέτουν μεταφυσική ικανότητα.

• Ένα άλλο στοιχείο που κάνει εντύπωση, είναι πως η Μαύρη Σελήνη είναι στην μοίρα έξαρσης του ¶ρη. Στο σημείο που αφορά ο ¶ρης την δράση του σαν άτομο που προσπαθεί να πετύχει στη ζωή, μπορεί από την Μαύρη Σελήνη να επωφεληθεί, από τα βασικά της στοιχεία που είναι το Πλουτώνιο, το Ποσειδώνιο κι ο 12ος οίκος, επομένως ερχόμαστε πάλι στο μαγευτικό και το ουτοπιστικό.

• Η ακμή του 7ου οίκου (οι άλλοι) είναι στην έξαρση της Αφροδίτης, κάτι που μπορεί να τον καθιστά συμπαθητικό κι ελκυστικό στον κόσμο.

• Ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάτι που τον ωθεί να μάχεται με σκληρότητα κι επίμονη διάθεση και κάνει εξάγωνο με τον Ωροσκόπο του, επομένως μπορεί να στοχεύει ψηλά, να προσπαθεί διαρκώς και να έχει αντοχές.

• Οι άξονες του ωροσκοπίου είναι μεταβλητοί, κι αυτό του προσδίδει την κατάλληλη ευελιξία που χρειάζεται για να πετύχει στα ταχυδακτυλουργικά του τεχνάσματα και στις παραστάσεις που οργανώνει.

Τα Μεσοδιαστήματα επίσης, θα μας επιβεβαιώσουν αυτά που βλέπουμε στην κλασσική αστρολογία, η οποία έτσι κι αλλιώς περιγράφει τα πάντα, αν ξέρουμε να τα ερμηνεύσουμε.


• Έχουμε λοιπόν, το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα (υπερφυσικό, μυστήριο κι άγνωστο) σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του.
• Το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Μεσουρανήματος (στόχοι ιδεαλιστικοί ή και σχετικοί με το φανταστικό στοιχείο) κάνει σύνοδο με τον Ρέγκουλους και τον Πλούτωνα (η μαγεία). Φέρνει μεταφυσικές εμπειρίες και επιδίωξη περίεργων στόχων.
• Το μεσοδιάστημα του Πλούτωνα/Ωροσκόπου (εξουσία και δύναμη επιρροής πάνω στο περιβάλλον) κάνει σύνοδο με τον Δία. Κατά τον Έμπερτιν μάλιστα, αυτό αποφέρει υπερβολικά κέρδη, μεγάλη τύχη και δηλώνει μία επιβλητική και ισχυρή προσωπικότητα.
• Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Ουρανού (επαναστατικό πνεύμα και εκκεντρική διάθεση) κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα (η μαγεία και η έλξη που μας ασκεί).

Πέραν των γνωστών κλασσικών όψεων, υπάρχουν και οι αφηρημένες όψεις, που λειτουργούν μόνο αν το άτομο έχει κάποια εσωτερική καλλιέργεια ή διερεύνηση. Όψη ταλέντου, στον τομέα αυτό, θεωρείται η όψη των 72 μοιρών και το πολλαπλάσιό της, οι 144 μοίρες. Μελετώντας πιο προσεκτικά τον χάρτη, έχουμε την Σελήνη σε όψη ταλέντου με το Κρόνο. Επίσης, έχουμε όψη μεταξύ του Κρόνου και του Δία, Β. Δεσμού και Σελήνης, Αφροδίτης και ¶ρη.

Οι παραλληλίες, λειτουργούν σαν σύνοδοι μέσα στο χάρτη. Έχουμε λοιπόν, παραλληλία μεταξύ ¶ρη και Ποσειδώνα (κυβερνήτη του), φέρνοντας σε επαφή την δράστη του φανταστικού και της ουτοπίας, Χείρωνα με την Σελήνη (η σοφία και η γνώση που εμπνέει την ψυχή για να δράσει με ουράνιο τρόπο).

Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα σημεία στον χάρτη του, ωστόσο, πιστεύω πως αυτά ήδη είναι ενδεικτικά για την περιγράψουμε την μαγεία που εκπέμπει, ο Ντέηβιντ Κόππερφιλντ…

Για τους τυχερούς που θα τον απολαύσουν από κοντά, εύχομαι καλή διασκέδαση!

ζουζούνα1977
23-10-2006, 08:28 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι θα έρθει ο "σπεσιαλίστας" του είδους έλεγα στον εαυτό μου : θέλω να πάω ο π ω σ δ ή π ο τ ε!Όμως, όταν ανακοινώθηκαν οι τιμές έπαθα σοκ!Γιατί για να δεις ζωντάνα (και όχι από τις γιγαντοοθόνες που θα έχουν στηθεί) θα πρέπει να πάρεις θέση vip = 170ευρώ!!!
¶ντε να πάρεις θέση α =120 ευρώ (και δεν έχεις σε όλες τις α θέσεις κάλη ορατότητα).
Αποτέλεσμα (τουλάχιστον για εμένα) να περιμένω να το δω στην τηλεόραση κάποια στιγμή. Σνιφ!

Ζωή και Ζώδια
23-10-2006, 10:07 AM
Η λέξη «μάγος» προέρχεται από το λατινικό magnus και περιγράφει κάποιον που είναι θαυμαστός, μεγαλειώδης. Αν και στην πορεία των χρόνων, η λέξη κακοποιήθηκε και συνδέθηκε με αρνητικές καταστάσεις, η μαγεία είναι κάτι που μπορεί να μας απογειώσει, να μας συναρπάσει και να μας κάνει να ξεφύγουμε από την πεζή εξωτερική πραγματικότητα.


Αγαπητή κ. Σίμου, έχω κάποιες ενστάσεις για την ετυμολογία της λέξεως αλλά και για την ερμηνευτική της απόδοση από την αγγλική γλώσσα. Εκτιμώ ότι ορθότερος όρος για την απόδοση του αγγλικού magician είναι ταχυδακτυλουργός και όχι μάγος, λέξη που συνδέεται με άλλες δραστηριότητες και ιδιότητες.
Αναφορικά με το έτυμον, υπάρχουν απόψεις που υποστηρίζουν ότι η λέξη μάγος προέρχεται από την αρχαία περσική γλώσσα και σημαίνει ιερέας και άλλες που υποστηρίζουν ότι προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό "μάσσω" (ανακατεύω<π.χ. μάγειρας). Και στις δύο περιπτώσεις δεν προέρχεται από την λατινική που είναι νεότερη γλώσσα.
φιλικά

Marina 7771
23-10-2006, 02:27 PM
και άλλες που υποστηρίζουν ότι προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό "μάσσω" (ανακατεύω<π.χ. μάγειρας).
Συμφωνώ με την εκτίμηση ότι προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά πιθανότερα. Να συμπληρώσω ότι υπάρχει και η πιθανότητα της ετυμολογίας από το αρχαίο μαγγανεύω=μεταχειρίζομαι θέλγητρα ή φίλτρα, μάγγανον + -ευω. Εξ 'ου και το ομόρριζο μαγγανεία=μαγεία, γοητεία αλλά και απάτη.

giorgosb71
23-10-2006, 02:55 PM
Φαντάζομαι οτι εξίσου ενδιαφέρον θα ήταν να αναλύσει κανείς και το δικό μου ωροσκόπιο:bigsmile: 'η έστω κάποιου τύπου συναστρία:bigsmile: προκειμένου να τεκμηριωθεί και αστρολογικά γιατί ο εν λόγω κύριος με αφήνει παγερά μα πολύ ομως παγερά (Αλάσκα δηλαδή) frozen μπρρρρρ αδιάφορο.
Ουτε καταλαβαίνω τι βίτσιο είναι αυτό του να πληρώνεις για να δεις κάποιον να εξαφανίζει ένα κτίριο.
Και να φανταστείτε οτι με τρεις πλανήτες στο δωδέκατο όίκο μου είμαι λάτρης του απόκρυφου και των μεταφυσικών φαινομένων....

Λοιπόν φέρτε τον Κύριο grande μάγο στο Ελλάδα να δουλέψει εμπορουπάλληλος σε κανά κατάστημα και να μας δείξει μαγική τεχνκή του ν απερνάς με 600 ευρώ όλο το μήνα.Εδώ σε θέλω κύριε μάγε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!!!!!

*Astropeleki*
23-10-2006, 03:07 PM
Πάρα πολύ ωραία παρουσίαση του ωροσκοπίου του Κόπερφιλντ!

Η αλήθεια είναι πως μόλις το είδα δημοσιευμένο συνδύασα αμέσως το όνομα του με τον Πλούτωνα και τον 12ο οίκο. Και τελικά στο σύνολο δημιουργούν μια δυνατή προσωπικότητα!

Όντως ζουζούνα1977 οι τιμές των ειστηρίων είναι αρκετά τσουχτερές .... και αν είναι να παρακολουθήσεις ένα τέτοιο θέαμα είναι ωραία να το βλέπεις σε απόσταση αναπνοής (οι φθηνές θέσεις, οι οποίες αμφιβάλλω να υπάρχουν πλέον, είναι πολύ μακριά).

Ζωή και Ζώδια με έκανες να ξεσκονίσω τα λεξικά :bigsmile:
Αν και βρήκα μόνο ότι η λέξη μάγος προέρχεται από το Magus που ήταν ονομασία μηδικής φυλής με ιερατικά καθήκοντα- Πέρσης ιερέας που ερμήνευε τα όνειρα. Σίγουρα πιο σωστή απόδοση θα ήταν ταχυδακτυλουργός απλά και μόνο γιατί έχουμε συνδέσει την μαγεία με το κακό. Αν και νομίζω πως όταν μπαίνει η λέξη σε εισαγωγικά, της δίνεται πιο πολύ έμφαση, παρόλο που μπορεί να την έχουμε συνδέσει με αρνητική ερμηνεία (προσωπικα μ'αρέσει όταν ακούγεται:Ντέϊβιντ Κοπερφιλντ, ο μεγαλύτερος "μάγος" της εποχής μας.... τονίζεται η λέξη "μάγος" και κάνει μεγαλύτερη εντύπωση)


Λοιπόν φέρτε τον Κύριο grande μάγο στο Ελλάδα να δουλέψει εμπορουπάλληλος σε κανά κατάστημα και να μας δείξει μαγική τεχνκή του ν απερνάς με 600 ευρώ όλο το μήνα.Εδώ σε θέλω κύριε μάγε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!!!!!

giorgosb71 δεν έχεις και άδικο ....

Ζωή και Ζώδια
23-10-2006, 03:15 PM
Λοιπόν φέρτε τον Κύριο grande μάγο στο Ελλάδα να δουλέψει εμπορουπάλληλος σε κανά κατάστημα και να μας δείξει μαγική τεχνκή του ν απερνάς με 600 ευρώ όλο το μήνα.Εδώ σε θέλω κύριε μάγε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!!!!!

Πες το ψέματα...:sad:

Alien1
23-10-2006, 03:26 PM
Εγω παντως το συγκεκριμενο προσωπο το βρισκω αρκετα ενδιαφερον ως προς το ταλεντο του ως Ιllusionist

Οχι βεβαια πως θα καθησω να τσακιστω νε τρεξω για να δω το καθε σοου
αλλα
τουλαχιστον σε σχεση με κατι αλλες μαλ*κιες που υπαρχουν στην ΤV προτιμω το show του Κοπερφιλντ

Ζωή και Ζώδια
23-10-2006, 04:12 PM
Σίγουρα πάντως η αστρολογική προσέγγιση από την κα Σίμου μας δίνει αρκετά στοιχεία για να κατανοήσουμε βαθύτερα την προσωπικότητα του "Μάγου". Θα πρέπει δε να προσθέσω ότι η λεπτομερής και αναλυτικότατη έκθεση των στοιχείων του χάρτη όπως και η ερμηνεία τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάποιους. Κρίμα που δεν έχουμε περισσότερα δείγματα και για άλλες προσωπικότητες από την ίδια.

Λίλιαν Σίμου
30-10-2006, 12:19 PM
Ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας σχόλια.

Χρησιμοποίησα τη λέξη "μάγος", για να τονίσω το στοιχείο που μαγεύει το κοινό που τον παρακολουθεί. Ο ίδιος λέει πως δημιουργεί οφθαλμαπάτες. Δεν προβάλει παρά την ουτοπία και σίγουρα είναι ένας ταχυδακτυλουργός, αλλά όχι όπως οι άλλοι. Ίσως ο καλύτερος μετά τον Χουντίνι. Η δεξιότητά του εντυπωσιάζει.

Όντως η ετυμολογική ρίζα του "μάγου" λέγεται πως έχει περσική καταγωγή, αλλά οι φίλοι της αρχαιοελληνικής γραμματείας, επιμένουν πως η ρίζα είναι ελληνική. Στα συνήθη λεξικά, όμως υπάρχει η ετυμολογία που έγραψα.

Οι τιμές είναι τσουχτερές, αλλά πιστεύω πως όσοι θα πάνε, θα διαθέσουν το ποσόν για ένα ξεχωριστό κι ασυνήθιστο θέαμα και σόου. Ελπίζω κι εγώ να δείξει η τηλεόραση μία από τις παραστάσεις!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

raingirl
30-10-2006, 02:28 PM
Κα Σίμου,
καταπληκτική ανάλυση και ενδιαφέρουσα όπως επίσης
ευκολοκατανόητη για μας τους πρωτάρηδες της αστρολογίας.
Όσο για το Show σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, αν και εμένα αυτού του είδους τα θεάματα δεν με εξιτάρουν.:worried:

wind
31-10-2006, 04:38 AM
Καταπληκτική η ανάλυση για τον Κόπερφιλντ και πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι που θα βρώ την ημερομηνία γέννησης του γιατί ήξερα ότι είναι Παρθένος στο ζώδιο. Και μόνο από πλευράς έρευνας ή έστω περιέργειας, αξίζει τον κόπο να ψάξουμε λίγο ωροσκόπια που έχουν το κάτι άλλο χωρις γκρίνιες και μιζέριες...
Α! και επί τη ευκαιρία μήπως μπορείτε να μας πείτε που είναι οι απόλυτες πτώσεις, εξάρσεις κ.λ.π των πλανητών; η που μπορούμε να τις βρούμε;
Ευχαριστώ πολύ και συγχαριτήρια για το άρθρο σας.
Wind

may
31-10-2006, 09:15 AM
Εμένα πάλι το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι οι παραστάσεις όλες γίνονται με ανάδρομο Ερμή... :unsure: :worried:

Μήπως κάτι τελικά δεν πάει τόσο καλά????... :suspiciou

Είδομεν.. :σφύριγμα

*Astropeleki*
31-10-2006, 10:22 AM
Α! και επί τη ευκαιρία μήπως μπορείτε να μας πείτε που είναι οι απόλυτες πτώσεις, εξάρσεις κ.λ.π των πλανητών; η που μπορούμε να τις βρούμε;

Όντως ένας τέτοιος πίνακας θα πρέπει να φτιαχτεί ;) Θα ναι πολύ χρήσιμος.
Μπορείς να ανοιξεις το θέμα αυτό στη σωστή ενότητα για να μην βγούμε off topic :embarrest Πήγαινε να κάνεις νέο θέμα εδώ (http://php56.astrowin3.org/forumdisplay.php?f=114)




(κύριε ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΑ :bigsmile: )

Λίλιαν Σίμου
01-11-2006, 11:28 PM
Εμένα πάλι το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι οι παραστάσεις όλες γίνονται με ανάδρομο Ερμή... :unsure: :worried:

Μήπως κάτι τελικά δεν πάει τόσο καλά????... :suspiciou

Είδομεν.. :σφύριγμα

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τον ανάδρομη Ερμή, αφού αφορά κατ' αρχήν ένα άνθρωπο γεννημένο με ανάδρομο Ερμή! Συντονίζεται καλύτερα σε τέτοιες περιόδους. Βρίσκεται σε μία χώρα δε, την Ελλάδα, που έχει ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη της.
Εξ άλλου, ο ανάδρομος Ερμής περιέχει στοιχεία έμπνευσης κι εσωτερικής έφεσης για κάτι που κάνουμε. Στοιχεία που χρειάζονται για ένα σόου με μυστήριο και μυστικά...:bigsmile:

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

may
02-11-2006, 11:22 AM
Eγώ πάντως έχω το "μαγικό χαρτάκι" για το Σάββατο!! :laugh:

Θα σας μεταφέρω εντυπώσεις!! :laugh: :bigsmile:

ζουζούνα1977
02-11-2006, 12:09 PM
Ζηλεύω May!!!Σήμερα ήρθε μία συνάδελφος και είχε πάει και της άρεσε πολύ....Πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς!!!! Περιμένουμε τη δευτέρα να "ακούσουμε" και τη δική σου άποψη... Καλά να περάσεις....

magikadespell
02-11-2006, 02:04 PM
Εμένα πάλι μ' αφήνει εντελώς αδιάφορη ο Ντέιβιντ παρόλο που μου είναι συμπαθής σαν παρουσία.
Το άρθρο της κας Σίμου το βρήκα πολύ καλό.
Από ότι έχω ακούσει ποτέ ο ίδιος δεν δήλωσε Μάγος με τη γνήσια έννοια αλλά ταχυδακτυλουργός και μάλιστα διαχωρίζει με σαφήνεια την τέχνη και την ικανότητά του να ταχυδακτυλουργεί ή να "παίζει" με την οφθαλμαπάτη και άλλα τέτοια τρυκ. Εξάλου και ο τρόπος ζωής του, το στυλ του, η έκφραση του κ.λ.π. δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής, σκέψης και λειτουργίας των μυημένων ανθρώπων που ασκούσαν και ασκούν "μαγεία" με οποιαδήποτε έννοια καλή ή κακή

magikadespell
02-11-2006, 02:08 PM
Εντωμεταξύ παρόλο που τον συμπαθώ ένα έχω να δηλώσω:

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ!!!:pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

kiaRRa
02-11-2006, 02:23 PM
Προτείνω να δοκιμάσει πρώτα με τον Λευκό Πύργο.Λιγότερο ξύλο θα φάει! :pain: :pain: :pain: Τωώρα θα με κυνηγήσει η Σαλόνικα και τρέχω να κρυφτώ!:eek: :eek:

Πάντως θέλουν άπειρη εξάσκηση τα ταχυδακτυλουργικά που κάνει. Έχω ακούσει ότι τα προετοιμάζει για περίπου 2 χρόνια πριν τα παρουσιάσει. Δεν γίνεται να μην είναι και τελειομανής!

may
02-11-2006, 08:39 PM
Ζηλεύω May!!!Σήμερα ήρθε μία συνάδελφος και είχε πάει και της άρεσε πολύ....Πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς!!!! Περιμένουμε τη δευτέρα να "ακούσουμε" και τη δική σου άποψη... Καλά να περάσεις....


Θα σας πω!!! Θα σας πω!!! :bigsmile: :bigsmile:

Αν κ "κρατάω μικρό καλάθι".. είδομεν!! :suspiciou

Marlene
07-11-2006, 01:23 PM
Πολυ ωραιο το αρθρο:bigsmile: ,αν και τον βρισκω απιστευτα κρυο***λο:suspiciou

may
07-11-2006, 03:55 PM
Δεν έχεις κ άδικο... είναι λίγο έτσι όπως τον περιγράφεις.. οι περισσότεροι Παρθένοι είναι έτσι νομίζω, τυπικοί να μη τους ξεφύγει η λεπτομέρεια. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κ Αμερικανάκι!!! Είναι γνωστό το χιούμορ των Αμερικανών!!

Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν ένα αρκετά καλοστημένο show, αν και lower budget σε σχέση με αυτά που κάνει σε άλλες χώρες κ ιδιαίτερα στην Αμερική. Εμένα μου άρεσε αρκετά, ξεφεύγεις λίγο κ ξεκουράζεται το μάτι σου. Και το σημαντικότερο δεν είχε στοιχεία ούτε υπερβολής, ούτε γελοιότητας.

Με το καλό να μας ξαναεπισκευτεί!!