PDA

View Full Version : Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

anastasios
13-09-2006, 01:47 PM
Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση, γιατί μ' αρέσει ν' ακούσω διαφορετικές απόψεις και στάσεις πανω σε ένα θέμα.

Θέμα η απόρριψη ή αν θέλετε η χυλόπιτα (για να παραπέμψουμε λίγο και στα νεανικά μας χρόνια) και ας το εστιάσουμε κυρίως στο συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο, γιατί σαν θέμα είναι πολύ ευρύ και καλύτερα να μην χαθούμε.

Πώς αντιμετωπίζουμε και χειρίζομαστε την απόρριψη; Βγάζουμε στη φόρα τον εγωιστικό μας εαυτό; Δείχνουμε ένα πρόσωπο στον άλλον που ως τώρα κρύβαμε; Κάνουμε οτιδήποτε για να μας λυπηθεί ο άλλος, μπας και γίνει καμιά επανασύνδεση; Αρνούμαστε να παραδεχτούμε αυτό που μας συμβαίνει; Εκδικούμαστε; Κολλάμε περισσότερο; Πέφτουμε σε κατάθλιψη; Πάμε γι' άλλα; Ή κάτι άλλο;;;

Pandwra
13-09-2006, 02:47 PM
Πως το αντιμετωπίζω...χμ χμ.. εξαρτάται! Εάν πρόκειται για απόρριψη σε κάτι που δεν πρόλαβε καν να αναπτυχθεί τότε αδιάφορα.

Εάν έχει έρθει από άτομο στο οποίο έχω επενδύσει κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικά τότε πονάει ...όσο μεγαλύτερη η επένδυση τόσο μεγαλύτερη η απώλεια.

Πάντως σε κάθε περίπτωση παύω αυτόματα να γίνομαι "βάρος"...σέβομαι απόλυτα της επιθυμίες της άλλης πλευράς.

friary
13-09-2006, 04:32 PM
Φαντάζομαι πως δεν εννοείς την περίπτωση που απλά έχεις βάλει στο μάτι κάποιον και τρώς ζεστή χυλόπιτα έτσι;;; Γιατί εκεί δεν κάνεις απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει λόγος. Προχωράς παρακάτω :bigsmile:
Τώρα αν είσαι σε σχέση και σου ρθει η χυλόπιτα κατακούτελα, πάλι για μένα οι αντιδράσεις είναι συγκεκριμένες. Αν ο άλλος δεν σε θέλει.... όοοοσο κι αν χτυπιέσαι..., ο σκληρόκαρδος δεν μαλακώνει. Αρα αξιοπρέπεια και αποδοχή της κατάστασης, είναι αυτό που κάνω εγώ.
Μπορεί να με πάρει απο κάτω, να κάτσω σπίτι μου να κλαίω, ή να βρω την επόμενη κι όλας ημέρα τον αντικαταστάτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενοχλήσω. Αφού δεν θέλει... τι να κάνομεν :weird:
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του να φταίμε εμείς που απορριφθήκαμε. Εκεί το παλεύω το θέμα, μπας και τον πείσω πως.... δεν είμαι ελέφαντας. Και εκεί είναι και το δύσκολο της υπόθεσης.
Το σίγουρο όμως είναι πως κουτοπονηριές, ψευτιες, απειλές κλπ κλπ, δεν έχουν θέση.
Και στις 2 περιπτώσεις αν ο άλλος δεν θέλει, ότι και να κάνεις, αργά η γρήγορα, το παιχνίδι είναι χαμένο. Αρα, τινάζουμε μαλλί και προχωράμε ή κλεινόμαστε σπίτι και τον...κλαίμε.... μέχρι να μας περάσει.
Βέβαια, επειδή ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, αν πιστέψω πως τον έχω ξεπεράσει δεν θα έλεγα όχι σε κάποια μελλοντική ερωτική συνεύρεση. Αν όμως έχει περάσει καιρός κι εγώ ακόμα καίγομαι και...με θυμηθεί ;) , σίγουρα δεν θέλω να τον δώ.

panther
13-09-2006, 04:50 PM
Πως το αντιμετωπίζουμε?

Το βλέπουμε σαν μια ακόμη εμπειρία και με αξιοπρέπεια, χωρίς κλάματα και με αυτοπεποίθηση, προχωράμε μπροστά!!!
Η ζωή είναι κύκλος ... και ο κύκλος γυρνά ... :cheesy::cheesy::cheesy:

Fotini Christodoulou
13-09-2006, 05:58 PM
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!

Προσωπικά όπως και να νιώσω δεν πρόκειται να το μαθει κανείς!
Θεωρώ οτι το σημαντικότερο πράγμα ειναι η αξιοπρέπεια,ακόμα κι οταν σε απορρίψει κάποιος ,αυτό θα σου το αναγνωρίσει!
Πως το αντιμετωπίζω τωρα..Πρώτα λυπάμαι μόνη μου,μετά θυμώνω μόνη μου και μετά απο λίγο πάω γι'άλλα.Τα τελευταία χρόνια πάντως ,πάω κατευθείαν γι'άλλα!Συνοπτικές διαδικασίες.

Marina 7771
14-09-2006, 02:49 PM
Στο θέμα της απόρριψης καλό είναι να μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν. Δηλαδή να σου γίνονται τσιμπούρι, να σε τρελλαίνουν στα τηλέφωνα και γενικά ενώ εσύ είσαι ήδη αλλού να προσπαθούν να σε τραβήξουν πίσω.
Για να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει παρά μόνο μία φορά και τότε βγήκε από μέσα μου ένα κακό εγωιστικό κτήνος, το οποίο προσπάθησα να θάψω ξανά μέσα μου και εύχομαι να μην ξαναβγεί ποτέ.

Λευκή
14-09-2006, 03:16 PM
Φαντάζομαι πως δεν εννοείς την περίπτωση που απλά έχεις βάλει στο μάτι κάποιον και τρώς ζεστή χυλόπιτα έτσι;;; Γιατί εκεί δεν κάνεις απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει λόγος. Προχωράς παρακάτω :bigsmile:

Ναι μόνο που καμιά φορά παραείναι ζεστή και σου κάνει εγκαύματα...:toung:

Εγώ πάντως κλείστηκα σχεδόν 6 μήνες στο σπίτι κι έκλαιγα τα απαλά του χαρακτηριστικά,την βαρύτητα και την χάρη του που δεν κατάφερα να φυλακίσω και βεβαίως βεβαίως τον θιγμένο μου εγωισμό.Το φχαριστήθηκα βέβαια γιατί ευκαιρίες ψάχνω να απομονωθώ...Ήταν μια καλή φάση ας το πούμε ενδοσκόπησης.Όταν το σκέφτηκα από καθαρά αστρολογικής σκοπιάς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να τον ευχαριστήσω που με απάλλαξε απ τον κόπο να διαπιστώσω με οδυνηρό τρόπο ότι η ηρεμία πιθανότατα προκαλείται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως κάτω απ την επιφάνεια.

Εν τέλει : αφήνω την πόρτα ανοιχτή και απομακρύνομαι απ τον όροφο...Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε... :)

anastasios
14-09-2006, 03:30 PM
Ας πω και γω πώς αντιμετωπίζω την απόρριψη... γενικώς αυτό που με χαρακτηρίζει είναι να περιτριγυρίζομαι από πολλά άτομα, δε μ' αρέσει να΄μαι μόνος, γι' αυτό και πάντα επιδιώκω την οποιασδήποτε φύσης παρέα.
Ακόμα λοιπόν και αν την έχω φάει τη χυλόπιτα, ζεστή ή κρύα :toung:, πάω γι' άλλα... πείτε με "συναισθηματικά ρηχό", "άστατο", βάλτε και λίγο "εγωιστή" και "ευμετάβλητο".... και ιδού το αποτέλεσμα! Πάντως, για να πω την αλήθεια μου, όσες φορές πέρασα χωρισμό, τον πέρασα ήπια, αλλά μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν ήμουν και πραγματικά ερωτευμένος... Τώρα το πώς θα χειριστώ το τέλος μιας σχέσης ενώ είμαι πραγματικά ερωτευμένος... αυτό δεν το ξέρω...

Marlene
15-09-2006, 02:03 PM
Πως αντιμετωπιζω την απορριψη;Καθομαι σπιτι μου,χτυπιεμαι,και η αυτοπεποιθηση μου πεφτει στα Ταρταρα..Τρελα.

Καθως επισης αποφευγω να βγαινω με δεσμευμενα ατομα.

Marina 7771
15-09-2006, 02:27 PM
Ρε παιδιά όταν λέμε απόρριψη (χυλόπιτα) συνήθως δεν εννοούμε τον χωρισμό, την διάλυση μιας σχέσης, αλλά την αποτυχία μας στην πρώτη προσέγγιση ενός ατόμου. Έχει μεγάλη διαφορά ο χωρισμός από την χυλόπιτα.
¶λλο να χωρίζεις και άλλο να σου αρέσει κάποιος και εκείνος να αδιαφορεί.

anastasios
15-09-2006, 02:33 PM
Ρε παιδιά όταν λέμε απόρριψη (χυλόπιτα) συνήθως δεν εννοούμε τον χωρισμό, την διάλυση μιας σχέσης, αλλά την αποτυχία μας στην πρώτη προσέγγιση ενός ατόμου. Έχει μεγάλη διαφορά ο χωρισμός από την χυλόπιτα.
¶λλο να χωρίζεις και άλλο να σου αρέσει κάποιος και εκείνος να αδιαφορεί.

Μάλλον και γω ίσως να μην το έθεσα σωστά το θέμα ή να το είχα αλλιώς στο μυαλό μου! Ισως να'μαι και λάθος, αλλά νομίζω ότι ακόμα και σε μία σχέση αν είσαι μέσα, ο χωρισμός όταν έρχεται είναι ένας είδος "απόρριψης" του ενός προς τον άλλον.
Είναι και λίγο βαρύγδουπη λέξη...

Marina 7771
15-09-2006, 03:25 PM
Μάλλον και γω ίσως να μην το έθεσα σωστά το θέμα ή να το είχα αλλιώς στο μυαλό μου! Ισως να'μαι και λάθος, αλλά νομίζω ότι ακόμα και σε μία σχέση αν είσαι μέσα, ο χωρισμός όταν έρχεται είναι ένας είδος "απόρριψης" του ενός προς τον άλλον.
Είναι και λίγο βαρύγδουπη λέξη...
Τότε το πράγμα αλλάζει, γιατί αν μιλάμε για χωρισμό μπαίνουν άλλες παράμετροι. Καμμιά φορά ο χωρισμός είναι επώδυνος και άλλες ανώδυνος, υπάρχουν φορές που είναι και λυτρωτικός. Πάντως όπως και να 'χει πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να αγναντεύουμε αυτά που έρχονται αφού ξεκαθαρίσμουμε μέσα μας τί έφταιξε και δεν ευδοκίμισαν αυτά που τελείωσαν και είναι πια παρελθόν.

Alien1
16-09-2006, 10:43 PM
Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση, γιατί μ' αρέσει ν' ακούσω διαφορετικές απόψεις και στάσεις πανω σε ένα θέμα.

Θέμα η απόρριψη ή αν θέλετε η χυλόπιτα (για να παραπέμψουμε λίγο και στα νεανικά μας χρόνια) και ας το εστιάσουμε κυρίως στο συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο, γιατί σαν θέμα είναι πολύ ευρύ και καλύτερα να μην χαθούμε.

Πώς αντιμετωπίζουμε και χειρίζομαστε την απόρριψη; Βγάζουμε στη φόρα τον εγωιστικό μας εαυτό; Δείχνουμε ένα πρόσωπο στον άλλον που ως τώρα κρύβαμε; Κάνουμε οτιδήποτε για να μας λυπηθεί ο άλλος, μπας και γίνει καμιά επανασύνδεση; Αρνούμαστε να παραδεχτούμε αυτό που μας συμβαίνει; Εκδικούμαστε; Κολλάμε περισσότερο; Πέφτουμε σε κατάθλιψη; Πάμε γι' άλλα; Ή κάτι άλλο;;;

Ανταποδιδεις την χυλοπιτα και προχωρας την ζωη σου

kritsinaki
19-09-2006, 03:17 PM
Mε το ζόρι παντρειά δεν γίνεται! Πάμε γι' άλλα....

starfish
19-09-2006, 03:57 PM
Επιφανειακα, αξιοπρεπως κοκαλωμενη..:cry:

stabie
20-09-2006, 11:36 AM
Χυλόπιτα εκτός σχέσης: μου έτυχε μια φορά και αυτό γιατί είχαμε μπερδέψει καπως τα πράγματα...άλλο ήθελε άλλο κατάλαβα και γίναμε μπάχαλο...τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα...το θέμα είναι πως κανείς δεν ήξερε το τέρας που είχα μέσα μου. Ούτε εγώ η ίδια. Θίχτηκε ο εγωισμος μου αφάνταστα και έκανα τα πάντα που τον ενοχλούσαν μόνο και μόνο για να γελάω. Ήταν ακράιο και πολύ άσχημο και ντρέπομαι που το έκανα αλλα δεν το μετανιώνω.
Χωρισμός: Τι να πω; Η αλήθεια είναι πως και να θέλω να τελειώσω κάτι, κάνω τον άλλον να το τελειώσει για να βγω λάδι και θύμα...

(πωπω...τώρα ανακαλύπτω τον εαυτό μου...)

Αγάπη
22-09-2006, 12:54 AM
Καλησπέρα. Πριν λίγο έκανα εγγραφή και κάνοντας περιήγηση μου κίνησε το ενδιαφέρον το θέμα της συζήτησης γιατί και εγώ εδώ και τρεις μήνες δεν μπορώ να ξεπεράσω την απόρριψη σε κάτι που μόλις είχε ξεκινήσει αλλά που μου έδωσε ότι πιο όμορφο είχα ζήσει μέχρι τώρα. Που θα πάει όμως κάτι θα γίνει και θα βρω πάλι το ρυθμό μου

Μητσάκος
26-09-2006, 08:35 PM
Πριν, όταν ήμουν πιο μικρός οι αντιδράσεις μου ήταν αστείες και ανώριμες. Μετά από κάποιες χυλόπιτες έβγαλα ορισμένα συμπεράσματα.
1) Αν η σχέση εχει βάθος θέλεις 2 χρόνια για να την ξεπεράσεις ουσιαστικά :wacko: Την πρώτη περίοδο ξεσαλώνεις νομίζοντας ότι είσαι και ο πρώτος και προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς. Μετά σιγά σιγά αυτοπεριορίζεσαι και απομονώνεσαι για λίγο και αργότερα συνεχίζεις να σκέπτεσαι τον άλλον/η αλλά έχεις αρχίσει να "κρυώνεις":cheesy:
2) Ο καιρός γιατρεύει τα πάντα
3) Η ζωή είναι το συνολο των εμπειρειών μας, είτε είναι καλές είτε είναι κακές και με αυτές πρέπει να μάθουμε να ζούμε
4) Το τετράκις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού :toung:

Marina 7771
27-09-2006, 02:18 PM

Και το εξάκις και το εφτάκις.......
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο η ζωή πάντα συνεχίζεται. Τα καλύτερα έρχονται!!!:bigsmile:

skorpion
28-09-2006, 11:37 AM
Για την χυλοπιτα προ σχεσης δεν εχω να πω κατι αλλα για τον χωρισμο σε μια σχεση αυτα ειναι τα δυσκολα...συνηθως μου ειναι δυσκολο να αποδεκτω εναν χωρισμο εκτος εαν δεν με ενδιαφερει πια και ερθει ως φυσικο επακολουθο στις αλλες περιπτωσεις σε γενικες γραμμες προσπαθω να δω αν φτιαχνουν τα πραγματα κι αν οχι κλαμα κλαμα μεχρι να μου περασει και να βρω τον επομενο.Παντως εκεινη την χρονικη περιοδο που θα κρατησει το πενθος ειμαι χαλια κι οταν περασει αναρωτιεμαι γιατι ημουν ετσι αφου υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και μαλιστα καλυτερες.Αλλα γενικα εχω μια ευαισθησια στους χωρισμους δυστυχως.Ακομα κι οταν χωριζω εγω.

Μητσάκος
28-09-2006, 07:06 PM
Και το εξάκις και το εφτάκις.......
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο η ζωή πάντα συνεχίζεται. Τα καλύτερα έρχονται!!!:bigsmile:

Οπως και τα χειρότερα :bigsmile:

aries engineer
16-06-2007, 02:07 PM
Πριν, όταν ήμουν πιο μικρός οι αντιδράσεις μου ήταν αστείες και ανώριμες. Μετά από κάποιες χυλόπιτες έβγαλα ορισμένα συμπεράσματα.
1) Αν η σχέση εχει βάθος θέλεις 2 χρόνια για να την ξεπεράσεις ουσιαστικά :wacko: Την πρώτη περίοδο ξεσαλώνεις νομίζοντας ότι είσαι και ο πρώτος και προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς. Μετά σιγά σιγά αυτοπεριορίζεσαι και απομονώνεσαι για λίγο και αργότερα συνεχίζεις να σκέπτεσαι τον άλλον/η αλλά έχεις αρχίσει να "κρυώνεις":cheesy:
2) Ο καιρός γιατρεύει τα πάντα
3) Η ζωή είναι το συνολο των εμπειρειών μας, είτε είναι καλές είτε είναι κακές και με αυτές πρέπει να μάθουμε να ζούμε

Σιγα μην εχεις φτιαξει και μαθηματικο τυπο για τη διαρκεια της επουλωσης μιας σχεσης..Η σχεση με αλλη σχεση περναει...:toung:Οταν πεσεις απο το αλογο πρεπει γρηγορα να το ξανακαβαλησεις:bigsmile:;)
( Το τετράκις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού )-Η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως..:
(Η ζωή είναι το συνολο των εμπειρειών μας, είτε είναι καλές είτε είναι κακές και με αυτές πρέπει να μάθουμε να ζούμε)-Εμπειρια ειναι μια χτενα που σου δινει η ζωη αφου χασεις τα μαλλια σου..:toung::toung:Γι αυτο η απορριψη αντιμετωπιζεται με τη δεουσα στωικοτητα και τον ωχαδελφισμο που της αξιζει...:love:

nanstenka
16-06-2007, 04:24 PM
Για μια σχέση που σέβεται τον εαυτό της ο χωρισμός δεν είναι απόρριψη και δεν θε πρέπει να βιώνεται ως τέτοια... Όσο για τη αρχική ή πρώιμη σχετικά απόρριψη χμμμμ......Τώρα εγώ 8α ήταν πολύ ψωνίστικο να πω ότι δεν το έχω πά8ει κι ότι μ' έχουν κακομά8ει και κάπου εκεί έξω κάποτε θα την πατήσω άσχημα για όλες τις δικές μου απορρίψεις???:σφύριγμα:σφύρ γμα:σφύριγμα
Ίσως πάλι να έχω ένα μαγικό τρόπο να την προλαβαίνω!! Πάντως είμαι σίγουρη ότι σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εγωίστρια- κ δεν το περηφανεύομαι κα8ολου,το πολύ δεν κάνει καλό- ακόμα και αν ο άλλος με ενδιέφερε....θα σήκωνα ψηλά το κεφάλι, 8α του γύριζα επειδικτικά την πλάτη και 8α έφευγα κυρία με τρόπον ώστε να γίνει ξεκά8αρο ότι μετάνιωσα και για το δευτερόλεπτο που χαράμισα μαζί του....

Πω πω πολύ μπιτς έτσι??? Τραγική!!:weird::blink:

Δεν το περίμενα αυτό από εμένα....:huh::worried::amazed::toung:

zeta1987
16-06-2007, 06:01 PM
Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η απόρριψη. ¶μα έχω δώσει πολλά πράγματα σε κάποιον και αυτός δεν τα εκτιμήσει και δεν τα αξιολογήσει δεν θα κάτσω να συνεχίσω τίποτα γιατί θα το δώ πολύ εγωιστικά...:embarrest ¶μα φταίω και έχω κάνει λάθος εννοείται πως θα ζητήσω συγνώμη και θα προσπαθήσω να επανορθώσω.. Τώρα βέβαια σε κάποια εντελώς διαφορετική κατάσταση όπου νιώθω κάτι για κάποιον και αυτός μου πεί ότι δεν θέλει, θα στεναχωρηθώ, ίσως κολλήσω αλλά δεν θα του δείξω τίποτα.. Σύνηθως μία φορά θα προσπαθήσω...

MELINE
17-06-2007, 05:20 PM
νομίζω ότι αν εμείς οι ίδιοι είμαστε καλά με τον εαυτό μας, και νοιώθουμε περήφανοι για την κάθε μέρα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη την αποδοχή των άλλων, την θέλουμε να υπάρχει αλλά δεν μας μειώνει όταν δεν την έχουμε. Σίγουρα είναι όμορφο να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε, και μας δέχονται και μας το δείχνουν, αλλά όταν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας δεχόμαστε την απόρριψη σαν μια απλά μη συμβατή γνωριμία. Στα πλαίσια δηλαδή του "δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους". Προσωπικά, αν εγώ αγαπάω τον εαυτό μου, και κάποιος έρθει και μου πει οτι δεν με γουστάρει, δεν με πάει, του την σπάω και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, με απορρίψει τέλός πάντων:cry:, τότε συγνώμη δηλαδή αλλά δεν έχασα και τίποτα. Ούτε εγώ τον θέλω. Δεν αγαπάω τους γύρω μου επειδή τους χρειάζομαι. Τους χρειάζομαι επειδή τους αγαπάω. Και μπορώ να σου πω ότι την οποιαδήποτε απόρριψη αν την πάρεις εγωιστικά, με την καλή έννοια του εγωισμού, μπορείς πολύ ποιο ευκολα να την ξεπεράσεις. Και δεν μιλάω καθόλου έξω από το χορό. Έίμαι πολύ συναισθηματική, έχω υπάρξει πολύ ανασφαλής, και με 100 πλανήτες στον 7οίκο οι συναναστροφές είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης για μένα, δεν μπορώ λεπτό να μέινω μόνη μου, αλλά όταν έπρεπε και με απορρίψαν τα κατάφερα, γιατί με αγαπάω πολύ. Αυτά. :love:

MELINE
17-06-2007, 05:28 PM
Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η απόρριψη. ¶μα έχω δώσει πολλά πράγματα σε κάποιον και αυτός δεν τα εκτιμήσει και δεν τα αξιολογήσει δεν θα κάτσω να συνεχίσω τίποτα γιατί θα το δώ πολύ εγωιστικά...:embarrest ...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Zeta...Αν κατανοήσουμε ο καθένας μας χωριστά ότι είμαστε υπέροχοι άνθρωποι, δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε οτιδήποτε θεωρούμε ότι χρειάζεται είτε επιπλέον βελτίωση είτε πέταμα, τότε θα δούμε ότι όποιος είναι μαζί μας είναι τυχερός. Όποιος δεν μας θέλει, για κάποιον λόγο δεν του ταιριάζουμε, και είναι καλύτερα για όλους μας. :bigsmile:

Basilakis
17-06-2007, 10:06 PM
Μια απόρριψη αντιμετωπίζεται ανάλογα τις εκάστοτε συνθήκες εκδήλωσης της.
Μπορεί να πονέσει και να μας βασανίσει το "γιατί" για πολύ καιρό, μπορεί όμως και να είχαμε και εμείς δει ότι δεν τράβαγε σε κάτι παραπάνω το όλο σκηνικό. Έχει σημασία και το πόσα είχαμε επενδύσει πάνω στο άτομο που μας απέρριψε.

Πάντως, όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο:bigsmile:

zeta1987
17-06-2007, 10:32 PM
νομίζω ότι αν εμείς οι ίδιοι είμαστε καλά με τον εαυτό μας, και νοιώθουμε περήφανοι για την κάθε μέρα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη την αποδοχή των άλλων, την θέλουμε να υπάρχει αλλά δεν μας μειώνει όταν δεν την έχουμε. Σίγουρα είναι όμορφο να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε, και μας δέχονται και μας το δείχνουν, αλλά όταν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας δεχόμαστε την απόρριψη σαν μια απλά μη συμβατή γνωριμία. Στα πλαίσια δηλαδή του "δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους". Προσωπικά, αν εγώ αγαπάω τον εαυτό μου, και κάποιος έρθει και μου πει οτι δεν με γουστάρει, δεν με πάει, του την σπάω και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, με απορρίψει τέλός πάντων:cry:, τότε συγνώμη δηλαδή αλλά δεν έχασα και τίποτα. Ούτε εγώ τον θέλω. Δεν αγαπάω τους γύρω μου επειδή τους χρειάζομαι. Τους χρειάζομαι επειδή τους αγαπάω. Και μπορώ να σου πω ότι την οποιαδήποτε απόρριψη αν την πάρεις εγωιστικά, με την καλή έννοια του εγωισμού, μπορείς πολύ ποιο ευκολα να την ξεπεράσεις. Και δεν μιλάω καθόλου έξω από το χορό. Έίμαι πολύ συναισθηματική, έχω υπάρξει πολύ ανασφαλής, και με 100 πλανήτες στον 7οίκο οι συναναστροφές είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης για μένα, δεν μπορώ λεπτό να μέινω μόνη μου, αλλά όταν έπρεπε και με απορρίψαν τα κατάφερα, γιατί με αγαπάω πολύ. Αυτά. :love:
:clapping::clapping::clapping: Πραγματικά συμφωνώ απολύτως με όλα όσα λες! Μπράβο σου γιατί οι απόψεις σου έχουν πραγματικά βάσεις..:bigsmile:

Όποιος δεν μας θέλει, για κάποιον λόγο δεν του ταιριάζουμε, και είναι καλύτερα για όλους μας. :bigsmile:

:clapping:
Όντως, έτσι είναι, πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάμε να μην ρίχνουμε τον εαυτό μας για άτομα που δεν μας δείχνουν εκτίμηση.. Έτσι είναι.. Και επίσης πιστεύω πως ποτέ δεν πρέπει να γινόμαστε αυτό που θέλουν οι άλλοι ώστε να γινόμαστε αποδεκτοί... Να τους αρέσει έτσι όπως ήμαστε... :noworry:

MELINE
17-06-2007, 11:01 PM
:ποτέ δεν πρέπει να γινόμαστε αυτό που θέλουν οι άλλοι ώστε να γινόμαστε αποδεκτοί... Να τους αρέσει έτσι όπως ήμαστε... :noworry:

ε........την πατάς μία, την πατάς δύο ε μετά το μαθαίνεις το μαθηματάκι σου!!! χαχαχαχαχα!!φιλάαααακια. :bigsmile:
χαίρομαι που συμφωνούμε!!! γειά σου

kritikia
22-06-2007, 02:01 PM
Δεν έχω βιώσει την εμπειρία της απόρριψης τουλάχιστον στην περίπτωση προ σχέσης, μάλλον λόγω του ότι πάντα αναγνώριζα αν με "παίρνει" να ασχοληθώ/ φλερτάρω με κάποιον, έτσι δρω πάντα εκ του ασφαλούς.
Όσον αφορά την περίπτωση του χωρισμού από σχέση, την βίωσα με τον χειρότερο τρόπο, χωρίζοντας από μια σχέση 9 ετών. Μου πήρε περίπου 1 χρόνο να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου και να με υπολογίζω ξανά, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια οι κινήσεις μου απέναντι στους εκπροσώπους του αντίθετου φύλλου μάλλον αναγνωριστικές ήταν και τίποτα περισσότερο.. έφτανα τον άλλο εκεί που ήθελα εγώ και μετά εγκατέλειπα το πεδίο της μάχης.. Επώδυνη εμπειρία ο χωρισμός/ απόρριψη, αλλά και εξαγνιστική ταυτόχρονα.. Αναγνωρίζεις όρια, θέτεις καινούρια, αυξάνεις απαιτήσεις και γενικότερα μεταλάσσεσαι σε κάτι διαφορετικό..

nanstenka
22-06-2007, 06:35 PM
Ναι κούκλα αυτό είναι αλήθεια..Έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση όταν χώρισα από σχέση 10 χρόνων με κάποια διαλείμματα και το νιώθω πολύ αυτό που περιγράφεις. Σε μενα οι συνθήκες ήταν άλλες δεν είχε να κάνει με απόρριψη αλλά όπως και να' χει η 'αναχώρηση' από τέτοια σχέση είναι ένα κομμάτι που εγώ τουλάχιστον θα κουβαλάω πάντα η διαδικασία μετά ήταν δύσκολη και πολύπλοκη αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες εγώ άλλαξα πολύ σαν άνθρωπος μετά απ' αυτήν, επαναπροσδιόρισα πολλά πράγματα και ύστερα προχώρησα μπροστά...όπως λέει και το τραγούδι...ο χωρισμός είναι χειμωνανθός...και κάποια στιγμή μετα αργά ή γρήγορα ακολουθεί η άνοιξη

zeta1987
23-06-2007, 02:11 PM
Επώδυνη εμπειρία ο χωρισμός/ απόρριψη, αλλά και εξαγνιστική ταυτόχρονα.. Αναγνωρίζεις όρια, θέτεις καινούρια, αυξάνεις απαιτήσεις και γενικότερα μεταλάσσεσαι σε κάτι διαφορετικό..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Είναι το πιο σημαντικό τεστ του εαυτού μας η περίοδος μετά από έναν χωρισμό.. Γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες καταστάσεις, να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να καλύψουμε το κενό αυτό... Ο χωρισμός είναι πάντα σαν ένα μικρό θάνατο. Ειδικά άμα έχει γίνει και με τρόπο που μας πληγώνει τότε...:cry: Όμως από την άλλη μας κάνουν δυνατούς τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

savvina
24-06-2007, 01:31 AM
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα η απόρριψη όταν θέλω να προσελκύσω κάποιο άτομο, λέω πάντα την κλασσική ατάκα "Εκείνος χάνει", δεδομένου ότι για να τον πλησιάσω πιστεύω ότι ταιριάζουμε. Τώρα όσο αναφορά χωρισμό από την δική του πλευρά το παίρνω πολύ άσχημα και συνήθως περνάει καιρός για να τον ξεπεράσω (δένομαι πολύ εύκολα). Πάντα με βασανίζει το γιατί δεν του ήμουν αρκετή; Τί άλλο ήθελε; Ας είναι μικρή είμαι ακόμα θα μεγαλώσω και θα μάθω που θα πάει!

Agxos
27-07-2007, 03:19 PM
υπηρξαν φορες που με απερριψαν και ενιωσα πολυ ασχημα αρχισα να ανρωτιεμαι τι εφταιξε ?τι λαθη εκανα και ειπα...και ολα τα συναφη...φυσικα δεν τρεχω απο πισω και ουτε γινομια τσιμπουρι απλα αδιαφορω!...και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...

kritikia
27-07-2007, 04:32 PM
και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...

Πραγματικά είναι μια πολύ σωστή στάση αυτή.. Ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας: "Όπου φτύνεις.. κολλάει"!! Πάντως είναι ένας λειτουργικός τρόπος να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει..:noworry:

zeta1987
28-07-2007, 03:33 PM
και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...

Όντως.. Τη πιο σημαντική κουβέντα είπες!! Όσο ο άλλος σε έχει δεδομένο δεν σε προσέχει, όταν τον απορρίπτεις τότε τρέχει σαν...λαγός!!!:laugh:

Σαμπρίνα
28-07-2007, 09:59 PM
επώδυνος ο χωρισμος πιο πολυ απο την απόρριψη...θα πονέσεις θα κλάψεις ενα,δυο,τρεις μηνες αλλα η ζωή συνεχίζεται κ επίσης ειναι μικρή....έτσι το βλέπω...
οσο για το όπου φτύνεις κολλάει συμφωνω απόλυτα μαζί σας!!!!!!!!!

wizards
25-09-2007, 12:47 AM
Για μένα οποιαδήποτε απόρριψη/χυλόπιτα, όσο κακή ψυχρή και ανάποδη είναι, την βλέπω σαν μία ευκαιρία για να πάμε για άλλα, για καινούριες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα.
Προσωπικά την απόρριψη την πέρασα με πολλά ξενύχτια, ελάχιστο ύπνο, ξεκίνησα καινούρια ενδιαφέροντα από όπου γνώρισα αρκετό κόσμο...και ειλικρινά πλέον την νοσταλγώ αυτήν την περίοδο ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου.

zeta1987
25-09-2007, 01:17 AM
Για μένα οποιαδήποτε απόρριψη/χυλόπιτα, όσο κακή ψυχρή και ανάποδη είναι, την βλέπω σαν μία ευκαιρία για να πάμε για άλλα, για καινούριες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα.
Προσωπικά την απόρριψη την πέρασα με πολλά ξενύχτια, ελάχιστο ύπνο, ξεκίνησα καινούρια ενδιαφέροντα από όπου γνώρισα αρκετό κόσμο...και ειλικρινά πλέον την νοσταλγώ αυτήν την περίοδο ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου.

Πραγματικά σε θαυμάζω που είχες αυτό το κουράγιο! Μου φαίνεται πως πρέπει να μας κάνεις μερικά μαθήματα πάνω σε αυτό το θέμα!!! :laugh:

emmalene
25-09-2007, 01:20 AM
Νομιζω οτι οταν καποιος δοκιμαζει υπαρχει και η πιθανοτητα να αποριφθει.Σε οτι και αν ειναι αυτο.Η διαφορα στην αντιμετωπιση εχει να κανει με το ποσο κατασταλαγμενος εισαι για το τι αξιζεις ακριβως εσυ.Βεβαια μια απορριψη ποναει αλλα ποναει περισσοτερο αν συνδεεται με κομματι μας που και εμεις θεωρουμε αδυνατο.:embarrest

zeta1987
25-09-2007, 01:37 AM
Νομιζω οτι οταν καποιος δοκιμαζει υπαρχει και η πιθανοτητα να αποριφθει.Σε οτι και αν ειναι αυτο.Η διαφορα στην αντιμετωπιση εχει να κανει με το ποσο κατασταλαγμενος εισαι για το τι αξιζεις ακριβως εσυ.Βεβαια μια απορριψη ποναει αλλα ποναει περισσοτερο αν συνδεεται με κομματι μας που και εμεις θεωρουμε αδυνατο.:embarrest

Πολύ σωστό!:clapping:

zhsethzwh
26-09-2007, 11:51 AM
Έχω νιώσει πολλές φορές την απόρριψη αντιδρώντας άσχημα (κλάμα,θυμό,νέυρα,κακία).Το σίγουρο είναι οτι έγω οδηγούσα τα πράγματα εκεί με την συμπεριφορά μου.Ευτυχώς κατάλαβα τα λάθη μου και τώρα πλέον δεν θεωρώ κακό την απόρριψη,αλλά σαν ένα τρόπο βελτίωσης του εαυτού μου.¶λλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,χωρίς αυτό να είναι κακό.Οπότε ψηλά το κεφάλι,κοιτάμε μπροστά και πάμε για καλύτερα.Καλημέρα σε όλους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile :

wizards
27-09-2007, 12:33 AM
Πραγματικά σε θαυμάζω που είχες αυτό το κουράγιο! Μου φαίνεται πως πρέπει να μας κάνεις μερικά μαθήματα πάνω σε αυτό το θέμα!!! :laugh:

Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.

Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.

emmalene
27-09-2007, 12:35 AM
Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.

Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.

Κοιτα που με σενα θα συμπαθησω τους παρθενους.....:bigsmile:Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.:laugh:

Fotini Christodoulou
27-09-2007, 10:09 AM
Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.:laugh:

Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:

Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα:cheesy:.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι:laugh:)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:

Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:

starfish
27-09-2007, 12:44 PM

Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα:cheesy:.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι:laugh:)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:

Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν ειμαι τελεια για ΟΛΟΥΣ τους αλλους!!!:toung::toung: Με ολους τους αλλους καλους μου εχω μαθει να ζω! Αυτον ομως δεν μπορω να τον αγνοησω ουτε να τον νικησω. Τον αφαιρω και ξαναφυτρωνει...:cry: Καμμια φορα βαζω αυτα τα "μαξιλαρακια" που εμποδιζουν την επαφη, αρα και τον πονο...:wacko:

starfish
27-09-2007, 12:48 PM
Κοιτα που με σενα θα συμπαθησω τους παρθενους.....:bigsmile:Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.:laugh:

Φραση αποδοχης σε συζητηση για την απορριψη!! Τι καλα!!
Μας ανεβαζεις το ηθικοΝ!
Αν συμπαθησουμε κι εμεις τους Ταυρους πως θα αντεξεις;;;!!!:toung::bigsmile::toung:

ΕΚΑΤΗ
27-09-2007, 03:21 PM
Σιγουρα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον "ευθραυστο" εγωισμο μας να μας απορριπτουν. Προσωπικα το παιρνω καπως βαρια στη αρχη, κατηγορω πρωτα τον εαυτο μου, μετα αυτον που δε με δεχτηκε γι αυτο που ειμαι αλλα στο τελος το σκεφτομαι λιγο πιο " ωριμα " και παντα καταληγω στο συμπερασμα οτι τελικα δεν ειμαι και το κεντρο της γης που θα περιστρεφονται ολα γυρω μου...
Εκτος αυτου, πιστευω πως ολα αυτα που μας συμβαινουν, ειτε ευχαριστα ειτε δυσαρεστα, σκοπο εχουν να μας μαθουν κατι, αρκει να "διαβαζουμε" σωστα τα σημαδια..
Φιλια σε ολους:cheesy::bigsmile:

Λευκή
27-09-2007, 06:19 PM
Εντάξει ,είναι ανάλογο και με την όλη συμπεριφορά προσέγγισης.¶λλο είναι να σε ενδιαφέρει διαφορετικός άνθρωπος κάθε εβδομάδα(στην ηλικία τη δικιά μου πάντως αυτό είναι πολύ διαδεδομένο)κι άλλο να συγκινείσαι λίγο παραπάνω...Οι πρώτοι δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα με την απόρριψη,οι άλλοι όμως ,πως να το κάνουμε,το βρίσκουμε λίγο βαρύ...:cry: Ούτε οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πουκάμισα,ούτε η συναισθηματική και αισθηματική ανακατωσούρα εύκολη.(Γιατί δεν ενεργοποιείται αυτή η άτιμη σύνοδος Αφροδίτης - Αρη στον Κριό να μη με νοιάζει τίποτα ;; :cry: :cry: :cry:)

emmalene
29-09-2007, 02:23 AM
Φραση αποδοχης σε συζητηση για την απορριψη!! Τι καλα!!
Μας ανεβαζεις το ηθικοΝ!
Αν συμπαθησουμε κι εμεις τους Ταυρους πως θα αντεξεις;;;!!!:toung::bigsmile::toung:

Τι να κανω?αν τους συμπαθησετε εεε,θα κανω μια προσπαθεια να τους συμπαθησω και εγω....:bigsmile:

emmalene
29-09-2007, 02:25 AM

μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι:laugh:)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:

Συγγνωμη αγαπητη roadrunner θα ηθελα να κανω μαι προσωπικη ερωτηση με ολο το θαρρος παντα...Μηπως εχετε κατι σε ΛΕΟΝΤΑΡΙ?:love:

emmalene
29-09-2007, 02:28 AM
Τωρα θα πω κατι Ταυρισιο μεν σωτηριο δε...Καποτε ειπε η θεα Μεριλυν Μονροε(η οποια δεν κρατησε τιποτα απο οσα ειπε οπως ολες μας αλλωστε...)Η σωστη γυναικα φιλαει αλλα δεν αγαπαει και φευγει πριν την διωξουν.Πιστευω ακραδαντα οτι ξερουμε ποιοι θα μας απορριψουν.Υπαρχουν δυο λυσεις..η παμε γυρευοντας η την κανουμε.Ειναι θεμα αντοχης.:embarrest

ioni
30-09-2007, 12:02 AM
νομίζω ότι όπως και εμείς έχουμε απορίψη στην ζωή μας κάποιους έτσι και εμας μας έχουν απορίψη το δεχόμαστε με ...........
αξιοπρέπεια......
ξέρετε.....
νεύρα,φωνές.....και άλλα ευχάχιστα συνεστήματα...
τοφυσάμε κρυώνει και πάμε γι'άλλα ποιο καλά ποιο μεγάλα
και κανείς δεν χάνετε εκτός και θέλει

Fotini Christodoulou
01-10-2007, 09:41 AM
Συγγνωμη αγαπητη roadrunner θα ηθελα να κανω μαι προσωπικη ερωτηση με ολο το θαρρος παντα...Μηπως εχετε κατι σε ΛΕΟΝΤΑΡΙ?:love:

Μόνο Ερμή,Αφροδίτη και Κρόνο:toung:ΑΛΛΑ δεν είμαι ψωνιο:toung:

skouliki04
03-10-2007, 06:04 PM
απόρριψη ...... εεεεε.. χμμμμμμ... μάλλον ειμαι τυπος του οκ !! φίλοι ?

taurus_24
29-11-2007, 02:36 AM
εφαγα απορριψη προσφάτως.δεν το περιμενα απο τη στιγμη που ειχα αρκετες ενδειξεις οτι υπηρχε ενδιαφερον.Εφαγα τρελη πιτα ομως και η αυτοπεποιθηση επεσε τελειως!!!Δε ξανακανω βημα ποτε μετα απο αυτο.δε τη ξαναπαταω!!!!!!!:love:

Alien1
29-11-2007, 02:47 AM
εφαγα απορριψη προσφάτως.δεν το περιμενα απο τη στιγμη που ειχα αρκετες ενδειξεις οτι υπηρχε ενδιαφερον.Εφαγα τρελη πιτα ομως και η αυτοπεποιθηση επεσε τελειως!!!Δε ξανακανω βημα ποτε μετα απο αυτο.δε τη ξαναπαταω!!!!!!!:love:

Kαι τι θα κανεις...Θα μεινεις στο ραφι και θα γινεις γεροντοκορη

Εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους που "παρακαλανε" γυναικες και πιστευω οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν εμενα στην εποχη που ζουμε...

Ενω οσοι συνηθως κυνηγανε γυναικες και κανουν το πρωτο βημα το κανουν σε πολλες και δεν το κανουν απο ερωτα αλλα για να μεγαλωνει ο εγωισμος τους και για να νιωθουν σιγουροι για τον εαυτο τους οτι εχουν επιτυχια στο αντιθετο φυλλο..

Καποτε ειπε η θεα Μεριλυν Μονροε(η οποια δεν κρατησε τιποτα απο οσα ειπε οπως ολες μας αλλωστε...)Η σωστη γυναικα φιλαει αλλα δεν αγαπαει και φευγει πριν την διωξουν.

Η <<Θεα>> σου Μερυλιν Μονροε εκανε και αλλα...οπως το να παρει και ενα μπουκαλι χαπια και να αυτοκτονησει μεσα στην μοναξια της

Μηπως θα κανεις και εσυ το ιδιο και θα την ακολουθησεις κατα γραμμα ??

Πιο ανωριμο και χειροτερο προτυπο δεν μπορουσες να αναφερεις...

taurus_24
29-11-2007, 03:06 AM
συμπτωματικα alien η πιτα ηταν απο σκορπιο.
για μενα λογικα ο αντρας ειναι αυτος που θα κάνει το πρώτο βήμα σε μία γνωριμια αυτο δε σημαίνει οτι κυνηγάει ούτε οτι ειναι λιγουρι.για μενα σημαινει οτι ειναι αντρας και εχει τα κοτσια....να το κανει.στη περιπτωση μου εκανε τα πρωτα βηματα και μετα οταν κι εγω εδειξα ενδιαφερον τιποτα.αλλαγη συμπεριφορας 180 μοιρες.Ας μεινω στο ραφι απο το να αλλαξω τους ρολους αναμεσα σε αντρα και γυναικα.

Alien1
29-11-2007, 03:21 AM
συμπτωματικα alien η πιτα ηταν απο σκορπιο.

Νιωθω ηδη ενοχος :laugh:

για μενα λογικα ο αντρας ειναι αυτος που θα κάνει το πρώτο βήμα σε μία γνωριμια αυτο δε σημαίνει οτι κυνηγάει ούτε οτι ειναι λιγουρι.για μενα σημαινει οτι ειναι αντρας και εχει τα κοτσια.....

Mαλιστα.. και αμα αυτο το πρωτο βημα το κανει σε ΠΟΛΛΕΣ τοτε τι ειναι ??

Εφοσον εκανε με εσενα το πρωτο βημα τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν το εχει κανει και σε αλλες

Τελοσπαντων εγω το βλεπω διαφορετικα το τι σημαινει κοτσια
Η θεωρια σου περι του αντρα που πρεπει να κανει μονο αυτος το πρωτο βημα ειναι αρχαια

να το κανει.στη περιπτωση μου εκανε τα πρωτα βηματα και μετα οταν κι εγω εδειξα ενδιαφερον τιποτα.αλλαγη συμπεριφορας 180 μοιρες.Ας μεινω στο ραφι απο το να αλλαξω τους ρολους αναμεσα σε αντρα και γυναικα.

Σκεφτηκες οτι και εσυ μπορεις να φταις σε αυτο ??

Οτι μηπως εκανες κατι που τον οδηγησαν σε αυτη την αλλαγη συμπεριφορας του απεναντι σου
η
οτι παρερμηνευσες τα βηματα του

taurus_24
29-11-2007, 06:14 AM
το τσεκαρα πολυ καιρο πρωτα δε νομιζω να κανα λαθος και να παρερμηνεψα τη συμπεριφορά του.Οπως και να χει η απορριψη σου αφήνει άσχημα συναισθήματα σου πληγώνει αυτοπεποίθηση και εγωισμο γι αυτό κι εγω δε ξανακάνω βήματα.ελπιζω να μη μείνω στο ράφι:toung:

apolonia
29-11-2007, 10:36 AM
Kalimera ke apo emena
Simfono me tin apopsi tis Marina............ala ke as skeytume kati..........kanis den mas aniki.........ke o kate enas mas apo egoizmo tou ponai........:cheesy:

Aqua_G
29-11-2007, 01:59 PM
Στην δική μου περίπτωση αρχικά θα με γκρεμιστεί όλος ο εγωισμός μου :cry: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! Από κει κ πέρα αν έχω επενδύσει πολλά σε αυτό το άτομο θα με πονέσει αρκετά και θα πάρει χρόνο να το ξεπεράσω . Αν όχι 2 μέρες κλέισιμο στο σπίτι να το χαρώ κιόλας και μετά πάμε για άλλα :cheesy: Κάθε τέλος για καλό δεν λένε; ;)

Alien1
29-11-2007, 02:07 PM
Γυναικες και αντρες ολοι εχουμε ζησει την απογοητευση λιγο η πολυ σε αυτο το τομεα για να μη πω και χειροτερα για πισωπλατα μαχαιρωματα και προδοσια :)

Συμφωνω με την αποψη οτι γεννιομαστε μονοι και πεθαινουμε μονοι

Και ισως οι μονοι που πραγματικα μπορεις να εμπιστευτεις 100% σε αυτη τι ζωη ειναι μονο οι γονεις σου :)

Aqua_G
29-11-2007, 02:10 PM
Γυναικες και αντρες ολοι εχουμε ζησει την απογοητευση λιγο η πολυ σε αυτο το τομεα για να μη πω και χειροτερα για πισωπλατα μαχαιρωματα και προδοσια :)

Και ισως οι μονοι που πραγματικα μπορεις να εμπιστευτεις 100% σε αυτη τι ζωη ειναι μονο οι γονεις σου :)

Συμφωνώ απόλυτα ;)

Μαρία_Δ
01-12-2007, 12:43 PM
Έγώ πάλι θα το αντιμετώπιζα με ένα ωραιότατο μπουκάλι κόκκινο κρασί...:nuts:

zeta1987
01-12-2007, 02:10 PM

Μεγαλώνοντας έχω αρχίσει και τα πιστεύω για τα καλά όλα αυτά!:blink:

Λευκή
01-12-2007, 02:37 PM
Αχ αυτοί οι σκορπιοί.:bigsmile:Σίγουρα,μόνο ι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε,αλλά στο ενδιάμεσο υπάρχει και κάτι που λέγεται ζωή,και οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και θέλουν να τη μοιράζονται με άλλους ανθρώπους που έχουν προτερήματα και ελαττώματα όπως αυτοί.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.

*Astropeleki*
01-12-2007, 02:39 PM
Εγώ πάλι το θεωρώ πολύ απόλυτο αυτό το πράγμα :wacko:

Αχ αυτοί οι σκορπιοί.:bigsmile:Σίγουρα,μόνο ι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε,αλλά στο ενδιάμεσο υπάρχει και κάτι που λέγεται ζωή,και οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και θέλουν να τη μοιράζονται με άλλους ανθρώπους που έχουν προτερήματα και ελαττώματα όπως αυτοί.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.
Ε ναι... Συμφωνώ μαζί σου συντέκνισσα Υδροχόα :bigsmile:

Alien1
01-12-2007, 03:59 PM
Ενταξει ο καθενας με την γνωμη του και αναλογoς και με τις εμπειριες που εχει περασει

Σε εσας φαινεται απολυτο
και
για εμας (η τουλαχιστον για μενα) φαινεται ως συμπερασμα της σημερινης κοινωνιας οσο σκληρο και να ειναι :)

.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.

Σωστο αλλα ειναι λιγακι ασχετο :)

Alien1
01-12-2007, 05:53 PM
Συμφωνώ απόλυτα ;)

Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος και συμφωνουμε σε αυτο το συμπερασμα

Αλλοι τα πιστευουν και αλλοι βεβαια ισως το θεωρουν υπερβολη

Αναλογος και με τις εμπειριες του καθενος :)

Λευκή
01-12-2007, 07:02 PM
Σωστο αλλα ειναι λιγακι ασχετο :)
Λιγάκι...όχι πολύ όμως :) Ας πούμε μιλάτε για την κοινωνία ολόκληρη..εσείς δηλαδή δεν ανήκετε σ αυτήν;Δεν έχετε κάνει λάθη;Δεν έχετε πληγώσει ανθρώπους ποτέ άθελά σας έστω;Η ζέτα ίσως είναι λίγο μικρή αλλά εσύ αν δεν απατώμαι βρίσκεσαι σε μια ηλικία στην οποία μπορείς να κάνεις μια πιο ασφαλή αυτοκριτική...:bigsmile:Νομίζω πως ουδείς αλάνθαστος....

Όσο γι αυτό που γράφεις παρακάτω ότι είναι ανάλογα και με τς εμπειρίες του καθενός θα συμφωνήσω.Ωστόσο,λίγο περίεργο δεν είναι να πέφτει κανείς συνεχώς σε ανθρώπους με μονίμως άσχημη συμπεριφορά;Μήπως κι εμείς κάποιες φορές δεν κάνουμε σωστές επιλογές;
Aυτά που λέω δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση,για αποφυγή παρεξηγήσεων.Απλά μου έκαναν λίγο εντύπωση οι απόψεις αυτές και μ έπιασε διάθεση να το φιλοσοφήσω:toung::toung:

Alien1
01-12-2007, 09:04 PM
Λιγάκι...όχι πολύ όμως :) Ας πούμε μιλάτε για την κοινωνία ολόκληρη..εσείς δηλαδή δεν ανήκετε σ αυτήν;Δεν έχετε κάνει λάθη;Δεν έχετε πληγώσει ανθρώπους ποτέ άθελά σας έστω;

Σιγουρα δεν ειμαι τελειος και εχω κανει λαθη

Μπορει να ανηκω στην κοινωνια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κανω τα ιδια λαθη με τους υπολοιπους

Η ζέτα ίσως είναι λίγο μικρή αλλά εσύ αν δεν απατώμαι βρίσκεσαι σε μια ηλικία στην οποία μπορείς να κάνεις μια πιο ασφαλή αυτοκριτική...:bigsmile:Νομίζω πως ουδείς αλάνθαστος....

Η ασφαλης αυτοκριτικη δεν με εκφραζει απολυτα...και η ηλικια μου η αυτη της Ζετας δεν παιζει κανενα ρολο σε αυτο :)

Αμα την ασφαλης αυτοκριτικη την θεωρεις μετρο ωριμοτητας συμφωνα με τα πιστευω σου η τα πιστευω των ομοιων σου ειναι δικαιωμα σου :)

Προσωπικα μου φαινεται υποκριτικο οταν η αυτοκριτικη γινεται παντα μεσα σε ορια

Όσο γι αυτό που γράφεις παρακάτω ότι είναι ανάλογα και με τς εμπειρίες του καθενός θα συμφωνήσω.Ωστόσο,λίγο περίεργο δεν είναι να πέφτει κανείς συνεχώς σε ανθρώπους με μονίμως άσχημη συμπεριφορά;Μήπως κι εμείς κάποιες φορές δεν κάνουμε σωστές επιλογές;

Mονιμως ασχημη συμπεριφορα ??
Αυτο εξαρταται

Γιατι να προσποιουμαστε στους αλλους οταν κατι δεν παει καλα και να βαζουμε σαλτσες και μεταξωτες κορδελες

Το θεωρω ψεμα, δειλια και απολυτη αδιαφορια το να παιρνεις συνεχως ουδετερες θεσεις οταν υπαρχει καποιο προβλημα και οταν δεν συμφωνεις σε κατι

Οσο για τις επιλογες δεν γινεται να ριχνουμε ολο το φταιξιμο μονο στον εαυτο μας.

Υπαρχουν και περιπτωσεις οπου φταινε και οι αλλοι σε οτι μας συμβαινει η σε οτι μας συνεβη αλλα και περιπτωσεις οπου δεν ειναι στο χερι μας να τις ελεγξουμε...

Aυτά που λέω δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση,για αποφυγή παρεξηγήσεων.Απλά μου έκαναν λίγο εντύπωση οι απόψεις αυτές και μ έπιασε διάθεση να το φιλοσοφήσω:toung::toung:

Καλα εκανες
Και εγω εξεταζω διαφορετικες αποψεις

Moνο που οταν διαφωνω και εχω την ευκαιρια μερικες φορες το κανω εντονα και με ωμοτητα
αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα ομιλητικος χαρακτηρας στην ζωη μου ασχετα με το πως εκφραζομαι μεσα στο ιντερνετ...

Οπως και να εχει οταν θελω να εκφερω αποψη υπαρχουν στιγμες που το εντονα με εκφραζει καλυτερα παρα το εκ του ασφαλους :)

Τωρα αμα παιζει και καποιο ρολο το ζωδιο μου συμφωνα με την αστρολογια σε αυτο
Ισως τι να πω ? :)

Αυτα

ioni
02-12-2007, 08:16 PM
χάρηκα ,όχι για την απόριψη αλλά,ότι ξανά είδα να γράφει ο alien1

εφη ταδε-ταδε εφη
27-12-2007, 11:13 PM
Ανταποδιδεις την χυλοπιτα και προχωρας την ζωη σου

προφανώς εννοείς πως απορρίπτεις και συ τον άλλον μέσα σου...ε?Η άποψή μου είναι πως μέσα σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν θετικά κι αρνητικά στοιχεία..είναι στο χέρι του καθενός το πως θα τα εκμεταλευτεί...¨Εχω κάνει παρέα με την κ. απόρριψη και η αλήθεια είναι πως πονάει...!!!το πρώτο που είχα ανάγκη να κάνω ήταν να κατακρεουργήσω τον άλλον μέσα μου,για να σωθεί ο άρρωστος εγωισμός μου, και μόνο γι αυτό...Ο υγιής εγωισμός όμως ξέρει πως αν κατακρεουργήσω τον άλλον είναι σα να ακυρώνω κομμάτι της ζωής μου,την επιλογή μου και την ομορφιά μέσα σ'αυτήν...Ως έτσι άν με θες έχει καλώς:banana άν δε με θες πάλι καλώς έχει:nana1:!!!Perfect::nana::

starbright
15-04-2010, 02:27 AM
πριν ενα μηνα ειπα σε ενα παιδι οτι μου αρεσει και οτι θελω να τον γνωρισω και μου ειπε αφου το πηρε το σημειωμα μου οτι ειμαι αλλου....:cry:

δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την απορριψη και τον ανεκπ.ληρωτο ερωτα...ολη τη μερα κλαιω και οδυρομαι και δε παλευετε το συναισθημα αυτο ειναι σαν να βουλιαζεις θα προτιμουσα να ημου ν για παντα μονη σε ενα βουνο παρα να παλευω να με γυρισει να με κοιταξει,....και τον θελω ακομα..

vikou
15-04-2010, 02:50 AM
Πολύ διαφορετικό πράγμα ο ανεκπλήρωτος έρωτας, που δεν τον έχεις βιώσει καν, από την απόρριψη που έρχεται από έναν άνθρωπο που έχει μοιραστεί βαθιά αισθήματα μαζί μας και όχι μόνο. Αν κλαις και οδυρεσαι τώρα για κάποιον που δεν ξέρεις και τόσο καλά, αναλογίσου τι θα έκανες στη θέση μιας παντρεμένης ας πουμε που μαθαίνει ότι ο σύζυγός της έχει παράλληλη σχέση...

Σκέψου ότι όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που νοιώθεις για εκείνον, τα αξίζεις και συ και υπάρχει κάποιος που θα τα νοιώσει και εκείνος για σένα... και χαμογέλασε. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή

libraD
15-04-2010, 03:33 AM
Καλημέρα κι από 'μένα στους ξενύχτηδες και μη του site!

Εγώ είμαι λίγο ψώνιο (Ωροσκόπος στον Κριό) σε αυτά τα θέματα κι εκδικητική(Αφροδίτη στο Σκορπιό)...Δηλαδή αν με απορρίψει κάποιος, δε θα του το δείξω αλλά πολύ διακριτικά θα εμφανίζομαι ξαφνικά για να του δείξω τελικά τί έχασε! Και απλά όταν γυρίσει, του λέω πολύ ευγενικά και ζυγίσια να πάει από εκεί που ήρθε... Και όντως αυτό σε 'μένα έχει συμβεί δύο φορές κι έχει πιάσει. Το ξέρω δεν είναι καλό, αλλά σε κάτι τέτοια δε μπορώ να κρατήσω τον παρορμητισμό μου... :toung: Πιέζομαι, βρε παιδιά, τί να κάνω; Πώς να αντισταθείς στον παρορμητισμό σου όταν έχεις Ήλιο στο Ζυγό σε αντίθεση με τον ωροσκόπο στον Κριό και τετράγωνο από τη Σελήνη στον Αιγόκερω;;; :weird: Ε μετά έρχεται κι αυτή η ωραία Αφροδιτούλα στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και θέλει να πάρει κι αυτή την εκδίκηση της...:cheesy:

Πωπω με αυτά που γράφω νομίζω ότι μόλις χάλασα λίγο την ωραία ζυγίσια λουστρινένια μου εικόνα!!! :toung:

Φιλικά,
libraD :love:

popininja
15-04-2010, 10:38 AM
Όταν ήμουν δεκατεσσάρων (:nuts:) ο γόης του γυμνασίου μου είχε ζητήσει ''να τα φτιάξουμε''.
Ένα μήνα μετά και χωρίς καμία ένδειξη μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε!:cry: και περίμενε την αντίδρασή μου κοιτάζοντάς με στα μάτια, να ζητήσω πιθανόν εξηγήσεις.
Όταν ξαναβρήκα την αναπνοή μου του είπα χαμογελώντας: ''Ενας χωρισμός δεν είναι ένα τέλος, είναι μία καινούρια αρχή''... Είμαι σίγουρη ότι καπου το είχα διαβάσει:laugh:. Αμέσως μετά έφυγα και τον άφησα σύξυλο. Ήταν η πρώτη μου επίσημη χυλόπιτα.
Στη συνέχεια πήγα στο σπίτι και βαλάντωσα. Λίγο αργότερα θύμωσα. Ναι, ήμουν έξαλλη μαζί του!
Δεν μπορούσα να το δεχτώ. Να μου το κάνει αυτό εμένα??? Μου πήρε αρκετό χρονικό διάστημα
να το χωνέψω ότι δεν θα ξαναγυρίσει...:nuts::cry:
Από τότε βίωσα την απόρριψη από ένα μεγάλο μου έρωτα και αν και οι αντίδράσεις μου ήταν ηπιότερες, τα συναισθήματα παρέμεναν ίδια. Πρώτα και για λίγο λύπη και μετά θυμός.
Μάλλον προτιμώ υποσυνείδητα να υιοθετώ μία πιο επιθετική συμπεριφορά για να το κάνω να πονάει λιγότερο.. ¶λλωστε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Αν και έχω χρόνια να βιώσω αυτό το συναίσθημα (και μου το αντεύχομαι)
νομίζω ότι τώρα θα ήμουν εντελώς αλλιώς. Δεν θα σερνόμουν στα πατώματα (εντάξει, ίσως μόνο μέχρι να καταλάβω τι έγινε) και θα πήγαινα γι΄άλλα. Κι αυτό γιατί θεωρώ άδικο να θυμώνεις με κάποιον που έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου.
Πώς να τον κατηγορήσεις γι΄αυτά που νιώθει ή που δεν νιώθει πια?
Γιατί κι εμένα μου έχει συμβεί και θεώρησα ότι είναι πιο τίμιο να τον αφήσω να φύγει.

starbright
15-04-2010, 02:20 PM
Πολύ διαφορετικό πράγμα ο ανεκπλήρωτος έρωτας, που δεν τον έχεις βιώσει καν, από την απόρριψη που έρχεται από έναν άνθρωπο που έχει μοιραστεί βαθιά αισθήματα μαζί μας και όχι μόνο. Αν κλαις και οδυρεσαι τώρα για κάποιον που δεν ξέρεις και τόσο καλά, αναλογίσου τι θα έκανες στη θέση μιας παντρεμένης ας πουμε που μαθαίνει ότι ο σύζυγός της έχει παράλληλη σχέση...

Σκέψου ότι όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που νοιώθεις για εκείνον, τα αξίζεις και συ και υπάρχει κάποιος που θα τα νοιώσει και εκείνος για σένα... και χαμογέλασε. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή

otan enas gamos omos i mia sxesi dialiete simainei oti ftaixane kai oi dio kai ftharthike i barethike o anekplirotos omos erotas ponaei giati xereis oti pote den tha exeis mia eukairia na ton gnoriseis:cry::embarrest
pantremeni den exo tixei bebaia akoma.alla eixa sxesi kai otan me afise gia mia alli ponesa arketa alla ston anekpliroto erota ponas kai ipofereis monos..
a kai thelo na toniso oti sta 31 xronia mou oi perissoteres fores pou eklapsa itan apo anekplirotous erotes..giati poli apla den mporeis na pareis ekdikisi

σαν ιχθυς με οροσκοπο στον Κριο ειμαι πολυ παρορμητικη,μερικες φορες δεν βλεπεις αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον απο τον αλλο δεν ξερω γιατι γινεται αυτο πρωτη φορα μου συνεβει να "θολωσω "τοσο πολυ ωστε να κανω την πρωτη κινηση μαλλον γιατι σαν ατομο ειμαι καλοπροαιερετο το κακο ειναι οτι δουλευω με αυτο το ατομο...:(και δυσκολα ξεχναω και δυσκολα αποσυρομαι προτιμω να διεκδικω αλλα απο αποσταση!

vikou
15-04-2010, 02:31 PM
Λοιπόν, λίγο ο ωροσκόπος στον Τοξότη, λίγο η ακμή 5ου στον Κριό, δεν διστάζω να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση αν δω βέβαια κάποιο ενδιαφέρον... Αν δεχθώ απόρριψη πως αντιδρώ? Θα αποσυρθώ με ευγένεια και μεγαλοπρέπεια θα έλεγα :) (Αφροδίτη στον Λέοντα) Ούτε οργή, ούτε εκδίκηση, ούτε καβγάδες ούτε ζήλιες. Βέβαια θα πληγωθώ, αλλά η αίσθηση ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα είναι αυτή που με ισορροπεί (Σελήνη στην Παρθένο). Μπορούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, αλλά δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την παρουσία μας στη ζωή των άλλων. ¶σχετο που όταν κλείσω την πόρτα μου μπορεί να χτυπηθώ λίγο στα πατώματα που λέει και η φίλη πιο πάνω.

Αυτό που θα με πονέσει πολύ είναι το ψέμα, η κοροιδία, η εξαπάτηση.. έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί μαζί του αισθήματα και τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν μπορείς να τον μισήσεις έτσι ξαφνικά.. και αν όλα αυτά δεν σήμαιναν τίποτα γι' αυτόν γιατί να σημαίνουν κάτι αυτά που θα πεις ή θα κάνεις στη συνέχεια, όταν όλα αποκαλυφθούν? Ένα στεγνό λυπάμαι είπα μόνο, και αυτό μόνο ένοιωσα, μέχρι τον πάτο..

gold soul
15-04-2010, 07:24 PM
Μα γιατί να μιλάμε για απόρριψη;; Το να επιλέγεις τον Χ, δεν απορρίπτεις τον Ψ, απλώς επιλέγεις τον Χ! Το να επιλέξει κάποιος έναν διαφορετικό δρόμο, στον οποίο δεν περιλαμβάνομαι εγώ, δεν είναι απόρριψη προς εμένα.. Ή έστω και αν είχαμε μέχρι τώρα μια κοινή διαδρομή, αισθηματική ή φιλική ή επαγγελματική, και αποφασίσει ο άλλος να το λήξει, δεν θα πω ότι ξαφνικά τρελλάθηκε και με απέρριψε, απλώς έκλεισε ο κύκλος.. και το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να δεχτώ αυτή την κατάληξη/εξέλιξη με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως εκείνη τη στιγμή δεν θα στεναχωρηθώ, δεν θα πληγώθω, δεν θα πλημμυρίσουν το μυαλό μου 45.000 “γιατι”.. αλλά και πάλι λέω.. γιατί όχι;; Σίγουρα το νόημα της λέξης απόρριψη, πέφτει κάπως βαρύ για την εγωκεντρική μας φύση αλλά είναι και αυτό θέμα διαχείρισης.Για μένα, η ήττα σ'αυτό το θέμα, έρχεται όταν δεν μπορέσεις να προσφέρεις και να δεχτείς, επειδή κάποιος, κάπου, κάποτε, "σε απέρριψε"..
Αυτή είναι η δική μου οπτική, με ωροσκόπο Τοξότη, Σελήνη στον Κριό, Αφροδίτη στον Καρκίνο, ακμή του 5ου στον Ταύρο και.. τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης (η απομυθοποίηση του τετραγώνου:wink2: )

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-04-2010, 07:47 PM
Δεν αξιζει για κανεναν και για καμια να πεφτει κανεις στα πατωματα
και να σπαραζει για χαμενους η'' ανεκπληρωτους ερωτες η'' αποριψεις,
ο εγωισμος ειναι αυτος που μας ποναει οταν μας τον τσακιζει καποιος...

Υπαρχουν πολυ πιο συμαντικα θεματα στην ζωη των ανθρωπων
που πραγματικα να μην χρειαστει ποτε να ουρλιαξετε και να σπαραξετε
απο πραγματικο πονο .

φιλικα
Δεσποινα κουκι:bigsmile:

starbright
15-04-2010, 09:12 PM
Δεν αξιζει για κανεναν και για καμια να πεφτει κανεις στα πατωματα
και να σπαραζει για χαμενους η'' ανεκπληρωτους ερωτες η'' αποριψεις,
ο εγωισμος ειναι αυτος που μας ποναει οταν μας τον τσακιζει καποιος...

Υπαρχουν πολυ πιο συμαντικα θεματα στην ζωη των ανθρωπων
που πραγματικα να μην χρειαστει ποτε να ουρλιαξετε και να σπαραξετε
απο πραγματικο πονο .

φιλικα
Δεσποινα κουκι:bigsmile:

καλα στη θεωρια ολοι καλα ειμαστε....στη πραξη ομως?

και ο καθενας οτι προβλημα εχει το θεωρει το χειροτερο που εχει δεν ειναι απαραιτητο να κοιταμε το χειροτερο για να λεμε ειμαστε καλα αλλα το καλυτερο...

και οχι οταν διαλεγει καποιος το α και οχι το β σημαινει οτι απορριπτει το β:cry:

Μητσάκος
15-04-2010, 11:29 PM
...........
Αυτή είναι η δική μου οπτική, με ωροσκόπο Τοξότη, Σελήνη στον Κριό, Αφροδίτη στον Καρκίνο, ακμή του 5ου στον Ταύρο και.. τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης (η απομυθοποίηση του τετραγώνου:wink2: )
Ο Ερμής σου τι όψεις κάνει και πού είναι;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-04-2010, 11:33 PM
καλα στη θεωρια ολοι καλα ειμαστε....στη πραξη ομως?

και ο καθενας οτι προβλημα εχει το θεωρει το χειροτερο που εχει δεν ειναι απαραιτητο να κοιταμε το χειροτερο για να λεμε ειμαστε καλα αλλα το καλυτερο...

και οχι οταν διαλεγει καποιος το α και οχι το β σημαινει οτι απορριπτει το β:cry:

απλα θεωρω οτι δεν αξιζει να νιωθουμε χαλια για γκομενικα
και ιδιως οταν καποιος σε αποριψει
οπως λεει και ο τιτλος του θεματος

ναι επιμενω οτι να μην δωσει σε κανεναν ο Θεος πραγματικα προβληματα
που σημαδευουν καποιον-καποια για ολη την ζωη...........
γιατι τοτε μια αποριψη απο εναν γκομενο θα ειναι ενα τιποτα..........

κουκι:bigsmile:

starbright
15-04-2010, 11:34 PM
απλα θεωρω οτι δεν αξιζει να νιωθουμε χαλια για γκομενικα
και ιδιως οταν καποιος σε αποριψει
οπως λεει και ο τιτλος του θεματος

ναι επιμενω οτι να μην δωσει σε κανεναν ο Θεος πραγματικα προβληματα
που σημαδευουν καποιον-καποια για ολη την ζωη...........
γιατι τοτε μια αποριψη απο εναν γκομενο θα ειναι ενα τιποτα..........

κουκι:bigsmile:

ΠΟΛΥ ΠΕΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΩΤΑ..:cry:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-04-2010, 11:43 PM
ΠΟΛΥ ΠΕΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΩΤΑ..:cry:

μην γραφεις με κεφαλαια
γιατι ειναι σαν να φωναζεις στην ιντερνιτικη γλωσσα:bigsmile:

και δεν ειμαι πεζη
πονεμενη και χτυπημενη απο την ζωη ειμαι αγαπητο μελος.......

αλλα το καναμε τσατ και θα μας ριξουν στην μαυρη τρυπα.

gold soul
16-04-2010, 12:24 AM
Ο Ερμής σου τι όψεις κάνει και πού είναι;

Λοιπόν, ανάδρομος Ερμής στις 28ο+κάτι, σε σύνοδο με την ακμή του 7ου, στους Διδύμους, σύνοδο με Ηλιο στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου, τετράγωνο με σύνοδο Δία Κρόνου με 3 μοίρες ανοχή, χιαστί με ανάδρομο Ουρανό στον 11ο Σκορπιο με 2 μοίρες ανοχή, αντίθεση με ανάδρομο Ποσειδώνα στον 12ο με 5 μοίρες ανοχη, ο οποίος ειναι σε σύνοδο με ωροσκόπο, οπότε αντίθεση ΚΑΙ με ωροσκόπο.. Δεν τον λες κ εύκολο συνδυασμό ε? Είδα κ έπαθα μέχρι να έρθω στα ίσια μου, περισσότερο για τον Ποσειδώνα και μετά για το ανάδρομο της υπόθεσης.. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι.. στους Διδύμους καλύτερα ανάδρομος:cheesy:

starbright
16-04-2010, 02:08 AM
:weird:
μην γραφεις με κεφαλαια
γιατι ειναι σαν να φωναζεις στην ιντερνιτικη γλωσσα:bigsmile:

και δεν ειμαι πεζη
πονεμενη και χτυπημενη απο την ζωη ειμαι αγαπητο μελος.......

αλλα το καναμε τσατ και θα μας ριξουν στην μαυρη τρυπα.

σορυ ,και εγω πονεμενη ειμαι και παντα πεφτω σε απορριψεις...
και σορυ για το τσατ..απλα δε γιατρευομαι...:unsure::wacko:

εφη ταδε-ταδε εφη
16-04-2010, 06:46 PM

πρόσεχε τι λες και τι εύχεσαι...:love::love::love:

starbright
16-04-2010, 10:13 PM
πρόσεχε τι λες και τι εύχεσαι...:love::love::love:

ξερω πολυ καλα τι λεω και τι ευχομαι γιατι υπαρχει και η ψυχολογικη αρρωστια που δε γιατρευεται..:cry:

dim-esoteric
21-04-2010, 05:42 PM
Αποτυχία στην προσέγγιση?Το παρατάω,μαθαίνω από τα λάθη μου και πάω παρακάτω...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ:ας μην κάνουμε το λάθος να εξαρτιόμαστε συναισθητατικά ή να στηρίζουμε την αυτοπεποίθησή μας σε ένα άτομο που δεν μας έχει χαρίσει κάτι γιατί τοτε...:sad2:(είπαμε,μαθαίνω από τα λάθη μου).

Blue Phoenix
22-04-2010, 01:50 PM
Αν συζητάμε για μια απλή χυλόπιτα...ενταξει τι να κάνουμε ...δε μπορεί να αρέσεις σε όλους....ο συγκεκριμένος /η συγκεκριμένη απλά δεν έχει γούστο :toung: Σε περίπτωση όμως που εμπλέκεσαι άσχημα συναισθηματικά είναι παλούκι όμως.....στην πραγματικότητα αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δυστυχίες τί θα διάλεγες ?Να αγαπάς κάποιος χωρίς ανταπόκριση ή να σε αγαπούν αλλά εσύ να μη μπορείς να νιώσεις αγάπη? Εγώ προτιμώ το πρώτο παρά να μη μπορώ να νιώσω ένα τόσο ωραίο συναίσθημα....κι ας μην είμαι μαζί του ή ας μη θέλει στο φινάλε...
(Να εύχετε να μη θελήσει στο μέλλον γιατί δεν ξεχνάω .....)

Στο κάτω κάτω αν δεν κάτσει κάτι δεν ήταν γραφτό.....

starbright
24-04-2010, 04:32 PM
Προτιμω να τα εχω με καποιον και να φυγει παρα να αγαπω καποιον που αγαπαει αλλη...:cry::cry:
τουλαχιστον στην πρωτη περιπτωση θα εχω δοκιμασει αν ταιριαζαμε ενω στην αλλη θα μεινει απλη φαντασιωση που θα με στοιχειωνει..

magdalena29
01-05-2010, 02:26 PM
Απορριψη? Τι ειναι αυτο???
Εγω τους αφηνω, δεν με αφηνουν...:nuts::nuts::nuts:
Τιποτα δεν διαρκει για παντα ετσι κι αλλιως...μονο καποιες στιγμες ευτυχιας μετρανε και αξιζει απλα να τις θυμασαι οταν εχεις προχωρησει παρακατω...Στη γωνια υπαρχει ενας νεος ερωτας αρκει να τον προσεξεις...

εφη ταδε-ταδε εφη
03-05-2010, 07:12 PM
Απορριψη? Τι ειναι αυτο???
Εγω τους αφηνω, δεν με αφηνουν...:nuts::nuts::nuts:
Τιποτα δεν διαρκει για παντα ετσι κι αλλιως...μονο καποιες στιγμες ευτυχιας μετρανε και αξιζει απλα να τις θυμασαι οταν εχεις προχωρησει παρακατω...Στη γωνια υπαρχει ενας νεος ερωτας αρκει να τον προσεξεις...

και τι να το κάνεις?Ερωτας δεν είναι σίγουρα..αφού τους αφήνεις και δεν σ αφήνουν μάλλον στη γωνία κρύβεται άλλο ένα καταδικασμένο άσε...
Κακό να μην ξέρει ο άνθρωπος τις αντιδράσεις του..ή καλό?:blink:

enipeys
04-05-2010, 01:46 AM
Μπορει μηπως να μου πει πως αντιμετωπιζει μια απορριψη οπου ο αλλος του κολακευει αντι να του μειωνει τον εγωισμο γιατι μεχρι τωρα τετοιο πραγμα δεν μου ξανατυχε.και φευγει απο τη σχεση με τρελες(αποδεδειγμενα)ενοχε ς για να μπει κατευθειαν σε καινουργια σχεση.Υπαρχει κανα τρελαδικο ανοιχτο τετοια ωρα?

magdalena29
04-05-2010, 11:27 AM
και τι να το κάνεις?Ερωτας δεν είναι σίγουρα..αφού τους αφήνεις και δεν σ αφήνουν μάλλον στη γωνία κρύβεται άλλο ένα καταδικασμένο άσε...
Κακό να μην ξέρει ο άνθρωπος τις αντιδράσεις του..ή καλό?:blink:

Κανεις μας δεν μορει να δωσει εναν αντικειμενικο ορισμο του τι ειναι ο ερωτας...αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι πως στην αρχη ειναι πολυ ωραια γιατι ανυπομονεις να τον δεις νιωθεις το στομαχι σου να πιανεται κομπος, θελεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου πιο πολυ...αλλα αυτο με τα χρονια περναει...και οταν βλεπεις πως τα πραγματα εχουν βαλτωσει καλο ειναι (για μενα μιλωντας) να φευγεις πρωτος με το κεφαλι ψηλα (λιονταρι γαρ)...οκ...αγαπητο ψαρακι?:bigsmile:

Δείμων
04-05-2010, 12:39 PM
Ίσως θα έπρεπε να ψάξεις αυτό το συναίσθημα τότε σε ανθρώπους που θα στο προάγουν στην πορεία μιας σχέσης και όχι στην αρχή. Δεν ξέρω, λέω εγώ.

Μητσάκος
04-05-2010, 12:49 PM
Κανεις μας δεν μορει να δωσει εναν αντικειμενικο ορισμο του τι ειναι ο ερωτας...αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι πως στην αρχη ειναι πολυ ωραια γιατι ανυπομονεις να τον δεις νιωθεις το στομαχι σου να πιανεται κομπος, θελεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου πιο πολυ...αλλα αυτο με τα χρονια περναει...και οταν βλεπεις πως τα πραγματα εχουν βαλτωσει καλο ειναι (για μενα μιλωντας) να φευγεις πρωτος με το κεφαλι ψηλα (λιονταρι γαρ)...οκ...αγαπητο ψαρακι?:bigsmile:

Σε αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html υπάρχει αναφορά και στον έρωτα και στην αγάπη, έννοιες διαφορετικές μεν, που μπορούν όμως να αποτελέσουν μετεξέλιξη η μια της άλλης δε.

Και να με συμπαθάς, αλλά μάλλον θα πρέπει να δεις τα πράγματα και από άλλη πλευρά (χωρίς απαραίτητα και να την ενστερνιστείς): ο έρωτας είναι κατώτερος της αγάπης, απευθύνεται σε άλλα ένστικτα, τα οποία υποτίθεται ότι πρέπει με τον καιρό να τα "δαμάζουμε" προκειμένου να "εξελιχτούμε". Αν κλωθογυρίζουμε σε καταστάσεις που απλώς μας "τσιτώνουν" αλλά δεν μας βοηθούν να βιώνουμε και το κάτι παραπάνω από το σφίξιμο στο στομάχι, το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστούμε σε ένα ατέρμονο γαϊτανάκι αναζήτησης πρόσκαιρων απολαύσεων χωρίς ουσία και προοπτική :bigsmile:

magdalena29
04-05-2010, 12:51 PM
Ίσως θα έπρεπε να ψάξεις αυτό το συναίσθημα τότε σε ανθρώπους που θα στο προάγουν στην πορεία μιας σχέσης και όχι στην αρχή. Δεν ξέρω, λέω εγώ.

Thanks Δειμων αλλα δεν με χαλαει τιποτα...απλα απαντησα κι εγω πως αντιμετωπιζω την απορριψη με λιγο χιουμοριστικο (μαλλον μονο για μενα ) τροπο...Με αλλα λογια σιγα μην κατσω να σκασω, παμε γι'αλλα...δεν θα χτυπηθω στα πατωματα για κανεναν γιατι ο εαυτος μου μετραει να περναει καλα και με πνευματικη ηρεμια...

εφη ταδε-ταδε εφη
07-05-2010, 09:18 PM

α ενταξει..ξερεις την αντιδραση σου στην απόρριψη..
το μυριζεσαι και φευγεις πρωτη..:love
ειναι κι αυτο μια αποψη...και σεβαστη:bigsmile:

εφη ταδε-ταδε εφη
07-05-2010, 09:37 PM
Μπορει μηπως να μου πει πως αντιμετωπιζει μια απορριψη οπου ο αλλος του κολακευει αντι να του μειωνει τον εγωισμο γιατι μεχρι τωρα τετοιο πραγμα δεν μου ξανατυχε.και φευγει απο τη σχεση με τρελες(αποδεδειγμενα)ενοχε ς για να μπει κατευθειαν σε καινουργια σχεση.Υπαρχει κανα τρελαδικο ανοιχτο τετοια ωρα?

η εμπειρία μου μου λέει οτι συνήθως έχουμε ενοχές όταν ο άλλος μας φέρθηκε καλά και εμεις οχι...
Τοτε σιγουρα δεν μειώνεις τον εγωισμο του άλλου..εξ αλλου αφηνεις και μια πορτα ανοιχτη στην περιπτωση που η καινουργια σχεση σε φτυσει...η μηπως εσυ δεν σκεφτηκες ποτέ έτσι?
Απλά όταν θέλουμε πολύ τον άλλον παραβλέπουμε συμπεριφορες γιατί πονάει..
:cry::wacko:::embarrest

Simon617
10-05-2010, 03:04 PM
Γεια σας, το θεμα της απορριψης και δη του χωρισμου ειναι πολυ οδυνηρο οταν εισαι ερωτευμενος και δεμενος με τον αλλον...υποθετω δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες γιατι ο πονος ειναι πολυ βαρυς και νοιωθεις πως γκρεμοτσακιζεσαι στην αχανη αβυσσο. Εισαι εκει κολλημενος και τον σκεφτεσαι με πονο και απελπισια. Μακαρι να μη βιωνουμε τετοιες καταστασεις. Δεν το βιωνω αυτη τη στιγμη, αλλα ακομα και που το σκεφτομαι πονω και με πιανει πανικος. Δεν θαπρεπε ομως. Το χειροτερο ολων ειναι η συναισθηματικη επενδυση...ευχαριστω

magdalena29
11-05-2010, 10:00 PM
Γεια σας, το θεμα της απορριψης και δη του χωρισμου ειναι πολυ οδυνηρο οταν εισαι ερωτευμενος και δεμενος με τον αλλον...υποθετω δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες γιατι ο πονος ειναι πολυ βαρυς και νοιωθεις πως γκρεμοτσακιζεσαι στην αχανη αβυσσο. Εισαι εκει κολλημενος και τον σκεφτεσαι με πονο και απελπισια. Μακαρι να μη βιωνουμε τετοιες καταστασεις. Δεν το βιωνω αυτη τη στιγμη, αλλα ακομα και που το σκεφτομαι πονω και με πιανει πανικος. Δεν θαπρεπε ομως. Το χειροτερο ολων ειναι η συναισθηματικη επενδυση...ευχαριστω

καλα τα λες...η λεξη "επενδυση" με χαλαει λιγο....σε ομολογα?

Simon617
12-05-2010, 05:07 PM
ναι, επενδυση το λεω διοτι εναποθετουμε συναισθηματα στη διαθεση του αλλου...επενδυουμε και περιμενουμε...λαθοσ μας-μου- οπως θελεις

leoma
12-05-2010, 05:42 PM
ναι, επενδυση το λεω διοτι εναποθετουμε συναισθηματα στη διαθεση του αλλου...επενδυουμε και περιμενουμε...λαθοσ μας-μου- οπως θελεις

Σωστά. Δεν επενδύουμε μόνο σε ομόλογα ή σε οικόπεδα. Επενδύουμε και σε ανθρώπους. Κι αν έχουμε κέρδος, τότε είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα, δεν χρειάζεται να είναι χειροπιαστό.:love:

Simon617
12-05-2010, 06:24 PM
μπραβο Μαρια, σωστα!

Simon617
12-05-2010, 06:28 PM
...βεβαια, για την ολοκληρωση μας σαν ατομα, υπευθυνοι ειμαστε μονον εμεις, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, αλλο ναγαπας καποιον κι αλλο να επενδυεις σαυτον...

Simon617
12-05-2010, 06:41 PM
...βεβαια, για την ολοκληρωση μας σαν ατομα, υπευθυνοι ειμαστε μονον εμεις, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, αλλο ναγαπας καποιον κι αλλο να επενδυεις σαυτον...

και να σας πω και κατι ακομα? Ειχε πει καποιος πως ο ερωτας ειναι ενα "πραγμα" μεταξυ δυο ανθρωπων που δεν γνωριζονται καλα μεταξυ τους.----Αυτο ενεχει και καποια δοση αληθειας, νομιζω

enipeys
15-05-2010, 12:49 PM
Ερωτας ειναι να αγαπαμε τις ομοιοτητες μας με τον αλλο .Αγαπη ομως να ερωτευομαστε τις διαφορες μας με τον αλλο

akiverniti
15-05-2010, 04:28 PM
¶μα έχεις αρκετούς πλανήτες στον Αιγόκερω και πολύ έντονο Κρόνο στο χάτρη σου όπως εγώ τότε όλα είναι θέμα αξιοπρέπειας κι εγωισμού.... Στον άλλο δείχνεις ότι δε σε νοιάζει και ότι είσαι δυνατή αλλά μέσα σου νιώθεις ήδη νεκρή! Μέχρι να καταλαβείς ότι και η απόρριψη είναι μέρος της ζωής και ότι αν κάνεις τη σωστή διεργασία με τον εαυτό σου θα σε έχει πάει ένα βήμα παρακάτω..... Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα:cheesy:

enipeys
19-05-2010, 02:11 AM
μολις ειδα το "κι αν σου κατσει" του γουντι αλλεν και το συνιστω για το θεμα σχεση-αποριψη ανεπιφυλακτα