PDA

View Full Version : Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!

victoriageras
07-09-2006, 08:30 PM
Καλησπέρα!Καλή συνέχεια!!!!

Λοιπόν όσες κυρίες εκεί έξω είχατε την τύχη να συναναστραφείτε με Κριό άντρα και να του βγάλεται την κακή πλευρά του χαρακτήρα του ευχαρίστως να δεχθώ τα φώτα σας στο θέμα.
Τις ατάκες που λένε απορώ σεμινάριο τους κάνουν και τις πετάνε την κατάλληλη στιγμή?
Να τονίσω ότι το δικό μου το μπουμπούκι ειναι Κριός με ωροσκόπο Κριό!!!!!Εγώ τοξότης.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άντρες Κριούς του χώρου(παιδία συγνώμη δεν μιλάω για εσάς:bigsmile: )πόσο νάρκισος μπορεί να είναι ρε παιδία?Μα να παλεύουμε για τον καθρέφτη?και πόσο πια μπορεί να τραβάνε τις γυναίκες?Σαν τις κότες μαζεύοντε γύρω αν βγούμε έξω!!!!Κουβαλάω σακιά με καλαμπόκι για να τον γλιτώσω μην τον φάνε ζωντανό!
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!
και το βασικό μου ερώτημα, οι κριοί λένε αλήθεια η άνήκουν στους παραμυθάδες το ζωδιακού??????:suspiciou

skorpion
08-09-2006, 01:41 AM
καταλαβαινω οτι η ερωτηση σου περιχει πολυ χιουμορ και μια δοση απελπισιας....Κι εγω τα εχω με κριο και ειμαι υπερευχαριστημενη αχ ευτυχως!εξαλλου ολοι ξερουμε πως το ζωδιο απο μονο του δε λεει και πολλα αλλα αν μπορω καπως να απαντησω θα σου πω οτι καποτε τα ειχα με καποιον κριο με ωροσκοπο κριο και ηταν μεγαλος παραμυθας αλλα οχι πονηρος παραμυθας γιατι τον καταλαβαινα...

:laugh: :laugh: :laugh:

kritsinaki
08-09-2006, 10:28 AM
Αχ γιατί με αγχώνετε τώρα??? Εχουν και κακιά πλευρά οι Κριοί??? Γιατί το... "έτερον ήμισυ" είναι πολύ καλό και γλυκό Κριαράκι. Το μόνο, που τον πιάνω πολλές φορές να λέει ψεμματάκια για να καλύψει τυχόν χαζομαρούλες που έχει κάνει, αλλά αποτυγχάνει πλήρως!!! Λέτε να εξελιχθεί σε πινόκιο???:unsure:

Marlene
08-09-2006, 11:44 AM
Εγώ με όσους Κριούς έχω συναναστραφεί,ήταν καλοί.Και χιουμορίστες.αρκετά επιπόλαιοι όμως και ισσχχχυυρρροοογγγνννώωωμο νες!!!!!!!απαπαπαπα:toung: :laugh:

(και έχω την υποψία ότι είχαν και σελήνη στον Ταύρο:suspiciou )

panther
08-09-2006, 03:00 PM
Εννοείται ότι είναι ισχυρογνώμωνες, επιπόλαιοι, απαιτητικοί και ανυπόμονοι, αφού έχουν κυβερνήτη τον ¶ρη;)

*Astropeleki*
08-09-2006, 03:32 PM
Χμμμμμ...Αν πάρουμε παράδειγμα από τις γυναίκες Κριούς...δέσαμε :bigsmile:

BrokenRainbow
17-09-2006, 05:02 PM
Χμμμμμ...Αν πάρουμε παράδειγμα από τις γυναίκες Κριούς...δέσαμε :bigsmile:

Αυτό τώρα, γιατί εμένα μου "έκανε" κάπως;;;

*Astropeleki*
17-09-2006, 05:06 PM
Γιατί το έχω παρατηρήσει ότι είστε αρκετά επιπόλαιες και ειδικά πάαααααααααααααααρα πολύ ισχυρογνώμονες και οι γυναίκες Κριοί :toung:
Επομένως, και οι άντρες Κριοί πόσο διαφορά να έχουν;;; :toung:

¶ρης είναι αυτός...¶ρης... :Wink:

aries engineer
17-09-2006, 09:02 PM
Λοιπόν επειδη εγώ ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο θα σου πω το εξής...Λέμε κατι χαζοψέμματα του τυπου να εχω φαει πατατες το μεσημερι και αν με ρωτησεις τι εφαγα να σου πω μακαρόνια....:laugh:Για το ναρκισσοι τι να σου πω ..συνήθως οι ασχημοι κριοι εχουν τετοιες ανασφαλειες...:toung:

nora
17-09-2006, 11:34 PM
Κι εγώ Κριός είμαι με ωροσκόπο καρκίνο! Είχα μία σχέση που κράτησε 3,5 χρόνια με έναν Κριό και χάλασε με δική του απόφαση. Το ξεπέρασα και... ηράσθην σφόδρα :love: έναν άλλο Κριό!
Τ' αγαπάω πολύ τα Κριάρια! Θαυμάζω την ενέργεια, το μυαλό, τη γοητεία που εκπέμπουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:

Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση; ;)

victoriageras
19-09-2006, 03:22 AM
Λοιπόν επειδη εγώ ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο θα σου πω το εξής...Λέμε κατι χαζοψέμματα του τυπου να εχω φαει πατατες το μεσημερι και αν με ρωτησεις τι εφαγα να σου πω μακαρόνια....:laugh:Για το ναρκισσοι τι να σου πω ..συνήθως οι ασχημοι κριοι εχουν τετοιες ανασφαλειες...:toung:

Όταν λέμε μικροψεμματάκια.....?:suspiciou Γιατί και ο δικός μου το ίδιο είναι κριός με κριό και μου φαίνεται ότι και να τον ρωτήσω τι θα κάνεις τώρα ενώ απλά θα ζεστάνει το φαγητό θα μου απαντήσει ότι έχει να πολεμήσει με κάτι αρειανούς για να σώσει την γη από τον σωσία του δόκτορα Σποτ!:blink: :wacko:
Αλλά τον αγαπάω η γυναίκα:love: τι να κάνω απλά είναι κουραστίκό!

*Astropeleki*
19-09-2006, 09:34 AM
...ότι και να τον ρωτήσω τι θα κάνεις τώρα ενώ απλά θα ζεστάνει το φαγητό θα μου απαντήσει ότι έχει να πολεμήσει με κάτι αρειανούς για να σώσει την γη από τον σωσία του δόκτορα Σποτ!:blink: :wacko:

:laugh: :laugh: Πολύ καλό :laugh: :laugh:

Όντως το να μεγαλοποιούν τις καταστάσεις και το να προσπαθούν κάθε τι να το παρουσιάσουν σαν το πιο δύσκολο, κουραστικό και καταστροφολογικό.... είναι των Κριών :laugh:

kritsinaki
21-09-2006, 11:33 AM
[Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:

Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση; ;)[/QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...

victoriageras
21-09-2006, 05:58 PM
[Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:

Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση; ;)

Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...[/QUOTE]

Και εμένα το βγάζει το παιδικό του αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τελείως.Αλλά με χαζομαρουλες,ξέρεις να μιλαέι μπεμπε(πράγμα που μου κάνει τα νεύρα κρόσια άλλα άντε πες του το)και την παιδική επιμονή του ακόμα και όταν κάνει λάθος να επιμένει στο ότι είναι σωστό και να επιμένει να το τεκμηριώσει.
Κατά τα άλλα μπροστά σε όλους τους άλλους και γένικά απευθυνόμενος σε όλους τέτοια έκρηξη τεστοστερόνης είναι απίστευτη!!!:amazed:

victoriageras
21-09-2006, 06:02 PM
:laugh: :laugh: Πολύ καλό :laugh: :laugh:

Όντως το να μεγαλοποιούν τις καταστάσεις και το να προσπαθούν κάθε τι να το παρουσιάσουν σαν το πιο δύσκολο, κουραστικό και καταστροφολογικό.... είναι των Κριών :laugh:

Ναι,Ναι,Κια μου!!!!

Είναι φοβερό!μόνο εκείνοι θα μπορούσαν να σταματήσουν τον τυφώνα κατρίνα!δηλαδη τι να κάνω πια η γυναίκα με αυτά που ακούω????ασε δε αυτό το κόλλημα με τα σπορ!!!!τι είναι αυτό το πράγμα?

*Astropeleki*
21-09-2006, 11:09 PM
..ασε δε αυτό το κόλλημα με τα σπορ!!!!τι είναι αυτό το πράγμα?

:nuts: :nuts: όοοοοοντως......

Το θεμα είναι ότι τα σπορ δεν τα κάνουν και ΑΝ τα κάνουν, θα είναι για ένα διάστημα και μετά βαριούνται... Προτιμούν να τα βλέπουν και να τα συζητάνε!!!!

(Που να το δεις αυτό σε γυναικεία βερσιόν.....:wacko: ... και να τσακώνεται κιόλας με το αντρικό φύλο :laugh: :toung: )

victoriageras
21-09-2006, 11:46 PM

Το θεμα είναι ότι τα σπορ δεν τα κάνουν και ΑΝ τα κάνουν, θα είναι για ένα διάστημα και μετά βαριούνται... Προτιμούν να τα βλέπουν και να τα συζητάνε!!!!

(Που να το δεις αυτό σε γυναικεία βερσιόν.....:wacko: ... και να τσακώνεται κιόλας με το αντρικό φύλο :laugh: :toung: )

Καλά το ότι είναι ικανοί νά πάθουν και ασφυξία γιατί έχουν βαρεθεί να αναπνέουν :weird: το έχω δει
και όσο για την ανταγωνιστικότητα μια κοπέλα από την σχολή του που είναι κριός και αυτή....επικές μάχες!πήγε και άνοιξε λογαριασμό στο ιντερνετ και παίζει ένα παιχνίδι μόνοκαι μόνο για να του την πει και καλά ότι είναι καλύτερη σε αυτό:suspiciou
Μα πάνε καλά????????:wacko:

*Astropeleki*
21-09-2006, 11:51 PM

Αχ αυτός ο ¶ρης...αχ αυτός ο ¶ρης.... δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω!!!!!! :nuts: :nuts:

victoriageras
22-09-2006, 12:01 AM
:wacko:
Αχ αυτός ο ¶ρης...αχ αυτός ο ¶ρης.... δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω!!!!!! :nuts: :nuts:

Κια μου εγώ νομίζω ότι μπορώ:embarrest

Καταργήστε τον όπως τον Πλούτωνα αντε στο καλό μου θα τρελάνουν τους υπόλοιπους έντεκα!:wacko:

aries engineer
22-09-2006, 07:53 PM

kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ:bi gsmile:

aries engineer
22-09-2006, 07:56 PM
Η αλήθεια ειναι,σε κάθε περίπτωση, οτι οι πιο έντονες σχέσεις στη ζωη μου ήταν με κριούς...Λέω να κάνω στροφή στη καριέρα μου πλεον,,να κινηθώ προς Ταύρο μεριά..Δέχομαι συμβουλές κορίτσιαααα:love:

*Astropeleki*
22-09-2006, 09:59 PM
kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ

Έχω μείνει έκπληκτη :nuts:

Συνειδητοποιώ πως τελικά έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά οι Κριοί... όχι από θέμα εμφάνισης, αλλά από θέμα γούστων και χόμπι και την γενικότερη αντιμετώπισης σας ως προς αυτά !!! Είμαι σίγουρη ότι ακόμη και στις απόψεις που θα εκφράζετε θα μοιάζετε επίσης :cheesy:

gia_pep
22-09-2006, 10:55 PM
Mην πέσετε να με φάτε,αλλά με τις γυναίκες Κριούς πάντα σφάζομαι.Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν άλλες που να έχω ποτέ τσακωθεί,εκτός από αυτές. :evil: Με τους άντρες πάλι,ούτε κρύο ούτε ζέστη.Δεν είμαι για Κριάρια προφανώς.Μακριά κι αγαπημένοι...:bigsmile:

Λευκή
23-09-2006, 12:41 AM
και όσο για την ανταγωνιστικότητα μια κοπέλα από την σχολή του που είναι κριός και αυτή....επικές μάχες!πήγε και άνοιξε λογαριασμό στο ιντερνετ και παίζει ένα παιχνίδι μόνοκαι μόνο για να του την πει και καλά ότι είναι καλύτερη σε αυτό:suspiciou

αυτό δεν είναι τίποτα...στα αισθηματικά να δείς πόσο ανταγωνιστικά είναι τα κριάρια...:blink:

victoriageras
01-10-2006, 02:15 AM
Λευκή,

όχι απλά το βλέπω το βιώνω κάθε μέρα!το απίστευτο είναι ότι και καλά δεν θέλουν πολλές δεσμέυσεις και ξέρεις τον δήθεν περιορισμό που νομίζουν ότι υπάρχει σε κάθε σχέση αλλά αν τολμήσει αρσενικό να πλησιάσει την κοπέλα τους στα 50 μέτρα...έχεις δει στις ταινίες πώς οριοθετούν τον χώρο τον φόνων???
κάτι αντίστοιχο.Είμαι τυχερή που δεν έχει τις συνήθειες των σκύλων(ξέρετε όλοι φαντάζομαι πώς μαρκάρουν την περιοχή τους!!!!)

mpiskoto
05-03-2007, 06:21 PM
Η αλήθεια ειναι,σε κάθε περίπτωση, οτι οι πιο έντονες σχέσεις στη ζωη μου ήταν με κριούς...Λέω να κάνω στροφή στη καριέρα μου πλεον,,να κινηθώ προς Ταύρο μεριά..Δέχομαι συμβουλές κορίτσιαααα:love:

Μια φιλική συμβουλή..Πήγαινε καλύτερα σε άλλο ζώδιο αν δεν θες να δεις τα νεύρα σου τσατάλια..Όντας γυναίκα Ταύρος μπορώ να σου πω ότι γινόμαστε λιγάκι υστερικές ώρες ώρες (το τονίζω δεν είμαστε πάντα έτσι) και με άντρα Ταύρο θα σε φάει η ανάκριση του που πήγες τι έκανες?!?

Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...

Και εμένα το βγάζει το παιδικό του αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τελείως.Αλλά με χαζομαρουλες,ξέρεις να μιλαέι μπεμπε(πράγμα που μου κάνει τα νεύρα κρόσια άλλα άντε πες του το)και την παιδική επιμονή του ακόμα και όταν κάνει λάθος να επιμένει στο ότι είναι σωστό και να επιμένει να το τεκμηριώσει.
Κατά τα άλλα μπροστά σε όλους τους άλλους και γένικά απευθυνόμενος σε όλους τέτοια έκρηξη τεστοστερόνης είναι απίστευτη!!!:amazed:[/QUOTE]

Ναι δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό..ονομάζεται προσωπικός παλιμπαιδισμός...Μεταξύ σας είναι το κουταβάκι που θέλει προστασία και φροντίδα και προδερμ και έξω είναι ο άντρας ο πολλά βαρύς μην του μιλάτε το πρωι...

kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ:bi gsmile:

Επειδή πρόσφατα ήμουν σε μια σχέση με Κριό και γάβρο (θεε μου ο συνδυασμός που σκοτώνει πρέπει να είναι αυτός) φαντάζομαι τα debates που έκανες...

Πάντως ένα καλό που έχουν οι Κριοί και απευθύνομαι στην κοπέλα που ξεκίνησε το θέμα αυτό (συγνώμη όπως έχω ήδη πει δεν τα πάω καλά με τα ονόματα) είναι το κρεβάτι..Μετά τον Σκορπιό δεν νομίζω να υπάρχει άλλος...:embarrest

SKYLOROCK
06-03-2007, 08:44 PM
Μετά απ'όσα διαβάζω ευχαριστώ το Θεό που δε μέ έχει ρίξει σε δρόμο Κριού...Verneigung
Πάντως από φίλους Κριούς βλέπω ότι τα ψεμματάκια τους τα λένε... ;)
Δεν είναι βέβαια και Τοξότες ή Ζυγοί αλλά λένε κι αυτοί τα δικά τους...:cheesy:

Fotini Christodoulou
06-03-2007, 08:49 PM
Μετά απ'όσα διαβάζω ευχαριστώ το Θεό που δε μέ έχει ρίξει σε δρόμο Κριού...Verneigung
Πάντως από φίλους Κριούς βλέπω ότι τα ψεμματάκια τους τα λένε... ;)
Δεν είναι βέβαια και Τοξότες ή Ζυγοί αλλά λένε κι αυτοί τα δικά τους...:cheesy:

Εγω πάλι έχω την καλύτερη άποψη για τους Κριούς.Κι ειμαι και Καρκίνος:cheesy: Ειναι νομίζω ακόμα ενα παρεξηγημένο ζώδιο:bigsmile:

mpiskoto
06-03-2007, 11:02 PM
όλα τα ζώδια είναι άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο παρεξηγημένα...

ioni
11-03-2007, 09:04 PM
Με γιό πολύ κριαρι ηλίος,σελήνη,ερμή και αφροδίτη στον κριο ένα έχω να πω-αγόρι μου αν ήξερα ποιά θα ΄σε αντέξη αγαλμα να την προσκηνώ θα της έκανα-καλό κουράγιο σε αυτές που μπορούν και τους κρατούν γιατί είναι και δισκολοι όχι να κάνουν σχέσει αλλά να την κρατήσουν χάνουν ευκολα το ενδιαφέρον τους

mpiskoto
12-03-2007, 04:29 PM
φαντάζομαι θα της στήσεις αδριάντα!

kiaRRa
12-03-2007, 04:34 PM
Συγγνώμη αλλά κανονικα σχεδόν όλες οι γυναίκες δικαιούμαστε αδριάντα(προσωπικά θέλω κάτι σαν την Κοιμωμένη του Χαλεπά-μην κουραζομαι να ποζάρω κιόλας)
Το σήμα της ραδιενέργειας μαζι με αυτο για τις δηλητηριώδεις ουσίες(νεκροκεφαλη) θα έπρεπε να εχουν για σύμβολο οι Κριοί:sad2: :sad2: :sad2:

Fotini Christodoulou
12-03-2007, 04:42 PM
Συγγνώμη αλλά κανονικα σχεδόν όλες οι γυναίκες δικαιούμαστε αδριάντα(προσωπικά θέλω κάτι σαν την Κοιμωμένη του Χαλεπά-μην κουραζομαι να ποζάρω κιόλας)
Το σήμα της ραδιενέργειας μαζι με αυτο για τις δηλητηριώδεις ουσίες(νεκροκεφαλη) θα έπρεπε να εχουν για σύμβολο οι Κριοί:sad2: :sad2: :sad2:

Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα:nuts: :nuts: :nuts:

Στο δευτερο περί σημα Κριού θα διαφωνήσω,έχω ήδη πεί ότι τους συμπαθώ αλλά καθώς η μητέρα μου ειναι Κριάρι,σε διαβεβαιώ ότι είναι όσο δηλητηριώδεις είμαστε όλοι μας.;)

Marina 7771
12-03-2007, 04:45 PM
Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα:nuts: :nuts: :nuts:

Στο δευτερο περί σημα Κριού θα διαφωνήσω,έχω ήδη πεί ότι τους συμπαθώ αλλά καθώς η μητέρα μου ειναι Κριάρι,σε διαβεβαιώ ότι είναι όσο δηλητηριώδεις είμαστε όλοι μας.;)
Την "λέμε" στους άντρες Κριούς τώρα, μη μας το χαλάς:toung:

Fotini Christodoulou
12-03-2007, 04:50 PM
Την "λέμε" στους άντρες Κριούς τώρα, μη μας το χαλάς:toung:

Ε αφού μιλάμε για τους αρσενικούς εκπροσώπους του ζωδίου,
να το διατυπώσω διαφορετικά...... τους άνδρες Κριούς τους συμπαθώ περισσότερο :cheesy: Σας το χάλασα;;:toung:

Marina 7771
12-03-2007, 04:54 PM
να το διατυπώσω διαφορετικά...... τους άνδρες Κριούς τους συμπαθώ περισσότερο :cheesy: Σας το χάλασα;;:toung:
Εγώ μαζί σου. Δεν τους συμπαθώ απλά περισσότερο, τους θεωρώ συναρπαστικούς και απ' τους πιο ενδιαφέροντες του ζωδιακού.:cheesy:

Fotini Christodoulou
12-03-2007, 05:15 PM
Εγώ μαζί σου. Δεν τους συμπαθώ απλά περισσότερο, τους θεωρώ συναρπαστικούς και απ' τους πιο ενδιαφέροντες του ζωδιακού.:cheesy:

¶κριβώς έταιρη καρκίνα!:love: Η περιπτωσή τους αξίζει να μελετηθεί.:cheesy:

Basilakis
12-03-2007, 07:24 PM
Θα σας φερω μικροσκόπια και νυστερια να τους μελετησετε ωσαν εξωγηινους.:idea:
Αν σας ρωτούσαμε μια μια, όλους ενδιαφεροντες θα μας βρίσκατε......:love: :love:

mpiskoto
13-03-2007, 01:00 AM

Ναι πράγματι όλες οι γυναίκες έναν αδριάντα τον δικαιούμαστε...φαντάζομαι θα γεμίσουν οι πλατείες σε χρόνο dt...

εμένα προσωπικά καθόλου..πιστεύω ότι οι Κριοί άντρες είναι αρκετά ενδιαφέροντες...:bigsmile:

Fotini Christodoulou
13-03-2007, 04:28 PM
Θα σας φερω μικροσκόπια και νυστερια να τους μελετησετε ωσαν εξωγηινους.:idea:
Αν σας ρωτούσαμε μια μια, όλους ενδιαφεροντες θα μας βρίσκατε......:love: :love:

Μα για το καλό της ανθρωπότητας το κάνουμε και για την επιστήμη:toung:

Από επιστημονική άποψη ναί συμφωνώ :cheesy:

mpiskoto
13-03-2007, 04:33 PM
ξέχασες να πεις και για το καλό της ανθρωπότητας..

Fotini Christodoulou
13-03-2007, 04:38 PM
Α μπισκοτάκι μου δε με διαβαζεις προσεκτικά.:cheesy:

Πρωτα απο όλα αυτό έγραψα :nuts:

mpiskoto
13-03-2007, 04:50 PM
:embarrest ναι το έγραψες πρώτο πρώτο κιόλας..εγώ φαίνεται συγκράτησα το επιστήμη μόνο...:embarrest

zeta1987
27-07-2007, 03:57 AM
Έχει τύχει να έχω σχέση με έναν Κριό με ωροσκόπο Κριό ή ιχθύ...Δεν είμαι σίγουρη... Αυτό που δεν μάρεσε είναι η ωμότητα που είχε, στοιχείο που έχω συναντήσει σε πολλούς άλλους άντρες Κριούς αλλά και σε γυναίκες.. Τα λένε όλα χύμα στο κύμα,δεν είναι λίγο διακριτικοί, είναι ορμητικοί... Τώρα για το άν είναι παραμυθάδες, αν κρίνω από τον κολλητό μου που είναι Κριός, γιατί η εμπειρία μου από τη σχέση δεν είναι επαρκής, είναι ολίγον κάτι...:toung: Θέλουν να έχουν την πρωτιά σε όλα και φυσικά όλες τις γυναίκες στα πόδια τους...!:bigsmile:
¶τιμοι Κριοί!!!!:toung:
:lol:

kritikia
27-07-2007, 11:34 AM
Ο καλύτερός μου φίλος είναι Κριός.. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσουν οι γυναίκες πολύ.. είναι "κυνηγός", ερωτικά αχόρταγος, όταν θέλει κάποια δεν τον σταματάει τίποτα και πάντα πετυχαίνει τον σκοπό του..Μετά βαριέται και πάει για άλλα.. :noworry:

Agxos
27-07-2007, 08:37 PM
θα συμφωνησω απολυτα με την kritikia!!!!!

zeta1987
28-07-2007, 02:10 AM
Ο καλύτερός μου φίλος είναι Κριός.. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσουν οι γυναίκες πολύ.. είναι "κυνηγός", ερωτικά αχόρταγος, όταν θέλει κάποια δεν τον σταματάει τίποτα και πάντα πετυχαίνει τον σκοπό του..Μετά βαριέται και πάει για άλλα.. :noworry:

Και εμένα ο κολλητός μου, έτσι είναι! Και μάλιστα έχει και κάποια στοιχεία από το λιοντάρι, γεγονός που τον βοηθάει πολύ και έχει αυτοπεποίθηση ακόμα και αν είναι λάθος...Τον άτιμο!!!:toung: