View Full Version : Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Ζωή και Ζώδια
03-06-2006, 10:49 PM
Πόσο καλά γνωρίζετε το σώμα σας; Μπορείτε να «εκπαιδεύσετε» τον οργασμό σας; Ξέρετε τι σας αρέσει στο σεξ και πώς να το διεκδικήσετε; Υπάρχουν «στρατηγικές για να αναπτύξετε την σεξουαλικότητά σας ή αρκεί το ένστικτο; Μάθετε πώς θα πάρετε την ερωτική ευχαρίστηση στα ...χέρια σας και σε καλή μεριά.
από την Έλενα Δαλέζιου
Περιοδικό ζωή & ζώδια
Διαβάστε το
Γυναικεία Σεξουαλικότητα Αφυπνήστε την | αστρολογια ζώδια (http://www.horoscope.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%C E%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%C E%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%C E%B5/)
Αγγελικη
04-06-2006, 09:56 PM
Αχου!!!!
Με σοκαρατε!!!:bigsmile:
Μιλαμε ελευθερα ή βαζουμε και φερετζε;;:bigsmile: :bigsmile:
Αγγελικη
04-06-2006, 09:58 PM
Διαβασα το περιοδικο και οφειλω να ομολογησω οτι το καταευχαριστηθηκα!!!:bigsmile:
Να ειστε καλα!!!;)
panther
05-06-2006, 05:28 PM
Μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα αυτό.:toung::toung::toung:
Άκρως ενδιαφέρον!!!
kiaRRa
05-06-2006, 06:07 PM
Μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα αυτό.:toung::toung::toung:
Άκρως ενδιαφέρον!!!
Μονο ενδιαφερον?Απολυτως απαραιτητο να το δαιβασουν οι αντρες!;) :embarrest :embarrest
stam_ba
15-06-2006, 01:29 AM
Η φύσις για να διαιωνίζεται βασίζεται στο Πάρε - δώσε δηλαδή, δεν δίνει τίποτα χωρίς να πάρει, έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που παίρνει σαν αντάλλαγμα για την ικανοποίηση που προσφέρει όταν δίνει την ευχαρίστηση του οργασμού ?
cv1er
15-06-2006, 12:40 PM
[QUOTE=stam_ba]Η φύσις για να διαιωνίζεται βασίζεται στο Πάρε - δώσε δηλαδή, δεν δίνει τίποτα χωρίς να πάρει, έχετε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που παίρνει σαν αντάλλαγμα για την ικανοποίηση που προσφέρει όταν δίνει την ευχαρίστηση του οργασμού ?[/QUOTΕ]
9 μηνες και ενα παιδακι ( δηλαδή την αναπαραγωγή του είδους? )?
skorpion
16-06-2006, 12:33 AM
αν και το θετεις λιγο περιεργα
την ενεργεια που παραγεται ισως
stam_ba
17-06-2006, 04:42 PM
αν και το θετεις λιγο περιεργα
την ενεργεια που παραγεται ισως
Γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε την είναι λάθος και οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια Πιο σωστό θα ήταν να έλεγε γυναικεία σεξουαλικότητα Χαλιναγώγησε την εάν θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής. Ανθρώποι που σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια είναι "άνουσοι" άνθρωποι λένε "ανούσια" λόγια και κάνουν "ανούσιες" πράξεις Χάνουν το φως της ζωής και σε τελική ανάλυση εαν συνδυαστεί με κακή πράξη μπορεί να επιφέρει και το μοιραίο, λόγω του ότι δεν έχουν τον έλεγχο της ζωής Όπως ακριβώς όταν χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αλλά καλύτερα είναι να μην το παω τόσο μακριά, κι ας πάρουμε αυτή καθεαυτή την επικεφαλίδα γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε τη, αν σκεφτεί απλά κάποιος, ότι κάτι που συμβαίνει συχνά χάνει και το νόημα του και δεν έχει αξία, γι αυτόν και μόνο το λόγο όσο λιγότερο έχεις ερωτικές συνεύρεσης τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση που παίρνεις Τι να πρωτογράψω από που να αρχίσω και που να τελειώσω πάντως αυτό που έχει σημασία είναι αυτά στηρίζονται σε ένα μύθο που τον ακολουθούν τα κοπάδια,(Και αυτό δεν είναι περίεργο καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν συλλαμβάνουν η μάλλον έχουν ξοδέψει το πνεύμα και δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την πραγματικότητα ) [πχ Πνεύμα εννοώ αυτό που υπάρχει στον Κοκο σταριού και περιέχει τις οδηγίες για να μπορέσει να αναπτυχθεί ] και κυριολεκτώ σε αυτό που λέω γιατί οποιοδήποτε οργανισμός υπάρχει στην πλάση υπακούει σε αυτό το νόμο, μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
Αγγελικη
17-06-2006, 04:55 PM
Σε παλαιοτερες εποχες πιστευαν οτι ο αυνανισμος προκαλει τυφλωση...
Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις και διαβαζεις...ακομη...
kiaRRa
17-06-2006, 05:58 PM
μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
Μηπως γιατι μονο ο ανθρωπος εχει λογικη?Αν ηταν τοσο ανουσια ολα τοτε ολοι θα ειχαμε παρει ορκο αγαμιας!:huh:
Επιπλεον αν δεν ικανοποιησουμε τα παθη(και η λεξη δεν εχει αρνητικη χροια),τοτε δεν θα μπορεσουμε να διατηρησουμε το μετρο και την ισορροπια μας.ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!Μην ειμαστε υπερβολικοι!:embarrest :embarrest :embarrest
stam_ba
17-06-2006, 06:18 PM
Σε παλαιοτερες εποχες πιστευαν οτι ο αυνανισμος προκαλει τυφλωση...
Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις και διαβαζεις...ακομη...
Τα αληθινά λόγια μένουν πάντοτε στην επιφάνεια και δε χρειάζεται να δοθεί απαντησις.Πάντως εσυ πρέπει να προσέχεις γιατί αν δεν μπορείς από μόνη σου να το καταλάβεις τοτε η απαντησις θα έρθει από το περιβάλλον.Αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος για τους απλούς ανθρώπους
πάντως θέλω να σε πληροφορήσω ότι κι εγώ για να το συνειδητοποιήσω πέρασαν πάνω από τρία χρόνια,Και σε καταλαβαίνω πόσο άσχημα ένιωσες γιατί έτσι ειχα νιώσει κι εγώ αλλά και αν μπορέσεις να εμβαθύνεις περισσότερο θα καταλάβεις
Dell Piero
17-06-2006, 06:21 PM
stam_ba οι απόψεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και πρέπει να αλλάξει. ΣΑΦΩΣ και οι γυναίκες πρέπει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους (ευτυχώς δεν λες και για τους ΑΝΤΡΕΣ κάτι παρόμοιο). Βέβαια γράφοντας άνθρωποι.... υπό μια έννοια ίσως τους συμπεριλαμβάνεις μέσα αν και λέγεται ότι ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια... άρα πάλι μπερδεύομαι να ακολουθήσω ορθή σκέψη.
Το ζητούμενο βεβαίως δεν είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η δική μου λογική αλλά να χαλιναγωγήσουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όμως... τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως το κρυμμένο μήνυμα είναι ότι εμείς οι λίγοι που μείναμε δεν θα προλαβαίνουμε άρα προατατεύεις την υστεροφημία μας;
Σε παρακαλώ προσδιόρισε τι εννοείς με το "κακή πράξη". Και, τέλος, όσον αφορά το μοιραίο που αναφέρεις προδανώς χάνω τον έλεγχο της ζωής αν και άλλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είμαι βαθιά προβληματισμένος μήπως έχουμε εμπλοκή βαρέων πλανητών ή τελικά είναι ΚΑΡΜΑ.
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις. Πάσχεις από μερική τύφλωση (μάχαιραν θα λάβεις)!
stam_ba
17-06-2006, 06:21 PM
Μηπως γιατι μονο ο ανθρωπος εχει λογικη?Αν ηταν τοσο ανουσια ολα τοτε ολοι θα ειχαμε παρει ορκο αγαμιας!:huh:
Επιπλεον αν δεν ικανοποιησουμε τα παθη(και η λεξη δεν εχει αρνητικη χροια),τοτε δεν θα μπορεσουμε να διατηρησουμε το μετρο και την ισορροπια μας.ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!Μην ειμαστε υπερβολικοι!:embarrest :embarrest :embarrest
Ξεκινά από την ίδια τη λέξη ανούσιος δηλαδή ο άνθρωπος χωρίς ουσία πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει ξοδέψει την ουσία που δημιουργεί τη ζωή να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ?
Αγγελικη
17-06-2006, 06:22 PM
Μπορεις να με βοηθησεις να το καταλαβω;:amazed: :amazed:
Αγγελικη
17-06-2006, 06:27 PM
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις
Θ΄αρχισω να τις τονιζω οταν αρχισουμε να χρησιμοποιουμε και τα υπολοιπα σημεια στιξης.
Στον τονο θα κολλησουμε;
kiaRRa
17-06-2006, 06:36 PM
Ξεκινά από την ίδια τη λέξη ανούσιος δηλαδή ο άνθρωπος χωρίς ουσία πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει ξοδέψει την ουσία που δημιουργεί τη ζωή να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ?
Stricto sensu,η ουσια που δημιουργει ζωη χρειαζεται 2 μερη για να εκπληρωσει τον σκοπο της.Η δυαδικοτητα ειναι απαραιτητη για να εξελιχθουμε ως οντα.Κανεις δεν λεει οτι η ερωτικη συνευρεση ειναι αυτοσκοπος(αλιμονο),αλλα οχι και ανουσια και αχρηστη!:weird: :weird: :weird:
stam_ba
17-06-2006, 06:41 PM
stam_ba οι απόψεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και πρέπει να αλλάξει. ΣΑΦΩΣ και οι γυναίκες πρέπει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους (ευτυχώς δεν λες και για τους ΑΝΤΡΕΣ κάτι παρόμοιο). Βέβαια γράφοντας άνθρωποι.... υπό μια έννοια ίσως τους συμπεριλαμβάνεις μέσα αν και λέγεται ότι ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια... άρα πάλι μπερδεύομαι να ακολουθήσω ορθή σκέψη.
Το ζητούμενο βεβαίως δεν είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η δική μου λογική αλλά να χαλιναγωγήσουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όμως... τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως το κρυμμένο μήνυμα είναι ότι εμείς οι λίγοι που μείναμε δεν θα προλαβαίνουμε άρα προατατεύεις την υστεροφημία μας;
Σε παρακαλώ προσδιόρισε τι εννοείς με το "κακή πράξη". Και, τέλος, όσον αφορά το μοιραίο που αναφέρεις προδανώς χάνω τον έλεγχο της ζωής αν και άλλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είμαι βαθιά προβληματισμένος μήπως έχουμε εμπλοκή βαρέων πλανητών ή τελικά είναι ΚΑΡΜΑ.
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις. Πάσχεις από μερική τύφλωση (μάχαιραν θα λάβεις)!Αγαπητέ φίλε η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, απλά .Από μικρός δεν ήμουνα καλός έκθεσεις γι αυτό δεν μπορώ να γράφω πολλά .Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι αν κρατάς την ενέργεια σου θα έχεις τη δύναμη να πας κόντρα στο ρεύμα του ποταμού Όταν διαβάζεις αυτές οι λέξεις δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά.
Dell Piero
17-06-2006, 06:44 PM
Θα δώσω μεγάλη σημασία το υπόσχομαι! Και θα είμαι και εγκρατής περισσότερο για να έχω ενέργεια και εφόδια για τις δύσκολες μέρες...
stam_ba
17-06-2006, 06:45 PM
Stricto sensu,η ουσια που δημιουργει ζωη χρειαζεται 2 μερη για να εκπληρωσει τον σκοπο της.Η δυαδικοτητα ειναι απαραιτητη για να εξελιχθουμε ως οντα.Κανεις δεν λεει οτι η ερωτικη συνευρεση ειναι αυτοσκοπος(αλιμονο),αλλα οχι και ανουσια και αχρηστη!:weird: :weird: :weird:
Εχεις προχωρήσει στο επόμενο στάδιο τώρα μιλάμε για τον καθένα ξεχωριστά
kiaRRa
17-06-2006, 06:47 PM
Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
Αγγελικη
17-06-2006, 06:50 PM
Αγαπητέ φίλε η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, απλά .Από μικρός δεν ήμουνα καλός έκθεσεις γι αυτό δεν μπορώ να γράφω πολλά .Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι αν κρατάς την ενέργεια σου θα έχεις τη δύναμη να πας κόντρα στο ρεύμα του ποταμού Όταν διαβάζεις αυτές οι λέξεις δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε μία ξεχωριστά.
Βρε Σταματη, εννοεις οτι δεν διοχετευεις σε καποια (οποιαδηποτε) κατευθυνση την συσσωρευμενη ενεργεια σου;
stam_ba
17-06-2006, 06:52 PM
Θα δώσω μεγάλη σημασία το υπόσχομαι! Και θα είμαι και εγκρατής περισσότερο για να έχω ενέργεια και εφόδια για τις δύσκολες μέρες...
Εάν είσαι εγκρατής αυτή η ενέργεια που δημιουργεί τη ζωή Θα σε πλημμυρίσει και τότε θα έχεις βρει το κλειδί για όλες τις απαντήσεις
Αγγελικη
17-06-2006, 06:56 PM
Λοιπον....
Στην ηλικια που βρισκομαι, πρεπει ν΄αρχισω να σκεφτομαι τους απανωτους οργασμους μου...καθοτι δεν διαθετω μαντικες ικανοτητες...
Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις;:amuse:
stam_ba
17-06-2006, 06:57 PM
Μπορεις να με βοηθησεις να το καταλαβω;:amazed: :amazed:
Μέσα από τις συζητήσεις στον άνθρωπο(Τον καλοπροαίρετο) μένουν Οι αλήθειες και δεν ξεχνιούνται
stam_ba
17-06-2006, 06:59 PM
Δεν θεωρω οτι υπαρχουν σταδια.Καθε ανθρωπος διαφερει και ειναι κατα συνεπεια διαφορετικες οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα του.Ειναι λαθος,πιστευω,
οι γενικευσεις.
Πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι αφού κάνουν τα ίδια πράγματα ,διαφορετικός είναι αυτός που δεν κάνει τα ίδια πράγματα με τους άλλους
kiaRRa
17-06-2006, 07:03 PM
Πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι αφού κάνουν τα ίδια πράγματα ,διαφορετικός είναι αυτός που δεν κάνει τα ίδια πράγματα με τους άλλους
διαφορετικος ειναι και αυτος που αν και φερνει το ιδιο αποτελεσμα με αλλον, οδηγηθηκε σε αυτο μεσα απο διαφορετικη συλλογιστικη πορεια ή βιωμα!
stam_ba
17-06-2006, 07:07 PM
Λοιπον....
Στην ηλικια που βρισκομαι, πρεπει ν΄αρχισω να σκεφτομαι τους απανωτους οργασμους μου...καθοτι δεν διαθετω μαντικες ικανοτητες...
Δεν πιστευω να διαφωνει κανεις;:amuse:
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις μαντικές ικανότητες.Για να μπορέσεις να πιάσεις τις επιταγές του πνεύματος πρέπει αυτό το πνεύμα, και έχω εξηγήσει πιο πάνω ότι εννοώ πνεύμα, Και βρίσκεται παντού αρά και μέσα σου (Αν δει το έχεις ξοδέψει )Να το αφήσεις να σε καθοδήγηση και τότε γίνεσαι ενδιάμεσο
Αγγελικη
17-06-2006, 07:11 PM
Εγω ξερω οτι μεχρι και η Ελενη Λουκα εκσυχρονιστηκε...:cheesy: :cheesy:
kiaRRa
17-06-2006, 07:13 PM
εγω ξερω οτι αν συνεχισουμε,παμε για κλειδωμα!Το θεμα εγινε πολυ φιλοσοφικο
stam_ba
17-06-2006, 07:17 PM
Εγω ξερω οτι μεχρι και η Ελενη Λουκα εκσυχρονιστηκε...:cheesy: :cheesy:
Βλέπεις τι έπαθες τώρα πάλι? ξέφυγες από την ''ουσία'' της συζήτησης .
Αγγελικη
17-06-2006, 07:20 PM
Ποια ειναι η ουσια κυριε Σταματη μας;
Το οτι θεωρεις ταμπου τον ερωτα και το σεξ;
Δυστυχως για σενα, οι μεγαλυτεροι πνευματικοι ανθρωποι που ανεδειξε αυτος ο πλανητης, δεν ειχαν τις ιδιες αποψεις...
stam_ba
17-06-2006, 07:24 PM
εγω ξερω οτι αν συνεχισουμε,παμε για κλειδωμα!Το θεμα εγινε πολυ φιλοσοφικο
Τα λόγια δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και το λέω αυτό γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι είναι φιλοσοφικές έκφανσεις σας πούμε ενώ κάποιος άλλος μπορεί αυτά που λέει τα εννοεί κιόλας
kiaRRa
17-06-2006, 07:25 PM
Δυστυχως για σενα, οι μεγαλυτεροι πνευματικοι ανθρωποι που ανεδειξε αυτος ο πλανητης, δεν ειχαν τις ιδιες αποψεις...
και ευτυχως για τους λοιπους.Π.χ. ο Αϊνσταιν ηταν τρομερος γυναικας!
stam_ba
17-06-2006, 07:28 PM
Είσαι σίγουρη για την ιδιωτική τους ζωή?
kiaRRa
17-06-2006, 07:28 PM
Τα λόγια δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και το λέω αυτό γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι είναι φιλοσοφικές έκφανσεις σας πούμε ενώ κάποιος άλλος μπορεί αυτά που λέει τα εννοεί κιόλας
αυτο δεν αλλαζει τη φυση της παρουσας συζητησης!Ολοι οταν εκφραζουμε την φιλοσοφικη μας αποψη την πιστευουμε.Το προβλημα ειναι οτι το αρθρο επ'ουδενι δεν θα οδηγουσε λογικα εδω!
DIANA77
17-06-2006, 08:07 PM
αυτο δεν αλλαζει τη φυση της παρουσας συζητησης!Ολοι οταν εκφραζουμε την φιλοσοφικη μας αποψη την πιστευουμε.Το προβλημα ειναι οτι το αρθρο επ'ουδενι δεν θα οδηγουσε λογικα εδω!
πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε γιατί ο stam ba ήθελε να πει κάποια πράγματα αλλά δεν μπόρεσε να τα εκφράσει έτσι ώστε να γίνουν κατανοητά απο όλους. Αυτό δυστυχώς οδήγησε σε παρανοήσεις... και τελικά εδώ.
