PDA

View Full Version : Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

victoriageras
20-07-2006, 08:33 PM
Καλησπερα σας!!!!

πριν απο δυο η τρια χρονια διαβασα σε ενα αστρολογικο περιοδικο οτι ξεκιναει μια δυσκολη εποχη για τον τοξοτη με ριζικεσ αλλαγεσ σε ολουσ τουσ τομεισ τησ ζωησ του και οτι απο εκει και περα θα πορευτει με αυτεσ καλεσ η κακεσ.δεν εδωσα πολυ σημασια στην αρχη γιατι λεω οκ ζωδια ειναι(που να ηξερα).ειλικρινα δεν περνανε κατι μηνεσ και απο τοτε οχι απλα εχω αλλαξει τα παντα γυρω μου μην σου πω σιντριμια και απο ψυχολογια,ρωτα καλυτερα τουσ φιλουσ μου που εχουν βαρεθει να με ξυνουν απο τα πατωματα.
και ερχομαι και ρωταω τουσ πλανητεσ!τι εγινε ρε παιδια?γιατι βαρατε ολοι μαζι?που ειναι αυτη η μνειμηωδη τυχη του τοξοτη που αναγεναται απο τισ σταχτεσ του,γιατι εγω μεχρι στιγμησ μονο σταχτη και μπουρμπερη βλεπω!!!!
ξερει κανεισ ποσοσ θα κρατησει ακομα αυτο?αν υπαρχουν και αλλοι φιλοι τοξοτε εκει εξω η και γενικα ατομα που δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται τοσο καιρο ασ μοιραστουν τισ εμπειριεσ τουσ μαζι μου τουλαχιστον να μην αισθανομαι μονη στο συμπαν!!!!

ΥΓ.αν πετυχω πουθενα τον coelloθα του πω μια και καλη την γνωμη μου για την φρασούλα που πήγε και πέταξε!ξέρετε σαφώσ σε ποια αναφέρομαι<<αν θέλεισ κάτι πάρα πολύ τότε το σύμπαν συννομοτεί για να το αποκτήσεισ>>ναι....καλά....σε κάποιο παράλληλο σύμπαν μάλλον αυτό θα εννοεί.

levi
20-07-2006, 10:59 PM
Δεν είμαι Τοξότης, αλλά βάλε έναν Ουρανό στους Ιχθύς να πιάνει τα τελευταία χρόνια το 1ο και εδώ και κάμποσο καιρό το 2ο δεκαήμερο, και έναν Πλούτωνα στον Τοξότη να πιάνει το 3ο, και σιγά μην τη γλίτωσε κανείς από τους Τοξότες!
Όσο για τη φράση του Κοέλιο, θα συμφωνήσω 100%!! Μάλλον όταν θες κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν κάνει το παν για να στο στερήσει ή στην καλύτερη, στο δίνει αφού σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.
Πάντως, μη στενοχωριέσαι: Σε λίγο θα μπει ο Δίας στον Τοξότη. Ε, όλο και κάτι καλό θα φέρει...

SONIA64
21-07-2006, 12:34 AM
Φιλενάδα μην το βάζεις κάτω.Σε όλους έρχονται "δύσκολες".Εχω την κολλητή μου στη δουλειά,Τοξοτίνα,καλό παιδί και χαρούμενο και ευαίσθητο και φιλότιμο και δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια της έχουν πάει κατα διαόλου που λένε.Χώρισε με τον άντρα της και ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί.Πρίν 5 μήνες χάνει και τον πατέρα της ξαφνικά από την επάρατη νόσο και άστα να πάνε.Πρός το παρόν τρέχει σε ψυχολόγο για να έρθει λίγο στα ίσα της.Ομως θα σου πω ένα πράγμα.Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει κι οτι γυρίζει σταματα.Κάνε κουράγιο καλή μου και θα βρείς την ισοροπία και τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθεις και θα έρθει η στιγμή να χαρείς και πάλι.Στο λέει ενα Κριάρι που έχει ζήσει και περάσει πολλά.
Φιλικά
Σοφία

skorpion
21-07-2006, 12:52 AM
Εχουμε περασει και χειροτερα αλλα στο τελος αφου φτασεις στα ορια τοτε ξανασηκωνεσαι καλυτερος και πιο δυνατος και πιο ωριμος.
Μαθε απ τα λαθη σου πες οτι αυτος δεν αξιζε και τραβα για καλυτερα:nuts:
Ολα καλααα ολα καλα θα μας πανε...Ολα καλαα α αα α:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :laugh:

victoriageras
21-07-2006, 03:44 AM
συμφωνω με ολουσ σασ και σαφωσ υπαχουν και πολυ πλυ χειροερα εκει εξω.ν θεσω ομωσ και μια ερωτηση.μεχρι που νομιζεται οτι φτανουν τα ορια καποιου?εννοω εχουν υπαρξει στιγμεσ που δεν αντεχεται να διαβασετε ουτε το ωροσκοπειο σασ?
δεν ξερω για τα αλλα ζωδια αλλα το σιγουρο ειναι οτι στουσ τοξοτεσ καποιοσ εκει πανω σπαει πολυ πλακα με τισ καταστασεισ που παιζουν!!!
το πιανο ποτε ακριβωσ θα πεσει?μπιμπ μπιμπ(βλεπε road runner)

Deodonus
21-07-2006, 01:34 PM
Οι όποιες δοκιμασίες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ανησυχείς, ποτέ δεν έρχονται σε άτομα δοκιμασίες στην ζωή τους παραπάνω από αυτές που μπορούν να αντέξουν.

Εγώ κάθε φορά που γίνεται κάτι αστρολογικά "αρνιτικό" εκεί πάνω, πισμώνω: "Α, έτσι είστε?! Τώρα θα δείτε!". Δηλαδί, π.χ., πριν κάνα μήνα ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη μου και με είχε πιάσει η βαρεμάρα και η πλήρης έλληψη ενδιαφέροντος για δραστηριότητες. Με το που κατάλαβα τί παίζει, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μην κάθομαι σπίτι και να κάνω ό,τι νά'ναι για να έχω πράγματα να κάνω. Σε πληροφορώ ότι μου'κανε πολύ καλό.

Δες το και έτσι: εάν τώρα που οι συνθίκες είναι δυσμενείς καταφέρεις και "είσαι καλά", όταν οι συνθίκες καλυτερεύσουν θα είσαι super!

levi
21-07-2006, 02:44 PM
δεν ξερω για τα αλλα ζωδια αλλα το σιγουρο ειναι οτι στουσ τοξοτεσ καποιοσ εκει πανω σπαει πολυ πλακα με τισ καταστασεισ που παιζουν!!!

Αυτό το συναίσθημα του να παίζει κάποιος ΄΄από πάνω ΄΄μαζί σου, το έχω αισθανθεί και εγώ τα τελευταία χρόνια. Μάλλον η διέλευση του Ουρανού φταίει. Και λες : «Μα καλά, όλα τα κουλά σε μένα θα τύχουν;» Αισθάνεσαι λίγο σαν πιόνι που το καροιδεύουν. Και δε σε πιστεύει και κανείς..

Fotini Christodoulou
21-07-2006, 02:49 PM
συμφωνω με ολουσ σασ και σαφωσ υπαχουν και πολυ πλυ χειροερα εκει εξω.ν θεσω ομωσ και μια ερωτηση.μεχρι που νομιζεται οτι φτανουν τα ορια καποιου?εννοω εχουν υπαρξει στιγμεσ που δεν αντεχεται να διαβασετε ουτε το ωροσκοπειο σασ?

Αν δεν τα αγγιξεις τα όρια σου,δεν μάθεις΄ποιά είναι σωστά;;)

Σαφως υπάρχουν και μέρες άσχημες ή ακομα και χρόνια συνεχόμενα ατυχίας ή γεματα εμπόδια αλλα πάντως η θετική σκέψη τουλάχιστον βοηθάει να διατηρείς την ψυχολογία σου σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Υπομονη!

Το πιάνο θα πέσει σε....λιγες ώρες !:toung:

victoriageras
21-07-2006, 03:03 PM
Αυτό το συναίσθημα του να παίζει κάποιος ΄΄από πάνω ΄΄μαζί σου, το έχω αισθανθεί και εγώ τα τελευταία χρόνια. Μάλλον η διέλευση του Ουρανού φταίει. Και λες : «Μα καλά, όλα τα κουλά σε μένα θα τύχουν;» Αισθάνεσαι λίγο σαν πιόνι που το καροιδεύουν. Και δε σε πιστεύει και κανείς..

ακριβωσ οπως τα λες καλο μου!:nuts: δηλαδη δεν ειμαι εγω η τρελη,συμβαινει.αυτη την αισθηση την εχω εμπεδωσει να στο πω εδω και 2 χρονια και καμμια φορα αναρωτιεμαι αλλη δοελεια δεν εχει να κανει?:bigsmile: κανενα καινουριο πλανητη ας πουμε ο οποιος αναδρομος η μη να εχει μονο θετικες ενεργειες και παει λεγοντας?

starfish
21-07-2006, 03:06 PM

Τα ορια συνηθως ειναι μεγαλυτερα απ οτι νομιζουμε. Ξεχειλωνουν σχεδον απεριοριστα. Αυτο το συνειδητοποεις κατοπιν εορτης, οχι πριν!
Εχουν υπαρξει ενα σωρο στιγμες που μου εχουν συμβει τα αντιθετα με αυτα που ελεγε το ωροσκοπιο μου. Μελανες περιγραφες που δεν ειχαν κανενα αντικρυσμα ευτυχως, ολα ροδινα κι ωραια [στις φυλλαδες] και μαυρα κι αραχνα στην πραγματικοτητα!
Το πιανο,... συμφωνω με την αγαπημενη μου roadrunner, το ερωτημα ομως δεν ειναι το ποτε, αλλα το που. Σιγουρα οχι στο κεφαλι σου!! ;)
Υ.Γ. Μια παρακληση μονο: Γραφε λιγο πιο προσεκτικα και αφηνε το κλασικο κενο μετα την τελεια κι ας μην αρχιζεις με κεφαλαια. Θα διευκολυνεις ολους μας να σε διαβαζουμε.. ;)

victoriageras
21-07-2006, 03:07 PM
Αν δεν τα αγγιξεις τα όρια σου,δεν μάθεις΄ποιά είναι σωστά;;)

Σαφως υπάρχουν και μέρες άσχημες ή ακομα και χρόνια συνεχόμενα ατυχίας ή γεματα εμπόδια αλλα πάντως η θετική σκέψη τουλάχιστον βοηθάει να διατηρείς την ψυχολογία σου σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Υπομονη!

Το πιάνο θα πέσει σε....λιγες ώρες !:toung:

ωχ μην μην μου λες τετοια γιατι μεχρι να βαλω την πανοπλια θελει ωρα:bigsmile: !!!!!απλα δεν ειμαι και ο ανθρωπος για να τα δοκιμαζω!προσπαθω να αποφευγω στην ζωη μου το πολυ το ψαξιμο σε τετοια θεματα γιατι ειμαι σιγουρη οτι απλα δεν θα μου αρεσει η αντιδραση μου εκεινη την ωρα!πασχω απο τα νευρα μου απο 8 ετων,κριμα ειμαι:embarrest :bigsmile: :blink:

victoriageras
21-07-2006, 03:10 PM
Δεν είμαι Τοξότης, αλλά βάλε έναν Ουρανό στους Ιχθύς να πιάνει τα τελευταία χρόνια το 1ο και εδώ και κάμποσο καιρό το 2ο δεκαήμερο, και έναν Πλούτωνα στον Τοξότη να πιάνει το 3ο, και σιγά μην τη γλίτωσε κανείς από τους Τοξότες!
Όσο για τη φράση του Κοέλιο, θα συμφωνήσω 100%!! Μάλλον όταν θες κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν κάνει το παν για να στο στερήσει ή στην καλύτερη, στο δίνει αφού σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.
Πάντως, μη στενοχωριέσαι: Σε λίγο θα μπει ο Δίας στον Τοξότη. Ε, όλο και κάτι καλό θα φέρει...

αυτη του η φραση ηταν και ενας απο τους λογους που απλα δεν εχω κανενα απολυτως παρε δωσε μαζι του.διαβαζω τα παντα στην κυριολεξια(απο την θεωρια της σχετικοτητας μεχρι και τις οδηγιες χρησης της χλωρινης.αρκει να εχει γραμματα και να βγαζει νοημα):bigsmile: στην αρχη το πιστεψα γιατι λεω μεγαλος ειναι κατι εχει δει παραπανω απο εμενα και για να εχει παρει τοσα βραβεια σημαινει οτι ειναι και αξιολογος(δικο μου κριτηριο αυτο)ελα ομως που φιλτατη θα συμφωνησω με την δικη σου παραφραση!πιο πεττυχημενη και πιο ευστοχη απο του ζαμπον ειναι.:nuts:

victoriageras
21-07-2006, 03:15 PM
Φιλενάδα μην το βάζεις κάτω.Σε όλους έρχονται "δύσκολες".Εχω την κολλητή μου στη δουλειά,Τοξοτίνα,καλό παιδί και χαρούμενο και ευαίσθητο και φιλότιμο και δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια της έχουν πάει κατα διαόλου που λένε.Χώρισε με τον άντρα της και ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί.Πρίν 5 μήνες χάνει και τον πατέρα της ξαφνικά από την επάρατη νόσο και άστα να πάνε.Πρός το παρόν τρέχει σε ψυχολόγο για να έρθει λίγο στα ίσα της.Ομως θα σου πω ένα πράγμα.Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει κι οτι γυρίζει σταματα.Κάνε κουράγιο καλή μου και θα βρείς την ισοροπία και τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθεις και θα έρθει η στιγμή να χαρείς και πάλι.Στο λέει ενα Κριάρι που έχει ζήσει και περάσει πολλά.
Φιλικά
Σοφία

σ'ευχαριστω παρα πολυ καλη μου για το κουραγιο που μου δινεις και εννοειται οτι η φιλη σου εχει περασει τα τρεις χειροτερα απο εμενα οπως και πολυ τοξοτες φιλοι μου!βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι καποιος μπορει να βλεπει πετραδακια ενω ο αλλος να τα βλεπει βουνα ολοκληρα.εμενα ειναι και λιγο ψυχολογικο ολο αυτο που μου βγαινει!απλα δυο χρονια να συμβαινουν τα απιστευτα σκηνικα αισθανομαι κουρασμενη μονο αυτο.δηλαδη ξυπναω και κοιταω απο το μπαλκονι μηπως και ο ουρανος δεν ειναι στην θεση του.καλα ειμαι υπερβολικη τωρα αλλα πιστευω οτι ετσι γινομαι και κατανοητη.οχι οτι αλλα ζωδια δεν εχουν περασει τωνπαθωντους των ταραχο(βλεπε κριοι).απλα η απορια μου ηταν αυτη!!!:bigsmile:

victoriageras
21-07-2006, 03:17 PM
Οι όποιες δοκιμασίες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ανησυχείς, ποτέ δεν έρχονται σε άτομα δοκιμασίες στην ζωή τους παραπάνω από αυτές που μπορούν να αντέξουν.

Εγώ κάθε φορά που γίνεται κάτι αστρολογικά "αρνιτικό" εκεί πάνω, πισμώνω: "Α, έτσι είστε?! Τώρα θα δείτε!". Δηλαδί, π.χ., πριν κάνα μήνα ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη μου και με είχε πιάσει η βαρεμάρα και η πλήρης έλληψη ενδιαφέροντος για δραστηριότητες. Με το που κατάλαβα τί παίζει, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μην κάθομαι σπίτι και να κάνω ό,τι νά'ναι για να έχω πράγματα να κάνω. Σε πληροφορώ ότι μου'κανε πολύ καλό.

Δες το και έτσι: εάν τώρα που οι συνθίκες είναι δυσμενείς καταφέρεις και "είσαι καλά", όταν οι συνθίκες καλυτερεύσουν θα είσαι super!

ενα μονο θα σου πω!θαυμαζω ανθρωπους με την δυναμη την δικη σου!να το παλευουν.συνηθως εγω δεν παλευω ποτε αν με δυσκολεψει κατι το αφηνω στην μοιρα του και οπως θα παει.:embarrest

victoriageras
21-07-2006, 03:21 PM
Τα ορια συνηθως ειναι μεγαλυτερα απ οτι νομιζουμε. Ξεχειλωνουν σχεδον απεριοριστα. Αυτο το συνειδητοποεις κατοπιν εορτης, οχι πριν!
Εχουν υπαρξει ενα σωρο στιγμες που μου εχουν συμβει τα αντιθετα με αυτα που ελεγε το ωροσκοπιο μου. Μελανες περιγραφες που δεν ειχαν κανενα αντικρυσμα ευτυχως, ολα ροδινα κι ωραια [στις φυλλαδες] και μαυρα κι αραχνα στην πραγματικοτητα!
Το πιανο,... συμφωνω με την αγαπημενη μου roadrunner, το ερωτημα ομως δεν ειναι το ποτε, αλλα το που. Σιγουρα οχι στο κεφαλι σου!! ;)
Υ.Γ. Μια παρακληση μονο: Γραφε λιγο πιο προσεκτικα και αφηνε το κλασικο κενο μετα την τελεια κι ας μην αρχιζεις με κεφαλαια. Θα διευκολυνεις ολους μας να σε διαβαζουμε.. ;)

συγνωμη!:embarrest απλα γραφω γρηγορα και δεν κοιταω μετα καν πως το εχω γραψει αυτο που λεω. οσο για το το πιανο και το που θα πεσει δεδομενου των τελ. συμβαντων εγω δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη πλεον:cry: :bigsmile: !!!!!

levi
21-07-2006, 03:37 PM
αυτη του η φραση ηταν και ενας απο τους λογους που απλα δεν εχω κανενα απολυτως παρε δωσε μαζι του.διαβαζω τα παντα στην κυριολεξια(απο την θεωρια της σχετικοτητας μεχρι και τις οδηγιες χρησης της χλωρινης.αρκει να εχει γραμματα και να βγαζει νοημα):bigsmile: στην αρχη το πιστεψα γιατι λεω μεγαλος ειναι κατι εχει δει παραπανω απο εμενα και για να εχει παρει τοσα βραβεια σημαινει οτι ειναι και αξιολογος(δικο μου κριτηριο αυτο)ελα ομως που φιλτατη θα συμφωνησω με την δικη σου παραφραση!πιο πεττυχημενη και πιο ευστοχη απο του ζαμπον ειναι.:nuts:
Εντάξει, εμένα μου αρέσει ο Κοέλιο γενικώς. Διαβάζεις και κάποιοες φιλοσοφίες του αρκετά εύστοχες ή που σου δίνουν τουλάχιστον μία άλλη οπτική. Αλλά αυτό με το σύμπαν να συνομωτεί υπέρ μας... δεν πολυισχύει.
:love:

Μητσάκος
21-07-2006, 03:38 PM
"Κανένα έλεος για τους ηττημένους"
Κορίτσια, και εγώ Τοξότης είμαι και έχω κουδουνίσει όχι στα 2 τελευταία χρόνια, αλλά στα τελευταία 10 :mad: Δεν ξέρω αν βρίσκομαι υπό την επίδραση κάποιου συγκεκριμένου αστρολογικού φαινομένου, αλλά με πάει πολύ άσχημα και ακόμα και τώρα που γράφω κάτι στραβώνει. :pain:
Απλώς να σας πω ότι καλές είναι οι κουβέντες συμπαράστασης αλλά αν δεν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι η ζωή είναι ένα διαρκές αγγούρι δεν θα μπορέσει ποτέ να διαχειριστεί τις στραβές. Οι καλές στιγμές είναι απλώς διαλείμματα μεγάλων περιόδων με άσχημες στιγμες.
Λέτε από Σεπτέμβρη να αλλάξει κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια; :unsure:

skorpion
21-07-2006, 03:43 PM
Απο το Νοεμβρη
ελπιζω για σενα γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα αλλα μην την βλεπεις ετσι τη ζωη σκωου θετικα και παρε τα θετικα οδεν κακο αμιγες καλου

friary
21-07-2006, 03:46 PM
Αρχίζω και θυμώνω!:mad:
Μιλάτεεεεεεε όλοι οι υπόλοιποι ;;;;;
Εμείς οι Ιχθείς που γεννηθήκαμε καταμουτζωμένοι και ταλαιπωρούμαστε απο τότε που γεννηθήκαμε μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας...... τι θα πρέπει να κάνουμε εεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :push:

Μητσάκος
21-07-2006, 03:49 PM
Αρχίζω και θυμώνω!:mad:
Μιλάτεεεεεεε όλοι οι υπόλοιποι ;;;;;
Εμείς οι Ιχθείς που γεννηθήκαμε καταμουτζωμένοι και ταλαιπωρούμαστε απο τότε που γεννηθήκαμε μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας...... τι θα πρέπει να κάνουμε εεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :push:
Θες να αλλάξουμε; :nuts:

Μητσάκος
21-07-2006, 03:51 PM
[QUOTE=skorpion]Απο το Νοεμβρη
ελπιζω για σενα γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα αλλα μην την βλεπεις ετσι τη ζωη σκωου θετικα και παρε τα θετικα οδεν κακο αμιγες καλου[/QU
Έχεις πληροφορίες που δεν έχω;
Από Νοέμβρη αλλάζει η κατάσταση;
Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;

friary
21-07-2006, 04:00 PM
Θες να αλλάξουμε; :nuts:
Θες να γίνεις γυναίκα Ιχθείς;;;;
Για ξανασκέψου το :toung:

Μητσάκος
21-07-2006, 04:05 PM
Στην κατάστασή μου όλα τα κάνω:dizzy:

starfish
21-07-2006, 04:07 PM
Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;[/quote]

Σορρυ για την παρεμβαση, αλλα για μια/ενα Σκορπιο το να ελπιζει σε κατι θετικο αποτελει υπερβαση. Συνηθως ειναι σιγουρη/ος [οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι..] :cheesy: :cheesy:
Οι πληροφοριες δοθηκαν ηδη: Μπαινει ο Διας στον Τοξοτη απο Νοεμβρη!! Ο καλοτυχος κυβερνητης σας.... τυχερα!!:bigsmile:

Μητσάκος
21-07-2006, 04:12 PM
Γιατί ελπίζεις και δεν είσαι σίγουρη;

Σορρυ για την παρεμβαση, αλλα για μια/ενα Σκορπιο το να ελπιζει σε κατι θετικο αποτελει υπερβαση. Συνηθως ειναι σιγουρη/ος [οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι..] :cheesy: :cheesy:
Οι πληροφοριες δοθηκαν ηδη: Μπαινει ο Διας στον Τοξοτη απο Νοεμβρη!! Ο καλοτυχος κυβερνητης σας.... τυχερα!!:bigsmile:[/QUOTE]

Καλά, αφού το λες...
Θα περιμένω μέχρι τότε, ξανά...

victoriageras
21-07-2006, 04:32 PM
"Κανένα έλεος για τους ηττημένους"
Κορίτσια, και εγώ Τοξότης είμαι και έχω κουδουνίσει όχι στα 2 τελευταία χρόνια, αλλά στα τελευταία 10 :mad: Δεν ξέρω αν βρίσκομαι υπό την επίδραση κάποιου συγκεκριμένου αστρολογικού φαινομένου, αλλά με πάει πολύ άσχημα και ακόμα και τώρα που γράφω κάτι στραβώνει. :pain:
Απλώς να σας πω ότι καλές είναι οι κουβέντες συμπαράστασης αλλά αν δεν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι η ζωή είναι ένα διαρκές αγγούρι δεν θα μπορέσει ποτέ να διαχειριστεί τις στραβές. Οι καλές στιγμές είναι απλώς διαλείμματα μεγάλων περιόδων με άσχημες στιγμες.
Λέτε από Σεπτέμβρη να αλλάξει κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια; :unsure:
Αγαπητε φιλε μητσακο,:bigsmile: (δεν ξερω πως να στο πω ρε παιδι μου μου φαινεσαι και λιγο νευρικος:worried: ). τον Σεπτεμβρη απ'οτι ακουσα ερχεται ο δευτερος κυκλος των εκλειψεων που μας ταρακουνησαν τον μαρτιο και οχι μονο αυτο μας επηρεαζουν στα θεματα δουλειας και σπουδων,νομιζω οτι δεν θα ειναι και το καλυτερο μας γιατι στα περιοδικα μια λενε οτι ειναι εποχη να σπινταρουμε λιγο αλλα λενε να κρυφτουμε σπιτια μας και παει λεγοντας. τωρα αν καποιος απο τους αστρολογους του σαιτ εχει την ευγενη καλοσυνη να μας διαφωτισει καλως να ορισει ο ανθρωπος(εεεεεεεεεεεεε....... .............φανταστικε κ.αστρολογε?????????:bigsmile: ))

μετα τα μεσα νοεμβριου εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα φτιαχνουν!περιμενε,προσμεν ε ελπιζε και θα δεις!!!!

φιλικα

victoriageras
21-07-2006, 04:37 PM

χωρις να κινδυνευω να φαω καμοια ιντερνετικη παντοφλα στο κεφαλι και επειδη δεν ξερω κι ολας(η μονη μου επαφη με ιχθυ ειναι με τα αδελφια μου που ειναι 4,5(αγορι και κοριτσι) αλλα αμα αρχισουν και αυτα να παραπονιουντε οτι κατι δεν παει καλα με το ζωδιο τους θ'αρχισω να το παιρνω πολυ σοβαρα το ζητημα)
τι τραβατε????:bigsmile:

Μητσάκος
21-07-2006, 04:42 PM
Αγαπητε φιλε μητσακο,:bigsmile: (δεν ξερω πως να στο πω ρε παιδι μου μου φαινεσαι και λιγο νευρικος:worried: ). τον Σεπτεμβρη απ'οτι ακουσα ερχεται ο δευτερος κυκλος των εκλειψεων που μας ταρακουνησαν τον μαρτιο και οχι μονο αυτο μας επηρεαζουν στα θεματα δουλειας και σπουδων,νομιζω οτι δεν θα ειναι και το καλυτερο μας γιατι στα περιοδικα μια λενε οτι ειναι εποχη να σπινταρουμε λιγο αλλα λενε να κρυφτουμε σπιτια μας και παει λεγοντας. τωρα αν καποιος απο τους αστρολογους του σαιτ εχει την ευγενη καλοσυνη να μας διαφωτισει καλως να ορισει ο ανθρωπος(εεεεεεεεεεεεε....... .............φανταστικε κ.αστρολογε?????????:bigsmile: ))

μετα τα μεσα νοεμβριου εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα φτιαχνουν!περιμενε,προσμεν ε ελπιζε και θα δεις!!!!

φιλικα
Δεν είμαι πάντα νευρικός, έχω και στιγμές που είμαι ήρεμος. Όταν όμως από παντού βάλλομαι με αρνητικές διαθέσεις (και δεν εννοώ την καλή σας παρέα) ίσως και να με χαρακτηρίσει κάποιος έτσι.
Όσον αφορά τον Σεπτέμβρη, αν αυτό που θα έρθει θα είναι χειρότερο από αυτό που είδα μεχρι τώρα, σε διαβεβαιώνω ότι η τρύπα που θα κρυφτώ θα έχει πολλά μέτρα βάθος :toung:

friary
21-07-2006, 04:43 PM
χωρις να κινδυνευω να φαω καμοια ιντερνετικη παντοφλα στο κεφαλι και επειδη δεν ξερω κι ολας(η μονη μου επαφη με ιχθυ ειναι με τα αδελφια μου που ειναι 4,5(αγορι και κοριτσι) αλλα αμα αρχισουν και αυτα να παραπονιουντε οτι κατι δεν παει καλα με το ζωδιο τους θ'αρχισω να το παιρνω πολυ σοβαρα το ζητημα)
τι τραβατε????:bigsmile:

Είναι βρέφη ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λίγο και θα καταλάβεις μόνη σου τι τραβάμε, οι γυναίκες. Τώρα για τους άνδρες Ιχθείς δεν παίρνω κι όρκο πως ζορίζονται. Οπως έλεγε και μια γειτόνισσα για τους άντρες, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (είναι...γεροντοκόρη αν σας λέει κάτι αυτό κι εγώ συμφωνώ με την άποψή της και μάλλον ακολουθώ τα...βήματά της :toung: )

Μητσάκος
21-07-2006, 04:47 PM
Είναι βρέφη ακόμη. Ασε να μεγαλώσουν λίγο και θα καταλάβεις μόνη σου τι τραβάμε, οι γυναίκες. Τώρα για τους άνδρες Ιχθείς δεν παίρνω κι όρκο πως ζορίζονται. Οπως έλεγε και μια γειτόνισσα για τους άντρες, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (είναι...γεροντοκόρη αν σας λέει κάτι αυτό κι εγώ συμφωνώ με την άποψή της και μάλλον ακολουθώ τα...βήματά της :toung: )

Τα γουρούνια έχουν και αυτά γένη: αρσενικό και θηλυκό :bigsmile:

antziolina
21-07-2006, 05:01 PM
έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?

victoriageras
21-07-2006, 05:19 PM
Δεν είμαι πάντα νευρικός, έχω και στιγμές που είμαι ήρεμος. Όταν όμως από παντού βάλλομαι με αρνητικές διαθέσεις (και δεν εννοώ την καλή σας παρέα) ίσως και να με χαρακτηρίσει κάποιος έτσι.
Όσον αφορά τον Σεπτέμβρη, αν αυτό που θα έρθει θα είναι χειρότερο από αυτό που είδα μεχρι τώρα, σε διαβεβαιώνω ότι η τρύπα που θα κρυφτώ θα έχει πολλά μέτρα βάθος :toung:

Να κανεις χωρο γιατι θα κατεβω και εγω!!!!!!:bigsmile:

victoriageras
21-07-2006, 05:27 PM
έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?

λυπαμαι καλη μου ειλικρινα. αυτα ειναι τα πραγματικα ασχημα περαν τις πλακας. μαλλον αυτο που ελεγε ο ελληνικος λαος ενως κακου μυρια επονται δεν ειναι και ψεμματα.
ειναι μαλλον ετσι τα πραγματα και το πεπρωμενο του καθε ανθρωπου. τι αλλο να σου πω εκτος απο το κουραγιο και οπως λενε και ολα εδω μεσα τα παιδια, τα πραγματα αργα η γρηγορα φτιαχνουν.

Μητσάκος
21-07-2006, 05:47 PM
Να κανεις χωρο γιατι θα κατεβω και εγω!!!!!!:bigsmile:
Όλοι οι καλοί χωράνε :bigsmile:

Μητσάκος
21-07-2006, 05:51 PM
λυπαμαι καλη μου ειλικρινα. αυτα ειναι τα πραγματικα ασχημα περαν τις πλακας. μαλλον αυτο που ελεγε ο ελληνικος λαος ενως κακου μυρια επονται δεν ειναι και ψεμματα.
ειναι μαλλον ετσι τα πραγματα και το πεπρωμενο του καθε ανθρωπου. τι αλλο να σου πω εκτος απο το κουραγιο και οπως λενε και ολα εδω μεσα τα παιδια, τα πραγματα αργα η γρηγορα φτιαχνουν.

Δυστυχώς δεν είναι μύρια, είναι δισεκατομμύρια :wacko:

skorpion
21-07-2006, 06:35 PM

Απ οτι βλεπω εδω μεσα αυτα που λες μαλλον για τους τοξοτες ισχυουν και ομολογω πως δεν το περιμενα. Εγω παντως οταν δεν μου συμβαινει κατι πολυ πολυ στραβο που να μ εχει πληγωσει ή κατι το οποιο θα με στεναχωρησει παραπαρα πολυ κατι που να το θεωρω πολυ σοβαρο τελοσπαντων ειμαι μες την τρελη χαρα τα μικροπροβληματα τα ξεχναω οσο πιο γρηγορα γινεται και σκεφτομαι θετικα με ενα χαμογελο να με συνοδευει και επειδη ειμαι χαμογελαστος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι μουτζουφληδες καθολου:cheesy:

victoriageras
21-07-2006, 07:06 PM
Απ οτι βλεπω εδω μεσα αυτα που λες μαλλον για τους τοξοτες ισχυουν και ομολογω πως δεν το περιμενα. Εγω παντως οταν δεν μου συμβαινει κατι πολυ πολυ στραβο που να μ εχει πληγωσει ή κατι το οποιο θα με στεναχωρησει παραπαρα πολυ κατι που να το θεωρω πολυ σοβαρο τελοσπαντων ειμαι μες την τρελη χαρα τα μικροπροβληματα τα ξεχναω οσο πιο γρηγορα γινεται και σκεφτομαι θετικα με ενα χαμογελο να με συνοδευει και επειδη ειμαι χαμογελαστος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι μουτζουφληδες καθολου:cheesy:

ελα βρε συ scorpion ανθρωποι ειναι και αυτοι οι μουρτζουφληδες!:sad2: εμενα ας πουμε μου αρεσε πολυ ο γκρινιαρης απο τα στρουμφακια!!!!και εκτος των αλλων να σου πω ο μπαμπας μου ειναι σκορπιος και αυτο που τον χαρακτηριζει ειναι οτι ειναι φοβερα προσγειωμενος και οντως δεν σκαει για μικροπραγματα(αφηνει αυτη την δουλεια σε εμενα και την μαμα μου(ταυρος ειναι με ωροσκοπο τοξοτη):bigsmile: ασε που ειναι και απο τα αγαπημενα μου ζωδια.ειμαι βλεπεις το κοριτσακι του μπαμπα!!!!:love: :embarrest

Μητσάκος
21-07-2006, 07:16 PM

Μάλλον δεν θα με θες για παρέα :sad: :embarrest

skorpion
21-07-2006, 08:20 PM
Σας θελω για παρεα ρε παιδια μπορει και να σας κολλησω οξεια χαμογελιτιδα και να σας βγει σε καλο:laugh:
Να βλεπω χαμογελαααα:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Μητσάκος
22-07-2006, 01:04 AM
Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω....

tsigana
22-07-2006, 02:05 AM
Δε ξέρω τι λετε βρε παιδια. Και γω Σκορπίος ειμαι αλλα εχει πεσει μουτζα που παει συννεφο.Η μια σφαλίαρα πισω από την αλλη. Ασε τα οικονομικα μου να πανε ολα στα κομματια (εχω και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 2ο οικο και αισθανομαι οτι αυτό δεν ειναι διολου καλο). Το αποκορυφωμα ηταν ενα τροχαίο (και δεν πηγαινε γυρευοντας) που ειχε ο αντρας μου (Σκορπιος και αυτός) με αποτέλεσμα να χασει το ενα του ποδι και με δυσκολια γλυτωσε την ζωη του (2μιση μηνες στην Κλινικη και 2 φορες εντατική και την απειλη σηψαιμιας). την ιδια μερα του ατυχηματος η μητερα μου εμπαινε για επεμβαση καρδιάς. τι επρεπε εγώ να κανω δηλαδη?
Ειμαι πιεσμενη και απογοητευμένη που στην αρχη της ζωης μου βρισκω τοσες δυσκολίες αλλα ενα μυστηριο πραγμα...ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΩ! Προσπαθω ολη αυτη την αρνητικη ενέργεια να την μετατρεψω σε κατι χρησιμο για να μην παρω τα βουνα.

Γιατι στο τέλος καθε τουνελ οσο μακρυ και να ειναι αυτο υπάρχει φως. Μονο υγεία παιδια! Και χαμόγελο

aries engineer
23-07-2006, 11:58 AM
Γιατί τέτοια μιζέρια και γκρίνια:cheesy: Μιλάτε και οι Τοξότες για αντιξοότητες?Ε άμα ειστε στη πρίζα συνέχεια πως να μην παθαίνετε αναποδιές:toung: Όλη την μέρα στο σούρτα φέρτα:toung: Μόνο για μπάνιο και για ύπνο πάτε σπίτι:laugh: Σε ενα μέρος να κάτσετε δεν μπορείτε...Έχω μία φίλη Τοξοτίνα...χαχαχχ στο χαμό αυτο το παιδί.Πριν ερθει σπιτι μου κρύβω τις πορσελάνες.:laugh:

Alien1
23-07-2006, 02:46 PM
Aμα παροπονιουνται οι Τοξοτες

τι να πουν και οι Σκορπιοι(και ας εχουν τον Δια) και οι Ταυροι που περνανε τα χειροτερα τα τελευταια χρονια

Απο την μια αναποδια στην αλλη σε ολους τους τομεις

Alkis-Skorpion
23-07-2006, 06:42 PM
Aμα παροπονιουνται οι Τοξοτες

τι να πουν και οι Σκορπιοι(και ας εχουν τον Δια) και οι Ταυροι που περνανε τα χειροτερα τα τελευταια χρονια

Απο την μια αναποδια στην αλλη σε ολους τους τομεις

Οι σκορπιοί δεν μασάνε για να παραπονεθούν :dizzy: (ο δίας σπάνια άγγιξε ηλιακό ζώδιο και λειτούργησε θετικά εδώ που τα λέμε) αντίθετα διόγκωσε ότι βρήκε. Να υποθέσω ότι σου τετραγωνίζει ο άρης τον ήλιο σου ή έχεις κανα ουρανό ή ερμή στο σκορπιό;

Alien1
23-07-2006, 10:16 PM
Eιμαι Σκορπιος του Τριτου Δεκαημερου οποτε με αγγιξε ως ενα ποσοστο
παραπανω λεπτομερειες για μενα βεβαια δεν εχω ψαξει

moutro28
23-07-2006, 10:38 PM
Αγαπητοί φίλοι.
Τα τελευταία δέκα χρόνια διάβαζα: "Μπορεί να σας ταλαιπώρησε το 2000, όμως το 2001 είναι οι χρονιά σας". Στο τέλος του 2001: "Το 2001 σας άλλαξε τα ... φώτα όμως το 2002 ποιός σας πιάνει".
Παρ' όλα αυτά εγώ κυκλοφορώ με τη μούτζα πάνω από το κεφάλι. Μια έφταιγε ο Κρόνος που έκλεινε τον κύκλο των 29 χρόνων, την άλλη το γεγονός ότι ο Κρόνος ήταν στον Καρκίνο, δηλαδή τον είχα απέναντι.
"Ο Κρόνος είναι δάσκαλος". Και εγώ τι είμαι ανεπίδευτη μαθήσεως; Τον έχω στο κεφάλι μου από την μέρα που γεννήθηκα. ΕΛΕΟΣ!

Μητσάκος
24-07-2006, 06:01 PM
[QUOTE=moutro28]Αγαπητοί φίλοι.
Τα τελευταία δέκα χρόνια διάβαζα: "Μπορεί να σας ταλαιπώρησε το 2000, όμως το 2001 είναι οι χρονιά σας". Στο τέλος του 2001: "Το 2001 σας άλλαξε τα ... φώτα όμως το 2002 ποιός σας πιάνει".
QUOTE]
Αυτά τα γράφουν στα περιοδικά και στι ς εφημερίδες που έχουν την αστρολογία τσόντα, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Σιγά μην ενδιαφερθεί η οποιαδήποτε φίρμα που πουλάει μούρη στην τιβι για σε΄να και για μένα. Γεγονός είναι ότι μούνντζες τρώγαμε και θα τρώμε. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάμε και αν απαντάμε σε αυτές. (Οι τοξότες φαντάζομαι με καλή διάθεση :banana :banana :banana :w00t: :banana :w00t: :banana )

moutro28
24-07-2006, 07:26 PM
[quote=moutro28]Αγαπητοί φίλοι.
QUOTE]
Αυτά τα γράφουν στα περιοδικά και στι ς εφημερίδες που έχουν την αστρολογία τσόντα, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Σιγά μην ενδιαφερθεί η οποιαδήποτε φίρμα που πουλάει μούρη στην τιβι για σε΄να και για μένα. Γεγονός είναι ότι μούνντζες τρώγαμε και θα τρώμε. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάμε και αν απαντάμε σε αυτές. (Οι τοξότες φαντάζομαι με καλή διάθεση :banana :banana :banana :w00t: :banana :w00t: :banana )

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ τις μούτζες τις αντιμετωπίζω με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πείσμα.

*Astropeleki*
24-07-2006, 09:18 PM
Έτσι πρέπει αγαπημένα μου Τοξοτάκια! Αντίσταση στο κατεστημένο με την καλή σας διάθεση....ότι και να γίνει εσείς τα καταφέρνετε ;)

moutro28
24-07-2006, 10:58 PM
Έτσι πρέπει αγαπημένα μου Τοξοτάκια! Αντίσταση στο κατεστημένο με την καλή σας διάθεση....ότι και να γίνει εσείς τα καταφέρνετε ;)

Εγώ Αιγόκερως είμαι, αλλά με ερμή, αφροδίτη σε τοξότη, ωροσκόπο κριό και πεισματάρη Αρη να κατοικοεδρεύει στον Σκορπίο ...

victoriageras
28-07-2006, 02:03 PM
άρα να πω στην μάνα μου να μην ανυσηχεί και ότι το κακό δεν είναι μόνο με εμένα!!!!:nuts: Δεν το ήξερα ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου μας. από πολύ μικρή αυτό κάνω. Δεν αντέχω μέσα στο σπίτι πνίγομαι!!!!!:wacko: Λογικό?σε οποιοδήποτε σπίτι και να είμαι!!!
Βρε παιδία ναι μιλάμε και εμείς οι τοξότες γιατί παντού υπ΄ραρχουν σκηνικά ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και κα΄λύτερα και μόλις ανοίξεις το ζωδιό του τοξότη τον τελευταίο καιρό, λέει<<παιδία κουράγιο ναι μεν τα πράγματα βελτιώνονται αλλά προσοχή εδώ, προσοχή εκεί,αλλά παρ'όλα αυτά όλα πάνε μια χαρούλα !>>δηλαδή άν έχεις γλιτώσει να δημιουργήσεις κατά λάθος μια πυρινική βόμβα με το ασετόν και το βαμβάκι :suspiciou και δεν σου σκάσει στην μούρη ξαφνικά ε τότε μάλλον καλά πάνε τα πράγματα!!!!!:bigsmile:

giorgosb71
09-10-2006, 05:55 PM
άρα να πω στην μάνα μου να μην ανυσηχεί και ότι το κακό δεν είναι μόνο με εμένα!!!!:nuts: Δεν το ήξερα ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου μας. από πολύ μικρή αυτό κάνω. Δεν αντέχω μέσα στο σπίτι πνίγομαι!!!!!:wacko: Λογικό?σε οποιοδήποτε σπίτι και να είμαι!!!
Βρε παιδία ναι μιλάμε και εμείς οι τοξότες γιατί παντού υπ΄ραρχουν σκηνικά ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα και κα΄λύτερα και μόλις ανοίξεις το ζωδιό του τοξότη τον τελευταίο καιρό, λέει<<παιδία κουράγιο ναι μεν τα πράγματα βελτιώνονται αλλά προσοχή εδώ, προσοχή εκεί,αλλά παρ'όλα αυτά όλα πάνε μια χαρούλα !>>δηλαδή άν έχεις γλιτώσει να δημιουργήσεις κατά λάθος μια πυρινική βόμβα με το ασετόν και το βαμβάκι :suspiciou και δεν σου σκάσει στην μούρη ξαφνικά ε τότε μάλλον καλά πάνε τα πράγματα!!!!!:bigsmile:

Ναι ενώ οι Ταύροι και οι Λέοντες περνάνε ζάχαρη αυτόν τον καιρό .