PDA

View Full Version : Προσωπικές συζητήσεις.



Αγγελικη
19-07-2006, 03:36 AM
Για ηρεμησε κοριτσι μου!!
Τα οποια ψυχολογικα σου και αποριες για την σχεση που δεν σου καθεται, προσπαθησε να τα μεταφερεις καπου αλλου και οχι σε αυτην την ιστοσελιδα. Υπαρχουν και αλλες που ανεχονται την οποιαδηποτε κουλαμαρα δημοσιευτει.
Για ηρεμησε και βαλε και το μυαλο σου να σκεφτει...
Κατεβασε τους τονους...
Και αυτο δεν ειναι παρακληση...

Fotini Christodoulou
19-07-2006, 08:57 AM
Η ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα αγαπητά μας μέλη είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει το φόρουμ.Παρακαλώ όμως να μεινουμε στην ανταλλαγή απόψεων χωρίς να καταλήγουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Στο δια ταύτα.
Θεωρώ πως όλα τα συστήματα έχουν να προσφέρουν ένα λιθαράκι ώστε να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί ένα άτομο ή ενα ζευγάρι.
Επιπλέον προσωπικά αποφευγω να μένω μόνο σε μία πηγή πληροφοριών είτε πρόκειται για βιβλίο,είτε για συγγραφέα κτλ καθώς πιστευω πως σε μία τέχνη όπως η αστρολογία,η οποία εξελλίσεται ακόμη,πρεπει να χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα τα οποια βρισκονται στην διάθεσή μας.
Επομένως όχι μόνο δεν απορριπτω το συνθετο ή οποιοδήποτε άλλο συστημα ,αλλά θεωρώ απαραίτητο για έναν επαγγελματία όταν του ζητηθεί αναλυση συναστρίας να εξετάσει και με σύνθετο και με όποιο άλλο συστημα προσφέρεται την φύση της σχέσης.

Φιλικά,
Φωτεινή

Κασσιόπη
20-07-2006, 08:04 AM
Για ηρεμησε κοριτσι μου!!
Τα οποια ψυχολογικα σου και αποριες για την σχεση που δεν σου καθεται, προσπαθησε να τα μεταφερεις καπου αλλου και οχι σε αυτην την ιστοσελιδα. Υπαρχουν και αλλες που ανεχονται την οποιαδηποτε κουλαμαρα δημοσιευτει.
Για ηρεμησε και βαλε και το μυαλο σου να σκεφτει...
Κατεβασε τους τονους...
Και αυτο δεν ειναι παρακληση...

Απάντηση προς Αγγελική:

Πρώτον, τις συστάσεις περί ηρεμίας να μην τις απευθύνεις προς το άτομό μου. Είναι οφθαλμοφανές ποιος οφείλει να ηρεμήσει και να κατεβάσει τους τόνους, όπως και να σταματήσει να προκαλεί σε κάθε ευκαιρία τον συνομιλητή του, μόνο και μόνο επειδή διαφωνεί μαζί του πάνω σε κάποιο θέμα.

Δεύτερον, όσον αφορά τις αχαρακτήριστες δηλώσεις σχετικά με τη ψυχολογική μου συγκρότηση και την αισθηματική μου ζωή, πολύ απλά δεν σου επιτρέπω τέτοιου είδους σχόλια! Ούτε σε σένα, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο. Το ίδιο ισχύει και για τις προτροπές σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της σκέψης μου.

Για τις σχετικά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θέσεις θα αναφερθώ παρακάτω, καθώς εδώ πλέον το ζήτημα δεν αφορά μόνο αμφοτέρους.

Τέλος, όσον αφορά τις διαγραφόμενες απειλές, πολύ απλά να τις εκτοξεύεις αλλού. Σε μένα τέτοιες κινήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα.

Αυτά ως προς το προσωπό σου.

Από εκεί και πέρα, επειδή η τελευταία αυτή δημοσίευση - που δεν υπογράφεται από κάποιο απλό μέλος - εμπεριέχει σαφείς προσβλητικές αναφορές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο της προσωπικής αντιπαράθεσης, θίγουν το ζήτημα της αρμόζουσας συμπεριφοράς όπως ορίζεται από τους κανόνες της ιστοσελίδας και επιλέγεται να διατυπώνονται με φρασεολογία που παραπέμπει σε συνήθεις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, δεν μπορώ παρά να θεωρήσω ότι αποτελούν κοινή θέση της ομάδας των υπευθύνων της ιστοσελίδας απέναντί μου.

Φυσικά , κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να πω ότι αποδέχομαι τη θέση αυτή και θα παρακαλούσα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου και να διαγραφούν τα προσωπικά μου δεδομένα από τη βάση της ιστοσελίδας σας.

Επίσης, επειδή από δημοσιεύσεις σε άλλη θεματική ενότητα πρόσεξα πως υφίσταται μια παρασκηνιακή διαμάχη μεταξύ αστρολόγων - συνεργατών του φόρουμ και εξωτερικών προσώπων, να τονίσω πως δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτή.

Βρήκα τη σελίδα μέσω των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου στο πλαίσιο αναζήτησης ελληνικών άρθρων σχετικά με την αστρολογία και , πολύ απλά, αποφάσισα να συμμετάσχω.

Όσον αφορά τώρα τους υπαινιγμούς για προσπάθεια αλλοίωσης αστρολογικών τεχνικών έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις δικές μου προσωπικές περιπτώσεις, έχω να απαντήσω πως η στάση μου απέναντι σε όλα τα ζητήματα καθορίζεται βάσει συγκεκριμένης κοσμοθεωρίας που , δυστυχώς ή ευτυχώς , δεν συγκρίνεται ούτε επηρεάζεται η δυναμική της από την αστρολογία. Πολύ περισσότερο δε από μεμονωμένες τεχνικές της όπως το Σύνθετο Ωροσκόπιο ή ότι άλλο.

Τέλος, αν και δεν είναι η κατάλληλη θέση γι'αυτό, να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος Vassilis13 για την ευγένεια, την καλή του διάθεση και την παράθεση των γνώσεών του.

Ευχαριστώ.

Αργυρώ Παπαδημητρίου

ScP
20-07-2006, 10:19 AM
Ναι ήταν αναμενόμενη η δημιουργία εντυπώσεων. Όσο φυσικά το myhoroscope ανεβάζει την επισκεψιμότητα όσο η πρόκληση ενδιαφέροντος νέων συνεργατών αυξάνει όσο σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν νέα αστρολογικά φόρα και ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν την αστρολογία.

Και βεβαίως δεν είναι τυχαίο ίσως ότι το myhoroscope βάλλεται από 2 άλλες σελίδες αστρολόγων αυτή τη χρονική περίοδο. Βάλλονται οι αστρολόγοι του, βάλλονται τα μέλη του και σαφώς ο ιδιοκτήτης τους. Είναι δε τόσο δημοκρατικός ο τρόπος λειτουργίας των άλλων προσωπικών ιστοσελίδων που δεν επιτρέπουν ανταπάντηση.

Και ένα άλλο τυχαίο γεγονός. 2 μέλη που μέχρι σήμερα ζήτησαν ανενεργοποίηση λογιαριασμού εμφανίστηκαν να παραφράζουν τα άρθρα του δικού μας κ. Παίζη προβάλλοντάς τα ως δικά τους σε ελληνική ιστοσελίδα.

Συνεχίζεται....

Βασιλης Παπαδολιας
20-07-2006, 10:23 AM
Η γνώμη μου είναι ότι δημιουργούνται προσωπικές αντιπαραθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος...

Οι αιρετικές απόψεις πιστεύω είναι χρήσιμες στο διάλογο από τη στιγμή που βλέπει κανείς ότι αυτός που τις υποστηρίζει έχει διαβάσει κάποια πράγματα και δεν είναι άσχετος. Εάν οι απόψεις αυτές δε συμβαδίζουν με την καθιερωμένη αστρολογία μπορεί κανείς να τις αντικρούσει με επιχειρήματα και σε κάθε περίπτωση είναι προς όφελος της εξέλιξης της αστρολογίας το να δίνει χώρο στην ανάπτυξη τους.

Το συγκεκριμένο μέλος που εξέφρασε αυτές τις απόψεις φρόντισε πολύ επιμελημένα και τις παρουσίασε με επιχειρήματα και τα έθεσε στην κρίση μας χωρίς σε καμία περίπτωση ο τόνος της επιχειρηματολογίας του δεν έγινε επιθετικός ή προσωπικός. Μπορεί να κατέδειξε επιμονή ή ακόμη και πείσμα στην υποστήριξη των απόψεων του, αλλά δε νομίζω ότι είναι χρήσιμο να τιμωρεί κανείς κάποιον επειδή κάνει αυτό που οι ξένοι λένε speaks his own mind...

Οι αντιπαραθέσεις αυτές όπως και εκείνες που αναφέρθηκαν σε άλλο topic μεταξύ αστρολόγων μόνο κακό κάνουν στη σελίδα... Κατανοώ βεβαίως - και μετά από προσωπικά μηνύματα που έχω ανταλλάξει με μέλη της ομάδας του site - ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες επιβίωσης της προσπάθειας που επιβάλλουν συγκεκριμένες κινήσεις αυτοπροστασίας, αλλά η εντύπωση που δίνεται σε μέλη που ήρθαν εδώ να πουν τις απόψεις τους - έστω και αιρετικές - με ανοικτό μυαλό είναι πολύ άσχημη...

Αυτά θα ήθελα να τα πω σαν προσωπική κατάθεση... Ελπίζω να είναι το τελευταίο topic που αισθάνομαι τόσο άσχημα με προσωπικές αντιπαραθέσεις...

Φιλικά
Βασίλης

ScP
20-07-2006, 10:34 AM
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να βοηθήσω τη σκέψη κάποιων ανθρώπων εκφράζεται μόνο από τα άτομα που ανοίκουν στην επίσημο ομάδα της http://myhoroscope.gr/showgroups.php
Η εκ του πονηρού ή αφελούς συσχετίσεις με άλλα πρόσωπα επιβεβαιώνει κάποια πράγματα.

Και αγαπητέ μου Βασίλη το μόνο κακό που μπορεί να συμβεί στη συγκεκριμένη σελίδα είναι να αποκαλυφθούν επιτέλους κάποια πράγματα ενορχηστρωμένης προσπάθειας διαφόρων που μέσα στα μάτια των ανθρώπων βλέπουν το σύμβολο του ευρώ και όχι την ψυχή.

Βασιλης Παπαδολιας
20-07-2006, 10:58 AM
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να βοηθήσω τη σκέψη κάποιων ανθρώπων εκφράζεται μόνο από τα άτομα που ανοίκουν στην επίσημο ομάδα της http://myhoroscope.gr/showgroups.php
Η εκ του πονηρού ή αφελούς συσχετίσεις με άλλα πρόσωπα επιβεβαιώνει κάποια πράγματα.

Και αγαπητέ μου Βασίλη το μόνο κακό που μπορεί να συμβεί στη συγκεκριμένη σελίδα είναι να αποκαλυφθούν επιτέλους κάποια πράγματα ενορχηστρωμένης προσπάθειας διαφόρων που μέσα στα μάτια των ανθρώπων βλέπουν το σύμβολο του ευρώ και όχι την ψυχή.

Σωκράτη (και με συγχωρείς για τον ενικό) ας μη βλέπουμε σε όλα θεωρίες συνομωσίας. Σίγουρα κάποιοι σας επιτίθενται, αλλά πρέπει εκ των προτέρων να θεωρούμε ότι όποιος εκφράζει αιρετικές απόψεις σας επιτίθεται; Και πώς θα αντιμετωπίσει ένα νέο μέλος που δεν ξέρει ακόμη πρόσωπα και πράγματα ένα άλλο μέλος που έχει τόνο πειρακτικό ή έχει τη συνήθεια να λέει τα σύκα σύκα και μάλιστα δίνει προσωπικό τόνο στα γραφόμενα (απευθύνεται με το εσύ...
Εγώ επέλεξα να μην απαντώ... Άλλοι δεν επιλέγουν το ίδιο... Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... Κι όταν βλέπει το νέο μέλος ότι υπάρχει μία σχετική ελευθερία σε τέτοιους τρόπους έκφρασης που γίνεται ανεκτή από τη σελίδα παρά το ότι στους κανόνες του site απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις δε θα πρέπει να προβληματιστεί για δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Δεν ξέρω, ίσως να ενοχλώ κι εγώ που τα λέω αυτά έτσι μέσα στο topic αντί να σου τα στείλω με κάποιο PM, αλλά είναι μία κατάσταση που πιστεύω πρέπει να μας προβληματίσει όλους... Για το καλό του διαλόγου.. που με τη σελίδα σας υποστηρίζετε κατά τα άλλα πάρα πολύ καλά...

Σε κάθε περίπτωση μη θεωρήσεις ότι σας απευθύνω κάποια κατηγορία. Εγώ επέλεξα να μείνω στη σελίδα, παρά τις δυσκολίες, γιατί και μες από αυτές κανείς μπορεί να κάνει διάλογο και να περάσει μηνύματα... κι επειδή δεν πίστεψα ποτέ μου ότι η ζωή είναι τέλεια... απλά με απογοητεύει ότι άνθρωποι καλλιεργημένοι όπως η Κασσιόπη χάνονται από το τραπέζι του διαλόγου επειδή ανταλλάχτηκαν πέντε φράσεις εκτός ελέγχου... Κατά τα λοιπά η ζωή συνεχίζεται...

Φιλικά
Βασίλης

ScP
20-07-2006, 11:25 AM
Όχι Βασίλη δεν βλέπω -προσωπικά- παντού συνομωσίες. Βλέπω και έχω και ντοκουμέντα που αναγκαστικά πλέον θα τα εμφανίσω από μικρή μερίδα αστρολόγων και αστρολογίσκων και φίλων αυτών.
Η απαράδεκτη στάση της Αγγελικής που δεν είναι στην επίσημη ομάδα και όχι παρέα του myhoroscope τιμωρήθηκε με αποκλεισμό γιατί το έχει ξανακάνει και αγνόησε τις συστάσεις και τις ευγενικές προσεγγίσεις που δεν έλλαβε σοβαρά υπόψην.
Εδώ μέσα δεν καλύπτεται κανείς. Η "δικαιοσύνη" αποδίδεται σε όλα τα κλιμάκια.
ΞΑΝΑΘΥΜΗΖΩ ότι δεν έχω διστάσει να διαγράψω λογαριασμούς αστρολόγων όταν προσέβαλαν μέλη μας ή εμένα ή κάποιους συνεργάτες μου.

Το εάν η αγαπητή Κασσιόπη επιλέγει αδρανοποίηση λογαρισμού αυτό είναι δικαίωμά της και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις επόμενες 7 ημέρες.
Το εάν δεν το ζητάει μέσω της σωστού οδού που είναι προσωπική επικοινωνία με τον διαχειριστή αλλά το πράττει δημόσια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Το ότι η χρονική στιγμή που παρείτσες αστρολόγων βάλλουν πανεπιστημιακούς συνεργάτες μου όχι μέσα εδώ αλλά κιτρινιστικά χωρίς δυνατότητα αντιλόγου παραπέμπει στο Ευαγγέλιο του Ιούδα και τέλος διάβασε προσεκτικά το μήνυμα της φίλης μας. Και ένα παιδάκι ξεχωρίζει ότι το "πρόβλημα" δεν εντοπίζεται στην προσβλητική διάθεση της Αγγελικής αλλά και σε 2 άλλα σημεία εξόφθαλμα.

Βασιλης Παπαδολιας
20-07-2006, 11:41 AM
Όχι Βασίλη δεν βλέπω -προσωπικά- παντού συνομωσίες. Βλέπω και έχω και ντοκουμέντα που αναγκαστικά πλέον θα τα εμφανίσω από μικρή μερίδα αστρολόγων και αστρολογίσκων και φίλων αυτών.
Η απαράδεκτη στάση της Αγγελικής που δεν είναι στην επίσημη ομάδα και όχι παρέα του myhoroscope τιμωρήθηκε με αποκλεισμό γιατί το έχει ξανακάνει και αγνόησε τις συστάσεις και τις ευγενικές προσεγγίσεις που δεν έλλαβε σοβαρά υπόψην.
Εδώ μέσα δεν καλύπτεται κανείς. Η "δικαιοσύνη" αποδίδεται σε όλα τα κλιμάκια.
ΞΑΝΑΘΥΜΗΖΩ ότι δεν έχω διστάσει να διαγράψω λογαριασμούς αστρολόγων όταν προσέβαλαν μέλη μας ή εμένα ή κάποιους συνεργάτες μου.

Το εάν η αγαπητή Κασσιόπη επιλέγει αδρανοποίηση λογαρισμού αυτό είναι δικαίωμά της και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις επόμενες 7 ημέρες.
Το εάν δεν το ζητάει μέσω της σωστού οδού που είναι προσωπική επικοινωνία με τον διαχειριστή αλλά το πράττει δημόσια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Το ότι η χρονική στιγμή που παρείτσες αστρολόγων βάλλουν πανεπιστημιακούς συνεργάτες μου όχι μέσα εδώ αλλά κιτρινιστικά χωρίς δυνατότητα αντιλόγου παραπέμπει στο Ευαγγέλιο του Ιούδα και τέλος διάβασε προσεκτικά το μήνυμα της φίλης μας. Και ένα παιδάκι ξεχωρίζει ότι το "πρόβλημα" δεν εντοπίζεται στην προσβλητική διάθεση της Αγγελικής αλλά και σε 2 άλλα σημεία εξόφθαλμα.

Ok, πιθανόν να έχεις δίκιο, Σωκράτη, εγώ απλά μίλησα γι' αυτά που μπορούσα να δω... Σ' ευχαριστώ για τις εξηγήσεις...

skorpion
20-07-2006, 04:39 PM
Προταση μου ειναι να συγχωρησουμε την Αγγελικη:love: , που τη συμπαθω ιδιαιτερα, παρ ολο που πιστευω οτι ο τροπος και η αντιμετωπιση της δεν ηταν σωστος και καποιες φορες γινεται καπως επιθετικη .Ειναι το πιο ενεργο μελος και πιστευω οτι προσφερει πολλα στο σαιτ και της ανηκει δικαιωματικα μια δευτερη ευκαιρια.Επισης προτεινω στην Κασσιοπη να το ξανασκεφτει γιατι αν ο πραγματικος λογος που διαγραφτηκε ηταν μονο αυτος που ανεφερε τοτε θα καταλαβε οτι τελικα δεν ειναι ετσι και οτι το σαιτ δεν μεροληπτει.Αυτη ειναι η δικη μου αποψη:embarrest

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

ScP
20-07-2006, 04:52 PM
Αγαπητή skorpion
Το μέλος του myhoroscope Κασσιοπη ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ.
Ζήτησε ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ διαγραφή/αδρανοποίηση του λογαριασμού της. Φυσικά όταν διαβάσει το κείμενο της διαδικασίας και υποβάλλει σωστά το αίτημα θα γίνει αποδεκτό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εντυπώσεων ;)

skorpion
20-07-2006, 04:54 PM
Οχι το καταλαβα αυτο απλα της ειπα να το ξανασκεφτει γιατι μπορει να ηταν απλως μια παροορμητικη αντιδραση

astral_dreamer
21-07-2006, 12:40 AM
Αν κ δεν γνωριζω το θεμα, θα συμφωνησω με την Scorpion στο να δωθει μια ακομα ευκαιρια στην Αγγελικη.. Ξερουμε το υφος της αλλα πιστευω οτι κατα βαθος η εριστικοτητα αυτη δεν ειναι θεμα κακιας.. Επισης, εχει βοηθησει πολυ το site πιστευω. Απλα καταθετω τη γνωμη μου

Κασσιόπη
22-07-2006, 01:13 AM
Όχι Βασίλη δεν βλέπω -προσωπικά- παντού συνομωσίες. Βλέπω και έχω και ντοκουμέντα που αναγκαστικά πλέον θα τα εμφανίσω από μικρή μερίδα αστρολόγων και αστρολογίσκων και φίλων αυτών.
Η απαράδεκτη στάση της Αγγελικής που δεν είναι στην επίσημη ομάδα και όχι παρέα του myhoroscope τιμωρήθηκε με αποκλεισμό γιατί το έχει ξανακάνει και αγνόησε τις συστάσεις και τις ευγενικές προσεγγίσεις που δεν έλλαβε σοβαρά υπόψην.
Εδώ μέσα δεν καλύπτεται κανείς. Η "δικαιοσύνη" αποδίδεται σε όλα τα κλιμάκια.
ΞΑΝΑΘΥΜΗΖΩ ότι δεν έχω διστάσει να διαγράψω λογαριασμούς αστρολόγων όταν προσέβαλαν μέλη μας ή εμένα ή κάποιους συνεργάτες μου.

Το εάν η αγαπητή Κασσιόπη επιλέγει αδρανοποίηση λογαρισμού αυτό είναι δικαίωμά της και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις επόμενες 7 ημέρες.
Το εάν δεν το ζητάει μέσω της σωστού οδού που είναι προσωπική επικοινωνία με τον διαχειριστή αλλά το πράττει δημόσια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Το ότι η χρονική στιγμή που παρείτσες αστρολόγων βάλλουν πανεπιστημιακούς συνεργάτες μου όχι μέσα εδώ αλλά κιτρινιστικά χωρίς δυνατότητα αντιλόγου παραπέμπει στο Ευαγγέλιο του Ιούδα και τέλος διάβασε προσεκτικά το μήνυμα της φίλης μας. Και ένα παιδάκι ξεχωρίζει ότι το "πρόβλημα" δεν εντοπίζεται στην προσβλητική διάθεση της Αγγελικής αλλά και σε 2 άλλα σημεία εξόφθαλμα.

Θα ξεκινήσω από το τέλος. Φυσικά και το πρόβλημά μου - με εισαγωγικά ή χωρίς - δεν εντοπίζεται στη προσβλητική διάθεση του μέλους Αγγελική. Θα μπορούσα να σταματήσω να της απαντώ σε οποιαδήποτε δημοσίευσή της είχε αποδέκτη το άτομό μου, μέχρις ώτου να ανακαλέσει τις όποιες προσβολές είχε εκτοξεύσει εναντίον μου.

Και αυτό είχα σκοπό να πράξω, προτού δω τη δημοσίευση όπου το συγκεκριμένο μέλος, με την ιδιότητα του ανήκοντος στο προσωπικό, συνέχισε να με προσβάλει.

Και νομίζω πως ξεκαθάρισα από την αρχή πως αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ απενεργοποίηση λογαριασμού. Όχι η προσωπική αντιπαράθεση με ένα μέλος, αλλά το ότι έτσι όπως τέθηκε το ζήτημα, η ομάδα υπευθύνων της ιστοσελίδας μιλούσε μέσω του μέλους αυτού. Επομένως, η όποιας μορφής "συνεργασία" μου με τη συγκεκριμένη ομάδα, προφανώς δε θα μπορούσε να υφίσταται.

Το αν ήταν εν τέλει στη δικαιοδοσία του μέλους να μιλήσει έτσι εξ ονόματος του προσωπικού, δεν θεωρώ πως επαφίετο σε μένα να το διερευνήσω.

Όσο για το αν έπρεπε να απευθυνθώ στο διαχειριστή για την απενεργοποίηση του λογαριασμού, έχω να απαντήσω πως όταν θίγομαι δημόσια, απαντάω δημόσια. Δεν σκοπεύω να συμπεριφερθώ σαν άνθρωπος που έχει να κρύψει κάτι.

Βάσει αυτού, ζητάω να μάθω ποια είναι τα 2 εξόφθαλμα σημεία της δημοσίευσής μου, που ωθούν σας να αναρωτιέστε για το γνήσιο του περιεχομένου των δηλώσεών μου. Είμαι πρόθυμη να απαντήσω στις όποιες καλοπροαίρετες απορίες οποιουδήποτε. Ευελπιστώ επίσης πως πρόκειται για τέτοιες, και όχι για συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις. Και όπως βλέπετε, ότι δηλώνω, το δηλώνω επώνυμα.

Όσον αφορά τώρα το μέλος Αγγελική, προσωπικά δεν νιώθω ιδιαίτερα ευχάριστα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η θέση μου ήταν να ανακαλέσει τις προσβολές για την προσωπική μου ζωή και τη διαστρέβλωση των λόγων μου σχετικά με το όνομα του κυρίου Χρυσοστόμου.

Περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ.

Αργυρώ Παπαδημητρίου

Κασσιόπη
22-07-2006, 01:18 AM
Οχι το καταλαβα αυτο απλα της ειπα να το ξανασκεφτει γιατι μπορει να ηταν απλως μια παροορμητικη αντιδραση

skorpion, σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση απέναντί μου. Έχω ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο θέλησα να απενεργοποίησω τον λογαριασμό μου. Εαν προκύψει ότι δεν υφίσταται τέτοιος, σαφώς και δε θα το πράξω.

Να είσαι καλά. :)

Κασσιόπη
22-07-2006, 01:23 AM
Vassilis13, για πολλοστή φορά, σ'ευχαριστώ. :)

Dell Piero
22-07-2006, 09:18 AM
Θα ξεκινήσω από το τέλος. Φυσικά και το πρόβλημά μου - με εισαγωγικά ή χωρίς - δεν εντοπίζεται στη προσβλητική διάθεση του μέλους Αγγελική. Θα μπορούσα να σταματήσω να της απαντώ σε οποιαδήποτε δημοσίευσή της είχε αποδέκτη το άτομό μου, μέχρις ώτου να ανακαλέσει τις όποιες προσβολές είχε εκτοξεύσει εναντίον μου.

Και αυτό είχα σκοπό να πράξω, προτού δω τη δημοσίευση όπου το συγκεκριμένο μέλος, με την ιδιότητα του ανήκοντος στο προσωπικό, συνέχισε να με προσβάλει.

Και νομίζω πως ξεκαθάρισα από την αρχή πως αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ απενεργοποίηση λογαριασμού. Όχι η προσωπική αντιπαράθεση με ένα μέλος, αλλά το ότι έτσι όπως τέθηκε το ζήτημα, η ομάδα υπευθύνων της ιστοσελίδας μιλούσε μέσω του μέλους αυτού. Επομένως, η όποιας μορφής "συνεργασία" μου με τη συγκεκριμένη ομάδα, προφανώς δε θα μπορούσε να υφίσταται.

Το αν ήταν εν τέλει στη δικαιοδοσία του μέλους να μιλήσει έτσι εξ ονόματος του προσωπικού, δεν θεωρώ πως επαφίετο σε μένα να το διερευνήσω.

Όσο για το αν έπρεπε να απευθυνθώ στο διαχειριστή για την απενεργοποίηση του λογαριασμού, έχω να απαντήσω πως όταν θίγομαι δημόσια, απαντάω δημόσια. Δεν σκοπεύω να συμπεριφερθώ σαν άνθρωπος που έχει να κρύψει κάτι.

Βάσει αυτού, ζητάω να μάθω ποια είναι τα 2 εξόφθαλμα σημεία της δημοσίευσής μου, που ωθούν σας να αναρωτιέστε για το γνήσιο του περιεχομένου των δηλώσεών μου. Είμαι πρόθυμη να απαντήσω στις όποιες καλοπροαίρετες απορίες οποιουδήποτε. Ευελπιστώ επίσης πως πρόκειται για τέτοιες, και όχι για συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις. Και όπως βλέπετε, ότι δηλώνω, το δηλώνω επώνυμα.

Όσον αφορά τώρα το μέλος Αγγελική, προσωπικά δεν νιώθω ιδιαίτερα ευχάριστα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η θέση μου ήταν να ανακαλέσει τις προσβολές για την προσωπική μου ζωή και τη διαστρέβλωση των λόγων μου σχετικά με το όνομα του κυρίου Χρυσοστόμου.

Περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ.

Αργυρώ Παπαδημητρίου

Γεια σας
Η διαδικασία έχει ως εξής: Αν υπάρχει παράπονο για κακή χρήση του φόρουμ όπως η μη πρέπουσα συμπεριφορά μέλους, ή μη ορθή διαχειριστική λειτουργία υπεύθυνοι ως προς λύση είναι ΜΟΝΟ οι διαχειριστές και ο ιδιοκτήτης. Η διαδικασία ακολουθήθηκε σωστά. Η Αγγελική ενημερώθηκε από διαχειριστή σε προσωπικό μήνυμα ότι το «παρατραβάει». Η δεύτερη σύσταση έγινε δημόσια από το μέλος της ομάδας διαχείρισης roadrunner και ενημερώθηκε ο διαχειριστής ο οποίος έχει και τον τελικό λόγο.
Οι όροι χρήσης και οι όροι περί προσωπικών δεδομένων ρητά αναφέρουν ότι προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις είτε μέλος προς μέλος με προσωπικά είτε αναφορά παράβασης. Δεν αναφέρουν ούτε «αντιδικία» ούτε αυτοδικία». Τον άχαρο ρόλο των «κατασταλτικών» μηχανισμών τον εξασκούν ορισμένοι από εμάς. Τους όρους μιας σωστά δομημένης κοινότητας τους οποίους και αποδεχόμαστε κατά την εγγραφή μας οφείλουμε να διαβάζουμε προσεκτικά.
Όποιο μέλος δικαίως ή αδίκως πιστεύει ότι θίγεται ακολουθεί τις διαδικασίες. Θέλετε αδρανοποίηση λογαριασμού να το πράξετε αφού διαβάσετε τους όρους. Έχετε θιχτεί; Ζητήστε παρέμβαση των αρμοδίων.
Ο ιδιοκτήτης ξεκάθαρα αναφέρει ότι οι φέροντες status Ειδικός Συνεργάτης δεν εκπροσωπούν το myhoroscope. Παραθέτει και τον σύνδεσμο όπου αναγράφονται οι ομάδες διαχείρισης, κειμενογράφων, αστρολόγων και σύνταξης οι οποίες φυσικά είναι πρώτα μέλη και κατόπιν μέλη «ειδικής» ομάδας και έτσι αντιμετωπίζονται.
Η Αγγελική αγνόησε διπλή σύσταση και φυσικά έθεσε εαυτόν στην ορθή και έμπειρη κρίση του γενικού διαχειριστή και ιδιοκτήτη που πραγματικά της «χαρίστηκε» με απενεργοποίηση λογαριασμού 7 ημερών.
Εσείς Κασσιόπη ακόμη και με το παραπάνω ποστ συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τρόπους ενάντιους στους όρους χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε την ενδεδειγμένη πρακτική που ανέφερα παραπάνω.

Οποιαδήποτε προσπάθεια ταύτισης αιρετικών απόψεων ή προσβλητικής αντιπαράθεσης διαφόρων μελών με την ομάδα διαχείρισης ή τον ιδιοκτήτη όπως και οποιαδήποτε προσπάθεια εσκεμμένης ή αφελούς προβολής του μεγαλύτερου και εγκυρότερου αστρολογικού δικτυακού τόπου myhoroscope με φράσεις εντυπωσιασμού «απαγορεύουν συνδέσμους, αυταρχισμός κ.λπ.» είναι η συνήθης τακτική μιας παρέας αστρολόγων και θεωρείται από εδώ και στο εξής κακόβουλη και προσβλητική.


Για οποιαδήποτε ένσταση σε ότι έγραψα αρμόδιος είναι ΜΟΝΟ ο ιδιοκτήτης και ΜΟΝΟ σε αυτόν οφείλετε είτε εσείς είτε οποιοσδήποτε διαφωνεί να απευθυνθεί.

skorpion
17-11-2007, 08:51 PM
Ξαναδιαβαζα αυτη τη κουβεντουλα και γελασα, πως καμμια φορα δημιουργουνται παρεξηγησεις ομως:laugh::laugh::laugh: Αχ βρε Κασσιοπη αιρετικη:love::laugh::laugh: