PDA

View Full Version : Τετράγωνα κ χιαστί σε συναστρία + γενική απορία

skorpion
13-10-2006, 05:44 PM
Καλησπερα:cheesy:

Οταν σε μια συναστρια η αφροδιτη του ενος τετραγωνιζεται με τον Αρη και την Αφροδιτη του αλλου και η Αφροδιτη του αλλου τετραγωνιζεται με τον ηλιο του αλλου ποια ειναι η ερμηνεια που δινεται? Επισης οταν ο πλουτωνας του ενος κανει χιαστι με τον ερμη του αλλου ποια ειναι η ερμηνια?και γενικα η οψη ενος πλανητη με τον πλουτωνα σημαινει οτι το προβλημα δεν λύνεται και οτι θα ειναι καταστροφικο? Τελος αν υποθεσουμε οτι η ωρα γεννησης του ενος αλλαζε θα αλλαζαν και οι οψεις ? γιατι αν αλλαξουν οι μοιρες δεν θα μπορουσε ας πουμε ενα τετραγωνο να ειναι τελικα εναμιση τετραγωνο π.χ.?

Ευχαριστω εκ των προτερων:bigsmile:

Λίλιαν Σίμου
15-10-2006, 03:03 AM
Αγαπητή Skorpion

Οι απορίες σας είναι πολλές κι ελπίζω να μπορέσω να δώσω μία συνοπτική εικόνα στην απάντησή μου.
Κατ' αρχήν, η ώρα γέννησης δεν θα αλλάξει τα δεδομένα της συναστρίας, εκτός από το θέμα της Σελήνης (αν κι αυτή έχει αρκετή ανοχή σε μοίρες) και φυσικά των ακμών. Οι πλανήτες όμως, δεν θα μετακινηθούν μέσα στην ημέρα (πλην της Σελήνης).
Στο θέμα των τετραγώνων, είναι ελκτικός παράγοντας στην συναστρία, φέρνει όμως κι έντονες ρήξεις κι αντιπαραθέσεις στη σχέση. Ο ισχυρότερος πλανήτης θα θέλει να επικρατήσει του ασθενέστερου, ή ο βαρύτερος του ελαφρύτερου.
Στα χιαστί, θα δείτε πως στην αρχή μίας σχέσης δεν έχουμε αντιθέσεις, όμως στη πορεία θα υπάρχουν δυσκολίες και παράπονα που θα εξελίσσονται υπόγεια, χωρίς τα άτομα να αντιληφθούν την αρνητική τους επέκταση. Θα φανεί εν καιρώ το πρόβλημα. Θέλουν προσοχή.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

skorpion
22-10-2006, 03:03 PM
ευχαριστω πολυ για την απαντηση
Εχω αλλη μια ερωτηση ποσειδωνας τετραγωνο ερμης, τι ερμηνεια δινουμε σε αυτη την οψη σε συναστρια? Εχει σχεση με εξαπατηση ή με ασυνενοησια λογω φαντασιας?Εδω πρεπει να πω οτι το ενα ατομο εχει αυτην την οψη και στο προσωπικο του χαρτη. και τελος αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα και μια προταση για ποσειδωνα τετραγωνο αρη.
Ευχαριστω πολυ

Λίλιαν Σίμου
22-10-2006, 11:30 PM
Αγαπητή skorpion

Μου ζητάτε να απαντήσω με γενικότητα, σε ένα ειδικό θέμα όπως η συναστρία, που χρειάζεται συνολική μελέτη του χάρτη, των δύο γενεθλίων και συνδυασμό πολλών παραγόντων, για να έχω άποψη. Δεν γίνεται έτσι απλά και πρόχειρα.
Όπως σας εξήγησα, το τετράγωνο έλκει τα άτομα, αλλά τα προκαλεί να αντιδράσουν μέσα από αυτό. Στην περίπτωση αυτή, σίγουρα το άτομο του Ερμή, έχει ασαφή εικόνα για το άτομο του Ποσειδώνα, είτε εσκεμμένα, είτε άθελά του. Αυτό φαίνεται από την μελέτη των δύο γενεθλίων αρχικά. Θα είναι δύσκολη η επικοινωνία ή οι τομείς όπου οι πλανήτες εμπλέκονται.
Όσο για την συμβουλή, πρέπει να μελετηθεί όλη η συναστρία, για να έχω άποψη, διαφορετικά, σίγουρα θα κάνω λάθος εκτίμηση.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

skorpion
23-10-2006, 03:53 PM
δεν ηθελα συμβουλη οταν ειπα μια προταση εννουσα μια συντομη ερμηνεια της οψης γενικα. Με καλυψατε ευχαριστω