View Full Version : O Μαγνήτης...
Marlene
04-07-2006, 08:43 PM
Είμαι ένας Ψαρομαγνήτης :cheesy:
Κάθε αρσενικό για το οποίο έχω ενδιαφερθεί έως τώρα έχει Ιχθείς σε Ήλιο,Σελήνη ή Ωροσκόπο.Μέχρι και οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί (βλέπε celebrity crushes) είναι έτσι.:love:
Τι να κάνω,τους διαισθάνομαι:unsure:
Να φταίει που έχω Ήλιο και Άρη στον 12ο οίκο και τον 8ο οίκο μου στους Ιχθείς;
Να φταίει που αν και Καρκίνος,τρώω σχεδόν πάντοτε τα μούτρα μου μαζί τους; :laugh: :suspiciou :sick: :dizzy:
Εδώ είναι ο χάρτης μου
http://img191.imageshack.us/img191/6748/schart3vz.gif
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Αγγελικη
04-07-2006, 08:49 PM
Οταν η αλλη σου λεει, ψαξε για Κριο, εσυ συνεχιζεις να φαντασιωνεσαι...
Α ρε ξυλο που θες!!:toung: :toung:
Marlene
04-07-2006, 09:23 PM
Όπως φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός μου.:laugh:
panther
05-07-2006, 12:03 PM
Όπως φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός μου.:laugh:
Αφού ψάχνεις για άνδρα με στοιχεία του Καρκίνου ή έστω στο στοιχείο του νερού!!!
Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 12:49 PM
Είμαι ένας Ψαρομαγνήτης :cheesy:
Κάθε αρσενικό για το οποίο έχω ενδιαφερθεί έως τώρα έχει Ιχθείς σε Ήλιο,Σελήνη ή Ωροσκόπο.Μέχρι και οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί (βλέπε celebrity crushes) είναι έτσι.:love:
Τι να κάνω,τους διαισθάνομαι:unsure:
Να φταίει που έχω Ήλιο και Άρη στον 12ο οίκο και τον 8ο οίκο μου στους Ιχθείς;
Να φταίει που αν και Καρκίνος,τρώω σχεδόν πάντοτε τα μούτρα μου μαζί τους; :laugh: :suspiciou :sick: :dizzy:
Εδώ είναι ο χάρτης μου
http://img191.imageshack.us/img191/6748/schart3vz.gif
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Marlene, τα ψάρια ζητούν από σένα σταθερότητα. Μπορείς να είσαι εσύ η σταθερή στη σχέση; Αν μπορείς, go for it... Αλλιώς ψάξε κάτι να σταθεροποιήσει εσένα. Κάποιο ζώδιο της γης ίσως.
Βασιλης Παπαδολιας
05-07-2006, 12:51 PM
Οταν η αλλη σου λεει, ψαξε για Κριο, εσυ συνεχιζεις να φαντασιωνεσαι...
Α ρε ξυλο που θες!!:toung: :toung:
Εσύ συνεχίζεις με τον Κριό :) Και δεν εξηγείς γιατί.. Λες διαίσθηση... Πώς θα ταιριάξουν όμως Καρκίνος με Κριό; Είναι δυνατόν; Έχεις δει κάτι στο χάρτη της Marlene που τη σμπρώχνει προς τα κει;
Αγγελικη
05-07-2006, 12:57 PM
Κριο ή Σκορπιο!! :cheesy:
Marlene
05-07-2006, 01:20 PM
Marlene, τα ψάρια ζητούν από σένα σταθερότητα. Μπορείς να είσαι εσύ η σταθερή στη σχέση; Αν μπορείς, go for it... Αλλιώς ψάξε κάτι να σταθεροποιήσει εσένα. Κάποιο ζώδιο της γης ίσως.
Θέλω να πιστεύω πως μπορώ να δώσω σταθερότητα,αν και ζητώ και το ίδιο από τον άλλο,ένα πάρε-δώσε δλδ:unsure:
Αλλά αυτή η διαίσθηση της Αγγελικής για Κριό και Σκορπιό πολύ με προβληματίζει:blink: :toung:
stabie
05-07-2006, 01:38 PM
μα απο που πηγάζει;;;:unsure:
αν είναι να ψαχτούμε και εμείς!
Κασσιόπη
07-07-2006, 04:10 PM
Ένα έχω να δηλώσω: Κάθε Καρκίνος χρειάζεται να βρει έναν Αιγόκερω για να τον βασανίζει (ο Καρκίνος τον Αιγόκερω) :cheesy:
Άτιμα δίπολα... :love:
Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 04:18 PM
Ένα έχω να δηλώσω: Κάθε Καρκίνος χρειάζεται να βρει έναν Αιγόκερω για να τον βασανίζει (ο Καρκίνος τον Αιγόκερω) :cheesy:
Ο ένας Καρκίνος και ο άλλος με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι επίσης πολύ καλός συνδυασμός... ίσως και καλύτερος...
Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 04:22 PM
μα απο που πηγάζει;;;:unsure:
αν είναι να ψαχτούμε και εμείς!
Ίσως απλά το λέει για να αναρωτιόμαστε...:idea:
Κασσιόπη
07-07-2006, 04:34 PM
Ο ένας Καρκίνος και ο άλλος με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι επίσης πολύ καλός συνδυασμός... ίσως και καλύτερος...
Καλός ενδέχεται να είναι. Καλύτερος, δεν νομίζω...
Αγγελικη
07-07-2006, 04:37 PM
Ναι, ναι...τελειος...:weird:
Κασσιόπη
07-07-2006, 05:26 PM
Γενικότερα πιστεύω πως η διπολικότητα όσον αφορά τους ήλιους αποτελεί παράγοντα έντονου μαγνητισμού.
Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 05:34 PM
Γενικότερα πιστεύω πως η διπολικότητα όσον αφορά τους ήλιους αποτελεί παράγοντα έντονου μαγνητισμού.
Είναι σωστή η άποψη σου και πρακτικά επιβεβαιωμένη... Η διπολικότητα Ήλιων επικεντρώνει τη σχέση (θέση->αντίθεση->σύνθεση) στο σήμερα και το αύριο, στους στόχους, την εξέλιξη, την αλλαγή. Της δίνει ένταση και την κάνει εξωστρεφή. Το ζευγάρι ανοίγεται στον κόσμο και μαζεύει ανθρώπους γύρω του. Αντίθεται η πολικότητα Ήλιου/Σελήνης είναι σχέση αποδοχής, η σχέση όπου ο Ήλιος βρίσκει μία ζεστή αγκαλιά που τον δελεάζει να σταματήσει να ασχολείται με το εγώ του και η Σελήνη ένα γενναιόδωρο Ήλιο που να την "τραβάει" γλυκά να ανοιχτεί στον κόσμο...
Κασσιόπη
07-07-2006, 05:52 PM
Είναι σωστή η άποψη σου και πρακτικά επιβεβαιωμένη... Η διπολικότητα Ήλιων επικεντρώνει τη σχέση (θέση->αντίθεση->σύνθεση) στο σήμερα και το αύριο, στους στόχους, την εξέλιξη, την αλλαγή. Της δίνει ένταση και την κάνει εξωστρεφή. Το ζευγάρι ανοίγεται στον κόσμο και μαζεύει ανθρώπους γύρω του. Αντίθεται η πολικότητα Ήλιου/Σελήνης είναι σχέση αποδοχής, η σχέση όπου ο Ήλιος βρίσκει μία ζεστή αγκαλιά που τον δελεάζει να σταματήσει να ασχολείται με το εγώ του και η Σελήνη ένα γενναιόδωρο Ήλιο που να την "τραβάει" γλυκά να ανοιχτεί στον κόσμο...
Συμφωνώ απολύτως. Μέσα από τις αντιθέσεις των φώτων στη συναστρία δημιουργούνται προοπτικές αλληλοσυμπλήρωσης σε αξιοζήλευτο βαθμό.
Ειδικότερα όμως όσον αφορά τους Ήλιους, θα τολμήσω να πω πως τα δίπολα μεταξύ των θηλυκών ζωδίων είναι κάπως ισχυρότερα από εκείνα των αρσενικών, λόγω της φύσεως των στοιχείων. Παραθέτω μια μικρή ενδεικτική "κατάταξη", σύμφωνα με τα όσα έχω συναντήσει στη βιβλιογραφία αλλά και έχω επιβεβαιώσει πρακτικά:
Στην πρώτη θέση φιγουράρουν από κοινού τα δίπολα Ταύρου - Σκορπιού και Αιγόκερου - Καρκίνου. Οι πρώτοι λόγω της συμμετοχής τους στο σταθερό σταυρό και οι δεύτεροι λόγω των φύσεων των ζωδίων τους.
Ακολουθεί το ζευγάρι Παρθένου - Ιχθύων, υστερώντας κάπως από τους άλλους θηλυκούς εξαιτίας της μεταβλητότητάς του.
Ύστερα έχουμε τους αρσενικούς σταθερούς Λέοντα και Υδροχόο, κατόπιν τον Κριό με τον Ζυγό και τέλος τον Τοξότη με τον Δίδυμο.
*Astropeleki*
07-07-2006, 10:17 PM
Και όχι μόνο...
Να βασανίζει και κάποιον που έχει πάρα πάρα πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω :worried:
Κασσιόπη
08-07-2006, 07:39 AM
Και όχι μόνο...
Να βασανίζει και κάποιον που έχει πάρα πάρα πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω :worried:
Ναι, όντως, που υπάρχει έντονο το στοιχείο του Αιγόκερω, ως δια μαγείας εμπλέκεται κι ο Καρκίνος!;)
aries engineer
23-07-2006, 11:48 AM
Όχι Κριό!!!Μακρύά!!!΄Άσε τους Κριούς για τους Κριούς...είστε πολύ ευαίσθητοι οι άνθρωποι για brutal καταστάσεις;)