View Full Version : Ποιές όψεις δείχνουν υποκριτικές ικανότητες;
iliou
05-09-2006, 07:34 PM
1 . Τι ακριβως οψεις, πλανητες, και οικους πρεπει να εχει καποιος α) για να γινει ηθοποιος και β) για να πετυχει ως ηθοποιος ?
Εμενα μ αρεσει η αστρολογια και εχω τελειωση δραματικη σχολη γι αυτο ενδιαφερομαι να μαθω περισσοτερα για το πως επιρεαζει το πλανητικο συστημα (τα αστρολογικα φαινομενα) στο να παρει ενας ανθρωπος την αποφαση να γινει ηθοποιος και υστερα να πετυχει στον επαγγελματικο του τομεα.
επισης θα με ενδιεφεραι πολυ να αρχισετε να αναλυετε αστρολογικος την ζωη και το εργο Ελληνων ηθοποιων ( παραδειγμα παλαιοτερων Αλικη Βουγιουκλακη κ.τ.λ. και νεοτερων ηθοποιων)
Στις ξενες αστρολογικες ιστιοσελιδες υπαρχουν οι αναλυσεις των ξενων ηθοποιων (παραδειγμα τζουλια ρομπερτς κ.τ.λ.) γιατι ειναι ηθοποιοι των δικων τους χωρων εμεις επαναπαυομαστε σε αυτα τα ωροσκοπια και δεν κανουμε ερευνες με τα ωροσκοπια των <<δικων μας>> προσωπων ( των Ελληνικων ινδαλματων).
Ετσι προτεινω και σας παρακαλω να αναλυσετε την ζωη και το εργο των ελληνικων προσωπικοτητων (απο ολους τους επαγγελματικους κλαδους παραδειγμα πολιτικη, αθλητισμος, τεχνη, επιστημη ,θρησκεια) μεσω της ερευνας στην αστρολογια ( και βαλτε και τις αναλυσεις Ελληνων ηθοποιων που τοσο πολυ με ενδιαφερει)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!!
Deodonus
05-09-2006, 08:39 PM
Ζώδια που έχουν τάση στην ηθοποιία είναι ο Λέων και ο Καρκίνος (χμ...ο δεύτερος μάλλον στην υποκρισία). Η Βουγιουκλάκη ήταν Καρκίνος :P. Γενικά, νομίζω ότι ο Λέων και η φωτιά έχουν να κάνουν περισσότερο με το θέατρο, καθ'ότι το θέατρο είναι έκφραση και παρουσίαση, δημιουργία και κίνηση. Για να δούμε και τί θα πουνε οι πιο "proffessionals" του site μας :)
Λευκή
05-09-2006, 09:32 PM
Deodonus ίσως πιο πολύ η σελήνη στον καρκίνο λόγω της μεγάλης δεκτικότητας και της ικανότητας να απορροφάει καταστάσεις.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω σ όσα λες για το ζώδιο του λέοντα.Επίσης πιθανόν να είναι τονισμένο το ιχθύσιο στοιχείο και να είναι ενεργοποιημένος ο ποσειδώνας.Για τα επαγγελματικά κοιτάμε το δέκατο οίκο ένας πχ ιχθύς στον δέκατο οίκο πιθανόν να δείχνει καλλιτεχνική σταδιοδρομία.Αυτά πολύ πολύ γενικά.
Βασιλης Παπαδολιας
06-09-2006, 10:44 AM
Δεν είναι εύκολο να πούμε έτσι απλά ποια ζώδια δίνουν ηθοποιούς. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες στο ωροσκόπιο. Πολλοί καλοί ηθοποιοί ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων. Επίσης η Αφροδίτη στους Ιχθύες δίνει ηθοποιούς και γενικά καλλιτέχνες. Τη σημερινή εποχή της προβολής πολλοί ηθοποιοί είναι και Αιγόκεροι. Επίσης και Τοξότες γιατί ο χώρος είναι κατεξοχήν χώρος υψηλού status και ευκαιριών. Νομίζω θέλει λίγο καλύτερη μελέτη και δεν ξέρω αν υπάρχουν κάπου αναφορές για το ποιες όψεις μπορεί να δώσουν το επάγγελμα του ηθοποιού.
Η Αλίκη μας σύμφωνα με σχεδόν όλους τους κριτικούς κινηματογράφου είχε μια τεράστια μιμητική ικανότητα και λιγότερη υποκριτική δεινότητα. Όμως η Αλίκη (ηθοποιός σημαίνει φως που τραγούδησε ο αείμνηστος Τάκης Χορν) σίγουρα είχε έντονο χάρτη επιτυχίας και δημοσιότητας και αυτό ίσως είναι το πρωτεύων της αναζήτησης.
Έχω στο αρχείο μου μια μελέτη με πολύ μεγάλο στατιστικό δείγμα ηθοποιών που έχει δημοσιευθεί πριν πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω άμεσα. Είναι εκπληκτικά τα αποτελέσματα που εμφανίζει. Είθε να το βρω να το παράθέσω.
Λίλιαν Σίμου
07-09-2006, 12:52 AM
Αγαπητή iliou
Το ερώτημα που θέτετε σχετικά με κάποια ελληνικά ωροσκόπια διασήμων, προϋποθέτει να διαθέτουμε ακριβείς ημερομηνίες γέννησης και ώρα γέννησης. Αυτό είναι δύσκολο εδώ, γιατί συχνά οι γυναίκες -καλλιτέχνιδες δηλώνουν μικρότερη ηλικία (!). ¨Εχει διαπιστωθεί πως μόνο σε προσωπική επαφή λένε τα στοιχεία τους και δεν επιθυμούν τη δημοποίησή τους. Στους ξένους έχουμε εκτενές αρχείο με σαφείς πηγές πληροφόρησης για τα στοιχεία γέννησης.
Τώρα για τους ηθοποιούς ή κάθε ειδικότητα, υπάρχει μία γκάμα στοιχείων. Δεν επιλέγεται έτσι απλά ένα επάγγελμα, σαν κλίση. Ο κλάδος της επαγγελματικής αστρολογίας, περιέχει πολλούς κανόνες και χρειάζεται χρόνο έρευνας.
Υπάρχουν ωστόσο, στατιστικές μεγάλων αστρολόγων, που αυτοί μας οδηγούν σε σαφή συμπεράσματα πάντα, καθώς μελετούν χιλιάδες παρόμοια ωροσκόπια. Αυτοί είναι ο ¶λαν Λήο, ο Τσάρλς Κάρτερ, το ζεύγος Γκωγκελέν και κάποιοι άλλοι.
Βάση αυτών, θα δώσω μερικά συνοπτικά στοιχεία. Οι Γκωγκελέν, θεωρούν απαραίτητη την μελέτη της Σελήνης σε ένα καλλιτέχνη. Να είναι δυνατή και προβεβλημένη στον χάρτη.
Ο Κάρτερ υποστηρίζει πως πρέπει να υπάρχει ισχυρό στοιχείο των υδάτινων ζωδίων (και κυρίων των Ιχθύων), όπως και του Υδροχόου. Εξαρτάται από την ηθοποιΐα, καθώς το θεατρικό σανίδι χρειάζεται τον Λέοντα ή τον 5ο οίκο, ενώ ένας ηθοποιός σε στούντιο θα χρειαστεί τον 12ο οίκο. Για μία διασημότητα, το Πλουτώνιο στοιχείο συχνά επικρατεί, ειδικά στον 10ο οίκο.
Συχνά η Αφροδίτη παίζει ρόλο, αλλά και το Ποσειδώνιο στοιχείο να τονίζει την προσωπικότητα (Ηλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο) ή/και τον 10ο οίκο της προβολής.
Υπάρχουν ζωδιακές μοίρες συγκεκριμένες, που δεν μπορώ να σας αναφέρω συνοπτικά, καθώς είναι μέσα σε ειδικά εγχειρίδια, κι αφορούν κάθε επάγγελμα. Έχουν προκύψει από τις στατιστικές των αστρολόγων που αναφέρω.
Γενικά, πολλά θα πρέπει να μελετηθούν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Λευκή
07-09-2006, 01:39 AM
Μια και η κυρία Σίμου ανέφερε το όνομα του Τσαρλς Κάρτερ,θυμήθηκα ότι κάπου στα κιτάπια του σπιτιού υπάρχει ένα βιβλίο του συγκεκριμένου που λέγεται "Λεξικό Ψυχολογικής Αστρολογίας" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις πύρινος κόσμος.Ίσως να σε βοηθήσει και πάνω στις αστρολογικές ενδείξεις της ηθοποιϊας και σε πολλά άλλα ζητήματα... :)
iliou
07-09-2006, 01:59 PM
Η Αλίκη μας σύμφωνα με σχεδόν όλους τους κριτικούς κινηματογράφου είχε μια τεράστια μιμητική ικανότητα και λιγότερη υποκριτική δεινότητα. Όμως η Αλίκη (ηθοποιός σημαίνει φως που τραγούδησε ο αείμνηστος Τάκης Χορν) σίγουρα είχε έντονο χάρτη επιτυχίας και δημοσιότητας και αυτό ίσως είναι το πρωτεύων της αναζήτησης.
Έχω στο αρχείο μου μια μελέτη με πολύ μεγάλο στατιστικό δείγμα ηθοποιών που έχει δημοσιευθεί πριν πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω άμεσα. Είναι εκπληκτικά τα αποτελέσματα που εμφανίζει. Είθε να το βρω να το παράθέσω.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ!
iliou
07-09-2006, 02:41 PM
Γεια σας κυρια Λιλιαν Σιμου γραφετε ωραια!Μπορειτε να μου πειτε τιτλους βιβλιων που κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ειναι του Αλαν Λιο και του Καρτερ που αναφερονται στο θεμα αυτο που ψαχνω ( γενικα επαγγελματα και ηθοποιοια )
εχω τελειωση δραματικη σχολη γι αυτο χαιρομαι πολυ να ψαχνω την σχεση αστρολογιας - ηθοποιοιας . Μεσα απο την αστρολογια μπορεις να ανακαλυψεις πολλα πραγματα για την ζωη και τον ανθρωπο και να καλυτερευσεις την προσωπικοτητα σου . Πολλοι ηθοποιοι ασχολουνται με την αστρολογια ισως νομιζω επειδη και για τους δυο κλαδους πρεπει να ενεργοποιειται ο ποσειδονας ή ο ουρανος. σωστα δεν τα λεω ή κανω λαθως?
Πραγματι ολα αυτα που μου αναφεραται και εσεις και ολοι οι υπολιποι ισχυουν .
εχω και πεμπτο και λεοντα η σεληνη ειναι πολυ ενεργοποιημενη ( στον ταυρο με πολες οψεις) ο ποσειδωνας σε συνοδο με μεσουρανημα στο τοξοτη ωροσκοπο ιχθυς , ο ουρανος ειναι πολυ ενεργοποιοιμενος μονο που ο πλουτονας κανει μονο μια οψη τετραγωνο με τον ερμη και ειναι στον 7 οικο στο ζυγο θεωρω οτι δεν ειναι πολυ ενεργοποιημενος εσεις τι λετε για αυτο τον πλουτονα μπορει να μου φερει επιτυχια ή δεν ειναι αρκετα ενεργοποιοιμενος?
πανω απ΄πολλα αυτα βεβαια πιστευω στον Θεο παρα πολυ και πιστευω οτι ποτε δεν αφηνει κανενα μας !!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ!
iliou
07-09-2006, 02:55 PM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! Εχω βρει βεβαια ημερομηνιες γεννησεως ελληνων ηθοποιων απο το www.imdb.com που εχει και ελληνες ηθοποιους εκτος απο ξενους και το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι σωστες οι ημερομηνιες γεννησεως τους αλλα δεν υπαρχει η ωρα γεννησης.
Τους συγχρονους ηθοποιους ή αλλες πρωσοπικοτητες απο την Ελλαδα (πολιτικους γιατρους αθλητες) ομως πιστευω τους εχουν πλησιασει ηδη καποιοι αστρολογοι και γνωριζουν τα πραγματικα στοιχεια τους οποτε ειναι πολυ ευκολο οποιοι απο εσας εχετε ωροσκοπια τετοια να τα δημοσιευσετε στο myhoroskope για την ερευνα την μελετη και την προοδο της αξιοσεβαστης αστρολογιας!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!!