Αγγελικη
17-06-2006, 08:10 PM
Δεν το νομιζω...
kiaRRa
17-06-2006, 08:13 PM
φοβαμαι οτι εδω φτανουμε λογω δογματισμου
STARDUSTANGIE66
17-06-2006, 08:21 PM
Γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε την είναι λάθος και οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια Πιο σωστό θα ήταν να έλεγε γυναικεία σεξουαλικότητα Χαλιναγώγησε την εάν θέλεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής. Ανθρώποι που σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια είναι "άνουσοι" άνθρωποι λένε "ανούσια" λόγια και κάνουν "ανούσιες" πράξεις Χάνουν το φως της ζωής και σε τελική ανάλυση εαν συνδυαστεί με κακή πράξη μπορεί να επιφέρει και το μοιραίο, λόγω του ότι δεν έχουν τον έλεγχο της ζωής Όπως ακριβώς όταν χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αλλά καλύτερα είναι να μην το παω τόσο μακριά, κι ας πάρουμε αυτή καθεαυτή την επικεφαλίδα γυναικεία σεξουαλικότητα αφύπνισε τη, αν σκεφτεί απλά κάποιος, ότι κάτι που συμβαίνει συχνά χάνει και το νόημα του και δεν έχει αξία, γι αυτόν και μόνο το λόγο όσο λιγότερο έχεις ερωτικές συνεύρεσης τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση που παίρνεις Τι να πρωτογράψω από που να αρχίσω και που να τελειώσω πάντως αυτό που έχει σημασία είναι αυτά στηρίζονται σε ένα μύθο που τον ακολουθούν τα κοπάδια,(Και αυτό δεν είναι περίεργο καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν συλλαμβάνουν η μάλλον έχουν ξοδέψει το πνεύμα και δεν μπορούν να εναρμονιστούν με την πραγματικότητα ) [πχ Πνεύμα εννοώ αυτό που υπάρχει στον Κοκο σταριού και περιέχει τις οδηγίες για να μπορέσει να αναπτυχθεί ] και κυριολεκτώ σε αυτό που λέω γιατί οποιοδήποτε οργανισμός υπάρχει στην πλάση υπακούει σε αυτό το νόμο, μόνο Ανθρωπος έχει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει και να ξεφύγει για να προχωρήσει παραπέρα
Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι η καταχρηση στο σεξ οδηγει σε λαθος δρομους και υπαρχει περιπτωση να σε φτασει σε σημειο εμμονων και σεξουαλικων διαστροφων.Συνδιασμος με "κακη πραξη"εννοεις βιασμο,παιδεραστια η κατι τετοιο;Μιλας μαλλον για την μονιμα ανικανοποιητη επιθυμια για σεξ που τρωει καποιου το μυαλο μην αφηνοντας του χωρο να αναπτυχθει πνευματικα και οχι για την φυσιολογικη σεξουαλικη συνερευση...
"Δεν υπαρχει σχεση η σεξουαλικη πραξη που ειναι κακη απο μονη της.Αυτο που καθοριζει την αξια της ειναι ο σκοπος η η επιθυμια της σεξουαλικης πραξης.Η σεξουαλικοτητα για αυτοικανοποιηση ειναι καταστροφικη,μας μπλεκει σε περιεργες ορεξεις και δεν μας οδηγει στην θεικη υποσταση του αλλου ατομου" Κευση-Η διοχετευση ενος ανωτερου εαυτου
Αγγελικη
17-06-2006, 08:46 PM
αυτό ακριβώς εννοεί!!
Εισαι σιγουρη;
Για ξαναδιαβασε τις απαντησεις του!!
kiaRRa
17-06-2006, 08:48 PM
δεν εχουμε ξεφυγει λιγο?
STARDUSTANGIE66
17-06-2006, 08:55 PM
και ευτυχως για τους λοιπους.Π.χ. ο Αϊνσταιν ηταν τρομερος γυναικας!
Ο Αισταιν δεν ηταν πνευματικος ανθρωπος ηταν ενας ευφυιεστατος επιστημονας.
Αλλο η ευφυια και αλλο η πνευματικοτητα αλλο η πιστη και αλλο η επιστημη.
kiaRRa
17-06-2006, 09:00 PM
ηταν και πνευματικος και αυτο το αντιληφθηκα απο επιστολες του στον φροϋντ
Συζητάμε για τη γυνακεία σεξουαλικότητα ή μπήκα σε λάθος θέμα;
DIANA77
17-06-2006, 09:01 PM
Εισαι σιγουρη;
Για ξαναδιαβασε τις απαντησεις του!!
και εγώ πάντως που τις διάβασα πολλές φορές για να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πει αυτό κατάλαβα.
Αγγελικη
17-06-2006, 09:01 PM
Γιατι ξεφυγαμε αγαπητη μου KiaRRa;
Επειδη αναφερομαστε στο αρθρο και ο καθενας λεει τις αποψεις του;
Ο κυριος σταμ, θα μπορουσε καλλιστα να μην συμμετεχει στο θεμα αφου θεωρει το σεξ, τον ερωτα, ακομη και την αυτοικανοποιηση τροχοπεδι για την πνευματικη μας εξελιξη...
Και στο κατω-κατω, οι μοντερειτορς εαν θεωρουν τις απαντησεις εκτος θεματος, μπορουν να τις μεταφερουν.
Αγγελικη
17-06-2006, 09:07 PM
Ο Αισταιν δεν ηταν πνευματικος ανθρωπος ηταν ενας ευφυιεστατος επιστημονας.
Προφανως εννοεις τον Καραθεοδωρη..
DIANA77
17-06-2006, 09:08 PM
δεν εχουμε ξεφυγει λιγο?
όντως έχουμε ξεφύγει. εκτός αν ο Αινσταιν εκτός από γυναικάς, πνευματικός ανθρωπος και επιστήμονας ήταν και τρανσεξουαλ...:laugh:
(πλάκα κάνω)
STARDUSTANGIE66
17-06-2006, 09:15 PM
όντως έχουμε ξεφύγει. εκτός αν ο Αινσταιν εκτός από γυναικάς, πνευματικός ανθρωπος και επιστήμονας ήταν και τρανσεξουαλ...:laugh:
(πλάκα κάνω)
και ο φρουντ το ετερο του ημισυ που το ειχε σε εκτιμηση
Αγγελικη
17-06-2006, 09:19 PM
Ο Αινσταιν δεν ηξερε τι του γινοταν...
Γι΄αυτο και δεν μπορω να υιοθετω ετοιμες αποψεις...απο παλαιοτερες εποχες (και συχγρονες) και χωρις να συμπεριλαμβανω τα εκαστοτε κοινωνικα δρωμενα και συμφεροντα...
Λιγο λογικα να το σκεφτεις το θεμα, μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα...
kiaRRa
17-06-2006, 09:21 PM
τελικα η γυναικεια σεξουαλικοτητα δεν χρειαζετα αφυπνιση,αλλα χειμερια ναρκη.Αυτα να τα βλεπουν οι αντρες του σαιτ.:toung: :toung: :toung: :toung:
DIANA77
17-06-2006, 09:24 PM
και ο φρουντ το ετερο του ημισυ που το ειχε σε εκτιμηση
...και είχαν μια καθαρά πλατωνική σχέση για να μην σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια, αλλά το πρόβλημα τελικά ήταν πως δεν είχαν [U]αφυπνήσει τη γυναικεία τους σεξουαλικότητα...
Τελικά είδατε που είμαστε εντός θέματος??:noworry:
DIANA77
17-06-2006, 09:31 PM
τελικα η γυναικεια σεξουαλικοτητα δεν χρειαζετα αφυπνιση,αλλα χειμερια ναρκη.Αυτα να τα βλεπουν οι αντρες του σαιτ.:toung: :toung: :toung: :toung:
δικιο έχεις! γιατί καλά να την αφυπνήσουμε μετά τι γίνεται?
STARDUSTANGIE66
17-06-2006, 09:40 PM
...και είχαν μια καθαρά πλατωνική σχέση για να μην σπαταλούν τη σεξουαλική τους ενέργεια, αλλά το πρόβλημα τελικά ήταν πως δεν είχαν [U]αφυπνήσει τη γυναικεία τους σεξουαλικότητα...
Τελικά είδατε που είμαστε εντός θέματος??:noworry:
Φυτευοντας ενα σπορο μπορεις να φτιαξεις ολοκληρο κηπο και αυτο μεσα στο θεμα δεν ειναι;
Αγγελικη
17-06-2006, 09:42 PM
Ο Αινσταιν δεν ηξερε τι του γινοταν...
Γι΄αυτο και δεν μπορω να υιοθετω ετοιμες αποψεις...απο παλαιοτερες εποχες (και συχγρονες) και χωρις να συμπεριλαμβανω τα εκαστοτε κοινωνικα δρωμενα και συμφεροντα...
Λιγο λογικα να το σκεφτεις το θεμα, μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα...
Εννοω τις επιστημονικες του αποψεις...
Ηθελα να το διευκρινησω...
Και μαλλον βγαινω εκτος...
Κάποια μέλη απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης μόνιμα.
stam_ba
17-06-2006, 11:37 PM
Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι η καταχρηση στο σεξ οδηγει σε λαθος δρομους και υπαρχει περιπτωση να σε φτασει σε σημειο εμμονων και σεξουαλικων διαστροφων.Συνδιασμος με "κακη πραξη"εννοεις βιασμο,παιδεραστια η κατι τετοιο;Μιλας μαλλον για την μονιμα ανικανοποιητη επιθυμια για σεξ που τρωει καποιου το μυαλο μην αφηνοντας του χωρο να αναπτυχθει πνευματικα και οχι για την φυσιολογικη σεξουαλικη συνερευση...
"Δεν υπαρχει σχεση η σεξουαλικη πραξη που ειναι κακη απο μονη της.Αυτο που καθοριζει την αξια της ειναι ο σκοπος η η επιθυμια της σεξουαλικης πραξης.Η σεξουαλικοτητα για αυτοικανοποιηση ειναι καταστροφικη,μας μπλεκει σε περιεργες ορεξεις και δεν μας οδηγει στην θεικη υποσταση του αλλου ατομου" Κευση-Η διοχετευση ενος ανωτερου εαυτου
Ναι σε όλα αυτά που αναφέρεις,αυτά αφορούν ανθρώπους μέ αχαλιναγωγειτο πάθος,Όπου γύρισε στο βλέμμα θα δεις να συμβαίνουν αυτά γιαυτό δε θέλω να ασχοληθώ με αυτή την πλευρά θέλω να ασχοληθώ με την άλλη πλευρά που σε οδηγεί σε ένα ανώτερο επίπεδο και αυτό το λέω με σιγουριά Και είμαι σίγουρος ότι απ όποια πλευρά και να το ψάξετε κι εσείς θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα Τα λέω όλα αυτά με αφορμή αυτό το άρθρο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα τέτοια άρθρα οδηγούν στην κατάπτωση του Ατόμου
DIANA77
18-06-2006, 12:33 AM
Ναι σε όλα αυτά που αναφέρεις,αυτά αφορούν ανθρώπους μέ αχαλιναγωγειτο πάθος,Όπου γύρισε στο βλέμμα θα δεις να συμβαίνουν αυτά γιαυτό δε θέλω να ασχοληθώ με αυτή την πλευρά θέλω να ασχοληθώ με την άλλη πλευρά που σε οδηγεί σε ένα ανώτερο επίπεδο και αυτό το λέω με σιγουριά Και είμαι σίγουρος ότι απ όποια πλευρά και να το ψάξετε κι εσείς θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα Τα λέω όλα αυτά με αφορμή αυτό το άρθρο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα τέτοια άρθρα οδηγούν στην κατάπτωση του Ατόμου
θα ήταν πολύ τραγικό εαν ένα αρθρο οδηγουσε στην "καταπτωση του ατόμου". Η υπερβολή σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο σε κανένα τομέα.
Η πνευματικότητα φυσικά και θα πρέπει να υπαρχει στη ζωή μας, αλλά δεν χρειάζεται να αποκλείουμε όλα τα άλλα. Στη ζωή μας χρειάζονται όλα και το βαθυ και φιλοσοφικό αλλά και το πιο επιφανειακο. Όσο για το συγκεκριμένο αρθρο, πιστεύω πως είναι πολύ καλο που υπάρχουν άρθρα τετοιου είδους γιατί ας μην ξεχνάμε πως η γυναικεία σεξουαλικότητα αποτελουσε ταμπού εώς τώρα.Το ότι οι γυναίκες είχαν μαύρα μεσάνυχτα για το σώμα και τη σεξουαλικότητα τους, δυστηχώς οδήγησε πολλές στο να γίνονται αντικείμενα εκμετάλευσης και όχι μόνο.
Φιλικά Κωνσταντίνα
STARDUSTANGIE66
18-06-2006, 12:59 AM
Μην θλιβεσαι.Να εισαι σαν τον ηλιο του μεσημεριου..."ι τσινγκ εξαγραμμο 55"
Αν μεσα σου εισαι σιγουρος πιο μονοπατι θα παρεις μην σε απασχολει ο τροπος σκεψης των αλλων.Καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο και χρονο για να ωριμασει καποια ιδεα μεσα του.Το αρθρο ηταν καλο για γυναικειο σεξουαλικο θεμα,μην γινεσαι απολυτος με τους αλλους και με τον εαυτο σου. Να κυλας σαν το ποταμι ,να εισαι πιο δεκτικος στα μυνηματα που παιρνεις απο γυρω σου ακομα και ο πιο ασχετος ανθρωπος μπορει να εχει κατι να σου πει.......
blueyes
18-06-2006, 01:12 AM
Φου... Φου... 1,2 1,2 ακούγομαι??? Ωραία!
Η αρσενική εκδοχή της Ελένης Λουκά με τάσεις προσυλειτισμού στους Μάρτυρες του Ιεχωβά και απέχθεια στα σημεία στίξης και τις τελείες, παρακαλούμε να περάσει από τον γκισέ παραπόνων του φόρουμ. Αλοίμονο! Ενα άρθρο -όπως εκατοντάδες τέτοιου είδους που δημοσιεύονται κάθε τόσο στα περιοδικά- έγινε θέμα έντονης συζήτησης και προβληματισμού... Να έχουν οι γυναίκες οργασμό? Να έχουν αλλά να κάνουν την πάπια? Πως το τρίβουν το πιπέρι?
Ήμαρτον... Αφήστε μας τις γυναίκες να χαρούμε λίγο.
:bigsmile: :bigsmile:
Ο εν λόγω κύριος παρακαλείται να παραλάβει το ενοχικό του σύνδρομο και να ξαναπιάσει στασίδι στις πορείες διαμαρτυρίας για τον Κώδικα Da Vinci, το 666, το θρήσκευμα στις ταυτότητες κ.ο.κ
Μαρίνα :cheesy: :cheesy:
DIANA77
18-06-2006, 01:23 AM
Η αρσενική εκδοχή της Ελένης Λουκά με τάσεις προσυλειτισμού στους Μάρτυρες του Ιεχωβά και απέχθεια στα σημεία στίξης και τις τελείες, παρακαλούμε να περάσει από τον γκισέ παραπόνων του φόρουμ. Αλοίμονο! Ενα άρθρο -όπως εκατοντάδες τέτοιου είδους που δημοσιεύονται κάθε τόσο στα περιοδικά- έγινε θέμα έντονης συζήτησης και προβληματισμού... Να έχουν οι γυναίκες οργασμό? Να έχουν αλλά να κάνουν την πάπια? Πως το τρίβουν το πιπέρι?
Ο εν λόγω κύριος παρακαλείται να παραλάβει το ενοχικό του σύνδρομο και να ξαναπιάσει στασίδι στις πορείες διαμαρτυρίας για τον Κώδικα Da Vinci, το 666, το θρήσκευμα στις ταυτότητες κ.ο.κ
σωστή...!!:laugh:
stam_ba
18-06-2006, 01:24 AM
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ κι εγώ φυσιολογικό άτομο είμαι, το να αφεθείς στο πάθος είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να προσπαθείς να ξεπερνάς το ένστικτο που όπως είπα είναι δυνατό και το έχουν όλα τα έμβια όντα Παρεπιπτώντος εδώ να πω ότι πιστεύω ο άνθρωπος ανέπτυξε νοημοσύνη περιορίζοντας αυτό το ένστικτο.Μην γελάσετε αλλά αυτή τη σκέψη την έκανα παρατηρώντας κάτι γάτες που είχα και είδα ότι το αρσενικό ο γάτος όταν ήρθε ο καιρός να ζευγαρώσει εφυγε μακριά από τη μάνα του και τις αδερφές του, μπόρει στο συγκεκριμένο να κάνω λάθος πάντως αυτή ήταν η ευκαιρία που μου δόθηκε να σκεφτώ ότι με αφορμή το ένστικτο ανέπτυξε νοημοσύνη, σιγά σιγά βέβαια Και σε βάθος χιλιάδων χρόνων
stam_ba
18-06-2006, 01:28 AM
Μαρίνα :cheesy: :cheesy:Κανείς πολύ μεγάλο λάθος δεν χρειάζεται να απαντήσω πάντως θα το κάνω να ξέρεις ότι για την Εκκλησία πιστεύω ότι το ''Παρά φύση'' πνεύμα είναι αυτό που την έχει εκτρέψει από το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε
blueyes
18-06-2006, 01:30 AM
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ κι εγώ φυσιολογικό άτομο είμαι, το να αφεθείς στο πάθος είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να προσπαθείς να ξεπερνάς το ένστικτο που όπως είπα είναι δυνατό και το έχουν όλα τα έμβια όντα Παρεπιπτώντος εδώ να πω ότι πιστεύω ο άνθρωπος ανέπτυξε νοημοσύνη περιορίζοντας αυτό το ένστικτο.Μην γελάσετε αλλά αυτή τη σκέψη την έκανα παρατηρώντας κάτι γάτες που είχα και είδα ότι το αρσενικό ο γάτος όταν ήρθε ο καιρός να ζευγαρώσει εφυγε μακριά από τη μάνα του και τις αδερφές του, μπόρει στο συγκεκριμένο να κάνω λάθος πάντως αυτή ήταν η ευκαιρία που μου δόθηκε να σκεφτώ ότι με αφορμή το ένστικτο ανέπτυξε νοημοσύνη, σιγά σιγά βέβαια Και σε βάθος χιλιάδων χρόνων
Καλε ακόμα εδώ είναι αυτός???
Και παρατηρώντας τις γάτες που παράτησαν μάνα και αδελφές στα κρύα του λουτρού για να ζευγαρώσουν το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Δηλαδή ΚΑΙ ΕΔΩ εμπλέκεται η πεθερά μου και η κουνιάδα μου? Να μην το ευχαριστηθώ το σεξ η γυναίκα και να τις έχω πάνω στη χαρά μου μπάστακες στο κεφάλι μου?
ΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ ... τώρα νομίζω πως ξεπέρασες κάθε όριο.... :laugh: :laugh: :laugh:
Dell Piero
18-06-2006, 01:31 AM
Αγαπητοί φίλοι μέχρι εδώ.
Το κάναμε το θέμα χωρίς να βγάζω έξω τον ευατό μου χάλια. Πλέον αρχίζει το αστείο και χάνει την "νοστιμιά του".
kiaRRa
18-06-2006, 01:33 AM
αν περιμενουμε να "ζευγαρωσουμε" για να φυγουμε απο το διχτυ ασφαλειας της οικογενειας,χασαμε το τρενο.Οσο για την Εκκλησια, νομιζω οτι περισσοτερο η εξουσια να επηρεαζει συνειδησεις την διεφθειρε.:sad:
STARDUSTANGIE66
18-06-2006, 01:46 AM
απέχθεια στα σημεία στίξης και τις τελείες,
Εγω τουλαχιστον με τις τελειες καλα τα παω...
Στους τονους εχω ενα προβλημα δεν τους συμπαθησα ποτε...
blueyes
18-06-2006, 01:50 AM
Αντζυ,
Σε πληροφορώ πως όσα γράφεις τα παρακολουθώ, τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα και σχεδόν πάντα συμφωνώ. :) :) Οι τόνοι και τα πνεύματα ας λείπουν... Για παράδειγμα εγώ, είμαι συχνά ανορθόγραφη. Αλλά αυτό είναι άλλου τόπικ ευαγγέλιο... :bigsmile:
Μαρίνα
stam_ba
18-06-2006, 01:56 AM
Καλε ακόμα εδώ είναι αυτός???
Και παρατηρώντας τις γάτες που παράτησαν μάνα και αδελφές στα κρύα του λουτρού για να ζευγαρώσουν το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Δηλαδή ΚΑΙ ΕΔΩ εμπλέκεται η πεθερά μου και η κουνιάδα μου? Να μην το ευχαριστηθώ το σεξ η γυναίκα και να τις έχω πάνω στη χαρά μου μπάστακες στο κεφάλι μου?
ΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ ... τώρα νομίζω πως ξεπέρασες κάθε όριο.... :laugh: :laugh: :laugh:
Συγνώμη, νομίζα ότι μπορούσαμε να κάνουμε μία θετική συζήτηση, μου φαίνεται ότι ισχύει αυτό που λένε ότι όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
blueyes
18-06-2006, 02:00 AM
Φαίνεταιπως η σύγχιση βελτίωσε εντυπωσιακά το συντακτικό σου...:laugh: :laugh: :laugh:
STARDUSTANGIE66
18-06-2006, 02:06 AM
Αντζυ,
Σε πληροφορώ πως όσα γράφεις τα παρακολουθώ, τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα και σχεδόν πάντα συμφωνώ. :) :) Οι τόνοι και τα πνεύματα ας λείπουν... Για παράδειγμα εγώ, είμαι συχνά ανορθόγραφη. Αλλά αυτό είναι άλλου τόπικ ευαγγέλιο... :bigsmile:
Μαρίνα
Ευχαριστω για την κατανοηση.
Ζωή και Ζώδια
18-06-2006, 01:37 PM
Aρχικά να χαιρετήσω τους αγαπητούς "συνομιλητές", καθώς παρεμβαίνω στην κουβέντα για πρώτη φορά.
Στην συνέχεια θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, που για μένα αποτελεί και την ουσία της αντιπαράθεσης που αναπτύσσεται με αφορμή τις θέσεις του αγαπητού stam ba
Η έννοια της συγγραφής και το νόημα του άρθρου "Γυναικεία σεξουαλικότητα, Αφυπνίστε την!" δεν έχει να κάνει επ' ουδενί με την αφύπνιση κατώτερων ενστίκτων που ενδεχομένως να οδηγούν είτε σε ακολασίες είτε σε αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα.
Η Φύση δεν είναι άσεμνη ή υπερβολική. Εμείς οι άνθρωποι αδυνατούμε να συλλάβουμε κάποια βαθύτερα νοήματα και καταλήγουμε σε αφορισμούς και δαιμονοποίηση της σεξουαλικότητας, η οποία αποτελεί και το πρωτεύον ένστικτο μαζί με αυτό της επιβίωσης.
Η μακραίωνη αυτή δαιμονοποίηση, που βασικά προέρχεται από δογματικές θρησκευτικές αντιλήψεις (π.χ. η Εύα φταίει που εκπέσαμε από τον παράδεισο) οδηγεί σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από ανισορροπία. Ο παραλογισμός που δημιουργείται από την απόρριψη ενός βασικότατου φυσικού ενστίκτου που έχει να κάνει με την αναπαραγωγή, οδηγεί σε πλείστες ψυχολογικές διαταράξεις και όχι μόνον. Αρνηση κάθε φυσικού προκαλεί διαταραχή και στην ύλη και στην ψυχή και στο νου του ανθρώπου. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί στις περισσότερες θρησκείες οι ιερείς ουσιαστικά φορούν γυναικεία ενδύματα;:amuse:
Όμως οι θρησκόληπτες και ανδροφορούμενες αντιλήψεις, έχοντας δημιουργήσει σύγχυση και ενοχές και στα δύο φύλα, διαμόρφωσαν μια κατάσταση κατά την οποία σε γενικές αρχές η γυναίκα έχει υποβιβασθεί σε υποκείμενο που του έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα να ικανοποιηθεί και να χαρεί. Και από αυτήν την κατάληξη χαμένοι είναι και οι άνδρες και οι γυναίκες, καθώς και οι άνδρες βιώνουν ελλειμματικώς την σεξουαλικότητα, αφού η συμμετοχή της γυναίκας δεν είναι ολοκληρωμένη. :cry:
Κανείς δεν διατείνεται πως πρέπει να λειτουργούμε ενστικτωδώς.
Είναι, όμως, άλλο πράγμα η χαλιναγώγηση των ενστίκτων και άλλο η απαλειφή τους. Μηδέν άγαν (τίποτε υπερβολικό δλδ) έλεγαν οι πιο παλαιοί Έλληνες και πιστεύω πως αυτός πρέπει να είναι ο κανόνας.
Για να υπάρξει ισορροπία πρέπει και η γυναίκα να αποκτήσει το δικαίωμα στην απόλαυση, πρέπει να αξιοποιήσει τις φυσικές της λειτουργίες που διατηρεί σε ύπνωση. Είναι το συμφέρον και των ανδρών. :)
Υ.Γ. Η διαδικτυακή επικοινωνία έχει και αρνητικές παραμέτρους. Μία από αυτές είναι η αδυναμία (προς το παρόν) της πρόσωπο με πρόσωπο συζήτησης. Έτσι πολλές φορές υπάρχει αδυναμία κατανόησης κάποιων απόψεων που θα γινόντουσαν πιο εύκολα κατανοητές αν είχαμε την δυνατότητα να εκφραστούμε πιο ελεύθερα, με τον προφορικό μας λόγο. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα υπ' όψιν μας όταν διαβλέπουμε από κάποιον συνομιλητή αδυναμία έκφρασης μέσω του γραπτού λόγου. Πολλές παρανοήσεις θα είχαν αποφευχθεί.
cv1er
19-06-2006, 01:43 PM
Ο λόγος ύπαρξης των εξαιρέσεων είναι για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες.
Οι ριζοσπάστες προσπαθούν να διαλύσουν το κατεστημένο με μόνο να στόχο να γίνουν αυτοί τελικά κατεστημένο.
Αυτό το οποίο συζητάμε εδώ είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα της οποιαδήποτε γυναίκας καμία αντίρρηση σε αυτό, όπως και καμία αντίρρηση και στο ότι πρέπει να αποφεύγονται τα άκρα αλλά δυστυχώς πλέον έχουμε καταλήξει να παίζουμε παιχνιδάκια εξουσίας με τις γυναίκες τα οποία έχουν αρχίσει να καταργούν τον βασικό θεσμό της οικογένειας για αυτό και το ποσοστό των διαζυγίων αυξάνεται συνεχώς.
Και για να το θέσω και λίγο διαφορετικά με ξεκίνημα την νομοθέτηση της ισότητας των δύο φίλων και την ισχυροποίηση της θέσης της γυναίκας μέσα στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο, παρουσιάστηκε κάτι το οποίο θα το πάθαινε οποιοσδήποτε άνθρωπος έπαιρνε ξαφνικά νομοθετημένες εξουσίες, πέρασαν από τη χρήση των καινούργιων εξουσιών στην κατάχρηση τους και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βιώνουμε σαν τη σεξουαλική τους επανάσταση, πιστεύω ότι το ζητούμενο πλέον από τις περισσότερες γυναίκες είναι το σεξ χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.
Η φύση της προίκισε με δύο τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους και τους έδωσε τη δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών δρόμων, ο πρώτος είναι ο δρόμος του συναισθήματος και ο δεύτερος ο δρόμος της πολυγαμίας, ( πιστεύω ότι λόγω του ότι η γυναίκα είναι πολυοργασμικό ον είναι και πολυγαμικό με στόχο βέβαια την αναπαραγωγή ) προφανώς πλέον ακολουθούν το δεύτερο δρόμο.
Ο υδροχόος από τι φαίνεται αλλάζει και αναθεωρεί τα πάντα μήπως θα πρέπει όντως να περιμένουμε και τη καταστροφή του κόσμου!?!?!?!.
Αγγελικη
21-06-2006, 03:26 AM
Η σοφοτερη απαντηση που διαβασα!!!:bigsmile: :bigsmile:
Να εισαι καλα!!!:love:
skorpion
22-06-2006, 03:56 AM
Οταν μιλαμε για υγιη σεξουαλικη ζωη και οταν εχουμε ως δεδομενο οτι η ελευθερια μας σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου τοτε δεν νομιζω πως υπαρχει κανεναν προβλημα.Εξαλλου το σεξ μπορει να παρει και ¨πνευματικη διασταση¨ πολλες φορες. Και τα ορια τα θετουν μονο οι συμμετεχοντες γιατι αυτους και μονο αφορα το σεξ. Αν σεβεσαι αγαπας τον εαυτο σου τοτε ολα καλα θα πανε δεν υπαρχει περιπτωση εαν παλι δεν το σεβεσαι-αγαπας τοτε οντως μπορει να εχεις αρνητικα αποτελεσματα.Ενα ειναι το σιγουρο το σεξ ειναι ωραιο!!!!!!!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
skorpion
22-06-2006, 03:59 AM
[QUOTE=skorpion]. Και τα ορια τα θετουν μονο οι συμμετεχοντες γιατι αυτους και μονο αφορα το σεξ. QUOTE]
Εννοωντας εκεινη την προσωπικη στιγμη
stam_ba
24-06-2006, 12:59 AM
[QUOTE=ζωή και ζώδια]
Η Φύση δεν είναι άσεμνη ή υπερβολική. Εμείς οι άνθρωποι αδυνατούμε να συλλάβουμε κάποια βαθύτερα νοήματα και καταλήγουμε σε αφορισμούς και δαιμονοποίηση της σεξουαλικότητας, η οποία αποτελεί και το πρωτεύον ένστικτο μαζί με αυτό της επιβίωσης.
Αγαπητέ φίλε, δαιμονοποίησις προήλθε από ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν συνεπεις απέναντι στον εαυτό τους και στα πιστεύω τους Και το αποτέλεσμα ήταν και να μην αντιλαμβάνονται αυτά που άκουγαν από πραγματικά σοφούς ανθρώπους και στη συνέχεια να τα διαστρεβλώνουν Δεν μπορούμε όμως να μη δεχτούμε ότι υπήρχαν και σοφοί άνθρωποι, προσπαθήσουμε λοιπόν να απομονώσουμε τις διαστρεβλώσεις ,από τις σωστές κατευθύνσεις.(Σε αυτό το σημείο ο κάθε ένας που διαβάζει αυτές τις γραμμές θα πρέπει να κάνει αυτοκριτική, και να σκεφτεί, θεμελιώδης Κανόνας είναι, για πράγματα που δεν ξέρουμε,δε μπορούμε να έχουμε σωστη γνώμη)Αυτοι οι σοφοι, λοιπόν, είπαν ότι η εγκράτεια γεμίζει τον άνθρωπο με ζωτική ενέργεια,και δύναμη και τον ωθεί σε ανώτερα επίπεδα. Η δύναμις που δημιουργεί τη ζωή και δίνει τέτοια ικανοποίηση στον άνθρωπο,σκεφτείτε όταν εξοικονομείται τι μπορεί να προσφέρει, αυτό που θα σκεφτείτε(Και αν σκεφτείτε θετικά ) θα είναι η κορυφή του παγόβουνου.Μπορώ να το πω και κάπως αλλιώς ότι αυτό που νιώθουμε τη στιγμή του οργασμού είναι το απόθεμα που έχουμε στη ζωή μας, όταν δε το ξοδεύουμε το έχουμε και μας συντροφεύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.
Η]
Αγγελικη
24-06-2006, 02:09 AM
Μα τί πινεις και δεν μας δινεις;;;
Θελω κι εγω να φτασω...εκει....!!! (ψηλα)
skorpion
24-06-2006, 02:44 AM
sta_ba Αυτο που ειπες μου θυμιζει καποια θρησκεια-αιρεση της Ασίας.Δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα μηπως τυχαινει να ασπαζεσαι αυτη τη θρησκεια και αν οχι θα με ενδιεφερε να μαθω πως κατεληξες σε τετοιου ειδους κατευθήνσεις.Δε ξερω αν εκφραστηκα απολυτα σωστα αλλα ελπιζω να με καταλαβες.
Ζωή και Ζώδια
24-06-2006, 05:33 AM
Aγαπητέ sta_ba, επί της ουσίας δεν διαφωνούμε. Σίγουρα η "εξοικονομημένη" ενέργεια, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να αποτελέσει εργαλείο εμβάθυνσης και να βοηθήσει στην ανύψωση και την καλλιέργεια γενικότερα του εσώτερου εαυτού μας.
Είναι όμως άλλο η "εξοικονόμηση" ενέργειας και άλλο η διαστροφική, κατ' εμέ, πλήρης αποχή που προτείνουν διάφορα θρησκευτικά δόγματα και εκφράζεται είτε μέσω μοναχισμού (π.χ.) είτε μέσω άλλων αντικοινωνικών πρακτικών.:sad:
Στην Ανατολή έχουν αναπτυχθεί διάφορες μέθοδοι "εξοικονόμησης" που δεν αποκλείουν την καθημερινή σεξουαλική επαφή αλλά την προωθούν με την προϋπόθεση της αποφυγής της ολοκλήρωσης της πράξης.
Δηλαδή, πιο απλά,
"κάνω έρωτα καθημερινά, αλλά δεν εκσπερματίζω".
Δηλαδή και χαίρομαι τον έρωτα και την σεξουαλική επαφή και διατηρώ την ικμάδα της ζωτικότητάς μου.
Φυσικά οι πρακτικές αυτές δεν μπορούν να γίνουν άμεσο κτήμα όλων, χρειάζεται βαθμιαία προσαρμογή και των δύο συντρόφων με παράλληλη πνευματική και ψυχική καλλιέργεια. :)
Αγγελικη
24-06-2006, 09:19 PM
sta_ba
Ουφ!
Με την ηρεμη και λογικη απαντηση του Ζωη και Ζωδια, εκτονωθηκα.
Νομιζα μεχρι τωρα οτι ζουσα σε αλλο πλανητη (με επηρεασες Σταμ και μ΄εκανες να αισθανθω ασχημα. Ν΄αποκτησω μεχρι και τυψεις...)...
Θα ηθελα ομως εντελως φιλικα να σου πω, οτι το να ασπαζομαστε διαφορες θεωριες μονο και μονο για να καλυψουμε και να δικαιολογησουμε εσωτερικες μας συγκρουσεις, ειναι ασκοπο... Καλο ειναι να διαβαζουμε πολλες και να τις συγκρινουμε ωστε να φτασουμε να υιοθετησουμε ή να απορριψουμε καποιες απο αυτες..
Για μενα, καλο θα ηταν να μην ασπαζομαστε καμμια αλλα να ρουφαμε μονο τα διδακτικα σημεια απο ολες και να δημιουργουμε την δικη μας αποψη και κοσμοθεωρια...
Προσωπικη μου γνωμη...
skorpion
24-06-2006, 10:31 PM
"κάνω έρωτα καθημερινά, αλλά δεν εκσπερματίζω".
Δηλαδή και χαίρομαι τον έρωτα και την σεξουαλική επαφή και διατηρώ την ικμάδα της ζωτικότητάς μου
Δηλαδη ναι μεν καποιος απολαμβανει το σεξ αλλα δεν φτανει ποτε ομως στην κορυφωση.Μα με το σεξ απελευθερωνεται μεν ενεργεια αλλα παραγεται κιολας και μαλιστα υποτιθεται οτι την περισσοτερη ενεργεια την ενσωματωνει η γυναικα.Εγω ψηφιζω ανανεωση λοιπον χανεις ενεργεια για να παρεις ή εστω, αν καποιοι δεν ασπαζονται την αποψη μου,να αναπαραγεις καινουρια(φρεσκο πραμα!) Γιατι κριμα δεν ειναι να φτανεις στην πηγη και να μη πιεις νερο αφου ειναι εκει διπλα ωραιο και δροσερο:bigsmile: :toung: :toung:
Τελοσπαντων εμενα δε μου αρεσει να κρινω κανεναν σεβαστες οι αποψεις σου sta_ba αν και περιμενω απαντηση για την ερωτηση που εθεσα.Αν θες φυσικα:amuse:
Dell Piero
25-06-2006, 01:15 AM
Οικονομία στα πολεμοφόδια παιδιά. Η Ελλάς στους δείκτες συνεχώς εμφανίιζει κάμψη. Είμαστε μια χώρα γερόντων με υπογεννητικότητα. Κρατάτε τα βόλια και μη τα ξοδεύετε αλόγιστα γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και ο εχθρός που βρίσκεται "............εκεί έξω..............." παραμονεύει να μας αγοράσει τα ψυχάς ημών. Πρόσχομεν :nuts:
Αγγελικη
25-06-2006, 02:11 AM
Πω, πω!!!!!
Φανταστου να κανουμε πολεμο με νεροπιστολα!!!!
Αγγελικη
25-06-2006, 02:41 AM
Εννοειται, οι αντρες...:toung:
Μαλλον απο πνιγμο θα αποδημησουν οι οχτροι...:bigsmile:
Ζωή και Ζώδια
25-06-2006, 09:36 AM
Δηλαδη ναι μεν καποιος απολαμβανει το σεξ αλλα δεν φτανει ποτε ομως στην κορυφωση.
Συγγνώμη, αλλά παρέλειψα να σας γράψω ότι με τις συγκεκριμένες τεχνικές αποφεύγεται μεν η ολοκλήρωση αλλά δεν αποκλείεται. Συνήθως επιβάλλεται μία φορά τον μήνα τουλάχιστον. Αν δεν υπήρχε η ολοκλήρωση, η κατάληξη θα ήταν "ανισόρροπη" οπότε δεν θα είχαμε και λόγο για κουβέντα.
Με δεδομένο ότι η βασική αιτία της σεξ. πράξης είναι η αναπαραγωγή, η αποφυγή της "σπατάλης" των συστατικών στοιχείων της λειτουργεί δυναμωτικά, κάνει τα στοιχεία πιο ενεργητικά και αποδοτικά, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες γονιμοποίησης.
Όσον αφορά δε στην απόλαυση, δευτερεύον αλλά σημαντικότατο στοιχείο, ας φανταστούμε την περίπτωση ενός ανθρώπου που ενώ διψάει πίνει λίγο λίγο το νερό που έχει και αποκτά την απαραίτητη για τον οργανισμό ποσότητα χωρίς υπερβολή. Το αίσθημα της δίψας θα κορεσθεί και θα είναι ικανοποιημένος ο οργανισμός.
Αν όμως πιεί απότομα μεγάλη ποσότητα και το στομάχι του θα διαμαρτυρηθεί, θα πονέσει (ίσως και να κάνει "μπαμ" αν η ποσότητα είναι υπερμεγέθης :bigsmile: ) και ο μεγαλύτερος όγκος του νερού που θα καταπιεί θα αποβληθεί από τον οργανισμό αυτούσιος και πολύ γρήγορα. Θα πάει χαμένο, δηλαδή.
