PDA

View Full Version : Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????

_memi_
22-06-2006, 11:04 AM
Καλημέρα σας !!!!!
Πιστεύω στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου είτε σε καλές είτε σε άσχημες στιγμές.............
Υπάρχουν κάποια πράγματα που ¨¨μας ξεφορτώνουν¨¨ όταν πιεζόμαστε και νιώθουμε άσχημα.
Θα θέλατε να τα μοιραστούμε???
Πιστεύετε ότι ο τρόπος αντίδρασης μας μπορεί να έχει σχέση με το ζώδιο μας ????

kiaRRa
22-06-2006, 11:06 AM
Αυτό που με ηρεμεί είναι να περάσω κερί το πάτωμα. Ξεσπάω πάνω του!!!!

_memi_
22-06-2006, 11:22 AM
Περνάμε κερί το πάτωμα !!!!!!!!
Μου έδωσες μια άλλη οπτική kiaRRa να ¨σαι καλά!!!!!!!
Δεν έχω πάτωμα όμως, σε πλακάκι μάλλον δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα χι!χι!

Fotini Christodoulou
22-06-2006, 11:26 AM
Αν και οι αντιδράσεις μου ποικίλουν,συνήθως η μουσική μου φτιαχνει την διάθεση οπως επισης και η μαγειρική κ.α.:cheesy:
Κι αν δεν πιάσει τίποτα απο τα παραπάνω παιρνω έναν σακο και φευγω οπουδήποτε μου έρθει εκεινη την στιγμή!:nuts:

Νομίζω οτι οι αντιδράσεις ειναι σχετικές με τα ζωδια με την έννοια οτι εχουμε καποια χαρακτηριστικά του ζωδίου μας/ωροσκόπου μας.
Αλλα παλι κάθε ανθρωπος είναι ξεχωριστός οπως και ο καθε γενέθλιος χάρτης και οι παράγοντες που επηρεάζουν την συμπεριφορά μας πολλοι!

friary
22-06-2006, 11:28 AM
Εγώ τρώω..... :worried:

kiaRRa
22-06-2006, 11:37 AM
Αν και οι αντιδράσεις μου ποικίλουν,συνήθως η μουσική μου φτιαχνει την διάθεση οπως επισης και η μαγειρική κ.α.:cheesy:

Όταν λες μαγειρεύεις? Για σένα ή για αυτόν που σε νευρίασε?:nuts: :nuts:

_memi_
22-06-2006, 11:37 AM
Οι αντιδράσεις μου ποικίλουν ……..
Η Μουσική είναι κάτι που με ηρεμεί
Το γράψιμο , το καθάρισμα μετά μανίας , το περπάτημα (μιλάμε για πολλά χλμ )
Και σε ποιο ΄¨βαριές ¨¨ περιπτώσεις αλλαγή …δουλείας κατοικίας (ευτυχώς που αυτές είναι λίγες ) γιατί θα είχα κάνει το γύρο του κόσμου έτσι όπως πάω χι!χι!

Fotini Christodoulou
22-06-2006, 11:39 AM
Όταν λες μαγειρεύεις? Για σένα ή για αυτόν που σε νευρίασε?:nuts: :nuts:

Για μένα φυσικά και μαλιστα καποιο φαγητό που δεν τρώει αυτος που με νευρίασε!:):amuse:

STARDUSTANGIE66
22-06-2006, 11:39 AM
Οταν ειμαι πολυ πιεσμενη αν ειμαι σπιτι κανω ενα ντους και σκεφτομαι οτι το νερο που τρεχει παιρνει μαζι του καθε αρνητικη μου σκεψη η συναισθημα.
Οταν ειμαι εξω κλεινω τα ματια και φανταζομαι ενα καταραχτη που κανει ακριβως το ιδιο.Ισως εχει σχεση με το ζωδιο μου γιατι ειμαι ιχθυς...:idea:

Maroulita
22-06-2006, 11:40 AM
Ναι.... και γω ενοχοποιώ την κακή μου διάθεση για το γεγονός ότι τρώω.... :toung:
Όταν είμαι στα πολύ "κάτω" μου, αυτό που κάνω είναι να πέσω ακόμα πιο πολύ :wacko: . Πώς το καταφέρνω; Ο,τι νταλκαδιάρικο τραγούδι υπάρχει (από Γονίδη μέχρι Foreigner) θα το ακούσω. Μετά είτε που θα το ρίξω στο γράψιμο, είτε στη ζωγραφική, αλλά το πλέον αποτελεσματικό είναι για μένα μόνο οι φίλοι. Οι φίλοι που, χωρίς να κάνεις "έκκληση", θα το καταλάβουν από μόνοι τους και θα σε ξεκουνήσουν μπας και πάρεις μπρος!

kiaRRa
22-06-2006, 11:44 AM
Οι φίλοι που, χωρίς να κάνεις "έκκληση", θα το καταλάβουν από μόνοι τους και θα σε ξεκουνήσουν μπας και πάρεις μπρος!
Τότε μάλλον εννοείς ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου και μάλιστα από χτες. Οποτε και έκανα γυαλί το πάτωμα!:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Maroulita
22-06-2006, 11:50 AM
Τότε μάλλον εννοείς ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου και μάλιστα από χτες. Οποτε και έκανα γυαλί το πάτωμα!:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μα είδες δημιουργία;;; ΘΕΤΙΚΟ!

Πάντως συμφωνώ με την Φωτεινή, ότι δηλαδή οι χειρισμοί μας πάνω σε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά ζωδίου και ωροσκόπου, αλλά και με το σύνολο των σχηματισμών του χάρτη μας. Είναι έτσι κι αλλιώς πολυπαραγοντικό το ζήτημα.

_memi_
22-06-2006, 12:06 PM
ΟΙ ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία έχουν ζωτική σημασία στην εξέλιξη της πορείας μας.
Είναι σπάνιο είδος για αυτό όταν τους ανακαλύπτουμε φροντίζουμε να τους έχουμε στην ζωή μας
Το κακό είναι ότι για να φτάσουμε στην ανακάλυψη περνάμε από πολλές άσχημες καταστάσεις .
Αν αλλάξουμε την μάτια μας και δούμε μια άσχημη κατάσταση ως μια εμπειρία ωρίμανσης και εξέλιξης τότε ίσως έχουμε κάνει ένα βηματάκι ακόμα προς την ανακάλυψη μας.

panther
22-06-2006, 12:10 PM
Η Φωτεινή όταν είναι ψυχολογικά πιεσμένη παίρνει βαθιές ανάσες:toung::toung::toung: όπως και εγώ :toung:. Γιατί δεν τα λες όλα?

Εγώ βάζω δυνατά την μουσική και χορεύω ή
πάω βόλτα με το αμάξι!!!
ή παίρνω και εγώ ανάσες μαζί με την Φωτεινή:toung::toung::toung:

Fotini Christodoulou
22-06-2006, 12:16 PM
Ααααα μην αποκαλύπτεις τα μυστικά μου!:amuse:

Ασκησεις αναπνοων ενω επαναλαμβάνετε ρυθμικα ειμαι καλα ειμαι καλα ειμαι καλα και αγαπώ όλο τον κόσμο εναλλαξ.Μπορεί και να αποφεχθει να τρέχετε το θυμα με ανοιγμενο κεφάλι στα νοσοκομεία!:evil: :idea:

_memi_
22-06-2006, 12:27 PM
Κάτι σχετικό με τις αναπνοές και δοκιμασμένο…. και τα μακροβούτια πιάνουν αν βρίσκεστε βέβαια σε θάλασσα ……..
Στην μπανιέρα μην το επιχειρήσετε κίνδυνος ατυχήματος χι!χι!

kiaRRa
22-06-2006, 12:29 PM
Κάτι σχετικό με τις αναπνοές και δοκιμασμένο…. και τα μακροβούτια πιάνουν αν βρίσκεστε βέβαια σε θάλασσα ……..

Αν κάνουμε μακροβούτι στον υπαίτιο της ψυχολογικής μας κατάστασης?:nuts:

panther
22-06-2006, 12:31 PM

Δεν χρειάζεσαι θάλασσα για να κάνεις αναπνοές. Δοκίμασέ το πιάνει:toung::toung::toung:

_memi_
22-06-2006, 12:31 PM
Καλά σήμερα μου έχεις δώσει καταπληκτικές ιδέες !!!!!!!!!!!!!
Αλλά πως μπορεί να υλοποιηθεί ένα τέτοιο μακροβούτι???

_memi_
22-06-2006, 12:34 PM
Έχω δοκιμάσει τις αναπνοές χωρίς θάλασσα ………
Αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Σκεφτόμουν την αιτία του κακού και στο τέλος ήμουν πιο θυμωμένη από πριν χι!χι!

sagimoon
22-06-2006, 12:37 PM
Μια απάντηση ακούγεται από το ραδιόφωνο αυτές τις μέρες γιαυτό το θέμα...
Η λύση που προτείνει είναι jacobs frappe..μετά από μερικές γουλιές , με συνοδεία τούρτα σοκολάτας, και το άκουσμα του τραγουδιού Ζιγκολό (τα δύο τελευταία είναι δικής μου έμπνευσης)... όχι μόνο μας περνάνε όλα μα κάνουμε και όνειρα. :toung:

friary
22-06-2006, 12:42 PM
Μια απάντηση ακούγεται από το ραδιόφωνο αυτές τις μέρες γιαυτό το θέμα...
Η λύση που προτείνει είναι jacobs frappe..μετά από μερικές γουλιές , με συνοδεία τούρτα σοκολάτας, και το άκουσμα του τραγουδιού Ζιγκολό (τα δύο τελευταία είναι δικής μου έμπνευσης)... όχι μόνο μας περνάνε όλα μα κάνουμε και όνειρα. :toung:

Αντωνία μου, παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτική, μπορεί κάποιος να υποθέσει, λέμε τώρα, πως σε σπονσοράρει η συγκεκριμένη εταιρεία :amazed:
:laugh:

kiaRRa
22-06-2006, 12:45 PM
Αν φάω και την τουρτα,δεν τον σωζει τιποτα τον αλλον για τις επιπλεον θερμιδες.Προτεινω να τους κρεμαμε αναποδα για παραδειγματισμο!:idea: :idea: :idea: :idea:

Αγγελικη
22-06-2006, 01:03 PM
Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????

Δέρνω......

friary
22-06-2006, 01:17 PM
Axaxaxaxaxaxaxaxa :laugh: :laugh: :laugh:
Η καλύτερη απάντηση μακράν.......

*Astropeleki*
22-06-2006, 01:38 PM
Τι μου θυμίζετε με αυτό το θέμα βρε παιδιά!
Εγώ, προσωπικά, δεν πέφτω εύκολα ψυχολογικά, αλλά όταν γίνει αυτό, είναι δυνατόν να πιάσω τον απόλυτο πάτο και να μην κάνω τίποτα για να το διορθώσω, ούτε καν να προσπαθήσω....

Παρόλο που οι περισσότερες το ρίχνουνε στο φαί, εγώ το αντίθετο...(γιατί το κάνω τις άλλες μέρες που είμαι "απ" ...οπότε πρέπει να ισορροπήσω την κατάσταση :cheesy: ). Συνήθως δεν μιλάω σχεδόν καθόλου παρά μόνο όταν χρειαστεί :weird: , βρίσκομαι σε εντελώς άλλο κόσμο (χαμένη στο διάστημα σα να λέμε :nuts: ) ....ή που θα τριγυρνάω πέρα δώθε ή που θα κάθομαι σε συγκεκριμένο σημείο, άντε να ακούω και μουσική (όχι ντιριντάχτα φυσικά ). Αυτή η αντίδραση μπορεί να κρατήσει για αρκετό διάστημα...αλλά φάση είναι και περνάει :)

Σίγουρα παίζουν το ρόλο τους οι πλανήτες και νομίζω ιδιαίτερα ο ωροσκόπος...

_memi_
22-06-2006, 01:47 PM
Αν δεν πετάς πως θα πέσεις ????Αν δεν πιάσεις πάτο πως θα σηκωθείς ????
Οι εναλλαγές διαθέσεων μάλλον μας βοηθούν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε τελικά.

panther
22-06-2006, 02:03 PM
Αν δεν πετάς πως θα πέσεις ????Αν δεν πιάσεις πάτο πως θα σηκωθείς ????
Οι εναλλαγές διαθέσεων μάλλον μας βοηθούν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε τελικά.

Μην ανησυχείς για το πέσιμο και τον πάτο ... ας είναι καλά ο Κρόνος :cheesy::cheesy::cheesy:

*Astropeleki*
22-06-2006, 02:05 PM

Ακριβώς σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω απόοοολυτα με την _memi_

Η διάθεση είναι κάτι που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και μέσω αυτής εκτιμούμε περισσότερο ότι έχουμε... Όλα πρέπει να τα δοκιμάζουμε, και χαρές και απογοητεύσεις, και "απς"και "ντάουνς"! ;)

ScP
22-06-2006, 02:06 PM
Μη βάζετε τέτοια θέματα γιατί επηρεάζομαι και αλλάζω τους χρωματισμούς του σάιτ :toung:

kritsinaki
22-06-2006, 04:05 PM
Δεν τρώω... ( ευκαιρία για δίαιτα)
Δεν μιλάω σε κανέναν.... ( προς αποφυγή καυγάδων)
Παίρνω το τουτούνι μου, μουσική τέρμα (με κλειστά παράθυρα)
Με κλειστό το κινητό ( άστους να με ψάχνουν)
Και δρόμο για τη θάλασσα!!!
Σε χειρότερες περιπτώσεις, έχω μαζέψει και τα πραγματάκια μου και έχω μετακομίσει...
Φταίει το οτι είμαι Τοξότης με Υδροχόο?

Dell Piero
22-06-2006, 06:55 PM
Πολύ ωραίο το θέμα σας.
Που έχω εγώ τον πλανήτη;

_memi_
22-06-2006, 07:16 PM
Συγνώμη κάπου το έχασα ………
Μιλάμε για πλανήτες ?????
Πότε ??? που ??? και πως ????χι!χι! ……

kiaRRa
22-06-2006, 07:21 PM
Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι να μην ξεσπαμε κατεβαζοντας καντηλια.Δηλαδη αυτος που μας νευριασε να τη γλυτωσει?Γιατι?Για να μην χαλασουμε το καρμα μας?:weird: :weird: :wacko: :wacko:

_memi_
22-06-2006, 07:28 PM
Νομίζω ότι το κάρμα δεν χαλάει με μερικά ξεσπάσματα …….
Το εύχομαι δηλαδή γιατί διαφορετικά «θα χρωστάω» πολλές ζωές ……χι!χι!

kiaRRa
22-06-2006, 07:30 PM
Εγω στην επομενη ζωη μου θα γινω αγελαδα!Ειναι και ιερο ζωο και για πολλους ακομα λογους.Παντως αν σε λογικα ορια ξεσπασεις πανω στον υπαιτιο,νιωθεις σαν πουπουλο!!!!!:nuts: :nuts: :nuts: :nuts:

_memi_
22-06-2006, 07:35 PM
……..θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για ένα μικρό, λογικό ξέσπασμα ……χι!χι!
Λες να ακολουθήσω το παράδειγμα σου και στην επόμενη ζωή μου να έρθω σαν μπαρμπούνι???????? Χι!χι! Ωραιότατο ψάρι .. Χι!χι!

skorpion
22-06-2006, 07:43 PM
Εγω ή θα κλαψω ή ακουσω λυπητερα τραγουδια ή θα γραψω κανα τραγουδακι(υποτιθεται) ή θα Βγω εξω να διασκεδασω με φιλους ή αν ειναι καλοκαιρι θα φυγω πιο γρηγορα για διακοπες και το χειμωνα δηλαδη αν μπορω θα παω αλλα το καλοκαιρι πραγματικα οσο και χαλια να ειμαι αν φυγω απ την χαζοαθηνα και παω σε κανενα νησακι παει τα ξεχασα ολα και γινομαι πολυ σουπερ. Λιγο αντιφατικα τα παραπανω μεταξυ τους αλλα τι να πεις ουτε εγω βγαζω καλα καλα ακρη με τη παρτι μου:bigsmile: :bigsmile: :nuts: :nuts:

starfish
23-06-2006, 12:59 PM
Οταν ειμαι στο πατο, δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι... Κι αν σηκωθω γιατι πρεπει [αδεια απο την δουλεια για ψυχολογικους λογους...ειναι κομματι δυσκολο..] τοτε, ειμαι σαν ζομπι. Για πιο συνηθισμενες πτωσεις λειτουργω... αναμεσα σε δυο κοσμους! Τον δικο μου και τον εξω περιμενοντας να περασει απο μονο του.
Γιατι ομως μιλατε για νευρα και ποιος σας τα εχει δημιουργησει; Μονο οταν θυμωνετε πεφτετε ψυχολογικα;

skorpion
23-06-2006, 03:25 PM
εγω παλι οταν απλως θυμωνω(και δεν ειναι θυμος μαζι με κατι αλλο) δεν πεφτω ψυχολογικα ειμαι μες στην υπερενταση και στα νευρα για τα επομενα πεντε λεπτα συνηθως και μετα μου περναει:evil: :embarrest
:smile1:

tsigana
12-07-2006, 12:57 AM
ΚΑΠΝΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! (μεσα και εξω)!

Dell Piero
12-07-2006, 01:03 AM
Τι μάρκα για να σε έχω στα υπόψην για τράκα;

tsigana
12-07-2006, 01:18 AM
camel medium
να με θυμασαι οταν μπω φυλακη. (μια τραπεζα με εχει βαλει στο ματι....)

τι χρονιες αυτες οι 2 τελευταιες για τα οικονομικα μου!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

tsigana
12-07-2006, 01:19 AM
Συγνωμη...σαν να ξεφυγα...

Dell Piero
12-07-2006, 01:23 AM
Δεν πειράζει. Πανσέληνος rules

tsigana
12-07-2006, 01:32 AM
Ναι.....
:-((((

Dell Piero
12-07-2006, 01:35 AM
Αν είναι να κλάψεις πέσμου να κάνω αποσύνδεση :toung:

tsigana
12-07-2006, 10:10 AM
κανε καλου κακου....:-)

Marlene
14-07-2006, 11:32 PM
Τρώω:suspiciou

raingirl
15-07-2006, 11:14 AM
Και εγώ όταν είμαι ψυχολογικά πεσμένη την "κάνω", καταφύγιο το πατρικό μου εκεί τα ξεχνάω όλα!!!
Ωστόσο για να μην μένουνε απωθημένα την καλύτερη ιδέα την έδωσε η KIARRA να κρεμάμε αυτούς που μας ρίξανε η μας νευριάσανε για παραδειγματισμό αν βέβαιά τους μαστιγώναμε ταυτόχρονα ακόμα καλύτερα!! Perfect

Dell Piero
15-07-2006, 11:10 PM
να κρεμάμε αυτούς που μας ρίξανε η μας νευριάσανε για παραδειγματισμό αν βέβαιά τους μαστιγώναμε ταυτόχρονα ακόμα καλύτερα!! Perfect

Μετά έρχεσαι στη στήλη ΜΟΥ και αναρωτιέσαι γιατί δεν;;;;; ΕΜΜΜΜ εκτίθεσαι δημόσια και πως ΘΑΑΑΑΑ;;;;; :toung:

Λευκή
17-07-2006, 03:29 AM
Τίποτα!Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες (την ημέρα) ή τα ανοίγω(την νύχτα,ειδικά αν έχει φεγγάρι),γκρινιάζω όλη την ώρα και απολαμβάνω την κατάστασή μου:embarrest Αλλωστε είναι πάγια κατάσταση αυτή για εμάς τα βαμπίρ...μάλλον μας προξενεί μελαγχολία η νύχτα:toung:

tannia
19-07-2006, 12:01 AM
Χμμ..μάλλον αλλάζω περιβάλλον..

Deodonus
19-07-2006, 03:25 PM
Εγώ τελευταία έχω βρει πολύ χαλαροτικό και αναζωγονιτικό το να πλένω τα πιάτα ή να κάνω μικρο-τακτοποιησούλες στο σπίτι μου (Καρκινάκι είμαι :)).

ScP
19-07-2006, 03:38 PM
Για πόσα πιάτα μιλάμε; :toung:

starfish
19-07-2006, 03:48 PM
Για πόσα πιάτα μιλάμε; :toung:

Αρκετα ωστε να ταξιδεψεις [να πας, να μεινεις και να γυρισεις!] κοιταζοντας τον νεροχυτη!! Κατσαρολες και οτι σε βγαζει απο την επαναληψη των κινησεων εξαιρουνται!!! :nuts: :cheesy: :cheesy:

Fotini Christodoulou
19-07-2006, 03:52 PM
Εγώ τελευταία έχω βρει πολύ χαλαροτικό και αναζωγονιτικό το να πλένω τα πιάτα ή να κάνω μικρο-τακτοποιησούλες στο σπίτι μου (Καρκινάκι είμαι :)).

Ως καρκινάκι ,καταλαβαίνω!
Καλή λύση αλλα όπου ξεκιναω μικροτακτοποιησούλες οπως λές καταλήγω σε....πληρη μετακόμιση και μετά δεν βρίσκω τίποταααααααα!
Στα πιάτα συμφωνω και να είναι ντουζίνες ολόκληρες!!!:laugh:

Αγγελικη
19-07-2006, 04:40 PM
Δεν ερχεσαι μια βολτα κι απο μενα;
Εχω πιατα και σιδερωμα να σε κερασω!!:cheesy:

Fotini Christodoulou
19-07-2006, 04:43 PM
Πιατα μετά χαράς...σιδέρωμα όμως λΕπάμαι αλλα δεν θα μπορέεεσωωωωω:toung:

SONIA64
21-07-2006, 12:53 AM
Ελα ντε; τι κάνεις για να ανέβεις;Εγώ λειτουργώ μάλλον κατά περίπτωση.
Βγαίνω με φίλους κολλητούς όπου και να γρινιάξω δεν θα δυσανασχετήσουν,ακούω τα πιό κλαψιάρικα του Πάριου και αφού πλαντάξω κανα-δυό μέρες μετά τα πέρνω στο κρανίο και λέω "αστο καλό","δεν θα αφήσω τίποτα να μου χαλάει τη διάθεση" και τέλος οδηγώ για κάμποση ώρα όπου το φιλοσοφώ με τον εαυτό μου και καταλήγω σε αποφάσεις σημαντικές που με ηρεμούν (κατα κάποιο τρόπο).Πάντως πιστεύω οτι το καλύτερο ειναι να κανεις υπομονή ,να περιμένεις και σύντομα θα γίνει κάτι που θα σου φτιάξει την ψυχολογία.Και προπάντων να χαμογελάμε.Κάθε μέρα,κάθε πρωί.Ετσι ειναι η ζωή....

Deodonus
21-07-2006, 01:39 PM
Ε όχι και ντουζίνες πιάτα.... Έτσι, 5-6 πιάτα, καμιά δεκαριά ποτήρια....

Όσο για το σηδέρωμα, να μου λείπει. Α-πα-πα....

BlackOrWhat
22-11-2006, 04:16 PM
Επισκέπτομαι το αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑΑΑ????!!!! :evil::evil::evil::evil:

kiaRRa
22-11-2006, 04:26 PM
Όσο και να με χαλαρώνει το σιδέρωμα (και έχω 3 πλυντήρια σήμερα) προχθές που νευρίασα πέταξα ένα κηροπήγιο στον τοίχο και ηρέμησα!!!!
Ξέρω, είμαι λίγο επικίνδυνη:love: :love: :love: :love: :love: :love:

*Astropeleki*
22-11-2006, 05:14 PM
:blink: :blink:

Ελπίζω μόνο να μην βγήκε ο σοβάς από τον τοίχο... διαφορετικά σε κόβω να μαστορεύεις για να μη το δει η σπιτονοικοκυρά :nuts: :laugh:

Πάντως το μόνο καλό είναι ότι ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ :bigsmile:

kiaRRa
22-11-2006, 05:32 PM
:blink: :blink:

Ελπίζω μόνο να μην βγήκε ο σοβάς από τον τοίχο... διαφορετικά σε κόβω να μαστορεύεις για να μη το δει η σπιτονοικοκυρά :nuts: :laugh:

Πάντως το μόνο καλό είναι ότι ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ :bigsmile:

Και το κακό ότι δεν μεσολάβησε μεταξύ κηροπηγίου και τοίχου το κεφάλι του υπαίτιου!!!:nuts:
Πάντως η εκτόνωση που ένιωσα ήταν όντως ανεπανάληπτη!

aries engineer
23-11-2006, 12:26 AM
'Eκανα πολλά παλαιότερα όταν έπεφτα ψυχολογικά, σχεδόν όλα τα παραπάνω.Πλέον οταν βλέπω οτι στραβοξυπνάω και θα με πάει έτσι όλη η μέρα απλα λέω στον εαυτό μου "δεν φταίς εσύ γλυκιά μου,καμμία δυσκολη όψη είναι":cheesy: και περιμένω...να φύγει :laugh:

laziali
24-11-2006, 01:41 PM
Τελευταία δεν κάνω απολύτως τίποτα. Κάθομαι σαν αποχαυνωμένο, σωπαίνω και το βλέμμα μου στο άπειρο :oh:

Marina 7771
24-11-2006, 01:49 PM
Τελευταία δεν κάνω απολύτως τίποτα. Κάθομαι σαν αποχαυνωμένο, σωπαίνω και το βλέμμα μου στο άπειρο :oh:
Κάπως έτσι κι εγώ:sad2: Παλιότερα γκρίνιαζα, μέχρι να κάνω και όλους τους άλλους να πέσουν ψυχολογικά:nuts: , και ως δια μαγείας αισθανόμουν καλύτερα και άφηνα τους υπόλοιπους να κλαίνε την μοίρα τους:evil: :toung: :toung:

laziali
24-11-2006, 01:57 PM
Κάπως έτσι κι εγώ:sad2: Παλιότερα γκρίνιαζα, μέχρι να κάνω και όλους τους άλλους να πέσουν ψυχολογικά:nuts: , και ως δια μαγείας αισθανόμουν καλύτερα και άφηνα τους υπόλοιπους να κλαίνε την μοίρα τους:evil: :toung: :toung:

Ρίχνεις τους άλλους για να νιώσεις ότι όλοι συμπάσχουν και μετά αισθάνεσαι καλά με τον πόνο των άλλων;;;; Ε είσαι κακιά:toung:

Fotini Christodoulou
24-11-2006, 01:58 PM

Τελευταίως και μένα με εκφράζει το παραπάνω!Με βλέμμα απορημένο και στραμένο προς το ταβάνι!:weird: :weird:

Marina 7771
24-11-2006, 02:04 PM
Ρίχνεις τους άλλους για να νιώσεις ότι όλοι συμπάσχουν και μετά αισθάνεσαι καλά με τον πόνο των άλλων;;;; Ε είσαι κακιά:toung:
Ήμουν κακιά, χωρίς να το θέλω:toung: Τώρα όταν είμαι πεσμένη, είμαι απλώς στον κόσμο μου:laugh: :laugh: :laugh: Καρφωμένο βλέμμα στο κενό και νοητό ταξίδι στο άπειρο.:dizzy:

laziali
24-11-2006, 02:05 PM
Τελευταίως και μένα με εκφράζει το παραπάνω!Με βλέμμα απορημένο και στραμένο προς το ταβάνι!:weird: :weird:

Ε φαίνεται είναι της μόδας :laugh:

Ορίστε Marina 7771... να και άλλα άτομα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση χωρίς να δυσκολευτείς εσύ να τους φέρεις στην ίδια ψυχολογία με την δικιά σου! Δεν θέλει κόπο... θελει τροπο :laugh:
Ας γελάσουμε και λίγο μπας και φυγει το νταούνιασμα :blink:

e k
24-11-2006, 02:14 PM
Ε σιγά, αν βρίσκεστε εν βρασμώ ψυχής, μπορείτε να τους βαράτε με μια κουτάλα, να τους τρυπάτε με μια πιρούνα ή να τους βουτάτε στο βραστό νερό! Α ξέχασα υπάρχει και το βραστό λάδι…:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

panther
24-11-2006, 02:17 PM
Ε σιγά, αν βρίσκεστε εν βρασμώ ψυχής, μπορείτε να τους βαράτε με μια κουτάλα, να τους τρυπάτε με μια πιρούνα ή να τους βουτάτε στο βραστό νερό! Α ξέχασα υπάρχει και το βραστό λάδι…:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Η διαφορετικά, εάν δεν θέλετε να σας κλείσουν μέσα, να βγείτε να πάτε μια βόλτα:toung:

Fotini Christodoulou
24-11-2006, 02:19 PM

Αμα με εκνευρίσει κανένα "ατιμο"φιλέτο γαλοπούλας ή μοσχαράκι ,θα το έχω στα υπόψιν!:toung:

Marina 7771
24-11-2006, 02:20 PM
Αυτό δεν είναι ψυχολογικό πέσιμο, είναι ψυχολογικό delirium:laugh: :laugh: :laugh:

*Astropeleki*
24-11-2006, 02:43 PM
Αμα με εκνευρίσει κανένα "ατιμο"φιλέτο γαλοπούλας ή μοσχαράκι ,θα το έχω στα υπόψιν!:toung:

:laugh: :laugh: Έγραψες πάλι! :laugh: :laugh:

kiaRRa
24-11-2006, 03:40 PM
Εμένα που μονιμως με εκνευρίζουν και γαλοπουλες και μπριζολίτσες και όλα τα κρεατικά?Μιλάμε για νευρική βουλιμία.Πάντως το καλύτερο νομίζω είναι να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα θυμου, κ.α. προς την αιτία που τα δημιουργεί.Έτσι, ούτε άμαχοι θα την πληρώσουν και εμείς θα ξεσπάσουμε εποικοδομητικά...

alegra
25-11-2006, 10:15 PM
Κοιμάμαι ώρες ατελείωτες ή διαβάζω.
Μόνο έτσι επανέρχομαι.

ANGE
29-11-2006, 12:39 PM
Παλιότερα όταν ήμουν εκνευρισμένη ή στεναχωρημένη το ΄ριχνα στο φαί. Επειδή όμως τελικά αυτό είχε άσχημη επίδραση σε μένα και ευχάριστη στους¨"εχθρούς μου", το άλλαξα και τώρα κάνω το αντίθετο. Δεν τρώω καθόλου. Τουλάχιστον μπορεί να αισθάνομαι ψυχολογικά χάλια αλλά στο τέλος μου βγαίνει σε καλό. Το κυριότερο πάντως είναι ότι μιλάω με μια φίλη.

kiaRRa
29-11-2006, 12:47 PM
Παλιότερα όταν ήμουν εκνευρισμένη ή στεναχωρημένη το ΄ριχνα στο φαί. Επειδή όμως τελικά αυτό είχε άσχημη επίδραση σε μένα και ευχάριστη στους¨"εχθρούς μου", το άλλαξα και τώρα κάνω το αντίθετο. Δεν τρώω καθόλου. Τουλάχιστον μπορεί να αισθάνομαι ψυχολογικά χάλια αλλά στο τέλος μου βγαίνει σε καλό. Το κυριότερο πάντως είναι ότι μιλάω με μια φίλη.

Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:

e k
30-11-2006, 09:03 AM
Δεν το συζητάω καν, το να κάτσεις να μιλήσεις για το θυμό και το νταούνιασμα σου. Από τα καλύτερα αντίδοτα:blink:

Εμένα πάλι, το να το συζητήσω με κάποιον, το μόνο που μου προσφέρει είναι να ανακυκλώνω τον θυμό.
Συνήθως πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί αν δεν περάσει λίγος χρόνος να το δώ εξ'αποστάσεως, ψύχραιμα, δεν μπορώ να κάνω βήμα

gwrgina25
30-11-2006, 04:19 PM
Εγώ πάλι κλείνομαι στο δωματίο μου και ακούω καταθλιπτικά τραγούδια!
Δεν ξέρω ίσως η ομοιοπαθητική βοηθάει τελικά :blink: :toung:

skorpion
30-11-2006, 07:07 PM
Αν θυμωσω τα χωνω πολυ!!!

may
01-12-2006, 10:14 AM
Παίζω τέννις με τις ώρες!!!
:blink:
πιστέψτε με δεν υπάρχει καλύτερη εκτόνωση για τέτοιες στιγμές!!! :nuts: :clapping:

kymatenia
05-12-2006, 10:20 AM
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:

panther
05-12-2006, 10:47 AM
Βγαινω βολτα με μια φιλη η φιλο που ειναι στην αναλογη κατασταση.Ακουγοντας το προβλημα του αλλου που μπορει να ειναι μεγαλυτερο,ξεφευγω απο το ψυχολογικο μου πεσιμο ,βλεπω τα παντα θετικα ,γιατι διαπιστωνω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις.:laugh: :cheesy:

Σωστήηηη Perfect

ζουζούνα1977
07-12-2006, 11:21 AM
Αναστενάζει το ψυγείο ...χιχιχιχιχι...................
και μετά η ζυγαριά...σνιφ...σνιφ...σνιφ...

draak
11-12-2006, 02:42 AM
Δεν ξερω αν εχει σχεση το ζωδιο του καθενος για το πως αντιμετωπιζει τις καταστασεις οταν ειναι στα down του,εγω παντως ως ιχθυς με ωροσκοπο λεοντα, απλως απομωνονομαι σπιτι μου και το ριχνω στον υπνο!Ξυπνωντας ειτε γιατι εχω πιαστει απο τον πολυ υπνο, ειτε γιατι εχει ξημερωσει η επομενη μερα,αλλαζει και η διαθεση μου!!!!Ας μην ξεχναμε οτι η ζωη ειναι κυκλος και τις χαρες τις διαδεχονται οι λυπες και ουτω καθεξης....και παλι απο την αρχη

mpiskoto
05-03-2007, 05:30 PM
ανάλογα την φάση..δλδ άλλες φορές αναστενάζει το ψυγείο και ειδικά το "τμήμα γλυκών" άλλες φορές αναστενάζει η πιστωτική κάρτα σε συνδυασμό με το πορτοφόλι και άλλες φορές το αυτοκίνητο μου...

SKYLOROCK
06-03-2007, 02:30 PM
Μάλλον τα πληρώνει μια καλή μου φίλη!!!Κάθομαι και την πρήζω λέγοντας της όσα με έχουν ρίξει...Από τις πολλές φορές που της τα λέω στο τέλος τα βαριέμαι κι εγώ η ίδια να τα σκέφτομαι και τα ξεχνάω...:toung:

starfish
06-03-2007, 02:40 PM
Μάλλον τα πληρώνει μια καλή μου φίλη!!!Κάθομαι και την πρήζω λέγοντας της όσα με έχουν ρίξει...Από τις πολλές φορές που της τα λέω στο τέλος τα βαριέμαι κι εγώ η ίδια να τα σκέφτομαι και τα ξεχνάω...:toung:

Ειναι μια χαρα τροπος για να τα ξεπερνας!! Η φιλη σου ομως εχει επιζησει;:toung: :bigsmile:

SKYLOROCK
06-03-2007, 02:50 PM
Ειναι μια χαρα τροπος για να τα ξεπερνας!! Η φιλη σου ομως εχει επιζησει;:toung: :bigsmile:

Τώρα τελευταία διακρίνω κάποιες παρενέργειες πάνω της αλλά θα το ξεπεράσει...Το νιώθω...:toung:

mpiskoto
06-03-2007, 06:52 PM
Τώρα τελευταία διακρίνω κάποιες παρενέργειες πάνω της αλλά θα το ξεπεράσει...Το νιώθω...:toung:

ωχ...να το προσέξεις αυτό...μην πάθει και τίποτα (χτύπα ξύλο) και μετά άντε να βρεις άτομο να του τα πρήζεις...!:bigsmile:

migia
07-03-2007, 01:38 PM
όταν ήμουν μικρή έκοβα λίγο-λίγο τα ρούχα μου..΄
τώρα που μεγάλωσα συνήθως ζωγραφίζω με τα χέρια ή καμιά φορά μπορεί να πιω κανένα ποτηράκι κρασάκι μόνη μου και γράφω σε ημερολόγιο...συνήθως ποιήματα..!!!

sexy
07-03-2007, 11:33 PM
ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ Η ΒΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ

ioni
07-03-2007, 11:57 PM
τίποτα εκτός και να τα βάζω με μένα
και να ζαλίζω την αδελφή μου -σπορπιος-για να τα κούω και από αυτή
την λατρεύω

tavrina
08-03-2007, 08:49 PM
Καλησπέρα...;)
εγώ όταν είμαι χάλια θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να αντλήσω δύναμη μέσα απο αυτόν. παίρνω βαθιές αναπνοές, κλείνω τα μάτια, βάζω χαλαρωτική μουσική και προσπαθώ να αδειάσω το μυαλό μου απο άσχημες σκέψεις....μετά όταν ηρεμίσω...προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και να σκεφτώ θετικά...δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά με το να αυτομαστιγώνομαι δεν λύνετε τίποτα....
Πάντος και μια βόλτα στη θάλασσα βοηθάει και αυτό.
Εξάλλου αν οι πλανήτες είνια ανάδρομοι....φάση είναι θα περάσει!!:dizzy:

ΛΗΘΗ
08-03-2007, 09:11 PM
Καλησπέρα. Εγώ όταν είμαι χάλια τρώω μια σακούλα μαύρα σπόρια.ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ φεύγουν τα νεύρα και η ψυχολογική κατάπτωση.:nuts:

SKYLOROCK
09-03-2007, 12:26 AM
Καλησπέρα. Εγώ όταν είμαι χάλια τρώω μια σακούλα μαύρα σπόρια.ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ φεύγουν τα νεύρα και η ψυχολογική κατάπτωση.:nuts:

Φαντάζομαι όποιος είναι δίπλα σου νεύρα που θα του προξενήσει αυτό το "ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ"...:toung: :laugh:

ΛΗΘΗ
09-03-2007, 08:11 PM
Αυτές οι αμαρτίες γίνονται μόνο όταν είναι μόνος του κανείς :laugh:

mpiskoto
11-03-2007, 07:01 PM

δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:

Φαντάζομαι όποιος είναι δίπλα σου νεύρα που θα του προξενήσει αυτό το "ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ"...:toung: :laugh:

και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:

Basilakis
11-03-2007, 08:39 PM
Εγω παλι οταν ειμαι νταουν βαζω στη διαπασων μουσικη. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο νευριαζω τους γειτονες και πώς εκεινοι το ξεπερνουν.

laziali
11-03-2007, 09:59 PM
δεν έχουν και πολλές θερμίδες όπως τα πατάτακια και οι σοκολάτες..χμμ κάτσε να αγοράσω καμιά σακούλα να την έχω πρόχειρη...:toung: :toung:

και μην ξεχνάς και το "φτου φτου" όταν κάποιο κομματάκι από το σποράκι μείνει στο στόμα... :bigsmile: :bigsmile:

Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:

ΛΗΘΗ
12-03-2007, 02:58 PM

Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:

mpiskoto
12-03-2007, 04:23 PM
Μην ξεχάσετε και τον πασατέμπο για εναλλαγές :toung: :toung:

όχι όχι..προμηθεύτηκα και πασατέμπο για εναλλαγή...:bigsmile:

Στο φτου σου φεύγει όλο το ψυχικό βάρος.Κυρίως όταν είναι κοντά σου κάποιο "αγαπημένο" πρόσωπο!!!:nuts:

και όπως κάνεις "φτου" τον/την παίρνουν τα σκάγια...:toung: :toung:

Basilakis
12-03-2007, 04:23 PM
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος

mpiskoto
13-03-2007, 01:08 AM
Eδικά όταν το φτού βγαίνει ταυτόχρονα με βαρια-αναστεναγμό. Αρκει βέβαια να μην πάρουν κανένα τα σκάγια... γιατί μετά το "θυμα" θα σου δώσει νέο λόγο να εισαι πεσμένος

όπως κανένα μαυρισμένο μάτι ας πούμε?!?:toung:

laziali
13-03-2007, 01:33 AM
Και με κουτουλιά άνετα σωριαζεσαι.....

mpiskoto
13-03-2007, 04:43 PM
κουτουλιά αλά Zidane εννοείς?!?

starfish
13-03-2007, 04:51 PM
κουτουλιά αλά Zidane εννοείς?!?

Εμενα μου φαινεται σαν κουτουλια απο μαυρο Ταυρο :toung: :toung: !!

mpiskoto
13-03-2007, 04:51 PM
μαύρο κιόλας?!?...τόσο καλά...

starfish
13-03-2007, 04:53 PM
μαύρο κιόλας?!?...τόσο καλά...

Μαυρο και σοκολατενιο!:toung: :toung: :toung:

mpiskoto
13-03-2007, 05:01 PM
Μαυρο και σοκολατενιο!:toung: :toung: :toung:

μου φαίνεται κάποια πεινάει....:) ξέρω μάλλον :offtopic:

starfish
13-03-2007, 05:04 PM
μου φαίνεται κάποια πεινάει....:) ξέρω μάλλον :offtopic:

Η σοκολατα ειναι απο τους καλυτερους τροπους να αντιμετωπιζει κανεις την πεσμενη διαθεση..... Παρ ολα αυτα την εχω κοψει εδω και 20 χρονια!!:scared:

staray
13-03-2007, 05:11 PM
Όταν ψυχολογικά δεν είμαι καλά συνήθως ακούω μουσική και ζωγραφίζω :bigsmile:

mpiskoto
13-03-2007, 06:08 PM
Η σοκολατα ειναι απο τους καλυτερους τροπους να αντιμετωπιζει κανεις την πεσμενη διαθεση..... Παρ ολα αυτα την εχω κοψει εδω και 20 χρονια!!:scared:

εγώ πάλι την τιμώ με κάθε δυνατή ευκαιρία..

Alien1
22-04-2007, 02:13 PM
Ξεσπαω στο διαβασμα η στον υπολογιστη

kiaRRa
22-04-2007, 02:17 PM
Όταν λες ξεσπάω στον υπολογιστή εννοείς ότι κάθεσαι με τις ώρες:weird: ;
Όχι ότι κοπανάς το πληκτρολόγιο-γιατί το έχω δει και αυτό:wacko: , με τα πλήκτρα να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση...

Όσο για το διάβασμα, είναι απο τους καλύτερους τρόπους και για μένα για να χαλαρώσω από νεύρα ή πεσμένη διάθεση!:bigsmile:

Alien1
22-04-2007, 02:30 PM
Όταν λες ξεσπάω στον υπολογιστή εννοείς ότι κάθεσαι με τις ώρες:weird: ;
Όχι ότι κοπανάς το πληκτρολόγιο-γιατί το έχω δει και αυτό:wacko: , με τα πλήκτρα να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση...

Όσο για το διάβασμα, είναι απο τους καλύτερους τρόπους και για μένα για να χαλαρώσω από νεύρα ή πεσμένη διάθεση!:bigsmile:

Kαι τα δυο :bigsmile:

αμα ειμαι απλα θλιμμενος η βαριεμαι μπορει να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη κανοντας σερφαρισμα σε διαφορες ιστιοσελιδες (οπως κανω τωρα)
η
να ασχολουμαι με κανενα προγραμμα η παιχνιδι εφοσον εχω ελευθερο χρονο

αμα εχω και νευρα εκεινη τη στιγμη κανω το πληκτρολογιο λιωμα :bigsmile:

αλλιως οπως και εσυ το ριχνω στο διαβασμα σε βιβλια\περιοδικα με θεματα που με ενδιαφερουν και σπανια καθομαι και κανω ελευθερο σχεδιο

kiaRRa
22-04-2007, 02:36 PM
Kαι τα δυο :bigsmile:

αμα ειμαι απλα θλιμμενος η βαριεμαι μπορει να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη κανοντας σερφαρισμα σε διαφορες ιστιοσελιδες (οπως κανω τωρα)
η
να ασχολουμαι με κανενα προγραμμα η παιχνιδι εφοσον εχω ελευθερο χρονο

αμα εχω και νευρα εκεινη τη στιγμη κανω το πληκτρολογιο λιωμα :bigsmile:

αλλιως οπως και εσυ το ριχνω στο διαβασμα σε βιβλια\περιοδικα με θεματα που με ενδιαφερουν και σπανια καθομαι και κανω ελευθερο σχεδιο

Να υποθέσω ότι τώρα βαριέσαι και δεν είσαι θλιμμένος:embarrest !

Tι να πώ; Αυτό είναι ικανό να ρίξει την διάθεση της τσέπης σου όμως....;)

Αλλά με το διάβασμα μετά απο λίγη ώρα ξεχνάς γιατί και αν ήσουν πεσμένος!!!

*Astropeleki*
22-04-2007, 02:38 PM
Εγώ πάλι παίρνω την ιστΙοσανίδα μου και πηγαίνω για σέρφιΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ...

uanagiscan
23-04-2007, 03:58 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΧΟΡΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

emmalene
23-04-2007, 11:26 PM
Εγω οταν δεν ειμαι καλα:
1)Παιρνω ολους τους φιλους μου,τους λεω τι εχω διαπιστωνουν και αυτοι οτι κατι εχουν
2) μπαινω σε αυτο το site πρηζω αυτους που ειναι μεσα με διαφορους προβληματισμους μου
και στο τελος κανεις δεν ειναι πλεον καλα οποτε τουλαχιστον δεν ειμαι καλα αλλα εχω παρεα....:laugh:

didimos
29-04-2007, 10:10 PM
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!

emmalene
29-04-2007, 10:22 PM
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!

Μηπως λεω μηπως καπου κρυβεις εναν Τοξοτη????Και εγω αυτο κανω αφου μια φορα ειλικρινα που ημουνα χαλια εφτασα στη Λαμια χωρις να το καταλαβω!!!και ολοι με λεγανε παλαβη.Ευτυχως υπαρχουν και αλλες...:laugh:

SKYLOROCK
29-04-2007, 11:09 PM
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:

Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:

emmalene
30-04-2007, 12:36 PM
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:

Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:
ναυπλιο αποκλειεται και απο εμενα!Μα ολοι να περνανε τελεια στο Ναυπλιο και εγω :
1)την πρωτη φορα που πηγα με το Λυκειο αυτος που ηθελα τα εφτιαξε με αλλη
2)την δευτερη χωρισα μολις πηγα
3) την τριτη χωρισα πριν παω!Οποτε out..Θα σε παμε οπου αλλου θες παντως μεχρι να παρεις αμαξι...:bigsmile: :nuts:

friary
30-04-2007, 01:13 PM
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:

emmalene
30-04-2007, 01:56 PM
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:

Καλα ασε γιατι ποτε δεν ξερεις....Να πηγαιναμε μια Αραχωβα???:bigsmile:

didimos
01-05-2007, 01:30 AM
Μέσα στην Αράχωβα. Αλλά αφού έρχεται καλοκαιράκι και ήδη κάνει καλό καιρο εγώ λέω να πάμε κανά νησάκι. Πριν 2 χρόνια μου την βάρεσε για άλλη μια φορά, ημουν μονη (όπως καταλάβατε δεν είχα βρει ακόμα τον έρωτα της ζωής μου! χαχα...όσες με διαβασαν ..κατάλαβαν) και έφυγα μόνη και πήγα Σίφνο.
Στην προκειμένη και μια Τζιά καλή είναι. Μόνο 1 ωρίτσα από Αθήνα.
Αύριο πάλι, Πρωτομαγια λέω να πάω Σχοινιά για το πρώτο μου μπανάκι. Όποια δεν έχει αμάξι....το λέει!
Καλό μας μήνα!

Unicorn_82
07-05-2007, 12:41 AM
Βρίσκω την κολλητή μου και ρίχνουμε τα χαρτια για ένα καλύτερο μέλλον!!!! :nuts:
:toung:

mpiskoto
07-05-2007, 05:22 PM
Βρίσκω την κολλητή μου και ρίχνουμε τα χαρτια για ένα καλύτερο μέλλον!!!! :nuts:
:toung:

Και άμα δεν σου βγει και αυτό το καλύτερο μέλλον στα χαρτιά δεν πέφτεις περισσότερο?!?

Εγώ τελευταία παρατήρησα ότι όταν δεν είμαι πολύ καλά ή θα τσακίσω ότι γλυκό κυκλοφορεί στο σπίτι ή θα πέσω για ύπνο για να μην σκέφτομαι...

SKYLOROCK
07-05-2007, 11:20 PM
Και άμα δεν σου βγει και αυτό το καλύτερο μέλλον στα χαρτιά δεν πέφτεις περισσότερο?!?

Εγώ τελευταία παρατήρησα ότι όταν δεν είμαι πολύ καλά ή θα τσακίσω ότι γλυκό κυκλοφορεί στο σπίτι ή θα πέσω για ύπνο για να μην σκέφτομαι...

Τα γλυκά είναι μια πολύ καλή λύση αλλά πόσα κιλά να γίνω πια;;;:laugh:
Όσο για τον ύπνο απορρίπτεται!!!Φαντάσου να το ονειρευτείς-λογικό μετά από τόση σκέψη που θα έχει πέσει-και να ξυπνήσεις με το πρόβλημα στο μυαλό σου ξανά...:nuts:

maraki89
08-05-2007, 11:27 AM
πιστευω οτι παιζει ρολο η ψυχοσυνθεση του καθε ατομου! το ζωδιο ελαχιστα...

Unicorn_82
08-05-2007, 01:04 PM

.....Λεπτομέρειες! :toung: Τα ερμηνευουμε όπως μας βολεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις! Σωστός; :toung:
Πάντως τα γλυκά εγώ τα τρώω ανεξαρτήτως διαθέσεως! Τρώω συνέχεια γλυκά! :laugh:

ioni
08-05-2007, 11:16 PM
διαβάζω κάτι χαρούμενο

skorpion
11-05-2007, 11:15 PM
Βασικα ξεχασα να αναφερω το βασικοτερο!!! Μιλαω με τη μαμα μου!

MELINE
12-05-2007, 02:20 PM
λοιπόν...επειδή το θέμα "ψυχολογικά πεσμένος" το έχω σπουδάσει τον τελευταίο χρόνο με τον ταύρο που με βασανίζει (μεταπτυχιακό κοντεύω να πάρω η γυναίκα...) έχω να πω τα εξής για αντιμετώπιση:
1) κάνω κάτι διαφορετικό. βάζω δηλαδή άλλο άρωμα, ακούω άλλη μουσική, φοράω κάτι που δεν έχω ξαναφορέσει κλπ κλπ κλπ...
2) "Μην μένετε σπίτι" (vive cuervo...) αυτό πιάνει πάντως..όσο και να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, τα μάτια μου, τα αυτιά μου , την καρδιά μου και δεν συμμαζεύτεται, αν πάω κάπου με κόσμο και κάνω κάτι δημιουργικό είμαι καλύτερα
3) και φυσικά......ατέλειωτο chat με την κολλήτή μου στην αγγλία. δοκιμασμένη η συνταγή....

οπότε κάνοντας αυτά από :sad: γίνομαι :love: και μετά :bigsmile: . Και καινούρια μέρα ξεκινά!!! φιλαααααακια

cobalt
17-05-2007, 01:38 PM
Μάλλον ακούω μουσική ή κάνω καμιά βόλτα με το αμάξι....

Basilakis
19-05-2007, 03:46 PM
Παίρνω τα όρη, τ' άγρια βουνά

dora27
20-05-2007, 01:08 AM
Χαϊδεύω την γάτα μου.. σαν αλεξικεραυνο μου παίρνει έστω και προσωρινά την στενοχώρια..

DANAE58
20-05-2007, 12:57 PM
Νομιζω τελικα ολοι περιπου τους ιδιους τροπους βρισκουμε!..Κι'εγω κανω παντα αρκετα ζεστο ντους η καθομαι για αρκετη ωρα μεσα στη μπανιερα με αφρολουτρο με την αγαπημενη μου μυρωδια!(αρωματοθεραπεια).. λλος τροπος ειναι το μαγειρεμα και το καθαρισμα γιατι χαλαρωνουν και ξεχνιεσαι λιγο,αλλιως...βγαινεις εξω με παρεα η μονη σου δεν εχει σημασια,αρκει να παρεις καθαρο αερα!..Το περπατημα βοηθα πολυ επισης.Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να βγαινεις εκτος σπιτιου!..Επισης αν κανεις ψωνια νιωθεις καλυτερα,αρκει να μη το παρακανεις και παρεις αχρηστα πραγματα επειδη εισαι πεσμενη ψυχολογικα!..Μεσα στα ψωνια καλο ειναι να παρεις και καποιο καινουργιο σιντι οπου 8α ακουσεις μολις επιστρεψεις σπιτι!..Αλλη ιδεα ειναι να πας στο γυμναστηριο!..Παντα βοηθαει οταν εισαι με κοσμο και οχι μονη σου!..:bigsmile:

zeta1987
25-07-2007, 01:19 AM
Εγώ όταν είμαι στα down μου, ή θα πάω για ψώνια (το λεγόμενο shopping therapy),ή θα πάω κομμωτήριο. Ξεσπάω πολύ στα μαλλιά μου και κάνω αλλαγές!!:wacko: Αλλά αν έχω παρέα, θα προτιμήσω να βγώ έξω...:embarrest

tweenkat
25-07-2007, 03:46 AM
Εγω οταν δεν ειμαι καλα κανω παντα δουλειες στο σπιτι καθως και οτιδηποτε ειναι εξουθενωτικο,γυμναστικη ψωνια,χορος μεχρι το πρωι,τοσο που οι αλλοι ορκιζονται οτι περναω την καλυτερη φαση της ζωης μου!Και δεν ειναι ψεμμα,διασκεδαζω πραγματικα,διαφορετικα νιωθω οτι μονο εγκλεισμος σε ψυχιατρειο θα με σωσει!Καποιοες φορες ομως προλαβαινω να μιλησω με τον εαυτο μου και κανω μουσικοθεραπεια,antistress sessions,και χαλαρωση....τοτε ειναι καλυτερα και για περισσοτερο!

august-10
25-07-2007, 03:03 PM
Παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω μια βόλτα στην παραλία όπου κάθομαι μόνη δίπλα στη θάλασσα και ..καπνίζω.
Βλέπω φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου , που όμως δεν έχουν σχέση με αυτό ή αυτούς που με έχουν στενοχωρήσει.
Πάω με τις τρελλές από τις φίλες μου για καφέ και κουτσομπολεύουμε !!

kritikia
25-07-2007, 03:17 PM
Απομονώνομαι, γενικά αναζητώ ένα μέρος να έχω την ησυχία μου για να μπορέσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω!

elenikol
25-07-2007, 04:40 PM
Εξαρτάται από το λόγο που είμαι πεσμένη.
Σε γενικές γραμμές πάντως κλείνομαι στον προσωπικό μου χώρο για ανασυγκρότηση. Με δυο λόγια, μειώνω τις κοινωνικές συναναστροφές στο ελάχιστο.

Barbie_girl19
26-07-2007, 07:07 PM
¶μα είμαι στα κάτω μου, αμέσως μόλις το συνειδητοποιήσω κανονίζω νυχτερινή έξοδο!!! Και του σκοτωμού να είμαι, θα πάω...:toung:

Agxos
27-07-2007, 08:06 PM
φοραω το καλο μου χαμογελο και βγαινω για ενα ποτακι εξω με καλη παρεα... επισης οι δουλειες του σπιτιου αλλα και η δημιουργικη ενασχοληση με την κουζινα ειναι πολυ καλη ψυχοθεραπεια για τις δυσκολες ωρες!
αυτα φιλια!

penguin
05-10-2007, 02:05 AM
Μουσικη τερμα... και σοκολατα...Κλαψ...

skouliki04
05-10-2007, 08:28 PM
ποτο ... τσαρκα... τεζα

Λευκή
05-10-2007, 08:42 PM
Πρώτα τσιτσιρίζομαι για να το φχαριστηθώ και μετά ρίχνω έναν γερό ύπνο.Γι αυτό κοιμάμαι τόσο πολύ.Δίας στον 12ο είναι αυτός:bigsmile:

Λευκή
05-10-2007, 08:46 PM
Τίποτα!Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες (την ημέρα) ή τα ανοίγω(την νύχτα,ειδικά αν έχει φεγγάρι),γκρινιάζω όλη την ώρα και απολαμβάνω την κατάστασή μου:embarrest Αλλωστε είναι πάγια κατάσταση αυτή για εμάς τα βαμπίρ...μάλλον μας προξενεί μελαγχολία η νύχτα:toung:
Χμ...έχω εξελιχθεί μέσα σ έναν χρόνο:nuts::toung:

panther
05-10-2007, 09:21 PM
Χμ...έχω εξελιχθεί μέσα σ έναν χρόνο:nuts::toung:

Δηλαδή, τώρα τι ακριβώς κάνεις?:bigsmile:

*Astropeleki*
05-10-2007, 09:36 PM
Δηλαδή, τώρα τι ακριβώς κάνεις?:bigsmile:

Έχουμε και λέμε... λέμε και έχουμε

Πριν ένα χρόνο

Τίποτα!Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες (την ημέρα) ή τα ανοίγω(την νύχτα,ειδικά αν έχει φεγγάρι),γκρινιάζω όλη την ώρα και απολαμβάνω την κατάστασή μου Αλλωστε είναι πάγια κατάσταση αυτή για εμάς τα βαμπίρ...μάλλον μας προξενεί μελαγχολία η νύχτα

Μετά ένα χρόνο

Πρώτα τσιτσιρίζομαι για να το φχαριστηθώ και μετά ρίχνω έναν γερό ύπνο.Γι αυτό κοιμάμαι τόσο πολύ.Δίας στον 12ο είναι αυτός:bigsmile:

Πως λέμε.... το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ στις πλαστικές, στα μπότοξ, κου λου που :laugh::toung:

panther
05-10-2007, 10:04 PM
Έχουμε και λέμε... λέμε και έχουμε

Πριν ένα χρόνο

Μετά ένα χρόνο

Πως λέμε.... το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ στις πλαστικές, στα μπότοξ, κου λου που :laugh::toung:

Α Σορρυ! Δεν το είδα :dizzy:

Λευκή
05-10-2007, 10:14 PM
Δε πειράζει,γι αυτό οι χιώτες πάνε δυο δυο λένε!
Γενικά το ρίχνω στη φαντασία και τη μεταφυσική.Tristania,Sirenia,Dimmu Borgir και λοιπά βαμπιρίστικα έχουν την τιμητική τους!Επίσης o Jan Garbarek είναι μια καλή επιλογή αλλά θέλει πιο "ευαισθητοποιημένες αντέννες"...Γενικά η μουσική βοηθάει πολύ θα έλεγα...

skorpaki
06-10-2007, 02:08 AM
Χμμμ....εγώ χρησιμοποιώ τις θεραπευτικές ιδιότητες του διαλογισμού.....
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
και κατάθλιψη ΤΕΛΟΣ! :toung:

Ιφιγένεια
06-10-2007, 02:16 PM
Προπαθώ να απασχολώ τον εαυτό μου με πράγματα... κάτι σαν εργασιοθεραπεία, για να μην σκέφτομαι!!! Αρχιζω γυμναστήρια, στοιβους, παρακολουθώ ανελειπως τα μαθήματα της σχολής μου, βγαίνω με φίλους... γένικα προσπαθώ να γεμίζω όλο το 24ωρο μου, αποφεύγοντας να καθομαι μόνη σπίτι...γιατι τοτε αρχίζω και σκέφτομαι... και όταν το κάνω σε τετοιες περιοδους, το κάνω με χαοτικό τροπο!!!!
Όποτε το μηνυμα είναι "ΔΕΝ πρέπει να προλαβαίνεις να σκεφτεσαι!"

friary
06-10-2007, 02:31 PM
Προπαθώ να απασχολώ τον εαυτό μου με πράγματα... κάτι σαν εργασιοθεραπεία, για να μην σκέφτομαι!!! Αρχιζω γυμναστήρια, στοιβους, παρακολουθώ ανελειπως τα μαθήματα της σχολής μου, βγαίνω με φίλους... γένικα προσπαθώ να γεμίζω όλο το 24ωρο μου, αποφεύγοντας να καθομαι μόνη σπίτι...γιατι τοτε αρχίζω και σκέφτομαι... και όταν το κάνω σε τετοιες περιοδους, το κάνω με χαοτικό τροπο!!!!
Όποτε το μηνυμα είναι "ΔΕΝ πρέπει να προλαβαίνεις να σκεφτεσαι!"

Είπες τον πιο σωστό και υγιή τρόπο αντιμετώπισης των δυσκολιών (αντε μαζί με τον παραπάνω διαλογισμό της skorpaki).
Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε όλοι τη δύναμη να το κάνουμε.

Είναι όμως μια καλή ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά ε?? ;)

*Astropeleki*
06-10-2007, 02:33 PM

Πιες μία motion.... the energy emotion :toung:

Ιφιγένεια
06-10-2007, 04:12 PM
Είπες τον πιο σωστό και υγιή τρόπο αντιμετώπισης των δυσκολιών (αντε μαζί με τον παραπάνω διαλογισμό της skorpaki).
Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε όλοι τη δύναμη να το κάνουμε.

Ακριβώς αυτό! Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά... και γι'αυτό προτάσεις όπως "Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε όλοι τη δύναμη να το κάνουμε" δεν πρέπει ούτε καν να περνάνε από το μυαλό μας!!!! Προσωπικά πιστεύω ότι εμείς επιλέγουμε τι μπορούμε(==θέλουμε) να κάνουμε! Θέλω να πω οτι μπορουμε τα πάντα, αρκει να υπάρχει ισχυρή θέληση από μέρους μας και επιμονή και υπομονή στις δυσκολίες που πάντα υπάρχουν!

Λευκή
06-10-2007, 05:04 PM
Γιατί ντε και καλά να σκεφτόμαστε θετικά;Αν δε βιώσουμε πρώτα και λίγο σκοτάδι ,μετά δε μπορούμε να εκτιμήσουμε το φως:toung:

friary
06-10-2007, 07:20 PM
Γιατί ντε και καλά να σκεφτόμαστε θετικά;Αν δε βιώσουμε πρώτα και λίγο σκοτάδι ,μετά δε μπορούμε να εκτιμήσουμε το φως:toung:

Λίγο όμως, λίγο. Μερικοί το παρακάνουμε :sad:

Ιφιγένεια
06-10-2007, 07:29 PM
Λίγο όμως, λίγο. Μερικοί το παρακάνουμε :sad:

Συμφωνώ:bigsmile:

Πάντως θετικά είναι ναι, απαραίτητο να σκεφτόμαστε, γιατί οι σκέψεις μας κατα κάποιο τρόπο επηρεάζουν αυτά που παθαίνουμε..(στην ψυχολογία λέγεται αυθυποβολή, στις μεταφυσικές επιστήμες λένε ότι δημιουργουμε το αντίστοιχο "μαγνητικό πεδίο" και έλκουμε και τις αντίστοιχες καταστάσεις...)
¶ρα αν θέλουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας ΠΡΕΠΕΙ να σκεφτόμαστε θετικά:bigsmile:

skouliki04
08-10-2007, 03:24 PM
θετικο ειναι και οι συνεπειες... αρκει να μην ενοχλουμε τους αλλους

starfish
08-10-2007, 03:47 PM
Το πως μπορει να βοηθησει ο καθενας τον εαυτο του για να ξεπερασει τετοια προβληματα εξαρταται και απο το μεγεθος της "πτωσης" ή αν θελετε το ποσο σημαντικο ηταν το/τα γενονοτα που προκαλεσαν την "κατρακυλα" της ψυχολογιας μας. Τα επιφανειακα τραυματα [οι εκδορες ας πουμε] αντιμετωπιζονται ευκολα και με καθε τροπο.:toung: Τα βαρια τραυματα θελουν πολυ χρονο και αναλογο σεβασμο στην υπαρξη τους. :toung:
Η εργασιοθεραπεια, ενα βαρυ τραυμα δεν το θεραπευει. Απλως το κρυβει, αν καταφερει να το κρυψει.
Η δε θετικη σκεψη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι κουφια λογια!!

skorpion
08-10-2007, 07:01 PM
Υπομονη...

ΕΚΑΤΗ
09-10-2007, 11:39 AM

μαζι σου Λευκη, συμφωνω απολυτα!!!!
Χωρις το σκοταδι δε θα ειχε καμμια σημασια το φως...
Προσωπικα, οταν ειμαι "πεσμενη", περιμενω να περασει γιατι παντα περναει...:bigsmile::bigsmile:

sugared
14-10-2007, 04:44 PM
Εμένα με ηρεμεί να ακούω μουσική δυνατά και να τραγουδάω. Εκτονώνομαι.

natasa1987
18-11-2007, 10:08 PM
η ψυχολογικη διαθεση ειναι ζητημα πολυπαραγοντικο...εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ελαχιστοποιησεις την επιδραση αυτων των παραγοντων και να απομονωσεις την σκεψη σου για ενα διαστημα απο αυτους.ετσι σαν αποτελεσμα θα εχεις επανακτηση του ελεγχου κ κατανοηση του οτι η διαθεση σου ειναι αυστηρα δικη σου υποθεση εστω και σε συναρτηση με το περιβαλλον.σε πρακτικο επιπεδο δηλαδη κλεισε το κινητο[γιατι οποιος κ αν ειναι επιδεινωνει την κατασταση, προσπαθησε την ενταση ευτη να την αξιοποιησεις δημιουργικα μαγειρεψε, ζωγραφισε, τρεξε κανα χιλιομετρο, καθαρισε το σπιτι.σαν τελευταια λυση εγω προσωπικα καταστρεφω αχρηστα πραγματακια οπως κανα τασακι,κανα πιατο η καμια εργασια που μου ειναι αχρηστη. αυτα περι διαθεσης.....

skorpion
19-11-2007, 07:03 PM
επισης μπορεις να δοκιμασεις να βγεις εξω με φιλους μηπως σου φτιαξει η διαθεση κι αν βλεπεις οτι δε φτιαχνει καθως περναει η ωρα φευγεις για να μη χαλασεις και τη δικη τους

dis
20-11-2007, 11:54 AM
Εγω βγαζω απο μεσα μου το προβλημα μου κουβεντιζοντας το με ανθρωπους που εμπιστευομαι

Μαρία_Δ
20-11-2007, 06:06 PM
Δύο πράγματα...πρώτον πρήζω όλους τους γνωστούς για να βγεί από μέσα μου και αφού τους έχω πρήξει πάω μπαλέτο να ξεσπάσω!!!

περιπλανώμενος
21-11-2007, 03:23 AM
Εγώ ακούω πολύ μουσική. Η μουσική με πηγαίνει σε κόσμους υπέροχους, γεμάτους από αιθέριες υπάρξεις της φαντασίας μου.
Τι είναι, όμως, η κακοτυχία, η αναποδιά, η απογοήτευση; Τίποτα! Όλα είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας. Όλα! Εδώ και πολύ καιρό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την κάθε ημέρα. Παιδιά, μπορούμε να κάνουμε πολλά από αυτά που νομίζουμε, ή που μάς κάνουν να νομίζουμε. Όντως μπορούμε να κινήσουμε βουνά! Όμως για να κάνουμε τις επιθυμίες μας και τις σκέψεις μας πραγματικότητες, ένα από τα βασικά που πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας είναι η ορθή διάκριση των επιθυμιών και των σκέψεων μας. (Θα συζητήσουμε άλλη φορά περί της ορθής διάκρισης της επιθυμίας και της σκέψης).
Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, δεν υπάρχει καλή "κατάσταση" ή κακή "κατάσταση". Όλα είναι θέμα ερμηνείας.
Επίσης, συμφωνώ και με μία κοπέλα, νομίζω τη memi, ότι δεν πειράζει και να πέσεις, γιατί, αναγκαστικά, θα σηκωθείς πάλι (γιατί, υπάρχει περίπτωση να πάθεις κανά κρύωμα, όσο είσαι στο πάτωμα-έδαφος. Και έτσι, χαζός/ή είσαι να παραμείνεις πεσμένος/η; Όχι βέβαια! Να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί και να ξαναπέσεις. Πάλι θα σηκωθείς).
Αυτά λοιπόν. Όποιος απαισιοδοξεί, παιδιά, ας μού στείλει μήνυμα. Μη διστάσει. Ένας καλός λόγος είναι γιατρικό στην ψυχή του άλλου.
Εις το επανιδείν.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

konteo
22-11-2007, 01:10 PM
νομιζω οτι μια απο τις καλυτερες λυσεις ειναι... μουσικη, μουσικη,μουσικη!!! επισης εγω πολυ συχνα ασχολουμαι με ρουτινιαρικες δουλειες για να μη σκεφτομαι, π.χ. τακτοποιω συρταρια, χαρτια,βιβλια. βεβαιως πολυ συντομα τα ξαναχαλαω κ νευριαζω οποτε απο την κατασταση στεναχωριας περναω στα νευρα!!!!!!!!!!!!! καλυτερο ομως ε;;;

starfish
22-11-2007, 01:16 PM
νομιζω οτι μια απο τις καλυτερες λυσεις ειναι... μουσικη, μουσικη,μουσικη!!! επισης εγω πολυ συχνα ασχολουμαι με ρουτινιαρικες δουλειες για να μη σκεφτομαι, π.χ. τακτοποιω συρταρια, χαρτια,βιβλια. βεβαιως πολυ συντομα τα ξαναχαλαω κ νευριαζω οποτε απο την κατασταση στεναχωριας περναω στα νευρα!!!!!!!!!!!!! καλυτερο ομως ε;;;

Ε, οσο να' ναι!!!:bigsmile:
ΠΑντως εγω αποφευγω την μουσικη, οταν δεν ειμαι καλα, εκτος κι αν επιλεξω να ακουσω garage-punk για να εκτονωθω! Επειδη ομως δεν γινεται να σπαω ή να πεταω οτι βρισκεται γυρω μου, ή να με πιανουν ακατασχετα κλαματα [:embarrest] δεν θελω ν ακουω τιποτε!!

BlackOrWhat
22-11-2007, 01:25 PM
ΠΑντως εγω αποφευγω την μουσικη, οταν δεν ειμαι καλα, εκτος κι αν επιλεξω να ακουσω garage-punk για να εκτονωθω! Επειδη ομως δεν γινεται να σπαω ή να πεταω οτι βρισκεται γυρω μου, ή να με πιανουν ακατασχετα κλαματα [:embarrest] δεν θελω ν ακουω τιποτε!!

Πάντως εγώ όταν είμαι χάλια ακούω ό,τι πιο dark υπάρχει...και για έναν χαζοηλίθιο λογο μου φτιάχνει η διάθεση :cheesy:

friary
22-11-2007, 01:26 PM

(Ε βέβαια, σιγά μην τα έσπαγες. Ως Παρθενάκι, θα έπρεπε να κάνεις μετά ΠΛΗΡΗ αποκατάσταση )

:nuts:

starfish
22-11-2007, 01:32 PM
Πάντως εγώ όταν είμαι χάλια ακούω ό,τι πιο dark υπάρχει...και για έναν χαζοηλίθιο λογο μου φτιάχνει η διάθεση :cheesy:

Παλιοτερα, οταν το εκανα αυτο κατεληγε, να ειναι σκηνικο για αυτοκτονια! Γι αυτο το εκοψα... [Διοτι ακομη και οι Παρθενοι μετα απο κατι τοσο οριστικο δεν μπορουν να αυτο-αποκατασταθουν!!:toung::toung:]

starfish
22-11-2007, 01:33 PM
(Ε βέβαια, σιγά μην τα έσπαγες. Ως Παρθενάκι, θα έπρεπε να κάνεις μετά ΠΛΗΡΗ αποκατάσταση )

:nuts:

Που ως τεμπελα εκ φυσεως [Αφροδιτη στον Ζυγο στον 4ο!] αποφευγω οσο περισσοτερο γινεται!!:laugh::laugh:

Herb
09-04-2011, 11:31 PM
Ανάλογα με το "πεσιμο":sad::sad2:. Αν και σε μικρότερη ηλικία η μόνη λύση ήτανε πάντα λιονταρίσια-διασκέδαση, έξοδος,φλερτ κλπ- τώρα όσο πιο πολύ εμβαθύνω στον εαυτό μου τόσο πιο πολύ "εμπεριέχω" πράγματα και καταστάσεις που στο παρελθόν θα με ρίχνανε. Και επειδή σήμερα μου αρέσει το "σκάψιμο" και το 'ψάξιμο" βρίσκω ενδιαφέρον να ψάχνω για θησαυρούς ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνιά. Βέβαια η μουσική είναι ένα σίγουρο μονοπάτι που μπορεί να με οδηγήσει σε διάφορες εκδοχές του "καλά" και μεσα από μια ποσειδώνια διαδρομή στο να ξαναβουτήξω στη χαρά της λιονταρίσιας καρδιάς μου!!!! :bigsmile:

riana 57
10-04-2011, 02:47 AM
Πιστευω, οτι εμεις τα ψαρακια, εχουμε σαματατζιδικα ξεσπασματα, ε......σαν παιδια που ειμαστε!!
-προσωπικα ειμαι μεγαλο παιδι- γιαυτο ψαχνουμε την απομονωση, στην ψυχολογικη πιεση.....
Σαν παιδια που τα μαλωσαν...παμε στη γωνια....κλεινουμε τα ματια....και ................αρχιζει το εργο.. μπαινουμε σιγουρα σε ενα παραμυθι, και εκει πια, μπορουμε να ειμαστε οι ηρωες του παραμυθιου.... χωρις να μας ποναει η ζωη, χωρις προβληματα της καθε μερας.... μπαινουμε στο μαγικο δασος, οπου θα χαλαρωσουμε μιλωντας με τα ζωα, τα δεντρα, και τα πουλια....
Τωρα....αν ξυπνησουμε, και δεν φοραμε στεμμα.....προσγειωνομαστε γιατι ειμαστε ψαρια...
τι δουλεια εχουμε εμεις με τα στεμματα; -λεω εγω-...το στεμμα ανηκει στα λιονταρια...
εγω; εγω ειμαι το ψαρι, που μολις βγηκε απο το μαγεμενο δασος.....χαλαρη!!!..ανετη... και
λιγο απαθης για το περιβαλον στο οποιο ξυπνησα......σημασια εχει, οτι μπορω να ξαναπαω σε κεινη τη χωρα τη μαγικη, και να ξαναβρω τους φιλους μου, στο μαγεμενο δασος...
και θα ξυπνησω και παλι χαλαρη.......................

cat9
16-04-2011, 09:12 PM
Το ψυχολογικό πέσιμο μου βγαίνει πάντα σε νεύρα. :mad: Τί κακό κι αυτό. Οπότε...

1) Πλήρης απομόνωση από τους πάντες. Το έχω βρει ως την καλύτερη λύση, για να μην την πληρώσουν χωρίς λόγο τα αγαπημένα μου πρόσωπα. :worried:

2) Μουσική με την ένταση τέρμα (με ακουστικά για να μην μαλλιοτραβηχτούμε στην πολ/κια, καθώς τέτοιες περιόδους είμαι επιρρεπής στους καυγάδες) :rant:

3) Στα πάαααρα πολύ δύσκολα, σπάσιμο γυάλινων αντικειμένων. :wacko:

Ευχαριστώ το σύμπαν που με έχει κάνει ολίγον "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν", οπότε δύσκολα πέφτω ψυχολογικά ή αν γίνει αυτό κρατάει πολύ λίγο. Βαριέμαι εύκολα βλέπετε... Ακόμα και τη θλίψη.

riana 57
17-04-2011, 02:12 AM
φιλη μου καλη δεν νομιζω οτι ειναι καλο να ξεσπαμε στα γυαλινα... ειναι του σπιτιου σου....και τα καρκινακια αγαπουν το σπιτι.....
μια χαρα ειναι η μουσικη με ακουστικα.....δηλαδη θα ηθελα να εχω εσενα γειτονισσα, επειδη φορας ακουστικα...
αλλα με πιανει τρελλα, με ολους τους γειτονες που δεν φορουν ακουστικα...και επιδεικτικα σερβιρουν τη μουσικη τους σε ολους μας, παραβιαζοντας τον χωρο που θελουμε να ηρεμουμε, να ξεκουραζομαστε, να γινουμε καλα απο τη μονιμη ασθενεια μας, και......που αυτο ειναι το ιδιο μας το σπιτι...
Δεν υπαρχει μερα, που να περαση, χωρις να πονεσω απο την ασθενεια μου.....και οταν ακουω αναγκαστικα, τη μουσικη των αλλων, η υγεια μου επιδεινωνετε λογω κακης ψυχολογιας... γιαυτο.... μπραβο που φορας ακουστικα.... σεβεσε....αυτο θα πει Καρκινος.......και μη μου χαλας την εικονα που εχω για τους καρκινους....σας ξερω σαν φιλησυχα ατομα, σεβαστικα, απολαυση για οικογενεια, με χιουμορ, αλλα και με τον -σταυρο στο χερι- δεν νομιζω λοιπον να τα -σπας- γιατι... αγαπας το σπιτι...ειναι η φωλιτσα σου.....νερο ειμαι και γω, και καπως μοιαζουμε....παντως τα νερα ειναι τα καλυτερα παιδια, μετα ολοι οι αλλοι... και ολοι οι αλλοι μπορει να εχουν χειροτερα ξεσπασματα απο μας τα νερα...
φιλακια!!!!!!

cat9
17-04-2011, 07:24 AM
Καλημέρες, καλημέρες! :bigsmile:
riana 57 νερό έχω μπόλικο στο χάρτη, αλλά έχω και αρκετή φωτιά... Φωτιά και λαύρα που λένε!

Ας σοβαρευτώ όμως τώρα. Το σπίτι είναι το κάστρο μου, το οχυρό μου. Κι όταν τα 'σπαγα ήταν από την στεναχώρια και την απελπισία όταν κινδύνευα να το χάσω. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω σ'αυτό, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις το γιατί. Ήδη είπα πολλά.
Όμως δεν θέλω να "χάσω" κι εμένα. ¶λλωστε το σπίτι χωρίς την ψυχή του ιδιοκτήτη του είτε στις καλές είτε στις κακές του στιγμές, δεν έχει την ίδια αξία. Την συναισθηματική εννοώ. Οπότε κάποια ξεσπάσματα μου τα επιτρέπω (που να μην ξανάρθουν).

Εμ... Ασθένεια είπες... Και μάλιστα μόνιμη... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή ανάρρωση και γρήγορη αποκατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν θαύματα, αλλά εγώ σου εύχομαι ένα θεαματικό και μάλιστα σύντομα.

Φιλιά κι από μένα καλή μου. Να έχεις μια υπέροχη μέρα! :)

taurine
17-04-2011, 12:43 PM
Είτε νερό, είτε φωτιά, είτε γή και αέρας,
το θέμα είναι πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
να ξεσπάμε, αμέσως,
και να μην φυλάμε το σαράκι μέσα μας.
Μας δηλητηριάζει , μας κατατρώει ,
μας αλλοτριωνει την προσωπικότητα
μας κάνει αυτό που λέμε "κακούς" ανθρώπους,
που συνήθως μισούν και φθονούν τους γύρω τους....

riana 57
18-04-2011, 03:29 AM
ευχαριστω για τις ευχες σου καλη μου cat, αλλα δυστυχως κουβαλαω την ασθενεια μου 21 χρονια.. και καααααααθομαι τα τελευταια χρονια στο σπιτι μου, με συνταξη αναπηριας....τωρα πιστευω τυφλα στα αστρα μου.....αν το πιστευα και πριν πολλα χρονια, ισως τωρα να ημουν καλα...αλλα...οτι πη το γραμμενο στα αστρα μας...
υπομονη και σε σενα ψυχη μου....οι μπορες καποτε σταματανε, και ακολουθουν λιακαδες

riana 57
18-04-2011, 03:40 AM
και συ δυναμικη μου ταυρινα, μην εχεις παραπονο.....εισαι πιο προσγειωμενη απο μας τα νερα...
εμεις πλαθουμε στο μυαλο μας εναν δικο μας κοσμο....και τον βλεπουμε μονο εμεις....αλλα η πραγματικοτητα, μας δινει πολλες απογοητευσεις,καθημερινα... .....που η πλατη μας δεν μπορει να σηκωση...αστα καλυτερα...να'μαστε παντα καλα ευχη κανω,......και συ που εισε γηινη, και ολοι οι υπολοιποι

des1978
20-04-2011, 01:43 AM
εγω απλα ζωγραφιζω και ετσι ηρεμω!!δεν σκεφτομαι τιποτα μετα! :bigsmile:

taurine
20-04-2011, 04:39 PM
Ή που θα βάλω μουσική στη διαπασών, (όχι 3-6 απόγευμα), ή που φτιάχνω ένα τσιζκέικ, ή choco-brownies cookies, ή εάν ευνοεί ο καιρός κατεβαίνω στον κήπο να ξεχορταριάσω και να παίξω με τα σκυλιά μου!

katiakiss
20-04-2011, 05:51 PM
Γράφω στο myhoroscope!:laugh:

kassy
28-04-2011, 01:54 PM
Αυτό που με βοηθάει περισσότερο είναι να βρεθώ με φίλους. Με την πρώτη σαχλαμάρα που θα πούμε έχω ξεχάσει τη λέξη κατάθλιψη

Χρυσάνθη Σπίγγου
12-08-2011, 09:11 PM
ΣΛΑΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ...............ΧΑ,ΧΑ, ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΓΝΕΦΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ, ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΚΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΘΗΡΙΟ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΚΩΝΩ...............

ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΕΡΟΥ, ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.................ΧΑ,ΧΑ

ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΈΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΧΝΙΑ.

Χρυσάνθη Σπίγγου

Altec
29-08-2011, 02:36 AM
Τρωω :laugh:

stellamou
29-08-2011, 05:17 PM
θελω να μοιραζομαι τις σκεψεις μου με φιλους καλους και εμπιστους...η να ακουω μουσικη!:bigsmile:

Dimitraq
29-08-2011, 07:53 PM
Βρε παιδιά κι εμείς οι ψυχολόγοι θα βγούμε στην επαιτεία???
Να σας δω τί θα κάνετε όσοι έχετε δύσκολες όψεις από Πλούτωνες, Κρόνους κι Ουρανούς...
Όσο για τις Ποσειδώνιες..., τρικυκλικά for ever, άλλωστε και οι ψυχίατροι πρέπει να δουλέψουν... :laugh:

Δ.Κ

Υ.Γ. Πάντως όταν η μαμά μου δεν είναι στα καλά της και θέλει μπίρι - μπίρι το οποίο δεν αντέχω, μου λέει: Δεν ντρέπεσαι, είσαι και ψυχολόγος....http://myhoroscope.gr/images/smilies/laugh.gif http://myhoroscope.gr/images/smilies/laugh.gif http://myhoroscope.gr/images/smilies/laugh.gif

SAGIVI
30-08-2011, 01:33 AM
Βρε παιδιά κι εμείς οι ψυχολόγοι θα βγούμε στην επαιτεία???
Να σας δω τί θα κάνετε όσοι έχετε δύσκολες όψεις από Πλούτωνες, Κρόνους κι Ουρανούς...
Όσο για τις Ποσειδώνιες..., τρικυκλικά for ever, άλλωστε και οι ψυχίατροι πρέπει να δουλέψουν... :laugh:

Δ.Κ

Δημητρα μου, εχεις τα δικια σου, αλλα σας αφηνουμε για τα πολυ δυσκολα......:laugh:

Μεχρι εκεινη την ωρα, προσωπικα κανω συνδυασμο Altec και Στελλας. Επιπροσθετως με το φαγητο
και το γλυκο, (καταλαβαινεις εσυ), την καλη παλιοπαρεα, τσουζουμε τα τσιπουρακια μας.:embarrest:embarrest:embarrest

Τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι κι ασχημα που θα ξαναχειμωνιασει.:bigsmile:

Dimitraq
30-08-2011, 01:14 PM
Επιπροσθετως με το φαγητο
και το γλυκο, (καταλαβαινεις εσυ), την καλη παλιοπαρεα, τσουζουμε τα τσιπουρακια μας.

I like τσίπουροοοοο, μαζί με λουκάνικα (με γεύση πράσου & πορτοκαλιού, μμμμ...) ψητά στο τζάκι, και φοβερή παρέα να αναλύουμε πράγματα και θάματα, από την πολιτικο - οικονομική ζωή της χώρας, μέχρι το καπιταλιστικό αδιέξοδο του μέσου Έλληνα που υιοθέτησε το american dream και τώρα βιώνει την ψυχική αποτελμάτωση ψάχνοντας εναγωνίως την έξοδο κινδύνου...

Είτε έτσι, είτε αλλιώς i like τσίπουρο!!!!!!!! Όχι τίποτα άλλο, θα βγω και :offtopic:

Δ.Κ :love:

e k
30-08-2011, 10:29 PM
Όταν μένω ρέστος από αγκαλιά, όταν δέν έχει μείνει τίποτε πέρα από το "αφού δέν πέτυχε με εκείνη, γιατί να πετύχει με άλλη?" και κυρίως όταν αρνήθηκα αυτό που λάτρεψα και η ζωή μου χάρισε καταλίγω εδώ:
2967
Jesus' Blood Never Failed Me Yet

joanna1975
01-09-2011, 04:01 PM
Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Πάντως θυμάμαι παλιά όταν χωριζα ή τσακωνομουνα με την σχέση μου!Το τι τραβαγε η τσεπούλα μου απο τα ψωνια και η πιστωτική μου κάρτα δεν μπορώ να σας το περιγραψω!!!
Ευτυχώς τώρα οι σπαταλες μου είναι πιο περιορισμένες!:bigsmile::bigsmile::bi gsmile:

Katerina Paraskevopoulou
01-09-2011, 05:48 PM
Παλαιότερα έκλαιγα τη μοίρα μου..... Τώρα κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι είναι φάση και θα περάσει. ¶λλοτε οραματίζομαι θετικά συναισθήματα για να έλξω τα γεγονότα που θα μου τα φέρουν κι άλλοτε αναλογίζομαι διάφορα που μπορεί να με έφεραν εδώ, ώστε αν τα ξανασυναντήσω στο μέλλον, να στρίψω. Ενδεχομένως τσατάρω ή μιλάω στο τηλέφωνο για να εκφράσω καταπιεσμένα συναισθήματα ή σκέψεις και γενικά ψάχνω τα αισιόδοξα κι αποφεύγω τα βαμπίρια.

Κι επειδή σήμερα είναι πρωτομηνιά...ΚΑΛΟ σας ΜΗΝΑ :love:, θυμήθηκα επίσης να δίνω ευχές από καρδιάς. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μου, γιατί ολόκληρη αναβαπτίζομαι μέσα από τις ευχές που δίνω στους άλλους.....

SAGIVI
01-09-2011, 10:27 PM
[QUOTE=joanna1975;131855]Καλησπέρα! εγω όταν πέφτω ψυχολογικά, στην αρχη κλαίω την μοιρα μου, πέφτω στα κάτεργα!βλέποντας τα όλα μαυρα! μετά αρχιζω και μουλιάζω στο μπάνιο για να μου φτιαξει η διάθεση απο τις όμορφες μυρωδίες!Μετά αρχίζω και παίρνω τους δρόμους πηγαινοντας και ψωνιζοντας στα μαγαζιά (σαν ζυγός που είμαι).Μετά αρχιζω το ξεσκαρτάρισμα και πετάω παλιά πραγματα ή ρουχα που πιστευω οτι την συγκεκριμενη στιγμη δεν τα χρειάζομαι!!! Οσο συνερχομαι ψυχολογικα αρχιζω αλλάγες στο μακιγιάζ μου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αχ κοριτσακι μου! Την περασαμε κι αυτη την φαση. Ποσα χρονια πριν...........Το ειχα ξεχασει!:laugh::laugh::laugh:

stellamou
01-09-2011, 10:50 PM
αχ αυτο το shopping therapy μας εχει καταστρεψει!!!!:embarrest