View Full Version : Τρίγωνο έκλειψης Σελήνης(7/9) με Ωροσκόπο!
iasonas
12-08-2006, 07:58 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Η έκλειψη Σελήνης του Σεπτέμβρη γινεται στη 15η μοίρα των Ιχθύων. Έχω ωροσκόπο στη 15η του Καρκίνου. Πως θα μπορούσε να με επηρεάσει? Πάντως η έκλειψη Σελήνης του Μαρτίου έγινε ακριβώς πανω στη Γενέθλια Σελήνη μου και τα αποτελέσματα της ήταν πραγματικά έντονα!
Λίλιαν Σίμου
13-08-2006, 02:14 AM
Αγαπητέ Ιάσωνα
Μία έκλειψη πυροδοτεί μία κατάσταση που περιγράφεται ήδη από τα προγνωστικά συστήματα του έτους και τις γενέθλιες τάσεις σας. Σίγουρα πιο έντονη είναι πάνω στα φώτα μας (Ήλιο και Σελήνη και στον Ωροσκόπο μας). Στην περίπτωση που περιγράφετε, εκείνο που φαίνεται , είναι πως θα βοηθήσει να φωτιστούν στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με κάποιο ευδιάκριτο κι όχι ενοχλητικό τρόπο, λόγω τριγώνου. Αλλά το σύνολο των προγνωστικών συστημάτων και του ετήσιου ωροσκοπίου σας, θα περιγράψει λεπτομερώς τι θα σας φέρει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
iasonas
18-08-2006, 12:39 AM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας! Περα απο αυτο την ημερα της έκλειψης εχω και τις παρακάτω όψεις: 1) Τρίγωνο έκλειψης με Ωροσκόπο 2)Τρίγωνο Δία-Ωροσκόπου 3)Σύνοδο γενέθλιου Κλήρου Τύχης-Δία 4)Τρίγωνο έκλειψης-γενέθλιου Κλήρου Τύχης
Πρώτη φορα μέσα σε αυτο το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολούμαι με την Αστρολογία βλεπω κάτι τόσο ενδιαφέρον στο χάρτη μου.
Να τις εκμεταλλευτώ εκεινες τις μέρες?Μία έκλειψη σελήνης για πόσο χρονικό διάστημα επηρεάζει?
Στις όψεις εχω και αυτες που εχουν ανοχη περιπου εως και μισή μοίρα..
Λίλιαν Σίμου
20-08-2006, 03:19 AM
Αγαπητέ Iasona
Οι όψεις που περιγράφετε δηλώνουν τάση για ευκολίες, ευκαιρίες κι εύνοια γενικά.
Αλλά μία έκλειψη από μόνη της δεν φέρνει, παρά αυτό που έχουμε σαν γενέθλια προδιάθεση και σαν τάσεις χρονιάς. Τα προγνωστικά συστήματα και το ετήσιο θα δείξουν τι πάει να πυροδοτήσει κάποια στιγμή η έκλειψη. Είναι μία ευρεία μελέτη για να είμαστε σίγουροι.
Η διάρκειά της σαν άμεση αντίδραση είναι δύο εβδομάδες πριν και δύο μετά. Αλλά γενικά, μπορεί να ξεκινήσει και νωρίτερα η προετοιμασία του γεγονότος και να διαρκέσει ως τις επόμενες εκλείψεις, δηλαδή περίπου έξι μήνες.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου