PDA

View Full Version : Ερωτική πρόβλεψη

fillenia
21-12-2004, 09:05 PM
Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργια στο φορουμ και χαίρομαι που βρήκα κάτι "σύγχρονο" στην αστρολογία, τουλάχιστον σε αυτό το χώρο. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας προσπάθεια.

Οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι βασικές αλλά προσπαθώ να τις επεκτείνω για προσωπική χρήση. Χρειάζομαι την πρόβλεψη-συμβουλή σας, εφόσον σας επιτρέπεται, στην ερωτικη μου ζωή. Υπάρχει μια δυνατή σχέση ερωτική και φιλική ταυτόχρονα. Δεν αμφισβητώ τα δυνατά συναισθήματα του συντρόφου, στα οποία επιμένει άλλωστε σταθερά. Ομως από τον Ιούλιο και μετά, σταδιακά, και με κορύφωση τον Σεπτέμβριο- Οκτώβριο, άρχισε να εκφράζεται όλο και λιγότερο και νιώθω πως απομακρύνθηκε, αν και επιμένει πως τον αδικώ. Πάντοτε όμως εκφραζόταν με δυσκολία. Που οφείλεται αυτή η "αποστασιοποίηση", θα συνεχιστεί? Να απομακρυνθώ ή να παραμείνω ? Να τονίσω εδώ πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που τον έχουν κουράσει. Εκτός από τα ερωτικά μας συνδέει και μια δυνατή φιλία που δεν θα ήθελα να χάσω. Η επίδραση του Ουρανού επάνω μου με έχει αναστατώσει... ήρθαν και οι εκλείψεις...οι ανάδρομοι πλανήτες του φθινοπώρου....
Τα στοιχεία μας είναι
3/6/1960 13.00 Αθήνα - γυναίκα
23/9/77 12.00 Αθήνα - άνδρας

Σας ευχαριστώ για την συνδρομή σας,

fillenia

Λίλιαν Σίμου
23-12-2004, 12:33 AM
Αγαπητή fillenia

Όπως θα καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο λόγω χώρου και ανοικτής επικοινωνίας, να δώσω μία αναλυτική απάντηση. Εφ όσον γνωρίζετε αστρολογία, ξέρετε πως η πρόγνωση απαιτεί πολύωρη μελέτη και πολλά συστήματα σε συνδυασμό. Ωστόσο,θα προσπαθήσω να κάνω μία προσέγγιση του θέματός σας, στα μέτρα του δυνατού με τις συνθήκες αυτές.
Κατ' αρχήν, έχετε τη τάση να δημιουργείτε στέρεα δεσμά με τις φιλίες σας. ΑΥτό σας επηρεάζει προσωπικά και πολλές φορές, σας προσδίδει άγχος με την ανάλυση της λεπτομέρειας, στην οποία επιδίδεστε. Μάλιστα από τώρα και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, το θέμα της φιλίας και πώς το εισπράττετε, θα διαμορφωθεί, καθώς θα ωριμάσετε στις επιλογές σας και θα γίνετε πιο επιλεκτική, ώστε να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να στενοχωριέται γι' αυτό.
Εσάς οι εκλείψεις δεν σας επηρέασαν ιδιαίτερα, εκτός τον Ποσειδώνα σας, ο οποίος όμως κάνει καλές όψεις γενικά, και ενδέχεται να έγινε αφορμή μίας απομυθοποίησης, αν όντως είχατε εξιδανικεύσει κάποιον ή κάποια κατάσταση.
Ο Ουρανός, σαν τράνζιτ στο γενέθλιο δεν δημιουργεί κάτι. Ωστόσο,στο ετήσιό σας, (από τα τελευταία γενέθλια ως τα επόμενα), δημιουργεί διάσταση στις προσωπικές σχέσεις. Η χρονιά που διανύετε, σας ωθεί να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε σταθερή γνώση και είναι θετικά για τα νοητικά θέματα. Στα αισθηματικά, όμως, φαίνεται μία χρονιά στενόχωρη, με ταλαιπωρία ή θλίψη. Σας βοηθά πολύ μία διδαχή που έχετε πάρει ή που θα πάρετε φέτος, και θα μάθετε να είστε πιο πρακτική και προσγειωμένη στα φλέρτ σας. Από την άλλη πλευρά, ενώ αυτό σας απασχολεί σημαντικά, λάθη που έχουν γίνει πριν τα γενέθλιά σας, ή καρμικές καταβολές με το φλερτ σας, δημιουργούν καθυστερήσεις ή δυσκολίες στην εξέλιξη της σχέσης σας. Ο Χάρτης δείχνει μάλλον μία απομόνωση/απομάκρυνση από το ταίρι σας. Δεν είναι πολύ ευνοϊκό. Αλλά, ακόμη κι αν δεν προχωρήσει καλά η κατάσταση (γιατί το ωροσκόπιο δείχνει τάσεις, δεν υποχρεώνει στις κινήσεις- απλά περιορίζει ή ευνοεί) θα σας έλεγα, πως θα δείτε βελτίωση κι ίσως καλύτερες προοπτικές, από το επόμενο φθινόπωρο, γιατί εν γένει, το επόμενο ετήσιο ωροσκόπιο φαίνεται πολύ πιο ευνοϊκό για τα αισθηματικά σας.
Ο φίλος σας περνά φέτος μία περίοδο που αναζητά την ταυτότητά του, τη μελλοντική του πορεία. Είναι σε μία φάση αλλαγών, πολύ σημαντική για τον ίδιο, θα υποστεί μία μεταμόρφωση και μέσα σ' αυτή, ψάχνει την έννοια της γυναίκας/συντρόφου και της γυναίκας/πάθους. Είναι σε τριβή διαρκή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού του, κι ίσως η απομάκρυνση να είναι απόσυρση ακριβώς για να αναζητήσει τη νέα του πορεία. Στο αισθηματικό του κομμάτι, δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, περισσότερο για λάθη που έχει ήδη κάνει. Καλό θα ήταν για τον ίδιο, να μην τα επαναλάβει στο μέλλον. ειδικά στη πορεία αυτής της χρονιάς.

