PDA

View Full Version : Δωδεκαετία 1999-2012



Deodonus
29-08-2006, 03:08 PM
Έχω διαβάσει από'δω και από'κει (περιοδικά αστρολογίας και λίγο internet) ότι η περίοδος από τον Αύγουστο του '99, και ιδιαίτερα από την έκληψη ηλίου, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012. Πολλοί συσχετίζουν την τότε έκκληψη με την συντέλεια του "παλαιού κόσμου" (βασησμένοι στην ευθυγράμμιση κάποιων πλανητών με τον σταυρό των σταθερών ζωδίων-"θεμέλια της γης") και την μετέπιτα περίοδο ως την εδραίωση της "νέας επιχής" του Υδροχόου και τον Δεκέμβριο του 2012 την... "τελική σφραγγίδα". Μερικά από αυτά τα άρθρα είχαν, ομολογώ, προφητικό χαρακτήρα (πράγμα που με πείραξε), άλλα μηλούσαν απλά για "τάσεις και επιρροές", άλλα για φυσικές καταστροφές κλπ.

Θά'θελα να ρωτίσω τα μέλη του forum (και κάπως πιο ιδιαίτερα τους αστρολόγους) την γνώμη τους για όλα αυτά.

Απ'όσο ξέρω, η "αυγή" της Εποχής του Υδροχόου έγινε το 1969 ή κάπου εκεί. Επίσης, βλέπω γύρω μου όντως μια "τρελή κούρσα" τα τελευταία χρόνια. Θα γίνουν όντως "τρομερά πράγματα" στα επόμενα 6 χρόνια; Δεν το λέω φοβισμένος, έχω εμπιστοσύνη "εκεί πάνω", απλά θέλω κάπως να μπούν λίγο οι σκέψεις μου σε μια τάξη.

Ευχαριστώ :)

Λίλιαν Σίμου
30-08-2006, 03:02 PM
Αγαπητέ Deodonus

Σχετικά με την εποχή γύρω από το 2012 (άλλοι υποστηρίζουν το 2011, άλλοι πάνε και λίγο μετά, ως το 2015) υπάρχουν θεωρίες που συμ-πίπτουν και αυτό δεν είναι ανάξιο λόγου.
Το ημερολόγιο των Μάγιας (υπάρχει σχετικό άρθρο στο φόρουμ) καταλήγει εκεί, θεωρίες για τους Έψιλον σημειοδοτούν την ίδια περίοδο, ο Ντ. ¶ικ με τις δικές του θεωρίες αναφέρει αυτά τα έτη σαν έτη μεγάλης αλλαγής. Αστρολογικά, ήδη έχουν γίνει μικρά σχόλια στα άρθρα που έχουν σχέση, στο φόρουμ. Και τώρα, με την ευκαιρία της διαμάχης για την κατάταξη (αστρονομικά) του Πλούτωνα, επανέρχεται το ζήτημα. Στην ουσία, όταν ο Πλούτωνας θα μπει στον Αιγόκερο, θα αρχίζει η πίεση για αλλαγή στην κοινωνική δομή, κοινωνικά συστήματα εξουσίας κάθε είδους. Μεγάλες συγκρούσεις συμφερόντων θα εξελιχθούν στην πορεία και μία σκληρή μάχη μεταξύ "καλού" και "κακού" θα δούμε ενδεχόμενα να αναπτύσσεται. Δεν είναι ευοίωνα τα χρόνια, αλλά μετά θα επέλθει -ελπίζω- μία ριζική αλλαγή... Προχωρώντας στον Υδροχόο ο Πλούτωνας, που για πολλούς αστρολόγους έχει ενδεχόμενα θέση έξαρσης, είναι συμβατός (στον Σκορπιό ο Ουρανός έχει την έξαρσή του), επομένως, ίσως τότε φέρει και την αλλαγή στον συνεχιζόμενο ηλεκτρονικό έλεγχο των μαζών, και στην κυριαρχία των μηχανών.
Θα δούμε...

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μητσάκος
30-08-2006, 03:10 PM
Φίλε μου
"Μπαίνουμε στον Υδροχόο /και θα αλλάξουνε πολλά
οι καιροί νερό θα φέρουν/έτσι λένε αυτοί που ξέρουν"

Έτσι είναι και οι αλλαγές είναι ήδη ορατές. Μόνο που εγώ πιστεύω ότι θα είναι και επώδυνες. Μέχρι και πολεμο με την τουρκία διάβασα ότι θα έχουμε και τον έχει προβλέψει ο Κοσμάς ο Αιτωλός που δεν ήταν και αστρολογος. Έχε υπόψη σου ότι ο Κοσμας ο Αστωλός είπε ότι τον πόλεμο θα τον χάσουμε... αλλά θα κερδίσουμε στη συνέχεια πολιτιστικά. Καλά κουράγια και περαστικά στο άρωστο δηλαδή.

Deodonus
30-08-2006, 04:43 PM
Μέχρι και πολεμο με την τουρκία διάβασα ότι θα έχουμε και τον έχει προβλέψει ο Κοσμάς ο Αιτωλός που δεν ήταν και αστρολογος.Μεταξύ μας, δεν είναι ανάγκη να είσαι αστρολόγος για να προβλέψεις κάτι τέτοιο.... ;) :)


...έτη μεγάλης αλλαγής...
Μήπως με αυτές τις μεγάλες/ριζικές αλλαγές έχει να κάνει σχέση και ότι ο Κρόνος του 2012 θα μπει στον Σκορπιό;

Alien1
31-08-2006, 01:10 AM
Αυτο το αρθρο εχει αρκετη ομοιοτητα με το αναλογο τελευταιο αρθρο του κ.Μπαφαλουκου

- Μαλιστα ενδιαφερον, κυριως η εξηγηση της κ. Σιμου



Αρχικά Δημοσιευμένο απο Μητσάκος
Μέχρι και πολεμο με την τουρκία διάβασα ότι θα έχουμε και τον έχει προβλέψει ο Κοσμάς ο Αιτωλός που δεν ήταν και αστρολογος.

Ουτε και εγω αμφιβαλω για κατι τετοιο...
Ειναι γνωστο οτι δεν συμπαθουμε ιδιαιτερα ο ενας τον αλλο

Το "φιλοι" με την Τουρκια ειναι σχετικο οσο εχουν και συμφεροντα με της τωρινες μεγαλες δυναμεις

Ομως με την παραμικρη αλλαγη και μεσα στο χαος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα τα Γερακια της Τουρκια να βρουν την ευκαιρια να πεσουν να μας φανε

- Μολις μαθαινα στην τηλεοραση για τον καινουργιο Τουρκο αρχιστρατηγο που ανελαβε την εξουσια, απο οτι καταλαβα μιλαμε για μεγαλο πολεμοχαρο καθ.....


Μήπως με αυτές τις μεγάλες/ριζικές αλλαγές έχει να κάνει σχέση και ότι ο Κρόνος του 2012 θα μπει στον Σκορπιό;

Αααααα τι υπεροχα......καλα που το εμαθα μιας και δεν το γνωριζα και με ενδιαφερει

Αυτον τον πλανητη δεν μπορουμε να τον ξεφορτωθουμε με τιποτα εμεις οι Σκορπιοι
οτι και να κανουμε μας κυνηγαει με τον ενα η τον αλλο τροπο, ακομα και τωρα που ειναι στον Λεων μας ριχνει τη "Γκριζα" σκια του,

Λες και μας εχει ερωτευτει ενα πραγμα
Τοσο μεγαλη αγαπη και με το ζορι να μου λειπει......αλλα που τετοια τυχη

lena
31-08-2006, 12:10 PM
Αγαπητέ Alien1,

παρακαλώ διαβάστε τους Όρους πρόσβασης και χρήσης του myhoroscope.gr (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2735).

Φιλικά,
lena

Λίλιαν Σίμου
01-09-2006, 02:03 AM
Αγαπητέ Deodonus

Ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σας και συχνά καταθέτετε πολύ ωραίες ιδέες.

Θα είναι αξιοσημείωτο να πούμε πως θα έχουμε τέλος του 2012, τον Κρόνο στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο. Σε αμοιβαία υποδοχή και φυσικά σε σύνδεση με ανατροπές, σκληρές διαμάχες και πεισματική επιδίωξη επικράτησης του ισχυρότερου!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

aries engineer
01-09-2006, 02:18 PM
Eγώ προς το παρον βλέπω την συντέλεια της ελληνικής γλώσσας!!!!DEODONUS....:bigsmile:

Ζωή και Ζώδια
02-09-2006, 09:13 AM
Eμείς τις προδιαγραφόμενες ανακατατάξεις τις εντάσσουμε στο πλαίσιο των υδροχοϊκών αλλαγών που ήδη συντελούνται. Με γνώμονα ότι οι αναταράξεις που συνοδεύουν μία αλλαγή είναι ευθέως ανάλογες του εύρους της αλλαγής (όσο έντονη είναι η δράση τόση ένταση έχει και η αντίδραση) λογικό είναι να προκληθούν τριβές που και επώδυνες θα είναι και θα φέρουν τα πάνω κάτω, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν γνωρίζω αν έπεσε στην αντίληψή σας ένας χάρτης που δημοσίευσε η Ουάσιγκτον Ποστ μεσούσης της ισραϊλινής εισβολής στον Λίβανο, ο οποίος παρουσίαζε τις προσδοκόμενες από τις ΗΠΑ αλλαγές συνόρων στην Μέση Ανατολή. Μεταξύ άλλων περιελάμβανε και κουρδικό κράτος και ένα μέρος του υπό σύσταση αυτού κράτους προερχόταν από την απόσχιση του 1/4 του τουρκικού κράτους. Μπορείτε να φανταστείτε τι αντάλλαγμα θα ζητήσουν οι γείτονές μας για αυτήν τους την απώλεια; Ή μπορείτε να φανταστείτε πού θα διοχετεύσουν την επιθετικότητά τους σε περίπτωση που (και λογικό το βρίσκω) τους επιβληθεί με εξαναγκασμό η εκχώρηση των εδαφών τους; Εντελώς πληροφοριακά, η σύσταση κουρδικού κράτους στα βόρεια του Ιράκ και στα σύνορά του με την Τουρκία έχει ξεκινήσει με τις ευλογίες, την καθοδήγηση και την προστασία των ΗΠΑ....

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και με άλλα παραδείγματα, αλλά προφανώς θα βγούμε εκτός των σφιχτών αστρολογικών ορίων που πρέπει να ακολουθεί η ενότητα

Όλα όμως συντείνουν στο ότι οι αλλαγές δεν πλησιάζουν, ήδη συντελούνται και αστρολογικά το πλαίσιό τους είναι διαγνώσιμο.

fillenia
02-09-2006, 11:48 AM
Ταυτίζοντας τις απόψεις μου με το "Ζωή & Ζώδια" - όντως οι αλλαγές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη - θέλω να προσθέσω ότι, στο ίδιο ευρύτατο πλαίσιο, είναι πασιφανείς πλέον οι επιδράσεις του Πλούτωνα στον Τοξότη τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και προσωπικά πιστεύω ότι η είσοδος στον Αιγόκερω θα τις εδραιώσει. Το νέο παγκόσμιο status quo αργεί πολυ ακόμα και είναι φυσικό γιατί οι ανακατατάξεις είναι περίπλοκες. Νομίζω πως αστρολογικά έχουμε ξεφύγει από την "προφητεία" και την μεταφυσική χροιά και περιμένουμε την ιστορική καταγραφή για την επιβεβαίωση. Τολμώ να πω ότι Κρόνος και Πλούτωνας, με τον Ουρανό στο ρόλο του καταλύτη, διαγράφουν μια αγαστή συνεργασία και προσπαθούν να μας πείσουν βήμα βήμα για την εναρμόνισή μας στα μηνύματά τους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, η ορθή χρήση λογικής και συναισθήματος είναι το πρόταγμα της εποχής.

Ζωή και Ζώδια
04-09-2006, 11:07 AM
...Σε ψυχολογικό επίπεδο, η ορθή χρήση λογικής και συναισθήματος είναι το πρόταγμα της εποχής.

Πάντα έτσι πρέπει να είναι.