PDA

View Full Version : ερώτηση??

araida
11-10-2006, 10:42 AM
:cheesy: Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, είμαι γεννημένη 9/3/1973 και ώρα 1.45 Αθήνα. Από το 2001 ταλαιπωρούμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής μου σε σημείο να λέω δεν αντέχω άλλο, φτάνει. Βλέπεται κάποια αλλαγή?? Και εάν ναι πότε. Επίσης με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος γεννημένος 23/7/1966 ιωάννινα και ωροσκόπος ιχθύς. Υπάρχει μέλλον?? Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την απάντησή σας. Και πάλι καλημέρα και ευχαριστώ εκ τον προτέρω. ;)

Βασιλική Κόντη
13-10-2006, 10:31 AM
:cheesy: Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, είμαι γεννημένη 9/3/1973 και ώρα 1.45 Αθήνα. Από το 2001 ταλαιπωρούμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής μου σε σημείο να λέω δεν αντέχω άλλο, φτάνει. Βλέπεται κάποια αλλαγή?? Και εάν ναι πότε. Επίσης με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος γεννημένος 23/7/1966 ιωάννινα και ωροσκόπος ιχθύς. Υπάρχει μέλλον?? Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την απάντησή σας. Και πάλι καλημέρα και ευχαριστώ εκ τον προτέρω. ;)

Αγαπητή Φίλη
Η ερώτηση που κάνετε ή μάλλον οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ προσωπικές και αφορούν το σύνολο της ζωής 2 προσώπων!Η εργασία που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας Αστρολόγος είναι το λιγότερο 3 ώρες και δεν είναι δυνατόν θα δημοσιευθούν γιατί τότε όλοι θα ζητούσαν το προσωπικό τους Ωροσκόπιο άρα το Επάγγελμα μας ακυρώνεται.Μπορόύμε να λύσουμε οποιαδήποτε Αστρολογική απορία παρέχει γνώσεις και καταθέτουμε την εμπειρία μας σάυτό με μεγάλη ευχαρίστηση.
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος

araida
13-10-2006, 10:48 AM
Ευχαριστώ πολύ κ.Κόντη