PDA

View Full Version : ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;

ΜΥΡΤΟΥΛΑ
13-06-2006, 04:36 PM
αποφασισα να γραψω αυτο το θεμα γιατι ειναι τοσο σημαντικο(τουλαχιστον για μενα) ακομα και αν φαινεται ηλιθιο σε μερικους.
στη ζωη μου παντα ειχα αντρες φιλους και ποτε ερωτικη σχεση μαζι τους.ετσι πιστευα στην φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας. στην ουσια πιστευα πως ειναι πολυ πιο δυνατη απο η φιλια του ιδιου φιλου.
ηρθε η ωρα που ερωτευτικα τον πιο στενο απ΄ολους.πραγματικα ειναι πολυ σκληρο.αν δεν του μιλησεις κρυβεις αυτο που σας ενωνει, την ειλικρινεια...
αν παλι του μιλησεις χανεται ο αυθορμητισμος..
ετσι αφου φτασεις και ερωτευτεις τα εχασες ολα....παντα οταν θα σου μιλαει για αλλη θα πονας
κι αν ειναι αμοιβαιο?
αν ειναι αμοιβαιο τοτε χανεται η φιλια και ισως αργοτερα τον χανεις για παντα
αυτο που πραγματικα σε κανει να ερωτευτεις τον φιλο σου ειναι ξερεις σχεδον ολα τα κομματια του εαφτου του και θεσ να τα μαθεις ολα... και το ερωτικο....
αντεχεις ομως να τον χασεις.....?
αντεχεις να υποφερεις..........?
τι κανεις?
ρισκαρεις...
αποφασιζεις τι θες πιο πολυ και ρισκαρεις....
απο τη στιγμη που τον ερωτευτηκες τα εχασες ολα.
εγω αυτον τον ανθρωπο τον αγαπησα σαν ανθρωπο τον πιστεψα σαν φιλο, μου τα δωσε ολα σαν φιλος και εγω μετα απο 5 χρονια τον ερωτευτηκα.
πραγματικα ειναι απαισιο το συναισθημα...
νιωθω σαν να μου κοπηκαν τα φτερα...
τα ματια του το γελιο του,το χαμογελο του, η αγκαλια του, η φιλια του, και η αγαπη μου για εκεινον
ποναει πολυ οταν χανεις εναν ανθρωπο που πραγματικα σε ξερει τοσο καλα που ταιριαζεται τοσο πολυ, που ξερει τι θα πεις και πως θα σκεφτεις για το καθε τι.
δεν μπορω ουτε στα ματια να τον κοιταξω.....
ρισκαρα και εχασα....
εχασα για να μη χασω τον εαφτο μου
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ.

kiaRRa
13-06-2006, 07:02 PM
Και ειναι καλυτερο να κρυβεσαι και απο τον εαυτο σου?Γιατι κρυβοντας αυτο που νιωθεις ειναι σαν να λες πως δεν ειναι τιποτα,θα περασει!Δεν μιλαμε ομως για ιωση.Προσωπικη μου γνωμη ειναι η απολυτη ειλικρινεια μεταξυ σας.Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα σου το λεω γιατι θα σε ηρεμησει ψυχικα.Η αμφιβολια ειναι ο,τι χειροτερο.Δες την ζωη σου πιο αισιοδοξα και θα επωφεληθεις.Και στο λεω εγω που ολοι οι κολλητοι μου ειναι αρσενικου γενους!:idea:

panther
14-06-2006, 02:04 PM
Γιατί δεν μπορείς να το κοιτάξεις στα μάτια?

xrusa
21-06-2006, 11:24 AM
Δεν ''χάνεις'' μόνο εσύ Αυτόν!!!

Αλλά και αυτός ΕΣΕΝΑ!!!!

Και στο κάτω κάτω όταν ένας άντρας έχει ''κολλητό'' το μία γυναίκα αυτό δεν λέγετε φιλία αλλά Ερωτική φιλία..
Πιστεψέμε και αυτός κάποια στιγή σε είδε αλλιως.
Αν του το πεις μπορεί και να σου περάσει...

friary
21-06-2006, 11:48 AM
Αγαπητή Μυρτούλα, πολύ καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και ανοίχτηκες.
Αν δεν μίλαγες θα έσκαγες. Φαντάζεσαι να αγαπάς κάποιον με τον οποίο είσαι συνεχώς μαζί και να τα κρατάς μέσα σου;;; Οπότε πολύ καλά έπραξες. Ολα τα διλήματα εμπεριέχουν ρίσκο. Και μπράβο σου.
Απο εδω και πέρα λοιπόν, αφού αφήσεις τον εαυτό σου να βιώσει την λύπη, γιατί αλλοιώς δεν μπορεί να γίνει, άλλαξε σελίδα και προχώρα.
Τίναξε το μαλλί και κοίτα μπροστά. Οσο πονεσες πόνεσες. Η ζωή είναι μπροστά σου και είναι κρίμα να την αναλλώσεις σε αυτολύπηση και διλήμματα του τύπου "ας τον είχα τουλάχιστον δίπλα μου σαν φίλο".
Αν σου είπε όχι, αυτό σημαίνει πως δεν ήταν για σένα. Οσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Το οτι λες πως σε ήξερε δεν σημαίνει πως ήσασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Και καλά έκανε και απομακρύνθηκε. Θα ήταν σκληρό για σένα να είστε κοντά τώρα. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν ξεπεράσεις τα αισθήματά σου γι αυτόν, μπορεί να ξαναβρεθήτε.
Ο χρόνος είναι παντοδύναμος και πανδαμάτορας. Μόνο εσύ μπορεί να κάνεις κακό στον ευατό σου, αναμοχλεύοντας συνέχεια σκέψεις και υποθέσεις στο μυαλό σου.
Πήγαινε διακοπές, δούλεψε, γνωρισε νέους φίλους, φλέρταρε, διάβασε βιβλία. Κι αν δεν πιάνει τίποτα απο όλα αυτά, πέρνα μια βόλτα απο κάποιο νοσοκομείο να δεις εκει τι σημαίνει πραγματικός πόνος και πίκρα. Πέρνα απο κάποιο γηροκομείο, να δεις τι πάει να πει μοναξία και εγκατάλλειψη. Απλά, πέρνα. Είμαι σίγουρη πως θα σου κάνει καλό και θα εκτιμήσεις αυτό που έχεις και είσαι.
Φιλικά Μαίρη

ANGE
29-11-2006, 01:01 PM
Αγαπητή Μυρτώ καλά έκανες και άνοιξες την καρδιά σου. Επειδή η απάντηση είναι λίγο ετεροχρονισμένη δεν ξέρω ίσως και να έχουν αλλάξει τα πράγματα μεταξύ σας. Νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επειδή ζω και εγώ αυτή την εποχή μια παρόμοια, έχω να σου πω ότι εγώ ανοίχτηκα απέναντί του. Βέβαια εμένα είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση γιατί ίσως εκείνος να μη μου ανοιγόταν επειδή εγώ είμαι δεσμευμένη και έτσι αποφάσισα να το κάνω εγώ. Να σου πω όμως εμείς από την αρχή που γνωριστήκαμε δεν είδαμε ο ένας τον άλλο φιλικά, κυρίως εγώ.

ANGE
29-11-2006, 01:04 PM
Να συμπληρώσω Μυρτώ ότι αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη φιλία μας.Ίσα, ίσα που έχουμε βρει ο ένας στον άλλον μια "αγκαλιά" φιλική (δυστυχώς, τουλάχιστον για μένα). Και που ξέρεις......

may
30-11-2006, 01:52 PM
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα κ μιας γυναίκας. Ούτε έρωτας υπάρχει. Υπάρχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο που αν δεν το έχεις νιώσει δεν μπορείς να το εξηγήσεις.

Αγαπητή Μυρτώ, έκανες πολύ σωστά που ανοίχτηκες. Ελπίζω μόνο να ήσουν σίγουρη ότι αυτό που νιώθεις για αυτόν είναι έρωτας κ όχι αυτό το ενδιάμεσο στο οποίο αναφέρθηκα!! Μπορεί κ αυτός να έχει κάποια άλλη κοπέλα στη ζωή του, επειδή να νιώθει κάπως για σενα, αλλά να μην μπορεί να το εκφράσει. Συνήθως οι άντρες την παράνε πιο εύκολα από τις γυναίκες. Το μέλλον θα δείξει την πραγματική υφή αυτής της σχέσης. Χρειάζεται να κάνεις λίγο υπομονή.

gwrgina25
30-11-2006, 02:53 PM
Καλά έκανες και του άνοιξες την καρδιά σου!Εάν δεν το έκανες πάντα θα είχες ένα τεράστο ερωτηματικό για το τι θα γινόταν αν...
Εάν μιλάς για μια πραγματική φιλία η οποία στηριζόταν- ται σε γερά θεμέλια τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χαλάσει και δεν θα τον χάσεις!Στο χέρι σου είναι...

Marina 7771
30-11-2006, 03:03 PM
Καλά έκανες και του άνοιξες την καρδιά σου!Εάν δεν το έκανες πάντα θα είχες ένα τεράστο ερωτηματικό για το τι θα γινόταν αν...
Εάν μιλάς για μια πραγματική φιλία η οποία στηριζόταν- ται σε γερά θεμέλια τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χαλάσει και δεν θα τον χάσεις!Στο χέρι σου είναι...
Αχ! gwrgina και οι παραγματικές φιλίες κάποτε χαλάνε. Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτή που περιγράφει η Μυρτώ, είναι δύσκολο να διατηρηθεί η φιλία μετά....Κάτι αλλάζει, ο άλλος δεν σε αντιμετωπίζει πια όπως παλιά, δυστυχώς. Βέβαια κρίνω εξ ιδίων, γιατί σε τέτοια περίπτωση που μου έτυχε (φίλος κολλητός, μου γύρισε το φύλλο), δεν μπόρεσα ποτέ να τον ξαναδώ όπως πριν, και κυρίως δεν αισθάνομαι άνετα να του μιλήσω για κάποια θέματα, άρα η φιλία μας έχει βλαφθεί σημαντικά.:sad2:

gwrgina25
30-11-2006, 03:16 PM
Δεν έχεις άδικο Μαρίνα...Όμως είναι χειρότερο να αποκτάς τελικά σχέση με κάποιον φίλο σου και μετά να χωρίζεις(μπορεί βέβαια να μην χωρίσεις ποτέ και το εύχομαι), από το εκφράσεις να συναισθήματα σου και να μην υπάρξει συνέχεια!
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία που ο κολλητός μου εξέφρασε τα συναισθήματά μου σε μένα ξέροντας ότι εγώ βρίσκομαι σε μια πολύχρονη σχέση,έχοντας χωρίσει την επί 5ετια κοπέλα του όπως είπε για μένα...
Δυστυχώς τον πίστεψα και επειδή όπως φάνηκε έτρεφα συναισθήματα γι'αυτόν χώρισα για να είμαι μαζί του πληγώνοντας μια ψυχή!(καλή είμαι και εγώ, θα 'επρεπε να ντρέπομαι :embarrest !!!!)
Αποτέλεσμα....Με παράτησε για να γυρίσει πρωην του :dizzy:

Marina 7771
30-11-2006, 03:33 PM
Δεν έχεις άδικο Μαρίνα...Όμως είναι χειρότερο να αποκτάς τελικά σχέση με κάποιον φίλο σου και μετά να χωρίζεις(μπορεί βέβαια να μην χωρίσεις ποτέ και το εύχομαι), από το εκφράσεις να συναισθήματα σου και να μην υπάρξει συνέχεια!
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία που ο κολλητός μου εξέφρασε τα συναισθήματά μου σε μένα ξέροντας ότι εγώ βρίσκομαι σε μια πολύχρονη σχέση,έχοντας χωρίσει την επί 5ετια κοπέλα του όπως είπε για μένα...
Δυστυχώς τον πίστεψα και επειδή όπως φάνηκε έτρεφα συναισθήματα γι'αυτόν χώρισα για να είμαι μαζί του πληγώνοντας μια ψυχή!(καλή είμαι και εγώ, θα 'επρεπε να ντρέπομαι :embarrest !!!!)
Αποτέλεσμα....Με παράτησε για να γυρίσει πρωην του :dizzy:
Μμμμ, άσχημη κατάσταση!!!Αυτός ο "φίλος" σου τί ζώδιο είναι? Μην μου πεις Ζυγός!:toung:

gwrgina25
30-11-2006, 03:43 PM
Ταύρος!!! Όπως και εγώ....
Αναγκάζομαι κιόλας να τον βλέπω κάθε μέρα λόγω δουλειάς!:nuts:

Marina 7771
30-11-2006, 03:50 PM
Είδες! βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα:embarrest Πάντως ο Ταύρος με τέτοια συμπεριφορά δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό.:toung:
Τί να σου πω καλό κουράγιο, αλλά άμα βρεις ευκαιρία "ρίξτου" μια εκδίκηση, έτσι στο όνομα της παλιάς σας "φιλίας".:nuts: :toung: :toung: :toung:

gwrgina25
30-11-2006, 03:55 PM
Για να πω την αλήθεια έχουν περάσει κοντά 2 χρόνια από τότε...
Παλιά υπήρχε το μίσος τώρα υπάρχει απλά η αδιαφορία...
Η ζωή συνεχίζεται και πιστεύω σε αυτό που λέγεται 'κάθε εμπόριο για καλό'!!!!

kiaRRa
30-11-2006, 04:09 PM
Για να πω την αλήθεια έχουν περάσει κοντά 2 χρόνια από τότε...
Παλιά υπήρχε το μίσος τώρα υπάρχει απλά η αδιαφορία...
Η ζωή συνεχίζεται και πιστεύω σε αυτό που λέγεται 'κάθε εμπόριο για καλό'!!!!

Tί καλύτερο από την αδιαφορία???:clapping: :clapping: :clapping:
¶σε που η εκδίκηση είναι για τους Σκοριπούς!!!!:love:

skorpion
30-11-2006, 07:20 PM
Α εγω παντως σαν σκορπιος τετοιες εκδικησεις μετα απο 2 χρονια δεν κανω!! Αν θα κανω θα κανω κατι εκεινη τη στιγμη ή εκεινη τη μερα αντε αμα ειναι βαρυ περιστατικο να δωσω και μια δυο βδομαδες(δεν μου χει τυχει)
Εν βρασμω ψυχης αν θα εκδικηθω!!!
Τι? Μου μου πες κατι που με πληγωσε?θα στα χωσω τοσο πολυ εκει που πονας που θα αισθανθεις ασχημα για τον εαυτο σου!! Αλλα πρεπει να ομολογησω οτι μεχρι σημερα δεν μου ετυχε κανενα βαρυ περιστατικο εκδικησης ευτυχως και μακρια απο μας!!!! Γενικα παντως για να θυμωσω σε καποιον μακροπροθεσμα ειναι δυσκολο συνηθως προσπαθω να μπω στην οπτικη του αλλου να δω γιατι εκανε οτι εκανε και γενικως μου περναει ο θυμος γρηγορα.

mpiskoto
05-03-2007, 05:34 PM
Νομίζω και τα 2 μπορούν να υπάρξουν..Είμαι κοπέλα και έχω έναν κολλητό από το νηπιαγωγείο..Ποτέ δεν μπήκε το θέμα "έρωτας" αναμέσα μας παρόλο που υπήρξαμε μπακούρια και οι 2 σε ίδιες περιόδους..Μιλάμε κανονικά για τα πάντα και μάλιστα μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι συμβουλές που έχουμε δώσει κατά περιόδους ο ένας στον άλλον ήταν επιτυχημένες..
Πριν λίγο καιρό ένας φίλος μου μου εκμυστηρεύτηκε ότι νιώθει κάτι παραπάνω για μένα από απλή φιλία και όντας μόνη για αρκετό καιρό είπα να δοκιμάσω..Τελικά το γλυκό δεν πέτυχε και έχουμε παραμείνει φίλοι με ένα ακόμα θέμα συζήτησης..το πως λειτουργούμε σε μια σχέση...

Δεν νομίζω να είναι κακό ένας φίλος να γίνει εραστής διότι τι καλύτερο από κάποιον που σε ξέρει τόσο μα τοσο καλά...Τώρα το να γίνει ένας εραστής φίλος νομίζω πως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό...

gia_pep
05-03-2007, 07:10 PM
Ποτέ δεν είχα άντρα κολλητό κι ούτε έχω σκοπό να αποκτήσω. Έχω τις γυναίκες για φιλίες και τους άντρες για άλλα. Φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά...:toung:

stabie
06-03-2007, 12:23 AM
Εμεις οι δύο συμφωνούμε πάντα ρε παιδί μου...

meltemi
06-03-2007, 04:02 PM
Eπι του θέματος θάθελα τη γνώμη σας. Κάποιος γνωστός αναφέρει ότι μετά τη λήξη της ερωτικής του σχέσης με την κοπέλα του παραμένουν κολλητοί επί επτά χρόνια τώρα. Επικοινωνούν λέει καθημερινά περισσότερο απο μια φορά τη μέρα χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα το ερωτικό ή σεξουαλικό μεταξύ τους. Η σχέση λέει μεταλλάχτηκε όταν εξέλειψε το σεξουαλικό στοιχείο. Συμβαίνουν αυτά??

SKYLOROCK
06-03-2007, 04:20 PM
Φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας;;Ουτοπικό νομίζω...Εξάλλου το πιο πιθανόν είναι ο ένας από τους δύο να δει το θέμα διαφορετικά και πιο ερωτικά..Εφόσον συμβεί αυτό παύει και η φιλία.Αν ένας ερωτευτεί τον άλλον η φιλία διαλύεται...
Πάντως είναι πολύ συχνό φαινόμενο δύο "φίλοι" διαφορετικού φύλου να ερωτεύονται και μάλιστα είναι και πολύ φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ξέρεις τόσα πολλά για το φίλο σου και τον έχεις τόσο ψηλά που αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι τελικά έναν τέτοιον άνθρωπο έψαχνες στη ζωή σου...;)
Βέβαια άλλο φιλία άλλο έρωτας κι εκεί είναι που το χάνουμε συνήθως...

migia
06-03-2007, 04:58 PM
μη το λες!!μπορεί να είστε και οι αδερφές ψυχές! μιλάω εκ πείρας.μετά από 10 χρόνια κολλητή παρέα (όχι κολλητή..αδερφική) τα βρήκα με το μόνο άνθρωπο που εξαιτίας του έλεγα ότι ναι υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας..(έβαζα το χέρι μου στη φωτιά):bigsmile:
και μετά από δέκα χρόνια είμαι μαζί με το άλλο μου μισό!!:love:
έχει τη γοητεία του αλλά έχει και τα κακά του!! αφού λες είναι ο κολλητός σου θα γνωρίζεται ο ένας τον άλλον απ' έξω και ανακατωτά! πιστεύω ότι θα μπορείς να καταλάβεις αν τρέφει τα ίδια συναισθήματα για σένα...!! ίσως να μην το έχει συνειδητοποιήσει διότι η καθημερινή επαφή μπορεί να τον έχει μπερδέψει!
αν άργησες και συ να καταλάβεις τι νιώθεις για αυτόν ίσως το ίδιο έχει πάθει και εκείνος!
Επίσης, αν είναι πραγματική η φιλία σας και καταλάβεις ότι δεν αισθάνεται το ίδιο με σένα καλύτερα μην του πεις! έτσι θα αποδείξεις ότι είσαι πραγματική του φίλη!

Dell Piero
06-03-2007, 05:47 PM
μη το λες!!μπορεί να είστε και οι αδερφές ψυχές!

H λιονταρίνα από πάνω μπορεί να μην πιστεύει στις καρμικές σχέσεις και τις αδελφές ψυχές :love:

mpiskoto
06-03-2007, 06:49 PM
H λιονταρίνα από πάνω μπορεί να μην πιστεύει στις καρμικές σχέσεις και τις αδελφές ψυχές :love:

και σε τι δλδ μπορεί να πιστεύει?!?

SKYLOROCK
06-03-2007, 09:14 PM

Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στην αδελφή ψυχή αλλά θεωρώ λίγο δύσκολο ένας πρώην να γίνει κολλητός μου:love:
Δε λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί μια στο τόσο..εξάλλου πάντα υπάρχει μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...;)
Και ο κανόνας είμαι εγώ...Έχει κανείς αντίρρηση;;;:toung: :laugh:

*Astropeleki*
06-03-2007, 09:18 PM
Και ο κανόνας είμαι εγώ...Έχει κανείς αντίρρηση;;;:toung: :laugh:

Πολύ επιβλητικό αυτό..... Είναι δυναΜόν να πούμε όχι σε ένα Λιοντάρι;;;
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.... :nuts:

SKYLOROCK
06-03-2007, 09:19 PM

Χωρίς λόγια....:laugh: :laugh: :laugh:

Fotini Christodoulou
06-03-2007, 09:22 PM

ΔυναΜΟΝ όχι.ΔυναΤΟΝ ναι.
Οχι οχι οχι.:toung:

Συμφωνώ με το ότι δύσκολο να υπάρξει φιλια αναμεσα σε ανδρες και γυναίκες.Αν και όχι ακατόρθωτο.Δεν θα μπορούσα βεβαια κι εγώ σε καμια περίπτωση άτομο με το αποίο είχα σχέση να το δώ φιλικά με τίποτα.:bigsmile:

kiaRRa
06-03-2007, 09:28 PM
Ποτέ μη λες ποτέ! Εμένα ένας κολλητός μου πέρασε από το στάδιο της σχέσης και τώρα ειμαστε απλά εξαιρετικά καλοί φίλοι χωρις ίχνος ερωτισμού στην σχέση μας. Και όπως καταλαβαίνετε, αφού ανακαλύψαμε τον κανόνα, εγώ ειμαι η εξαίρεση του!!!!

ΚάποιΑ καλοπιάνει τα λιοντάρια! Σε παρακολουθώ ωσαν θηριοδαμαστής:suspiciou

Fotini Christodoulou
06-03-2007, 09:39 PM
Σαφώς τίποτε δεν αποκλείεται,αλλά απο προσωπική μου εμπειρία εγώ σαν χαρακτήρας αν εχω σχέση με κάποιον και αυτή σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο, δεν κρατάω καθόλου επαφή γιατί απλά δεν μου βγαίνει.:noworry:

Φυσικα είναι υποκειμενικο το θέμα.:bigsmile:

mpiskoto
06-03-2007, 10:57 PM
Σαφώς τίποτε δεν αποκλείεται,αλλά απο προσωπική μου εμπειρία εγώ σαν χαρακτήρας αν εχω σχέση με κάποιον και αυτή σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο, δεν κρατάω καθόλου επαφή γιατί απλά δεν μου βγαίνει.:noworry:

ούτε εγώ μπορώ να κρατήσω μια φιλία με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση..μου φαίνεται δύσκολο να τον πάρω τηλέφωνο να του πω οτιδήποτε..

SKYLOROCK
06-03-2007, 11:32 PM

Μια απλή επαφή δε με ενοχλεί..Ξέρεις ένα "χρόνια πολλά" σε κάποια γιορτή και τέτοια..αλλά τα παραπάνω δεν τα μπορώ κι εγώ..Σιγά μην του ζητήσω να μου κάνει και κονέ και με τον κολλητό του...:cheesy:

migia
07-03-2007, 09:52 AM
δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας πρώην να γίνει κολλητός..γιατί για να ήσασταν από την αρχή ζευγάρι σήμαινε ότι κάτι σας ένωνε και είχατε κάποια κοινά...το ίδιο μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς να υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας! και επίσης δεν είναι καθόλου δύσκολο να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.. έχω δεσμό με τον κολλητό μου και εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος..!Το ότι υπάρχει ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και φιλία

SKYLOROCK
07-03-2007, 10:27 AM
Το ότι υπάρχει ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και φιλία

Δηλαδή θες να μου πεις ότι μιλάς στο δεσμό σου όπως στον κολλητό σου;;;:amazed:
Ένα παράδειγμα:είσαι στο δρόμο με τον δεσμό σου και ξάφνου περνάει ένας κούκλος..Αν είσαι με μια κολλητή σου θα μπορέσεις να εκφράσεις το θαυμασμό σου ελεύθερα,αν είσαι με το δεσμό σου τι θα κάνεις;Το πιο πιθανόν αν πεις αυτό που θες να τον πειράξει άσχετα αν δεν το δείξει...;) (και δεν εννοώ να εκφράσεις το θαυμασμό σου προς τον άγνωστο άντρα,απλά σε αυτόν που είναι δίπλα σου για τον άγνωστο άντρα... )

migia
07-03-2007, 10:36 AM
το ότι βλέπεις κάποιον κούκλο που λες στο δρόμο μπορείς να το πεις και σε μια γνωστή σου ή φίλη σου.δεν είναι απαραίτητο να το πεις στον φίλο σου.δεν ισοπεδώνουμε τη σχέση.. μίλησα για φιλία...εννοείτε ότι δεν μπορείς να εκφράσεις θαυμασμό για κάποιον άλλον στο σύντροφό σου..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και φίλοι...

SKYLOROCK
07-03-2007, 10:48 AM
το ότι βλέπεις κάποιον κούκλο που λες στο δρόμο μπορείς να το πεις και σε μια γνωστή σου ή φίλη σου.δεν είναι απαραίτητο να το πεις στον φίλο σου.δεν ισοπεδώνουμε τη σχέση.. μίλησα για φιλία...εννοείτε ότι δεν μπορείς να εκφράσεις θαυμασμό για κάποιον άλλον στο σύντροφό σου..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και φίλοι...

Αυτό που ήθελα να περάσω μέσα από το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ότι δε γίνεται να είναι φίλος και σχέση ταυτόχρονα...τουλάχιστον όπως εννοώ εγώ τη φιλία...Προσωπικά σε έναν φίλο μου θέλω να λέω και να μοιράζομαι ο,τιδήποτε νιώθω μια συγκεκριμένη στιγμή..Με τη σχέση μου αυτό δεν μπορεί να γίνει και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.Έχω πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα να πω...τέσπα ο καθένας πάντα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά...και αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή:η διαφορετικότητα ;)

mpiskoto
07-03-2007, 07:22 PM
Αυτό που ήθελα να περάσω μέσα από το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ότι δε γίνεται να είναι φίλος και σχέση ταυτόχρονα...τουλάχιστον όπως εννοώ εγώ τη φιλία...Προσωπικά σε έναν φίλο μου θέλω να λέω και να μοιράζομαι ο,τιδήποτε νιώθω μια συγκεκριμένη στιγμή..Με τη σχέση μου αυτό δεν μπορεί να γίνει και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.Έχω πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα να πω...τέσπα ο καθένας πάντα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά...και αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή:η διαφορετικότητα ;)

και αν δεν υπήρχε αυτό θα ήμασταν όλοι ίδιοι και δεν θα είχαμε καμία εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων και τα πάντα θα ήταν προβλέψιμα...:sad:

ioni
08-03-2007, 12:13 AM
κάποτε είχα έναν εραστή που τώρα είναι φίλος
είχα έναν φίλο που έγινε έραστης κάποια στηγμή τον έχασα και απο φίλο
πόνεσα ποιό πολύ όταν κατάλαβα ότι έχασα έναν φίλο γιάτι η φιλία χάθηκε για πάντα

mpiskoto
13-03-2007, 01:10 AM
κάποτε είχα έναν εραστή που τώρα είναι φίλος
είχα έναν φίλο που έγινε έραστης κάποια στηγμή τον έχασα και απο φίλο
πόνεσα ποιό πολύ όταν κατάλαβα ότι έχασα έναν φίλο γιάτι η φιλία χάθηκε για πάντα

σίγουρα πονάει πιο πολύ όταν χάνεις έναν φίλο...

Basilakis
13-03-2007, 10:57 PM
Ούτως ή άλλως ειμαστε πιο υποψιασμένοι αναφορικά με τις ερωτικές μας σχέσεις. Ενώ αντίθετα με τις φιλίες μας πάντα ελπίζουμε ότι όλα θα συνεχίσουν για πολύ να ειναι ρόδινα.:love: Προσωπικά δεν απορρίπτω την περίπτωση όντως να υπάρχει καθαρή φιλία ανευ ερωτισμού μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα. Όλα είναι πιθανά!!!

zeta1987
01-08-2007, 06:22 PM
Εμένα δεν μου έχει συμβεί να ερωτευτώ κάποιον φίλο μου αλλά το αντίθετο. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα... Στο τέλος αποφασίσαμε να μην βλεπόμαστε για αρκετό διάστημα γιατί εκείνος δεν μπορούσε να με βλέπει φιλικά. Δεν το άντεχε. Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!;)

kritikia
02-08-2007, 11:09 AM
Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!;)

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Οι 2 καλύτεροί μου φίλοι είναι άντρες, με τον ένα που έχουμε διαφορά ηλικίας 6 χρόνια, κάνουμε παρέα αρκετό καιρό και από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα γαι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Ο άλλος που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου με βλέπει σαν κόρη του είναι η δεύτερη οικογένεια μου εδώ στην Αθήνα μια και οι γονείς μου είναι μακριά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει θέμα έρωτα ή έλξης μεταξύ μας, θα κατέστρεφε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και οι απώλειες θα ήταν πολύ μεγάλες...:cry:

GELLO
02-08-2007, 04:09 PM
Δεν πιστεύω στη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, διότι δεν την καταλαβαίνω.. Έκανα παρέα κατά καιρούς με αγόρια, αλλά πάντα υπήρχαν υπονοούμενα και περίεργες ματιές.. Πιθανόν να σφάλλω, μα ειλικρινά δύσκολα μπορώ να πιστέψω σε μια τέτοια φιλία που να αντέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση, στο χρόνο και το βάθος.. έστω κι από τη μια πλευρά τα πράγματα στην πορεία θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Barbie_girl19
02-08-2007, 05:17 PM
Και εγώ πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας!! Εγώ όποιο άντρα θεωρώ φίλο μου, δεν θα μπορούσα να τον ερωτευτώ στη συνέχεια. ¶ν εκείνος όμως μετά άλλαζε και με έβλεπε διαφορετικά, πολύ απλά θα τελείωνε η φιλία μας.:blink: Δεν αποκλείω τέτοια γεγονότα.:cry:

Toksotaki
15-09-2007, 12:59 PM
εγω ψηφιζω οχι,μεχρι στιγμης ειχα πανω απο 8 φιλους αγορια κανεις στο τελος η και απο την αρχη δεν με εβλεπε φιλικα....το ιδιο συνεβη και απο την πλευρα μου πολυ προσφατα,η μια φυση ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να ελκει την αλλην για ποια φιλια μιλαμε??!

emmalene
19-09-2007, 09:58 PM
Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.:love:

Μητσάκος
19-09-2007, 11:58 PM
Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.:love:
Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο :cheesy:

GELLO
22-09-2007, 01:16 AM
Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Μητσάκος
22-09-2007, 08:34 AM
Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Ε τι Ζυγός θα ήσουνα αν δεν το πολυσκεφτόσουν :cheesy: Αλήθεια, Δίδυμος είναι το παλικάρι; (Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύω :laugh: )

zeta1987
22-09-2007, 04:37 PM

Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!:cry:

emmalene
22-09-2007, 07:48 PM
Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο :cheesy:

Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:

Μητσάκος
23-09-2007, 03:58 PM
Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:
Εγώ αυτή την όψη την έχω για καλή :nuts: Εσένα γιατί σε χαλάει? Κοινωνικότητα δείχνει, ομαδικό πνεύμα δείχνει, γοητεία δείχνει :toung:, κάποιο ροναντισμό δείχνει, ίσως κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις δείχνει (που άμα σε παίρνει τις έχεις, αν δεν σε παίρνει πρέπει να σφυρίξεις κλέφτικά και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια).
Από την άλλη εγώ είμαι και ψιλοάσχετος οπότε εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις :toung:

emmalene
23-09-2007, 05:09 PM
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:

Μητσάκος
25-09-2007, 07:28 AM
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:

emmalene
25-09-2007, 12:15 PM
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:

Ποιο Μητσακο?οτι τα παμε μια χαρα...:bigsmile:Ε ναι...με πληγωνεις τωρα...:embarrest

Toksotaki
25-09-2007, 08:06 PM
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?

Fotini Christodoulou
25-09-2007, 08:11 PM
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?

Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=369)

sugared
15-10-2007, 10:58 PM
Εγώ αυτό που πιστεύω ειναι οτι δεν τον είδες ποτε σαν φίλο. Πάντα σου άρεσε απλά δεν μπορουσεσ να το παραδεχτείς. Έχω έναν φίλο κολήτό από το δημοτικό και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. ¶πλα σε σένα το αίσθημα υπέβοσκε.

skorpion
16-10-2007, 07:06 PM
ego pistevo oti einai sto xeri tis ginaikas afto genikotera

Toksotaki
18-10-2007, 01:25 AM
παντος αυτο που ξερω ειναι οτι καποιοι εχουν "φιλες"(σημειωτεον οτι ειμαι στην εφηβεια)για να καλυψουν το κενο επαφης....δηλαδη ενα χερι απο εδω,κατι πεταχτα και "χαριτωμενα" υποννουμενα απο εκει...κατι λιγο τα εχω χασει...ευχαριστω πολυ για το αρθρο:bigsmile:

GELLO
18-10-2007, 01:45 AM
Ε τι Ζυγός θα ήσουνα αν δεν το πολυσκεφτόσουν :cheesy: Αλήθεια, Δίδυμος είναι το παλικάρι; (Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύω :laugh: )

Λεών είναι με ωροσκόπο Λέοντα... Τι ζηλεύεις, Μήτς; Η επιτυχία - κατά τη γνώμη μου- βρίσκεται στις υγιείς, έντιμες και ξεκάθαρες σχέσεις.

GELLO
18-10-2007, 01:49 AM
Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!:cry:

Έχεις απόλυτο δίκιο, Ζέτα μου.. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από τη στιγμή που έπαψα να γκρινιάζω.. Αποφάσισα να τον κερδίσω με την αξιοπρέπειά μου.. Τον άφησα ελεύθερο και οι επιλογές του σταδιακά με εντυπωσιάζουν.. Ανάμεσα σε κείνες και σε μένα επιλέγει εμένα πλέον.. Κι αυτές μάλλον το πήραν το μήνυμα!! Να είσαι καλά.. Φιλιά

panther
18-10-2007, 11:51 AM
Έχεις απόλυτο δίκιο, Ζέτα μου.. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από τη στιγμή που έπαψα να γκρινιάζω.. Αποφάσισα να τον κερδίσω με την αξιοπρέπειά μου.. Τον άφησα ελεύθερο και οι επιλογές του σταδιακά με εντυπωσιάζουν.. Ανάμεσα σε κείνες και σε μένα επιλέγει εμένα πλέον.. Κι αυτές μάλλον το πήραν το μήνυμα!! Να είσαι καλά.. Φιλιά

Πρώτον, δεν πρέπει να τον περιορίζεις και δεύτερον, πρέπει να τον σπρώχνεις να βλέπει τους φίλους και τις φίλες του. Και μέσα σε 2 μήνες, θα έχει σταματήσει να τους βλέπει όλους:laugh:Perfect

Μητσάκος
18-10-2007, 07:43 PM
Λεών είναι με ωροσκόπο Λέοντα... Τι ζηλεύεις, Μήτς; Η επιτυχία - κατά τη γνώμη μου- βρίσκεται στις υγιείς, έντιμες και ξεκάθαρες σχέσεις.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :cheesy:
Και να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοιμηθεί κάποιος. Μη με πιέσεις δεν πρόκειται να σου πω.

GELLO
19-10-2007, 12:54 AM
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :cheesy:
Και να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοιμηθεί κάποιος. Μη με πιέσεις δεν πρόκειται να σου πω.

και να ξυπνήσει...

Μαρία_Δ
19-10-2007, 02:48 AM
το να γίνει ένας άντρας πραγματικός και ο καλύτερος φίλος με μία γυναίκα γίνεται σε μία και μόνο περίπτωση....: να είχαν πριν ερωτική σχέση! Woody Alen!!

*Astropeleki*
19-10-2007, 07:35 AM
:nuts::nuts::nuts:

kritikia
24-10-2007, 05:29 PM
το να γίνει ένας άντρας πραγματικός και ο καλύτερος φίλος με μία γυναίκα γίνεται σε μία και μόνο περίπτωση....: να είχαν πριν ερωτική σχέση! Woody Alen!!

Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο κύριο κρίνοντας ειδικά από τις ερωτικές του επιλογές και σχέσεις.. Μπορεί να είναι καταξιωμένος στη δουλειά του δεν με πείθει όμως με τις φιλοσοφικές του ρήσεις.. Κατ΄επέκταση λοιπόν διαφωνώ, δεν νομίζω ότι το σεξ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει ένας άνδρας φίλος με μια γυναίκα και αυτό το υποστηρίζω από προσωπική άποψη και εμπειρία.. Στη ζωή μας υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στους κανόνες και καλό είναι να προσπαθούμε να μην περιστρέφονται όλα γύρω από το προφανές (βλέπεις ένα άνδρα με μια γυναίκα να κάνουν παρέα, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ερωτική σχέση..). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν μαζί, φυσικά το ερωτικό είναι ένα από αυτά αλλά δεν είναι και το Νο 1!!

GELLO
26-10-2007, 01:08 AM
Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο κύριο κρίνοντας ειδικά από τις ερωτικές του επιλογές και σχέσεις.. Μπορεί να είναι καταξιωμένος στη δουλειά του δεν με πείθει όμως με τις φιλοσοφικές του ρήσεις.. Κατ΄επέκταση λοιπόν διαφωνώ, δεν νομίζω ότι το σεξ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει ένας άνδρας φίλος με μια γυναίκα και αυτό το υποστηρίζω από προσωπική άποψη και εμπειρία.. Στη ζωή μας υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στους κανόνες και καλό είναι να προσπαθούμε να μην περιστρέφονται όλα γύρω από το προφανές (βλέπεις ένα άνδρα με μια γυναίκα να κάνουν παρέα, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ερωτική σχέση..). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν μαζί, φυσικά το ερωτικό είναι ένα από αυτά αλλά δεν είναι και το Νο 1!!

Συμφωνώ απόλυτα, φίλη Ζυγίνα...

apolonia
30-10-2007, 12:49 PM
kali mou Mirto! na eisai vevei pos ekanes to kalitero! I agapi einai to oreotato sinestima pou eiparxi ke kratai ayto to kozmo,ke i zoi einai sintomi gia na tin spatalame krivondas ta omorfa sinestimata mas!Ke fantasu ke kati alo: Ta iteles esi an kapios estanotane gia sena paromia sinestimata na sta dilosi? Sigoura .....nai.........

sophia.madgirl
31-10-2007, 01:24 PM
καλημερα.....

πιστευω στην προσωρινη φιλια αναμεσα σε εναν αντρα & μια γυναικα.....

η φιλια τους παρατεινετε οσο εχουν λογους να μην ειναι εραστες....

zeta1987
01-11-2007, 01:02 PM

Πραγματικά χαίρομαι πολύ για αυτό γλυκιά μου Ζυγίνα!! Να ξέρεις πως πάντα η γκρίνια σκοτώνει την σχέση, ενώ η ηρεμία και η γλυκύτητα καθώς και η ψυχραιμία την σώζουν! Εύχομαι ακόμα περισσότερη ευτυχία!!! Μάκια:love:

CatRinna*
14-11-2007, 01:13 PM
Κατα κάποιο τρόπο πιστευω πως δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξυ των δυο φύλων...καποια στιγμή θα τον/την σκεφτεις ερωτικά...ιδιαίτερα αν είναι κάποιος από αυτους ωραίος! Αν και πιστευω σήμερα οι φιλίες ιδιαίτερα μεταξύ γυναικών ειναι "δύσκολες".οπότε αν ήταν να διαλέξω θα προτιμούσα να είχα εναν φίλο αντρα παρά γυναίκα....Ωστόσο πιστευω Μυρτώ μου ότι έκανες το σωστό, γιατι η φίλια που είχατε δεν είναι πλέον φιλία..εστω και για τον εναν..οπότε δεν θα ήσουν ειλικρινής μαζί του...κάτι που σίγουρα δεν θα το εκτιμούσε...:)

natasa1987
18-11-2007, 09:38 PM
λοιπον φιλτατη μυρτω, τα οποια συναισθηματα σου γεννα καποιος [ειτε φιλος, ειτε απλος γνωστος] ποσο μαλλον ερωτικα, παθους, ενδιαφεροντος ειναι σαν δωρο. οφειλεις εσυ αυτο το δωρο να το δεχεσαι κ να το ανταποδιδεις εκφραζοντας του τα δικα σ συναισθηματα.οποια κ αν ειναι η καταληξη πρεπει να δινουμε την μαχη κ θα ειμαστε ευχαρηστημενοι κ μονο απο τα γεγονος του οτι προσπαθησαμε.γιατι χαμενη μαχη ειναι αυτη που δεν δοθηκε ποτε.καταλαβαινω το ποσο δυσκολο ειναι γιατι διακινδυνευεις να χασεις κατι αλλα το οτι τον ειδες ερωτικα σημαινει οτι πλεον δεν σε καλυπτει φιλικα. ειναι αυτο που λεμε η εξελισσιμοτητα των παντων...