View Full Version : Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
glikoulinaa
18-07-2005, 05:31 PM
Διαβάζοντας το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?p=132#post132)
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
SONIA64
21-01-2006, 07:28 PM
Τέλεια!Λυπάμαι που τώρα το διάβασα αλλά για τον Ζυγό και τον Ταύρο σε ωροσκόπο είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται.
leila
21-01-2006, 09:00 PM
Χαίρομαι πολύ που μπήκε ένα τέτοιο θέμα.Ηξερα απο καιρό τον ωροσκόπο μου αλλα ήθελα μια πιο εξειδικευμένη ανάλυση.Αλλα κ γενικά για τους υπόλοιπους ωροσκόπους, το θέμα είναι αρκετα κατατοπιστικό.Ευχαριστούμ !:bigsmile:
Dell Piero
21-01-2006, 09:23 PM
Χαίρομαι πολύ που μπήκε ένα τέτοιο θέμα.Ηξερα απο καιρό τον ωροσκόπο μου αλλα ήθελα μια πιο εξειδικευμένη ανάλυση.Αλλα κ γενικά για τους υπόλοιπους ωροσκόπους, το θέμα είναι αρκετα κατατοπιστικό.Ευχαριστούμ !:bigsmile:
Και εγώ με τη σειρά μου δεν χαίρομαι καθόλου που το σάιτ το ξεφυλλίζεις μόνο από την κεντρική σελίδα και δεν έχεις μπει παραμέσα στα φόρουμς όπου υπάρχει και όλη η αθρογραφία.
Το άρθρο που λες μπήκε τώρα υπάρχει από τις 11-11-2004
Δυστυχώς πολλοί φίλοι δεν έχουν ανακαλύψει τον πλούτο των άρθρων που υπάρχουν γιατί κοιτάνε μόνο "τα προϊόντα της βιτρίνας"
ZELAJ TE
23-01-2006, 04:26 PM
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
Fotini Christodoulou
24-01-2006, 07:55 PM
Καλησπέρα!
Δες για σχέση Ηλίου-Ωροσκόπου εδω (http://myhoroscope.gr/index.php?page=sunasc_comp)
Επίσης εδω (Ηλιακο ζώδιο) (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=20) και ωροσκόπος Τοξότης εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=187).
Οσο για την Σελήνη(αρθρο) (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=350)σου θα σου πώ οτι η φύση της είναι "ασύμβατη"με το ζώδιο του Αιγοκερου.Πρεπει να εξετασεις και οικους και οψεις για να μπορεσεις να συνδυασεις καποια στοιχεια ωστε να βγαλεις συμπεράσματα.
Φιλικα,
Φωτεινή
Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να μάθω κ εγώ μερικά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είναι κ αυτός ένας τρόπος καλύτερης γνώσης των επιθυμιών μας και των δυνατοτήτων μας. Έχω γεννηθεί 2/11/1982 με ήλιο στον σκορπιό, ωροσκόπο παρθένο κ σελήνη στον ταύρο και θα χαιρόμουν να με διαφωτίζαται σχετικά με το τι σημαίνουν!
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
panther
26-01-2006, 10:39 AM
Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να μάθω κ εγώ μερικά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είναι κ αυτός ένας τρόπος καλύτερης γνώσης των επιθυμιών μας και των δυνατοτήτων μας. Έχω γεννηθεί 2/11/1982 με ήλιο στον σκορπιό, ωροσκόπο παρθένο κ σελήνη στον ταύρο και θα χαιρόμουν να με διαφωτίζαται σχετικά με το τι σημαίνουν!
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Αγαπητή φίλη,
Στην απορία σου έχει ήδη απαντήσει η Φωτεινή (Roadrunner).
Δες παραπάνω!
Φιλικά
Ιουλία
lila pause
07-02-2006, 05:30 PM
Ο Ωροσκόπος μου διαφέρει λίγο απο τον χαρακτήρα μου..:sad:
*Astropeleki*
07-02-2006, 08:18 PM
Τέλεια!Λυπάμαι που τώρα το διάβασα αλλά για τον Ζυγό και τον Ταύρο σε ωροσκόπο είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται.
Συμφωνώ μαζί σου Σόνια για τον ωροσκόπο στον ζυγό. :)
Λίλιαν Σίμου
10-02-2006, 04:39 PM
Ο Ωροσκόπος μου διαφέρει λίγο απο τον χαρακτήρα μου..:sad:
Αγαπητή φίλη
Αυτά που περιγράφονται, δεν μπορούν να έχουν την ακρίβεια της προσωπικής ανάλυσης, καθώς παίζει ρόλο ακόμη κι η μοίρα του Ωροσκόπου στην προσωπική ερμηνεία. Επίσης, ενδέχεται ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας να βρίσκεται σε ένα άλλο ζώδιο, ή να δέχεται όψεις που τροποποιούν την πρώτη αίσθηση.
Καλό είναι να γνωρίζετε, πως όψεις με βαρείς πλανήτες στον Ωροσκόπο, μεταβάλουν σε κάποιο βαθμό τα χαρακτηριστικά του.
Το ωροσκόπιό μας είναι σύνθεση πολλών στοιχείων και δεν μπορούμε μεμονωμένα να τα δούμε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
lila pause
13-02-2006, 11:31 AM
Έχεις δίκιο γιατί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα απο αστρολογία και είναι λογικό.
Ευχαριστώ!!:blink1:
Maraki29
14-02-2006, 01:20 AM
Ευτυχώς που έχω Ωροσκόπο τον Υδροχόο, γιατί ως Λέων, σίγουρα αποκλειστικά με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου δε νομίζω να περνούσα και τόσο καλά....
stabie
05-03-2006, 02:07 PM
μα τιποτα απο τον ωροσκόπο μου!ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Αγγελικη
06-03-2006, 02:46 AM
Εχεις την εντυπωση οτι η ζωη σου εχει κανει τον κυκλο της;
Γιατι δεν κανεις υπομονη;:toung: :toung:
tottini
07-03-2006, 05:38 PM
Πολύ καλό ! Εγώ πάντως καταφέρνω να ξεχωρίσω εύκολα του Καρκίνους, ειδικά από τα υγρά μάτια !!!;) ;)
mapal
08-08-2006, 01:53 PM
Εγώ μάλλον είμαι σκέτη Δίδυμος.. :sad2: Από το Λέοντα έχω πάρει μόνο την έπαρση.. :toung: Ούτε καν τα μαλλιά...
Alien1
08-08-2006, 02:27 PM
Ενδιαφερον το αρθρο αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι απολυτα σωστο
Εγω ειμαι Διδυμος στον Ωροσκοπο
σε μερικα πεφτει μεσα αλλα και σε μερικα πεφτει εξω
Παντως οι Περισσοτεροι ωροσκοποι που διαβασα ειναι πραγματικα ΑΣΧΗΜΟΙ :toung:
Αλλο με Ελληνικη μυτη, αλλο με τασης φαλακρας, αλλο κοντοστουπικο, αλλο σαν....κλπ
friary
08-08-2006, 02:52 PM
Ενδιαφερον το αρθρο αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι απολυτα σωστο
Εγω ειμαι Διδυμος στον Ωροσκοπο
σε μερικα πεφτει μεσα αλλα και σε μερικα πεφτει εξω
Παντως οι Περισσοτεροι ωροσκοποι που διαβασα ειναι πραγματικα ΑΣΧΗΜΟΙ :toung:
Αλλο με Ελληνικη μυτη, αλλο με τασης φαλακρας, αλλο κοντοστουπικο, αλλο σαν....κλπ
Κι εγώ ωροσκόπο Δίδυμο έχω και σπάνια λέω καλή κουβέντα για κάτι. Μπράβο, μπράβο συνέχισε να επιβεβαιώνεις την αστρολογία :toung:
Alien1
08-08-2006, 03:00 PM
Κι εγώ ωροσκόπο Δίδυμο έχω και σπάνια λέω καλή κουβέντα για κάτι. Μπράβο, μπράβο συνέχισε να επιβεβαιώνεις την αστρολογία :toung:
Eμμ τι να κανω ψεματα να πω ;; :embarrest
Εσυ θα επρεπε να ξερεις καλυτερα
Αμα υπαρχει κατι ωραιο το λεω οπως και αμα ειναι κατι ασχημο το λεω επισης
Δεν μπορω να λεω κολακειες χωρις να τις εννοω :P
Στο συγκεκριμενο αρθρο οι περισσοτεροι χαρακτηρισμοι για τους ωροσκοπους ειναι οι εξης...
Ταση φαλακρας, κοντος\κοντη, χοντροι, μυτογκες , μεγαλο κεφαλη, πεταχτα αυτια κλπ κλπ
Τι καλη κουβεντα να πω απο αυτα για πες μου ; :P
laziali
08-08-2006, 04:15 PM
Πω πω έχω μείνει άφωνη :nuts:
Σε όλα μου ταιριάζει γάντι ο ωροσκόπος μου (Υδροχόος), ακόμη και στο σημείο που αναφέρετε ότι μπορώ να τρώω κάθε μέρα το ίδιο πράγμα! Αυτό και αν είναι...!!! Πόσο μέσα έχει πέσει!
Καλή και η μοναξιά και η απομόνωση.,..και είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό. Τελικά είναι χαρακτηριστικό μας..επομένως δεν μπορώ να κάνω και τίποτα εφόσον το έχω ανάγκη :cheesy:
Βέβαια δεν είμαι και τόσο υπερευαίσθητη στον θόρυβο...μάλλον το αντίθετο θα έλεγα...αφού την μουσική την έχω αν όχι στην διαπασών, πάντα πολύ δυνατά...έτσι να τραντάζεται λίγο το σπίτι...να σείεται ο κόσμος :laugh: Ε, συνήθως αφού την κλείσω είμαι σαν καμπάνα που την χτυπήσανε δυνατά!:wacko:
magikadespell
10-08-2006, 12:30 PM
Εγώ πάλι δεν έχω την εμφάνιση ούτε του ωροσκόπου ούτε του ζωδίου:wacko: όλα τα υπόλοιπα (ψυχολογία και γούστα) είναι μίξη και των δύο όπου έχω διαβάσει
Alien1
10-08-2006, 03:01 PM
Ναι βεβαια
Ενω αμα ειχες τα χαρακτηριστικα του ωροσκοπου σου συμφωνα με το αρθρο θα το παραδεχοσουνα :toung:
Κακα τα ψεματα κανεις δεν θελει να τον\την λενε ασχημο\η....
Fotini Christodoulou
10-08-2006, 03:12 PM
Κακα τα ψεματα κανεις δεν θελει να τον\την λενε ασχημο\η....
Υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά,αλλά υπάρχει και η υποκειμενική.
Καθένας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης .Μην πώ πως υπαρχουν άνθρωποι που μπορει να μην ανταποκρίνονται στα διάφορα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς αλλά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο είναι αληθινά όμορφοι!
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο.Με καποια στοιχεία που αποδίδονται συμφωνώ,αλλά κάποια δεν ισχύουν καθόλου.
Απ΄την άλλη αν η αστρολογία ήταν καθαρά θεμα ηλιακου και ωροσκόπου θα χαμε γίνει όλοι συμβουλοι αστρολογίας.;)
panther
10-08-2006, 03:33 PM
Επίσης, να προσθέσω σε αυτό που έγραψε η Φωτεινή ότι εάν η εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Ωροσκόπο μας ... τότε όλοι όσοι θα είχαμε π.χ. ωροσκόπο Ταύρο, θα μοιάζαμε μεταξύ μας.;)
Alien1
10-08-2006, 03:35 PM
Υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά,αλλά υπάρχει και η υποκειμενική.
Καθένας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης .Μην πώ πως υπαρχουν άνθρωποι που μπορει να μην ανταποκρίνονται στα διάφορα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς αλλά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο είναι αληθινά όμορφοι!
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο.Με καποια στοιχεία που αποδίδονται συμφωνώ,αλλά κάποια δεν ισχύουν καθόλου.
Απ΄την άλλη αν η αστρολογία ήταν καθαρά θεμα ηλιακου και ωροσκόπου θα χαμε γίνει όλοι συμβουλοι αστρολογίας.;)
Mου αρεσει η λογικη σου Roadrunner
Ομως σημερα τα μεσα μαζικης ενημερωσης μας βορβαρδιζουν με συγκεκριμενα προτυπα < ομορφιας > και οτι συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κανουν εναν ανθρωπο ομορφο και δεν πιστευω οτι συμφωνουν ιδιαιτερα μαζι σου :)
Ασε που βλεπω τοσους και τοσες να κανουν ουρες για τα συγκεκριμενα προτυπα ομορφιας με καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οποτε δεν πιστευω ιδιαιτερα οτι υπαρχουν γυναικες η αντρες εκει εξω που πραγματικα τους ενδιαφερει το υποκειμενικο η τουλαχιστον τοσο
Με αλλα λογια ωραια και ρομαντικα ακουγονται ολα αυτα στα λογια, αλλα στην πραξη δεν εχω δει αλλα και δεν πιστευω οτι καποιος\καποια στην σημερινη εποχη μας κυνηγαει το υποκειμενικο...ετσι βεβαια οπως μας εχουν καταντησει και οσοι ακολουθουν την <μοδα> της εποχης
Και γω βεβαια σαν Σκορπιος με ωροσκοπο Διδυμο δεν συμφωνα απολυτα με οσα γραφτηκαν
αλλα
εφοσον το Ζωδιο και ο ωροσκοπος δεν ειναι καθαρα θεμα αστρολογιας γιατι τοτε το συγκεκριμενο εδω αρθρο ειναι τοσο απολυτο στο πως φαινομαστε και στο ποιοι ειμαστε και ποιο ρολο παιζει εφοσον ειναι λαθος
Fotini Christodoulou
10-08-2006, 03:44 PM
εφοσον το Ζωδιο και ο ωροσκοπος δεν ειναι καθαρα θεμα αστρολογιας γιατι τοτε το συγκεκριμενο εδω αρθρο ειναι τοσο απολυτο στο πως φαινομαστε και στο ποιοι ειμαστε και ποιο ρολο παιζει εφοσον ειναι λαθος
Η εμφάνιση όπως και ο χαρακτηρας και τα όποια συμπεράσματα,μπορουν να βγουν απο την μελετη του συνόλου του ωροσκοπιου στον γενεθλιό μας χάρτη κι όχι μόνο απο το ηλιακό μας ζωδιο και τον ωροσκόπο μας.
Αυτό εννοουσα όταν ελεγα πως αν η αστρολογία ήταν μόνο το ηλιακο και ωορκόπος μας τότε όλοι θα γινόμασταν αστρολόγοι.
Δεν ειναι καθόλου έτσι τα πράγματα και διαβάζοντας τα άρθρα στο φόρουμ πιστευω θα συμφωνήσεις.
Το άρθρο εδώ παρουσιαζει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε καθε ζώδιο.Αυτό σημαίνει πως πχ Ειμαι Καρκινοταυρος αλλά εχω Ηλιο σε συνοδο με δια στον 3 οικο (των Διδύμων).Ο κυβερνητης του ωροσκόπου μου βρισκεται στον Λεων.Κατευθείαν το αποτέλεσμα στο συνολο χαρακτηριστικών αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
Alien1
10-08-2006, 11:35 PM
Επίσης, να προσθέσω σε αυτό που έγραψε η Φωτεινή ότι εάν η εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Ωροσκόπο μας ... τότε όλοι όσοι θα είχαμε π.χ. ωροσκόπο Ταύρο, θα μοιάζαμε μεταξύ μας.
Η εμφάνιση όπως και ο χαρακτηρας και τα όποια συμπεράσματα,μπορουν να βγουν απο την μελετη του συνόλου του ωροσκοπιου στον γενεθλιό μας χάρτη κι όχι μόνο απο το ηλιακό μας ζωδιο και τον ωροσκόπο μας.
Αυτό εννοουσα όταν ελεγα πως αν η αστρολογία ήταν μόνο το ηλιακο και ωορκόπος μας τότε όλοι θα γινόμασταν αστρολόγοι.
Δεν ειναι καθόλου έτσι τα πράγματα και διαβάζοντας τα άρθρα στο φόρουμ πιστευω θα συμφωνήσεις.
Το άρθρο εδώ παρουσιαζει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε καθε ζώδιο.Αυτό σημαίνει πως πχ Ειμαι Καρκινοταυρος αλλά εχω Ηλιο σε συνοδο με δια στον 3 οικο (των Διδύμων).Ο κυβερνητης του ωροσκόπου μου βρισκεται στον Λεων.Κατευθείαν το αποτέλεσμα στο συνολο χαρακτηριστικών αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
OK καταλαβα
Εξαλλου εγω δεν ασχολουμαι και τοσο και εσεις εχετε μεγαλυτερη πειρα απο τι βλεπω οποτε αποκλειεται να διαφωνησω μαζι σας και ουτε θελω να καθομαι να μακρηγορω
Ευχαριστω για τις πληροφοριες :)
roulini260785
15-08-2006, 06:46 PM
αυτο το θεμα ειναι πολυ καλο. ειμαι αρκετα νεο μελος κ τωρα εξερευνω ολο το site ολα ta forums ενα προς ενα κ μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης με οσα εχω προλαβει να διαβασω εχω μεινει εκπληκτη με ολα αυτα.ηξερα πολυ λιγα πραγματα περι ζωδιων κλπ κ τωρα αρχιζω να μαθαινω παρα πολυ σημαντικα πραγματα. συγχαρητηρια. μια ερωτηση που ειχα κανει κ σε 2 αλλα forums αλλα μαλλον δεν ηταν τα σωστα, ηταν: ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου τελικα? ειμαι γεννημενη 26 ιουλιου κ ωρα 9.45. αλλου εχω διαβασει οτι ειμαι παρθενος κ αλλου ζυγος κ εχω μπερδευτει. σας παρακαλω αν μπορειτε πειτε μου εσεις που ειστε πιο εξεικευμενοι σε αυτα τα θεματα.
*Astropeleki*
15-08-2006, 07:57 PM
roulini260785
όπως και στα άλλα δύο θέματα που ρώτησες για τον ωροσκόπο σου, μπορείς να τον μάθεις ρωτώντας εδώ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1491&page=38)
(πάτησε πάνω στο κόκκινο "εδώ")
starfish
18-08-2006, 03:38 PM
Συμφωνω με την Φωτεινη για το πολυπλοκο και περιπλοκο της υποθεσης.
Πιθανον αν ο ωροσκοπος ειναι πολυ τονισμενος με πλανητες εντος του ή κανει οψεις με πλανητες, να ειναι πολυ σημαντικοτερος, απο το ηλιακο ζωδιο. Το ιδιο μπορει πιστευω να ισχυει και για το ζενιθ. Ωστοσο για μια πρωτη επιδερμικη εικονα του εαυτου μας ή των αλλων, σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο να συνδυαζεις ηλιακο-ωροσκοπο, παρα να ¨βασιζεσαι¨ μονο στο ηλιακο.
skorpion
19-08-2006, 01:01 AM
ποιος ειπε οτι οσοι εχουν ωροσκοπο διδυμο δεν λενε καλη κουβεντα?:bigsmile: ειναι ψεμματα!:bigsmile: νομιζω οτι στην εμφανιση παιζει ρολο και η αφροδιτη γι τις γυναικες και ο αρης για τους αντρες
friary
20-08-2006, 03:57 PM
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
iliou
07-09-2006, 09:23 PM
ο ωροσκοπος ειναι η εικονα που φαινεται προς τα εξω τα χαρακτηριστικα μας κ.τ.λ. ο ηλιος μας δηλαδη το ζωδιο μας ειναι ο χαρακτηρας μας λεγεται οτι το ζωδιο που ειναι η ακμη του ωροσκοπου επειρεαζει την προσωπικοτητα μας απο ενα χρονικο διαστημα και υστερα
Διαβάζοντας το άρθρο http://myhoroscope.gr/showthread.php?p=132#post132
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
mtsak13
10-09-2006, 02:26 PM
εγώ έιμαι τοξότης με ωροσκόπο αιγόκερο. δεν είμαι αδύνατη.Κανονική. Εχω Δια στον 1ο. και πιστέυω πως όταν μπει ο δίας στον τοξότη θα με "επεκτείνει"
Prince_Marcab
11-09-2006, 10:14 PM
εγώ έιμαι τοξότης με ωροσκόπο αιγόκερο. δεν είμαι αδύνατη.Κανονική. Εχω Δια στον 1ο. και πιστέυω πως όταν μπει ο δίας στον τοξότη θα με "επεκτείνει"
Aν το πιστεύεις και υποβάλλεσαι, πάχυνες ήδη από τώρα. Περί εμφάνισης και Ωροσκόπου τώρα, απορώ από που έχει βγει το συμπέρασμα ότι ο Ωροσκόπος δείχνει την εμφάνιση. Ο 'Ηλιος και οι γωνίες που κάνει με τους άλλους πλανήτες παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ο Ωροσκόπος είναι απλά το στυλ, οι αντιδράσεις, οι κινήσεις, το ύφος και αυτό που εκπέμπει το άτομο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δείχνει και τα χαρακτηριστικά. Κοιτάτε τις γωνίες που κάνουν οι πλανήτες με τον 'Ηλιο. Μια κοπέλα προηγουμένως, νομίζω η Marlen, έγραψε και για την Σελήνη και την εμφάνιση. Σε παραδέχομαι γιατί ''παίζει'' και αυτό. Η Σελήνη δεν είναι απλά το συναίσθημα. Η Σελήνη είναι η εντύπωση, εφόσον κάθε συναίσθημα είναι μια προσωπική ''εντύπωση'' (αυτό που εν-τυπώνεται και αποτυπώνεται) και ο 'Ηλιος είναι η πραγματικότητα, αυτό που είτε θέλουμε είτε όχι κοιτάμε στον καθρέφτη. Και σε τελική ανάλυση αυτό που νοιώθουμε (Σελήνη) μας ομορφαίνει ή μας ασχημαίνει στα μάτια των άλλων.
Λευκή
12-09-2006, 12:44 AM
Περί εμφάνισης και Ωροσκόπου τώρα, απορώ από που έχει βγει το συμπέρασμα ότι ο Ωροσκόπος δείχνει την εμφάνιση. Ο 'Ηλιος και οι γωνίες που κάνει με τους άλλους πλανήτες παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ο Ωροσκόπος είναι απλά το στυλ, οι αντιδράσεις, οι κινήσεις, το ύφος και αυτό που εκπέμπει το άτομο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δείχνει και τα χαρακτηριστικά.
Θα διαφωνήσω μαζί σου...:)
Μια απλή στατιστική έρευνα να κάνεις θα διαπιστώσεις πως τον κυριότερο λόγο στην εμφάνιση και μερικές φορές και στις κινήσεις τον έχει ο ωροσκόπος.Το στυλ γενικότερα και οι αντιδράσεις είναι δουλειά της αφροδίτης και της σελήνης συνήθως.Σαφώς και επηρεάζουν την εμφάνιση αλλά την επηρεάζουν κυρίως στον τρόπο ντυσίματος και προβολής.Το ίδιο και γωνίες με σημαντικούς πλανήτες.Πχ ο Ουρανός μπορεί να δείξει το "προκλητικά αντισυμβατικό" ντυμένο άτομο ενώ ο Πλούτωνας το "προκλητικά σεξουαλικό".Τα χαρακτηριστικά όμως όπως σωματότυπος και σχήμα προσώπου επηρεάζονται κυρίως απ τον ωροσκόπο.Εγώ τουλάχιστον στατιστικά αυτό βλέπω...Για την ακρίβεια δεν έχω δει να επηρεάζει τίποτα άλλο ο ωροσκόπος πέρα απ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά...
Prince_Marcab
12-09-2006, 02:20 AM
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα)..:laugh: και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
friary
12-09-2006, 01:02 PM
Πιστεύω πως όλοι μαζί, έχουμε τα δίκια μας. :)
Ο Ωροσκόπος θεωρώ πως λειτουργεί και στην εμφάνιση και τρον τρόπο έκφρασής μας. Τώρα αν στον ωροσκόπο υπάρχουν πλανήτες, προσδίδουν ανάλογα με την φύση του πλανήτη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Δηλαδή, αν ο Δίας είναι μέσα στον ωροσκόπο Αιγόκερω... τι ν α σου κάνει κι αυτός :toung: Σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο που βρίσκεται και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Π.χ ένας νευρώδης ωροσκόπος Δίδυμος με τον Ερμή στους Ιχθείς, μην περιμένουμε ότι θα κάνει ψιλόλογνα θαύματα :blink: Μάλλον μία πιο νευρική έκφραση προσωπικότητας θα φανερώνει με τα χαρακτηριστικά πάντα του Ιχθύ να εμπλέκονται.
Αυτά. Η μάλλον...μερικά απο αυτά. :cheesy:
Alien1
12-09-2006, 01:54 PM
ΔΙΔΥΜΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
Το δέρμα τους είναι συνήθως καστανό, τα μαλλιά σκούρα, τα μάτια γκρίζα ή καστανά - αν και μπορεί να είναι και μπλε.
Καλοί μαθητές, μελετητές και τους αρέσει να γράφουν γράμματα, χαίρονται να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.
Περιεργο γιατι εγω που εχω ωροσκοπο Διδυμο τα ματια μου ειναι προς το πρασινο και το δερμα μου αρκετα ασπρο, καμια σχεση με τα απο πανω.
Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο
friary
12-09-2006, 02:10 PM
Περιεργο γιατι εγω που εχω ωροσκοπο Διδυμο τα ματια μου ειναι προς το πρασινο και το δερμα μου αρκετα ασπρο, καμια σχεση με τα απο πανω.
Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο
Κι εγώ που έχω ωροσκόπο Δίδυμο, είμαι καστανή, όπως λέει η περιγραφή και για όοοοολα τα υπόλοιπα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, με αντιπροσωπεύουν :cheesy:
Marlene
14-09-2006, 02:40 PM
Δηλαδη για να καταλαβω,οταν καποιος πλανητης κανει οψη με τον ωροσκοπο,αυτο θα επηρεασει και την εμφανιση του ατομου?Π.χ, καποιος με ας πουμε σεληνη σκορπισια που κανει εξαγωνο με ωροσκοπο στον αιγοκερω ή τον καρκινο...θα ειναι....πως???:unsure:
Λευκή
14-09-2006, 03:36 PM
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα)..:laugh: και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
Ενδιαφέρουσα η απάντησή σας.Δεν ήθελα να πω αυτό όμως.Αυτό που κυρίως ήθελα να πω είναι ότι πιστεύω πως ο ωροσκόπος έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την εμφάνιση,άσχετα αν αυτή επηρεάζεται κι από άλλους παράγοντες.
Για το παράδειγμά σας τώρα
Τα παραπάνω κιλά που αναφέρετε είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση πιθανότατα δείγμα ...καλοπέρασης(Δίας)και λιγότερο φυσικής κατασκευής.Διαφορετικό σωματότυπο θα έχουν με τις ίδιες όψεις ένα άτομο με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα άτομο με ωροσκόπο καρκίνο (με τον δία πιθανότατα στον πρώτο οίκο στην προκειμένη περίπτωση).Στη δεύτερη περίπτωση θα είναι μάλλον πολύ πιο εύκολο να...ξεφύγεις λιγάκι:bigsmile:
Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σας στο ότι η εμφάνιση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.Να πω χαρακτηριστικά ότι ευγνωμονώ ιδιαιτέρως τη σελήνη μου στον καρκίνο...:toung:
stabie
20-09-2006, 11:52 AM
Εγώ πάντως ούτε τάσεις κατάθλιψης έχω ούτε τίποτα από τους ιχθείς όσο αφορά τα ψυχολογικά είμαι Διδυμάρα=τα έχω όλα γραμμένα τώρα εμφανισιακά να πέφτει μέσα ο ωροσκόπος μου...
επίσης διαφωνώ και με τον ωροσκόπο ζυγό...
μα καλά όλο στις περιπτώσεις πάω και πέφτω;
celin
26-09-2006, 11:41 PM
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;
*Astropeleki*
27-09-2006, 12:18 AM
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο οτι εγώ έχω Ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο στον Καρκίνο και Σελήνη στον Ζυγό πως με βοηθάει ο Ζυγός στην υπερευαισθησία μου; !!! ή μήπως όχι;
Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest
friary
27-09-2006, 12:08 PM
Η αλήθεια, ο ωροσκόπος σου στον Καρκίνο είναι που σε κάνει ευαίσθητη! Ο Καρκίνος είναι απο τα πλέον ευαίσθητα ζώδια. Αλλά και ο Ήλιος στους Ιχθείς παίζει ρόλο. Και οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι....
Και απο ζώδιο και απο ωροσκόπο έχεις κλείσει στο θέμα αυτό!!! :embarrest
Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
panther
27-09-2006, 12:09 PM
Μην σχολιάσω για την ευαισθησία των Καρκίνων. Ναι είναι πολύ ευαίσθητοι, όσον αφορά τον εαυτούλη τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Είσαι άδικη!:cry::cry::cry:
Fotini Christodoulou
27-09-2006, 12:20 PM
Ναι συμφωνώ μαζί σου friary!
Ειμαστε βουτηγμενοι μέσα στην "μιζέρια" μας κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε πέρα απο αυτήν!;)
Marina 7771
27-09-2006, 02:27 PM
Μας πλήγωσες, όλα εμάς τα ευαίσθητα καρκινάκια.:sad:
Πάντως, όντως πολλοί καρκίνοι φαίνονται φίλαυτοι, αλλά μήπως φταίει ότι από την υπερευαισθησία τους κλείνονται στον εαυτό τους και προσπαθούν να προστατευθούν, οπότε βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα "κάπως"? :unsure:
Λευκή
27-09-2006, 04:01 PM
Μάλλον θα συμφωνήσω...Είναι αρκετά σκληροί με ό,τι δεν τους αφορά και πολύ ευαίσθητοι όσον αφορά τα προσωπικά τους.¶ντε και το πολύ πολύ για τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα :toung:
Marina 7771
27-09-2006, 04:14 PM
Τα χτυπήματα είναι απανωτά.:nuts:
Το αντί"Καρκινικό" μπλοκ μεγαλώνει και φουντώνει.:suspiciou
Fotini Christodoulou
27-09-2006, 04:18 PM
Τα χτυπήματα είναι απανωτά.:nuts:
Το αντί"Καρκινικό" μπλοκ μεγαλώνει και φουντώνει.:suspiciou
Την πυροσβεστική γρήηηγοραααααα:toung:
Ειμαστε κάκιστοι οπότε δικαιολογημένο το μπλοκ.Ειμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙ οι χειρότεροι απο όλους!;)
starfish
27-09-2006, 04:22 PM
Ευτυχως που πιασανε τους Καρκινους -παρ οτι ουτε κι αυτο με συμφερει!- κι αφησανε τους Παρθενους!! Παρακαλω θερμα, να μην ασχοληθειται ουτε με Σκορπιους, ουτε με Ιχθεις. Υπαρχουν κι αλλα ζωδια για φτυσιμο. ..:bigsmile: :toung: :nuts:
friary
27-09-2006, 04:41 PM
Χε, χε. Ταραχτήκατε Καρκινίτσες έ;;;; :toung:
Για να σας φτιάξω, έχω να δηλώσω πως οι Καρκίνες είστε απο τις πιο ωραίες γυναίκες του ζωδιακού, όταν διάβαζα Cosmo.... μικρούλα :cheesy: οι περισσότερες μοντέλες του εξώφυλλου ήταν Καρκίνοι. Κατα κράτος παίρναν κεφάλι απο τις υπόλοιπες.
Αλλά περί ευαισθησίας, θα επιμείνω. Μπορει μερικές να είναι τα καλύτερα παιδιά, για την πάρτη τους πάντα και τους κολλητούς, γιατί οι υπόλοιποι στο πυρ το εξώτερον, να είστε φιλόζωες και φιλάνθρωπες, αλλά όταν πάει να πάρει καμιά άλλη κεφάλι σαν καλύτερη, ομορφότερη, εξυπνότερη κλπ κλπ κλπ, ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ. Για ΠΟΛΥΥΥΥ ευαισθησία μιλάμε :bigsmile:
Ασε που όσες έχω γνωρίζει, ζήλευαν ΚΑΙ την σκιά ΤΟΥΣ, έτσι κι ήταν πιο καλή απΆ αυτές :laugh:
Fotini Christodoulou
27-09-2006, 04:53 PM
Χε, χε. Ταραχτήκατε Καρκινίτσες έ;;;; :toung:
Για να σας φτιάξω, έχω να δηλώσω πως οι Καρκίνες είστε απο τις πιο ωραίες γυναίκες του ζωδιακού, όταν διάβαζα Cosmo.... μικρούλα :cheesy: οι περισσότερες μοντέλες του εξώφυλλου ήταν Καρκίνοι. Κατα κράτος παίρναν κεφάλι απο τις υπόλοιπες.
Αλλά περί ευαισθησίας, θα επιμείνω. Μπορει μερικές να είναι τα καλύτερα παιδιά, για την πάρτη τους πάντα και τους κολλητούς, γιατί οι υπόλοιποι στο πυρ το εξώτερον, να είστε φιλόζωες και φιλάνθρωπες, αλλά όταν πάει να πάρει καμιά άλλη κεφάλι σαν καλύτερη, ομορφότερη, εξυπνότερη κλπ κλπ κλπ, ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ. Για ΠΟΛΥΥΥΥ ευαισθησία μιλάμε :bigsmile:
Ασε που όσες έχω γνωρίζει, ζήλευαν ΚΑΙ την σκιά ΤΟΥΣ, έτσι κι ήταν πιο καλή απΆ αυτές :laugh:
Τωρα σε αυτό δεν μπορώ να πάρω θεση καθοτι ειμαι προσωποποίηση του Δρακουμέλ!Μαλλον φταίει ο ωροσκόπος. Η δέ ηθική μου παρόμοια με του γνωστου κινηματογραφικου Χάνιμπαλ!:nuts:
Η σκιά μου είναι άφαντη,καθότι βαμπιρίτσα ,αλλά άμα την πετύχω πουθενα...:toung:... Ο θεός να μας φυλαει.:love:
friary
27-09-2006, 05:11 PM
Τι έλεγα;
Να μια ευαίσθητη Καρκίνος που κλαίει απο την πολύ ευαισθησία :laugh: :laugh: :laugh:
:love: Φωτεινούλα :love:
Fotini Christodoulou
27-09-2006, 05:13 PM
Τι έλεγα;
Να μια ευαίσθητη Καρκίνος που κλαίει απο την πολύ ευαισθησία :laugh: :laugh: :laugh:
:love: Φωτεινούλα :love:
Αχχχχχ έτσι όπως τα λές Μαιρη μου!:love:
Το δακρυ κορόμηλο:cheesy:
Κασσιόπη
27-09-2006, 11:04 PM
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια σύγχιση μεταξύ του "συναισθηματικού" και του "ευαίσθητου". Το ένα δεν συνεπάγεται απαραίτητα και το άλλο.
Σχετικά με τον ωροσκόπο δε, η ύπαρξη ζωδίου του νερού δεν σημαίνει καθόλου πως προσδίδει το ένα ή το άλλο χαρακτηριστικό στον χαρακτήρα.
skorpion
28-09-2006, 11:27 AM
κι εγω θα συμφωνησω με τον Αlien τα ματια μου ειναι καστανοπρασινα τα μαλλια μου ξανθα(αρχισαν να σκουραινουν βεβαια αλλα ευτυχως υπαχουν και βαφες) κι εχω ασπρο δερμα...αρα μαλλον δεν ανταποκρινεται αυτη η περιγραφη που δοθηκε για ολους οσους εχουν ωροσκοπο διδυμο.Τωρα για τους καρκινους μαλλον θα συμφωνησω με οσα λεχθηκαν
γεια..
σορρυ αλλα που διαβαζω και που ειμαι ενα κραξιμο για τους καρκινους υπαρχει...τι οτι ειμαστε οι πιο μιζεροι τι οι πιο μοναχικοι τι ζηλευουμε τους παντες αν ειναι καλυτεροι απο μας, και ειμαστε και ναρκισσιστες...
εν ολιγοις απλα εμεις δεν πρεπει να κυκλοφορουμε...
ασε που τα διαβασα ολα αυτα και αρχισα να αναρωτιεμαι αν ειμαι οντως ετσι....
καταθλιψη με επιασε!!!!!!!
λυπηθειτε μας και λιγο...?
εγω παντως σας πληροφορω οτι μπορει να ειμαι καρκινος αλλα μερα με την μερα καταλαβαινω οτι απεχω αρκετα...
ισως να φταιει το οτι εχω ωροσκοπο διδυμο?
και κατι τελευταιο πειτε μου εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι οκ και δεν αγαπαει τον εαυτο του και μερικες φορες δεν τον πιανουν οι κλεισσουρες του....οποιο ζωδιο και να πιασεις εχει αυτες τις τασεις...
φιλακια και οι καρκινοι ειναι power!!!!
BlackOrWhat
22-11-2006, 10:31 AM
εχμμμμ...!!! Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω...αλλά "'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο"...είναι αδύνατο να συμβεί...κάποια άλλη όψη ίσως???
με τα υπόλοιπα...ως επι το πλείστον συμφωνώ...:cheesy:
panther
22-11-2006, 10:35 AM
εχμμμμ...!!! Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω...αλλά "'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο"...είναι αδύνατο να συμβεί...κάποια άλλη όψη ίσως???
με τα υπόλοιπα...ως επι το πλείστον συμφωνώ...:cheesy:
Πολύ πιθανό να εννοεί εξάγωνο, γιατί σύνοδο όντως αποκλείεται:bigsmile:
BlackOrWhat
22-11-2006, 10:54 AM
Κάτι τελευταίο...διάβασα ένα άρθρο σχετικό, που δεν έχω δει να αναφέρεται τελευταία...και που συγκεντρώνει τις σκέψεις μου πάνω στο θέμα (τι αντιπροσωπεύουν ο ωροσκόπος, η Σελήνη,ο Ήλιος)...και πιστεύω και τις απόψεις πολλών...
Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=467)...
ikouak
11-01-2007, 03:01 AM
Εχω διαβάσει δεκάδες φορές αυτό το άρθρο. Σχεδόν το έχω μάθει απ΄έξω και δεν σας κρύβω ότι τα περισσότερα ανταποκρίνονται στους ωροσκόπους των γνωστών μου. θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι, το οποίο ενδεχομένως να το έχετε απαντήσει ήδη σε κάποιον φίλο ή φίλη. Αν η ακμή ενός ωροσκόπου είναι στο τέλος ενός ζωδίου, τότε θα πρέπει να διαβάζουμε και το δεύτερο ζώδιο που εκτείνεται μέσα στον πρώτο μας οίκο; Π.χ. ο ωροσκόπος είναι στο τέλος των Ιχθύων και όλος ο πρώτος οίκος καλύπτει τον Κριό. Σε μια τέτοια περίπτωση επηρεαζόμαστε και από τα δύο ζώδια; Το ρωτάω γιατί προσωπικά αναγνωρίζω στοιχεία μου τόσο στον Κριό όσο και στους Ιχθύες.
Ευχαριστώ για την υπομονή
Λίλιαν Σίμου
14-01-2007, 04:27 PM
Αγαπητή inouak
Αν στον πρώτο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο, τότε σε δεύτερη έκφραση να υπάρχει και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του δεύτερου ζωδίου. Για παράδειγμα, δεν θα πάψει να είναι το άτομο με τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς (ονειροπόλο, μεταφυσικό, καλλιτεχνικό, αφηρημένο και όλα τα σχετικά), αλλά θα είναι πιο παρορμητικό, πιο ενεργητικό, πιο αυθόρμητο από τον μέσο Ιχθύ.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
το τι βλακειες διαβαζω δεν λεγονται.και αντε οι αδαεις εχουν αποριες αυτογνωσιας και δικαιολογημενα εχουν αποριες αλλα το μεγαλο γελιο πεφτει στις απαντησεις των "ειδικων".οχι ειναι ετσι αλλα δεν ειναι ετσι διοτι ο ταδε χτυπιεται αλλα αν η γωνια ειναι καλη πιανει εκτός αν κλπ κλπ.σας συνιστω να μην πιστευετε τιποτα απο ολα αυτα.ολα ειναι σε μια σφαιρα φαντασιας και ουτοπιας.ετσι για διασκεδαση!!οπως το χαρακτηριζουν οι ιδιοι οι συντακτες.καποτε η πυθια ελεγε αρρεν ου θηλυ κι αντε βγαλε συμπερασμα.εκει λοιπον βασιζεται η αστρολογια.στην ασαφεια που σου πουλαει.ασε που η ορολογια ειναι για να ...στραμπουληξεις το μυαλο σου!!.σε κανει (επιτηδες)να μην καταλαβαινεις και να αισθανεσαι βλακας για να σε οδηγησουν στα σκαλια των γραφειων τους.και μην νομιζετε οτι ειμαι ασχετος που τα γραφω.εχω ασχοληθει εδω και χρονια με την αστρολογια και γνωριζω αρκετα πραγματα.η αστρολογια ειναι καλη μονο για καλαμπουρι σε μια παρεα ετσι για διασκεδαση και μονο.αν λοιπον φιλοι μου εχετε αποριες και δεν καταλαβενετε τι σας λενε για τις ακμες των οικων, για την λιλιθ σας, για τα τριγωνα ...πανοραματος κλπ μην ανησυχητε καθολου.σας τα λενε επιτηδες ετσι.ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται.ΥΓ.στις 14/8/2005 που λετε οτι εγγραφτηκα εκανα βουτιες σε καποιο νησι του αιγαιου.και δεν ειχα ιντερνετ μαζι μου!!!!
Dell Piero
14-01-2007, 08:14 PM
ΥΓ.στις 14/8/2005 που λετε οτι εγγραφτηκα εκανα βουτιες σε καποιο νησι του αιγαιου.και δεν ειχα ιντερνετ μαζι μου!!!!
Αυτό το σημείο αφορά το τεχνικό τμήμα του myhoroscope. Eννοείτε ότι έχει χαλάσει το σύστημα εγγραφών ή κάτι άλλο;
ikouak
15-01-2007, 01:12 AM
Αγαπητή inouak
Αν στον πρώτο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο, τότε σε δεύτερη έκφραση να υπάρχει και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του δεύτερου ζωδίου. Για παράδειγμα, δεν θα πάψει να είναι το άτομο με τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς (ονειροπόλο, μεταφυσικό, καλλιτεχνικό, αφηρημένο και όλα τα σχετικά), αλλά θα είναι πιο παρορμητικό, πιο ενεργητικό, πιο αυθόρμητο από τον μέσο Ιχθύ.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μας δίνετε
Φιλικά ikouak
leon.karkinos
24-01-2007, 02:29 PM
Εγω βλέπω ότι εχω πολύ περισσότερα στοιχεία στον χαρακτήρα μου από τον ωροσκόπο μου που είναι Τοξότης!
Πολύ πολύ λίγα έχω απο το ηλιακό μου ζώδιο που είναι Λέων. (π.χ το θάρρος και την γεναιοδωρία δεν την έχω παρόλο που θα ήθελα να τα έχω αυτα τα δύο στοιχεία... :sad2: ) ...
Epeidi eime kainouria sto forum, as me diafwtisei kapoios apo pou na arxisw!!!!?????
SKYLOROCK
09-03-2007, 09:00 PM
Απίστευτο!!:weird:
Όλα όσα διάβασα για ωροσκόπο Σκορπιό και ωροσκόπο Ταύρο ισχύουν 1000%!!!!!
Alien1
09-03-2007, 09:05 PM
Και οι 12 ωροσκοποι πρεπει να εχουν τα μαυρα τους τα χαλια απο εμφανιση :laugh:
Alien1
09-03-2007, 09:06 PM
Aπιστευτο αλλα και απο τους 12 δεν υπαρχει ουτε ενας ομορφος\ομορφη μεσα σε αυτο το ωροσκοπιο :laugh:
SKYLOROCK
09-03-2007, 09:08 PM
Aπιστευτο αλλα και απο τους 12 δεν υπαρχει ουτε ενας ομορφος\ομορφη μεσα σε αυτο το ωροσκοπιο :laugh:
Δεν έχεις δει εμένα ακόμα γι'αυτό το λες αυτό...:laugh:
Ωροσκόπο Σκορπιό,κάτσε καλά...:toung:
*Astropeleki*
10-03-2007, 01:38 AM
Α όχι, όχι... τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο Ταύρο ή Ζυγό, που η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης τους, θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους!!!!:toung: :toung:
SKYLOROCK
10-03-2007, 01:41 PM
Α όχι, όχι... τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο Ταύρο ή Ζυγό, που η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης τους, θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους!!!!:toung: :toung:
Και φαντάσου Ζυγό με ωροσκόπο Ταύρο που γνώρισα εγώ...Η Αφροδίτη προσωποποιημένη :love:
τοξότης ωροσκόπος υδροχόος
συνφωνώ όλοι μου έλεγαν ότι έχω περπάτιμα και χαρακτιριστικά που δεν περνουν απαρατίριτα στους άλλους-μόνο εγώ δεν τα βλέπω-μια ζωή στην κασμάρα μου και μου αρέσει παντα ψαχμένει ποτέ δεν έδινα και δεν δίνω σημασεία στο έξω αλλά απο φύση μου άρεσει σε μένα οτο ωραίο-ζυγο,αρης και σελήνη-μια ζωή θύμα ίσως κρόνος στιν πρώτο οίκο
χάλια
mpiskoto
12-03-2007, 04:13 PM
χμμ..και μένα δεν μπορώ να πω ότι όσα γράφει για ωροσκόπο Τοξότη με αντιπροσωπεύουν αλλά πιστεύω πως έχω αρκετά στοιχεία του Τοξότη ...σαν Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη μια ονειρο-φαντασιώ κατάσταση που λέτε να αποδίδετε?
laziali
13-03-2007, 01:36 AM
...σαν Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη μια ονειρο-φαντασιώ κατάσταση που λέτε να αποδίδετε?
Τι ακριβώς εννοείς;:weird:
Αν ειναι αυτο που νομιζω, μπορεί να εχεις Ποσειδωνα στον Τοξοτη
mpiskoto
13-03-2007, 01:44 AM
Τι ακριβώς εννοείς;:weird:
Αν ειναι αυτο που νομιζω, μπορεί να εχεις Ποσειδωνα στον Τοξοτη
αυτό που εννοώ είναι ότι συνέχεια πιάνω τον εαυτό μου να ονειροβατεί..να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?(και μην απαντήσει κανείς καλά είναι με χαιρετάει):bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
laziali
13-03-2007, 01:55 AM
Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:
Λευκή
13-03-2007, 02:30 AM
να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?
κατά την αδερφή μου ζημιά...:toung: :bigsmile:
κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
Fotini Christodoulou
13-03-2007, 01:20 PM
Μπορεί να ξεχωρίζουν όμως για άλλα πράγματα και κυριως εξαιτίας του γλυκού χαρακτήρα τους. Η ομορφιά μπορεί να είναι εσωτερική δηλαδή.:bigsmile: ΄
Δε νομίζω ότι ακόμα και από τον ωροσκόπο και μόνο μπορούμε να βγαλουμε συμπεράσματα με ακρίβεια για την εξωτερική εμφάνιση.Ισως ως ένα βαθμό μπορουμε να δούμε τον σωματότυπο αλλά κι αυτό δεν είναι απολυτο.Νομίζω καλύτερα να κοιτάζουμε την θέση του κυβερνήτη του ωροσκοπίου ίσως έτσι ακόμα και λίγα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε να είναι πιό ακριβή.
κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!:cheesy:
Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
mpiskoto
13-03-2007, 04:39 PM
Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:
οκ κατάλαβα τι κάνει ο Ποσειδώνας...
χμμ..ναι ώρες ώρες μια φαντασία μου βγαίνει μαζί με κάτι από υψηλό ιδανικό..σίγουρα τα πάντα έχουν 2 πλευρές..Από την μία μπορεί να είναι ζημιά από την άλλη κάτι ενδιαφέρον...
Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!:cheesy:
Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
Λόγω Ταύρου ως κύριο ζώδιο είμαι μονίμως προσγειωμένη..το όνειρο και η φαντασία είναι ώρες ώρες ευτυχώς...:bigsmile: :bigsmile:
Λευκή
13-03-2007, 06:04 PM
Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...:love:
(ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: :offtopic: )
Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.
Fotini Christodoulou
13-03-2007, 06:13 PM
Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...:love:
(ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: :offtopic: )
Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.
Καλή μου Λευκή:love: ,με Ποσειδώνα στον 7ο και μαλιστα αναδρομο φαντάζομαι( τις 20 ωρες της μέρας :laugh: )!
Αλλά το θέμα με τον συγκεκριμένο πλανήτη είναι οτι ΔΕΝ ειναι ελεγχόμενος, όπως και η έμπνευση:unsure: (μαζι το χασαμε, ντροπή μου , μου δίνω κοκκινη κάρτα:embarrest )
Ποιά είναι η άποψη σου για τον ωροσκόπο όμως;:idea: Πιστευεις ότι τελικά εκφράζει την εξωτερική εμφανιση , τον χαρακτήρα, ή...;:bigsmile:
Λευκή
13-03-2007, 06:43 PM
Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος...:love: το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest
Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια :cheesy: Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest
Fotini Christodoulou
13-03-2007, 07:14 PM
Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος...:love: το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest
Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια :cheesy: Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest
Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:
Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !:love:
:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.
Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:
Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός;) Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ :wacko:
Λευκή
13-03-2007, 07:54 PM
συμφωνούμε!άλλωστε όλα είναι αλληλένδετα και κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός :bigsmile:
Mirakolo
14-03-2007, 05:07 AM
:idea: μαλιστα αρχιζω να συνειδητοποιώ όλο και περισσότερα!!:blink:
starfish
14-03-2007, 02:08 PM
Εμενα παλι μου φαινεται οτι τιποτα απ οσα εχουμε αναφερει για την επιρροη του ωροσκοπου στην εμφανιση δεν ισχυει! Κι εχω κοιταξει μερικους χαρτες φιλων και συγγενων. Ουτε σε μενα!
Συναδελφος με Ηλιο στους Διδυμους στον 10 και ωροσκοπο Παρθενο με τον Ερμη στους Διδυμους, ειναι σχετικα ψηλη και αρκουντως γεροδεμενη! Εχει την Αφροδιτη και τον Αρη σε συνοδο στον Ταυρο.
Συναδελφος επισης, Διδυμοι, με ωροσκοπο Καρκινο. Δεν εχει καμια σχεση η εμφανιση του με τον ωροσκοπο του. Απλως τα ματια του ειναι ματια ζωδιου του νερου!
Εγω με ωροσκοπο Καρκινο, καμια σχεση...
Λυπαμαι που δεν εχω χρονο να παρουσιασω αλλα παραδειγματα...
Maroulita
14-03-2007, 02:51 PM
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
Marina 7771
14-03-2007, 06:20 PM
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
Perfect Συμφωνώ. Περισσότερο είναι αυτό που βγάζουμε προς τα έξω. Το πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
Αν ας πούμε έχει κάποιος Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι πιο προσεκτικός στην δίαιτά του κι ίσως δεν θα παίρνει εύκολα κιλά. Το αντίθετο θα είναι πιθανότερο με μία Σελήνη στον Ταύρο.
Λευκή
15-03-2007, 12:29 AM
Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
:toung:
Maroulita
15-03-2007, 01:15 AM
Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
:toung:
Παίζει και παραπαίζει και όχι μόνο στα βοτσαλάκια! Βέβαια στη δική μου περίπτωση εκεί συχνάζει ο κύριος καβούρης ο ωροσκόπος μου και ο κυβερνήτης του στον Ταύρο....!! :toung:
Μαρίνα, όντως μία Σελήνη στον Ταύρο δίνει τέτοια χαρακτηριστικά... το επιβεβαιώνω!
Αργοναύτης
16-03-2007, 08:06 PM
Starfish και Dr.Maroulita έχουν δίκιο, συμφωνώ απολύτως μαζί τους περί Σελήνης, Ωροσκόπου και 'Ηλιου. Εκτός από Σελήνη, Ωροσκόπο και 'Ηλιο παίζει ρόλο και η κατανομή πλανητών σε οίκους, τεταρτημόρια, και πολλά άλλα, και σίγουρα το να βγάλει κανείς συμπεράσματα από ένα αστρολογικό χάρτη για την εμφάνιση δεν είναι τόσο εύκολο όσο περιγράφεται στα περισσότερα αστρολογικά βιβλία.
skorpion
21-03-2007, 05:24 PM
ο ποσειδωνας ειναι μαλλον χαλια για καποιον γιατι δεν εκτιμαται τη σημερον εποχη και γω τον εχω και πανω πανω αρχηγοπουλο και στον 7ο και στον τοξοτη καμαρωτος καμαρωτος να κοιταει τους αλλους πλανητες που βρισκονται απο κατω. Αστα τα χω παρει γιατι τωρα εχω μια πολυ ωραια διελευσουλα πλουτωνας συνοδο ποσειδωνα...:wacko: Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα περναω κρισουλα...
Για τον ωροσκοπο τι να πω στους διδυμους τον εχω και την σεληνη το ιδιο οντως προσδιδει νεανικη εμφανιση αν κρινω απο μενα και δεν παιρνω κιλα οσο και να τρωω ενα πανω ενα κατω ε καπου θα παιζει κι ο ηλιος το ρολακι του στην εξωτεικη εμφανιση αλλα νομιζω οτι και η αφροδιτη(ζυγος 5ο) για τις γυναικες και ο Αρης για τους αντρες σε πρωτο πλανο αλλα γενικοτερα νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Jimy ειναι το πιο σωστο γιατι εχω δει και ταυρο με ωροσκοπο ταυρο που ουτε γλυκα και ομορφια ειχε ουτε παχος.
:toung: :bigsmile: :cheesy:
dream_on
08-04-2007, 07:19 PM
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
Καλησπέρα(κ χρόνια πολλά!!)
Μ αρέσει η αστρολογία, και διαβάζω όποτε μπορώ. Είμσι σκορπιός με ωροσκόπο από υδροχοο ως ιχθύ..δυστυχώς δε ξέρω ακριβή ώρα γέννησης. Αν υποθέσουμε ότι ο ωροσκόπος μου είναι ο ιχθύς (κάτι που πραγματικά απέυχομαι!!!)...τότε ο Ποσειδώνας είναι στον 9ο οίκο στον τοξότη, και κάνει σύνοδο με ερμή(9ος τοξότης), εξάγωνο με πλόυτωνα(7ος ζυγός) και τετράγωνο με ac. Αυτό, τι θα μπορούσε να σημαίνει; Αναρωτιέμει μήπως ψάχνω ψύλους στ' άχυρα ώρες ώρες :)
Οποια βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτη!!
dream_on
08-04-2007, 07:52 PM
Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:
Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !:love:
:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.
Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:
Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός;) Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ :wacko:
Καλησπέρα (και χρονια πολλά!)
Αν κάποιος έχει ωροσκόπο ιχθύ και εκεί βρίσκεται ο χείρωνας, στον κριο,τι σημαίνει κάτι τέτοιο;
Λίλιαν Σίμου
09-04-2007, 10:00 PM
Αγαπητή dream_on
Ο Χείρωνας στον Κριό και στον πρώτο οίκο, δηλώνει εν ολίγοις, προβλήματα από την παιδική ηλικία, που το άτομο προσωποποιεί και του δημιουργούν ενίοτε ενοχές, ή αναστολές.
Αν κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, κάποια ευαισθησία υγείας μπορεί να προκύψει.
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
κυρία Σιμου έχω ένα για μένα σοβαρό πρόβλημα
ρ
ωτησα την μητέρα μου αν θυμάται την ώρα γέννησήσ μου πιό πολύ να δω αν συνφωνεί με αύτο που γράφει η λειξιαρχική πράξη γέννησεης και μαθαίνω ότι έχω γεννηθή μια μέρα μετά προς το ξυμέρομα και μου είπε ότι ήταν η γιοττή τις Αγίας ¶ννας 9-12 1966 της είπα ότι με έχουν διλώμενει 8-12 άλλα μου λέει ότι στο χωρίο δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά εγώ πως μπορώ να μάθω?
υπάρχει τρόπος
αλλάζει η σελήνη μου οι όίκοι και φυσήκα΄ο ωροσκόπος
ευχαριστώ
dream_on
09-04-2007, 10:51 PM
Σας ευχαριστώ πολύ Κα σιμου
Λίλιαν Σίμου
09-04-2007, 11:15 PM
Αγαπητή ioni
Αυτό που λέτε θέλει διερεύνηση με κάποιον ικανό αστρολόγο, που θα έχει την υπομονή, να ψάξει και να ερευνήσει στοιχεία της ζωής σας, ώστε να διαπιστώσει ποια ημερομηνία από τις δύο ταιριάζει. Είναι δουλειά αρκετή, ίσως πολλή, ανάλογα με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι χάρτες και μπορεί να πάρει ώρες ως και μέρες.
Καλά θα είναι να συναντήσετε κάποιον που θα μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα σας και να δείτε πως όντως τα γεγονότα της ζωής σας προκύπτουν με τον χάρτη που θα σας επιλέξει (δηλαδή να μην αφεθείτε απλά στη γνώμη που θα εκφέρει, αλλά με τις ηλιακές επιστροφές των ετών που σας ενδιαφέρουν, να έχετε τις ημερομηνίες των βασικών γεγονότων της ζωής σας - διαφορετικά, το ωροσκόπιο θα είναι λάθος).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ευχαριστώ κ.Σίμου
θα το ψάξω
stormy
27-05-2007, 05:59 PM
Όταν δε γνωρίζουμε ώρα γέννησης, υπάρχει κάποια ώρα που δηλώνουμε ως default για να βρούμε ωροσκόπο;Πχ. 00:00;
Πώς επηρεάζεται η ανάλυση όταν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης;Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά(πχ σε ποιό ζώδιο έχουμε κάποιους πλανήτες);:unsure:
Maroulita
27-05-2007, 06:12 PM
Όταν δε γνωρίζουμε ώρα γέννησης, υπάρχει κάποια ώρα που δηλώνουμε ως default για να βρούμε ωροσκόπο;Πχ. 00:00;
Πώς επηρεάζεται η ανάλυση όταν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης;Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά(πχ σε ποιό ζώδιο έχουμε κάποιους πλανήτες);:unsure:
Με άγνωστη ώρα γέννησης, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την οικοθεσία του γενέθλιου χάρτη (αναφέρομαι σε συστήματα placidus και equal κατά κύριο λόγο), καθώς και για τη θέση της Σελήνης (ίσως και της Αφροδίτης). Οι υπόλοιπες θέσεις πλανητών μένουν ίδιες, καθώς και οι όψεις που σχηματίζονται μεταξύ τους.
Τώρα, αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα γέννησης, απ' όσο ξέρω (γιατί προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει) υπάρχουν κάποια συστήματα οικοθεσίας που άρουν κάποια εμπόδια στην ερμηνεία ενός τέτοιου χάρτη (νομίζω το σύστημα με τον Ήλιο στον 1ο οίκο ή το σύστημα με την μηδενική του Κριού). Κάποιοι πάλι ασχολούμενοι με το "άθλημα" βάζουν μία υποθετική ώρα γέννησης, π.χ. την δεκάτη πρωινή. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν υπάρχει μία στάνταρ ώρα που επιλέγεται για κάτι τέτοιο.
Λίλιαν Σίμου
28-05-2007, 02:05 PM
Αγαπητά μέλη
Όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης, ή έχουμε μεγάλη απόκλιση στην πληροφορία για την ώρα γέννησης, τότε το πιο σαφές σύστημα είναι να κάνουμε το λεγόμενο "Ηλιακό ωροσκόπιο". Δηλαδή να βάλουμε σαν ωροσκόπο την μοίρα του Ήλιου και να χωρίσουμε σε 12 ίσους οίκους τον χάρτη.
Αυτό το σύστημα χρησιμοποιούσαν ευρέως έως πριν μερικά χρόνια οι αστρολόγοι, καθώς δύσκολα κάποιος έβρισκε την ώρα γέννησης. Λειτουργεί, έστω κι αν είναι πιο περιοριστικό από το πλήρες, καθώς λείπει ο ωροσκόπος. Είναι σαφείς οι πληροφορίες του και χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια κι εμπειρία για την πρόγνωση όμως. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κάνετε Σεληνιακή και Ηλιακή επιστροφή, ή να βρείτε τους Κλήρους, το Βέρτεξ και το Ανατατολικό Σημείο, που απαιτούν ώρα γέννησης. Προσοχή χρειάζεται στην μοίρα της Σελήνης, που διανύει 12-14 μοίρες ανά ημέρα. Εκεί μπορεί να αλλάζει και ζώδιο, κάτι που βοηθά τον έμπειρο αστρολόγο να βεβαιώσει με την βοήθεια του ενδιαφερομένου.
Είναι σύστημα αξιόπιστο όμως, αν δεν έχουμε ώρα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Sophia Varsami
02-06-2007, 11:25 AM
πιστευω πως το αρθρο είναι μεσα στην προσωπικοτιτα του καθε ατομου με τον αντιστοιχο ωροσκόπο....
& ειδικοτερα εχω ωροσκοπω παρθενο & νομιζω πως ειμαι ακριβως ετσι κατα 85%
επεσε εξω μονο στο αναστημα & στα κιλά ;ο)
*Astropeleki*
02-06-2007, 12:10 PM
πιστευω πως το αρθρο είναι μεσα στην προσωπικοτιτα του καθε ατομου με τον αντιστοιχο ωροσκόπο....
& ειδικοτερα εχω ωροσκοπω παρθενο & νομιζω πως ειμαι ακριβως ετσι κατα 85%
επεσε εξω μονο στο αναστημα & στα κιλά ;ο)
Ακριβώς! Γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο και τα υπόλοιπα σημεία του χάρτη σου. Για παράδειγμα η Σελήνη συνδέεται με την θρέψη, με το φαγητό (μιας και ανέφερες τα κιλά:cheesy:). Επομένως, αναλόγως την θέση της ζωδιακά και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά. ;)
tsigana
20-06-2007, 12:46 PM
εγω ειμαι Σκορπιος με ωροσκόπο Ζυγο.
απο εξωτερική εμφανιση δεν μπορω να πω οτι ταιριάζω αν εξαιρεσεις το χρωμα των μαλλιων και τα λακκάκια. μακαρι να ήμουν ψηλη με καθαρο δερμα οπως αναφερει το αρθρο.
σε αυτο που συμπιμπει με μενα ειναι το κομματι που αναφερεται στην ιδιοτητα του ειρηνοποιου
Sophia Varsami
27-06-2007, 04:34 PM
Ακριβώς! Γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο και τα υπόλοιπα σημεία του χάρτη σου. Για παράδειγμα η Σελήνη συνδέεται με την θρέψη, με το φαγητό (μιας και ανέφερες τα κιλά:cheesy:). Επομένως, αναλόγως την θέση της ζωδιακά και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά. ;)
Ευχαριστώ πολύ kia.....:idea: με βοηθά αρκετα η απαντησή σου.....
βεβαια΄, αν & δεν ξέρω πολλα, (τώρα μαθαινω) πιστεύω πως το να είμαι σκορπιος με ωροσκόπο παρθένο είναι απο μόνο του πολυπλοκο.... & τώρα καταλαβαίνω γιατι τοσα χρόνια προσπαθώ να εναρμονίσω τις διαφορετικές όψεις του εαυτου μου...
λοιπν αληθεια ενας διαφορετικος ωροσκοπος μπορει να μπερδεψει πολλα μιλαω ως παρθενος με σκοριο???κουφος συνδυασμος???
Toksotaki
14-06-2008, 11:14 PM
λοιπν αληθεια ενας διαφορετικος ωροσκοπος μπορει να μπερδεψει πολλα μιλαω ως παρθενος με σκοριο???κουφος συνδυασμος???
Εσυ με ποια απο τα 2 ζωδια νιωθεις να ταυτιζεσαι περισσοτερο?και απο εξωτερικη εμφανιση και σαν χαρακτηρας...Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα τα ατομα που εχουν ωροσκοπο σκορπιο ειναι χαρακτηριστικα...παντα εχουν ιδιαιτερο βλεμμα..
moutro28
16-06-2008, 07:12 PM
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
Δεν είμαι και η πιο ειδική αλλά νομίζω ότι με ήλιο στον Καρκίνο και σελήνη στον Αιγόκερο, ο ωροσκόπος στον Τοξότη σε χαλαρώνει από τα πολλά πρέπει, σε γλιτώνει από τον καθωσπρεπισμό και από την κυκλοθυμία.
διαβάζοντας το αρθρο δεν συνφονώ με τίποτα
τοξότης με ωροσκόπο υδροχόο και σελήνη στο ζυγό
ψηλή,αδυνατη, οταν με πιάνει ψηλά το κεφάλι και........σαν ψώνιο,τα φυσικά μου μαλλιά,καθότην βαμένη διαφόρον αποχρώσεων,ξεκίναγαν σκούρα καστανά και μου ελέγαν τη ωραίες αντάβιες,όταν δεν ήξερα τη είναι αντάβια,εμαθα
οπότε μήπως δεν με έχουν την σωστή ώρα δηλώση και ολειξίαρχος εγραψε ότι ηθελε;
lolitsa
30-07-2008, 09:27 PM
Αιγοκερως με ωροσκοπο Λιονταρι ουσα παντα ενοιωθα πως ειμαι ο ωροσκοπος μου.Νομιζω πως ο χαρακτηρας μου αλλα και τα χαρακτηριστικα μου ειναι περισοτερο λιονταρισια.
black moon
30-07-2008, 09:53 PM
Αιγοκερως με ωροσκοπο Λιονταρι ουσα παντα ενοιωθα πως ειμαι ο ωροσκοπος μου.Νομιζω πως ο χαρακτηρας μου αλλα και τα χαρακτηριστικα μου ειναι περισοτερο λιονταρισια.
Μηπως ο Ηλιος σου και αρκετοί πλανήτες ειναι στον 5ο?
lolitsa
30-07-2008, 10:13 PM
Μηπως ο Ηλιος σου και αρκετοί πλανήτες ειναι στον 5ο?
Ο Ηλιος μου ειναι στον 6ο αλλα εχω στον 5ο ερμη κρονο και αρη.
black moon
30-07-2008, 10:19 PM
Ο Ηλιος μου ειναι στον 6ο αλλα εχω στον 5ο ερμη κρονο και αρη.
Και επομένως μπορεί να κάνουν και τριγωνα με τον Ωροσκόπο σου. :love:
lolitsa
30-07-2008, 10:39 PM
Και επομένως μπορεί να κάνουν και τριγωνα με τον Ωροσκόπο σου. :love:
Ο Αρης κανει τριγωνο με τον ωροσκοπο μου και νομιζω πως καταλαβα τι εννοεις.:clapping:
xry45
31-07-2008, 03:07 AM
ο ωροσκοπος μου καρκινος ,μου ταιριαζει σε πολλα,η αληθεια ειναι οτι αλλαζω ευκολα διαθεση αλλα οχι συχνα.σπανια αρρωσταινω και με τα χρηματα δεν εχω καλη σχεση,μαλλον φταιει το ζωδιο μου:bigsmile:μου αρεσει η οικογενεια αλλα θελω και την ελευθερια μου μεσα κ εξω απο αυτην..αν και η σεληνη μου ειναι στον ταυρο δεν με τουμπαρεις με φαγητα και γλυκα.θυμωνω και απο αυτα που λεω το στομα μου σταζει...δηλητηριο:nuts: χωρις να χανω ομως την ψυχραιμια μου σχεδον ποτε!!η ξεροκεφαλια μου δεν εχει ορια:cry:το ζωδιο μου το βρισκουν ευκολα τον ωροσκοπο μου σχεδον ποτε,συνηθως με λενε λιονταρι λογω εμφανισης η σκορπιο λογω βλεμματος:weird:...παντος αυτα που διαβασα για αιγοκερω με ωροσκοπο ταυρο σχεδον ολα επεσαν μεσα..:nuts:
teetyna
08-09-2008, 10:08 PM
γεια!θελω να ρωτησω το εξης..εχω ωροσκοπο στην 17 μοιρα του τοξοτη αλλα εχω στον 1 οικο ουρανο,κρονο και ποσειδωνα..ο ουρανος ειναι ο πιο κοντα στην ακμη του 1ου..ολοι αυτοι οι πλανητες μαζεμενοι εκει αφηνουν τον ωροσκοπο μου να φανει η δινουν αλλα στοιχεια?απαντηστε μ να λυθει αυτη η απορια!thanks!
leoma
09-09-2008, 12:34 AM
γεια!θελω να ρωτησω το εξης..εχω ωροσκοπο στην 17 μοιρα του τοξοτη αλλα εχω στον 1 οικο ουρανο,κρονο και ποσειδωνα..ο ουρανος ειναι ο πιο κοντα στην ακμη του 1ου..ολοι αυτοι οι πλανητες μαζεμενοι εκει αφηνουν τον ωροσκοπο μου να φανει η δινουν αλλα στοιχεια?απαντηστε μ να λυθει αυτη η απορια!thanks!
Για να λύσεις την απορία πρέπει να λάβεις υπόψη και τη συμπεριφορά του Δία ως κυβερνήτη του ωροσκόπου σου (θέση, όψεις κλπ); Πέραν αυτού όμως σίγουρα η προσωπικότητά σου είναι χρωματισμένη με τις ιδιότητες των παραπάνω πλανητών, και ιδιαίτερα του Ουρανού αν είναι τόσο κοντά στην ακμή ώστε να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο και να δείχνει ένα άτομο με πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Ο Κρόνος σου προσδίδει μια επιφυλακτικότητα στην προσέγγιση του περιβάλλοντος. Όσο για τον Ποσειδώνα, αυτόν το φευγάτο τυπάκο, σε παρουσιάζει κάπως απρόσιτη, απόμακρη και σε πολλές περιπτώσεις σου δίνει μια φύση "καθρέφτη" που απορροφά τα ερεθίσματα που δέχεται και τα αντανακλά πάλι προς τα έξω.
Τελικά, όλοι αυτοί οι "τύποι" είναι σε σύνοδο μεταξύ τους ή σκόρπιοι; Σχηματίζουν άλλες όψεις, ειδικά με το Δία; Γιατί -- επαναλαμβάνω -- ο Δίας τι κάνει για όλα αυτά;
skorpion
09-09-2008, 04:18 AM
Εγω τα δικα μου τα χω αναφερει ηδη πιο πριν.....
αλλα εχω ερωτηση τι θα λεγατε για καποιον που ο πλουτωνας τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του???
leoma
09-09-2008, 08:29 AM
Εγω τα δικα μου τα χω αναφερει ηδη πιο πριν.....
αλλα εχω ερωτηση τι θα λεγατε για καποιον που ο πλουτωνας τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του???
Χα! Την όψη αυτή την έχει ο μεγάλος μου γιος (ο οποίος είναι ακόμα παιδάκι και δεν έχει στοιχεία στο Σκορπιό). Αν σ' ενδιαφέρει μια οπτική επαφή, μπορείς να επισκεφθείς το προφίλ μου: στις φωτογραφίες έχω μια δική του με τίτλο "Dimitris vlemma". :wacko:
Πέρα από την οπτική πλευρά, που μαρτυράει ότι άτομα με αυτήν την όψη τρομάζουν τους άλλους με το βλέμμα τους χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν, δίνουν την εντύπωση, χωρίς απαραίτητα να έχουν τέτοια πρόθεση, ότι οποιαδήποτε αντίσταση θα αντιμετωπιστεί με σκληρό τρόπο. Και πραγματικά, από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής από το "δικό μου δείγμα", έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν τα αδύνατα σημεία του άλλου και να τα βάζουν στο στόχο. Και μια προκλητική συμπεριφορά επίσης όταν θέλουν να περάσει το δικό τους και είναι αμετακίνητοι σ' αυτό. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί με κανέναν τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν και την οποία αρνούνται να παραδεχτούν.
[Ώρες ώρες αυτό το παιδί με τρομάζει -- και δεν έχει ούτε μια στάλα νερό στο χάρτη του, εκτός από το Β. Δεσμό.]
Ο δικός μου Πλουτωνάκος εξαγωνίζει τον ωροσκόπο μου -- έχω μαρτυρίες ότι διαθέτω κι εγώ το βλέμμα, αλλά μέχρι εκεί.:unsure:
teetyna
09-09-2008, 12:49 PM
αγαπητη leoma σε ευχαριστω για την απαντηση σ..κοιτα,σε περιπτωση που εχει σημασια ο ουρανος ειναι στην 3 μοιρα του αιγοκερω αναδρομος κ ο κρονος κ ποσειδωνας ειναι στην 11η κ 12η μοιρα του αιγοκερω αντιστοιχα επισης αναδρομοι..οποτε ουτε ο ουρανος ουτε κανεις κανει συνοδο με ωροσκοπο καθαρα..α κ ο διας μ ειναι στην 22η μοιρα διδυμων σε συνοδο με ερμη κ αντιθεση με ωροσκοπο οπως καταλαβαινεις..εχεις κατι να προσθεσεις μετα απο αυτα?με ενδιαφερει να καταλαβω πως επιδρουν ολοι αυτοι οι παραγοντες στο τι βγαζω προς τα εξω μηπως κ καταφερω να με μαθω λιγο κ σωσω τιποτα!οποιος εχει κατι να συμπληρωσει please,δωστε ενα χερι βοηθειας...φιλουρες..
skorpion
09-09-2008, 02:18 PM
Χα! Την όψη αυτή την έχει ο μεγάλος μου γιος (ο οποίος είναι ακόμα παιδάκι και δεν έχει στοιχεία στο Σκορπιό). Αν σ' ενδιαφέρει μια οπτική επαφή, μπορείς να επισκεφθείς το προφίλ μου: στις φωτογραφίες έχω μια δική του με τίτλο "Dimitris vlemma". :wacko:
Πέρα από την οπτική πλευρά, που μαρτυράει ότι άτομα με αυτήν την όψη τρομάζουν τους άλλους με το βλέμμα τους χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν, δίνουν την εντύπωση, χωρίς απαραίτητα να έχουν τέτοια πρόθεση, ότι οποιαδήποτε αντίσταση θα αντιμετωπιστεί με σκληρό τρόπο. Και πραγματικά, από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής από το "δικό μου δείγμα", έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν τα αδύνατα σημεία του άλλου και να τα βάζουν στο στόχο. Και μια προκλητική συμπεριφορά επίσης όταν θέλουν να περάσει το δικό τους και είναι αμετακίνητοι σ' αυτό. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί με κανέναν τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν και την οποία αρνούνται να παραδεχτούν.
[Ώρες ώρες αυτό το παιδί με τρομάζει -- και δεν έχει ούτε μια στάλα νερό στο χάρτη του, εκτός από το Β. Δεσμό.]
Ο δικός μου Πλουτωνάκος εξαγωνίζει τον ωροσκόπο μου -- έχω μαρτυρίες ότι διαθέτω κι εγώ το βλέμμα, αλλά μέχρι εκεί.:unsure:
Να σου ζησει!!! Να το χαιρεσαι! Εχω εναμιση τετραγωνο γι αυτο ρωτησα:toung: Τωρα αυτο με το βλεμμα δε ξερω αν ισχυει...Τα υπολοιπα κομψι κομψα....... Ευχαριστω για την απαντηση....
Κανας αλλος καμμια ιδεα?
giannas
09-09-2008, 07:39 PM
Κανας αλλος καμμια ιδεα?
Απο οτι διαβασα πλουτωνας τετραγωνο με ωροσκοπο εκδηλωνει εγωισμο,παθος και συχνα ακραια συμπεριφορα που δημιουργει προβλημα στις διαπροσωπικες σχεσεις.Η επιμονη και η ισχυρογνωμοσυνη δεν βοηθα να δεις την αντικειμενικη εικονα των πραγματων.Προσπαθεις να επιβαλλεις τις αποψεις σου με το ετσι θελω χωρις τεκμιριωση και συνηθως αυτο γινετε απο προσωπικη ανασφαλεια που προηρθε απο μοιραια γεγονοτα.Προσπαθοντας ετσι με αυτη την συμπεριφορα να εξορκισεις τους φοβους γινετε η συμπεριφορα σου ακραια χωρις τακτ και διπλωματια.
αυτη ειναι η εξηγηση για μια μονο οψη σε ολο τον χαρτη που σιγουρα δεν μπορει να δωσει μια γενικη εικονα για τον χαρακτηρα σου.Ελπιζω να σε βοηθησα!
skorpion
09-09-2008, 08:08 PM
Απο οτι διαβασα πλουτωνας τετραγωνο με ωροσκοπο εκδηλωνει εγωισμο,παθος και συχνα ακραια συμπεριφορα που δημιουργει προβλημα στις διαπροσωπικες σχεσεις.Η επιμονη και η ισχυρογνωμοσυνη δεν βοηθα να δεις την αντικειμενικη εικονα των πραγματων.Προσπαθεις να επιβαλλεις τις αποψεις σου με το ετσι θελω χωρις τεκμιριωση και συνηθως αυτο γινετε απο προσωπικη ανασφαλεια που προηρθε απο μοιραια γεγονοτα.Προσπαθοντας ετσι με αυτη την συμπεριφορα να εξορκισεις τους φοβους γινετε η συμπεριφορα σου ακραια χωρις τακτ και διπλωματια.
αυτη ειναι η εξηγηση για μια μονο οψη σε ολο τον χαρτη που σιγουρα δεν μπορει να δωσει μια γενικη εικονα για τον χαρακτηρα σου.Ελπιζω να σε βοηθησα!
Παθος το χουμε:cheesy: ακραιες συμπεριφορες δε νομιζω περισσοτερο εντονα ξεσπασματα τυπου πλουτωνα μπορει και περισσοτερο σε λεκτικο επιπεδο ισως επειδη ο ωροσκοπος ειναι διδυμος:cheesy: Προσπαθω να απομονωσω την οψη αυτη απο την ιδια που ειναι με τη σεληνη μια και η σεληνη ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο...Το να βρισκω επιχειρηματα μ αρεσει κ δε ν νομιζω οτι εχω προβλημα σ αυτο ειναι κατι σαν παιχιδι οπως και το να κανω το δικηγορο του διαβολου πολλες φορες και να διαφωνω ακομα κι αν δεν ειμαι σιγουρη οτι διαφωνω ουσιαστικα καποιες φορες..Δε μ αρεσει ιδιαιτερα να χανω αλλα σε ποιον αρεσει ...Εγωισμο δε θα το λεγα με τοσο τονισμενο 5, 6, κ 7ο δυσκολα...Ταση καταστροφης κτλ μονο παρορμητικα και για λιγο μου βγανουν....Διπλωματια ως προς το τροπο που φερομαι και δρω εχω γενικα εκτος κ αν ειναι κατι που με αγγιζει πολυ βαθια εκει οντως τη χανω και καποιες φορες μου εχει δημιουργησει προβλημα σε πολυ στενες διαπροσωπικες σχεσεις και εκει μπαινει μαλλον και το ξορκισμα των φοβων οπως λες αλλα κι αυτο δε κραταει πολυ ...Αυτη η αισθηση των μοιραιων γεγονοτων ομολογω πως υφισταται σε γενικες γραμμες...
Εντωμεταξυ τωρα εν ολιγοις προσπαθησα να απαντησω στα παραπανω σε πολυ γενικες γραμμες καθως τπτ δεν ειναι ντεφακτο κ υπαρχει εξελιξη και αλληλεπιδραση κτλ κτλ....
Σε επιπεδο εικονας προς τους αλλους τι νομιζετε οτι μπορει να βγαζει? Με την εννοια οτι ο ωροσκοπος ειναι και η εικονα μας...την οποια σιγα σιγα ενσωματωνουμε με το μεσα μας με τα χρονια ολο και περισσοτερο κτλ κτλ
starfish
09-09-2008, 09:08 PM
Παντως δεν θυμιζεις Σκορπιο Μαρια! Κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Εκτος απο την ταση σου να κανεις "τον δικηγορο του διαβολου"!:bigsmile:
Μητσάκος
10-09-2008, 12:26 AM
Εγώ πάντως με ωροσκόπο Ταύρο, τό 'χω το στοιχείο :bigsmile:
(Του Ταύρου)
leoma
10-09-2008, 08:33 AM
αγαπητη leoma σε ευχαριστω για την απαντηση σ..κοιτα,σε περιπτωση που εχει σημασια ο ουρανος ειναι στην 3 μοιρα του αιγοκερω αναδρομος κ ο κρονος κ ποσειδωνας ειναι στην 11η κ 12η μοιρα του αιγοκερω αντιστοιχα επισης αναδρομοι..οποτε ουτε ο ουρανος ουτε κανεις κανει συνοδο με ωροσκοπο καθαρα..α κ ο διας μ ειναι στην 22η μοιρα διδυμων σε συνοδο με ερμη κ αντιθεση με ωροσκοπο οπως καταλαβαινεις..εχεις κατι να προσθεσεις μετα απο αυτα?με ενδιαφερει να καταλαβω πως επιδρουν ολοι αυτοι οι παραγοντες στο τι βγαζω προς τα εξω μηπως κ καταφερω να με μαθω λιγο κ σωσω τιποτα!οποιος εχει κατι να συμπληρωσει please,δωστε ενα χερι βοηθειας...φιλουρες..
Ώστε λοιπόν ο Δίας-κυβερνήτης κάνει δυνατή όψη με τον ωροσκόπο, οπότε τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σου τονίζονται και φαίνονται -- ο Τοξότης εκπέμπει μια αυτοπεποίθηση και μια μεγαλοπρέπεια, κυρίως στο επίπεδο των μεγάλων ιδεών. Με το Δία απέναντί του δείχνει ότι σε τραβάει οτιδήποτε πρόσχαρο και μεγαλοπρεπές, με μια δόση υπερβολής, σε σημείο που οι άλλοι να σε βλέπουν ναι μεν αισιόδοξη αλλά και με τον κίνδυνο να φαίνεσαι αρκετές φορές αλαζονική και περήφανη ή επιδεικτική! Και η σύνοδος του Δία με τον Ερμή σου δίνει από τη μια πλευρά μια ικανότητα να μαθαίνεις και να αφομοιώνεις γρήγορα, να λες με άνεση τη γνώμη σου και γενικά να μιλάς πάρα πολύ (ίσως να πλατειάζεις κιόλας) -- όψη πολύ χρήσιμη στην κοινωνική ζωή, κερδίζεις τις εντυπώσεις -- από την άλλη σου δίνει και μια ισχυρή δόση φαντασίας και υπερβολής αλλά και δογματισμού που να χρειαστεί να ελέγξεις. Μπορεί να έχεις ταλέντο να διηγείσαι έντεχνα ιστορίες (βλέπε διάσημο Τοξότη παραμυθά Walt Disney!!).
Όσο για τους υπόλοιπους "νοικάρηδες" του 1ου οίκου, παίζουν κι αυτοί το ρόλο που αναφέραμε όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.:cheesy:
teetyna
10-09-2008, 01:09 PM
καλημερα leoma κ ευχαριστω!εισαι αρκετα κατατοπιστικη..ελπιζω τουλαχιστον να φαινονται σε μενα περισσοτερο οι χαρες του τοξοτη(εστω κ υπερβολικες)κ του ουρανου στον 1ο οικο παρα αυτες του μουντου κρονου κ του ονειροπαρμενου κ απροσιτου ποσειδωνα..ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο εφοσον ξερεις να μ πεις..αυτο που ειχες αναφερει περι φυση καθρεπτη που δινει ο ποσειδωνας στον 1ο οικο σημαινει με απλα λογια οτι μπορει να μην εχω μια ταυτοτητα κ αναλογα με τον χωρο κ τα ερεθισματα που δεχομαι να βγαζω κ διαφορετικα στοιχεια κ εικονα προς τους αλλους?γιατι ισως δεν ειναι κ τελειως λαθος αυτο...φιλια..
konstantina318
10-09-2008, 01:33 PM
Αν έχει κάποιος ωροσκόπο Λέων,ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ηλιος?Κι αν συμβαίνει αυτό πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται κ τι όψεις κάνει για μια πιο σαφή εικόνα?
leoma
10-09-2008, 01:37 PM
:sad:
καλημερα leoma κ ευχαριστω!εισαι αρκετα κατατοπιστικη..ελπιζω τουλαχιστον να φαινονται σε μενα περισσοτερο οι χαρες του τοξοτη(εστω κ υπερβολικες)κ του ουρανου στον 1ο οικο παρα αυτες του μουντου κρονου κ του ονειροπαρμενου κ απροσιτου ποσειδωνα..ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο εφοσον ξερεις να μ πεις..αυτο που ειχες αναφερει περι φυση καθρεπτη που δινει ο ποσειδωνας στον 1ο οικο σημαινει με απλα λογια οτι μπορει να μην εχω μια ταυτοτητα κ αναλογα με τον χωρο κ τα ερεθισματα που δεχομαι να βγαζω κ διαφορετικα στοιχεια κ εικονα προς τους αλλους?γιατι ισως δεν ειναι κ τελειως λαθος αυτο...φιλια..
Δεν εννοούσα ότι δεν έχεις ταυτότητα με τον Ποσειδώνα στον 1ο (ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο:laugh: αλλά ούτε και ο Δίας), απλά ότι είσαι ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και ίσως ταυτίζεσαι ορισμένες φορές με αυτά με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε βλέπουν σαν έναν "σωτήρα", κάποιον που τους καταλαβαίνει και συμπάσχει με τα προβλήματά τους, ένα αποκούμπι, κάτι τέτοιο. Με το ίδιο σκεπτικό αλλά σε άλλο επίπεδο, μπορεί -- ας πούμε -- να είσαι και ο εκφραστής κάποιου παγκόσμιου καλλιτεχνικού ρεύματος της εποχής σου.
Υ.Γ. ΜΗΝ μου κακολογείτε τον Κρόνο :sad: Μουρτζούφλης ξεμουρτζούφλης, φυλάει τα σύνορα της ατομικότητάς μας.
leoma
10-09-2008, 01:44 PM
Αν έχει κάποιος ωροσκόπο Λέων,ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ηλιος?Κι αν συμβαίνει αυτό πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται κ τι όψεις κάνει για μια πιο σαφή εικόνα?
Βεεεέβαια...:bigsmile:
skorpion
10-09-2008, 02:46 PM
Παντως δεν θυμιζεις Σκορπιο Μαρια! Κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Εκτος απο την ταση σου να κανεις "τον δικηγορο του διαβολου"!:bigsmile:
Μαλλον δεν ειμαι και αντιπροσωπευτικο παραδειγμα....:cheesy:
teetyna
10-09-2008, 03:39 PM
:sad:
Δεν εννοούσα ότι δεν έχεις ταυτότητα με τον Ποσειδώνα στον 1ο (ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο:laugh: αλλά ούτε και ο Δίας), απλά ότι είσαι ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και ίσως ταυτίζεσαι ορισμένες φορές με αυτά με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε βλέπουν σαν έναν "σωτήρα", κάποιον που τους καταλαβαίνει και συμπάσχει με τα προβλήματά τους, ένα αποκούμπι, κάτι τέτοιο. Με το ίδιο σκεπτικό αλλά σε άλλο επίπεδο, μπορεί -- ας πούμε -- να είσαι και ο εκφραστής κάποιου παγκόσμιου καλλιτεχνικού ρεύματος της εποχής σου.
Υ.Γ. ΜΗΝ μου κακολογείτε τον Κρόνο :sad: Μουρτζούφλης ξεμουρτζούφλης, φυλάει τα σύνορα της ατομικότητάς μας.
και παλι ευχαριστω που ασχοληθηκες με τις αποριουλες μου..τα λες πολυ ωραια!.leoma οταν δε θα βαριεσαι θα ηθελα αν μπορεις το εξης..με αυτα τα στοιχεια που ξερεις για τον 1ο οικο μου να κανεις μια προσπαθεια να μ πεις κ τι εξωτερικα χαρακτηριστικα δινουν.ετσι απο περιεργεια..επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενη στο θεμα μπορεις να προσπαθησεις κατα προσεγγιση??!οποτε μπορεις κ αν θες..θα τα πουμε..καλη συνεχεια...
leoma
11-09-2008, 03:52 PM
και παλι ευχαριστω που ασχοληθηκες με τις αποριουλες μου..τα λες πολυ ωραια!.leoma οταν δε θα βαριεσαι θα ηθελα αν μπορεις το εξης..με αυτα τα στοιχεια που ξερεις για τον 1ο οικο μου να κανεις μια προσπαθεια να μ πεις κ τι εξωτερικα χαρακτηριστικα δινουν.ετσι απο περιεργεια..επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενη στο θεμα μπορεις να προσπαθησεις κατα προσεγγιση??!οποτε μπορεις κ αν θες..θα τα πουμε..καλη συνεχεια...
Τι εννοείς "εξωτερικά χαρακτηριστικά" εκτός από αυτά που μπορείς να δεις στον καθρέφτη;:unsure:
teetyna
11-09-2008, 05:23 PM
Τι εννοείς "εξωτερικά χαρακτηριστικά" εκτός από αυτά που μπορείς να δεις στον καθρέφτη;:unsure:
εννοω οτι κατα καιρους βλεπω να να συνδεουν τον καθε πλανητη με στοιχεια που δινει στην εξωτερικη εμφανιση..για παραδειγμα εχω ακουσει οτι ο κρονος δινει αδυνατη σιλουετα η οτι ο ουρανος δινει αρκετο υψος κ αλλου μετριο..διαφορα..για τον ποσειδωνα δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο η αληθεια ειναι..γνωριζεις κατι απο αυτα?!εγω βλεπω πως ειμαι στον καθρεπτη απλα ειχα την περιεργεια να δω ποιος πλανητης η ο ωροσκοπος επιρεαζουν περισσοτερο την εμφανιση μου..υποψην οτι εχω σεληνη στον ταυρο(χι χι)κ αφροδιτη καρκινο..τα λεμε..
teetyna
11-09-2008, 05:27 PM
μια γενικη απορια για οποιον ξερει...εαν ενας πλανητης στον γενεθλιο χαρτη ειναι στην τελευταια μοιρα ενος ζωδιου τοτε παιρνει επιρροες κ απο το επομενο ζωδιο η καμια σχεση?επειδη εχω αφροδιτη στις 29 κ 14 μοιρες του καρκινου αναρωτιομουν μηπως και..για οποιον γνωριζει..ευχαριστω!
Μητσάκος
11-09-2008, 05:51 PM
μια γενικη απορια για οποιον ξερει...εαν ενας πλανητης στον γενεθλιο χαρτη ειναι στην τελευταια μοιρα ενος ζωδιου τοτε παιρνει επιρροες κ απο το επομενο ζωδιο η καμια σχεση?επειδη εχω αφροδιτη στις 29 κ 14 μοιρες του καρκινου αναρωτιομουν μηπως και..για οποιον γνωριζει..ευχαριστω!
Διάβασε αυτό: Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! (http://www.myhoroscope.gr/56029-post17.html) :bigsmile:
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ωροσκόπο Αιγόκερο με εμπεριεχόμενο τον Υδροχόο στον 1ο οίκο (ακμή 2ου είναι στον Ιχθύ). Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο για τον ωροσκόπο, δεν μου ταιριάζει καθόλου η περιγραφή για ωροσκόπο Αιγόκερο, ενώ έχω πολλά στοιχεία από την περιγραφή που αναφέρεται σε ωροσκόπο Υδροχόο! Πώς γίνεται αυτό? Η ώρα γέννησής μου είναι ακριβής και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ακμή του 1ου οίκου μου είναι στις 20 και κάτι μοίρες του Αιγόκερου... Σημειωτέον, ότι δεν έχω κανένα πλανήτη στον υδροχόο!
Ευχαριστώ πολύ!
Μητσάκος
26-09-2008, 11:51 AM
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ωροσκόπο Αιγόκερο με εμπεριεχόμενο τον Υδροχόο στον 1ο οίκο (ακμή 2ου είναι στον Ιχθύ). Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο για τον ωροσκόπο, δεν μου ταιριάζει καθόλου η περιγραφή για ωροσκόπο Αιγόκερο, ενώ έχω πολλά στοιχεία από την περιγραφή που αναφέρεται σε ωροσκόπο Υδροχόο! Πώς γίνεται αυτό? Η ώρα γέννησής μου είναι ακριβής και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ακμή του 1ου οίκου μου είναι στις 20 και κάτι μοίρες του Αιγόκερου... Σημειωτέον, ότι δεν έχω κανένα πλανήτη στον υδροχόο!
Ευχαριστώ πολύ!
Υπάρχει η άποψη ότι τα στοιχεία του ωροσκόπου εκδηλώνονται περισσότερο μετά από κάποια ηλικία, συνήθως μετά τα 30.
Υπάρχει περίπτωση να μην είσαι τόσο ...αντικειμενική με την εξέταση του εαυτού σου :cheesy:
Στοιχεία Υδροχόου ούτως ή άλλως θα είχες, είτε "κοιμισμένα" είτε πιο έντονα.:bigsmile:
Μητσάκο, σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενική στην εξέταση του εαυτού μου, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι καθόλου φιλόδοξη επαγγελματικά, ούτε με απασχολεί τόσο η δουλειά, όσο ένα άτομο με ωροσκόπο Αιγόκερο! Δεν αναλώνομαι καθόλου σε σκέψεις που αφορούν τη δουλειά!!! Το μόνο στο οποίο πέφτει μέσα η περιγραφή είναι η κατάθλιψη που με πιάνει ενίοτε (και που λογικά θα με κάνει να φαίνομαι και ψυχρή), όπου δεν ξέρω εάν φταίει ο ωροσκόπος ή η σεληνούλα που έχω στον Ιχθύ :)
Όσο για την επίδραση του ωροσκόπου μετά τα 30.... Εχτές αισίως έκλεισα τα 31, οπότε... :)
Μητσάκος
26-09-2008, 12:57 PM
Μητσάκο, σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενική στην εξέταση του εαυτού μου, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι καθόλου φιλόδοξη επαγγελματικά, ούτε με απασχολεί τόσο η δουλειά, όσο ένα άτομο με ωροσκόπο Αιγόκερο! Δεν αναλώνομαι καθόλου σε σκέψεις που αφορούν τη δουλειά!!! Το μόνο στο οποίο πέφτει μέσα η περιγραφή είναι η κατάθλιψη που με πιάνει ενίοτε (και που λογικά θα με κάνει να φαίνομαι και ψυχρή), όπου δεν ξέρω εάν φταίει ο ωροσκόπος ή η σεληνούλα που έχω στον Ιχθύ :)
Όσο για την επίδραση του ωροσκόπου μετά τα 30.... Εχτές αισίως έκλεισα τα 31, οπότε... :)
Είπαμε, συνήθως μετά τα 30. Δλδ, μπορεί και στα 32 ή και αργότερα. Εξαρτάται πότε θα ...κατανοήσει η ψυχή σου, ανάλογα με το πότε θα ενεργοποιηθεί αυτός μηχανισμός :cheesy:
Κάτι που ίσως σε βοηθήσει σε μια πιο διευρυμένη παρουσίαση του ζωδίου του Αιγόκερω μπορείς να το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/1639-%EF-%AB%DC%EB%EB%EF%F2%BB-%E1%E9%E3%FC%EA%E5%F1%F9%F2-%DE-%F4%EF-%E4%E5%FD%F4%E5%F1%EF-%F0%F1%FC%F3%F9%F0%EF-%F4%EF%F5-%E9%E1%ED%EF%FD.html
Α, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :bigsmile:
ΤΑΚΜΑΝ
16-09-2009, 10:32 AM
Είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο. Μπορώ να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που διάβασα για τον ωροσκόπο μου με αντιπροσωπεύουν απόλυτα (ειδικά αυτό με το χαρακτηριστικό περπάτημα).
Beloving M
21-09-2009, 02:40 AM
Καλημέρα,
Τα στοιχεία με βάση του ωροσκόπου είναι χρησιμότατα στην κατανόηση της προσωπικότητας...Δεν λέω, αλλά δεν επιβεβαιώνουν παντα την εξωτερική εμφάνιση ή τον χαρακτήρα. Διάβασα και τα άρθρα Ηλίου - Ωροσκόπου, και Σελήνης τα οποία είναι πολύ οκ, αλλά ενω έχω ήλιο στους Διδύμους, ωροσκόπο ιχθύ και σελήνη στον καρκίνο, και έχω στοιχεία και από τα τρία παραπανω, 8 στους 10 με κάνουν σκορπιό! ¨οταν λέω δίδυμος, χμ με κοιτάνε περίεργα...
diligentia
16-11-2009, 02:31 PM
Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο στο σκορπιο.........αντιμετωπιζω το ανεφικτο ως προκληση , την αβυσσο σαν παλαιστρα του νου , την εφημερη ζωη σαν ανηφορα και την επιτυχια σαν μια αεναα μετατοπιζομενη κορυφη που , όμως , με τίμημα πάντα , θέλω να προσεγγισω απόλυτα...αυτα , συνοπτικα , ειναι θεση !
dim-esoteric
24-04-2010, 01:29 PM
Έχω ωροσκόπο Ιχθύ και η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα μου...εξαιρετικά χρήσιμο άρθρο:bigsmile:
Σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό ? !!!!
Εγώ με έναν ήλιο δεν τα βγάζω πέρα (δηλαδή οι γύρω μου) !!! Ο ωροσκόπος τοξότης (μάλλον) ελαφραίνει κάπως την κατάσταση, μου δίνει λίγη αισιοδοξία και φιλοσοφική διάθεση και ίσως λίγο ιδεαλισμό ....
magdalena29
28-04-2010, 11:37 PM
Εχω ωροσκοπο ζυγο και νομιζω ειμαι απο τα αντιπροσωπευτικα δειγματα του ζυγου...Με απασχολουν η ομορφια (των αλλων και η δικη μου), η αρμονια και φυσικα οι σχεσεις!!!!!!!!! Οι δικιες μου και των αλλων....
Γενικα καποιος με εντονο το στοιχειο του ζυγου δεν μπορει χωρις να εχει σχεση με καποιον ή εστω να φανταζεται οτι εχει...χαχαχαχα!:bigsmile: