PDA

View Full Version : Μάντεψε τον ωροσκόπο

Marlene
01-08-2006, 10:55 PM
όχι πως ξέρω αλλά προσπαθώ να κάνω μαντεψιές για ένα άτομο που με ενδιαφέρει (και οπου διαπιστωμενα τα αισθηματα ειναι αμοιβαια) ποιος είναι ο ωροσκόπος του.:embarrest

Καποιος που:

περναει ωρες ατελειωτες μπρος στον pc
που "αποσυρεται" οταν εγω κανω ενα πιο "εντονο" πρωτο βημα για να τον προσεγγισω ή και επιτιθεται
που εχει δηλωσει πως ΠΟΤΕ δεν τρωει εξω
που εχει ενα καπως "κοιμισμενο" υφος
που δεν μιλαει πολυ αλλα ειναι παααρρρααα πολυ παρατηρητικος και σε τσεκαρει οταν δεν κοιτας (σε αυτο μπορει να φταει η σεληνη στον Σκορπιο)
που οταν ειναι τσατισμενος το βλεπεις στο προσωπο του
που εχει ενα μικρο "μπυροκοιλο" απο την καλοπεραση
που η ξαδερφη μου με ηλιο υδροχοο,σεληνη λεων και ορωσκοπο σκορπιο,θεωρει βαρετο

πληροφοριακα,ο χαρτης του (με αγνωστη ωρα)

http://img121.imageshack.us/img121/926/joha8.gif

*μα τι ζηταω λολ :nuts: :laugh: :cheesy: :blink: :unsure:

sagimoon
02-08-2006, 12:47 PM
Αφού δεν ξέρεις ώρα, γιατί δεν έφτιαξες τον χάρτη με ώρα άγνωστη, να στον βγάλει χωρίς οικοθεσία??? Τώρα στον έβγαλε με ωρ σκορπιό. Αλλά
είναι πιθανόν να έχει ωρ. στην παρθένο με κρόνο στον πρώτο. Αυτό το <ποτέ δεν τρώω έξω> λέει πολλά....

sissi
02-08-2006, 02:14 PM
Ολο κ κατι καινουριο μαθαινω!Κ εγω δε θελω να τρωω εξω κ εχω κρονο στον 1ο...

Marlene
03-08-2006, 02:08 PM
Αφού δεν ξέρεις ώρα, γιατί δεν έφτιαξες τον χάρτη με ώρα άγνωστη, να στον βγάλει χωρίς οικοθεσία??? Τώρα στον έβγαλε με ωρ σκορπιό. Αλλά
είναι πιθανόν να έχει ωρ. στην παρθένο με κρόνο στον πρώτο. Αυτό το <ποτέ δεν τρώω έξω> λέει πολλά....Σεχεδον ολες οι συναστριες που εχω βγαλει ειναι με αγνωστη ωρα:embarrest :unsure: απλα προσπαθω να καταλαβω..ειναι λιγο σαν παιχνιδι:unsure:

Λευκή
04-08-2006, 02:04 AM
Πληροφορίες για εμφάνιση δεν μας δίνεις.Είναι ψηλός;κοντός;χοντρος;αδυνα ος;κανονικός;με άλλο σωματότυπο;με θεληματικό πηγούνι;με λεπτά χαραλτηριστικά; με πλούσια μαλλιά ?ΠΩΣ;:cheesy:

Marlene
04-08-2006, 11:50 AM
Πληροφορίες για εμφάνιση δεν μας δίνεις.Είναι ψηλός;κοντός;χοντρος;αδυνα ος;κανονικός;με άλλο σωματότυπο;με θεληματικό πηγούνι;με λεπτά χαραλτηριστικά; με πλούσια μαλλιά ?ΠΩΣ;:cheesy:
Λοιιιπόν,είναι ψηλός γυρω στο 1,80+,μελαχρινός με σκούρο δέρμα και καταγάλανα παραπονιάρικα μάτια,με έντονα μαύρα φρύδια,τριχωτός λολ:laugh: ,με ύφος που μάλλον κοιμισιάρικο το λές αλλά υπάρχουν φορές που γίνεται οξύ και διαπεραστικό,είναι πολύ ντροπαλός και λιγομίλητος και του αρέσει να πίνει (ναι μεν δεν τρώει έξω,αλλά κανά παγωτό ή μπύρα θα τα παρει άμα βγει:unsure: ).Επίσης έχει απροσδόκητες αντιδράσεις και όταν είναι τσατισμένος,συνοφρυώνει τα φρύδια του. Έχει λίγους και σταθερούς φίλους.Για την προσωπική του ζωή,πολύ ελάχιστα είναι γνωστά.

Αυτάαα

Deodonus
07-08-2006, 08:14 PM
Ψιφίζω ωροσκόπο Παρθένο, μόνο και μόνο για το βαρετό του ύφος :). Αλήθεια, με την καθαριότητα πώς τα πάει; Οι Παρθένοι έχουν μια παροιμιώδη ψύχωση...

Marlene
08-08-2006, 12:05 PM
Ψιφίζω ωροσκόπο Παρθένο, μόνο και μόνο για το βαρετό του ύφος :). Αλήθεια, με την καθαριότητα πώς τα πάει; Οι Παρθένοι έχουν μια παροιμιώδη ψύχωση...
Δεν τον έχω πιάσει ούτε μια φορά αξύριστο,ή να βρωμάει:laugh: :laugh: :toung:

Fotini Christodoulou
10-08-2006, 02:16 PM
Λοιιιπόν,είναι ψηλός γυρω στο 1,80+,μελαχρινός με σκούρο δέρμα και καταγάλανα παραπονιάρικα μάτια,με έντονα μαύρα φρύδια,τριχωτός λολ:laugh: ,με ύφος που μάλλον κοιμισιάρικο το λές αλλά υπάρχουν φορές που γίνεται οξύ και διαπεραστικό,είναι πολύ ντροπαλός και λιγομίλητος και του αρέσει να πίνει (ναι μεν δεν τρώει έξω,αλλά κανά παγωτό ή μπύρα θα τα παρει άμα βγει:unsure: ).Επίσης έχει απροσδόκητες αντιδράσεις και όταν είναι τσατισμένος,συνοφρυώνει τα φρύδια του.Έχει λίγους και σταθερούς φίλους.Για την προσωπική του ζωή,πολύ ελάχιστα είναι γνωστά.

Αυτάαα

Νομίζω οτι ταιριάζει πράγματι ο ωροσκόπος Παρθένος,συμφωνω με την sagimoon.
Η Σελήνη του κατα την γνωμη μου φαίνεται να ταιριάζει σε καποιο πεισματάρικο ζώδιο(που συνοφρυωνει τα φρύδια όταν θυμώνει),όπου οφειλεται και η κοιλίτσα;) και εμμένει σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής,με έντονα ανεπτυγμένο το ενστικτο της επιβίωσης που σημαίνει σταθερότητα σε ένα και μονο τρόπο να λειτουργει που του φαινεται μεχρι τωρα αποδοτικός. Θα την τοποθετούσα λοιπόν στον Ταυρο.

Λευκή
10-08-2006, 06:35 PM
Βλέπω ότι αρκετός κόσμος συμφωνεί στον ωροσκόπο παρθένο:toung:
Ας κάνουμε λοιπόν τις υποθέσεις μας ξεκινώντας από κεί..
1)Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι λεπτά;
2)Κρόνος στον πρώτο και ύψος 180+ δεν μου κολλάει πολύ...Μήπως πέφτει στον δωδέκατο;Το ότι πιθανόν να είναι μαζεμένος μπορεί να αιτιολογηθεί απ τις όψεις του κρόνου με τα φώτα(ιδίως με τη σελήνη)
3)Το κοιμισμένο ύφος μπορεί κάλλιστα να οφείλεται στον ήλιο και ερμή στους ιχθείς.Είναι λίγο χαμένοι:cheesy:
4)πιθανότατα ο ήλιος του να πέφτει στον έκτο οίκο αν όντως έχει ωροσκόπο παρθένο.Είναι εργατικό άτομο;
Μπορείς με βάση την εμφάνιση να καταπιάνεσαι με τους ωροσκόπους έναν έναν και να τους απορρίπτεις με βάση την οικοθέτηση.Ο,τι και να σου πούμε εμείς δεν τον έχουμε δεί και δεν τον έχουμε ζήσει για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα..μην ΄σε "κάψουμε"κιόλας :) Πέρα απ αυτό εσείς οι ρομαντικοί καρκίνοι :toung: (όπως και ο κάθε ερωτευμένος βεβαίως βεβαίως) μπορεί να βλέπει "χαρακτηριστικά" όπως γλυκά παραπονιάρικα μάτια κτλ:toung: τα οποία να μην διακρίνει ο υπόλοιπος συγκαταλεγόμενος στους κοινούς θνητούς κόσμος:toung:(Σε καταλαβαίνω επειδή έχω σελήνη στον καρκίνο και κάτι τέτοια τα συνηθίζω κι εγω:embarrest ) Αυτό βεβαίως είναι υπέροχο :) αλλά δυστυχώς δεν μας βοηθάει πολύ στην προκειμένη περίπτωση (εμένα τουλάχιστον που θέλω να ασχοληθώ με το θέμα γιατί το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον ;) )
Οπότε θα επανέλθω στην αρχική μου ερώτηση καταπιεστικά και δικτατορικά:toung:
Αν είναι μελαχροινός πάντως εξέτασε και την περίπτωση να έχει ωροσκόπο σκορπιό.Του πέφτει η σελήνη στον πρώτο και ο ήλιος στον τέταρτο που τον κάνει σπιτίσιο και να μη λέει πολλά για τον εαυτό του.Ισως,ίσως,ο ουρανός στον πρώτο να του δίνει και ανοιχτόχρωμα μάτια.δικαιολογεί και το ώρες ώρες οξύ και διαπεραστικό βλέμμα
Απλές υποθέσεις:weird: :wacko:

Marlene
11-08-2006, 02:04 PM
Νομίζω οτι ταιριάζει πράγματι ο ωροσκόπος Παρθένος,συμφωνω με την sagimoon.
Η Σελήνη του κατα την γνωμη μου φαίνεται να ταιριάζει σε καποιο πεισματάρικο ζώδιο(που συνοφρυωνει τα φρύδια όταν θυμώνει),όπου οφειλεται και η κοιλίτσα;) και εμμένει σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής,με έντονα ανεπτυγμένο το ενστικτο της επιβίωσης που σημαίνει σταθερότητα σε ένα και μονο τρόπο να λειτουργει που του φαινεται μεχρι τωρα αποδοτικός. Θα την τοποθετούσα λοιπόν στον Ταυρο.

Σελήνη έχει στον Σκορπιό,cusp 2o με 3ο οίκο (αν το υπολογίσω με ωροσκόπο Παρθένο),Αφροδίτη στον Ταύρο 8ο οίκο,Ερμή σε Ιχθείς 6ο οίκο,κτλ

(από το astro.com τα έβγαλα αυτά:embarrest :unsure: )

planet sign degree house motion
Sun Pisces 17°16'28 06 direct
Moon Scorpio 20°51'46 02/3 direct
Moon is technically near the end of house 2 and is interpreted in house 3.
Mercury Pisces 14°19'12 06 retrograde
Venus Taurus 01°01'47 08 direct
Mars Virgo 01°23'42 12 retrograde
Jupiter Virgo 03°44'41 12 retrograde
Saturn Virgo 24°09'10 12/1 retrograde
Saturn is technically near the end of house 12 and is interpreted in house 1.
Uranus Scorpio 25°32'42 03 retrograde
Neptune Sagittarius 22°35'41 03/4 direct
Neptune is technically near the end of house 3 and is interpreted in house 4.
Pluto Libra 21°16'05 01/2 retrograde
Pluto is technically near the end of house 1 and is interpreted in house 2.
True Node Leo 29°07'54 12 retrograde

House positions (Placidus)
Ascendant Virgo 25°45'01
2nd House Libra 21°58'40
3rd House Scorpio 22°14'16
Imum Coeli Sagittarius 25°13'01
5th House Capricorn 28°18'05
6th House Aquarius 28°54'00
Descendant Pisces 25°45'01
8th House Aries 21°58'40
9th House Taurus 22°14'16
Medium Coeli Gemini 25°13'01
11th House Cancer 28°18'05
12th House Leo 28°54'00

Major aspects
Sun Trine Moon 3°35
Sun Conjunction Mercury 2°57
Sun Opposition Saturn 6°53
Sun Square Neptune 5°19
Moon Trine Mercury 6°33
Moon Sextile Saturn 3°17
Moon Conjunction Uranus 4°41
Moon Sextile Ascendant 4°53
Venus Trine Mars 0°22
Venus Trine Jupiter 2°43
Mars Conjunction Jupiter 2°21
Mars Square Uranus 5°51
Saturn Sextile Uranus 1°24
Saturn Square Neptune 1°33
Saturn Conjunction Ascendant 1°36
Uranus Sextile Ascendant 0°12
Neptune Sextile Pluto 1°20
Neptune Square Ascendant 3°09

Λευκή,έχω και εγώ σελήνη στον Καρκίνο:embarrest και σε καταλαβαίνω.:embarrest
Και είναι γαλαζομάτης το χρυσό μου:love:

Marlene
21-08-2006, 01:53 PM
Γράψτε λάθος.Και αξούριστο τον έχω δει,και σαν να έχει μόνο μία μπλούζα για καλή:weird: και έξω τρώει,που και που:wacko: Βρρρεεεεε...μπας και είναι καρκίνος στον ωροσκόπο;:suspiciou :cheesy:

Λευκή
21-08-2006, 07:23 PM
Ο ωροσκόπος στον καρκίνο δίνει τάση για διπλοσάγονο και γενικώς κάποια...κιλάκια:bigsmile: είναι μάλλον απ τους χαρακτηριστικούς ωροσκόπους.

Αγγελικη
21-08-2006, 08:05 PM
Δεν νομιζω οτι υπαρχει χαρακτηριστικος ωροσκοπος...
Εκτος εαν εχει πλανητες ανατελλοντες και ενισχυουν τον ωροσκοπο...;)

Λευκή
22-08-2006, 01:44 AM
Δεν νομιζω οτι υπαρχει χαρακτηριστικος ωροσκοπος...
Εκτος εαν εχει πλανητες ανατελλοντες και ενισχυουν τον ωροσκοπο...;)

Ίσως και να το έχω ξαναπεί,δε θυμάμαι,ότι πιστεύω πως το μόνο που δείχνει ο ωροσκόπος είναι η εμφάνιση του ατόμου,αυτό δηλαδή που δείχνουμε στους άλλους.Υπάρχουν βεβαίως άτομα -ίσως και οι περισσότεροι- που διαφωνούν.Μ αυτό το σκεπτικό θεωρώ πως κάποιοι ωροσκόποι είναι χαρακτηριστικοί όπως αιγόκερως,καρκίνος,δίδυμος .Επειδή όμως η δουλειά του(που θεωρώ εγώ πως)είναι μόνο η εμφάνιση ,δε σημαίνει κιόλας ότι την εμφάνιση δεν την επηρεάζουν κι άλλοι παράγοντες όπως αυτός που ανέφερες.Απλά εκεί εσύ το παίρνεις ως χαρακτηριστικό ενώ εγώ ως απο-χαρακτηριστικό του ωροσκόπου... ;)

Marlene
22-08-2006, 01:13 PM
Ο ωροσκόπος στον καρκίνο δίνει τάση για διπλοσάγονο και γενικώς κάποια...κιλάκια:bigsmile: είναι μάλλον απ τους χαρακτηριστικούς ωροσκόπους.

Μεγάλη αλήθεια ξεστόμισες:nuts:

starfish
22-08-2006, 01:30 PM
Τι να σας πω!!! Καρκινο εχω ωροσκοπο αλλα καμμια σχεση. Κατα περιοδους πεφτω και στα 50 κιλα με υψος 1.68! Και δεν παω πανω απο 57...

giorgosb71
21-11-2006, 05:58 PM
Ολο κ κατι καινουριο μαθαινω!Κ εγω δε θελω να τρωω εξω κ εχω κρονο στον 1ο...

Και εγώ έχω Κρόνο στον 1ο και τον μουσακα τον τρώω όπου να ναι και στο παγκάκι που λέει ο λόγος:bigsmile: :bigsmile: :laugh:

katbel
15-09-2007, 01:25 AM
Κι εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν ωροσκόπος στον Παρθένο

argy29
15-09-2007, 08:59 AM
Agapiti Marlene: Pistevo pos to atomo pou se endiaferei einai Karkinos ston oroskopo......
H mporei na einai Parthenos....ena akoma pio mamouxalo zodio!(no offense!):embarrest

kassy
29-11-2007, 10:51 PM
Εμένα πάντως κάτι σε Ταύρο μου φέρνει.

christina20
30-11-2007, 12:43 AM
Ψηφίζω καρκινάκι ή σκορπιό!Κάτι σε νερό πάντως...Περισσότερο κλίνω προς καρκίνο κάτι η διστακτικότητα, κάτι η μαμουχαλίαση.Καβούκι μου μυρίζει....