PDA

View Full Version : Zώδια και χιούμορ

aries engineer
20-10-2006, 07:56 PM
Κάνοντας μια μικρή έρευνα κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.Ούσα Κριός λοιπόν ανακάλυψα το εξής.Το χιούμορ μου δεν γίνεται κατανοητό απο Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερο υς και μμμμ θα έλεγα και Λέοντες.Αντίθετα αγαπιέται απο Κριούς Σκορπιούς Διδύμους Καρκίνους Ζυγόυς και Τοξότες.Αστρολογικά ευσταθεί ή παει στον κάλαθο των αχρήστων η έρευνα????χχιχι:nuts:

Ζωή και Ζώδια
20-10-2006, 08:03 PM
Κάνοντας μια μικρή έρευνα κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.Ούσα Κριός λοιπόν ανακάλυψα το εξής.Το χιούμορ μου δεν γίνεται κατανοητό απο Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερο υς και μμμμ θα έλεγα και Λέοντες.Αντίθετα αγαπιέται απο Κριούς Σκορπιούς Διδύμους Καρκίνους Ζυγόυς και Τοξότες.Αστρολογικά ευσταθεί ή παει στον κάλαθο των αχρήστων η έρευνα????χχιχι:nuts:

Εγώ είμαι τοξότης με ωροσκόπο ταύρο. Πού με κατατάσσεις; :cheesy:

aries engineer
20-10-2006, 08:35 PM
Μμμμμ θα έλεγα ότι το σώζεις:bigsmile: με τον Τοξότη:cheesy:

Ζωή και Ζώδια
20-10-2006, 08:56 PM
Μμμμμ θα έλεγα ότι το σώζεις:bigsmile: με τον Τοξότη:cheesy:

Και όχι μόνον. :bigsmile:

aries engineer
20-10-2006, 09:01 PM
Πέρα απο τα αστεία όταν συναναστρέφομαι με ζώδια της γής αναγκάζομαι να αυτολογοκρίνομαι γι' αυτό το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι:bigsmile:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν Κριο με ωροσκόπο Κριό από την αυτολογοκρισία:nuts:

SONIA64
21-10-2006, 12:49 AM
Και όχι μόνον. :bigsmile:

και εγω θα συμπληρώσω απο προσωπική εμπειρία οτι τοξότης με ωροσκόπο ταύρο....μες τη καλή χαρά:laugh: πολύ γελαστά άτομα! και μπράβο σου :nuts:

Fotini Christodoulou
23-10-2006, 09:41 AM
Πέρα απο τα αστεία όταν συναναστρέφομαι με ζώδια της γής αναγκάζομαι να αυτολογοκρίνομαι γι' αυτό το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι:bigsmile:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν Κριο με ωροσκόπο Κριό από την αυτολογοκρισία:nuts:

Εισαι διπλά αυθόρμητη!;)
Καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο,αλλά θα έλεγα πως έχω καλή αισθηση του χιούμορ:cheesy: (ίσως παραπάνω απο ότι πρέπει -δλδ δυσκολευομαι να είμαι σοβαρή συνήθως και γενικώς δυσκολευομαι να πάρω στα σοβαρά και τον εαυτό μου αλλά και τους άλλους)!
Σχετικά με το θέμα που θέτεις θα έλεγα πως η Παρθένος έχει πιο εγκεφαλικό χιούμορ,εκλεπτυσμένο ας πούμε,ενώ ο Αιγόκερος αντιπροσωπευει μάλλον το ...αγγλικό χιούμορ!;)
Με αυτή την λογική ίσως ναι,να μην αντιλαμβάνονται το αυθόρμητο σου χιούμορ καθώς΄ίσως το θεωρούν λίγο ωμό για τα δικά τους γούστα!

magikadespell
23-10-2006, 03:43 PM

Εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και μένα για έτσι όπως τα γράφεις μου φαίνονται. Αγαπώ τους Ταύρους και τους Παρθένους (είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου) και θαυμάζω τους Λέοντες και τους Αιγόκερους αλλά ρε παιδί μου από χιούμορ.... τζίφος!!! Αυτοί όταν τους κάνεις πλάκα για να τους προσεγγίσεις σε λένε και ανόητη!! :sad2: :sad2:
Με τους Παρθένους κάτι μπορεί να γίνει.... πες πες πες θα καταλάβουν το "ύφος" σου κάποια στιγμή.

Marina 7771
23-10-2006, 03:59 PM
Κριοί είναι δύο από τους καλύτερους φίλους μου και έχουμε ακριβώς την ίδια αίσθηση χιούμορ. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο και έχω και εγώ μεγάλο πρόβλημα με Αιγόκερους και Ταύρους. Ιδιαίτερα κάποιοι Αιγόκεροι μου φαίνονται σαν να αγνοούν την ύπαρξη του χιούμορ. :nuts: Με Λέοντες δεν το συζητώ. Εντελώς αλλού για αλλού.:bigsmile:
Προσωπική εκτίμηση πάντα.:cheesy:

starfish
23-10-2006, 04:00 PM
Εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και μένα για έτσι όπως τα γράφεις μου φαίνονται. Αγαπώ τους Ταύρους και τους Παρθένους (είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου) και θαυμάζω τους Λέοντες και τους Αιγόκερους αλλά ρε παιδί μου από χιούμορ.... τζίφος!!! Αυτοί όταν τους κάνεις πλάκα για να τους προσεγγίσεις σε λένε και ανόητη!! :sad2: :sad2:
Με τους Παρθένους κάτι μπορεί να γίνει.... πες πες πες θα καταλάβουν το "ύφος" σου κάποια στιγμή.

Ε, ναι θα εξοικιωθουμε καποια στιγμη, αλλα μην εισαι σιγουρη οτι θα το διασκεδασουμε κι ολας!! :bigsmile: :toung: :bigsmile:
Για τους Παρθενους θα θελα να προσθεσω, οτι ακομη κι αν τους λειπει, αναγνωριζουν την υπαρξη του και την αποδεχονται με ευχαριστηση. Αλλα να ειναι χιουμορ....:nuts:

*Astropeleki*
23-10-2006, 04:22 PM
.....και θαυμάζω τους Λέοντες και τους Αιγόκερους αλλά ρε παιδί μου από χιούμορ.... τζίφος!!! Αυτοί όταν τους κάνεις πλάκα για να τους προσεγγίσεις σε λένε και ανόητη!! :sad2: :sad2:

Εγώ που ζω;;;;;;;;;; :bigsmile:
Και με τα τρια ζώδια (Λέοντες, Παρθένους, Αιγόκερους) έχω ρίξει και ρίχνω ΤΑ γέλια ..... :nuts: Αφού ακόμη και όταν δεν είμαι σε mood (για να μιμηθώ και μια γνωστή τραγουδίστρια :cheesy: ) δεν υπάρχει περίπτωση να μη πουν κάτι και να μην πέσω ξερή από τα γέλια και να επανέλθω στον καλό παλιό μου εαυτό :bigsmile: :bigsmile:

moutro28
26-10-2006, 03:51 PM

Συγνώμη αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, πλαγίως κλπ.
Για ποιούς αιγκόκερους, παρθένους και ταύρους ομιλείς;
Το χιούμορ και όχι ο χαβαλές απαιτεί αυτογνωσία και εξυπνάδα.
Αν γνώρισες κάποιον Παρθένο με ωροσκόπο Παρθένο, ερμή στον Αιγόκερω, Δια στον Ταύρο, κρόνο στην Παρθένο δεν φταίμε εμείς!
Χιούμορ έχουν συνήθως, αν όχι πάντα οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται, δηλαδή, οι ακοπμλεξάριστοι, οι εξελιγμένοι.

Marina 7771
27-10-2006, 02:23 PM
Συγνώμη αλλά διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως, πλαγίως κλπ.
Για ποιούς αιγκόκερους, παρθένους και ταύρους ομιλείς;
Το χιούμορ και όχι ο χαβαλές απαιτεί αυτογνωσία και εξυπνάδα.
Αν γνώρισες κάποιον Παρθένο με ωροσκόπο Παρθένο, ερμή στον Αιγόκερω, Δια στον Ταύρο, κρόνο στην Παρθένο δεν φταίμε εμείς!
Χιούμορ έχουν συνήθως, αν όχι πάντα οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται, δηλαδή, οι ακοπμλεξάριστοι, οι εξελιγμένοι.
Συμφωνώ μαζί σου, ότι χιούμορ έχουν εκείνοι που έχουν και περιεχόμενο (χυμό), και μπορούν να αυτοσαρκαστούν. Το θέμα είναι όμως, πως εκδηλώνει κανείς το χιούμορ του. Μερικές φορές οι άνθρωποι εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος με αποτέλεσμα να μην "πιάνει" ο ένας το χιούμορ του άλλου.:cheesy: Εκεί ίσως παίζουν ρόλο και τα ζώδια. Βέβαια, και αυτή η περίπτωση μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπιστεί με χιούμορ.:cheesy:

*Astropeleki*
27-10-2006, 03:24 PM
Συμφωνώ μαζί σου, ότι χιούμορ έχουν εκείνοι που έχουν και περιεχόμενο (χυμό), και μπορούν να αυτοσαρκαστούν. Το θέμα είναι όμως, πως εκδηλώνει κανείς το χιούμορ του. Μερικές φορές οι άνθρωποι εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος με αποτέλεσμα να μην "πιάνει" ο ένας το χιούμορ του άλλου.:cheesy: Εκεί ίσως παίζουν ρόλο και τα ζώδια. Βέβαια, και αυτή η περίπτωση μπορεί κάλλιστα να αντιμετωπιστεί με χιούμορ.:cheesy:

Και γω με τη σειρά μου θα συμφωνήσω μαζί σου!
Σίγουρα δεν εκπέμπουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε και πολλές φορές είναι δυνατόν να παρεξηγήσουμε το χιούμορ κάποιου γιατί απλά δεν το χουμε καταλάβει.
Αλλα, τουλάχιστον προσωπικά, καταλαβαίνω και δέχομαι αμέσως το χιούμορ του άλλου\άλλης γιατί είμαι και γω τέτοιο άτομο.... :bigsmile: εντελώς :wacko: :laugh:
Εξαρτάται φυσικά και πόσο θα ανοιχτείς στους άλλους για να το δεχτείς.... :bigsmile:

Deodonus
27-10-2006, 05:33 PM
Εγώ πάλι μπορώ και επικοινωνώ με τους σκορπιούς, λες και τους ξέρω χρόνια, και ας τους έχω γνωρίσει μόλις χτες! Τρομερό κόλλημα, δεν ξέρω. Είναι μάλλον αυτή η...."χαιρεκακία" τους που γουστάρω.:cheesy:

mpiskoto
05-03-2007, 06:07 PM

Εγώ είμαι τοξότης με ωροσκόπο ταύρο. Πού με κατατάσσεις; :cheesy:

Εγώ που είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη που πάω?!?

SKYLOROCK
06-03-2007, 01:57 PM
Εγώ πάλι γελάω πολύ με Τοξότες,με Ζυγούς και με Λέοντες...
Και φυσικά όλοι γελάνε μαζί μου αλλά δε με ενοχλεί :toung:

mpiskoto
06-03-2007, 06:57 PM

συμφωνώ σε αυτό και

Σίγουρα δεν εκπέμπουμε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε και πολλές φορές είναι δυνατόν να παρεξηγήσουμε το χιούμορ κάποιου γιατί απλά δεν το χουμε καταλάβει.
Αλλα, τουλάχιστον προσωπικά, καταλαβαίνω και δέχομαι αμέσως το χιούμορ του άλλου\άλλης γιατί είμαι και γω τέτοιο άτομο.... :bigsmile: εντελώς :wacko: :laugh:
Εξαρτάται φυσικά και πόσο θα ανοιχτείς στους άλλους για να το δεχτείς.... :bigsmile:

κάντους 2 τους :wacko: :bigsmile: :bigsmile:

ioni
10-03-2007, 11:57 PM
νομοίζω οτι το χιούμορ το έχουν οι ανθρωποι που το ζουν όχι χώρις κομπλεξ
το ανταποοδίδον το δέχονται και το χέρονται απο καρδιας

SKYLOROCK
11-05-2007, 11:09 PM
Πάντως, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά δεν έχω ακόμα γνωρίσει Αιγώκερο χιουμορίστα...:toung:

Φταίει ο Κρόνος λέτε ή εγώ έχω πέσει σε λάθος Αιγωκεράκια;;;:nuts:

ioni
11-05-2007, 11:32 PM
καρκίνο,ι παρθένος,ζυγό ,τοξότη,κριος ιχθείς,κριός,δίδυμος,
κάνουν χιούμορ και το διεσκεδάζουν
τα λιοντάρια άντρες με σοβαροί σκανδαλιάρικοι διάθεση οι γυναίκα λέων αυτές που έχω γνωρίσει κάνουν χοντροκομένο χιούμορ
ο ταύρος δεν ξέρεις πότε κάνει πλάκα η μιλάει σοβαρά καυστικό χιούμορ η γυναίκα ταύρος είναι χααρούμενο άτομο
αιγόκεροι και σκορπιοί πολλοί δεν έχουν την αίσθηση του χούμορ παρεξιγουν
αύτα από προσωποκή άποψη
οι καλύτεροι φυσικά οι τοξότες

leila
13-05-2007, 11:37 AM
Μαλιστα...Δηλαδή εγώ που είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Κριό είμαι μες το χιούμορ.Δεν μου φαίνεται περίεργο, αν κρίνω οτι πολλές φορές γελάω και μόνη μου με αυτά τα τραγελαφικά που παθαίνω..Απο χιούμορ άλλο τίποτα!Αυτο με κρατάει.Γελάτε γιατι χανόμαστε!

Agxos
27-07-2007, 04:16 AM
και οι σκορπιοι μωρε εχουν χιουμορ..η μηπως φταει που εχω πολλους πλανητες στον τοξοτη????

παντως παλιοτερα ειχα πιο πολυ χιουμορ..οσο περναν τα χρονια σοβαρευω αποτομα...

zeta1987
27-07-2007, 04:24 AM
Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που έχουν περισσότερο χιούμορ είναι οι τοξότες!!:love: Είναι μέσα στην τρέλα αυτό το ζώδιο! Βέβαια γενικά μιλώντας! Αυτούς που αντιπαθώ σφόδρα είναι τα ζώδια της γής γιατί είναι αργοκίνητα και κάνουν χαζά αστεία! Ειδικά οι Παρθένοι...!!!:notrust:άστα να πάνε!:blink::toung:

kritikia
27-07-2007, 01:37 PM

Συμφωνώ απολύτως!!Αν μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι, έχεις μεγάλη δόση χιούμορ και μάλιστα μπορείς να εκτιμήσεις εξίσου καλά οποιαδήποτε μορφή του!:bigsmile:

moutro28
29-07-2007, 07:36 PM
Επειδή το χιούμορ είναι μια μορφή επικοινωνίας αναρωτίεμαι μήπως θα πρέπει να εξετάζουμε που βρίσκεται ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας.
Εγώ για παράδειγμα είμαι Αιγόκερως με τον ερμή στον τοξότη.
Επίσης μήπως και σε αυτή την περίπτωση του χιούμορ, πρέπει να εξετάζουμε τη θέση της Σελήνης;

zeta1987
30-07-2007, 02:00 AM
Επειδή το χιούμορ είναι μια μορφή επικοινωνίας αναρωτίεμαι μήπως θα πρέπει να εξετάζουμε που βρίσκεται ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας.
Εγώ για παράδειγμα είμαι Αιγόκερως με τον ερμή στον τοξότη.

Έχεις δίκιο εν μέρει.. Βάζει και λίγο το χεράκι του ο ερμής σε αυτόν τομέα πιστεύω... Εμένα είναι στο σκορπιό, αλλά δεν θα έλεγα ότι σε μία παρέα είμαι εσωστρεφής, το αντίθετο... Συνέχεια μιλάω και κάνω πλάκα.. Δεν αντέχω να κάθομαι σε μία γωνία και να μη μιλάω.:cheesy:

katbel
15-09-2007, 12:58 AM
Σαν Αιγόκερως πάντως δεν μπορω να ζήσω χωρίς χιούμορ και θέλω να τονίσω ότι όσοι Αιγόκεροι ξέρω το έχουν σε μεγάλο βαθμό.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ένας Αιγόκερως ή θα έχει μεγάλη δόση χιούμορ ή θα είναι εντελώς ξενέρωτος. Προσωπικά τα ζώδια με το περισσότερο χιούμορ στην πλειοψηφία θεωρώ τους Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθείς (για την κατηγορία των Ιχθύων που μιλάνε).

panther
15-09-2007, 02:56 AM
Σαν Αιγόκερως πάντως δεν μπορω να ζήσω χωρίς χιούμορ και θέλω να τονίσω ότι όσοι Αιγόκεροι ξέρω το έχουν σε μεγάλο βαθμό.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ένας Αιγόκερως ή θα έχει μεγάλη δόση χιούμορ ή θα είναι εντελώς ξενέρωτος. Προσωπικά τα ζώδια με το περισσότερο χιούμορ στην πλειοψηφία θεωρώ τους Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθείς (για την κατηγορία των Ιχθύων που μιλάνε).

Σωστή παρατήρηση:cheesy:
Πάντως, εγώ όσους αιγόκερους άνδρες έχω γνωρίζει ... με το τσιγγέλι τους τα βγάζεις:wacko:

Toksotaki
20-09-2007, 12:01 AM
Συμφωνω και επαυξανω!διαβασα προσφατα οτι ο εντονος Ουρανος σε εναν χαρτη δινει χιουμορ....καυστικο χιουμορ!!

Toksotaki
20-09-2007, 12:03 AM
Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που έχουν περισσότερο χιούμορ είναι οι τοξότες!!:love: Είναι μέσα στην τρέλα αυτό το ζώδιο! Βέβαια γενικά μιλώντας! Αυτούς που αντιπαθώ σφόδρα είναι τα ζώδια της γής γιατί είναι αργοκίνητα και κάνουν χαζά αστεία! Ειδικά οι Παρθένοι...!!!:notrust:άστα να πάνε!:blink::toung:
Επισης συμφωνω και επαυξανω!οσους παρθενους εχω γνωρισει δεν καναν χιουμορ αλλα σχολιασμο και λεπτομερη αναλυση των ελαττωματων του συνομιλητη τους και οχι μονο....:weird:

Μητσάκος
20-09-2007, 12:10 AM
Επισης συμφωνω και επαυξανω!οσους παρθενους εχω γνωρισει δεν καναν χιουμορ αλλα σχολιασμο και λεπτομερη αναλυση των ελαττωματων του συνομιλητη τους και οχι μονο....:weird:
Γεια σου βρε Τοξοτάκι. Πές τα :laugh: Κάτω οι μουρτζούφληδες :nuts:

*Astropeleki*
20-09-2007, 12:15 AM
Έεεεεεελα... αφήστε τα Παρθενάκια στην ησυχία τους :toung:

