PDA

View Full Version : Είναι καρμική η σχέση;;;



katianapapa
25-07-2006, 11:06 AM
Καλη σας μερα...Οι αστρολογικες γνωσεις μου δυστυχως ειναι ελαχιστες.
Περιοριζονται μονο σε φιλοσοφικο επιπεδο.........Και λιγο καρμικες ιδεες.
Η αναγκη να μαθω περισσοτερα ειναι καθαρα προσωπικη.....Ερωτας που λενε
Ηθελα να γνωρισω αν.........μια σχεση του παροντος ειναι καρμικη υποθεση η οχι
Αν καποιος μπορει να μου απαντησει......ας με ρωτησει τι πληροφοριες χρειαζεται
Ευχαριστω......Και δηλωνω ευχαριστημενη απο την σελιδα σας........

*Astropeleki*
25-07-2006, 12:09 PM
Καλημέρα και σε σένα katianapapa.

Θα σου δώσω κάποιες πληροφορίες για το ερώτημα σου, αλλά μιας και γω τώρα μαθαίνω, αν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε οι γνώστες.

1ον. Αρχικά για να δεις αν μια σχέση είναι καρμική, πρέπει να έχεις την συναστρία των δυο ατόμων, την οποία μπορείς να ζητήσεις από το φόρουμ, (εννοείται ο χάρτης) δίνοντας τα γνωστά: ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Μπορείς να το κάνεις εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1499)

2ον. Ο 12ος οίκος συνδέεται με το κάρμα, οπότε θα πρέπει να μελετήσεις αυτόν.

3ον. Οι δεσμοί της Σελήνης (Βόρειος και Νότιος) είναι αυτοί που πρέπει να εξεταστούν σε μια συναστρία, μιας και εκφράζουν την καρμικότητα της σχέσης ή της ψυχής. Δηλαδή, θα πρέπει να δεις τις όψεις που σχηματίζονται ανάμεσα στους δεσμούς της Σελήνης του ενός με τους προσωπικούς πλανήτες του άλλου.

Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=38) που υπάρχουν αρκετά άρθρα επί της καρμικής αστρολογίας.

Ελπίζω να σε κάλυψα :bigsmile:

magikadespell
25-07-2006, 12:41 PM
Και εγώ αρχάρια είμαι αλλά νομίζω ότι ειδικά για ερωτικές σχέσεις κοιτάς στο γενέθλιο χάρτη σου αν Άρης, Αφροδίτη ή και Ερμής είναι ανάδρομοι τότε είναι που θα αντιμετωπίσεις καρμικότητα σε κάποια ερωτική σχέση κάποια στιγμή σε αυτή την ζωή. Ποιά σχέση θα είναι αυτή; Δεν το ξέρεις (πιθανόν κάποιος αστρολόγος μπορεί να δει και να πει περισσότερα) αλλά όταν ψάχνεις τη συναστρία σου με κάποιον άλλον πάλι τους ίδιους πλανήτες κοιτάς στο δικό του χάρτη και μετά σε σχέση με τον δικό σου και μετά σε σύνθεση τους δυο και...... παρακάτω δεν ξέρω! :unsure: Δυστυχώς δεν έχω μάθει αυτές τις λεπτομέρειες και τις όψεις ακόμα:worried:

Λίλιαν Σίμου
29-07-2006, 08:51 PM
Αγαπητή φίλη

Μία σχέση πάντα είναι καρμική, με την ευρεία έννοια. Πάντα κάτι μας προσφέρει, στην εξέλιξή μας. Δεν ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί μας. Ούτε καν σε φιλικό επίπεδο.
Κάποια σημεία ήδη σας έγραψαν οι φίλοι του φόρουμ και περιέχουν καρμικές ενδείξεις.
Όμως για να γίνει μία καρμική (πλήρης) ανάλυση, χρειάζεστε πολύ περισσότερα και μάλιστα γνώσεις αστρολογίας σε βάθος. Το να φθάσει κάποιος να αναλύει καρμικά ένα ωροσκόπιο, θέλει μία καλή μαθητεία, άνω των δύο ετών, για να φανταστείτε τη σοβαρότητα του θέματος. Ενδεχόμενα, κάποιος ειδικός στην αστρολογία, να μπορούσε να σας περιγράψει σε μία προσωπική επαφή, όλα όσα ζητάτε. Είναι πολύ σημαντικό, αν αναζητάτε εσωτερική γνώση, να διαπιστώνετε πόσο ένα άτομο σας επηρεάζει και πού.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ScP
29-07-2006, 09:03 PM
Λίλιαν μπορείς να παρακαλώ να γίνεις περισσότερο σαφής επί του θέματος καρμικότητα ότι δηλαδή αφορά μια μεταφυσική έννοια με την ευρεία της μορφή και επίσης με την εξελικτική πορεία του ατόμου και όχι με το "Ντε και καλά" θα είμαστε για πάντα μαζί σε μια ερωτική σχέση η οποία μπορεί να έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Καλωσόρισες Λίλιαν :)

Λίλιαν Σίμου
30-07-2006, 12:12 AM
Πράγματι, το θέμα του Κάρμα, περιορίζεται συχνά στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων που θέτουν ερωτήσεις.
Κάρμα όμως είναι μία ευρεία και ιδιαίτερα σοβαρή έννοια, καθαρά μεταφυσική. Είναι ο λόγος της ύπαρξής μας στη γη, μέσα στη συγκεκριμένη οικογένεια, μέσα στη συγκεκριμένη πόλη και χώρα, αλλά επίσης και στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Φύση και στη Δημιουργία.
Επομένως, όλες οι σχέσεις και οι επαφές έχουν να μας προσφέρουν καρμικά μαθήματα, δηλαδή μαθήματα που εξελίσσουν λόγω εμπειρίας κι επίγνωσης, την ψυχή μας.
Αυτό μας διαχωρίζει από τα άτομα που γεννήθηκαν την ίδια μέρα και ώρα στον ίδιο τόπο με μας. Έχουμε το ίδιο ωροσκόπιο, αλλά δεν έχουμε τους ίδιους γονείς, ούτε τους ίδιους φίλους και συγγενείς. Επομένως, στο ωροσκόπιο, δεν ευαισθητοποιούνται χρονικά τα ίδια σημεία και η ψυχή του καθενός δεν αντιλαμβάνεται το ίδιο τις εμπειρίες της ζωής. Η κάθε ψυχή είναι ξεχωριστή και μοναδική. Επομένως θα της έρθουν τα ερεθίσματα για να εκδηλώσει τις ανάγκες της και να τις καλλιεργήσει.

Είναι κρίμα και μακράν της σοβαρότητας του θέματος, να πιστεύουμε πως κάθε ερωτική μας επαφή έχει καρμική έννοια και μόνο. Και πως καρμική σχέση, σημαίνει μία σχέση που διαιωνίζεται. Καρμική, μπορεί να είνα μία επαφή με ένα άτομο, μία φορά, έστω κι αν δεν πρόκειται να το ξανασυναντήσουμε. Η κουβέντα που θα μας πει, να είναι καθοριστικής όμως σημασίας για το μέλλον μας. Το δικό μας, προσωπικό μέλλον. Το ατομικό μας μονοπάτι...

Πιστεύω πως τα άρθρα στο φόρουμ, σχετικά με το Κάρμα, παρέχουν αρκετές πληροφορίες για διευκρίνηση. Αλλά η καρμική αστρολογική ανάλυση, έχει τέτοιο εύρος, που χρειάζεται γνώση και μάλιστα εξειδικευμένη για να αναπτυχθεί.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου