PDA

View Full Version : Αφροδίτη στον Ταύρο

Marlene
04-07-2006, 11:20 PM
Είναι αλήθεια ότι αυτή η θέση ευννοεί την επιλογή ενός συντρόφου πιο..αφράτου,πιο "τσουπωτού",με έντονες καμπύλες κ.ο.κ. ; :laugh: :embarrest :worried:

Να ξέρω,να τρέχω στα γυμναστήρια ή όχι lol :laugh: :laugh:

stabie
05-07-2006, 12:04 AM
λοιπον περα απο την πλακα στα αλλα topic εγω εχω αφροδίτη στον ταυρο και τον αντρα τον θέλω πιο δεμένο όχι φτερό!
δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω σε ανθρωπο να μη χάσει την κοιλιτσα που είχε...
βέβαια είμαι και εγώ αφράτη οπότε υποσυνείδητα κοιτάω εκεί που με πάιρνει...
παίζει και αυτό ρόλο...:toung: :toung: :embarrest

fillenia
05-07-2006, 12:18 AM
Η αλήθεια είναι, πως τα ζώδια της Αφροδίτης δεν φημίζονται μόνο για την ομορφιά τους, την καλαισθησία, το χλιδάτο γούστο τους, τις απολαύσεις, και τα λοιπά συναφή, αλλά και για την τάση τους (μεταξύ άλλων) στη μαλθακότητα, την τεμπελιά, την απληστία και την... λαιμαργία.

Αγγελικη
05-07-2006, 12:37 AM
Εγω με τοσο Ζυγο βρε Φιλιω,
γιατι αποτελω εξαιρεση;:bigsmile: :bigsmile:

Μα καθολου να μη μου βγαινει η Αφροδιτουλα;:sad:
Μηπως πρεπει να μεγαλωσω κι αλλο;:bigsmile:

ScP
05-07-2006, 12:46 AM
Μπα δεν υπάρχει ελπίδα για σένα!

fillenia
05-07-2006, 12:47 AM
Αφού Αγγελική μου το ξέρεις, πως η υπερβολή βγαίνει στις αρνητικές όψεις!
Τι θα μπορούσε να γίνει ένας Ταύρος όταν από ανασφάλεια συσσωρεύει; Aπληστος! Ενας αδύναμος Ζυγός, που αγαπά την καλοπέραση θα γίνει μαλθακός!
Με τόση δουλειά που κάνεις, μάλλον δεν ανήκεις στο club!

Marlene
05-07-2006, 01:36 AM
Η αλήθεια είναι, πως τα ζώδια της Αφροδίτης δεν φημίζονται μόνο για την ομορφιά τους, την καλαισθησία, το χλιδάτο γούστο τους, τις απολαύσεις, και τα λοιπά συναφή, αλλά και για την τάση τους (μεταξύ άλλων) στη μαλθακότητα, την τεμπελιά, την απληστία και την... λαιμαργία.Axx τι ωραίιια..:laugh: πολύ με βολεύει:cheesy: :love: *δεν πάω και εγώ πίσω*:embarrest

Marlene
05-07-2006, 01:37 AM
λοιπον περα απο την πλακα στα αλλα topic εγω εχω αφροδίτη στον ταυρο και τον αντρα τον θέλω πιο δεμένο όχι φτερό!
δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να λέω σε ανθρωπο να μη χάσει την κοιλιτσα που είχε...
βέβαια είμαι και εγώ αφράτη οπότε υποσυνείδητα κοιτάω εκεί που με πάιρνει...
παίζει και αυτό ρόλο...:toung: :toung: :embarrest
Τα μπυρόκοιλα είναι σέξυ :laugh: :cheesy: :love:

ζουζούνα1977
05-07-2006, 09:12 AM
Καλημέρα!!! Έχω και εγώ την αφροδίτη στον ταύρο και όντως μου αρέσουν "οι δεμένοι", δεν θέλω να είναι αδύνατοι... (συμφωνώ με τη stabie (http://myhoroscope.gr/member.php?u=4978) vbmenu_register("postmenu_16384", true); )
και θα μπορούσα να πω πως γενικά μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι "γεμάτοι", με καμπύλες , "πλούσια" προσόντα (και οι γυναίκες και οι άνδρες).
Θεωρώ σεξουαλικό το να είναι ένας άνδρας με την κοιλίτσα του, το στομαχάκι του...ναι, ναι...
όπως και μία γυναίκα με καμπύλες ναι ναι ... χιχι....:embarrest :embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Fotini Christodoulou
05-07-2006, 09:32 AM
Είναι αλήθεια ότι αυτή η θέση ευννοεί την επιλογή ενός συντρόφου πιο..αφράτου,πιο "τσουπωτού",με έντονες καμπύλες κ.ο.κ. ; :laugh: :embarrest :worried:

Να ξέρω,να τρέχω στα γυμναστήρια ή όχι lol :laugh: :laugh:

Μια διευκρίνηση!
Η θέση της Αφροδίτης σε ένα γυναικειο ωροσκόπιο έχει να κάνει με το πως προβάλλει την θηλυκότητά της,την γυναικεία της ταυτότητα!Για το τί είδους αντρας μας έλκυει βλέπουμε την θέση του Άρη (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1503)στον χάρτη μας.

Επομένως τα χαρακτηριστικά των καμπυλων ,του αισθησιασμου της λαιμαργίας και της κοιλίτσας αφορούν εμάς-δλδ την γυναικα με αφροδίτη στον Ταυρο και οχι τι είδους ταίρι μας ελκύει.

Marlene
05-07-2006, 12:57 PM
Μια διευκρίνηση!
Η θέση της Αφροδίτης σε ένα γυναικειο ωροσκόπιο έχει να κάνει με το πως προβάλλει την θηλυκότητά της,την γυναικεία της ταυτότητα!Για το τί είδους αντρας μας έλκυει βλέπουμε την θέση του Άρη (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1503)στον χάρτη μας.

Επομένως τα χαρακτηριστικά των καμπυλων ,του αισθησιασμου της λαιμαργίας και της κοιλίτσας αφορούν εμάς-δλδ την γυναικα με αφροδίτη στον Ταυρο και οχι τι είδους ταίρι μας ελκύει.Bασικά με ενδιέφερε από την πλευρά του άντρα με Αφροδίτη στον Ταύρο.Η "αφράτη" είμαι εγώ:embarrest

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 12:57 PM
Μια διευκρίνηση!

Επομένως τα χαρακτηριστικά των καμπυλων ,του αισθησιασμου της λαιμαργίας και της κοιλίτσας αφορούν εμάς-δλδ την γυναικα με αφροδίτη στον Ταυρο και οχι τι είδους ταίρι μας ελκύει.

Σωστή η τοποθέτηση αστρολογικά. Στη ζουζούνα πάντως αν θυμάμαι από παλιό post είναι και ο Άρης στον Ταύρο, οπότε πέφτει μέσα κι εκεί...

Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 12:59 PM
Bασικά με ενδιέφερε από την πλευρά του άντρα με Αφροδίτη στον Ταύρο.Η "αφράτη" είμαι εγώ:embarrest

Λογικά θα του αρέσεις... Θέλει επίσης τη γυναίκα του να μαγειρεύει καλά και να είναι πιστή...

Marlene
05-07-2006, 01:22 PM
Αααα...ωραία :nuts:

stabie
05-07-2006, 01:26 PM
επίσης θα είναι ιδιαιτερα κτητικος(μην ξεχναμε την φύση των Ταύρων ε;)