View Full Version : Aιγοκεροι γενικα
Marlene
19-09-2006, 07:55 PM
Αυτη την περιοδο,εκτος απο τον βλακα Ιχθυ με τον οποιο παιζω κρυφτουλι,εχουν πεσει στα διχτυα μου ενας Κριος και ενας που νομιζω οτι ειναι Αιγοκερως.Το νομιζω γιατι "βρωμαει" αιγοκεριλα ρε παιδι μου,αλλα επειδη δεν παιρνω και ορκο,το ψαξιμο που κανω για εμφανισιακες περιγραφες εχει γινει πιο εντονο.Λοοοοοιιιπον,επειδη εχω ελλειψη στον τομεα αυτο,θα μπορουσατε να μου δωσετε μερικα στοιχεια οσον αφορα Αιγοκερους;:embarrest :unsure:
Deodonus
20-09-2006, 12:42 AM
Απ'ό,τι έχω παρατηρίσει, έχουν γενικά καλό σώμα, μέτριο ανάστημα, είναι συνήθως είναι γυμνασμένοι και είναι νευρικοί πολλές φορές...
Κασσιόπη
20-09-2006, 01:50 AM
Ε, όχι και μετρίου αναστήματος. Είμεθα ευθυτενείς και δίνουμε την αίσθηση του μήκους σε κατακόρυφη διεύθυνση.
Fotini Christodoulou
20-09-2006, 10:31 AM
Καταρχάς... καλή υπομονή!
Ειναι σοβαροί,ντυνονται κλασσικά,είναι συνήθως ψηλοί,οχι γεροδεμένοι αλλά μάλλον λεπτοί και δείχνουν πολλές φορές μεγαλύτεροι σε ηλικία απο ότι είναι.
Marlene
20-09-2006, 01:12 PM
Απ'ό,τι έχω παρατηρίσει, έχουν γενικά καλό σώμα, μέτριο ανάστημα, είναι συνήθως είναι γυμνασμένοι και είναι νευρικοί πολλές φορές...
E οχι και μετριου αναστηματος..κοτζαμ γαιδαρος:laugh:
Εχουν ομως και μια.. ακαμψια σωματικη:unsure:
Fotini Christodoulou
20-09-2006, 01:18 PM
Εχουν ομως και μια.. ακαμψια σωματικη:unsure:
Και όχι μονο σωματική!!!!:toung:
Αν δέ ,εχεις πετύχει λαχείο με έντονα στοιχεία Παρθένου,δεν θα χρειαστείς μόνο υπομονή,αλλά και ένα ξεσκονόπανο,φορητη ηλεκτρική σκούπα και τελικά χαπάκια για την πίεση!!!
ΚΑΙ προς Θεού μην μετακινήσεις τίποτα ακομα κι αν πρόκειται για το ποτηρι του καφέ που πινετε ,διότι τα έχει οργανωμένα και σε ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη!:nuts:
Κασσιόπη
20-09-2006, 01:21 PM
Αν δέ ,εχεις πετύχει λαχείο με έντονα στοιχεία Παρθένου,δεν θα χρειαστείς μόνο υπομονή,αλλά και ένα ξεσκονόπανο,φορητη ηλεκτρική σκούπα και τελικά χαπάκια για την πίεση!!!
ΚΑΙ προς Θεού μην μετακινήσεις τίποτα ακομα κι αν πρόκειται για το ποτηρι του καφέ που πινετε ,διότι τα έχει οργανωμένα και σε ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη!:nuts:
Τελικά , το ότι ο Αιγόκερως δεν δείχνει τρυφερότητα στον Καρκίνο και δεν τον καταλαβαίνει, είναι μύθος! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... :toung:
Marlene
20-09-2006, 01:21 PM
Ποιος ξερει,μπορει να μη χρειαστει να μαλωσουμε για τετοια ζητηματα....με τον ωροσκοπο μου στην Παρθενο:laugh:
Fotini Christodoulou
20-09-2006, 01:40 PM
Τελικά , το ότι ο Αιγόκερως δεν δείχνει τρυφερότητα στον Καρκίνο και δεν τον καταλαβαίνει, είναι μύθος! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... :toung:
Ε,ο ευθυτενής Αιγόκερως είναι το θέμα μας!
Οταν ανοιχτει θέμα για τους Καρκίνους βλεπουμε!:toung:
Κασσιόπη
20-09-2006, 01:44 PM
Ε,ο ευθυτενής Αιγόκερως είναι το θέμα μας!
Οταν ανοιχτει θέμα για τους Καρκίνους βλεπουμε!:toung:
Μην το στρίβεις, πονηρέ Καρκίνε! :toung:
Κι ο ευθυτενής Αιγόκερως νιώθει την ανάγκη να του φέρονται τρυφερά. ;)
panther
20-09-2006, 01:47 PM
Αχχχ κοπελιά!!! Αιγόκερως είπες???
Μια λέξη μόνο: ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
Συμφωνώ με την προλαλήσασα (roadrunner) και να συμπληρώσω ότι θα τσεκάρει κάθε σου κουβέντα κάθε σου κίνηση και εάν αντιληφθεί ότι δεν του κάνεις τότε ... αντίος αμίγκος!!!
Γενικά, θα αισθάνεσαι ότι περνάς εξετάσεις!!! Κρόνος είναι αυτός...τι να κάνουμε:toung:.
Κασσιόπη
20-09-2006, 01:52 PM
Καταγέλλω τη συντονισμένη προσπάθεια του Καρκινίστικου μπλοκ (Marlene, roadrunner, panther) να βγάλει το δίπολό τους κακό, στραβό, κι ανάποδο! :toung:
panther
20-09-2006, 01:58 PM
Καταγέλλω τη συντονισμένη προσπάθεια του Καρκινίστικου μπλοκ (Marlene, roadrunner, panther) να βγάλει το δίπολό τους κακό, στραβό, κι ανάποδο! :toung:
Δηλαδή, θες να μου πεις ότι δεν τσεκάρετε τα πάντα στον άλλον και ιδιαίτερα αυτόν που θα βάλετε δίπλα σας??? Κάνω λάθος?
Κασσιόπη
20-09-2006, 02:02 PM
Δηλαδή, θες να μου πεις ότι δεν τσεκάρετε τα πάντα στον άλλον και ιδιαίτερα αυτόν που θα βάλετε δίπλα σας??? Κάνω λάθος?
Θέλουμε ο άνθρωπος που θα έχουμε δίπλα μας να αξίζει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα. Αυτός ο οποίος τσεκάρει το παραμικρό, και είναι ικανός να κρατήσει μουτρά απλώς και μόνο με την υποψία ότι μπορείς να του κάνεις το τάδε (μικρό η μεγάλο), είναι μάλλον ο Καρκίνος...
Γενικότερα θα έλεγα πως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να μας σέβονται και να μας το δείχνουν.
Fotini Christodoulou
20-09-2006, 02:09 PM
Θέλουμε ο άνθρωπος που θα έχουμε δίπλα μας να αξίζει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα. Αυτός ο οποίος τσεκάρει το παραμικρό, και είναι ικανός να κρατήσει μουτρά απλώς και μόνο με την υποψία ότι μπορείς να του κάνεις το τάδε (μικρό η μεγάλο), είναι μάλλον ο Καρκίνος...
Γενικότερα θα έλεγα πως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να μας σέβονται και να μας το δείχνουν.
Ενίσταμαι καθότι δεν κάναμε καρκινίστικο μπλόκ-απλά μιλαμε πολύ οι Καρκίνες του σάιτ!
Κατα δευτερον τα βαζουμε με τους Αιγόκερους,αλλά γράφουμε συνεχώς στο θέμα.Αυτό μαλλον ειναι γενικά θεμα γυναικέιας ψυχολογίας-αλλο λεμε & άλλο εννοουμε-συμπαθατε με κυρίες μου!
Κατά την γνώμη μου ,ΟΛΟΙ επιθυμουμε να εχουμε καποιον ναθρωπο που θα αξίζει!;)
Συμφωνω πως ο Καρκίνος στέκεται πολλές φορες σε λεπτομέρειες ,αλλά συνηθως τα μουτρα μας κρατάνε για 5 δευτερόλεπτα!
Αυταααααααα απο μένα!
panther
20-09-2006, 02:22 PM
Εγώ δεν ανέφερα για πείσματα ή μούτρα, απλά είπα ότι τσεκάρουν το παραμικρό. Και γενικά οι αιγόκεροι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωπο - άσχετα με τα ζώδια - θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον να τους σέβεται;)
Marlene
20-09-2006, 02:22 PM
Ενίσταμαι καθότι δεν κάναμε καρκινίστικο μπλόκ-απλά μιλαμε πολύ οι Καρκίνες του σάιτ!
Κατα δευτερον τα βαζουμε με τους Αιγόκερους,αλλά γράφουμε συνεχώς στο θέμα.Αυτό μαλλον ειναι γενικά θεμα γυναικέιας ψυχολογίας-αλλο λεμε & άλλο εννοουμε-συμπαθατε με κυρίες μου!
Συμφωνω πως ο Καρκίνος στέκεται πολλές φορες σε λεπτομέρειες ,αλλά συνηθως τα μουτρα μας κρατάνε για 5 δευτερόλεπτα!
Αυταααααααα απο μένα!
5 δευτερολεπτα...5 λεπτα...5 μερες..αναλογως:nuts: :laugh:
Τελοσπαντων,ειχα διαβασει σε καποιο θεμα οτι οι Αγοκεροι βγαινουν και σε "μπουκλωτή" βερσιον.Ειναι αληθεια?:unsure:
panther
20-09-2006, 02:34 PM
5 δευτερολεπτα...5 λεπτα...5 μερες..αναλογως:nuts: :laugh:
Τελοσπαντων,ειχα διαβασει σε καποιο θεμα οτι οι Αγοκεροι βγαινουν και σε "μπουκλωτή" βερσιον.Ειναι αληθεια?:unsure:
Τι βερσιόν? Τι είναι αυτό?:wacko::wacko::wacko:
Κασσιόπη
20-09-2006, 02:39 PM
Αυταααααααα απο μένα!
Το να μιλάνε οι Καρκίνοι για τους Αιγόκερους και το αμφίδρομο, νομίζω πως είναι από τις πιο συνήθεις πρακτικές, μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνεται η αστρολογία. Όπως και σε ότι άλλο έχει να κάνει με διπολικές σχέσεις, ειδικότερα μεταξύ ηλιακών ζωδίων. Βάσει αυτού, είναι λογικό να συμπίπτουν οι απόψεις πχ. των Καρκίνων για τους Αιγόκερους. Εξ' ου και ο όρος "καρκινίστικο μπλοκ" , αν και πίστευα πως φάνηκε πως τέθηκε χαριτολογώντας. Τελοσπάντων, το αποσύρω εφόσον προκάλεσε υποβολή ενστάσεων.
Την θέση σχετικά με τη γυναικεία ψυχολογία ομολογώ πως δεν την κατάλαβα πλήρως, αλλά δεν έχει σημασία. Εμείς να' μαστε καλά. :)
Τώρα σχετικά με το τι θέλει ο καθένας, πως ορίζει το τι αξίζει και τι όχι, νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως ο καθένας το ορίζει διαφορετικά. Ίσως να έχει σημασία μόνο η διαχρονικότητα του ορισμού για τον καθένα. Αλλά σίγουρα αυτό ξεφεύγει από τους "Αιγόκερους γενικά".
Σχετικά με τα μούτρα των Καρκίνων , προφανώς και θα ξέρεις καλύτερα.
Κασσιόπη
20-09-2006, 02:49 PM
Εγώ δεν ανέφερα για πείσματα ή μούτρα, απλά είπα ότι τσεκάρουν το παραμικρό. Και γενικά οι αιγόκεροι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωπο - άσχετα με τα ζώδια - θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον να τους σέβεται;)
Δεν είπα ότι ανέφερες αυτό, απλώς θέλησα να εστιαστώ πως το ίδιο, και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση, το κάνει ο Καρκίνος, ίσως κι για αυτό αισθάνεται πως εισπράττει κάτι από τον Αιγόκερω. Βάσει της λογικής δηλαδή "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια". Απλώς ο Αιγόκερως όσο σημαντικό και να θεωρεί ένα ζήτημα, δεν θα το συζητήσει πολλές φορές, θα το θέσει μια και τελείωσε.
Γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολοι άνθρωποι οι Αιγόκεροι, απλώς την ίδια υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στους άλλους περιμένουν και να την δουν να τους ανταποδίδεται. Κι αυτό πολλές φορές προκαλεί προβλήματα.
Όσο για το θέμα του σεβασμού, για τους Αιγόκερους ξέρω καλά πως η τακτική του "γραμματοσήμου" δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση, ενώ σε άλλα ζώδια αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω. Και δεν εννοώ την εφαρμογή της μόνο σε αισθηματικά ζητήματα.
panther
20-09-2006, 02:59 PM
Εντάξει κατάλαβα. Απλά, δεν αντιλήφθηκα ότι μιλάγαμε για τους Καρκίνους, εφόσον το θέμα ήταν οι Αιγόκεροι. Τέλος πάντων, συμφωνώ με αυτά που γράφεις:bigsmile:
Δεν είπα ότι ανέφερες αυτό, απλώς θέλησα να εστιαστώ πως το ίδιο, και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση, το κάνει ο Καρκίνος, ίσως κι για αυτό αισθάνεται πως εισπράττει κάτι από τον Αιγόκερω. Βάσει της λογικής δηλαδή "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια". Απλώς ο Αιγόκερως όσο σημαντικό και να θεωρεί ένα ζήτημα, δεν θα το συζητήσει πολλές φορές, θα το θέσει μια και τελείωσε.
Γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολοι άνθρωποι οι Αιγόκεροι, απλώς την ίδια υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στους άλλους περιμένουν και να την δουν να τους ανταποδίδεται. Κι αυτό πολλές φορές προκαλεί προβλήματα.
Όσο για το θέμα του σεβασμού, για τους Αιγόκερους ξέρω καλά πως η τακτική του "γραμματοσήμου" δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση, ενώ σε άλλα ζώδια αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω. Και δεν εννοώ την εφαρμογή της μόνο σε αισθηματικά ζητήματα.
Κασσιόπη
20-09-2006, 03:22 PM
Εντάξει κατάλαβα. Απλά, δεν αντιλήφθηκα ότι μιλάγαμε για τους Καρκίνους, εφόσον το θέμα ήταν οι Αιγόκεροι. Τέλος πάντων, συμφωνώ με αυτά που γράφεις:bigsmile:
Ναι, συγγνώμη, όντως άφησα ένα νοηματικό κενό. Χαίρομαι που συμφωνούμε τελικά. :)
Marlene
21-09-2006, 10:13 PM
Τι βερσιόν? Τι είναι αυτό?:wacko::wacko::wacko:
Oτι ο ωροσκοπος αιγοκερως μπορει να δωσει στο ατομο σκουρα,πολυ σγουρα μαλλια:unsure: :worried:
*Astropeleki*
21-09-2006, 11:17 PM
Εγώ πάντως ξέρω (απ'όσο θυμάμαι) δύο Αιγόκερους.... και δεν μοιάζουν καθόλου εξωτερικά!!!! Μόνο και βάση του ηλιακού τους ζωδίου, ο ένας είναι σχετικά μετρίου ύψους (1,65 και πολύ λέω), μελαχροινός και με σχετικά σκούρο δέρμα και ο άλλος ψηλός ίσα με κει πάνω (1,90) με ανοιχτό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά :wacko: ... επομένως βγαίνουν μάλλον σε πολλές βερσιόν :toung:
Το κοινό τους χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικοί τύποι και σε βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν σε ότι και αν ζητήσεις !!! Αυτό βέβαια μόνο με βάση του ηλιακού ζωδίου και ειδικά αν έχεις και στο προσωπικό σου ωροσκόπιο πολύυυυυυ Αιγόκερω.... επομένως ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ :toung:
panther
25-09-2006, 04:54 PM
Oτι ο ωροσκοπος αιγοκερως μπορει να δωσει στο ατομο σκουρα,πολυ σγουρα μαλλια:unsure: :worried:
Εγώ πάντως όσους Αιγόκερους γνώρισα ήταν σχετικά κοντοί 1,75 περίπου, μελαχρινοί με ίσια μαλλιά!!!
Διασκεδαστικοί είναι???:wacko::wacko::wacko:
Fotini Christodoulou
25-09-2006, 04:58 PM
Ενας που γνωρίζω εγώ πάλι είναι ψηλός και πολύ αδύνατος με σπαστά μαλλιά.
Απο το ζώδιο και μόνο δυσκολα να πεις για την εμφάνιση.:blink:
για το αν είναι διασκεδαστικοί, ειπαμε!Καθώς καθαρίζουν, διασκεδάζουν κιόλας!χεχεχε:toung: Οι άλλοι βεβαια τους κοιτάνε απορημένα καθώς πρίν φάνε τους αρπάζουν το πιάτο για να το πλύνουν!:blink: :toung:
moutro28
25-09-2006, 11:25 PM
Εγώ ως Αιγόκερως μπορώ να σας πω ότι δεν είμαι: οικονόμα, συντηρητική, υπομονετική κλπ. Ίσως γιατί έχω πολύ φωτιά στον χάρτη (ωροσκόπος Κριός, Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη).
Μπορώ όμως να σας πω ότι οι αιγόκεροι όσο μεγαλώνουμε χαλαρώνουμε, είμαστε λιγότερο στην ... τσίτα και σοβαροφανείς.
Οι Αιγόκεροι, κυρίως οι άντρες είναι πολύ ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές αλλά τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους κοροϊδέψουν και θα τους απορρίψουν. Και γι' αυτό το παίζουν βαριά πεπόνια.
ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
panther
26-09-2006, 10:24 AM
Εγώ ως Αιγόκερως μπορώ να σας πω ότι δεν είμαι: οικονόμα, συντηρητική, υπομονετική κλπ. Ίσως γιατί έχω πολύ φωτιά στον χάρτη (ωροσκόπος Κριός, Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη).
Μπορώ όμως να σας πω ότι οι αιγόκεροι όσο μεγαλώνουμε χαλαρώνουμε, είμαστε λιγότερο στην ... τσίτα και σοβαροφανείς.
Οι Αιγόκεροι, κυρίως οι άντρες είναι πολύ ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές αλλά τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους κοροϊδέψουν και θα τους απορρίψουν. Και γι' αυτό το παίζουν βαριά πεπόνια.
ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
Αυτό ξανα πές το! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Marlene
26-09-2006, 01:11 PM
ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
Nαααιιι ναααιιιι!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
giorgosb71
09-10-2006, 05:18 PM
Πολύ άνθρωποι με έντονη "κρόνια προσωπικότητα" κυρίως με ωροσκόπο Αιγόκερω έχουν τις άκρες των χειλιών τους προς τα κάτω,δίνοντας έτσι στο πρόσωπο τους μια έκφραση μόνιμης "ξινίλας" Εγώ πάντως σαν Ταύρος που είμαι (4 πλανήτες στον Ταύρο ) τα γουστάρω τρελά τα Αιγοκεράκια:bigsmile:
Marlene
10-10-2006, 06:05 PM
H μητερα μου λεει πως ενας Αιγοκερως ειναι σαν να εχει καταπιει λοστο:laugh:
Λευκή
10-10-2006, 09:16 PM
Τελικά τους καημένους τους Αιγόκερους δεν τους έφτανε ο Κρόνος...Έπρεπε να αποτελούν και ένα απ τα πιο παρεξηγημένα ζώδια ομολογουμένως:blink:
Μόνο όποιος έχει την τύχη να τους γνωρίσει καλά καταλαβαίνει την αξία τους...;)
Dell Piero
10-10-2006, 09:27 PM
Τελικά τους καημένους τους Αιγόκερους δεν τους έφτανε ο Κρόνος...Έπρεπε να αποτελούν και ένα απ τα πιο παρεξηγημένα ζώδια ομολογουμένως:blink:
Ίσως να το αναστρέψουμε; Όποιος είχε την ατυχία να τους γνωρίσει κατάλαβε την ακαμψία τους; :toung:
Ίσως να το αναστρέψουμε; Όποιος είχε την ατυχία να τους γνωρίσει κατάλαβε την ακαμψία τους; :toung:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!!
Ήθελα κ εγώ να γράψω κάτι επ' αυτού, αλλά με κάλυψες συνοψίζοντας τη σκέψη μου!!
Fotini Christodoulou
11-10-2006, 11:09 AM
Η αληθεια είναι ότι όλοι κρινουμε βαση εμπειριων μας,καλών ή κακων!
Επίσης προσωπικά δεν ξερω και πολλούς ανθρωπους του ζωδίου αυτού,αλλα η αλήθεια είναι οτι με μπερδευουν και αδυνατώ να τους καταλαβω!:weird:
Υπαρχουν συμπαθητικοι ή λιγοτερο συμπαθητικοι άνθρωποι ,ασχετα με το ζώδιο.Αρα συμφωνω οτι στο οτι ισως τους παρεξηγουμε.
Αλλά μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι ειναι συνήθως υπερβολικά "κλειστοι" και υπερβολικά σοβαροι(εξ ου και ο χαρακτηρισμός άκαμπτοι!):bigsmile:
(Μια και ειπώθηκαν και καποια πράγματα περί διπολου λέω να κανω ανακωχή ....Κασσιόπηηηηηη λευκή σημαίαααα χεχεχεεεεεεεε :laugh: )
Κασσιόπη
11-10-2006, 11:23 AM
roadrunner,
ουγκ! (μετά υποκλίσεως) , χεχε. :)
moutro28
11-10-2006, 04:58 PM
Πολύ άνθρωποι με έντονη "κρόνια προσωπικότητα" κυρίως με ωροσκόπο Αιγόκερω έχουν τις άκρες των χειλιών τους προς τα κάτω,δίνοντας έτσι στο πρόσωπο τους μια έκφραση μόνιμης "ξινίλας" Εγώ πάντως σαν Ταύρος που είμαι (4 πλανήτες στον Ταύρο ) τα γουστάρω τρελά τα Αιγοκεράκια:bigsmile:
Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).
Κασσιόπη
11-10-2006, 05:09 PM
Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).
Χειρουργικά ακριβές το σχόλιο!! Μπράβο moutro28!!! Perfect
alegra
11-10-2006, 06:43 PM
Μιας και έχω πατέρα και μητέρα Αιγόκερους, αφού δεχτώ τα συλλυπητήριά σας, :cheesy: έχω να δηλώσω πως είναι άνθρωποι που δεν παρεκλίνουν εύκολα απο τις συνήθειες και τα πιστεύω τους. Αυστηροί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, (βρε λες να είχαμε χρωστούμενα απο προηγούμενες ζωές?), απο τρυφερότητα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, απο δημοκρατία μεσα στο σπίτι, μια απο τα ίδια, όσο για εξόδους στα νιάτα μου? Μες την τρελή χαρά με είχαν. Στις θείες και μές το σπίτι. Μην ξωκείλουμε κι όλας. :blink:
Αλλα δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και τα καλά τους. Φροντισαν να έχω απο όλα. Τα φροντιστήριά μου, σπίτι, εξοχικό, ότι ήθελα να σπουδάσω θα μπορούσα (αν είχα μυαλό, αλλά δεν :toung: ), μου εξασφάλισαν εργασία. Ως και αυτοκίνητο μου πήραν. Οπότε κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Δεν μπορούμε να είμαστα απόλυτοι, αλλά πρέπει να εκτιμούμε τις καταστάσεις.
Τελικά, ότι έχει ο καθένας, δίνει...
Fotini Christodoulou
11-10-2006, 08:21 PM
ΑΡΑ πρέπει να τους πετύχεις στην σωστή ηλικία προς "κατανάλωση"!Τωρα εξηγούνται όλα!:toung:
Κατά τ'αλλα συμφωνώ!(Ειμαστε και σε ανακωχή.:laugh: )
panther
12-10-2006, 11:14 AM
Μιας και έχω πατέρα και μητέρα Αιγόκερους, αφού δεχτώ τα συλλυπητήριά σας, :cheesy: έχω να δηλώσω πως είναι άνθρωποι που δεν παρεκλίνουν εύκολα απο τις συνήθειες και τα πιστεύω τους.
:scared:και πατέρα και μητέρα? Εγώ έχω μόνο τη μητέρα μου και είμαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όχι να είχα και τους δύο.:toung::toung::toung:
Πάντως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι αυστηροί, αλλά είναι καλοί γονείς. Θα δώσουν και την ζωή τους για το παιδί! Πάντως, εάν βρεις το κουμπί τους, μετά από πολύ κόπο βέβαια, θα δεις ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι από εσένα.;)
Marlene
12-10-2006, 05:47 PM
Εγω μαλλον ανηκω στην κατηγορια ανθρωπων που το ονομαζουν "θλιψη"
Marlene
12-10-2006, 06:00 PM
Aαα και η μητερα μου εχει Αφροδιτη στον Αιγοκερω.Για φαντασου τετοια περιπτωση..ευτυχως που εχει αλλες καλυτερες (υποθετω) θεσεις σε πλανητες:worried:
altamira
12-10-2006, 11:36 PM
Πολύ σωστή παρατήρηση Moutro28! :bigsmile:
moutro28
13-10-2006, 06:40 PM
Χειρουργικά ακριβές το σχόλιο!! Μπράβο moutro28!!! Perfect
Eυχαριστώ! Ως Αιγόκερως που έχω πατήσει τα 30 - ηλικία ιδιαίτερα κρίσιμη για τους εκπροσώπους του ζωδίου - έχω κάνει μια σχετική διατριβή στο θέμα - συνειδητοποιήσα πόσο ακριβές είναι αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που μεγαλώνουν και σε αυτούς που ωριμάζουν.
Οι Αιγόκεροι, αν δεν έχουν κάποια πολύ "κουλή" όψη στον χάρτη τους νομίζω ότι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Αν δε έχουν ... καλές όψεις ποιος τους πιάνει.
Αν κρίνω λοιπόν από τον εαυτό μου, θεωρώ ότι ο συνδυασμός του φλογερού ωροσκόπου (Κριός) - ερμή (τοξότης) - αφροδίτη (τοξότης) μου δίνει πολλά "γκάζια" και με κάνει φύση εξερευνητική - περίεργη αλλά όχι παράτολμη και επιπόλαιη γιατί ο ήλιος και ο διας στον αιγόκερω με κάνουν λογική και πρακτική.
Και η σελήνη στον ζυγό συγκρατεί τον πεισματάρη και ετοιμοπόλεμο άρη στο σκορπιό. Το άλλο μου ... ευτύχημα είναι ότι ο βαρύς και ασήκωτος Κρόνος είναι στους διδύμους.
Συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγουμε όλοι: το ηλιακό ζώδιο από μόνο του δεν λέει τίποτα και οι γενικεύσεις του τύπου οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με Παρθένους και Ταύρους είναι εντελώς λανθασμένες. Φανταστείται έναν Παρθένο που έχει όλους σχεδόν τους πλανήτες σε Αιγκόκερω και Ταύρο: Τραγωδία ! (εγώ ξέρω πολύ καλά τέτοιον). Ενας Δίδυμος όμως με σελήνη στον Παρθένο είναι μια χαρά. Σας το εγγυόμαι.
moutro28
13-10-2006, 06:47 PM
ΑΡΑ πρέπει να τους πετύχεις στην σωστή ηλικία προς "κατανάλωση"!Τωρα εξηγούνται όλα!:toung:
Κατά τ'αλλα συμφωνώ!(Ειμαστε και σε ανακωχή.:laugh: )
Στη σωστή ηλικία και για τους δύο. Διότι όταν είναι 20 ετών Τοξότης ο συνομίλικος Αιγόκερως θα σου χτυπάει στα νεύρα. Ενώ στα 35 - 40 με παιδιά, σκυλιά, στεγαστικά δάνεια, δίδακτρα, κέρβερο διευθυντή - αφεντικό κλπ. μια αφοσιωμένη σύζυγος Αιγόκερως που θα κάνει αρνάκι τον διευθυντή - αφεντικό, δε θα φουσκώνει τις κάρτες, θα είναι ψύχραιμη, θα φροντίζει τα παιδιά, θα είναι σέξι, θα δημιουργεί ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και θα σε στηρίζει στα δύσκολα είναι λαχείο.
thespindoctor
22-10-2006, 04:24 AM
Εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω, με Ερμή, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σας λέω ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά! ΧΑ! :bigsmile:
:love: :love:
Λευκή
23-10-2006, 03:30 AM
Εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω, με Ερμή, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σας λέω ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά! ΧΑ! :bigsmile:
:love: :love:
αναλόγως τι πάει στον πρώτο και τι στον δωδέκατο...:toung:
kiaRRa
28-10-2006, 08:43 PM
Είμαι και εγώ αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω και οι υπόλοιποι της οικογένειας απλά αιγόκεροι!Αρχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παπά να μας διαβάσει!Γενικά όμως είμαστε άπαιχτη ομάδα.:cheesy:
panther
30-10-2006, 11:13 AM
Είμαι και εγώ αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω και οι υπόλοιποι της οικογένειας απλά αιγόκεροι!Αρχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παπά να μας διαβάσει!Γενικά όμως είμαστε άπαιχτη ομάδα.:cheesy:
Ο Χριστός και η Παναγία και όλοι οι ¶γιοι μαζί!!! Τι σε βρήκε αγάπη μου?:cheesy:
Μάλλον, τι βρήκε τους υπόλοιπους?:cheesy:
kiaRRa
30-10-2006, 11:45 AM
Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει ώρες ώρες μία γενική ασυνεννοησία κυρίως με τον αδερφό μου, που ως χαρακτηριστικός αιγόκερως είναι και ξεροκέφαλος.Είμαι θύμα των πλανητών!!!:toung:
BlackOrWhat
05-11-2006, 02:28 PM
Καλημέρα σας!!!
Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο θέμα, μιάς και είναι ένα θέμα που με καίει και δεν μπορούσα να μιλήσω με κανέναν γιατί το περιβάλλον μου είναι γεμάτο απο Αιγόκαιρους...:cry:
Εκτός του οτι τους τραβάω σαν μαγνήτες...μιλάω για φιλικές σχέσεις...με βρήσκουν διασκεδαστική λέει (δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στραβα αυτό τώρα) και εκφραστική στις κινήσεις μου...και ιδού το αποτέλεσμα!!!! :sad2:
Έχω και μια Αιγόκαιρω ήδη στο σπίτι...τη μαμά μου!!!! :wacko:
Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά απο 28 χρόνια συμβίωσης, με εκπρόσωπο ενός εκ των δαιμονισμένων για εμένα ζωδίων, είναι οτι παρόλο που είναι στοργικοί και ευαίσθητοι περισσότερο απο όσο θέλουν να φαίνεται....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
kiaRRa
05-11-2006, 02:35 PM
Mα γιατί κάνεις έτσι, δεν το καταλαβαίνω!:blink: Είμαστε πολύ συνεργάσιμα ζώδια και έχουμε και μία τάση να προστατεύουμε τους άλλους. Βέβαια, η αυστηρότητα μας είναι παροιμιώδης. Τώρα που το σκέφτομαι, θα πάω να ενταχθώ στον στρατό, θα κάνω φοβερή καριέρα εκεί.:idea:
BlackOrWhat
05-11-2006, 02:56 PM
Το ήξερα...το ήξερα...να πω οτι δεν το ήξερα...θα ήταν ψέματα...
Να γι' άυτό ακριβώς μιλάω...δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω...ούτε να εκφραστώ δεν με αφήνετε!!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗΗ!!!!:dizzy:
:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:
Υ.Γ.1. Αγαπητέ πλανήτη Κρόνε...δεν το έλεγα για εσένα...σε παπακαλώ να μου φερθείς σωστά όταν κάνεις επιστροφή στον γενέθλιο χάρτη μου...είμαι καλό παιδί...εγώ σε αγαπάω :pain:
Υ.Γ.2. Ξέρει κανείς πότε μπαίνει ο Κρόνος στην Παρθένο???!!! Αλλά θα έχω τον Δία μου στο ζώδιό μου και δεν φοβάμαι...όπως είπα και προτύτερα είμαι καλό παιδί...:σφύριγμα
kiaRRa
05-11-2006, 03:05 PM
Αθώα περιστερά!:σφύριγμα
Καλά καλά περίμενε τον Κρόνο και θα δεις τί έχει να γίνει. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω οι απανταχού πληγωμενοι αιγόκεροι!:mad: Α και για το θέμα της έκφρασης, σου προτείνω τον καθρέφτη- δεν θα σου απαντά αν δεν θέλεις!:wacko: Τί να κάνουμε και εμείς οι αιγόκεροι? Πρέπει να σας βάζουμε στον ίσιο δρόμο!:toung:
BlackOrWhat
05-11-2006, 03:32 PM
Αθώα περιστερά!:σφύριγμα
Καλά καλά περίμενε τον Κρόνο και θα δεις τί έχει να γίνει. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω οι απανταχού πληγωμενοι αιγόκεροι!:mad: Α και για το θέμα της έκφρασης, σου προτείνω τον καθρέφτη- δεν θα σου απαντά αν δεν θέλεις!:wacko: Τί να κάνουμε και εμείς οι αιγόκεροι? Πρέπει να σας βάζουμε στον ίσιο δρόμο!:toung:
Γες Ντζένεραλ!! Γουατέβερ γιου σέι Ντζένεραλ!! :toung: Εκτός απο Αιγόκαιρους στους οποίους δεν μπορώ να απευθηνθώ θα μιλάω με το καθρέυτη μου :weird:, τουλάχιστον πέρασε η πανσέλινος...
:toung::toung::toung::toung::toung::toung::toung:
BlackOrWhat
05-11-2006, 06:03 PM
Αγαπητή KiaRRa,
το ξανασκεύτηκα και ζητώ ανακωχή, καθώς αγαπάμε και τα 12 ζώδια του ζωδικού και κανείς δεν είναι τέλειος, κ.λ.π. κ.λ.π. ...απλά ήθελα να κάνω την επανάστασή μου και...την έκανα :bigsmile:
Ήθελα να θίξω την τάση του ζωδίου σας να προσπαθεί να προσγειώσει ακόμα και αυτούς που επιμένουν να πετάνε στα σύννεφα, μόνο και μόνο γιατί στο στοιχείο τους (γή) νιώθουν καλύτερα...
Κατα τα άλλα...καλά...
Με εκτίμηση,
Μαρία
kiaRRa
05-11-2006, 07:08 PM
δεκτή η ανακωχή καλή μου.:laugh: Αλλωστε θα σε προσγειώσω στην επόμενη επανάσταση!:love:
BlackOrWhat
05-11-2006, 08:47 PM
...και έτσι καταστέλλονται ολόκληρες επαναστάσεις...
panther
05-11-2006, 09:18 PM
Mα γιατί κάνεις έτσι, δεν το καταλαβαίνω!:blink: Είμαστε πολύ συνεργάσιμα ζώδια και έχουμε και μία τάση να προστατεύουμε τους άλλους. Βέβαια, η αυστηρότητα μας είναι παροιμιώδης. Τώρα που το σκέφτομαι, θα πάω να ενταχθώ στον στρατό, θα κάνω φοβερή καριέρα εκεί.:idea:
Για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρη:cheesy: . Τέτοιου είδους επαγγέλματα σας ταιριάζουν γάντι:bigsmile:
BlackOrWhat
06-11-2006, 09:40 AM
μάχημη σε βρίσκω Panther...πολύ μάχημη... :laugh:
panther
06-11-2006, 10:25 AM
μάχημη σε βρίσκω Panther...πολύ μάχημη... :laugh:
Την αλήθεια λέω, βρε παιδιά! Είναι τόσο αυστηροί, που επαγγέλματα όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί και τα παραπλήσια, τους ταιριάζουν.
Διαφωνείς:bigsmile:
BlackOrWhat
06-11-2006, 11:05 AM
Ένα έχω μόνο να προσθέσω...οτι είναι τόσο άκαμπτοι (όπως υποστήριξε και ο φίλος Dell Piero), που ουσιαστικά εχουν χάσει τελείως το στοιχείο του παρορμητισμού και της τρέλας που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί αυτή η ζωή...αίσθηση του χιούμορ έχουν...απλά εγώ δεν την καταλαβαίνω...και κατ'επεκταση ουτε εκείνοι εμένα...αν και συνεχίζουν να με βρίσκουν διασκεδαστική???!!! Ίσως να συνεισφέρω στη διάληση του νέφους θλίψης τους με κάποιο τρόπο...:sad:
¶πλα με κάνουν και αισθάνομαι θλίψη όταν βρίσκομαι κοντά τους,καθώς βλέπουν πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα, και μερικές φορές με κάνουν και αισθάνομαι οτι δεν πρόκειται να φτάσω ποτέ τα στάνταρντς που θέτουν επειδη δεν είμαι πολύ σοβαρή, είμαι πειραχτύρι...κι όμως αντλούν ενέργεια... :sad:
kiaRRa
06-11-2006, 01:18 PM
Όσοι με γνωρίζουν, όταν τους λέω ότι είμαι αιγόκερως, γουρλώνουν το μάτι. Είμαι αρκετά τρελή και ζωηρή για το ζώδιο μου! ¶ρα, μάλλον είμαι εξαίρεση!
Panther, πώς σου φαινεται η καριέρα του στρατιωτικού εισαγγελεα, όπου οδεύω?:toung: Θα έχω επιτυχία?
Κασσιόπη
06-11-2006, 01:37 PM
Ο Αιγόκερως δεν είναι ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ανταγωνιστικός είναι π.χ. ο Κριός, που απλώς δε θέλει να τον περνάει κάποιος άλλος, σε οποιοδήποτε θέμα. Η διαφορά είναι πως ο Κριός μπορεί να μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με καταστάσεις του τύπου "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος" και να χαίρεται με την ικανοποίηση του εγωισμού του. Ο Αιγόκερως δεν το κάνει αυτό. Ενδιαφέρεται για την ποιότητα και συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Και η ποιότητα είναι κάτι που ξέρει να το ξεχωρίζει καλά και δεν ξεγελιέται από τις εντυπώσεις.
Τον Αιγόκερω δεν τον ενδιαφέρει πάντα η κορυφή με τη συμβατική έννοια. Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει πως όταν υπάρχει πρόβλημα, όλοι θα ζητήσουν τη δική του γνώμη και συμβολή, ανεξάρτητα αν αυτό έχει το αντίκρυσμα κάποιου επίσημου ανώτερου τίτλου. Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.
Σχετικά τώρα με τη μοναξιά, έχει το προσόν να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι γνωστοί του, προτού έρθουν τα δύσκολα. Ως συνέπεια αυτού, δεν κάνει παρέα με όποιον να 'ναι, και ίσως γι'αυτί θεωρείται από τους τρίτους ως "μόνος" ή "μη κοινωνικός". Είναι κι εκεί ζήτημα αναζήτησης της ποιότητας.
Εκεί ακριβώς είναι και η αντιδιαμετρική του σχέση με το δίπολό του, τον Καρκίνο. Μπορεί να προσεγγίζουν το ίδιο ζήτημα με εντελώς διαφορετική συλλογιστική, ο στόχος όμως και των δύο παραμένει η αναζήτηση της ποιότητας. Όπως και ίδιο παραμένει το αποτέλεσμα, η μοναξιά.
panther
06-11-2006, 01:37 PM
Όσοι με γνωρίζουν, όταν τους λέω ότι είμαι αιγόκερως, γουρλώνουν το μάτι. Είμαι αρκετά τρελή και ζωηρή για το ζώδιο μου! ¶ρα, μάλλον είμαι εξαίρεση!
Panther, πώς σου φαινεται η καριέρα του στρατιωτικού εισαγγελεα, όπου οδεύω?:toung: Θα έχω επιτυχία?
PerfectPerfectPerfect. Απόλυτη επιτυχία;) .
Τρελή και ζωηρή? Too much για αιγόκερως:toung:
moutro28
06-11-2006, 03:17 PM
Και εγώ όταν λέω ότι είμαι Αιγόκερως επίσης γουρλώνουν τα μάτια. Ο ωροσκόπος παιδί μου. Εγώ έχω Κριό, βάλε και έναν Ερμή στον Τοξότη ....
Σε καταλαβαίνω!
moutro28
06-11-2006, 03:20 PM
Ο Αιγόκερως δεν είναι ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ανταγωνιστικός είναι π.χ. ο Κριός, που απλώς δε θέλει να τον περνάει κάποιος άλλος, σε οποιοδήποτε θέμα. Η διαφορά είναι πως ο Κριός μπορεί να μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με καταστάσεις του τύπου "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος" και να χαίρεται με την ικανοποίηση του εγωισμού του. Ο Αιγόκερως δεν το κάνει αυτό. Ενδιαφέρεται για την ποιότητα και συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Και η ποιότητα είναι κάτι που ξέρει να το ξεχωρίζει καλά και δεν ξεγελιέται από τις εντυπώσεις.
Τον Αιγόκερω δεν τον ενδιαφέρει πάντα η κορυφή με τη συμβατική έννοια. Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει πως όταν υπάρχει πρόβλημα, όλοι θα ζητήσουν τη δική του γνώμη και συμβολή, ανεξάρτητα αν αυτό έχει το αντίκρυσμα κάποιου επίσημου ανώτερου τίτλου. Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.
Σχετικά τώρα με τη μοναξιά, έχει το προσόν να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι γνωστοί του, προτού έρθουν τα δύσκολα. Ως συνέπεια αυτού, δεν κάνει παρέα με όποιον να 'ναι, και ίσως γι'αυτί θεωρείται από τους τρίτους ως "μόνος" ή "μη κοινωνικός". Είναι κι εκεί ζήτημα αναζήτησης της ποιότητας.
Εκεί ακριβώς είναι και η αντιδιαμετρική του σχέση με το δίπολό του, τον Καρκίνο. Μπορεί να προσεγγίζουν το ίδιο ζήτημα με εντελώς διαφορετική συλλογιστική, ο στόχος όμως και των δύο παραμένει η αναζήτηση της ποιότητας. Όπως και ίδιο παραμένει το αποτέλεσμα, η μοναξιά.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Αιγόκερως είναι απλώς τελειομανής και θέλει σπουδαίους ... αντιπάλους. Οι λοιποί συγγενείς (βλ. Κριοί, Λεόντες) θέλουν να απλώς να είναι καλύτεροι από τους άλλους και δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα του ... αντιπάλου.
kiaRRa
06-11-2006, 03:20 PM
Και εγώ όταν λέω ότι είμαι Αιγόκερως επίσης γουρλώνουν τα μάτια. Ο ωροσκόπος παιδί μου. Εγώ έχω Κριό, βάλε και έναν Ερμή στον Τοξότη ....
Σε καταλαβαίνω!
σε μένα δεν φταίει ο ωροσκόπος γιατί και αυτός αιγόκερως είναι!:cry:
Μάλλον είμαι ένα θαύμα της φύσης!
moutro28
06-11-2006, 03:22 PM
σε μένα δεν φταίει ο ωροσκόπος γιατί και αυτός αιγόκερως είναι!:cry:
Μάλλον είμαι ένα θαύμα της φύσης!
Δεν μπορεί κάτι σε φωτιά θα έχεις! :bigsmile: Να ψαχτείς καλύτερα... Εκτός αν η ζωηράδα σου είναι η "μαγική" σου εικόνα.
kiaRRa
06-11-2006, 03:26 PM
τώρα που το λές έχω τους πλανήτες μαζεμένους σε σκορπιο-τοξότη και αιγόκερω. Δράμα:embarrest
moutro28
06-11-2006, 04:36 PM
τώρα που το λές έχω τους πλανήτες μαζεμένους σε σκορπιο-τοξότη και αιγόκερω. Δράμα:embarrest
Μια χαρά είσαι. Ευτυχώς που τους έχεις για να υπάρχει ισορροπία. Καθόλου δράμα.:bigsmile:
Fotini Christodoulou
07-11-2006, 11:39 AM
Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.
Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!
Να προσθέσω όμως οτι κατα την γνώμη μου γενικά επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο των πάντων:του εαυτού τους,των γύρω τους ,των καταστάσεων ,των συναισθημάτων τους κτλ κατι που μπορεί τελικά να τους οδηγήσει στο άκρο,με δυσάρεστες συνέπειες κάποιες φορές.
Ως γνωστόν ...δεν μπορούμε να ελεγχουμε τα πάντα -και ίσως δεν πρέπει και να ελέγχουμε τα πάντα.;)
Κασσιόπη
07-11-2006, 11:55 AM
Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!
Να προσθέσω όμως οτι κατα την γνώμη μου γενικά επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο των πάντων:του εαυτού τους,των γύρω τους ,των καταστάσεων ,των συναισθημάτων τους κτλ κατι που μπορεί τελικά να τους οδηγήσει στο άκρο,με δυσάρεστες συνέπειες κάποιες φορές.
Ως γνωστόν ...δεν μπορούμε να ελεγχουμε τα πάντα -και ίσως δεν πρέπει και να ελέγχουμε τα πάντα.;)
Ναι, ομολογώ πως έχεις δίκιο σ' αυτό.
Η τάση του ελέγχου τείνει να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια. Εκεί βρίσκεται και το μέγα παράδοξο που χαρακτηρίζει τους Αιγόκερους: ενώ μπορεί να γκρινιάζουν πως όλοι τους φορτώνουν με πολλές και διαφόρων ειδών ευθύνες, μόλις παρουσιαστεί προοπτική να τους ελαφρώσουν από κάτι, αντιδρούν. :wacko:
Κάτι σαν υφέρπων μαζοχισμός... με δόσεις ολοκληρωτισμού! :cheesy:
kiaRRa
07-11-2006, 12:23 PM
Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!
είναι αλήθεια πως δεν έχουμε τον έλεγχο στο πώς διαχειρίζόμαστε τον έλεγχο. Και προσωπικά, έχω παρατηρήσει πως όσο πιο πολλά μου φορτώνουν τόσο πιο χαρούμενη είμαι. Και αυτό δεν είναι μαζοχισμός αλλά ανωμαλία!:cheesy: Πάντως η τελειομανία ορισμένων εκπροσώπων του ζωδίου πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν με διακατέχει απολύτως, αν και επιζητώ την κορυφαία ποιότητα( γι'αυτό είμαι και εδώ-ευλογούμε τα γένια μας):love: :love:
panther
07-11-2006, 12:36 PM
Ναι, ομολογώ πως έχεις δίκιο σ' αυτό.
Η τάση του ελέγχου τείνει να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια. Εκεί βρίσκεται και το μέγα παράδοξο που χαρακτηρίζει τους Αιγόκερους: ενώ μπορεί να γκρινιάζουν πως όλοι τους φορτώνουν με πολλές και διαφόρων ειδών ευθύνες, μόλις παρουσιαστεί προοπτική να τους ελαφρώσουν από κάτι, αντιδρούν. :wacko:
Κάτι σαν υφέρπων μαζοχισμός... με δόσεις ολοκληρωτισμού! :cheesy:
Το θέμα είναι απλό. Θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και πιο πολύ τους εαυτούς τους, γιατί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι (στο πολύ βάθος) και δεν θέλουν να πληγωθούν. Ελέγχοντας λοιπόν, τα πάντα νομίζουν ότι έτσι φυλάγονται;)
καλημέρα!!!
θέλω να παραθέσω μια λέξη που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει απόλυτα τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού, το έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία. Ο χαρακτηρισμός αυτός ίσως σηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκ πρώτης σκέψεως, αλλά με τη δεύτερη κ με την τρίτη φορά, ενδεχομένως να γίνει κατανοητός.
Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα, ότι οι Αιγόκεροι είναι αυτό που λέμε "στερημένα άτομα". Δέχονται κ ζουν στερήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, γι΄'αυτό κ αυστηρότητα κ η ανάγκη για το απόλυτα δίκαιο κ σωστό. Αυτές τις στερήσεις όμως είναι που τις μετουσιώνουν, επειδή θέλουν να τις αποβάλουν, ώστε να μην ζουν πια με αυτές κ τελικά φτάνουν ψηλά με ότι κι αν καταπιαστούν.
kiaRRa
07-11-2006, 01:07 PM
Όχι μόνο δεν θα αντιδράσω αλλά θα συμφωνήσω. Και μάλιστα ορισμένοι αιγόκεροι δεν κρατουν σωστά το " τιμόνι" και αυτές οι στερήσεις τους κάνουν μέχρι και αυτοκαταστροφικούς, αδυνατώντας να κατανοήσουν τί πραγματικά χρειάζονται και τί είναι πολυτέλεια.
Κασσιόπη
07-11-2006, 03:09 PM
καλημέρα!!!
θέλω να παραθέσω μια λέξη που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει απόλυτα τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού, το έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία. Ο χαρακτηρισμός αυτός ίσως σηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκ πρώτης σκέψεως, αλλά με τη δεύτερη κ με την τρίτη φορά, ενδεχομένως να γίνει κατανοητός.
Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα, ότι οι Αιγόκεροι είναι αυτό που λέμε "στερημένα άτομα". Δέχονται κ ζουν στερήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, γι΄'αυτό κ αυστηρότητα κ η ανάγκη για το απόλυτα δίκαιο κ σωστό. Αυτές τις στερήσεις όμως είναι που τις μετουσιώνουν, επειδή θέλουν να τις αποβάλουν, ώστε να μην ζουν πια με αυτές κ τελικά φτάνουν ψηλά με ότι κι αν καταπιαστούν.
Δε θα το έθετα έτσι ακριβώς. Απλώς στην αναζήτησή τους για την επίτευξη του καλύτερου, υπό την έννοια της ποιότητας, συνήθως απορρίπτουν ότι δεν τους ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό. ΄
Κυρίως σιχαίνονται τους συμβιβασμούς και απορρίπτουν οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει ως τέτοια. Μπορούν δηλαδή να προτιμήσουν ολόκληρα χρόνια μοναξιάς και στέρησης καθημερινής ανθρώπινης επαφής, παρά τη σιγουριά μιας συμβίωσης που θα έχει το χαρακτήρα του συμβιβασμού.
Το ίδιο κάνουν σε όλα τα ζητήματα.
Υπό αυτή την έννοια, πολλές φορές δείχουν πως είναι στερημένοι. Η ένστασή μου δηλαδή έχει να κάνει περισσότερο με το ότι προκαλούν οι ίδιοι προκαλούν τη "στέρηση" και ζουν μ'αυτή ύστερα από επιλογή τους, παρά στο γεγονός πως τους παρουσιάζεται και τη δέχονται.
Κασσιόπη
07-11-2006, 03:14 PM
Το θέμα είναι απλό. Θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και πιο πολύ τους εαυτούς τους, γιατί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι (στο πολύ βάθος) και δεν θέλουν να πληγωθούν. Ελέγχοντας λοιπόν, τα πάντα νομίζουν ότι έτσι φυλάγονται;)
Πάνε να χαντακώσουν ακόμη βαθύτερα τον Καρκίνο που κρύβουν μέσα τους ;)
Fotini Christodoulou
07-11-2006, 03:27 PM
Δε θα το έθετα έτσι ακριβώς. Απλώς στην αναζήτησή τους για την επίτευξη του καλύτερου, υπό την έννοια της ποιότητας, συνήθως απορρίπτουν ότι δεν τους ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό. ΄
Κυρίως σιχαίνονται τους συμβιβασμούς και απορρίπτουν οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει ως τέτοια. Μπορούν δηλαδή να προτιμήσουν ολόκληρα χρόνια μοναξιάς και στέρησης καθημερινής ανθρώπινης επαφής, παρά τη σιγουριά μιας συμβίωσης που θα έχει το χαρακτήρα του συμβιβασμού.
Το ίδιο κάνουν σε όλα τα ζητήματα.
Αν πράγματι ισχύει αυτό τότε θα χαιρόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είχα ένα αιγοκερίσιο κάτι στον χάρτη μου!:nuts:
Όσο για την ευαισθησία που κρύβουν μέσα τους μάλλον την κρατάνε κρυμμένη χάριν ελεγχου!:cheesy:
BlackOrWhat
07-11-2006, 03:41 PM
Ώραια όλα αυτά...και τα έχουμε καταλάβει ως ένα βαθμό...αλλά...γιατί είναι τόσο άκαμπτοι και αυστηροί στις προσωπικές τους σχέσεις ενώ τις επιζητούν οι ίδιοι...
εν μέρει το γεγονός οτι θέλουν να έχουν τον έλεγχο δικαολογεί το παραπάνω αλλά...αν έχουν και τον έλεγχο πάνω στους άλλους τότε δεν τους αφήνουν να εκφραστουν ελεύθερα...είναι σαν να θέλουν οι άλλοι να είναι ακριβώς όπως ορίσουν εκείνοι...και εκτός απο την καταπίεση στην οποία υποβάλλουν τους εαυτούς τους...καταπιέζουν και τους άλλους...
Κασσιόπη
07-11-2006, 03:48 PM
Ώραια όλα αυτά...και τα έχουμε καταλάβει ως ένα βαθμό...αλλά...γιατί είναι τόσο άκαμπτοι και αυστηροί στις προσωπικές τους σχέσεις ενώ τις επιζητούν οι ίδιοι...
εν μέρει το γεγονός οτι θέλουν να έχουν τον έλεγχο δικαολογεί το παραπάνω αλλά...αν έχουν και τον έλεγχο πάνω στους άλλους τότε δεν τους αφήνουν να εκφραστουν ελεύθερα...είναι σαν να θέλουν οι άλλοι να είναι ακριβώς όπως ορίσουν εκείνοι...και εκτός απο την καταπίεση στην οποία υποβάλλουν τους εαυτούς τους...καταπιέζουν και τους άλλους...
Θέλεις πραγματικά να σου απαντήσω;
Γιατί, δυστυχώς, ξέρουν πολύ καλά πως το παραμικρό ολίσθημα των άλλων, και ειδικά εξαιτίας της επιπολαιότητας, θα το πληρώσουν εκείνοι!! :sad:
Κασσιόπη
07-11-2006, 03:54 PM
Αν πράγματι ισχύει αυτό τότε θα χαιρόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είχα ένα αιγοκερίσιο κάτι στον χάρτη μου!:nuts:
Όσο για την ευαισθησία που κρύβουν μέσα τους μάλλον την κρατάνε κρυμμένη χάριν ελεγχου!:cheesy:
Ισχύει. Θα έλεγα μάλιστα πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό συναντάται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου, μόνο που εκδηλώνεται διαφορετικά, ίσως γιατί ο Αιγόκερως προσπαθεί να εξοστρακίσει τις ανασφάλειές του, ενώ ο Καρκίνος τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Ο ένας δηλαδή προσπαθεί να τις νικήσει με το να τις διώξει μακριά, ενώ ο άλλος παλεύοντας μαζί τους κι αναμοχλεύοντας υπέρ του δέοντος.
Και οι δύο πάντως ενοχλούνται υπερβολικά στην ιδέα και μόνο του συμβιβασμού.
τι λες; ;)
BlackOrWhat
07-11-2006, 03:58 PM
Θέλεις πραγματικά να σου απαντήσω;
Γιατί, δυστυχώς, ξέρουν πολύ καλά πως το παραμικρό ολίσθημα των άλλων, και ειδικά εξαιτίας της επιπολαιότητας, θα το πληρώσουν εκείνοι!! :sad:
Πως ακριβώς σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι το ζώδιο του Αιγόκαιρω πρέπει να είναι υπεύθυνο οχι μόνο για τις πράξεις του...αλλά και για τις πράξεις των άλλων...
Επίσης αυτο δεν δικαιολογεί το αυταρχισμό με τον οποίο επιμένετε να περιχαρακώσετε τους άλλους μέσα σε δικά σας πλαίσια...και επομένως να τους αλλάξετε χαρακτήρα...
Και στο κάτω κάτω γιατί κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο βαρύ το αίσθημα της ευθύνης...και πέφτει μόνο στο δικό σας κεφάλι???
BlackOrWhat
07-11-2006, 04:01 PM
Πάντως για την επιβολή οικονομικής λιτότητας τις κατάλληλες περιόδους είστε ξεφτέρια...;)
panther
07-11-2006, 04:05 PM
Ισχύει. Θα έλεγα μάλιστα πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό συναντάται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου, μόνο που εκδηλώνεται διαφορετικά, ίσως γιατί ο Αιγόκερως προσπαθεί να εξοστρακίσει τις ανασφάλειές του, ενώ ο Καρκίνος τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Ο ένας δηλαδή προσπαθεί να τις νικήσει με το να τις διώξει μακριά, ενώ ο άλλος παλεύοντας μαζί τους κι αναμοχλεύοντας υπέρ του δέοντος.
τι λες; ;)
Εγώ πάντως, ως καρκίνα στο επιβεβαιώνω.;)
Marina 7771
07-11-2006, 04:07 PM
Πως ακριβώς σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι το ζώδιο του Αιγόκαιρω πρέπει να είναι υπεύθυνο οχι μόνο για τις πράξεις του...αλλά και για τις πράξεις των άλλων...
Επίσης αυτο δεν δικαιολογεί το αυταρχισμό με τον οποίο επιμένετε να περιχαρακώσετε τους άλλους μέσα σε δικά σας πλαίσια...και επομένως να τους αλλάξετε χαρακτήρα...
Και στο κάτω κάτω γιατί κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο βαρύ το αίσθημα της ευθύνης...και πέφτει μόνο στο δικό σας κεφάλι???
Συμφωνώ πάνω κάτω με την άποψή σου, αλλά σε "συμβουλεύω" μην τα βάζεις με τους Αιγόκερους, είναι σαν να χτυπάς σε σίδερο:toung: :toung: :toung:¶μα επιμείνεις μπορεί να σου αλλάξουν τελικά τον χαρακτήρα:cheesy:
Σοβαρά τώρα, οι Αιγόκεροι νοιώθουν υπεύθυνοι γενικά για πολλά....Το αν είναι όντως υπεύθυνοι, είναι άλλο θέμα. Την πίεση της υπευθυνότητας αυτής πάντως την βιώνουν, καλώς ή κακώς.
Fotini Christodoulou
07-11-2006, 04:07 PM
τι λες; ;)
Σαφώς συμφωνώ αγαπητό δίπολο!:love: ( Προτιμώ τον αιγοκερίσιο τρόπο εδώ που τα λέμε:bigsmile::cry: )
Σχετικά με το θέμα των σχέσεων ίσως βαζουν τρικλοποδιά στον εαυτό τους.
Θελω να πώ δηλαδή,πως ίσως προσπαθώντας από την μία να έχουν τον ελεγχο του εαυτού τους (ισως γιατί θεωρούν το συναίσθημα αδυναμία),σε συνδυασμό με αυτό που θεωρούν ποιοτικό και τα υψηλά στάνταρντς που θέτουν,κάνει σχεδόν αδύνατο από την μία οι άλλοι να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους και από την άλλη για τους ίδιους αδύνατο να βρούν καποιον που να ανταποκρίνεται σε αυτά!
BlackOrWhat
07-11-2006, 04:16 PM
Θελω να πώ δηλαδή,πως ίσως προσπαθώντας από την μία να έχουν τον ελεγχο του εαυτού τους (ισως γιατί θεωρούν το συναίσθημα αδυναμία),σε συνδυασμό με αυτό που θεωρούν ποιοτικό και τα υψηλά στάνταρντς που θέτουν,κάνει σχεδόν αδύνατο από την μία οι άλλοι να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους και από την άλλη για τους ίδιους αδύνατο να βρούν καποιον που να ανταποκρίνεται σε αυτά!
Και μόλις μου έδωσες μια απάντηση που μπορώ να καταλάβω...:nuts:
Απλά έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι κάτι που τους βασανίζει και τους περιορίζει...αλλά όπως εγω προσπαθώ να βρώ λιγο γή μέσα μου καθότι είμαι τρείς λαλούν...ίσως θα επρεπε κι εκείνοι να χαλαρώσουν λιγο...
Κασσιόπη
07-11-2006, 04:18 PM
Νομίζω πως σου έχω απαντήσει ήδη. Αλλά μπορώ να το διατυπώσω και διαφορετικά, άκρως αιγοκερίστικα: Όποιος θέλει να κάνει του κεφαλιού του, ας το κάνει. Μετά όμως, αχ μετά... μην επιστρέψει μυξοκλαίγοντας και με το κεφάλι χτυπημένο στον τοίχο ζητώντας αγάπη, κατανόηση, στοργή, σημασία, προδέρμ, και να μοιραστείς τον πόνο του.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μπορείς και να κάνεις αλλιώς. Θα τον μοιραστείς , θέλεις δεν θέλεις, έστω και μουρμουρίζοντας όλη την ώρα "στα 'λεγα εγώ.."
:toung: :laugh:
BlackOrWhat
07-11-2006, 04:22 PM
¶μα επιμείνεις μπορεί να σου αλλάξουν τελικά τον χαρακτήρα:cheesy:
Χαμένη υπόθεση...
Κασσιόπη
07-11-2006, 04:22 PM
Σαφώς συμφωνώ αγαπητό δίπολο!:love: ( Προτιμώ τον αιγοκερίσιο τρόπο εδώ που τα λέμε:bigsmile::cry: )
Εξίσου αγαπητό δίπολο, βλέπω πως υπάρχει συμφωνία απόψεων! :love:
Fotini Christodoulou
07-11-2006, 04:23 PM
Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μπορείς και να κάνεις αλλιώς. Θα τον μοιραστείς , θέλεις δεν θέλεις, έστω και μουρμουρίζοντας όλη την ώρα "στα 'λεγα εγώ.."
Ειμαι πολύ off topic??(ντροπή μου)ΑΦΟΥ είναι η αγαπημένη ατάκα των Αιγόκερων!:toung: Και μάλιστα ζέιτε για την στιγμή που θα το πειτε.Και για ειμαστε δικαιοι...δυστηχώς πάντα έρχεται!:cry: :cheesy:
Κασσιόπη
07-11-2006, 04:24 PM
Εγώ πάντως, ως καρκίνα στο επιβεβαιώνω.;)
Ωραία, δεν πάνε τζάμπα τόσα χρόνια επαληθεύσεων... ;) :bigsmile:
Κασσιόπη
07-11-2006, 04:27 PM
Ειμαι πολύ off topic??(ντροπή μου)ΑΦΟΥ είναι η αγαπημένη ατάκα των Αιγόκερων!:toung: Και μάλιστα ζέιτε για την στιγμή που θα το πειτε.Και για ειμαστε δικαιοι...δυστηχώς πάντα έρχεται!:cry: :cheesy:
Χεχε, είναι αλήθεια, είμαστε λίγο γκρινιαρούληδες... :embarrest
panther
07-11-2006, 04:30 PM
Και να μην στο πουν, μόνο που θα σε κοιτάξουν, είναι σαν να στο έχουν πει:toung:
Είμαστε και οι δύο off topic!
panther
07-11-2006, 04:33 PM
Ωραία, δεν πάνε τζάμπα τόσα χρόνια επαληθεύσεων... ;) :bigsmile:
Το κακό είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια, κυνηγάτε το τέλειο, και αφού ποτέ δεν θα το βρείτε, μετά απογοητεύεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας, καταστρέφοντας τον εαυτό σας!!!
Παρόλα αυτά, έχετε σε αρκετά πράγματα δίκιο, σας το αναγνωρίζω:bigsmile:
BlackOrWhat
07-11-2006, 04:43 PM
Νομίζω πως σου έχω απαντήσει ήδη. Αλλά μπορώ να το διατυπώσω και διαφορετικά, άκρως αιγοκερίστικα: Όποιος θέλει να κάνει του κεφαλιού του, ας το κάνει. Μετά όμως, αχ μετά... μην επιστρέψει μυξοκλαίγοντας και με το κεφάλι χτυπημένο στον τοίχο ζητώντας αγάπη, κατανόηση, στοργή, σημασία, προδέρμ, και να μοιραστείς τον πόνο του.
Καλά κι εγώ στη μαμά μου τρέχω όταν όλα πάνε στραβά...αλλά το να επαναλαμβάνετε συνεχώς το "στα έλεγα εγώ..." είναι τουλάχιστον σαδισμός...δεν είμαστε όλοι οι υπόλοιποι καθηστεριμένοι, αν δεν κάνουμε λάθη πως θα μάθουμε???? Ουδείς άσφαλτος...όπως υποστηρίζει και μια σοφή κυρία...
aries engineer
07-11-2006, 04:43 PM
Μώρε καλά παιδιά είστε κάνετε τρελο χαβαλε στη παρεα, κρίνοντας απο τον πατέρα μουυ...αναρωτιέμαι όμωςς πωςς μπορείτε και έχετε δυο εαυτούςς..άλλος μέσα στο σπιτι και άλλος έξω στη κοινωνίαααα..καμμία σχέση ....και το χιούμορ σας παιδιά ..δηλαδη πάντα οποτε πάω στο σπιτι κανένα φίλο φίλη προειδοποιώ για τον πατέρα μου...Σας ξεφεύγουν εύκολα οι ατάκες..Είχε έρθει τις προάλλες μια φίλη μου με λιγα κιλάκια παραπάνωωω εε με τον που την είδεεε "Μυρτούλααα πάχυνες πάχυνες ..κοψε τα γλυκά"!!!!και αυτό ακριβώς μετα το καλησπερα σας..χιιχιχιχιχιχιχι:bigsmile:
kiaRRa
07-11-2006, 04:55 PM
είμαστε πράγματι λίγο ασυγκράτητοι, ειδικά όταν είμαστε στην δική μας έδρα. Όπως και να'χει οφείλω να παραδεχτώ πως αν κάποιος κάνει κάτι λάθος ενώ είχε προειδοποιηθεί και μετά γυρίσει με την ουρά στα σκέλια, ναι μεν θα τον παρηγορήσω αλλά και ένα τασάκι θα του το φέρω εις την ξεροκεφαλήν:toung: !:pain: :dizzy:
panther
07-11-2006, 05:00 PM
είμαστε πράγματι λίγο ασυγκράτητοι, ειδικά όταν είμαστε στην δική μας έδρα. Όπως και να'χει οφείλω να παραδεχτώ πως αν κάποιος κάνει κάτι λάθος ενώ είχε προειδοποιηθεί και μετά γυρίσει με την ουρά στα σκέλια, ναι μεν θα τον παρηγορήσω αλλά και ένα τασάκι θα του το φέρω εις την ξεροκεφαλήν:toung: !:pain: :dizzy:
Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό, λίγο καλύτερα?
kiaRRa
07-11-2006, 05:03 PM
Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό, λίγο καλύτερα?
στην αρχή πολλές φορές φαινόμαστε σνομπ, αλλά όταν αρχίσουμε να νιώθουμε άνετα(σε αυτό αναφερόμουν για την έδρα) γινόμαστε εντελώς διαφορετικοί
panther
07-11-2006, 05:11 PM
στην αρχή πολλές φορές φαινόμαστε σνομπ, αλλά όταν αρχίσουμε να νιώθουμε άνετα(σε αυτό αναφερόμουν για την έδρα) γινόμαστε εντελώς διαφορετικοί
Αφού φτύσουν αίμα οι υπόλοιποι!!!:bigsmile:
moutro28
07-11-2006, 05:15 PM
νομίζω ότι η λέξη κλειδί για να κατακτήσετε έναν αιγόκερω - σας μιλάω εκ πείρας - είναι η λέξη "ασφάλεια".
Αν νιώσουμε ασφαλείς συναισθηματικά τότε η αφοσίωση μας είναι απόλυτη στους φίλους, στους συντρόφους, στους συνεργάτες και φυσικά την οικογένεια μας.
Απλώς ως ευαίσθητοι και όχι απλώς ευσυγκίνητοι άνθρωποι, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοσυντήρισης προσπαθούμε να προφυλαχθούμε από τους κινδύνους και τους επικίνδυνους ανθρώπους και υψώνουμε τοίχο. όποιος είναι μάγκας και ενδιαφέρεται ας τον γκρεμίσει. Κερδισμένος θα είναι.
panther
07-11-2006, 05:21 PM
νομίζω ότι η λέξη κλειδί για να κατακτήσετε έναν αιγόκερω - σας μιλάω εκ πείρας - είναι η λέξη "ασφάλεια".
Αν νιώσουμε ασφαλείς συναισθηματικά τότε η αφοσίωση μας είναι απόλυτη στους φίλους, στους συντρόφους, στους συνεργάτες και φυσικά την οικογένεια μας.
Απλώς ως ευαίσθητοι και όχι απλώς ευσυγκίνητοι άνθρωποι, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοσυντήρισης προσπαθούμε να προφυλαχθούμε από τους κινδύνους και τους επικίνδυνους ανθρώπους και υψώνουμε τοίχο. όποιος είναι μάγκας και ενδιαφέρεται ας τον γκρεμίσει. Κερδισμένος θα είναι.
Και γιατί πρέπει να μπούμε εμείς (δλδ τα υπόλοιπα ζώδια) σε μια τέτοια διαδικασία? Και ποιός μας εγγυάται εμάς ότι θα λάβουμε την αντίστοιχη ασφάλεια και αφοσίωση! Μήπως είναι λίγο εγωιστικό αυτό?
kiaRRa
07-11-2006, 05:23 PM
δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου! Πάντα θα αναζητούμε την ασφάλεια αφού μόνο σε αυτά τα πλάισια απελευθερωνόμαστε πραγματικά.:bigsmile:
kiaRRa
07-11-2006, 05:27 PM
Και γιατί πρέπει να μπούμε εμείς (δλδ τα υπόλοιπα ζώδια) σε μια τέτοια διαδικασία? Και ποιός μας εγγυάται εμάς ότι θα λάβουμε την αντίστοιχη ασφάλεια και αφοσίωση! Μήπως είναι λίγο εγωιστικό αυτό?
Πνεύμα αντιλογίας :toung: :toung: ! Οι αιγόκεροι θεωρούν πολύ σημαντικό να δίνουν στους άλλους ό,τι παίρνουν. Είναι πιστεύω αποτέλεσμα της επιθυμίας μας για ισορροπία. Αν προδωθούμε θα λάβουμε μέτρα, αλλά αν είμαστε ευτυχισμένοι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε και τους άλλους ευτυχισμένους.:love:
panther
07-11-2006, 05:30 PM
Πνεύμα αντιλογίας :toung: :toung: ! Οι αιγόκεροι θεωρούν πολύ σημαντικό να δίνουν στους άλλους ό,τι παίρνουν. Είναι πιστεύω αποτέλεσμα της επιθυμίας μας για ισορροπία. Αν προδωθούμε θα λάβουμε μέτρα, αλλά αν είμαστε ευτυχισμένοι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε και τους άλλους ευτυχισμένους.:love:
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου!:bigsmile:
moutro28
07-11-2006, 05:38 PM
Παρεξήγησε! Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό να μπείτε σ' αυτή τη διαδικασία. Είπα πως μπορείτε να μας ... κατακτήσετε, αν θέλετε. Με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται. Τωρα, όσον αφορά την αντίστοιχη ασφάλεια και αφοσίωση, όπως λες, σου λέω ότι αν μη τι άλλο ένας Αιγόκερως θα σου φερθεί με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Αν δηλαδή, μιλάμε για ερωτική σχέση, ένας Αιγόκερως, αν του "τελειώσει" ο έρωτας και το πάθος θα σου το πει. Θα προσπαθήσει σκληρά για την σχέση σας και μόνο αν είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν .... μόνο τότε θα φύγει. Όπως λέει και το άσμα: Κύριος ήρθα, κύριος θα φύγω.
Πάντως, λένε, ότι είμαστε τα πιο πιστά άτομα του ζωδιακού κύκλου.
moutro28
07-11-2006, 05:40 PM
δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου! Πάντα θα αναζητούμε την ασφάλεια αφού μόνο σε αυτά τα πλάισια απελευθερωνόμαστε πραγματικά.:bigsmile:
Και τότε ποιός μας πιάνει!
kiaRRa
07-11-2006, 05:42 PM
και πράγματι είμαστε από τα πιο πιστά. Απάντησα, ό,τι δείξεις σε έναν αιγόκερω, εγγυημένα αυτό θα λάβεις και από την πλευρά του.
Κασσιόπη
07-11-2006, 11:31 PM
Το εγγυόμαστε εμείς οι ίδιοι. Αν είναι να ζητήσουμε από κάποιον ασφάλεια και αφοσίωση, του το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, και δεν κάνουμε πίσω. Αυτό που δηλώνουμε, το τηρούμε.
Κι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, φεύγουμε μόνο αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Και πριν να φύγουμε θα έχουμε παλέψει πολύ για να κερδίσουμε ξανά αυτό που κινδυνεύει να χαθεί.
Λευκή
08-11-2006, 12:09 AM
'Εχοντας αδέρφι αιγόκερω :love: ,έχω να δηλώσω ότι είναι απλώς ένα παρεξηγημένο ζώδιο,τρυφερό,αγαπησιάρικο και υπεύθυνο που έχει μια τάση να θέλει να τους έχει όλους υπό την εποπτεία του για να μην τα θαλασσώσουν,όπως άλλωστε αρμόζει στη θέση του ζενίθ του ζωδιακού:bigsmile:
Μόνο μια ένσταση έχω :Δεν σας φορτώνει κανείς με βάρη.Μόνοι σας τα φορτώνεστε:bigsmile: ,άσχετα αν είναι ψυχαναγκαστικό από μέρους των άλλων ώρες ώρες γιατί από μόνοι τους αισθάνονται ανήμποροι να τα βγάλουν πέρα με ένα σωρό χαοτικές καταστάσεις που μόνο ένας αιγόκερως μπορεί να διευθετήσει:toung:
:love: :love: :love:
Marlene
08-11-2006, 07:18 PM
Eρωτηση: οι Αιγοκεροι ειναι καθολου ζηλιαρηδες ή κτητικοι;:blink:
kiaRRa
08-11-2006, 07:22 PM
Σε γενικές γραμμές αν κρίνω από εμένα μάλλον όχι κτητικοί αλλά αναφορικά με την ζήλια κανουμε τα πάντα για να μην φανεί το παραμικρό ιχνός.:embarrest
Fotini Christodoulou
08-11-2006, 07:32 PM
Eρωτηση: οι Αιγοκεροι ειναι καθολου ζηλιαρηδες ή κτητικοι;:blink:
Κτητικοί και ζηλιάρηδες ειναι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δειξουν,όπως και άλλα πράγματα!:cry: Ίιιιιιισωςςς, ίιιισως ,φερθούν μόνο κάπως περισσοτερο ψυχρά από ότι συνήθως,όταν νιώθουν ανασφαλείς!:cheesy:
Σε γενικές γραμμές αν κρίνω από εμένα μάλλον όχι κτητικοί αλλά αναφορικά με την ζήλια κανουμε τα πάντα για να μην φανεί το παραμικρό ιχνός.:embarrest
Πάντα υπό έλεγχο!:toung:
kiaRRa
08-11-2006, 07:36 PM
φαντάσου να πρασινίζαμε εμείς:sick: :sick: :sick: :sick: .
Θα έβγαιναν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και θα γινόταν πόλεμος με πολλά θύματα.:wacko: :pain: :pain: Οπότε καλύτερα να είμαστε υπό έλεγχο:embarrest
moutro28
09-11-2006, 08:15 PM
Eρωτηση: οι Αιγοκεροι ειναι καθολου ζηλιαρηδες ή κτητικοι;:blink:΄
Εγώ πάντως δεν είμαι τιποτα από τα δύο. Αν και καμιά φορά η υπερπροστατευτικότητα μου παρεξηγείται.
Νομίζω πάντως ότι δεν είμαι λόγω της Αφροδίτης μου που είναι στον Τοξότη.