Μητσάκος
20-09-2007, 12:28 AM
Έεεεεεελα... αφήστε τα Παρθενάκια στην ησυχία τους :toung:
Εσύ τι ανακατεύεσαι? Επειδή οι υδροχόοι και καλά είναι υποστηρικτές των αδύνάτων? Θα σου τη φέρουν όταν νοιώσουν ισχυρότεροι και έχουν τακτοποιήσει την κατάσταση. Μη σε παρασέρνουν :toung:

*Astropeleki*
20-09-2007, 12:37 AM
Εγώ φυτρώνω όπου θέλω :toung:
Θα την φέρουν σε οποιονδήποτε ΄οταν νιώσουν ισχυρότεροι, γιατί μελετάνε τις κινήσεις τους αναλυτικότατατατατατα και λεπτομερέστατατατατατα! Ενώ οι Τοξότες; Της τελευταίας στιγμής είστε πάντα :toung:

Μητσάκος
20-09-2007, 12:43 AM
Εγώ φυτρώνω όπου θέλω :toung:
Θα την φέρουν σε οποιονδήποτε ΄οταν νιώσουν ισχυρότεροι, γιατί μελετάνε τις κινήσεις τους αναλυτικότατατατατατα και λεπτομερέστατατατατατα! Ενώ οι Τοξότες; Της τελευταίας στιγμής είστε πάντα :toung:
Ναι αλλά έχουμε καλύτερες προθέσεις και όχι τόσο για την πάρτη μας. Εσύ το καταλαβαίνεις αυτό. Εμείς συνεννοούμαστε μεταξύμας. Με αυτούς μπορείς?

*Astropeleki*
20-09-2007, 12:55 AM
Αμέεεε!!! ¶ψογη επικοινωνία έχω!
Μη ρίχνεις άλλες λάσπες για τoυς Παρθένους.... δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα :toung:
Κάνω καλό κόμμα (,) εγώ με αυτούς :bigsmile:

Μητσάκος
20-09-2007, 01:11 AM
Αμέεεε!!! ¶ψογη επικοινωνία έχω!
Μη ρίχνεις άλλες λάσπες για τoυς Παρθένους.... δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα :toung:
Κάνω καλό κόμμα (,) εγώ με αυτούς :bigsmile:
Καλά, κατάλαβα. Ή έχεις ωροσκόπο η κάμποσους στην Παρθένο... Πεσ το από την αρχή να το ξέρουμε :notrust:

Αντε γεια :love:

*Astropeleki*
20-09-2007, 01:20 AM
Ούτε το 'να ούτε τ' άλλο :laugh: :laugh: :laugh:
Μια ακμή 12ου έχω και τίποτα παραπάνω :toung:

zeta1987
20-09-2007, 04:15 AM

¶σε... Η Λεπτολογία των παρθένων εμποδίζει κατα πολύ το χιούμορ τους... Εκτός και εάν υπάρχει κανένας Ερμής στον ζυγό και τους γλυκαίνει!:toung:

starfish
20-09-2007, 12:57 PM
¶σε... Η Λεπτολογία των παρθένων εμποδίζει κατα πολύ το χιούμορ τους... Εκτός και εάν υπάρχει κανένας Ερμής στον ζυγό και τους γλυκαίνει!:toung:

Κι αν υπαρχει κανενας Ερμης στον Λεοντα και ενας Αρης στον Σκορπιο; :toung::toung::toung:
Εγω παντως απιστευτο χιουμορ εχω συναντησει σε ατομα με ωροσκοπο στον Τοξοτη. Σε οσους Τοξοτες τυγχανει να γνωριζω, και ειδικα εναν με εξακριβωμενο Ερμη στον Τοξοτη, χιουμορ δεν ειδα! Και σε μια γυναικα Τοξοτη με ωροσκοπο Τοξοτη, διαπιστωμενα πολλα προτερηματα και γοητεια, αλλα χιουμορ τσου!

zeta1987
22-09-2007, 02:31 AM
Και βέβαια μας αρέσει ο Ερμής στον Λέοντα και ο ¶ρης στον σκορπιό, αν και θα υπάρχει λιγουλάκι πείσμα ή κάνω λάθος;;;:bigsmile::toung:
Εγώ πιστεύω πως το χιούμορ εκτός από θέμα ζωδίου είναι και θέμα επίδρασης του τρόπου που μεγαλώσαμε και του περιβάλλοντος που ζήσαμε! Επομένως δεν αποκλείεται να είναι κάποιος τοξότης και να μην έχει χιούμορ!:nuts:

Toksotaki
25-09-2007, 07:38 PM
Κι αν υπαρχει κανενας Ερμης στον Λεοντα και ενας Αρης στον Σκορπιο; :toung::toung::toung:
Εγω παντως απιστευτο χιουμορ εχω συναντησει σε ατομα με ωροσκοπο στον Τοξοτη. Σε οσους Τοξοτες τυγχανει να γνωριζω, και ειδικα εναν με εξακριβωμενο Ερμη στον Τοξοτη, χιουμορ δεν ειδα! Και σε μια γυναικα Τοξοτη με ωροσκοπο Τοξοτη, διαπιστωμενα πολλα προτερηματα και γοητεια, αλλα χιουμορ τσου!
νομιζω οτι ειναι λογικο ο Ερμης στον τοξοτη ειναι σε αδυναμια αν δεν κανω λαθος αρα η ομιλια δεν θα ηταν και το δυνατο του/της σημειο,το αντιθετο μπορει να τα ελεγε μπερδεμενα και ασαφη...οσο για τους τοξοτες...χμ μιλησε και η Παρθενος:toung:

Toksotaki
25-09-2007, 07:41 PM
Γεια σου βρε Τοξοτάκι. Πές τα :laugh: Κάτω οι μουρτζούφληδες :nuts:
Αστα να πανε ειναι...πολυ "δηθεν" και παντογνωστες...μια φορα γνωρισα παρθενο και με εκανε...Ταυρο!!!!:bigsmile:

emmalene
25-09-2007, 10:47 PM
Αστα να πανε ειναι...πολυ "δηθεν" και παντογνωστες...μια φορα γνωρισα παρθενο και με εκανε...Ταυρο!!!!:bigsmile:

Θα παρακαλεσω επειδη το θεμα "παρθενοι και υστεριες" δεν εχει τεθει ακομα να μην σχολιαζουμε το πραγματικα αδικημενο αυτο ζωδιο....:toung:μπορει να θιχτει κανεις και να εχουμε αλλα.....:laugh:

skorpion
26-09-2007, 03:01 AM
νομιζω οτι ειναι λογικο ο Ερμης στον τοξοτη ειναι σε αδυναμια αν δεν κανω λαθος αρα η ομιλια δεν θα ηταν και το δυνατο του/της σημειο,το αντιθετο μπορει να τα ελεγε μπερδεμενα και ασαφη

και γω ερμη στον τοξοτη εχω αλλα μια χαρα ειναι η ομιλια μου και το χιουμορ μου:toung:

starfish
26-09-2007, 02:24 PM

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι εγω ειμαι σχεδον παντογνωστρια!!! :toung::toung:
Αν και ξερω μια διδυμινα με ωροσκοπο παρθενο εδω μεσα, που με ξεπερναει κατα πολυ!!! Φρικτη αισθηση σας βεβαιω!!!!:toung::toung:
Παντως τοξοτακι ειμαι της γνωμης, οτι επρεπε να το αντιμετωπισεις με χιουμορ!! [Οι φρονιμες συμβουλες ειναι το δευτερο δυνατο μου σημειο!:toung::toung:]
Παντως Emmalene εκ μερους ολων των πιθανα θιγμενων εκπροσωπων του ζωδιου μου σ' ευχαριστω!! [Μας βρισκουνε αθωα και σεμνα και μας γρονθοκοπανε! Ελεοζζζζζ :toung::toung:]

Fotini Christodoulou
26-09-2007, 02:29 PM
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι εγω ειμαι σχεδον παντογνωστρια!!! :toung::toung:
Αν και ξερω μια διδυμινα με ωροσκοπο παρθενο εδω μεσα, που με ξεπερναει κατα πολυ!!! Φρικτη αισθηση σας βεβαιω!!!!:toung::toung:
Παντως τοξοτακι ειμαι της γνωμης, οτι επρεπε να το αντιμετωπισεις με χιουμορ!! [Οι φρονιμες συμβουλες ειναι το δευτερο δυνατο μου σημειο!:toung::toung:]
Παντως Emmalene εκ μερους ολων των πιθανα θιγμενων εκπροσωπων του ζωδιου μου σ' ευχαριστω!! [Μας βρισκουνε αθωα και σεμνα και μας γρονθοκοπανε! Ελεοζζζζζ :toung::toung:]

:laugh::laugh::laugh:

Σαν Παρθένος που είσαι αγαπητή μου , φρόνιμες θα ηταν και οι συμβουλές σου:toung:
[ποιος είναι αθώος και σεμνός είπαμε;;;;;;;:laugh::toung:]

starfish
26-09-2007, 02:30 PM
νομιζω οτι ειναι λογικο ο Ερμης στον τοξοτη ειναι σε αδυναμια αν δεν κανω λαθος αρα η ομιλια δεν θα ηταν και το δυνατο του/της σημειο,το αντιθετο μπορει να τα ελεγε μπερδεμενα και ασαφη...οσο για τους τοξοτες...χμ μιλησε και η Παρθενος:toung:

Κι ομως το συγκεκριμενο ατομο εχει εξαιρετικη σαφηνεια, πολυ ωραια ροη του λογου και μεγαλη ικανοτητα στην εκφραση περιπλοκων εννοιων. Ο Ερμης του δουλευει καλα!
Κι οσο για τους Παρθενους......χμ! Μιλησε και ο Τοξοτης!!! :toung::toung:

starfish
26-09-2007, 02:38 PM
:laugh::laugh::laugh:

Σαν Παρθένος που είσαι αγαπητή μου , φρόνιμες θα ηταν και οι συμβουλές σου:toung:
[ποιος είναι αθώος και σεμνός είπαμε;;;;;;;:laugh::toung:]

Ειμαστε αθωοι και σεμνοι κι ας λετε οτι θελετε!!! Ειναι η ζηλεια που σας κατατρωει, επειδη εμεις και οι Διδυμοι εχουμε τα πιο ωραια συμβολα στον ζωδιακο!!! Γι αυτο μας φορτωνετε με αντισηπτικα, και χαπια...................:toung::toung:

Fotini Christodoulou
26-09-2007, 02:51 PM
Ειμαστε αθωοι και σεμνοι κι ας λετε οτι θελετε!!! Ειναι η ζηλεια που σας κατατρωει, επειδη εμεις και οι Διδυμοι εχουμε τα πιο ωραια συμβολα στον ζωδιακο!!! Γι αυτο μας φορτωνετε με αντισηπτικα, και χαπια...................:toung::toung:

Ναι το ομολογώ ότι σας ζηλεύω(κατά πλάτος):embarrest:toung::toung:
Βέβαια τα χάπια, τα αντισηπτικά και τα απορρυπαντικά τα φορτώνεστε ΜΟΝΟΙ σας!:laugh:

starfish
26-09-2007, 03:01 PM
Ναι το ομολογώ ότι σας ζηλεύω(κατά πλάτος):embarrest:toung::toung:
Βέβαια τα χάπια, τα αντισηπτικά και τα απορρυπαντικά τα φορτώνεστε ΜΟΝΟΙ σας!:laugh:

Τουλαχιστον εσυ εισαι ειλικρινης!!!:toung::toung::love:
Ε, καποιος πρεπει να σαπουνιζει την αξιαγαπητη κοινωνια μας και να απολυμαινει τους σταυλους του Αυγεια!!
Για το τιτανιο αυτο εργο χρειαζεται ως γνωστον: προσοχη στη λεπτομερεια, συστημα και αντοχη. Τα χαπια επονται!!:toung::toung::toung:

Μαρία_Δ
20-10-2007, 03:51 PM
ρε παιδιά γιατί έτσι για τους παρθένους?τί σας κάναμε? μάλλον είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να καταλάβουν το χιούμορ μας τελικά...και ομολογώ ενίοτε είναι καυστικό ή σαρκαστικό! Πάντως με τους τοξότες κάνω το τέλειο δίδυμο όσον αφορά το χιούμορ!!

GIRL
21-10-2007, 12:12 AM
Τα ζώδια της γής έχουν πάρει διαζύγιο με το χιούμορ
τα ζώδια του αέρα έχουν την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ μαζί με τα ζώδια της φωτιάς
τα ζώδια του νερού προσαρμόζονται ανάλογα το τι έχουν απεναντί τους
΄καταθέτω προσωπικές εμπειρίες

το χιούμορ είναι ζήτημα εξυπνάδας, όσο εξυπνότερος είναι κάποιος τοσο περισσότερο έχει την αίσθηση του χιούμορ

starfish
22-10-2007, 01:37 PM
τα ζώδια του αέρα έχουν την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ μαζί με τα ζώδια της φωτιάς

το χιούμορ είναι ζήτημα εξυπνάδας, όσο εξυπνότερος είναι κάποιος τοσο περισσότερο έχει την αίσθηση του χιούμορ

Αυτο το τελευταιο μου φαινεται πιο ρατσιστικο κι απο την κατηγοριοποιηση βασει ηλιακου ζωδιου!!
:nuts::bigsmile:

Μητσάκος
22-10-2007, 02:20 PM

Να μου πεις εσύ τι θεωρείς εξυπνάδα και μετα θα σου πω εγώ αν έχεις χιούμορ :cheesy:
υπόψιν ότι έχω μπόλικη γη

GIRL
26-10-2007, 01:32 PM
παρεξηγήσατε,
αυτά είναι σε γενικές γραμμές,όπως νομίζω ξέρουμε το ωροσκόπιο του καθενός μας είναι μοναδικό και χρωματίζεται απο όψεις και πλανήτες
πχ φίλης ωροσκόπιο με Δία στον 9ο και στον κριο σε τρίγωνο με τον Ερμή της και τον ωροσκόπο της της δίνει ευστροφία και καλή αίσθηση του χιούμορ
ξέρω και περίπτωση με έναν Κρόνο στον 9ο που πρέπει να εξηγείς το αυτονόητο

το χιούμορ ξεκινέι πρώτα απο τον αυτοσαρκασμό, όσους ξέρω με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκάζονται και με έξυπνο τρόπο χρησιμποιώντας το χιούμορ κάνουν ελαφρότερη την καθημερινότητα ξεπερνώντας πράγματα που αξίζουν να ασχολήσε μαζί τους

starfish
26-10-2007, 01:55 PM
το χιούμορ ξεκινέι πρώτα απο τον αυτοσαρκασμό, όσους ξέρω με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκάζονται και με έξυπνο τρόπο χρησιμποιώντας το χιούμορ κάνουν ελαφρότερη την καθημερινότητα ξεπερνώντας πράγματα που αξίζουν να ασχολήσε μαζί τους

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι εχω απαντηση στο θεμα! Για μενα, το χιουμορ ξεκιναει απο την ικανοτητα να εκπλησσεσαι και συγχρονως την επιθυμια να εκπλησσεις! Ο αυτοσαρκασμος δεν προηγειται, μαλλον επεται .... και μπορει να ειναι και πολυ οδυνηρος!
:bigsmile:

GIRL
26-10-2007, 02:32 PM
Το να εκπλήσεις και να εκπλήσεσαι δεν σημαίνει ότι γελάς κιόλας.Το χιούμορ σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με χαμόγελο οι εκπλήξεις μπορεί να είναι και οδυνηρές.

Ο αυτοσαρκασμός έρχεται μετά απο αυτογνωσία, η αυτογνωσία είναι οδυνηρή όχι ο αυτοσαρκασμός.

Αυτοσαρκάζομαι όταν ξέρω τις αδυναμίες μου και έχω αποδεκτεί τον εαυτό μου έτσι 'όπως είναι

να σας πώ και κάτι το έχετε πάρει σοβαρά εσείς οι γήινοι το θέμα.......................
και δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάτε με μια ξανθιά

be cool λαϊκιστί κουλάρετε η ζωή είναι πολύ μικρή για να την παίρνεις στα σοβαρά

starfish
26-10-2007, 02:57 PM
Το να εκπλήσεις και να εκπλήσεσαι δεν σημαίνει ότι γελάς κιόλας.Το χιούμορ σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με χαμόγελο οι εκπλήξεις μπορεί να είναι και οδυνηρές.

Ο αυτοσαρκασμός έρχεται μετά απο αυτογνωσία, η αυτογνωσία είναι οδυνηρή όχι ο αυτοσαρκασμός.

Αυτοσαρκάζομαι όταν ξέρω τις αδυναμίες μου και έχω αποδεκτεί τον εαυτό μου έτσι 'όπως είναι

να σας πώ και κάτι το έχετε πάρει σοβαρά εσείς οι γήινοι το θέμα.......................
και δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάτε με μια ξανθιά

be cool λαϊκιστί κουλάρετε η ζωή είναι πολύ μικρή για να την παίρνεις στα σοβαρά

Εν αρχη ην ... το να εκπλήσεις και να εκπλήσεσαι, δεν ειναι ομως και το τέλος! Το χιουμορ ειναι πολυπλοκη υποθεση! :bigsmile:
Οταν εχω αποδεχτει τον εαυτο μου δεν εχω αναγκη τον αυτοσαρκασμο! Οταν εχω αποδεχτει αυτα που συμβαινουν γυρω μου δεν εχω αναγκη τον σαρκασμο!
Θα συμφωνησω οτι ο αυτοσαρκασμος ειναι επακολουθο της αυτογνωσιας, οχι ομως της αυτο-αποδοχης.
[Με τον ωροσκοπο μου στον Καρκινο, Ιχθυ στο μεσουρανημα μου και τον Ποσειδωνα [+] στον Σκορπιο μαλλον υποθαλασσια με χαρακτηριζω παρα γηινη... Εκει στα σκοτεινα βαθη, η "ελαφροτητα" ειναι επικινδυνη για την ζωη...:toung::bigsmile:]

moutro28
28-10-2007, 09:43 PM

Οι Λέοντες, τους οποίους θεωρώ πολύ διασκεδαστικούς τύπους, δεν έχουν χιούμορ, απλώς τους αρέσουν τα αστεία και να πειράζουν τους άλλους. Χιούμορ έχει όποιος αυτοσαρκάζεται, όποιος γελάει με τον εαυτό του. Και οι βασιλιάδες μας δεν είναι πολύ ανεκτικοί όταν τους κάνουν πλάκα.

zeta1987
29-10-2007, 11:40 AM
Και οι βασιλιάδες μας δεν είναι πολύ ανεκτικοί όταν τους κάνουν πλάκα.

¶σε έχει τύχει να είμαι μπροστά σε πλάκα που κάναν σε μία κοπέλα λιονταρίνα και δεν φαντάζεσαι τι έγινε μετά! Τους πήρε και τους σήκωσε...!:laugh:

*Astropeleki*
29-10-2007, 04:43 PM
Έγώ ευτυχώς έχω τύχει σε ΛΕΟντάρια που έχουν πολύ χιούμορ.... και κάνουν και δέχονται! Μιλάμε όμως για πολύ γέλιο :bigsmile:

blackjack
29-10-2007, 09:04 PM
Τα λιοντάρια λένε μακράν τα καλύτερα ανέκδοτα!