View Full Version : Πόσο σημαντικό είναι το Μεσουράνημα;
ΜαρίαΝ
20-06-2006, 01:30 PM
Καλημέρα
Εψαξα λίγο στο φορουμ αλλά δεν βρήκα πολλά στοιχεία:unsure:
Θα ήθελα αν είναι εύκολο κάποιος να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το μεσουράνημα και τι σημαίνει να το έχεις στο τάδε ζώδιο πχ αν δεν κανω λάθος το δικό μου είναι στους διδυμους ...
Επίσης όταν ένας πλανήτης περνάει απο το μεσουράνημα μας, αυτό το γεγονός μας επιρεάζει ;
Ευχαριστώ πολύ :blink1:
Μαρία Ν
panther
20-06-2006, 01:46 PM
Καλημέρα
Εψαξα λίγο στο φορουμ αλλά δεν βρήκα πολλά στοιχεία:unsure:
Θα ήθελα αν είναι εύκολο κάποιος να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το μεσουράνημα και τι σημαίνει να το έχεις στο τάδε ζώδιο πχ αν δεν κανω λάθος το δικό μου είναι στους διδυμους ...
Επίσης όταν ένας πλανήτης περνάει απο το μεσουράνημα μας, αυτό το γεγονός μας επιρεάζει ;
Ευχαριστώ πολύ :blink1:
Μαρία Ν
Αγαπητή Μαρία,
Δες εδώ την απάντηση της κα Σίμου σε κάποιο από τα μέλη μας.
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1947&highlight=%CC%E5%F3%EF%F5%F1%DC%ED%E7%EC%E1)
Ελπίζω να σε βοηθήσει!!!
Φιλικά
Ιουλία.
*Astropeleki*
20-06-2006, 01:52 PM
Επίσης, ΜαρίαΝ, μπορείς να κοιτάξεις και εδώ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=1646)
:)
ΜαρίαΝ
21-06-2006, 12:32 AM
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,:)
η αλήθεια είναι οτι αυτά τα είχα βρει ... απλά ήλπιζα σε περισσότερες λεπτομέριες ... όπως το τι σημαίνει το Μεσουράνημα στο κάθε ζώδιο
Επίσης, όταν για παράδειγμα διαβάζουμε μια πρόβλεψη, οι αστρολόγοι λένε συνήθως να διαβάζουμε και το ζώδιο του ωροσκόπου ... γιαυτό αναρωτιόμουν -αν το μασουράνημα είναι εξίσου σημαντικό - μήπως πρέπει να το λαμβάνουμε περισσότερο υπ΄όψην μας
Μαρία Ν
Αγγελικη
21-06-2006, 04:22 AM
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,:)
η αλήθεια είναι οτι αυτά τα είχα βρει ... απλά ήλπιζα σε περισσότερες λεπτομέριες ... όπως το τι σημαίνει το Μεσουράνημα στο κάθε ζώδιο
Επίσης, όταν για παράδειγμα διαβάζουμε μια πρόβλεψη, οι αστρολόγοι λένε συνήθως να διαβάζουμε και το ζώδιο του ωροσκόπου ... γιαυτό αναρωτιόμουν -αν το μασουράνημα είναι εξίσου σημαντικό - μήπως πρέπει να το λαμβάνουμε περισσότερο υπ΄όψην μας
Μαρία Ν
Παντα σε μια προβλεψη πρεπει να υπολογιζεις κατ΄αρχην το ζωδιο του ωροσκοπου.
Το μεσουρανημα ειναι πολυ σημαντικο οσο αναφορα την εξελικτικη μας πορεια οπως επισης και το πως αυτη φαινεται στα ματια των αλλων.
Ειναι συνδεδεμενο και με την οικογενεια. Στις γυναικες με τον πατερα, στους αντρες με την μητερα.
Σε ζωδια που ο Αιγοκερως ή ο Καρκινος, ο 4ος ή ο 10ς οικος ειναι εντελως ασχετα με το προσωπικο ζωδιο, ισως να μην γινεται αισθητος (προσωπικα) ο 10ος οικος παρα μονο κατω απο πιεση εξωτερικων συνθηκων.
ΜαρίαΝ
21-06-2006, 02:05 PM
οκ Αγγελική
Ευχαριστώ και πάλι
Μαρία Ν
diafanos
25-05-2009, 08:24 PM
Προσπαθώ να ανοίξω τα λινκ που αναφέρετε πιο πάνω αλλά μάταια.Με βγάζει σε μια σελίδα που μου λέει το εξής:
Γεια σας!
Έχετε ξεπεράσει το όριο των μηνυμάτων που μπορείτε να δείτε ως επισκέπτης, αλλά υπάρχει μια απλή λύση για να ξεκλειδώσετε όλο το forum και να συνεχίσετε να διαβάζετε άρθρα και μηνύματα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ δημιουργήστε έναν λογαριασμό μέλους. Σε ελάχιστα λεπτά θα μπορείτε να διαβάσετε όσα άρθρα επιθυμείτε, να δείτε τις προβλέψεις, να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κρυφές σελίδες και τις δωρεάν υπηρεσίες. Παρακαλούμε πατήστε δωρεάν εγγραφή
Είστε ήδη μέλος; Παρακαλούμε συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
---------------------------
Εγώ είμαι ήδη συνδεδεμένος και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.
Εϊναι κάποια προστασία υπερφόρτωσης ή απλά κάποιες σελίδες είναι κλειστές;;;;το συγκεκριμένο γίνεται όταν ανοίγω συγκεκριμένες σελίδες.
Ευχαριστώ
Μια χαρά δουλεύουν
(τώρα)
Παλαιότερα υπήρχε απειρία στον τρόπο που γράφουμε τα link και έτσι οδηγούσαν στου Κουτρούλη (του εσωτεριστή) το γάμο.
Θα βρείτε κι άλλα. Με ένα μηνυματάκι στη διαχείριση θα διορθώνονται :bigsmile:
Προσπαθώ να ανοίξω τα λινκ που αναφέρετε πιο πάνω αλλά μάταια.Με βγάζει σε μια σελίδα που μου λέει το εξής:
Γεια σας!
Έχετε ξεπεράσει το όριο των μηνυμάτων που μπορείτε να δείτε ως επισκέπτης, αλλά υπάρχει μια απλή λύση για να ξεκλειδώσετε όλο το forum και να συνεχίσετε να διαβάζετε άρθρα και μηνύματα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ δημιουργήστε έναν λογαριασμό μέλους. Σε ελάχιστα λεπτά θα μπορείτε να διαβάσετε όσα άρθρα επιθυμείτε, να δείτε τις προβλέψεις, να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κρυφές σελίδες και τις δωρεάν υπηρεσίες. Παρακαλούμε πατήστε δωρεάν εγγραφή
Είστε ήδη μέλος; Παρακαλούμε συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
---------------------------
Εγώ είμαι ήδη συνδεδεμένος και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.
Εϊναι κάποια προστασία υπερφόρτωσης ή απλά κάποιες σελίδες είναι κλειστές;;;;το συγκεκριμένο γίνεται όταν ανοίγω συγκεκριμένες σελίδες.
Ευχαριστώ
diafanos
25-05-2009, 11:19 PM
Μια χαρά δουλεύουν
(τώρα)
Παλαιότερα υπήρχε απειρία στον τρόπο που γράφουμε τα link και έτσι οδηγούσαν στου Κουτρούλη (του εσωτεριστή) το γάμο.
Θα βρείτε κι άλλα. Με ένα μηνυματάκι στη διαχείριση θα διορθώνονται :bigsmile:
Μια χαρά ευχαριστώ,το ίδιο συμβαίνει και με τα λινκ αυτής της σελίδας
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/1646-%F4%E9-%E5%DF%ED%E1%E9-%F4%EF-%EC%E5%F3%EF%F5%F1%DC%ED%E7%EC%E1-%3B.html
Που θα ήταν όμως καλύτερα να τα αναφέρουμε;;;στο κάθε θέμα που έχει μέσα λάθος λινκ;;;;