View Full Version : ΜΑΛΒΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
aries engineer
09-10-2006, 10:39 PM
Μαλβίνα Κάραλη ή Χαριτοπούλου ή ότι άλλο ήθελε αυτή η υπέροχη γυναίκα πρότυπο!!¶λλη μια "εργασία για το σπίτι" για τους αστρολόγους μας:love:
Marlene
10-10-2006, 05:55 PM
Αααααα μ'αρεσει μ'αρεσει:bigsmile:
laziali
10-10-2006, 11:17 PM
Ναι οντως αρκετα δυναμικη προσωπικοτητα η Μαλβίνα. Αλλα αν θυμαμαι καλα, σε παλαιοτερο ποστ σχετικό με προσωπικοτητες Ελληνων, ειχε ειπωθει οτι ειναι λιγο δυσκολο να γινουν αναλυσεις λογω του οτι δεν δινουν αληθινες ημερομηνιες γεννησης με αποτελεσμα να υπαρχει σημαντικη αποκλιση των θεσεων των πλανητων τους. Αρα ολο το ωροσκοπιο βγαινει λαθος. Βεβαια η Μαλβινα μπορει να αποτελει και εξαιρεση.....μιας και ηταν τοσο δυναμικη και ντομπρα γυναικα! :bigsmile:
Alien1
11-10-2006, 04:17 PM
Η Καραλη μπορει να ηταν καπως αθυροστομη και καυστικη
αλλα
το ρολο της απελευθερωμενης και σεξυ τσο*λας οπως κανουνε καποιες αλλες δεν τον επεζε στην οθονη
Οποτε την σεβομαι και την βρισκω και εγω ενδιαφερον προσωπικοτητα
Marlene
12-10-2006, 05:53 PM
αλλα
το ρολο της απελευθερωμενης και σεξυ τσο*λας οπως κανουνε καποιες αλλες δεν τον επεζε στην οθονη
Οποτε την σεβομαι και την βρισκω και εγω ενδιαφερον προσωπικοτηταΔοξα σει ο Πλουτωνας:laugh: :cheesy:
skorpion
21-10-2006, 10:21 PM
αλλα
Οποτε την σεβομαι και την βρισκω και εγω ενδιαφερον προσωπικοτητα
Σορυ αλλα νομιζω οτι και να θελε δεν θα μπορουσε να τον παιξει αυτο το ρολο κ εκτος αυτου δεν νομιζω οτι ειναι αρκετος λογος αυτος να εκτιμας κ να σεβεσαι καποιον.Οχι οτι εχω κατι μαζι της δεν την πολυηξερα κιολας γιατι ημουν στο εξωτερικο απλα λεω
Alien1
22-10-2006, 12:54 AM
κ εκτος αυτου δεν νομιζω οτι ειναι αρκετος λογος αυτος να εκτιμας κ να σεβεσαι καποιον
Τι εννοεις με αυτη την φραση οτι δεν ειναι αρκετος λογος ;;;;
Προσωπικα για μενα παιζει αρκετο ρολο αμα καποια ειναι ανηθικη και ψευτικη η οχι
skorpion
22-10-2006, 01:22 AM
θεωρω οτι δεν ειναι αρκετο να εκτιμας και να σεβεσαι καποιον μονο και μονο επειδη δεν ειναι τσ**λακι μπορει εξαλλου και να ειναι και να μην το δειχνει.
Δεν εχει σημασια παντα αυτο που βλεπεις γιατι καμμια φορα τα φαινομενα απαιτουν.
Ας πουμε μια γυναικα μπορει να ειναι σεξουαλικη και να γοητευει χωρις να ειναι απαραιτητα τσ**λα ή μπορει να φαινεται απελευθερωμενη και να μην ειναι με τον τροπο που το εννοεις εσυ.Εννοειται πως δε μιλαω για ακραια πραγματα. Αν και η τηλεοραση πασχει απο σοβαρες προσωπικοτητες γενικα
Alien1
22-10-2006, 08:29 PM
Ας πουμε μια γυναικα μπορει να ειναι σεξουαλικη και να γοητευει χωρις να ειναι απαραιτητα τσ**λα
Σπανιο φαινομενο...
Λευκή
23-10-2006, 01:02 AM
Αυτού του είδους οι συμπεριφορές ευδοκιμούν επειδή ευνοούνται...
Alien1
23-10-2006, 03:31 PM
Αυτού του είδους οι συμπεριφορές ευδοκιμούν επειδή ευνοούνται...
Δεν ξερω για συμπεριφορες
αλλα ξερουμε καλα τα αιτια και τους "φταιχτες" για αυτα που ευννουνται στην εποχη μας
η ταση για Απολυτη Ελευθερια χωρις κανενα οριο και χωρις συνεπειες
Εγω ακομα πιστευω οτι σε καποιες καταστασεις ενα "αναγκαιο κακο" ειναι απαραιτητο για να καταπολεμησεις ενα αλλο "κακο"
γιατι απο μονος του ο ανθρωπος δεν βαζει μυαλο και παραμενει συμφεροντολογος εκμεταλευοντας καταστασεις και ανθρωπους για την δικια του κ***α και ευχαριστηση...
Χρειαζεται ενος ειδους τιμωριας σαν τα μικρα παιδια
*Astropeleki*
23-10-2006, 04:51 PM
Alien1 βάζε αστεράκια στις τζζζζιιιιιιιζζζζζζ λεξούλες ;)
Alien1
23-10-2006, 04:55 PM
Alien1 βάζε αστεράκια στις τζζζζιιιιιιιζζζζζζ λεξούλες ;)
Ουπς, συνηθως βαζω :cheesy:
Μου Ξεφυγε ;)
kaith
23-10-2006, 06:58 PM
Η πραγματική ημερονία γέννησης της Μαλβίνας Κάραλη - Χαριτοπούλου είναι: ******. Η Μαλβίνα μας άφησε στις 6-2-2002. Αν θέλουν οι αξιόλογοι συνεργάτες αστρολόγοι εδώ, ας μας πούν κάποια πράγματα για το γενέθλιο ωροσκόπιο της Μαλβίνας, καθώς και το αν μας έλεγε κάτι η αστρολογία για την ημέρα θανάτου της.
Ευχαριστώ.
Dell Piero
23-10-2006, 08:06 PM
Κατά το παρελθόν είχαν δημιουργηθεί θέματα από συγγενείς ανθρώπων που δεν επιθυμούσαν οι ημερομηνίες των ανθρώπων τους να υπάρχουν σε περιοδικά αστρολογίας.
Κατά συνέπεια προσωρινά αφαιρείται η ημερομηνία μέχρι να γίνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις και διευκρινήσεις.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Zadok
31-10-2006, 01:14 AM
Μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, ας υποβάλλω τα σέβη μου στη γνήσια Υδροχόο...
http://www.klik.gr/126/malvina/9.jpg
*Astropeleki*
31-10-2006, 01:24 AM
Έτσι εξηγείται!
Ας το παινευτούμε εμείς οι Υδροχοϊνες..........
Ντόμπρα προσωπικότητα η Μαλβίνα! Κρίμα που έφυγε τόσο γρήγορα......
kiaRRa
31-10-2006, 01:38 AM
Aυτό ήταν.Θα πάρουν τα μυαλά των υδροχόων αέρα,και τους είχαμε βάλει σε τάξη.:toung: Πέρα από την πλάκα, αξεπέραστη ευφυία η Μαλβίνα!