Δυστυχώς, δεν έχω το περιθώριο για να πω άλλα. Πιστεύω σας έδωσα μία κεντρική ιδέα. Από την άλλη, ίσως ένα ραντεβού σε έμπειρο αστρολόγο, να σας προσφέρει την εξήγηση που χρειάζεστε και λεπτομερέστερη καθοδήγηση. Σύντομα θα έχουμε και προβλέψεις για τα αισθηματικά του 2005. Αν πάλι επιθυμήσετε μία ανάλυση από αυτές που προσφέρονται στο φόρουμ, συναστρίας ή πρόγνωσης, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

περιμένουμε ιδέες ή απορίες για τα άρθρα μας
ευχαριστούμε για τη παρουσία σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fillenia
23-12-2004, 08:40 PM
Αγαπητή Λίλιαν,

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόβλεψή σου. Περιεκτική και κατατοπιστική.
Πράγματι είχα την αίσθηση πως οι εκλείψεις δεν με άγγιξαν ιδιαίτερα και ... ανησύχησα που εγώ ένιωθα καλά και οι άλλοι βολόδερναν! Το ίδιο και ο φίλος μου. Η απομυθοποίηση είχε άλλωστε ξεκινήσει ενα μήνα πριν και ήταν επώδυνη. Αντιμετώπιζα ήδη τις συνέπειες από την διδαχή των λαθών μου. Ελπίζω να βρίσκομαι σε καλό δρόμο πια, αν και ταλαιπωρούμαι και στο εξής να οριοθετώ σωστά το συναισθηματικό μου δόσιμο, που όπως κατάλαβες είναι άπλετο! Χαίρομαι που ο Ουρανός θα διευρύνει τις γνώσεις μου. Είμαι φοιτήτρια στο ΕΑΠ, σπουδάζω Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, και ήταν βαθιά επιθυμία μου. Ελπίζω να φτάσω και στο πτυχίο! Στις προσωπικές μου σχέσεις υπάρχει διάσταση και νιώθω πως θα συνεχιστεί για καιρό. Διαπιστώνω όμως και μια δυναμική που παλιά δεν διέθετα και εύχομαι να την διατηρήσω.
Οσο για τον φίλο μου, πράγματι και εγώ αισθάνομαι πως έχει αποσυρθεί για τους λόγους που αναφέρεις. Το ότι σε μένα "ανακάλυψε" την γυναίκα/σύντροφο είναι αδιαμφισβήτητο, το ομολογεί όπως μπορεί. Μέσα στο καλοκαίρι μάλλον θεώρησε πως γνώρισε και την γυναίκα/πάθος αλλά χωρίς τα εκατέρωθεν δυνατά συναισθήματα, που γι αυτόν είναι απαραίτητα. Ενιωθα κι εγώ πως τον τροφοδοτούσα με το συναίσθημα για να διατηρεί το πάθος προς την άλλη μεριά. Νομίζω όμως πως απομακρύνθηκε και απο εκεί. Η μητέρα του, δυστυχώς είναι το πρότυπό του σε όλες τις σχέσεις του και πρέπει να αναθεωρήσει. Εχει πάρει πράγματι πολύ θλίψη από προηγούμενες σχέσεις του και είναι επιφυλακτικός. Γενικά πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλες τις σχέσεις του,φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, έπαγγελματικές. Αυτά όλα για την ενημέρωσή σου και εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα και για όλους. Θέλω να γνωρίζω τις τάσεις για να μπορώ να ελέγχω.
Σε ευχαριστώ και πάλι

Καλές Γιορτές :)