View Full Version : Ζώδιο - Ωροσκόπος [Απορία]
BrokenRainbow
23-06-2006, 10:41 PM
Καλησπέρα σας.
Καινούρια στην όμορφη συντροφιά σας, ίσως κάνω κάποιες "αφελείς" ερωτήσεις, στις οποίες, μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, κατέχουν τις απαντήσεις.
Κάποτε, είχα επισκεφθεί μία πολύ γνωστή αστρολόγο (την οποία δεν ξέρω αν μπορώ να ευχαριστήσω δημόσια, γιατί ίσως είναι αντιδεοντολογικό).
Γεγονός είναι ότι, η γυναίκα με "διάβασε" κυριολεκτικά!
Η ερώτησή μου, τώρα:
Είμαι Κριός, με ωροσκόπο Υδροχόο. Η καλή αυτή κυρία λοιπόν, μου είχε πει ότι, από τα 33 μου και μετά, θα υπερισχύσει στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά μου, ο Υδροχόος.
Άρα, τώρα (είμαι 40)... σε ποιες αστρολογικές προβλέψεις θα πρέπει να δίνω περισσότερη σημασία? Σ'εκείνες για τον Κριό, ή σ'εκείνες για τον Υδροχόο?
Έχω παρατηρήσει ότι, ο χαρακτήρας μου είναι "κριαρίστικος" αλλά, τα τελευταία δύο χρόνια (ίσως λίγο πιο πολύ) είμαι περισσότερο "όσα πάνε - κι όσα έρθουν". Ή, ότι περνάω κάποιες φάσεις που είμαι Κριός "καραμπινάτος" και φάσεις που, αισθάνομαι ότι αεροβατώ!
*Astropeleki*
23-06-2006, 10:54 PM
Αγαπητή BrokenRainbow,
αυτό που μπορώ να σου πω και γω (παρότι αρχάρια) είναι ότι ο ωροσκοπος είναι εξισου σημαντικός όσο το ζώδιο.Ο ωροσκόπος αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μας, την συμπεριφορά μας. Είναι δηλαδή η εικόνα που βγάζουμε στους έξω. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, όταν διαβάζεις προβλέψεις ζωδίων, καλό ειναι να διαβάζεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Στο φόρουμ μπορείς να βρεις πολλά άρθρα σχετικά με τον ωροσκόπο, που μπορούν να σου λύσουν πολλές απορίες.
Για αρχή μπορείς να κοιτάξεις εδώ. (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=17)
BrokenRainbow
23-06-2006, 11:02 PM
Καλησπέρα, kia.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Η αλήθεια είναι πως, δε διαβάζω τις προβλέψεις μου στα περιοδικά αλλά εδώ, διάβασα τις μηνιαίες προβλέψεις του αστρολόγου και, έμεινα άναυδη! Και από αυτές για τον Κριό και από εκείνες για τον Υδροχόο. Θα έλεγε κανείς πως, κάποια πράγματα γράφτηκαν σα να επρόκειτο για το προσωπικό μου ωροσκόπιο!!!
Αγγελικη
23-06-2006, 11:12 PM
Για γενικες προβλεψεις πρεπει να διαβαζεις παντα, το ζωδιο του ωροσκοπου. :)
Στη συνεχεια το ηλιακο.
Καλως ηρθες και απο μενα!:)
*Astropeleki*
23-06-2006, 11:14 PM
Θα έλεγε κανείς πως, κάποια πράγματα γράφτηκαν σα να επρόκειτο για το προσωπικό μου ωροσκόπιο!!!
Όντως αυτό συμβαίνει. Νιώθεις σαν να μιλάνε πραγματικά για σένα και μόνο.
Χαιρόμαστε πολύ όταν το αποτέλεσμα ειναι θετικό.
Σε ευχαριστούμε πολυ... προσωπικά νιώθω πολύ την θετική σου αύρα, ενέργεια!!!
Να σαι καλά!!! :)
BrokenRainbow
23-06-2006, 11:24 PM
Αγγελική, kia! Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ για την όμορφη υποδοχή και τα καλά σας λόγια!:)
Νοιώθω όμορφα και, ήδη άνετα που βρίσκομαι ανάμεσά σας.
Kia... Μακάρι να έχω πράγματι θετική αύρα γιατί, τον τελευταίο καιρό, νομίζω πως, καθετί θετικό έχει "πετάξει" μακριά μου...
Είμαι πεισματάρα και, φρίττω αν φτάσω σε σημείο αυτολύπησης. Γι'αυτό, ελπίζω πως, έχω αρχίσει να "συνέρχομαι" και ν'αντιμετωπίζω πάλι με αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.
Άλλωστε... "Στο κάτω κάτω, αύριο είναι μια άλλη μέρα!"
*Astropeleki*
23-06-2006, 11:34 PM
Είμαι πεισματάρα και, φρίττω αν φτάσω σε σημείο αυτολύπησης. Γι'αυτό, ελπίζω πως, έχω αρχίσει να "συνέρχομαι" και ν'αντιμετωπίζω πάλι με αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.
Άλλωστε... "Στο κάτω κάτω, αύριο είναι μια άλλη μέρα!"
Νομίζω ήδη πως βλέπω Υδροχοϊσια χαρακτηριστικά...σαν να βλέπω τον εαυτό μου,καθότι Υδρόχοος στο ζώδιο (με Σελήνη στον Κριό).
Υ.Γ. Να σου σημειώσω πως η κολλητή μου είναι επίσης Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο... :smile1:
θα μπορέσω έτσι να σας συγκρίνω στο μυαλό μου...(αν και παίζουν ρόλο όλοι οι πλανήτες)
Είδομεν λοιπον... :bigsmile: :love:
BrokenRainbow
24-06-2006, 12:16 AM
Ωχ... Τους πλανήτες μου, παρόλο που η προαναφερθείσα αστρολόγος μου τους είχε αναφέρει... δεν τους θυμάμαι με τίποτα!!!:wacko:
Πάντως... δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά έχω παρατηρήσει διαφορές σε ίδιο ζώδιο, διαφορετικού φύλου.
Π.χ., οι γυναίκες Κριοί ή Υδροχόοι, ή Σκορπιοί (μιλάω γι'αυτά τα ζώδια που μου είναι πιο οικεία) διαφέρουν αρκετά από τους άντρες των αντίστοιχων ζωδίων στη συμπεριφορά.
Με κάποιο γνωστό πάλι, που ήταν κι εκείνος Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο... υπήρχαν "κοινές αντιδράσεις" αλλά γενικά, διαφέραμε πολύ!
Αγγελικη
24-06-2006, 12:21 AM
Καλημερα σας ειπα;:cry: :cry:
BrokenRainbow
24-06-2006, 12:27 AM
Καλημέρα!!! :bigsmile:
Αγγελικη
24-06-2006, 12:31 AM
Το τοπικ αναφερεται σε συγκεκριμενο θεμα.
Δεν προσφερεται για γενικη κουβεντουλα...
Φιλικα
Αγγελικη:)
sagimoon
24-06-2006, 09:15 AM
Brokenrainbow Καλώς ήρθες στο λιμέρι μας. Όμορφες ανακαλύψεις σου εύχομαι.
Μια ερώτηση βρε παιδιά. Μπαίνω στις 9 παρά το πρωί και βλέπω τόσες καλημέρες ήδη ...από πότε ξεκινάει η μέρα ???? :idea:
Brokenrainbow, τα περίεργα συμπτώματα που έχεις τελευταία μάλλον είναι από το Ποσειδώνα που έχει εγκατασταθεί στον Υδροχόο εδώ και χρόνια, και η θέση αυτή είναι θέση πτώσης για τον πλανήτη, βγάζει δηλαδή τα αρνητικά του χαραχτηριστικά στην επιφάνεια. Τα κριάρια όμως δεν μασάνε, ε?? :toung:
BrokenRainbow
24-06-2006, 02:13 PM
Να... πρωτοτυπήσω: Καλησπέρα σε όλες / όλους!:)
Sagimoon, ευχαριστώ κι εσένα για την υποδοχή!
Συμφωνώ ότι, τα κριάρια δεν "μασάνε" αλλά γι'αυτό ακριβώς (κι επειδή εγώ... μάσησα, όπως φαίνεται!...) είχα και την απορία σχετικά με τις προβλέψεις ζωδίου / ωροσκόπου. Για να είμαι ειλικρινής, "με" προτιμώ Κριό αλλά, μοιάζει να με έχει επηρεάσει ο ωροσκόπος μου.
Οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι φτωχές αλλά, (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος), έχω την εντύπωση ότι ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους πλανήτες που επηρεάζει "γενιές" ή, χαρακτηρίζει εποχές (ανάλογα με τη θέση του) επειδή, ως πλανήτης, δεν αλλάζει γρήγορα θέση. (Μπορεί να μην το διετύπωσα και πολύ σόι αλλά, πάνω-κάτω... καταλαβαίνετε τι εννοώ, ε?)
Άρα... για να παρηγορηθώ λιγάκι... έχει ίσως, γενικότερα μιαν αρνητική επιρροή, αυτή την εποχή, αλλά, επηρεάζει περισσότερο τα άτομα που ανήκουν στον αστερισμό του Υδροχόου ή, έχουν ωροσκόπο Υδροχόο?
(Πότε θα τελειώσει αυτό το "κακό"???)
Αγγελικη
24-06-2006, 07:42 PM
(Πότε θα τελειώσει αυτό το "κακό"???)
Οταν ο Ποσειδωνας θα σταματησει να σ΄επηρεαζει...
Ο Ποσειδωνας οταν σχηματιζει οψη με προσωπικους πλανητες, δεν ειναι καθολου αμελητεος...
panther
26-06-2006, 09:58 AM
Οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι φτωχές αλλά, (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος), έχω την εντύπωση ότι ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους πλανήτες που επηρεάζει "γενιές" ή, χαρακτηρίζει εποχές (ανάλογα με τη θέση του) επειδή, ως πλανήτης, δεν αλλάζει γρήγορα θέση.
Καλημέρα και από εμένα.
Αυτό που αναφέρεις παραπάνω (από ότι γνωρίζω) ισχύει περισσότερο για τον πλανήτη Ουρανό, δλδ ότι επηρρεάζει ολόκληρη γενιά παρά μια συγκεκριμένη ομάδα ή άτομο, παρά για τον Ποσειδώνα.
(Και οι 2 πλανήτες κινούνται αργά)
Φιλικά
Ιουλία
BrokenRainbow
27-06-2006, 01:17 AM
Ιουλία, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Ίσως αυτό που είχα διαβάσει ήταν πολύ γενικευμένο (δηλαδή, ότι πλανήτες που κινούνται αργά, επηρεάζουν περισσότερο γενιές / εποχές).
Το... διά ταύτα είναι, απ'ό,τι φαίνεται, ότι ο Ποσειδώνας μου έχει κάνει... "ζημιά"!!!:sad2:
Σ'ευχαριστώ και πάλι.:bigsmile:
Αγγελικη
27-06-2006, 01:30 AM
ΟΛΟΙ οι αργοι πλανητες, οταν σχηματιζουν σημαντικες οψεις με τους προσωπικους μας πλανητες και φωτα, επηρρεαζουν την συμπεριφορα μας, το χαρακτηρα και την ψυχοδομη μας και κατ΄επεκταση και τα μελλομενα...
panther
27-06-2006, 09:15 AM
Ιουλία, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Ίσως αυτό που είχα διαβάσει ήταν πολύ γενικευμένο (δηλαδή, ότι πλανήτες που κινούνται αργά, επηρεάζουν περισσότερο γενιές / εποχές).
Το... διά ταύτα είναι, απ'ό,τι φαίνεται, ότι ο Ποσειδώνας μου έχει κάνει... "ζημιά"!!!:sad2:
Σ'ευχαριστώ και πάλι.:bigsmile:
Μπορεί να μην είναι ο Ποσειδώνας που κάνει τη ζημιά αλλά κάποιος άλλος πλανήτης που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μπορεί να κάνει όψη με τον Ποσειδώνα. ή μπορεί να είναι ένας από τους υπόλοιπους πλανήτες. Γιατί πιστεύεις ότι ο Ποσειδώνας φταίει? (Κάτσε να θυμηθώ τι γράφεις παραπάνω...)
BrokenRainbow
27-06-2006, 11:05 PM
Δεν ξέρω ποιος μου έχει κάνει τη ζημιά, γεγονός πάντως είναι ότι, άσπρη μέρα μέσα στο 2006 δεν έχω δει! (Από υγεία του παιδιού μου, υγεία μου, μέχρι αισθηματικά! Έλεος, δηλαδή!!!):wacko: