PDA

View Full Version : Ο αφορισμός του Πλούτωνα

Μπαφαλούκος Μελέτης
28-08-2006, 01:13 AM
Η Αστρολογία στηρίζει τις ερμηνείες της πάνω στην συνειδητοποίηση κάποιων αρχέτυπων συμβόλων, και επ'ουδενί δεν βασίζεται στην υλιστική συμπεριφορά των ουράνιων σωμάτων, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν ( ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κ.λπ.). Το μέγεθος και η απόσταση τού πλανήτη ή τού ουράνιου σώματος από την Γη δεν έχει καμία αναλογιστική σημασία.

Η επιρροή του κάθε πλανήτη αρχίζει από την στιγμή που γίνεται συνειδητή η παρουσία του και η ποιότητα της ενέργειάς του στον κόσμο μας.
Η παρουσία τού Πλούτωνα από το 1930 στις ψυχές μας, έχει σημαδευτεί χαρακτηριστικά από πολλαπλά και τραγικά κοσμικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ιστορία τού πλανήτη μας, και φέρουν αδιαπραγμάτευτα την υπογραφή τού πιο δυναμικού πλανήτη τού Ηλιακού μας συστήματος.

Ο «αφορισμός» τού Πλούτωνα από τους ρασιοναλιστές Δρυΐδες των δυνάμεων εξουσίας τού πλανήτη, επ'ουδενί δεν πρόκειται να σταματήσει την μετασχηματιστική επιρροή τού πλανήτη, που θα παίξει πολύ σύντομα κυρίαρχο ρόλο στην διαδικασία των δραματικών αλλαγών που σύντομα θα ακολουθήσουν, και θα επαναπροσδιορίσουν στον κόσμο μας αξίες και ήθη. Η εντυπωσιακή συμπαράταξη (δυσαρμονική) των Κρόνου-Ποσειδώνα και Δία (Σκορπιός), είναι τα τύμπανα που ηχηρά προαναγγέλλουν την απαρχή των επακόλουθων καταλυτικών εξελίξεων, καλώντας τις ψυχές μας σε μια καθολική παράταξη στο πεδίο της δράσης.

Η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008, θα αρχίσει την διαδικασία της κάθαρσης και τού επαναπροσδιορισμού των δυνάμεων εξουσίας και διοίκησης τού πλανήτη Γη, ενώ παράλληλα η φράση του Μποuς (Ή με μας θα είστε ή με τους άλλους) υποδηλώνει μεταφορικά την διπολικότητα που θα αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον, με άλλη όμως πολιτική χροιά και κατεύθυνση.

Η επιρροή τού Πλούτωνα στην διαδικασία μετάλλαξης του πολιτισμού μας θα είναι ηχηρή και επώδυνη, αλλά πάνω απ'όλα καθαρτήρια στην πενταετία 2011-2015, ενώ ταυτόχρονα οι χρυσές αχτίδες της Υδροχοϊκής ανατολής, θα λάμπουν λαμπερά στις πανίσχυρες πανοπλίες τού πλανήτη Ουρανού που θα ηγηθεί της πανστρατιάς της επερχόμενης αλλαγής.

Η Ζήνα και ο Πλούτωνας, σαν αρχιστράτηγοι τού πολέμου, καλούν σε μαζική κυκλική συμπαράταξη όλα τα ουράνια σώματα, που από δω και πέρα θα καλούνται «Πλουτώνια» και θα είναι πάρα πολλά.

skorpion
28-08-2006, 01:30 AM
Ενδιαφερον το αρθρο αλλα ομολογω πως με φοβιζει.Ποτε θα δημιουργηθει αυτη η δυσαρμονικη συμπαραταξη Κρονου-Ποσειδωνα και Δια στο σκορπιο?

Alien1
28-08-2006, 04:30 AM
Που γραφει οτι θα γινει στον Σκορπιο ??
Το Σκορπιος στην παρενθεση

skorpion
28-08-2006, 04:44 AM
οκ λαθος εννοει οτι ο Διας θα βρισκεται στο σκορπιο.Παρ ολα αυτα δεν ακουγεται καλο και εξακολουθω να θελω να μαθω ποτε θα γινει και ειμαι ιδαιτερα περιεργη πως θα επιρρεασει το σκορπιο

Alien1
28-08-2006, 04:59 AM
Skorpion λιγακι με μπερδεψες
Παλι ο Διας στον Σκορπιο, αφου ειναι ηδη στον Σκορπιο αν δεν απαταμε αυτη τη στιγμη
για ποια ημερομηνια αναφερεσαι για το 2008 η για το 2011-2015 :huh:

Χωρις να θιψω κανεναν
Θα ηταν καλυτερα αμα το αρθρο ηταν λιγο πιο αναλυτικο στο που ακριβως θα γινει αυτη η δυσμενης οψη και ποια ζωδια επηρεαζει και κατα ποσο

gia_pep
28-08-2006, 04:59 AM
Όχι δε διαβάζεται καθόλου ως κάτι ευοίωνο...Δε βαριέσαι...Ότι είναι να'ρθει ας έρθει.Θα προβληματιστώ τότε. :unsure:

Λευκή
28-08-2006, 05:17 AM
Εμένα πάλι γιατί μ'αφήνει με μια αίσθηση ανακούφισης...;
'Εχω μια δυο ερωτήσεις κατανόησης αλλά τώρα έχω ένα κεφάλι λίγο καζάνι και θα επανέλθω πιο συγκεντρωμένη άλλη στιγμή μπας και μου λυθούν οι απορίες...Είναι ενδιαφέρον πάντως το όλο θέμα...

Μπαφαλούκος Μελέτης
28-08-2006, 10:38 AM
Συγγνώμη αν το άρθρο δεν έγινε εύκολα κατανοητό. κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι ΤΩΡΑ υπάρχει η τριπλή δυσαρμονία Δία (στον Σκορπιό)-Κρόνου (στον λέοντα) και Ποσειδώνα (στον Υδροχόο). Αυτό το ΤΑΥ τετράγωνο θεωρώ ότι προετοιμάζει τον κόσμο γιά κάποιες σημαντικές αλλαγές, που στην ουσία ξεκινούν το 2008 με την είσοδο τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα κορυφωθούν στην 5ετία 2011-2015 με την συνεχή δυσαρμονία (τετράγωνο) τού Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) και Ουρανού (στον Κριό).

Γι'αυτήν την 5ετία θα επανέλθω αναλυτικά εντός της εβδομάδας. Απλά θα ήθελα μέσα από το παρόν άρθρο να θίξω κάπως την αντίδραση κάποιων αστρονόμων σχετικά με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ, τού Πλούτωνα βασικά, αλλά και να συνδέσω αυτήν την αντίδραση με κάποιες επερχόμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις-γεγονότα γιά τον πλανήτη ΓΗ.

Ρένα Μεντάκη
28-08-2006, 10:44 AM
Καλημέρα,
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας κ. Μπαφαλούκο.
Χρειαζόταν, γιατί ο κόσμος έχει μπερδευτεί με αυτά που ακούει...
Πιστεύω ότι ο Πλούτωνας έχει σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές, και σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να τον αγνοήσουμε στις προβλέψεις μας!

Βασιλης Παπαδολιας
28-08-2006, 11:02 AM
Συγγνώμη αν το άρθρο δεν έγινε εύκολα κατανοητό. κατ'αρχάς να διευκρινίσω ότι ΤΩΡΑ υπάρχει η τριπλή δυσαρμονία Δία (στον Σκορπιό)-Κρόνου (στον λέοντα) και Ποσειδώνα (στον Υδροχόο). Αυτό το ΤΑΥ τετράγωνο θεωρώ ότι προετοιμάζει τον κόσμο γιά κάποιες σημαντικές αλλαγές, που στην ουσία ξεκινούν το 2008 με την είσοδο τού Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα κορυφωθούν στην 5ετία 2011-2015 με την συνεχή δυσαρμονία (τετράγωνο) τού Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) και Ουρανού (στον Κριό).

Γι'αυτήν την 5ετία θα επανέλθω αναλυτικά εντός της εβδομάδας. Απλά θα ήθελα μέσα από το παρόν άρθρο να θίξω κάπως την αντίδραση κάποιων αστρονόμων σχετικά με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ, τού Πλούτωνα βασικά, αλλά και να συνδέσω αυτήν την αντίδραση με κάποιες επερχόμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις-γεγονότα γιά τον πλανήτη ΓΗ.

Κύριε Μπαφαλούκο, καλημέρα σας...

έχω διαβάσει σε κάποια άρθρα ότι οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων δείχνουν να επηρεάζουν ή να καταδεικνύουν και τη συμπεριφορά κάποιων υπερδυνάμεων. Ο Ουρανός των ΗΠΑ και ο Ποσειδών της Ρωσίας, ενώ για τον Πλούτωνα έχω διαβάσει λιγότερες αναφορές και κυρίως για την Αφρική. Αυτή η γενική τάση που παρουσιάζεται στο άρθρο σας πιστεύετε ότι μπορεί να μετατραπεί και σε κάποιου είδους πρόβλεψη για συγκεκριμένη πολεμική ή άλλου είδους δυναμική σύγκρουση;

Με εκτίμηση,
Βασίλης Παπαδολιάς

raingirl
28-08-2006, 11:37 AM
Κα Μπαφαλούκο σαφώς και έχετε κάθε δίκαιο να είστε αγανακτησμένος, αφού ξαφνικά ξυπνάνε μιά ωραία πρωία ισοπεδώνουν ότι θέλουν.
Πάντως εμένα μόνο τρόμο δεν μου προκαλέι όλο αυτό το σκηνικό όσο και αν είναι επώδυνο αρχικά, η κάθαρση άλλωστε και οι αλλαγές έρχονται μέσα απο δυσαρεστά γεγονότα και επαναστάσεις.
Συγχαρητήρια επίσης και από μένα για το άρθρο.

Μπαφαλούκος Μελέτης
28-08-2006, 11:49 AM
Αγαπητέ Βασίλη,
Σίγουρα μιλάω γιά σοβαρές διεθνείς εξελίξεις που πυροδοτούνται από τις κινήσεις αυτών των πλανητών στο άμεσον μέλλον. Το πολιτικό STATUS QUO κλωνίζεται και μεταλλάσσεται, αλλά αυτά θα τα αναλύσω στο επόμενο άρθρο μου εντός της εβδομάδας, και πως η θέση των τριών αυτών πλανητών θα επηρεάσει κάθε μιά από τις υπερδυνάμεις........

skorpion
28-08-2006, 08:19 PM
συγχαρητηρια αναμενουμε με ανυπομονησια!!!
θα ηθελα να μαθω και πως θα επιρρεαζει σε πιο προσωπικο επιπεδο...

Μπαφαλούκος Μελέτης
29-08-2006, 01:35 AM
Οι πλανητικές εξελίξεις, που ουσιαστικά θα αρχίσουν να γίνονται πιό έντονες και ενδιαφέρουσες από το 2008, θα κλιμακωθουν στην 5ετία 2011-2015, με κορυφαίου ενδιαφέροντος την δυσαρμονία (τετράγωνο), των Πλουτωνα με Ουρανό.
Στο άρθρο μου που θα δημοσιευτεί στο τέλος της εβδομάδας θα αναφέρω και πως θα επηρεαστέί το κάθε ζώδιο ξαχωριστά. Το επίκεντρο τού ενδιαφέροντος στρέφεται βέβαια στα ζώδια τού παρορμητικού σταυρού, που και θα αναλάβουν την μεγαλύτερη επιβάρρυνση των επερχόμενω αλλαγών (ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ-ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ)

Alien1
29-08-2006, 01:42 PM
Ωχ τους κακομοιρους τους Παρορμητικους :sad:
Τους μπηκε η θηλεια για τα καλα...

Ακομα και οσοι απο μας δεν ανηκουμε στους παρορμητικους και ισως δεν τρωμε τοσο αυτο το "πακετο" κατεβηκε η διαθεση με ολα αυτα...

Τελοσπαντων οτι ειναι να γινει θα γινει

Μπαφαλούκος Μελέτης
29-08-2006, 03:55 PM
Στην αστρολογία, προσωπικά δέχομαι, ότι όπου κλιμακώνεται μιά αρνητική ενέργεια, αντίστοιχα κλιμακώνεται και μιά ισόποση θετική. Το ζητούμενο είναι ακριβώς το πως θα την αναγνωρίσουμε και θα την διαχειριστούμε. Και εδώ είναι που η αυτογνωσία γίνεται το κλειδί στην ευτυχία μας........

tannia
30-08-2006, 01:19 AM
Ο Πλούτων θεωρείται πλέον πλανήτης-νάνος αλλά αυτό δεν έχει σημασία για την αστρολογία, αυτό δεν είναι το θέμα; Δεν πιστεύω ούτε εγώ ότι ο Πλούτων είναι μικρής σημασίας, το αντίθετο..

Μητσάκος
30-08-2006, 03:33 PM
Η Αστρολογία στηρίζει τις ερμηνείες της πάνω στην συνειδητοποίηση κάποιων αρχέτυπων συμβόλων, και επ'ουδενί δεν βασίζεται στην υλιστική συμπεριφορά των ουράνιων σωμάτων, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν ( ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία κ.λπ.). Το μέγεθος και η απόσταση τού πλανήτη ή τού ουράνιου σώματος από την Γη δεν έχει καμία αναλογιστική σημασία.

Εγώ πιστεύω ότι η ουσία όλη είναι σε αυτά που έγραψε ο κύριος Μπαφαλούκος και περιλαμβάνει και τα πάντα. Τα άλλα είναι για να έχουν να λένε οι διάφοροι επιτείδιοι το μακρύ τους και το κοντό τους και να κοροιδεύουν τον κόσμο

Λίλιαν Σίμου
30-08-2006, 03:38 PM
Αγαπητέ κ. Μπαφαλούκο

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη και χαίρομαι για το θάρρος με το οποίο αναλύετε τα δεδομένα. Τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ, αν και δεν τόλμησα να είμαι τόσο αποκαλυπτική.
Σας συγχαίρω και για την ακρίβεια της περιγραφής και για την ποιότητα του σχολιασμού!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μπαφαλούκος Μελέτης
30-08-2006, 10:58 PM
Ευχαριστώ Λίλιαν, εχω καταλάβει ότι εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα............

Alien1
31-08-2006, 01:46 AM
Αναμενουμε λοιπον με ενδιαφερον πιο αναλυτικα την συνεχεια στο επομενο σας αρθρο

starfish
05-09-2006, 12:41 PM
Πάντως, ο αφορισμος του Πλουτωνα, εχει προκαλεσει αντιδρασεις και στην επιστημονικη κοινοτητα.
Διαβαζα σημερα σε ενημερωτικο site, οτι εγινε μεχρι και συγκεντρωση διαμαρτυριας [με πλακατ, κλπ.] αστρονομων που διαφωνουν και με τον καινουριο ορισμο του ορου ¨πλανητης¨, και με τον υποβιβασμο του Πλουτωνα. Επισης εχουν συγκεντρωθει καπου 300 υπογραφες διαφωνουντων.

Μπαφαλούκος Μελέτης
05-09-2006, 01:43 PM
Να λοιπόν μιά έκφραση τού τετραγώνου Δία (Σκορπιός)-Κρόνος (Λέων)

starfish
05-09-2006, 02:29 PM

Μηπως θα μπορουσατε να επεξηγησετε την συνδεση αναμεσα στο γεγονος, με το συγκεκριμενο τετραγωνο;

Μπαφαλούκος Μελέτης
05-09-2006, 04:08 PM
Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης τού Σκορπιού , και το πέρασμα απο κει τού Δια τονίζει και μεγενθύνει την εικόνα και την ύπαρξή του ή την σημασία του. Αντίθετα, ο Κρόνος εκφράζει κάποιες συντηρητικές απόψεις, και συγκεκριμμένα από το Λιοντάρι, αντανακλά περισσότερο την αυστηρή βούληση των δυναμεων εξουσίας. Το τετράγωνο των δύο πλανητών που είναι σε ισχύ εδώ και μερικούς μήνες, εκφράζει την δυσαρμονία στην βούληση των 2 πλανητών. Η απαξίωση (θεωρητική) τού Πλούτωνα, εκφράζεται από την δυσαρμονική επιρροή τού Κρόνου στο μεσουράνημα τού Σκορπιού (φήμη-δημόσια εικόνα), ενώ η έντονη προβολή τελικά τού Πλούτωνα που επετεύχθη, εκφράζεται από την μεγενθυτικη επιρροή τού Δία στον Σκορπιό, το ζώδιο τού Πλούτωνα.

mtsak13
10-09-2006, 02:32 PM
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας! Οπως και να το κάνεις ο Πλούτωνας είναι βαρύς πλανήτης και μας επιρεάζει και ας τον κατήργησαν μερικοί..

veganoπαπαδάκος
10-10-2006, 09:32 PM
για μισό λεπτό βρε παιδια.....

ΤΩΡΑ υπάρχει η τριπλή δυσαρμονία Δία (στον Σκορπιό)-Κρόνου (στον λέοντα) και Ποσειδώνα (στον Υδροχόο).

1ον. Ο Δίας βρίσκεται στο Ζυγό.
2ον ο Κρόνος βρίσκεται στον Καρκίνο
3ον ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Αιγόκερω

Η Ζήνα και ο Πλούτωνας, σαν αρχιστράτηγοι τού πολέμου, καλούν σε μαζική κυκλική συμπαράταξη όλα τα ουράνια σώματα, που από δω και πέρα θα καλούνται «Πλουτώνια» και θα είναι πάρα πολλά.

Δεν υπάρχει Ζήνα, υπάρχει Έρις.

Γι'αυτήν την 5ετία θα επανέλθω αναλυτικά εντός της εβδομάδας. Απλά θα ήθελα μέσα από το παρόν άρθρο να θίξω κάπως την αντίδραση κάποιων αστρονόμων σχετικά με την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ, τού Πλούτωνα βασικά, αλλά και να συνδέσω αυτήν την αντίδραση με κάποιες επερχόμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις-γεγονότα γιά τον πλανήτη ΓΗ

και γιατί δεν πάς να τους το πείς ???

Ζωή και Ζώδια
10-10-2006, 09:54 PM
Πάλι τα ίδια θα έχουμε :bigsmile: :w00t: έλεος...

veganoπαπαδάκος
10-10-2006, 09:59 PM
Αφού βρε καλέ μου άνθρωπε , οι παραπάνω πλανήτες δεν είναι εκεί που λέει, εγώ φταίω???

veganoπαπαδάκος
10-10-2006, 10:18 PM

και πάλι συγνώμη...αλλά πως γίνεται 2 σημεία να κάνουν τετράγωνο, μπορεί να μου πεί κάποιος ???

Alien1
10-10-2006, 10:33 PM
για μισό λεπτό βρε παιδια.....

1ον. Ο Δίας βρίσκεται στο Ζυγό.
2ον ο Κρόνος βρίσκεται στον Καρκίνο
3ον ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Αιγόκερω

Απο που και ως που ειναι ετσι ??

veganoπαπαδάκος
10-10-2006, 10:38 PM
Tι πάει να πεί από πού κι ως που????
Κοίτα τον ουρανό!So simple.
Αν δεν ξέρεις τους αστερισμούς, κατέβασε ένα ηλεκτρονικό πλανητάριο (όπως το Cartes du Chiel) και δές που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης αυτή την εποχή.

inest No2
11-10-2006, 04:57 AM
Δηλαδη πως γινεται και προβλεπουν αυτα τα προγραμματα την κινηση των πλανητων??
Εχουν καποιο αστρολογικο αλγοριθμο?? :suspiciou

Επισης να ρωτησω τον κ. Μπαφαλούκο αν καποια στιγμη ανακαλυθφει ενας καινουργιος πλανητης τοτε πως η αστρολογια θα κρατησει την αυτοσυνεπεια της??

ps. (φιλε veganoπαπαδάκο εχεις καμια σχεση με τον Πιτ??)

Ζωή και Ζώδια
11-10-2006, 12:07 PM
Πάλι τα ίδια θα έχουμε :bigsmile: :w00t: έλεος...

Γράφοντας ΄τα πιο πάνω εννοούσα ότι η "μαζική" υποβολή ερωτημάτων που έχουν σχέση με βασικές αρχές αστρολογίας που είτε απαντούνται σε διπλανά θέματα ή ήδη έχουν εκτεθεί αναλυτικά σε άρθρα, είναι και κουραστικό και επίπονο να απαντούνται και μια και δυο και τρεις φορές.

Επειδή σε κάποιους από τους νέους φίλους μας είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν και να κατανοήσουν την συγκεκριμένη ορολογία, καλό θα ήταν, αν θέλουν πραγματικά να κατανοήσουν τον τρόπο που "δουλεύει" η αστρολογία (ανεξάρτητα αν την αποδέχονται, αν την θεωρούν τσαρλατανισμό ή ό,τι αποφασίσουν) να διαβάσουν κάτι τις πρώτα, βιβλιογραφία υπάρχει ατελείωτη, και να μην εκφράζουν "σκόρπια" τις απορίες τους.

Πιστεύω να καταλαβαίνετε ότι για πρακτικούς λόγους είναι δύσκολο, τουλάχιστον σε εμάς, να είμαστε όλο το 24ωρο στο σιτε και να απαντάμε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν από την ύπαρξη ή όχι μεταθανάτιας ζωής έως και την έννοια του φανταστικού ζωδιακού κύκλου και των αρχετύπων που εκπροσωπούν.

inest No2
11-10-2006, 01:51 PM
Να υποθεσω το περι νεων φιλων παει σε μενα.
Δε νομιζω οτι ειναι σκορπιες ερωτησεις. Πολυ συγκεκριμενες σε συγκεκριμενο post και μαλιστα επικαιρες σε σχεση με το θεμα του πλουτωνα!
Και ξαναρωτω γενικευοντας. Πως η αστρολογια κρατα την αυτοσυνεπεια της με την ανακαλυψη ενος καινουργιου πλανητη??
Πως γινεται να βασιζεται στις ιδιες αρχες απο την αρχαιοτητα την στιγμη που τοτε δεν ηταν γνωστοι ολοι οι πλανητες??
Επισης πως ειναι αυτοσυνεπης απο την στιγμη που υπαρχουν διαφορετικες "σχολες" (δυτικη, ινδικη...). Ποια προβλεψη πρεπει να ακολουθησω?
Με μια απλη συλλογιστικη θα μπορουσα να πω το εξης: Ολες οι σχολες της αστρολογιας βασιζονται στις ιδιες βασικες αρχες και απλα κανουν καποιες διαφορετικες προσεγγισεις σε καποια σημεια καταληγοντας να κανουν διαφορετικες προβλεψεις τελικα!!!
Αυτο για μενα σημαινει οτι η αστρολογια δεν ειναι επιστημη. Αν ηταν θα επρεπε τουλαχιστον να ειναι αυτοσυνεπης οχι μονο απο "σχολη" σε "σχολη" αλλα ακομα και απο αστρολογο σε αστρολογο.
Τουλαχιστον ολοι οι αστρολογοι θα επρεπε να βγαζουν τα ιδια περιπου πραγματα!!!

Θα ηθελα μια απαντηση στα παραπανω και οχι να μου πειτε οτι εχουν ειπωθει πολλες φορες. Γι'αυτο ειναι τα φορουμ ωστε να μαθενουν οι καινουργιοι!!
Αν δεν μπορειτε εσεις τοτε ισως καποιο αλλο απο τα πολλα μελη μπορεσει.!!

veganoπαπαδάκος
11-10-2006, 02:37 PM
Πιστεύω να καταλαβαίνετε ότι για πρακτικούς λόγους είναι δύσκολο, τουλάχιστον σε εμάς, να είμαστε όλο το 24ωρο στο σιτε και να απαντάμε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν από την ύπαρξη ή όχι μεταθανάτιας ζωής έως και την έννοια του φανταστικού ζωδιακού κύκλου και των αρχετύπων που εκπροσωπούν.

Kαλή μου φίλη, εγώ δε ρώτησα τίποτα για μεταθάνατον ζωή.
Και τέλος πάντων ποιά είναι η έννοια του φανταστικού ζωδιακού κύκλου ?
Εξ ορισμού, κάτι φανταστικό ,δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Γιατί η σύγχρονη αστρολογία χρησιμοποιεί το ημερολόγιο των Αιγυπτίων και όχι το σύγχρονο?
Γνωρίζεις ότι ,λόγω μετάπτωσης των ισημεριών ο ζωδιακός κύκλος έχει μετακινηθεί κατα περίπου 1 ζώδιο ?
Γιατί ο Οφιούχος που διατρέχει το ζωδιακό κύκλο δεν προοσμετράται για ζώδιο ?
Γιατί στα ωροσκόπια των πρωϊνάδικων και των εφημερίδων οι πλανήτες αλλάζουν καθημερινά ζώδιο ?
Με ποιον τρόπο με επιρρεάζει άμεσα, κάτι που βρίσκεται χιλιάδες έτη φωτός μακρυά ?Ποιο είδος πληροφορίας είναι αυτό που τρέχει χιλιάδες φορές πιο γρήγορα από το φώς ?

Και ρε παιδιά έλεος με τον Πλούτωνα....δηλαδή αυτό μας έλλειπε να έχει λόγο και ο κάθε αστρολόγος για τον ορισμό του τί είναι πλανήτης η όχι.....Μήν τα λέτε παραέξω αυτά........:blink:

veganoπαπαδάκος
11-10-2006, 02:40 PM
p.s Μη βιάζεσαι να απαντήσεις....μπορώ να περιμένω....
Αλλά όταν το κάνεις θέλω οι απαντήσεις σου να είναι άμεσες και σαφείς.

Ζωή και Ζώδια
11-10-2006, 02:56 PM
Αν δεν μπορειτε εσεις τοτε ισως καποιο αλλο απο τα πολλα μελη μπορεσει.!!

Μάλλον έτσι θα γίνει, αν γίνει, γιατί οι απορίες σας είναι πολλές και διάφορες. Εμείς αδυνατούμε, προς το παρόν να ανταποκριθούμε πέρα από τη συμμετοχή μας στο τόπικ "τι είναι αστρολογία" (συγχωράτε μας, ΄μπήκατε πολλοί και ταυτόχρονα)

Ζωή και Ζώδια
11-10-2006, 02:59 PM
p.s Μη βιάζεσαι να απαντήσεις....μπορώ να περιμένω....
Αλλά όταν το κάνεις θέλω οι απαντήσεις σου να είναι άμεσες και σαφείς.

Στα περισσότερα από αυτά έχουμε απαντήσει από 2-3 φορές τις τελευταίες μέρες. Χωρίς καμιά διάθεση να σε υποτιμήσουμε, ισχύουν ό,τι και στο προηγούμενο ποστ.
Φιλικά

Alien1
11-10-2006, 05:11 PM
Tι πάει να πεί από πού κι ως που????
Κοίτα τον ουρανό!So simple.
Αν δεν ξέρεις τους αστερισμούς, κατέβασε ένα ηλεκτρονικό πλανητάριο (όπως το Cartes du Chiel) και δές που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης αυτή την εποχή.

Μιας και δεν ειμαι ουτε αστρολογος αλλα ουτε και αστρονομος αλλα ουτε εχω ως χομπι την παρακολουθηση των ουρανιων σωματων

Αμα δεν σου κανει κοπο θα μπορουσες να μου δωσεις ενα link που να αποδεικνυει τα λεγομενα σου;

Δηλαδη με καθαρα λογια υποστηριζεις οτι αυτα που λεγονται απο αστρολογους οτι ο Διας ειναι στον Σκορπιο , Ο Πλουτωνας στο Τοξοτη, Ο Κρονος στο Λεων κλπ ειναι ψεματα ;;

veganoπαπαδάκος
11-10-2006, 06:08 PM
Μα φυσικά είναι ψέματα.

Πάρε ένα λινκ:

w ww.astro.no a.gr/Almana cIAA/iaa_today_gr.htm

και άμα δε σου κάνει έχω χιλιάδες ακόμα.....

veganoπαπαδάκος
11-10-2006, 06:08 PM
το έγραψα έτσι γιατι πρέπει να έχω 10 δημοσιεύσεις για να το γράψω κανονικά

inest No2
11-10-2006, 07:09 PM
Ομως δεν μου απαντησες veganoπαπαδάκο.
Χρησιμοποιουνται καποιου ειδους αστρολογικοι αλγοριθμοι? Πως γινεται η προβλεψη της θεσης??

veganoπαπαδάκος
12-10-2006, 09:59 PM
Θα λάβω κάποια απάντηση στις ερωτήσεις μου ?
η μήπως είναι η σελήνη κενή πορείας ?:cry:

Δ.Μέλλος
12-10-2006, 10:04 PM
Θα λάβω κάποια απάντηση στις ερωτήσεις μου ?
η μήπως είναι η σελήνη κενή πορείας ?:cry:

Για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις πρέπει να δώσεις και τα ακριβή στοιχεία σου (ημερομηνία γέννησης, ώρα, τόπο και έτος). Διαφορετικά η επισφάλεια που θα έχουν οι απαντήσεις είναι μεγάλη και ίσως δεν σε ικανοποιήσει :love:

Μπαφαλούκος Μελέτης
16-10-2006, 08:26 AM
Οψη τετραγώνου κάνουν δύο πλανήτες. Αυτό σημαίνει ότι απέχουν μεταξύ τους 90 μοίρες. Η απλά αν ενωθούν με το κέντρο δημιουργούν τρίγωνο ορθογώνιο.

Μπαφαλούκος Μελέτης
16-10-2006, 01:54 PM
Τι σημαίνει αυτοσυνέπεια ? Η ανακάλυψη ενός καινούργιου πλανήτη δεν αφαιρεί κάτι από την αστρολογική σκέψη και λογική, αλλά αντίθετα προσθέτει. Το επίπεδο έρευνας πλαταίνει και προφανώς η ποιότητα τού καινούργιου πλανήτη θα μεταλλάξει την αστρολογική έρευνα και θα την οδηγήσει σε βαθύτερα επίπεδα συνειδητοποίησης.

starfish
26-10-2006, 12:10 PM
Για οποιον ενδιαφερεται για την αστρονομική αποψη του υποβιβασμου του Πλουτωνα ας διαβασει το "The inside story of Pluto's demotion" by Owen Gingerich, δημοσιευμενο στο Sky & telescope, vol. 112, no. 5, November, 2006.

SAGIVI
25-08-2011, 10:47 AM

Η επιρροή του κάθε πλανήτη αρχίζει από την στιγμή που γίνεται συνειδητή η παρουσία του και η ποιότητα της ενέργειάς του στον κόσμο μας.
Η παρουσία τού Πλούτωνα από το 1930 στις ψυχές μας, έχει σημαδευτεί χαρακτηριστικά από πολλαπλά και τραγικά κοσμικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ιστορία τού πλανήτη μας, και φέρουν αδιαπραγμάτευτα την υπογραφή τού πιο δυναμικού πλανήτη τού Ηλιακού μας συστήματος.

Ο «αφορισμός» τού Πλούτωνα από τους ρασιοναλιστές Δρυΐδες των δυνάμεων εξουσίας τού πλανήτη, επ'ουδενί δεν πρόκειται να σταματήσει την μετασχηματιστική επιρροή τού πλανήτη, που θα παίξει πολύ σύντομα κυρίαρχο ρόλο στην διαδικασία των δραματικών αλλαγών που σύντομα θα ακολουθήσουν, και θα επαναπροσδιορίσουν στον κόσμο μας αξίες και ήθη. Η εντυπωσιακή συμπαράταξη (δυσαρμονική) των Κρόνου-Ποσειδώνα και Δία (Σκορπιός), είναι τα τύμπανα που ηχηρά προαναγγέλλουν την απαρχή των επακόλουθων καταλυτικών εξελίξεων, καλώντας τις ψυχές μας σε μια καθολική παράταξη στο πεδίο της δράσης.

Η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008, θα αρχίσει την διαδικασία της κάθαρσης και τού επαναπροσδιορισμού των δυνάμεων εξουσίας και διοίκησης τού πλανήτη Γη, ενώ παράλληλα η φράση του Μποuς (Ή με μας θα είστε ή με τους άλλους) υποδηλώνει μεταφορικά την διπολικότητα που θα αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον, με άλλη όμως πολιτική χροιά και κατεύθυνση.

Η επιρροή τού Πλούτωνα στην διαδικασία μετάλλαξης του πολιτισμού μας θα είναι ηχηρή και επώδυνη, αλλά πάνω απ'όλα καθαρτήρια στην πενταετία 2011-2015, ενώ ταυτόχρονα οι χρυσές αχτίδες της Υδροχοϊκής ανατολής, θα λάμπουν λαμπερά στις πανίσχυρες πανοπλίες τού πλανήτη Ουρανού που θα ηγηθεί της πανστρατιάς της επερχόμενης αλλαγής.

Ποσο δικιο ειχε ο αρθρογραφος και ποσο επιβεβαιωνονται οι προβλεψεις του, που εγιναν το 2006.
Βρισκομαστε στην αρχη της πενταετιας που αναφερει και πραγματι ο κοσμος μας αλλαζει μορφη.

Αναρωτιεμαι τι να θα ειχαν να πουν τωρα οι επικριτες του αρθρου.