PDA

View Full Version : Σχετικά με το γάμο μου

marga
10-07-2006, 03:19 PM
Καλησπέρα!
Μπαίνω πολύ συχνά στο site και ενημερώνομαι αν και ομολογώ ότι οι γνώσεις μου στην αστρολογία δεν είναι και πολύ σπουδαίες, όμως οφείλω να πω ότι έχω μάθει αρκετά απο όλους εσάς. Αυτό που ψάχνω και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος είναι στις 2 Σεπτεμβρίου 2006 που παντρεύομαι στις 20:00 πως θα είναι αστρολογικά τα πράγματα? Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο ζυγό 1/10/1971 και ο μέλλον σύζυγος Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό 28/6/1976. Θα έχει καμία πανσέληνο εκεί κοντά, έτσι για να έχουμε και ωραία ατμόσφαιρα αφού το πάρτυ θα γίνει σε εξωτερικό χώρο? Έλπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχει τίποτα αστρολογικά περίεργο που θα μου κάνει τα νεύρα κουρέλια
Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον με ενημερώσει

ScP
10-07-2006, 03:28 PM
Γεια και χαρά marga
Νομίζω ότι αυτό που ρωτάς είναι πολύ σοβαρό και καλύτερα να μην εμπιστευτείς κανέναν μέσα σε ένα φόρουμ που θα κάνει τη βλακεία να σου απαντήσει.
Εξάλλου έχεις ορίσει ημερομηνία γάμου. Αν σου έλεγαν παράδειγμα όχι 7 του μηνός αλλά 9 θα έφερνες τα πάνω κάτω στις ετοιμασίες; :bigsmile: Τα νεύρα κουρέλια σε μια νύφη μπορεί να τα κάνει μόνο ο γαμπρός αν δεν είναι στην εκκλησία και κανένας πλανητισκός σχηματισμός. :toung:

Σου εύχομαι προσωπικά τα καλύτερα στη νέα σου ζωή με ευτυχία και αγάπη.

Dell Piero
12-07-2006, 01:47 AM
Καλά στέφανα marga, και ότι χρειαστείς μετά το γάμο η στήλη ΜΟΥ στη διάθεσή σου. :bigsmile:

panther
12-07-2006, 10:32 AM
Καλησπέρα!
Μπαίνω πολύ συχνά στο site και ενημερώνομαι αν και ομολογώ ότι οι γνώσεις μου στην αστρολογία δεν είναι και πολύ σπουδαίες, όμως οφείλω να πω ότι έχω μάθει αρκετά απο όλους εσάς. Αυτό που ψάχνω και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος είναι στις 2 Σεπτεμβρίου 2006 που παντρεύομαι στις 20:00 πως θα είναι αστρολογικά τα πράγματα? Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο ζυγό 1/10/1971 και ο μέλλον σύζυγος Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό 28/6/1976. Θα έχει καμία πανσέληνο εκεί κοντά, έτσι για να έχουμε και ωραία ατμόσφαιρα αφού το πάρτυ θα γίνει σε εξωτερικό χώρο? Έλπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχει τίποτα αστρολογικά περίεργο που θα μου κάνει τα νεύρα κουρέλια
Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον με ενημερώσει

Στο χέρι σου είναι να πάνε όλα καλά και να θυμάσαι πως εμείς χτίζουμε το μέλλον μας και μόνο. Άρα, θετική σκέψη και ... βουρ στο ψητό!
Εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε;)

Φιλικά
Ιουλία