PDA

View Full Version : με ποιους ταιριάζουμε τελικά;

stabie
05-07-2006, 01:18 AM
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα βέβαια γνωρίζω πως απαντήσεις μπορούν να βρεθούν αποσπασματικά σε όλο το φόρουμ.

Διαβάζοντας για τους πλανήτες είδα πως σε αντρικό ωροσκόπιο η αφροδίτη δείχνει τις γυναίκες που ελκύουν τον άντρα και πως η σελήνη δείχνει το ιδανικό ταίρι!
Έχω διαβάσει και πως ο Άρης δείχνει κάτι ανάλογο για τη γυναίκα!

Ωστόσο αναρωτιέμαι αν υπάρχουν καποιες όψεις που δείχνουν κατι συγκεκριμμένο...
Με ποιους ταιρίαζουμε και ποιους να προτιμάμε;

ευχαριστώ πολύ!

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 01:15 PM
Συμπτωματικά είχα μία συζήτηση με ένα μέλος για το θέμα αυτό και είναι ευκαιρία να ρωτήσω και άλλα μέλη τι κοιτούν συνήθως όταν θέλουν να αξιολογήσουν μία πιθανή σχέση.. Τα κριτήρια που χρησιμοποιώ συνήθως εγώ και μου έχουν πει διάφοροι αστρολόγοι που έχω μιλήσει να κοιτάω είναι τα παρακάτω.

Επιγραμματικά κοιτάζω συνήθως:

- την απλή συναστρία, δηλαδή πού πέφτουν οι πλανήτες του ενός στο ωροσκόπιο του άλλου. Συνήθως κοιτάζω:

α) όψεις μεταξύ Ήλιου του ενός και Ωροσκόπου / Σελήνης του άλλου
β) όψεις μεταξύ Σελήνης του ενός και Ωροσκόπου του άλλου
γ) όψεις μεταξύ Άρη του ενός και Ήλιου / Σελήνης / Αφροδίτης του άλλου

Από ό,τι μου είχε πει μία αστρολόγος για να δω αν η σχέση είναι καρμική και θα έχει διάρκεια θα πρέπει να βλέπω επίσης αν οι εσωτερικοί πλανήτες του ενός (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) κάνουν όψεις με τους βαρείς πλανήτες του άλλου (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδών, Πλούτωνας)

Άλλη μέθοδος ταιριάσματος είναι να βλέπουμε αν ταιριάζουν μεταξύ τους οι αμοιβαίες θέσεις της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Δία στα δύο ωροσκόπια.

Επίσης αν οι πλανήτες που κυβερνούν ή βρίσκονται στους οίκους της αγάπης (1ος, 5ος, 7ος) κάνουν όψεις μεταξύ τους και ποιες.

- το σύνθετο ωροσκόπιο, που είναι το ωροσκόπιο της σχέσης και προκύπτει με διάφορες μεθόδους. Η πιο συνηθισμένη είναι να λαμβάνεται από τα μεσοδιαστήματα των θέσεων στα δύο ωροσκόπια. Π.χ. αν έχεις Ήλιο στις 3' του Καρκίνου κι ο άλλος στις 11' των Διδύμων το μεσοδιάστημα είναι στις 14' των Διδύμων, δηλαδή η σχέση σας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

- η συναστρία σε σχέση με το προοδευτικό ωροσκόπιο. Δηλαδή αν οι πλανήτες του ενός κάνουν όψεις με προοδευτικές θέσεις του ωροσκοπίου του άλλου. Εδώ κυρίως κοιτάμε όψεις με την προοδευτική Σελήνη.

- το προοδευτικό ωροσκόπιο του σύνθετου ωροσκόπιου. Αυτό μας δείχνει την πορεία της σχέσης σήμερα. Μία σχέση μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι ομαλή αλλά στην προοδευτική εικόνα της να είναι πολύ καλύτερη...

Θα μου φαινόταν ενδιαφέρον να δω τι κριτήρια κοιτάζουν κι οι υπόλοιπο από μας... Έχει καταλήξει κανείς σε καμία μεθοδολογία;

Marlene
05-07-2006, 01:38 PM
Συμπτωματικά είχα μία συζήτηση με ένα μέλος για το θέμα αυτό και είναι ευκαιρία να ρωτήσω και άλλα μέλη τι κοιτούν συνήθως όταν θέλουν να αξιολογήσουν μία πιθανή σχέση.. Τα κριτήρια που χρησιμοποιώ συνήθως εγώ και μου έχουν πει διάφοροι αστρολόγοι που έχω μιλήσει να κοιτάω είναι τα παρακάτω.

- την απλή συναστρία, δηλαδή πού πέφτουν οι πλανήτες του ενός στο ωροσκόπιο του άλλου. Συνήθως κοιτάζω:

Από ό,τι μου είχε πει μία αστρολόγος για να δω αν η σχέση είναι καρμική και θα έχει διάρκεια θα πρέπει να βλέπω επίσης αν οι εσωτερικοί πλανήτες του ενός (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) κάνουν όψεις με τους βαρείς πλανήτες του άλλου (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδών, Πλούτωνας)

Βασικά κοιτάω αυτά,και κυρίως τις όψεις του Πλούτωνα και του 8ου οίκου,τον composite χάρτη αλλά και τις θέσεις κάποιων αστεροϊδών όπως του Eros στον composite.

(Βέβαια,δεν είμα καιι καμιά ειδική στην αστρολογία:unsure: )

stabie
05-07-2006, 01:41 PM
και αν απορήσω πως βγάζω συναστρία;;;
θα είναι χαζή ερώτηση;
είμαι ασχετη σε αυτό!

Αγγελικη
05-07-2006, 01:42 PM
Δηλαδη μονο το σεξ σ΄ενδιαφερει;
Κι υστερα αναρωτιεστε γιατι επιμενω στον Κριο ή στον Σκορπιο!!!:cheesy: :cheesy:

stabie
05-07-2006, 01:47 PM
μας ενδιαφέρει και το σεξ! τα υπόλοιπα τα έχουμε λυσει...:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :toung:

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 02:27 PM
θα είναι χαζή ερώτηση;
είμαι ασχετη σε αυτό!

Μία μέθοδος είναι να πας σε κάποιο αστρολογικό site που βγάζει αυτόματα χάρτη συναστρίας. Εγώ ξέρω ένα, αλλά αν το γράψω εδώ θα θεωρηθεί promotion.

Αν έχεις στα χέρια σου μόνο ατομικούς χάρτες, βάλτους τον ένα πάνω στον άλλο και δες πού πέφτουν οι πλανήτες.

Αν δεν έχεις ούτε ατομικούς χάρτες στα χέρια σου και δεν μπορείς να τυπώσεις, θα πας προσεγγιστικά ( έχω Ωροσκόπο Λέοντα, ο σύντροφος μου έχει Άρη στο Λέοντα, άρα ο Άρης του θα πέφτει ή στο 12ο ή στον 1ο οίκο ). Αυτή η μέθοδος βέβαια είναι μάλλον κουραστική και ανασφαλής.

*Astropeleki*
05-07-2006, 10:04 PM
<!-- / USERNAME -->
θα είναι χαζή ερώτηση;
είμαι ασχετη σε αυτό!

Αν έχεις στα χέρια σου μόνο ατομικούς χάρτες, βάλτους τον ένα πάνω στον άλλο και δες πού πέφτουν οι πλανήτες.

Αν δεν έχεις ούτε ατομικούς χάρτες στα χέρια σου και δεν μπορείς να τυπώσεις, θα πας προσεγγιστικά ( έχω Ωροσκόπο Λέοντα, ο σύντροφος μου έχει Άρη στο Λέοντα, άρα ο Άρης του θα πέφτει ή στο 12ο ή στον 1ο οίκο ). Αυτή η μέθοδος βέβαια είναι μάλλον κουραστική και ανασφαλής.

Ή απλά, γρήγορα και έγκυρα, θα μπορούσες να ζητήσεις από την Αγγελική να σου βγάλει την συναστρία που επιθυμείς! :bigsmile:

Κασσιόπη
06-07-2006, 07:30 AM
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Vassilis13, με μια μικρή ένσταση - απορία όσον αφορά το σύνθετο ωροσκόπιο, το οποίο ομολογώ πως με προβληματίζει λίγο και ως αστρολογική έννοια (οτι σκιαγραφεί το δυναμικό της σχέσης) αλλά και ως εργαλείο.

Και επάνω στο σύνθετο, μια μικρή πρακτική ερώτηση: διάβασα κάπου πως λαμβάνεται υπόψη το μεσοδιάστημα του μικρότερου τόξου σχετικά με τους υπολογισμούς. Ωστόσο, κυρίως σε περιπτώσεις αντιθέσεων μεταξύ ζωδίων, είναι δυνατόν με τον τρόπο αυτό να προκύψουν όψεις που δεν υφίστανται σε ένα ωροσκόπιο (π.χ. Αφροδίτη σε αντίθεση με Ερμή), κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά.

Δεν γνωρίζω εάν έχει υπάρξει κάποια σχετική αναφορά σε άλλο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Ευχαριστώ.

Λευκή
11-07-2006, 02:41 AM
Πολύ πολύ γενικά:
Ο ήλιος του ενός στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο του άλλου (συνήθως σημαίνει ενεργοποίηση πρώτου οίκου -αισθήματα ταύτισης)
Η σελήνη του ενός σε σύνοδο ή στο ίδιο ζώδιο με την σελήνη του άλλου(αίσθηση οικοιότητας).το τετράγωνο προκαλεί ιδιαίτερη ένταση.
Ενας καλά τοποθετημένος ερμής ευνοεί την επικοινωνία.
Η αφροδίτη σε σύνοδο με τον άρη στην ερωτική συναστρία.Έκρηξη!:cheesy: Γενικά οι όψεις της αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσουν ...τον έρωτα.
'Αμα θέλουμε να ζητήσουμε πληροφορίες γύρω απ την πιθανή διάρκεια της σχέσης θα κοιτάξουμε αν και τι όψεις κάνει ο κρόνος του καθένα με τους προσωπικούς πλανήτες του άλλου.
Για το πώς επιδρά ο ένας στην ψυχοσύνθεση του άλλου θα κοιτάξουμε τις όψεις της σελήνης και επίσης και του πλούτωνα αλλά σε μεταγενέστερο επίπεδο.
Για να δούμε πόσο ρομαντική ή πεζή θα είναι η σχέση θα αναζητήσουμε όψεις του ποσειδώνα.
Το πόσο ευνούνται μεταξύ τους οι σύντροφοι και σε ποιους τομείς θα μας το δείξει ο δίας.
Επίσης καλό είναι να ενεργοποιούνται οι οίκοι 1ος και 7ος,σε αντίθεση με τον 6ο που είναι μια πιθανή ένδειξη ανισότητας μεταξύ των μελων της σχέσης και δεν θεωρείται ευνοϊκός.
όλα αυτά βέβαια για την ερωτική συναστρία.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως :)

titi87
11-05-2009, 04:17 AM
Καλησπέρα σε όλους!! Έχω κάνει συναστρία χαρτών με το άτομο με το οποίο συνδέομαι και παρατηρώ ότι η αφροδίτη μου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον άρη του συντρόφου μου. Είναι αρνητικό?

mayakovski
11-05-2009, 05:12 AM
Έχω κι εγώ μια απορία: η σύνοδος Πλούτωνα-Νότιου Δεσμού πόσο (αρνητικά) καθοριστική μπορεί να είναι για το μέλλον (ή... μη μέλλον) μιας ερωτικής σχέσης; Όταν ιδίως τυχαίνει να είναι στον 7ο οίκο...

Δείμων
11-05-2009, 06:05 AM
titi87 οι όψεις με τον Νότιο δεσμό αφορούν σχέσεις που προέρχονται από το παρελθόν. Οπότε δύσκολα μπορούν να προοιωνίσουν το μελλον. Μη λησμονείς επίσης ότι οι δεσμοί είναι καρμικά σημεία, και εάν δεν πιστεύεις πραγματικά στο κάρμα ήτοι στη μετεμψύχωση δεν πρέπει να σημαίνουν τίποτα και για σένα. Δεν γίνεται αυτά τα πράγματα να τα παίρνουμε υπ' όψη μας μόνο όποτε μας συμφέρει ή όποιο κομμάτι τους μας συμφέρει μοναχά ;) :love:

mayakovski
11-05-2009, 06:13 AM
Αγαπητέ φίλε, δεν αντιλέγω σ'αυτά που λες... παρότι δεν έκανα την ερώτηση ως titi87... :bigsmile:

Δείμων
11-05-2009, 06:49 AM
Nαι, είναι μια ώρα δύσκολη :toung: στην titi87 πήγαινε η απάντηση να κοιτάξει σε αυτό το θέμα

Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. (http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%E3%E9%E1-%E1%F1%F7%E1%F1%DF%EF%F5%F2/7529-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%E9%E1%EA%DD%F2-%FC%F8%E5%E9%F2-%E1%F0%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%FD%ED%F4%EF%EC%E7-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7.html)

όπου θα βρει απαντήσεις και σε άλλες πιθανές απορίες της. Επίσης τη σύνοδο κάποιου πλανήτη με τον Νότιο Δεσμό μπορείς να την ερμηνεύσεις και σαν αντίθεση με τον Βόρρειο - που είναι ο δρόμος, το μέλλον, η πορεία της ψυχής προς τα εμπρός. Καρμικά μιλώντας πάντοτε. Η θέση του Πλούτωνα του συντρόφου στο συγκεκριμένο σημείο του ωροσκοπίου σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είτε έρχεται από το παρελθόν για να επαναφέρει για πληρωμή (και κάθαρση) συνέπειες ρηξικέλευθων αλλαγών πιθανόν και δυσάρεστων που είχαν προκληθεί σε προηγούμενη ζωή, πιθανόν και απέναντι άλλων, είτε για να οδηγήσει το ζευγάρι σε δρόμους και πορείες μοναχικούς, έξω από το κοινωνικό σύνολο (με το οποίο μπορεί να βρίσκεστε σε δυσαρμονία). Σε τί είδος δρόμου, δηλαδή σε ποιόν τομέα, μας το δείχνει η οικοθεσία. Σε θετική έκφανση όμως μπορεί μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να δημιουργήσει στο ζευγάρι έναν δυνατό πυρήνα αυτάρκειας και αντοχής, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέρχεται μεγάλες δυσκολίες μόνο του.

Roxane
11-05-2009, 10:49 AM
"Επίσης τη σύνοδο κάποιου πλανήτη με τον Νότιο Δεσμό μπορείς να την ερμηνεύσεις και σαν αντίθεση με τον Βόρρειο - που είναι ο δρόμος, το μέλλον, η πορεία της ψυχής προς τα εμπρός. Καρμικά μιλώντας πάντοτε."

Καλημέρα κι από μένα:bigsmile:
Οσον αφορά την παραπάνω ερμηνεία, ισχυει και το αντίστροφο;
Οταν δηλαδή υπάρχει αντίθεση του βόρειου δεσμού... ο νότιος είναι σε σύνοδο; Κι αν κατάλαβα καλώς, τότε τι σημαίνει σε συναστρία Β. Δεσμός σε Αντίθεση με Β. Δεσμό και... άρα Ν. Δεσμό σε Σύνοδο με Ν. Δεσμό;
Κι ακόμη....
Β. Δεσμός σε σύνοδο με Αφροδίτη και Ωροσκόπο;
Ευχαριστώ.....

Μητσάκος
11-05-2009, 11:22 AM
"Επίσης τη σύνοδο κάποιου πλανήτη με τον Νότιο Δεσμό μπορείς να την ερμηνεύσεις και σαν αντίθεση με τον Βόρρειο - που είναι ο δρόμος, το μέλλον, η πορεία της ψυχής προς τα εμπρός. Καρμικά μιλώντας πάντοτε."

Καλημέρα κι από μένα:bigsmile:
Οσον αφορά την παραπάνω ερμηνεία, ισχυει και το αντίστροφο;
Οταν δηλαδή υπάρχει αντίθεση του βόρειου δεσμού... ο νότιος είναι σε σύνοδο; Κι αν κατάλαβα καλώς, τότε τι σημαίνει σε συναστρία Β. Δεσμός σε Αντίθεση με Β. Δεσμό και... άρα Ν. Δεσμό σε Σύνοδο με Ν. Δεσμό;
Κι ακόμη....
Β. Δεσμός σε σύνοδο με Αφροδίτη και Ωροσκόπο;
Ευχαριστώ.....
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7706-%E1%F0%EF%EA%F9%E4%E9%EA%EF%F0%EF%E9%FE%ED%F4%E1%F 2-%F4%E9%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html :bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
11-05-2009, 12:43 PM

Άλλη μέθοδος ταιριάσματος είναι να βλέπουμε αν ταιριάζουν μεταξύ τους οι αμοιβαίες θέσεις της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Δία στα δύο ωροσκόπια.

Επίσης αν οι πλανήτες που κυβερνούν ή βρίσκονται στους οίκους της αγάπης (1ος, 5ος, 7ος) κάνουν όψεις μεταξύ τους και ποιες.

- το σύνθετο ωροσκόπιο, που είναι το ωροσκόπιο της σχέσης και προκύπτει με διάφορες μεθόδους. Η πιο συνηθισμένη είναι να λαμβάνεται από τα μεσοδιαστήματα των θέσεων στα δύο ωροσκόπια. Π.χ. αν έχεις Ήλιο στις 3' του Καρκίνου κι ο άλλος στις 11' των Διδύμων το μεσοδιάστημα είναι στις 14' των Διδύμων, δηλαδή η σχέση σας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

- η συναστρία σε σχέση με το προοδευτικό ωροσκόπιο. Δηλαδή αν οι πλανήτες του ενός κάνουν όψεις με προοδευτικές θέσεις του ωροσκοπίου του άλλου. Εδώ κυρίως κοιτάμε όψεις με την προοδευτική Σελήνη.

- το προοδευτικό ωροσκόπιο του σύνθετου ωροσκόπιου. Αυτό μας δείχνει την πορεία της σχέσης σήμερα. Μία σχέση μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι ομαλή αλλά στην προοδευτική εικόνα της να είναι πολύ καλύτερη...

Θα μου φαινόταν ενδιαφέρον να δω τι κριτήρια κοιτάζουν κι οι υπόλοιπο από μας... Έχει καταλήξει κανείς σε καμία μεθοδολογία;

Βασίλη μου,
καλημέρα σου.

Βασικά κοιτάω αυτά που λες κι εσύ. Βλέπω πρώτα στους δύο γενέθλιους χάρτες τι θέλει ο καθένας τους από τις ερωτικές του σχέσεις και τον σύντροφό του κι αν τα αιτήματα αυτά εκπληρώνονται από τον χάρτη του άλλου. Μετά κοιτάω την συναστρία και τον σύνθετο χάρτη της σχέσης. Αυτά τα τρία πράγματα πιστεύω ότι είναι η βάση.

Παράλληλα όμως κοιτάω και τα προοδευτικά στα ωροσκόπια των ατόμων ξεχωριστά για την περίοδο της γνωριμίας. Αυτό μπορεί να μας δείξει πράγματα για την φύση και την διάρκεια της σχέσης. Επίσης οι τράνζιτ πλανήτες την μέρα της γνωριμίας μπορούν να μας δείξουν πολλά. Παραδείγματος χάριν, αν μια γυναίκα ξεκινήσει μια σχέση ενώ ο τράνζιτ Ουρανός είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο της είναι διαφορετική υπόθεση από μια γνωριμία που μπορεί να κάνει ενώ ο τράνζιτ Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη της.

WHITE.HORSE
11-05-2009, 02:32 PM
Βασίλη μου,
καλημέρα σου.

Βασικά κοιτάω αυτά που λες κι εσύ. .
.......
Επίσης οι τράνζιτ πλανήτες την μέρα της γνωριμίας μπορούν να μας δείξουν πολλά. Παραδείγματος χάριν, αν μια γυναίκα ξεκινήσει μια σχέση ενώ ο τράνζιτ Ουρανός είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο της είναι διαφορετική υπόθεση από μια γνωριμία που μπορεί να κάνει ενώ ο τράνζιτ Πλούτωνας κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη της.

θέλετε να μας δώσετε κάποια επιπλέον παραδείγματα ?:love:

WHITE.HORSE
11-05-2009, 03:02 PM
Nαι, είναι μια ώρα δύσκολη :toung: στην titi87 πήγαινε η απάντηση να κοιτάξει σε αυτό το θέμα

Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. (http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%E3%E9%E1-%E1%F1%F7%E1%F1%DF%EF%F5%F2/7529-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%E9%E1%EA%DD%F2-%FC%F8%E5%E9%F2-%E1%F0%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%FD%ED%F4%EF%EC%E7-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7.html)

όπου θα βρει απαντήσεις και σε άλλες πιθανές απορίες της. Επίσης τη σύνοδο κάποιου πλανήτη με τον Νότιο Δεσμό μπορείς να την ερμηνεύσεις και σαν αντίθεση με τον Βόρρειο - που είναι ο δρόμος, το μέλλον, η πορεία της ψυχής προς τα εμπρός. Καρμικά μιλώντας πάντοτε. Η θέση του Πλούτωνα του συντρόφου στο συγκεκριμένο σημείο του ωροσκοπίου σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είτε έρχεται από το παρελθόν για να επαναφέρει για πληρωμή (και κάθαρση) συνέπειες ρηξικέλευθων αλλαγών πιθανόν και δυσάρεστων που είχαν προκληθεί σε προηγούμενη ζωή, πιθανόν και απέναντι άλλων, είτε για να οδηγήσει το ζευγάρι σε δρόμους και πορείες μοναχικούς, έξω από το κοινωνικό σύνολο (με το οποίο μπορεί να βρίσκεστε σε δυσαρμονία). Σε τί είδος δρόμου, δηλαδή σε ποιόν τομέα, μας το δείχνει η οικοθεσία. Σε θετική έκφανση όμως μπορεί μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να δημιουργήσει στο ζευγάρι έναν δυνατό πυρήνα αυτάρκειας και αντοχής, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέρχεται μεγάλες δυσκολίες μόνο του.

.... μας δίχνει κάτι ανάλογο και η σύνοδος σε ερωτική συναστρία του πλούτωνα του ενός με τον ωροσκόπο του άλλου .... ?:unsure:

titi87
11-05-2009, 05:02 PM
Πολύπλοκο θέμα ειλικρινά. Θέλω να ρωτήσω αν είνα θετική όψη το ότι η αφροδίτη μου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον άρη του και η αφροδίτη του σε χιαστί με τον άρη μου. :love:

titi87
11-05-2009, 05:12 PM
Κατατοπιστικά πάντως τα σχόλια του blog!! Ευχαριστώ πάντως!!

Δείμων
11-05-2009, 05:16 PM
.... μας δίχνει κάτι ανάλογο και η σύνοδος σε ερωτική συναστρία του πλούτωνα του ενός με τον ωροσκόπο του άλλου .... ?:unsure:

Καμία σχέση, ο Ωροσκόπος δεν είναι καρμικό στοιχείο - είναι δείκτης του «τρέχοντος» :toung: εαυτού μας. Σύνοδός του με τον Πλούτωνα σημαίνει ότι το πλουτώνιο άτομο μπορεί να μας ελέγξει βαθιά και υποσυνείδητα, ακόμα και στον βαθμό να μας μεταμορφώσει. Δείχνει δυνατή ίσως και ανεξέλεγκτη έλξη, και εάν ο πλανητοειδής (όπως χαρακτηρίζεται πλέον...) είναι στον 12 τα πράγματα είναι κάπως χειρότερα απ' ότι εάν είναι στον 1.

Να ξέρεις ότι για τη συγκεκριμένη όψη και τις συνέπειές της, καλές ή κακές, θα είσαι εκτεθειμένη απέναντι σε άτομα μιας μεγαλούτσικης ηλικιακής περιόδου τα οποία γεννήθηκαν καθώς ο αργός Πλούτωνας περνούσε από τον Ωροσκόπο σου. Εάν έχεις πλουτώνιο πρόβλημα με ένα από αυτά, πιθανότατα θα έχεις με όλα.... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους αργούς πλανήτες όπως έγραφα εδώ.

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας (http://www.myhoroscope.gr/83757-post185.html)

titi87
11-05-2009, 05:49 PM
Τελικά όλο απορίες είμαι!!! Δεν καταλαβαίνω την διαφορά ανάμεσα στους διάφορους χάρτες. Έκανα χάρτη ερωτικής συναστρίας και σύνθετο χάρτη. Ποια η διαφορά? Γιατί βγαίνουν πολύ διαφορετικές όψεις και μπερδεύτηκα. Ποιον να λάβω υπ'όψιν μου για την σχέση μου?

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-05-2009, 06:08 PM
Τελικά όλο απορίες είμαι!!! Δεν καταλαβαίνω την διαφορά ανάμεσα στους διάφορους χάρτες. Έκανα χάρτη ερωτικής συναστρίας και σύνθετο χάρτη. Ποια η διαφορά? Γιατί βγαίνουν πολύ διαφορετικές όψεις και μπερδεύτηκα. Ποιον να λάβω υπ'όψιν μου για την σχέση μου?

μα γιατι δεν διαβαζεις λιγο;
γιατι δεν ψαχνεις στην αναζητηση;
αντε και σου πουμε ποια η διαφορα της συναστριας με το συνθετο
εσυ θα μπορεσεις να καταλαβεις;
οταν θα δεις τους πλανητες και τις οψεις που κανουν στους οικους;
Διαβασε ,μαθε,και μετα ρωτα ..ενα, ενα αγαπητο μελος...
και να ξερεις οτι πολλα μελη ολο και κατι θα σου πουνε........

Υ.Γ

εχουμε πλουσια βιβλιοθηκη με πολυ καλα αρθρα..
και θα λυθουν μερικες αποριες σου :bigsmile:
κουκι:love:

mayakovski
11-05-2009, 06:30 PM
Να ξέρεις ότι για τη συγκεκριμένη όψη και τις συνέπειές της, καλές ή κακές, θα είσαι εκτεθειμένη απέναντι σε άτομα μιας μεγαλούτσικης ηλικιακής περιόδου τα οποία γεννήθηκαν καθώς ο αργός Πλούτωνας περνούσε από τον Ωροσκόπο σου. Εάν έχεις πλουτώνιο πρόβλημα με ένα από αυτά, πιθανότατα θα έχεις με όλα.... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους αργούς πλανήτες όπως έγραφα εδώ.

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας (http://www.myhoroscope.gr/83757-post185.html)

Αγαπητέ Δείμων,
Η... σαγηνευτική αυτή όψη δεν ισχύει μόνο σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Στη συναστρία που επικαλέστηκα παραπάνω, με σύνοδο Πλούτωνα-ΝΔ, υπάρχει και αυτή η όψη συνόδου Πλούτωνα-Ωροσκόπου και εδώ ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα είναι κατάτι νεώτερος του Ωροσκόπου/ΝΔ.
Αλήθεια, πώς κρίνετε μια τέτοια διπλή σύνοδο και δη στον 7ο;
Φιλικά.

Δείμων
11-05-2009, 08:30 PM
Αγαπητή mayakovski ο σύνδεσμος που επικαλέστηκα πιο πάνω λέει ότι τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας τις χαρακτηρίζουν οι όψεις μεταξύ των αργών πλανητών του χάρτη ενός ατόμου με τους αργούς πλανήτες στον χάρτη του άλλου. Διόρθωσα και επέκτεινα το μήνυμά μου σε περίπτωση που ήταν ασαφές, μπορείς να το διαβάσεις πάλι - καθώς και το αμέσως επόμενο που είχα γράψει στο συγκεκριμένο θέμα και εξηγούσε ακριβώς αυτό που λες.

Επίσης, με κάθε άτομο της ηλικίας του ατόμου που επικαλέστηκες ±2-3 χρόνια, ο Ωροσκόπος σου θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά τους. Λίγο πάνω, λίγο κάτω. (Ομολογώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιός από τους δύο σας έχει τον Πλούτωνα ποιος τον ΝΔ και ποιος τον Ωρ. Ύποθέτω όμως όλοι μας καταλαβαίνουμε την αναδρομότητα του Ερμή, ένα κουράγιο μέχρι τις 30 του μήνα...)

mayakovski
11-05-2009, 10:14 PM
Αγαπητέ Δείμων,
Η παρατήρησή μου είχε καθαρά συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με το post που παρέθεσες (λυπάμαι αν δεν ήταν σαφές... σε περίοδο ανάδρομου Ερμή :bigsmile:).
Η διπλή (στενή) σύνοδος στην οποία αναφέρομαι είναι: o Πλούτωνας του ενός στον 7ο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και το ΝΔ του άλλου στον 1ο.
Και πάλι όποιες παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες!