View Full Version : Διέλευση του Κρόνου
blueyes
12-06-2006, 02:48 PM
Καλημέρα σε όλους
Έχω μια απορία που σχετίζεται με τον Κρόνο. Πως μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει έναν γενέθλιο χάρτη; Π.χ: Είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό και για ένα χρόνο ακόμα ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Λέοντα. Ό Κρόνος επηρεάζει τον 11 οίκο μου που τον κυβερνά ο Λέων; Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία; Πόσο σημαντικός είναι ο ωροσκόπος στον υπολογισμό των διελεύσεων των αργών πλανητών;
Ευχαριστώ :cheesy:
Μαρίνα
Αγγελικη
12-06-2006, 03:35 PM
Ο Κρονος διερχεται απο τον 10ο οικο σου και σε λιγο ερχεται σε συνοδο με τον Ηλιο σου.
Θα ερθεις αντιμετωπη με επαγγελματικες προκλησεις και διλημματα.
Εαν τα προηγουμενα χρονια εργαστηκες και ησουν υπευθυνη (εκανες το πρεπον και τις απαραιτητες ενεργειες, δηλαδη), ο Κρονος θα σε ανταμειψει με το καλυτερο.
Εαν οχι, τοτε θα σου πει: Ως εδω ηταν!
Και δεν θα φταιει ο Κρονος, αλλα η συμπεριφορα που εχουν εισπραξει οι αλλοι απο σενα.
Εαν δεν φανηκες αξιοπιστη, θα δεις τωρα τα αποτελεσματα.
Στην ουσια η διελευση του Κρονου απο τον 10ο οικο, σε κανει να στρεψεις εσυ το ενδιαφερον σου προς τα επαγγελματικα θεματα.
Εαν τα προηγουμενα χρονια τα ειχες αμελησει, θα επωμιστεις και τα αναλογα...
Μολις περασει η διελευση, δεν θα εχεις τοσο αγχος...
Η αλλαγη στο επαγγελματικο αντικειμενο δεν συνισταται κατα τη διελευση του Κρονου απο τον 10ο.
blueyes
12-06-2006, 03:50 PM
Αγγελική σ' ευχαριστώ και πάλι...
Τα τελευταία χρόνια δεν αμέλησα τα επαγγελματικά μου. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα που δεν ήμουν ιδιαίτερα δραστήρια λόγω εγκυμοσύνης (παρ όλο που ήμουν και τότε ελεύθερη επαγγελματίας), το έχω παλέψει πολύ. Ίσα-ίσα λοιπόν που ενώ δεν κατείχα τη θέση που θα ήθελα -λόγω όσων σου έχω ήδη εξηγήσει (ατυχίες, συγκοιρίες κ.λ.π)- εν τούτοις αναρωτιέμαι πως τώρα με τον Κρόνο θα μπορέσω να ανακτήσω το χαμένο έδαφος. Ή τέλος πάντων να ξαναβρεθώ σε μια αξιόλογη δουλειά, όπως παλιά (όχι απαραίτητα την ίδια). Ο χώρος μου, ευτυχώς μου παρέχει αρκετές επιλογές κι ας περνά κρίση.
Ίσως φαίνεται σαν να κάνω την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά, αλλά είναι σαν εγώ να προσπαθώ και οι άλλοι να δίνουν μόνο υποσχέσεις...
Κι εγώ, συμφωνώ πως πρέπει να εξαντλήσω τα περιθώρια και να μην στραφώ σε άλλο κλάδο.
Θα το προσπαθήσω και θα δείξει...
Oι διελεύσεις απλώς καθορίζουν το χρόνο που θα εκδηλωθεί ένα γεγονός. Το γεγονός το δείχνουν τα προοδευτικά. Αν τα προοδευτικά του χάρτη της φίλης μας δεν έχουν δείκτες γεγονότος όλα αυτά που της έγραψες δεν θα εκδηλωθούν.
blueyes
12-06-2006, 04:15 PM
Εχω ξαναδώσει τα στοιχεία της γέννησής μου.
5 Αυγούστου 1969, 10:50 π.μ., Αθήνα
Υπάρχουν οι δείκτες γεγονότος λοιπόν;
Ελπίζω να μην καταντώ κουραστική....
Και πάλι ευχαριστώ
Η αστρολογία είναι συνδυαστικές μεθοδολογίες. Θέλει μελέτη, οργάνωση, αφοσίωση και αγάπη. Δεν είναι δύσκολη και απρόσιτη αν την ξεκινήσουμε από το Α με αρχικό στόχο το Δ. Σίγουρα με μια διέλευση ή μια όψη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ή να έχουμε μια ασφαλή απάντηση αν επιζητούμε να κατανοήσουμε πράγματα πόσο μάλλον να κάνουμε πρόβλεψη. Για γνώσεις αποσπασματικές ούτε καν το συζητάμε. Θα μπερδευτούμε.
Εγώ για παράδειγμα δεν έχω καταλάβει τι σε ενδιαφέρει να μάθεις. Δίνοντας την ημερομηνία της γέννησής σου αναζητάς κάποια πρόβλεψη;
blueyes
12-06-2006, 04:36 PM
Αναζητώ να μάθω αν οι κινήσεις που κάνω αυτό τον καιρό -και συγκεκριμένα απο τον περασμένο Απρίλιο που έχασα τη δουλειά μου- να ξαναβρώ δουλειά, μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, λόγω της διέλευσης και του Κρόνου. Επι πλέον η όλη ταλαιπωρία με τα επαγγελματικά μου, ξεκίνησε το 2002 τον Σεπτέμβριο. Από τότε και με εξαίρεση το διάστημα Μάρτιος 2005- Μάρτιος 2006, δεν έχω σταθερή δουλειά. Αυτά εν ολίγοις...:)
Αγγελικη
12-06-2006, 05:10 PM
Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις εδω. (http://e-star.gr/index.php?page=reports)
Θα παρεις πληροφοριες που δεν φανταζεσαι με ελαχιστο κοστος (μαλλον λιγοτερο απο τις ωρες που καθεσαι στο ιντερνετ για να ενημερωθεις αποσπασματικα απο δω και κει γι΄αυτο που σε απασχολει). Εαν δεν σε ικανοποιησει, αναλαμβανω τα εξοδα επιστροφης αφου μου εξηγησεις βεβαια μετα το απαιτουμενο διαστημα που θα χρειστει για να επαληθευσεις τις προγνωσεις.
Θα σου προτεινα να ξεκινησεις με την γεννεθλια αναλυση και με ανοιχτο μυαλο (χρειαζεται οταν πρεπει να αντιμετωπισουμε τον ιδιο μας τον εαυτο!):)
Πολλα φιλια!!!
Αγγελικη
matisse
01-11-2006, 11:19 PM
Καλησπέρα!Έχει πολύ καιρό να γράψω κάτι.Κάλλιο αργά παρά ποτέ!;) Πρόσφατα άκουσα ότι στην ηλικία των 28 γίνεται η επιστροφή του Κρόνου στον γενέθλιό μας χάρτη.Και αυτό σημαίνει ότι σ'αυτήν την ηλικία ίσως να γίνει κάτι στη ζωή μας που είναι γραφτό να γίνει,είναι καρμικό.Ισχύει αυτό?Όπως πχ.γύρω στα 28 η Ελισάβετ είχε στεφθεί βασίλισσα της Αγγλίας που ήταν καρμικό να γίνει.Πως λοιπόν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι καρμικό στη ζωή μας και ότι είναι γραφτό να το βρούμε στα 28 μας.Ποια είναι τα στοιχεία αυτά στον αστρολογικό μας χάρτη που δείχνουν κάτι τέτοιο?
Λίλιαν Σίμου
02-11-2006, 12:06 AM
Αγαπητή matisse
Αν και εδώ έχει ξεκινήσει μία άλλη ερώτηση, σας απαντώ. Η επιστροφή του Κρόνου γίνεται από τα 28 ως τα 30 για πρώτη φορά. Είναι μία βασική στιγμή στην ωρίμανσή μας και σημειοδοτεί ένα μεγάλο κύκλο της ζωής.
Δεν απαντάται το ερώτημά σας εύκολα και με απλές επισημάνσεις, καθώς χρειάζεται μία πλήρης μελέτη της επιστροφής, κι εκεί θα σας προσδιοριστούν οι περίοδοι των επόμενων χρόνων και πώς θα εξελίξετε την ζωή σας παραγωγικά, Πρόκειται για την πιο παραγωγική φάση της ζωής του ανθρώπου. Είναι ένα από τα ουσιαστικά συστήματα πρόγνωσης, που όμως δεν περιορίζεται σε ένα έτος ζωής, αλλά σε ένα κύκλο περίπου 30 ετών.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Βασιλική Κόντη
05-11-2006, 02:36 PM
Εχω ξαναδώσει τα στοιχεία της γέννησής μου.
5 Αυγούστου 1969, 10:50 π.μ., Αθήνα
Υπάρχουν οι δείκτες γεγονότος λοιπόν;
Ελπίζω να μην καταντώ κουραστική....
Και πάλι ευχαριστώ
Αγαπητή φίλη
προσωπική μου άποψη είναι ότι Ο κρόνος στις συνόδους του αλλά και στις αντιθέσεις του-όχι στα τετράγωνα-δημιουργεί αλλά και πολλαπλασιάζει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.Τις πιο σημαντικές αλλά και καταξιωτικές δουλειές, που είχαν όμως κόπο και κούραση για να στηθούν τις έχω δει με Κρόνο να γίνονται.Γύρνα πίσω στο 1992-93 και δες τι συνέβη στη ζωή σου.Είμαι σίγουρη ότι ο Κρόνος θα σε προάγει.Κοίταξα λίγο το Ωροσκόπιο σου-από ημερομηνιακή αλληλεγγύη και είδα πολύ πολύ δουλειά-σκλαβιά και μια πολύ σκλήρή περίοδο 6-7 μήνες μετά τα γεννεθλιά σου που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Ακόμη πρόσεξα ότι υπάρχει ακόμα μια εγκυμοσύνη μελλοντικά (ελπίζω να τη θέλεις)!!!
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
προσωπική μου άποψη είναι ότι Ο κρόνος στις συνόδους του αλλά και στις αντιθέσεις του-όχι στα τετράγωνα-δημιουργεί αλλά και πολλαπλασιάζει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.
κ. Κόντη,
μου δημιουργήθηκε μια απορία από όσα διάβασα.. αναφέρεστε σε αντιθέσεις κ συνόδους του διελ. Κρόνου με τον γενέθλιο Κρόνο ή με κάθε γενέθλιο πλανήτη??
Σας ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
blueyes
06-11-2006, 12:50 PM
Αγαπητή φίλη
προσωπική μου άποψη είναι ότι Ο κρόνος στις συνόδους του αλλά και στις αντιθέσεις του-όχι στα τετράγωνα-δημιουργεί αλλά και πολλαπλασιάζει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.Τις πιο σημαντικές αλλά και καταξιωτικές δουλειές, που είχαν όμως κόπο και κούραση για να στηθούν τις έχω δει με Κρόνο να γίνονται.Γύρνα πίσω στο 1992-93 και δες τι συνέβη στη ζωή σου.Είμαι σίγουρη ότι ο Κρόνος θα σε προάγει.Κοίταξα λίγο το Ωροσκόπιο σου-από ημερομηνιακή αλληλεγγύη και είδα πολύ πολύ δουλειά-σκλαβιά και μια πολύ σκλήρή περίοδο 6-7 μήνες μετά τα γεννεθλιά σου που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Ακόμη πρόσεξα ότι υπάρχει ακόμα μια εγκυμοσύνη μελλοντικά (ελπίζω να τη θέλεις)!!!
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
Κυρία Κόντη,
Κατ΄αρχήν σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε και πάλι με τον χάρτη μου. Αν σκεφτώ την περίοδο 1992-93, είχα όντως μια επαγγελματική αναβάθμιση, αλλά η κορύφωσή της -με σκληρή δουλειά και ευθύνες- ήταν το διάστημα 1999-2001. Μετά πέρασα περίοδο "ανάπαυλας", την οποία η αλήθεια είναι πως δεν επεδίωξα...
Όμως τι εννοείτε όταν λέτε πως μετά τα γενέθλιά μου υπάρχει μια πολύ σκληρή περίοδος 6-7 μηνών που χρειάζεται μεγάλη προσοχή; Μιλάτε για το διάστημα Αύγουστος 2006 - Φεβρουάριος 2007 και τι πρέπει να προσέξω;
Όσο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη.... καλώς να έρθει....
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μαρίνα