View Full Version : Καρμικές ανησυχίες
mirellia
11-07-2006, 04:07 PM
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ
ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ?
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
mirellia
11-07-2006, 04:09 PM
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ 22.06.74 14.00 ΑΤΗΙΝΑ
ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ? 10.08.1976 07.30-09.30 ΑΤΗΙΝΑ
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
sagimoon
11-07-2006, 07:29 PM
Τί εννοείς με τις λέξεις <καρμική σχέση> ??? Τί ορισμό δίνεις δηλαδή στην καρμική σχέση?
ΥΓ. Ξεχάστηκες και έγραψες με κεφαλαία...;)
Αγγελικη
11-07-2006, 11:13 PM
Ρωταει αν θα τον παντρευτει.:cheesy:
Dell Piero
12-07-2006, 01:02 AM
Καρμική σχέση ορίζεται η σχέση κατά την οποία οι δεσμοί της Σελήνης του ενός ατόμου είναι σε όψη με τους δεσμούς του άλλου (θετική ή αρμητική). Επίσης ορίζεται η σχέση (σύμφωνα με ορισμένες φιλοσοφίες) κατά την οποία "χρεωστικά υπόλοιπα" από προηγούμενες ζωές οφείλουν στις αμέσως επόμενες να εξοφληθούν.
Παράδειγμα: Σε προηγούμενη ζωή το άτομο καταπιεζόταν από τη μητέρα και επιθυμούσε διακαώς να βρεθεί έστω και ο κάπελας της γειτονιάς για να την λυτρώσει από το μαρτύριο προηγούμενης ζωής όχι αυτή τη φορά από τη μητέρα αλλά ενδεχομένως από Ροδόσταυρο ιππότη.
Στη σύγχρονη εποχή καρμική σχέση ορίζεται η ανταλλαγή εισοδημάτων. Μπορεί να εξοφληθεί ΠΛΕΑ και με πλαστικό χρήμα και η συντήρησή της εξυπηρετεί την παγκόσμια οικονομία.
Κατά μια άλλη άποψη καρμική σχέση ορίζεται το λαϊκό όσο σε φτύνω τόσο κολλάς και όπως και να έχει ο έρωτας είναι τυφλός.
Ελπίζω να βοήθησα στο θεωρητικό μέρος. Στο πρακτικό υπάρχουν ανάλογα "καρμικά" φόρουμ στην Ελλάδα με θαυμάσιους επιστήμονες καθηγητές αστρολογίας που νομίζω είναι σε θέση να αποκαλύψουν τας καρμικάς σ χέσεις.
Φιλικά