View Full Version : Όψεις επανασύνδεσης σε μια συναστρία
anastazia
25-07-2006, 06:17 PM
Γειά σας!Θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιούς πλανήτες και ποιές όψεις πρέπει να λάβω υπ' όψην μου σε μια συναστριά για να δω αν θα υπάρξει επανασύνδεση.Δεν έχω και πολλές αστρολογικές γνώσεις βέβαια, αλλά με λίγη βοήθεια πιστεύω κάτι να καταφέρω.
Ευχαριστώ πολύ!
Ρένα Μεντάκη
25-07-2006, 07:15 PM
Έχω παρατηρήσει ότι μια σίγουρη ένδειξη επανασύνδεσης είναι όταν στον γενέθλιο χάρτη σου δέχεσαι μια ευνοϊκή όψη του Πλούτωνα. Επίσης αν στον ετήσιο χάρτη σου βγάζεις τρίγωνο Πλούτωνα - Αφροδίτης ή Πλούτωνα Άρη ή ακόμα και εξάγωνο. Επιπλέον λόγω του ότι ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό (ζώδιο του νερού - που επαναφέρει παλιές καταστάσεις αν αξίζουν) αν κάνει όψη με κάποιον προσωπικό σου πλανήτη (Ήλιο μέχρι Άρη) επίσης υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Επίσης και προοδευτικές όψεις που υπάρχουν μεταξύ αυτών των πλανητών δείχνουν το ίδιο. Αυτά όσον αφορά στην πρόβλεψη. Για την συναστρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δεν έχω δει κάτι να συμβαίνει 100%, και να φαίνεται μόνο από την συναστρία.