PDA

View Full Version : Ποιο χρώμα σας ταιριάζει;

valia
16-12-2004, 12:18 AM
Πιστεύετε ότι το χρώμα μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή μας θετικά ή αρνητικά;
Πιστεύετε πώς μπορεί να έχει θεραπευτικές ιδιότητες;
Το βέβαιο είναι, πως ομορφαίνει τη ζωή μας και μας βγάζει από τo μονότονο: "Φως-σκοτάδι"!
Για τη διάκριση, αλλά και την αισθητική αντίδρασή μας στο χρώμα, ευθύνεται ο εγκέφαλος. Έτσι, η προτίμησή μας σε κάποιο συγκεκριμένο, είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Σίγουρα έχετε διαβάσει για την αύρα, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μας περιβάλλει, σε συνδυασμό πάντα με τις επτά χρωματικές ακτίνες του ηλιακού φάσματος. Σε σχήμα ωοειδές, γύρω απ' το σώμα μας, αλλάζει χρώματα ανάλογα με την καλή ή κακή μας διάθεση και υγεία.
Κάθε σημείο του σώματός μας αντιπροσωπεύεται από ένα χρώμα, αλλά και έναν αριθμό, δίνοντάς μας σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, ανάλογα με τη δόνηση που μεταφέρει, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τη ζωή και το χαρακτήρα μας.

Πώς θα βρούμε το χρώμα που ταιριάζει στον τρόπο που σκεπτόμαστε και αισθανόμαστε;
Προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης (ημέρα, μήνας, έτος) ο μονός αριθμός που προκύπτει, μας δείχνει το ανάλογο χρώμα βάσει του χαρακτήρα μας.

Ο αριθμός 1 αντιστοιχεί στο κόκκινο. Είστε άτομα κυριαρχικά, δυνατά, με μεγάλη θέληση, ενθουσιώδη, δραστήρια, δημιουργικά, ανεξάρτητα.

Ο αριθμός 2 αντιστοιχεί στο πορτοκαλί. Είστε άτομα χαρούμενα, με ζωντάνια, δημιουργικά, με αγάπη για τις απολαύσεις και την καλή ζωή, επιβλητικά, στοργικά.

Ο αριθμός 3 αντιστοιχεί στο κίτρινο. Εδώ βρίσκονται τα άτομα με μεγάλες νοητικές ικανότητες. Αναγνωρίζουν εύκολα τον τρόπο σκέψης των άλλων, έχουν πολλά ενδιαφέροντα, αρκετά ομιλητικά, ευγενικά αλλά και περίεργα, με αγάπη για το καινούριο, αισιόδοξα, επικοινωνιακά.

Ο αριθμός 4 αντιστοιχεί στο πράσινο. Φανερώνει χαρακτήρες δίκαιους, με αυτοέλεγχο, ιδιαίτερα ανθεκτικούς, εργατικούς, εγκρατείς, έντιμους.

Ο αριθμός 5 αντιστοιχεί στο μπλέ. Εδώ μιλάμε για άτομα που αγαπούν την απλότητα, ήρεμα, πιστά, τρυφερά, με έντονη την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα, αφοσιωμένα, συνεπή.

Ο αριθμός 6 αντιστοιχεί στο γαλανό. Φανερώνει χαρακτήρες ικανούς για επίτευξη υψηλών στόχων, με κατανόηση, ευαισθησία, αγάπη για την οικογένεια, ολοκλήρωση.

Ο αριθμός 7 αντιστοιχεί στο ιώδες. Εδώ συναντούμε άτομα επιλεκτικά, μοναχικά, που καταστέλλουν αισθήματα και συναισθήματα, δεν εξωτερικεύονται εύκολα, αφοσιωμένα, με καλλιτεχνικές τάσεις, δημιουργικά ταλέντα, ιδεαλιστές.

Ο αριθμός 8 αντιστοιχεί στο ερυθροπορτοκαλί. Φανερώνει χαρακτήρα ,που αγαπά την έντονη και δραστήρια ζωή, έχει υψηλούς στόχους και ικανότητα να τους πραγματοποιήσει, απόλυτο, δυνατό, επιδιώκει το μέγιστο των δυνατοτήτων τόσο από τον εαυτό του, όσο και από τους άλλους.

Ο αριθμός 9 αντιστοιχεί στο ζωηρό κόκκινο. Αρμόζει σε άτομα με θεϊκότητα, συναισθηματική ευαισθησία, γενναιόδωρα, που ξέρουν να μοιράζονται και να θυσιάζονται, υπομονετικά, στοργικά.

madcat
09-01-2005, 12:03 AM
Πολύ καλό άρθρο Valia!! Αν και ο αριθμός μου (8) βγάζει το ερυθροπορτοκαλί... έχω μια τάση προς το μπλε και το γαλάζιο!! :rolleyes:
Καλή συνέχεια!!!

valia
09-01-2005, 12:56 AM
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Όσο για την τάση σου στο μπλέ, ο τίτλος αναφέρεται στο χρώμα που σου ταιριάζει βάση χαρακτήρα!
Να'σαι καλά!

glikoulinaa
23-05-2005, 04:30 PM
Πολύ καλό το άρθρο. Ο δικός μου αριθμός είναι το 2 και βρίσκω ότι μου ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά....

HELEN
24-05-2005, 12:33 PM
πολυ καλο αρθρο,ειμαι το 1-κοκκινο και μου ταιριαζει απολυτα

raingirl
26-05-2005, 06:10 PM
Ωραίο το άρθρο σου valia,
εγώ είμαι το νούμερο 3, αντιπαθώ το κίτρινο και λατρεύω το μπλε.

nickie
22-06-2005, 01:56 AM
εγώ είμαι το 6-γαλανό και αντιπροσωπεύει αρκετά....είναι και από τα αγαπημένα μου χρώματα....

jennoula
22-06-2005, 12:26 PM
πολύ καλό το άρθρο σου! Εγω είμαι το 2.. πορτοκαλί.. και μπορω να πω πως δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τις περιγραφές.. εμενα πάντως μου πάει περισσότερο το 7 ιώδες..

jimlover
23-07-2005, 10:48 PM
6 Γαλανό all the way! Ηταν και είναι το αγαπημένο μου χρώμα! Και η περιγραφή ταιριάζει άψογα!

panther
25-07-2005, 01:28 PM
Αρκετά καλό άρθρο!!! Νομίζω ότι το 9 μου ταιριάζει απόλυτα!

magikadespell
25-07-2005, 01:55 PM
Πολύ καλό άρθρο. Κι εγώ αναρωτιόμουν γιατί διαλέγω τόσο συχνά το πορτοκαλί σε όλους τους τόνους και το σπίτι μου έχω βάψει έτσι!! Και το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις μ' αρέσει αλλά φυσικά από εσάς έμαθα το γιατί και για τα δύο: είμαι το 2 και Δίδυμοι να γιατί!!!

romaki
30-09-2005, 07:06 PM
Πολύ καλό το άρθρο σου!!Εγώ ειμαι το 6 και πραγματικά πιστεύω οτι ταιριάζουν αυτά που λες...

Kouneli
21-11-2005, 10:34 PM
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η μάνα μου εκτός από την ώρα δεν θυμάται και την ημερομηνία γέννησής μου καλά. Θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει το 9 απόλυτα, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα γεννησής μου ο αριθμός μου είναι το 7.

MARSI
22-11-2005, 02:54 PM
Πολύ καλό το άρθρο σου. Ο αριθμός μου ειναι το 6 και μου ταιριαζει απόλυτα η περιγραφή.

*Astropeleki*
22-11-2005, 03:45 PM
Ενδιαφέρον το άρθρο σου valia! Σε εμένα αντιστοιχεί ο αριθμός 4, το πράσινο. Η αλήθεια δεν ήταν από τα πρώτα χρώματα που θα προτιμούσα. Παρόλα αυτά είμαι δίκαια, ανθεκτική, εργατική, και έντιμη. Στον αυτοέλεγχο και την εγκράτεια θέλουμε λίγη δουλίτσα αλλά όλα είναι μια χαρά.
Φιλικά, Κία!

esse
24-11-2005, 04:19 AM
...Αγαπητη valia,
πολυ ωραιο το αρθρο σου!
Εγω ειμαι στο μπλε...το προτιμω παντα σα χρωμα...και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ ταιριαστα με τον χαρακτηρα μου!

:blink1:

xrysalenia
24-11-2005, 10:28 AM
:) Συγχαρητήρια για το άρθρο πολύ καλό και κατατοπιστικό.
Βάσει των στοιχείων το χρώμα μου είναι το μπλέ (5) , αν και νομίζω ότι μου ταιριάζει καλύτερα το (2) :huh:

catanasp
21-12-2005, 06:28 PM
Πολυ ενδιαφέρον αρθρο. Βασει αυτού ειμαι στο νούμερο 5 (αν δεν εχω κανει λαθος- αφου ειμαι γεννημενη 25-11-1976) ομως μου ταιριαζει περισσοτερο το νουμερο 7.:embarrest

kiaRRa
13-03-2006, 06:27 PM
για τα στοιχεια του χαρακτηρα μιας και μου ταιριαζει το 9 δεν θα μιλησω.αλλα η υπομονη μου ειναι αληθεια οτι ξεπερνα και αυτη του ευγενους θηλαστικου(γαϊδουριού).Παρ λα αυτα το εντονο κοκκινο με αντιπροσωπευει απολυτα.Συγχαρητηρια και απο μενα:amazed:

Baileys
14-03-2006, 10:32 PM
Ενδιαφέρον άρθρο πραγματικά! (όπως και όλα εδώ μέσα :) )Ο αριθμός μου είναι το 5 και το μπλε είναι το αγαπημένο μου :) Τα χαρακτηριστικά όντως με αντιπροσωπεύουν αν και δεν είμαι απόλυτα "συνεπής" έχω συναίσθηση του τι σημαίνει "συνέπεια" και όλο προσπαθώ !! Το μαύρο για πολλούς δεν θεωρείται χρώμα αλλά είναι επίσης το αγαπημένο μου (δεν το βλέπω να αναφέρεται κάπου) !

ζουζούνα1977
15-03-2006, 08:57 AM
Καλημέρα και από εμένα. Σε εμένα αντιστοιχεί: Ο αριθμός 9. Τα στοιχεία όντως "ταιριάζουν" με του χαραχτήρα μου, όσο για το : ζωηρό κόκκινο? Όντως πολύ μου αρέσει, όμως προτιμώ -εξίσου θα έλεγα- το άσπρο και το μαύρο. (δεν ανήκουν στα βασικά χρώματα αυτά και δεν υπάρχει αντιστοιχία?)
Όμως αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το παρακάτω: Αναμετρώ τις δυνάμεις μου και στηρίζομαι σ'αυτές για να χτίσω τον προσωπικό μου κόσμο !!!
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ! Μακάρι να το κάνουμε όλοι μας.....

<!-- / sig --><!-- edit note --><HR style="COLOR: #ffffff" SIZE=1>

Eva14
15-03-2006, 10:38 AM
Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον αρθράκι.Νομίζω ότι το 5 Μπλε μου ταιριάζει απόλυτα! ;)

ilav
17-03-2006, 09:43 PM
πολύ καλό το άρθρο σου Valia. είμαι το 6. το βεβαιο είναι πως το γαλανό είναι το χρώμα που με χαλαρώνει αφάνταστα και λατρεύω. Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστηκα...ακόμα το ψάχνω:unsure:

CLAUDIA
20-03-2006, 02:02 PM
Ο αριθμός μου είναι το 8. Αν και το χρώμα δεν με αντιπροσωπεύει, εντούτις τα χαρακστηριστικά με καλύπτουν πλήρως. Μπράβο σας για το εκπληκτικό άρθρο.

katrin82
20-03-2006, 06:10 PM
ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΗΣΤΟΙΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:wondering

ioni
29-01-2007, 10:46 PM
Γι'αυτό μου αρέσει τόσο το γαλανό χρώμα ενώ λέω οτι κατι άλλο θα πάρω σε αυτό καταλήγω 6 ο αριθμός μου

Alien1
31-01-2007, 01:58 PM
Kοκκινο και μπλε
Μου αρεσει και το μαυρο

gia_pep
31-01-2007, 04:03 PM
Μάλιστα.Το κιτρινάκι λοιπόν που είναι και το χρώμα αριθμού και ζωδίου μου.(νομίζω πως είναι κ το χρώμα της ζήλειας-φθόνου ή κάνω λάθος?:weird: )
Όπως κ να'χει εμένα πάντα μου ανεβάζει τη διάθεση. Όλα στο δωμάτιό μου είναι yellow.:love:

*Astropeleki*
31-01-2007, 04:35 PM
Μάλιστα.Το κιτρινάκι λοιπόν που είναι και το χρώμα αριθμού και ζωδίου μου.(νομίζω πως είναι κ το χρώμα της ζήλειας-φθόνου ή κάνω λάθος?:weird: )
Όπως κ να'χει εμένα πάντα μου ανεβάζει τη διάθεση. Όλα στο δωμάτιό μου είναι yellow.:love:

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως το κιτρινάκι είναι το χρώμα της απιστίας... :unsure:

panther
31-01-2007, 04:37 PM
Έγω πάλι έχω ακούσει ότι είναι το χρώμα του μίσους:blink:

kiaRRa
31-01-2007, 04:37 PM
Το πράσινο είναι της ζήλιας όχι το κίτρινο. :sick:
Εμένα πάντα μου άρεσε το κυανό

Marina 7771
31-01-2007, 04:39 PM
Έγω πάλι έχω ακούσει ότι είναι το χρώμα του μίσους:blink:
Ναι, κυρίως στην γλώσσα των λουλουδιών, απ' ότι έχω διαβάσει. Συμβολίζει και την ψυχρότητα.:cheesy:

gia_pep
31-01-2007, 05:11 PM
Α οκ τότε...Ψυχρότηταααα???Νο και πάλι no!!!Αχμμμμ...εεεεμμμμ...(let it be...):blush:

tavrina
02-02-2007, 05:33 PM
Καλησπέρα σας...
Ο αριθμός 6 που γράφεις με αντιπροσωπέυει...απόλυτα...α κόμα και το Γαλάζιο χρώμα είναι απο τα αγαπημένα μου...ακόμα και στα ρούχα!!;) ;) ;)
Πολύ καλό το άρθρο σου...Perfect Perfect
Καλό μήνα κιόλας..σε όλους..: :cheesy:

SONIA64
03-02-2007, 09:28 PM
To 8 ειναι το νουμερό μου και μου ταιριάζει απόλυτα το ερυθροπορτοκαλι.Εκτός ότι μου πάει γιατί ειμαι μελαχροινή ειναι και απο τα αγαπημένα μου;)

midheavens
09-02-2007, 02:47 PM
πολύ καλό το άρθρο σου!:clapping:
σε εμένα αντιστοιχεί το 2. με αντιπροσωπεύει αν και γενικά επιλέγω το κόκκινο ως προς πχ τι ρούχα θα φορέσω. θα μου πείτε κόκκινο και πορτοκαλί είναι χρώματα παρόμοια.:cheesy:
συνεπώς μέσα πέφτει το άρθρο.
:love:

savvina
20-02-2007, 01:32 AM
Πολύ καλό! Μου πάει απόλυτα, ο αριθμός μου είναι το 1, λατρεύω το κόκκινο και έτσι ειμαι σαν χαρακτήρας!!!:laugh:

migia
20-02-2007, 04:21 PM
πολύ καλό το άρθρο. ο αριθμός μου είναι το 5..μπλε.. και πιστεύω μου ταιριάζει!

sexy
21-02-2007, 07:35 PM
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 7 ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΩΣ

laziali
21-02-2007, 08:41 PM
Ο αριθμός 3 αντιστοιχεί στο κίτρινο. Εδώ βρίσκονται τα άτομα με μεγάλες νοητικές ικανότητες. Αναγνωρίζουν εύκολα τον τρόπο σκέψης των άλλων, έχουν πολλά ενδιαφέροντα, αρκετά ομιλητικά, ευγενικά αλλά και περίεργα, με αγάπη για το καινούριο, αισιόδοξα, επικοινωνιακά..

Μ'αρέσει μ'αρέσει! Και σαν χρώμα και σαν αντιστοιχία σε όσα γράφεις :bigsmile: :bigsmile: :embarrest :embarrest
Όντως το κίτρινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα (δεν φταίει η ομάδα :toung: )
Το iq μου θα το μετρήσω με ειδικό τεστ για να δω εάν επαληθευονται οι μεγάλες νοητικές ικανότητες :toung: :love:
Και όλα τα υπόλοιπα... ΕΙΜΑΙ :bigsmile:

mpiskoto
06-03-2007, 07:50 PM
το μπλε...η λέξη ηρεμία είναι για μένα το κλειδί..

Markella78
07-03-2007, 03:54 PM
Κίτρινο.....μάλλον μέσα έπεσες!

sellana
06-03-2009, 01:00 PM
:laugh:ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 5 και πραγματι το μπλε ειναι το χρωμα μου :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-03-2009, 01:47 PM
Το τυρκουαζ ...αλλα δεν το εχει........

skorpaki
07-03-2009, 02:08 AM
Αν και ο αριθμός μου είναι το 9...το ιώδες με χαρακτηρίζει απόλυτα!

semil_kor
07-03-2009, 04:13 AM
πολύ ωραίο άρθρο valia, γενικά όλο το site μ αρεσει, χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας

κρασακι
07-03-2009, 01:18 PM
βγαίνει το ιώδες που όντως μου αρέσει πολύυυ αλλά και το τυρκουάζ που δεν το εχει..

αστερόσκονη
07-03-2009, 10:54 PM
Πολύ καλό άρθρο, συνχαρητήρια. Μου αρέσει πολύ που είμαι στην παρέα σας!
πιστεύω ότι το χρώμα που αντιστοιχεί στον αριθμό μου (εάν μπορείς νατ πεις έτσι) είναι σωστό.
ευχαριστώ για την παρέα.

Aquarius78
08-03-2009, 03:05 AM
Ειμαι ενα 5αρι κ ναι μαρεσει το μπλε!! Αλλα κ στην ερμηνεια .. μεσα... Ωραιο αρθρο Βαλια, μπραβο! :bigsmile:

aprositos
12-03-2009, 01:32 PM
7 ιωδες...

αλλά εκφράζω και μάλιστα φωναχτά τα συναισθήματά μου....

Πολύ καλό άρθρο

golfaki84
16-03-2009, 03:55 PM
Το 3....αν και το κιτρινακι δεν το πολυσυμπαθω, η περιγραφη ομως επεσε μεσα....:cheesy::cheesy:

μαγισσούλα
27-04-2009, 10:11 PM
kalo to ar8ro sou. alla egw den teriazw me to 1.(sxedon ka8olou ). auto pou mou teriazei einai to 9 alla mou aresei to galano. mperdemena eeeeee???:unsure:

kiaRRa
27-04-2009, 10:36 PM
kalo to ar8ro sou. alla egw den teriazw me to 1.(sxedon ka8olou ). auto pou mou teriazei einai to 9 alla mou aresei to galano. mperdemena eeeeee???:unsure:

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις greeklish μιας και είναι κουραστική η ανάγνωση τους.:embarrest

locco
23-12-2009, 11:55 PM
ο αριθμός 5 ταιριάζει αρκετά σε μένα με τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν...αλλά τώρα μπήκα σε σκέψεις πως ένα χρώμα που λάτρευα έπαψα να το φορώ σε ενδύματα τα τελευταία χρόνια...χμχμχμμχ.:worried:.

Katerina Paraskevopoulou
30-12-2009, 12:03 AM
Ο αριθμός 5 αντιστοιχεί στο μπλέ. Εδώ μιλάμε για άτομα που αγαπούν την απλότητα, ήρεμα, πιστά, τρυφερά, με έντονη την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα, αφοσιωμένα, συνεπή.

Ε ναι λοιπόν μου αρέσει! :bigsmile:

σκορδα
03-03-2010, 02:54 PM
ειναι συγκλονιστικο! ακριβως το 7 και το 8 και το 1 ταιριαζει στους χαρακτηρες του αντρα μου και των παιδιων μου!

Elli_
10-03-2010, 01:08 AM
xm... to 8 ... an kai den to perimena! xixi ;p

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-03-2010, 01:56 AM
xm... to 8 ... an kai den to perimena! xixi ;p

:nogrgl

:bigsmile:

anthoulaki1989
11-03-2010, 05:18 AM
εμενα ειναι το 2 που αντιστοιχει στο πορτοκαλι... δηλαδη, αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το χρωμα της αυρας μου??

popininja
15-03-2010, 04:03 PM
Πολύ καλό!
Απόλυτα ταιριαστό με τους αριθμούς των οικείων μου!
Και το γαλανό είναι αγαπημένο χρώμα...
:love:

aquatic
18-03-2010, 10:49 PM
το 9.. το κόκκινο είναι πράγματι χρώμα που με ευχαριστεί
- και ειδικά το φωτεινό-
παρόλο που έχω τάση να "βυθίζομαι" στο σκοτεινό μπλε..:bigsmile:

anthoulaki1989
19-03-2010, 04:05 AM
εμενα ειναι το 2 που αντιστοιχει στο πορτοκαλι... δηλαδη, αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το χρωμα της αυρας μου??

υπαρχει κανεις που να ξερει να μου απαντησει?? ειναι πολυ ενδιαφερον το ολο αρθρο αλλα εχω αυτη την απορια....

Midian
03-04-2010, 09:27 PM
Πολύ ωραίο άρθρο! Ο δικός μου αριθμός είναι το 7 και άν καταλαβαίνω σωστά, το ιώδες χρώμα είναι το μώβ το οποίο είναι και το αγαπημένο μου! :)

Roxie
06-04-2010, 08:45 PM
Εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να εφαρμοσουμε για να βρουμε τον αριθμο μας,

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-04-2010, 09:37 PM
Εγω παλι δεν καταλαβα τι πρεπει να εφαρμοσουμε για να βρουμε τον αριθμο μας,

το εξηγει στην πρωτη σελιδα
αγαπητο μελος:bigsmile:

mariakristi
09-04-2010, 02:11 PM
εμενα μου βγαζει το κοκκινο.... εγω ομως προτιμαω το πρασινο κ το μαυρο... οκ. φιλακια!!!!!

παλίρροια
19-08-2010, 09:02 PM
:bigsmile: Πολύ ωραίο το άρθρο,συγχαρητήρια.....:cheesy: Εχω κάνει την .......μελέτη μου:laugh: για να με.....προσδιορίσω χρωματικά....:laugh::laugh: που κατέληξα???
Το μπλέ-τιρκουάζ ταιριάζει απολυτα στο χρώμα του δερματός μου και το φορώ συχνά:cheesy
Το κόκκινο της φωτιάς ταιριάζει με το συναισθημά μου,:nuts: που όμως ......δεν το φορώ συχνά......:love:.......δεν ταιριάζει με το δέρμα μου .....γι αυτό:laugh::laugh: