View Full Version : Ανάδρομος Κρόνος στον χάρτη μου
medousa
15-09-2006, 11:34 AM
Καλημερα σας.
θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον αναδρομο κρονο μου τον οποιο απο οτι ειδα εχω στον γενεθλιο χαρτη μου στον κριο και τον 3ο οικο μου.Σημαινει πως θα εχω δυσκολιες στον τροπο επικοινωνιας για παντα? Δεν εχω καταλαβει καλα τι πρεπει να προσεχω.Επισης αναδρομο πλανιτη στο γενεθλιο χαρτη μου εχω τον χειρων στον 3ο οικο μου και τον βορειο δεσμο στον 4ο οικο παλι στον κριο. Σημαινει κατι , που οι τρεις πλανιτες μου ειναι αναδρομοι ,ειναι στον κριο και δυο απο αυτους στον 3ο οικο μου????? ανυσηχω!!!
Λίλιαν Σίμου
15-09-2006, 12:01 PM
Αγαπητή medousa
Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί ό,τι έχετε διαθέτει τα δώρα και τις δυσκολίες του. Γιατί ο ανάδρομος Κρόνος πρέπει να σας φέρνει πάντα δυσκολίες στην επικοινωνία? Έχω γνωστό μου, με πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα εύγλωτο και καθηγητή στο επάγγελμα, με Κρόνο στον 3ο οίκο ανάδρομο! Δεν είχε πρόβλημα στη πορεία της μόρφωσης, της επικοινωνίας και της αυτογνωσίας. Αντίθετα ψάχνει και κατανοεί σε βάθος.
Έχει ένα είδος "σοφίας". κάτι βαθύτερο από την απλή προσέγγιση του 3ου οίκου.
Εκεί μπορεί να φανεί σχέση ιδιαίτερη με στενούς συγγενείς ή τη γειτονιά που ζούμε.
Οι ανάδρομοι πλανήτες, αλλά ιδιαίτερα ο Κρόνος, έχουν στοιχεία καρμικών πληροφοριών. Εκεί εμπεριέχεται ένα υλικό καταγεγραμμένο από παλιά και εφ' όσον σας ενδιαφέρει, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αποφασίσετε να συμβουλευτείτε ένα αστρολόγο που ασχολείται με την καρμική αστρολογία σε βάθος, για να σας περιγράψει στο σύνολο τα καρμικά σας στοιχεία. Αυτά που σημειώνετε δηλώνουν κάτι, αλλά οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν τη δική τους σημειολογία και σε σχέση με όλο τον χάρτη, ο Χείρωνας κατέχει ειδική θέση, ο Κρόνος τη δική του. Σίγουρα ο χάρτης έχει κι άλλα στοιχεία. Δεν ωφελεί να πάρετε αποσπασματικά πληροφόρηση, γιατί δεν θα είναι σαφής και ακριβής.
Τα άρθρα του φόρουμ, σας δίνουν μία αίσθηση, αλλά η ατομική καρμική ανάλυση, περιγράφει την εξελικτική σας πορεία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
medousa
20-09-2006, 03:31 AM
Κυρια Σιμου,
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την εξηγηση του κρονου .Δεν ειχα ποτε προβληματα επικοινωνιας, και οι σπουδες μου, παρολο που εγιναν στο εξωτερικο με αρκετες δυσκολιες στην γλωσσα , δεν με προβληματισαν καθολου...... ομως, πολλες φορες νιωθω να μην ακουγωμαι!!.Παραδειγματος χαρην, ερχεται μια φιλη και μου λεει το προβλημα της περιμενοντας να την βοηθησω στην λυση της.Ενω μου δειχνει να με παρακολουθει προσεχτικα.... και καταλαβαινει οτι ο τροπος που της δειχνω για να αντιμετωπισει το προβλημα της, ειναι οχι μονο λογικος αλλα και αποτελεσματικος......την επομενη στιγμη αντιδρα εντελως διαφορετικα και μετα παραδεχεται πως επρεπε να με ειχε ακουσει και οχι να κανει αλλες κινησεις , διαφορετικες απο αυτες που της ειχα εξηγησει.......Αυτο εχει γινει παρα πολλες φορες και με διαφορετικα ατομα τα οποια συναναστρεφομαι . Διαβαζοντας λοιπον για τον κρονο μου που ειναι αναδρομος στον τριτο οικο μου, προβληματιστηκα και δεν σας κρυβω πως καταλαβα (μαλλον λανθασμενα) οτι τελικα ισως να εχω εγω το προβλημα και οχι οι ακροατες μου.Παρολα αυτα και μετα απο οσα μου εξηγησατε ,ξεμπερδευτηκα και σας ευχαριστω πολυ.
Λίλιαν Σίμου
23-09-2006, 11:26 PM
Αγαπητή medousa
Όπως μου εξηγείτε τις εμπειρίες σας, δεν αποκλείεται να βιώνετε βασικά εσείς την αίσθηση της έλλειψης επικοινωνίας, όχι οι φίλοι σας.
Εκείνοι που σας προσεγγίζουν προσπαθούν να αντλήσουν από εσάς μία "σοφή" ή ώριμη συμβουλή, μέσα από την συζήτηση. Αλλά στο δικό τους ωροσκόπιο (εννοώ βέβαια, στις δικές τους τάσεις στον χαρακτήρα) μπορεί να πέφτει αυτός ο Κρόνος σας λίγο ...βαρύς, επομένως, συν τω χρόνω (πάλι Κρόνος) επανέρχονται (ανάδρομος) και σας δικαιώνουν, άσχετα αν έχουν κάνει λάθη. Δεν είναι έτοιμοι για την συμβουλή σας, αλλά τέλος από την εμπειρία (Κρόνος) μαθαίνουν και κατανοούν.
Χαίρομαι που σας βοήθησα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
medousa
24-09-2006, 04:20 AM
"Αλλά στο δικό τους ωροσκόπιο (εννοώ βέβαια, στις δικές τους τάσεις στον χαρακτήρα) μπορεί να πέφτει αυτός ο Κρόνος σας λίγο ...βαρύς, επομένως, συν τω χρόνω (πάλι Κρόνος) επανέρχονται (ανάδρομος) και σας δικαιώνουν, άσχετα αν έχουν κάνει λάθη. Δεν είναι έτοιμοι για την συμβουλή σας, αλλά τέλος από την εμπειρία (Κρόνος) μαθαίνουν και κατανοούν".
Ειλικρινα, δεν το ειχα σκεφτει ποτε απο αυτη την σκοπια.
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας, αλλα και για την πολυτιμη βοηθεια σας.
Φιλικα
Μεδουσα