Εν κατακλείδι, ουκ εν τω πολλώ το ευ ή παν μέτρον άριστον :blink1:
skorpion
25-06-2006, 06:36 PM
Ok ειναι κι αυτο μια αποψη αλλα δεν νομιζω οτι με τον οργασμο ποναει κατι ουτε οτι φουσκωνεις ή οτι εχεις αλλου ειδους παρενεργειες ισα ισα που αισθανεσαι μεγαλη ευχαριστηση και σε διακατεχει ενα αισθημα ευφοριας,χαρας.Αν θα μιλουσαμε για αυνανισμο περα των βιολογικων αναγκων ή για σεξομανείς ή απλα για ανθρωπους κενούς, μη ευχαριστημενους απο τον εαυτο τους που προσπαθουν να επιβεβαιωθουν ή να νιωσουν γεματοι(ψευδαισθηση) μέσω του σεξ τότε εκει θα επιβαλλοταν η μη σπαταλη ενέργειας με την εννοια οτι θα επρεπε αυτοι οι ανθρωποι να μαθουν να μοιραζουν την ενεργεια σωστα ωστε να ειναι υγιεις και ολοκληρωμενοι και ευτυχισμενοι ανθρωποι εκει ισως να ηταν πιο χρησιμη η συμβουλη παν μετρον αριστον:)
fillenia
26-06-2006, 01:37 AM
Και για να το θέσω και λίγο διαφορετικά με ξεκίνημα την νομοθέτηση της ισότητας των δύο φίλων και την ισχυροποίηση της θέσης της γυναίκας μέσα στην οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό χώρο, παρουσιάστηκε κάτι το οποίο θα το πάθαινε οποιοσδήποτε άνθρωπος έπαιρνε ξαφνικά νομοθετημένες εξουσίες, πέρασαν από τη χρήση των καινούργιων εξουσιών στην κατάχρηση τους και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βιώνουμε σαν τη σεξουαλική τους επανάσταση, πιστεύω ότι το ζητούμενο πλέον από τις περισσότερες γυναίκες είναι το σεξ χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.
Σχετικά με το παραπάνω κείμενο και με την προϋπόθεση ότι αναφέρεται σε κοινωνικα και πολιτισμικά εξελιγμένους ανθρώπους που έχουν συναινέσει σε ορθολογικούς και καθολικούς θεσμούς, στη λογική του Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου άνθρωπος = γυναίκα και άντρας...
1. Οι νομοθετημένες εξουσίες βρίσκονται κυρίως σε ανδρικά χέρια, άρα όταν μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας, αναφερόμαστε κυρίως σε ανδρική κατάχρηση. Παρόλα αυτά, σε ευνομούμενα κράτη με δημοκρατικούς θεσμούς, η κατάχρηση εξουσίας δεν είναι γεγονός και όταν συμβαίνει υπάρχουν επίσης ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία.
2. Η θέση της γυναίκας στην οικογένεια ποτέ στην πράξη δεν αμφισβητήθηκε, παραμένει ο πυρήνας της.
3. Η ισότητα δεν είναι εξουσία, είναι νομοθετημένο δικαίωμα και των δύο φύλων για ισονομία και ισοπολιτεία. Ο νόμος περί ισότητας, εφαρμόζεται εξίσου και προς τα δύο φύλα ιδιαίτερα στο νομικό πεδίο.
4. Υποθετικά, υποστηρίχτηκε το δικαίωμα της γυναίκας στον επαγγελματικό στίβο, η υλοποίησή του θέλει πολύ δρόμο, κουράγιο και θεσμική στήριξη από την πολιτεία, για να αλλάξει η συνολική νοοτροπία.
5. Αν η εφαρμογή της νομοθεσίας "περί ισότητας" έχει σαν αποτέλεσμα την σεξουαλική επανάσταση των γυναικών, τότε από αυτό το συμπέρασμα, καθόλα ανδρικό, μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος της παραλογίας, της άγνοιας και της αδιαφορίας.
6. Αν η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου έχει γίνει αντικείμενο Μεταφυσικής ερμηνείας που την ενστερνίζονται ορθολογικοί άνθρωποι έτσι ά-κριτα, τότε δυστυχώς συνδιαλεγόμαστε με α-νόητες θεωρίες, χωρίς ίχνος αντιστοίχισης με την πραγματικότητα. Επίσης στις διανοητικές διατριβές μας καλό θα είναι να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας, όπως τονίστηκε και από τον συγγραφέα υποθέτω του άρθρου, ότι το σεξ είναι η πρωταρχική μορφή ενστίκτου μας για την αναπαραγωγή μας και τη διαιώνιση του είδους. Και είναι αρκετά πρόσφατη η ιστορική στιγμή που ο άνθρωπος ενσωματώνει ή διανθίζει αν προτιμάτε την σεξουαλική συμπεριφορά του με το συναίσθημα. Τα ταμπού στους διάφορους πολιτισμούς, έχουν να κάνουν με κοινωνικούς παράγοντες.
7. Η υποβάθμιση της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία, τον επαγγελματικό και διανοητικό στίβο, ανάγεται στην εποχή του Διαφωτισμού που επίσης συνδέεται με τις συναινετικές διαδικασίες νομιμοποίησης της αστικής τάξης, το αστικό παράδοξο όπως λέγεται στην Ιστορία. Πρόκειται για την περίφημη Θεωρία της Συμπληρωματικότητας και πρωτεργάτης της είναι ο κατά τα άλλα διαφωτιστής Ζαν Ζακ Ρουσσώ. Τότε ακριβώς έχουμε και την αποκοπή του γυναικείου "επιστημονικού" λόγου. Η κατάσταση επανέρχεται κάπως στις αρχές του 20ου αιώνα με τις γυναίκες να συμμετέχουν, πάλι συμπληρωματικά- στα ερευνητικά εργαστήρια. Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αποκτούν και δικαίωμα ψήφου. Ωστόσο οι δυτικές κοινωνίες είναι διαποτισμένες ακόμα από την Συμπληρωματικότητα.
8. Τέλος ο Αγγλος Χιουμ, ένας σπουδαίος φιλόσοφος του 18ου αιώνα, εκφραστής του ρεύματος του μετριοπαθούς σκεπτικισμού οι θεωρίες του οποίου περί της Ηθικής, της Πολιτικής, του φυσικού κόσμου αλλά και της ανθρώπινης ψυχολογίας της νόησης, μέχρι σήμερα θεωρούνται ως οι πιο αντικειμεινικές εν σχέσει με την πραγματικότητα, είπε ότι " κανένα γεγονός δεν έχει ηθική χροιά. Η ανθρώπινη ψυχολογία είναι εκείνη που προβάλλει τέτοιες αναγκαιότητες στον κόσμο, επειδή έχει την τάση να συνδέει αυτόνομα και άσχετα συμβάντα με χωροχρονική συγγένεια μεταξύ τους και να τους αποδίδει αιτιακή σχέση. Είπε ότι, η σχέση αιτίας και αποτελέσματος, περίπου δεν ισχύει... Είναι απλή ψυχολογική προβολή και μάλιστα την κάνει και επαγωγικά. Από μεμονομένα συμβάντα συνάγει νόμους που ισχύουν για ολόκληρο το σύμπαν. Γνωρίζοντας σήμερα τη θεωρία της Σχετικότητας, θα λέγαμε πως ο γενικός νόμος της βαρυτικής έλξης του Νεύτωνα (αυτή με τα μήλα) που ισχύει για όλους τους πλανήτες και στην άκρη του σύμπαντος, έχει συναχθεί από μια ελάχιστα μικρή εμπειρική βάση δεδομένων, σχεδόν μηδενική!
Η άγνοια, η ημιμάθεια, η έλλειψη παρατήρησης και κριτικής σκέψης είναι παράγοντες για μεταφυσικές θεωρίες, που αλήθεια τους ποτέ δεν αποδεικνύεται, είναι θωρακισμένες από την δυνατότητα εμπειρικής επαλήθευσης και συνεπώς είναι κενές νοήματος. Οι μεταφυσικές αλήθειες, είναι τα καλύτερα εργαλεία για την χειραγώγηση των αδαών και η γονιμότερη μήτρα για την εκκόλαψη του "αυγού του φιδιού", δηλαδή ιδεολογιών που υποβιβάζουν τουλάχιστον την ανθρώπινη νόηση και υπόσταση (βλ. ναζισμός).
Φιλικά
stam_ba
26-06-2006, 01:50 AM
Να απαντήσω στη φιλη Σκορπιό που την ελκει το μυστήριο,Είμαι αυτόνομο ατόμο και επιπλέον έχω σύνοδο του ουρανού με το ζενίθ που σημαίνει ανεξαρτησία εκκεντρικότητα κλπ Επίσης τα στοιχεία που έχω δώσει στο προφίλ μου είναι αληθινά όπως και η φωτογραφία πρόσφατη
Στον φίλο από τη ζωή και τα ζώδια πρέπει να πω ότι παλιά είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο με το ερωτικό Ταο, Κι έτσι έχω αποψη Και όντως εάν κάποιος αισθάνεται ανάγκη είναι πολύ καλός τρόπος, να αισθανθείς τον έρωτα.Σε τελική ανάλυση όμως και αυτός ο δρόμος σε οδηγεί στην εγκράτεια και τελικά εάν συνεχιστεί μέχρι το τέλος της ζωής κατακτάς, πιστεύω, και την αιωνιότητα ( Καταλαβαίνω ότι αυτό που λέω θα παρεξηγηθεί όμως απλά ακούστε το),τώρα σε σχέση με το ερωτικό Ταο όταν το είχα διαβάσει είχα κάνει ορισμένες σκεψεις.Θυμάμαι ότι έγραφε για παράδειγμα ο τι αν κάνεις μία φορά έρωτα και εκσπερμάτισης μία φορά, έχει αυτό το καλό,(Δε θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε νομίζω πάντως ότι έλεγε ότι κάνει καλό στην καρδιά ) αν κανείς δει δύο φορές έρωτα και εκσπερμάτισης μία φορά, σώμα έχει το τάδε καλό, αν κάνεις τρείς φορές, το κάνεις τέσσερις φορές κοκ, και τελικά έγραφε ότι η εάν κανεις δέκα φορές έρωτα με γυναίκα και δεν εκσπερματίσης τότε μοιάζεις με τους αθανάτουςΔηλαδή,Έμμεσα αποδεχόταν αυτό που πίστευα, ότι αυτός ο τρόπος ζωής οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα. Παρεπιπτώντος να πω ότι εάν ο Ιησούς Χριστός είναι, η μάλλον ήταν υπαρκτό πρόσωπο, αυτός ο άνθρωπος δε θα πρέπει να χει ξόδεψη ποτέ στη ζωή του σεξουαλική ενέργεια η εάν το είχε κάνει μία φορά,κι αυτό του απέφερε και το θάνατο,Η μάλλον θα ήταν καλύτερα να πω ότι δημιούργησε καταστάσεις, γιατί οι γυναίκες είναι διέξοδος προς καταστάσεις.
Αγγελικη
26-06-2006, 02:06 AM
Τωρα μολις εμαθα οτι ο παραδεισος εχει κατακλυστει απο γυναικες...:bigsmile:
Μην μιλησω για την πνευματικη ανωτεροτητα τους...:bigsmile:
Εμεις οι υπολοιπες, ισως την αποκτησουμε σε καποια αλλη ζωη...
Φιλιω μου,
Φιλια πολλα!!!
stam_ba
26-06-2006, 02:08 AM
Η άγνοια, η ημιμάθεια, η έλλειψη παρατήρησης και κριτικής σκέψης είναι παράγοντες για μεταφυσικές θεωρίες, που αλήθεια τους ποτέ δεν αποδεικνύεται, είναι θωρακισμένες από την δυνατότητα εμπειρικής επαλήθευσης και συνεπώς είναι κενές νοήματος. Οι μεταφυσικές αλήθειες, είναι τα καλύτερα εργαλεία για την χειραγώγηση των αδαών και η γονιμότερη μήτρα για την εκκόλαψη του "αυγού του φιδιού", δηλαδή ιδεολογιών που υποβιβάζουν τουλάχιστον την ανθρώπινη νόηση και υπόσταση (βλ. ναζισμός).
Από μία πλευρά θα μπορούσες να έχεις δίκιο, Όμως το ''η αλήθεια τους ποτέ δεν αποδεικνύεται'' Πρέπει να σε προβληματίσει λίγο.
skorpion
26-06-2006, 07:18 PM
:wacko: :weird:
fillenia
26-06-2006, 08:13 PM
Aγγελική μου,
Οπως μας μάθαιναν και στο σχολείο, ο Παράδεισος φτιάχτηκε για τους άντρες, αλλά ο Θεός έκανε ένα σοβαρό λάθος, πλάθοντας τη γυναίκα...και από τότε ζούμε στη γη! Δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει (που θα το έχεις δηλαδή) αλλά είμαστε πηγή κάθε συμφοράς και αμαρτίας. Σιγά μην έχουμε και δικαιώματα... μια μικρή παραχώρηση μας έκαναν! Εξ ου και οι μεταφυσικές θεωρίες που δεν καταλαβαίνει η skorpion παρά την καλή της διάθεση.
Η αφύπνιση της γυναικείας σεξουαλικότητας, έχει πολλές πτυχές αλλά βολεύει μόνο μια, αυτή που εξηγεί την ανδρική οπτική. Εμείς πάντως στον Παράδεισο, τολμήσαμε να επιλέξουμε τον αμαρτωλό καρπό από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού.Και θα είμαστε πάντα το κόκκινο πανί, γιατί αναμετριώμαστε με τα δύσκολα.
H κυρία Δαλέζιου είναι περήφανη που όλοι διαβάσατε (;;;) το άρθρο της. Και διπλά υπερήφανη που το κατανοήσατε, εξού και τα σχόλιά σας που ήταν σχεδόν όλα για το "γάμο του καραγκιόζη".
fillenia
26-06-2006, 08:38 PM
Mιά ΙΔΕΑ μπορεί να αφυπνίσει πολλές άλλες ΙΔΕΕΣ. Μοιραζόμαστε την ίδια σκέψη αλλά τη συζητάμε από διαφορετική οπτική γωνία.
Η προτροπή του τίτλου να αφυπνίσουμε την σεξουαλικότητά μας (οι γυναίκες) δηλώνει "λήθαργο" και πίσω από αυτό υπάρχουν πολλές πτυχές.
Αλλοι βρίσκουν το Γάμο του Καραγκιόζη σοβαρό γεγονός, άλλοι γελοίο, άλλοι απλά διασκεδαστικό. Στον ίδιο γάμο πάντως είμαστε καλεσμένοι.
Φιλικότατα
Αυτά δεν πρέπει να λέγονται από έμπειρες editors. Εκτός αν αναστέλλεις τον τίτλος όταν γράφεις στο φόρουμ και τότε είσαι εκτός όρων πρόσβασης εντελώς. Παρεϊστικες συζητήσεις εκτός θέματος προσφέρονται για καφετέριες και όχι για δομημένα φόρουμ.
Ζωή και Ζώδια
27-06-2006, 01:09 AM
Aγαπητέ ScP, επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη, χωρίς βέβαια και να εκπροσωπώ κανέναν παρά μόνον τον εαυτό μου.
Η παράθεση ενός άρθρου προς ανάγνωση και σχολιασμό ενίοτε μπορεί να οδηγήσει και σε πλατειασμούς και σε παρανοήσεις και σε "εκτροπές", είτε λεκτικής είτε νοητικής φύσης.
Πολλές φορές όμως, ιδίως σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, η συζήτηση πάνω σε ένα θέμα αναπτύσσεται σε ικανοποιητικό βαθμό και προσφέρει, παράλληλα με τα όποια διαλείμματα αστεϊσμών, ικανοποιητικό βαθμό ενημέρωσης ή απλώς το ερέθισμα για περαιτέρω αναζήτηση.
Η ανταλλαγή απόψεων στο συγκεκριμένο θέμα που αναφερόμαστε, εκτιμώ ότι δεν υπερέβη τα όρια που θέτετε ως ελάχιστο για την συμμετοχή.
Επειδή δε, λόγω της συντομίας της παρέμβασής σας, δεν μπόρεσα να κατανοήσω επακριβώς την θέση σας, θα μου προσφέρατε μεγάλη χαρά αν γινόσασταν λίγο πιο επεξηγηματικός. :)
Επειδή δε, λόγω της συντομίας της παρέμβασής σας, δεν μπόρεσα να κατανοήσω επακριβώς την θέση σας, θα μου προσφέρατε μεγάλη χαρά αν γινόσασταν λίγο πιο επεξηγηματικός. :)
Ωραία μπορώ να υπερ-απλουστεύσω. Κάποιες φορές δεν αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει σε όλους τους αναγνώστες η δυνατότητα συνειρμικής ταχείας κατανόησης και απολογούμαι που χρησιμοποιώ λιτό λόγο κάτι σαν ανακοίνωση κατάλοιπο παλαιότερου επαγγέλματός μου.
Ας παρομοιάσουμε το δικτυακό τόπο σαν ένα ψηφιακό περιοδικό. Ο εκδότης του "οφείλει" σε ένα τίτλο θέματος π.χ. ο καραγκιόζης φούρναρης να μην περιέχει το κείμενο του άρθρου προβλέψεις για τον Τοξότη (τυχαίο ζώδιο). Ο εκδότης του επίσης, οφείλει, να ελέγχει τίτλους κείμενα σελιδοποίηση και ενίοτε τη διακίνηση. Άλλο δομή άλλο άξονας άλλο αξονικός τομογράφος.
Ως προς το πλάτιασμα του λόγου δεν έχω καμία αντίρρηση (να γίνεται μακριά από μας). Υπάρχουν τα αντίστοιχα φόρουμ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που αρέσκονται στην προσέλκηση αναγνωστών με κατινίζοντες διαλόγους και αποπροσανατολισμό αμπελοφιλοσοφίζοντα. Όμως ποια είναι τα υπέρ και πια τα κατά.
ΚΑΤΑ: 1. Γεμίζουμε τα φόρα με δεκάδες άσχετα φαρδια πλατιά ποστ και δυσκολεύουμε τον αναγνώστη να παρακολουθήσει.
2. Κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί έως και ρόμπες κατά το λαικώς λεγόμενο και να αναπτυχθούν αντι-φόρα που θα μας σατυρίζουν.
3. Κινδυνεύουμε ακόμη και οι 300 επισκέπτες που μας τίμησαν και έγιναν μέλη μας να φύγουν οριστικά.
4. Υπάρχουν και φθηνά αυτοκίνητα που αντί για βενζίνα χρησιμοποιούν νερό.... (ο νοών νοήτω)
ΥΠΕΡ: 1. Σπαταλάμε τους πόρους του συστήματος με επισκέπτες αρέσκοντες στο κουσκουσιάρικο διάλογο και τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και πληρώνουμε επιπλέον στις εταιρίες φιλοξενίας έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κατ' επέκταση της οικονομίας.
Τα σέβη μου!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το περιοδικό ζωή και ζώδια το οποίο θεωρώ από την εμπειρία μου ως γραφίστας καλοστημένο από ταλαντούχους συναδέλφους. Πολύ καλό ως προς την θεματολογία του και τέλος πολυτελή έκδοση σε αντίθεση με τα ανάλογα του χώρου. :)
Αγγελικη
27-06-2006, 04:50 AM
Από μία πλευρά θα μπορούσες να έχεις δίκιο, Όμως το ''η αλήθεια τους ποτέ δεν αποδεικνύεται'' Πρέπει να σε προβληματίσει λίγο.
Ισως γι΄αυτο αρεσκεσαι να κανεις παρεα με τους χοιρους.
Το οτι αισθανεσαι πολυ ωραια γι΄αυτο, εμενα προσωπικα μ΄ευχαριστει γιατι εχεις βρει αυτο που εσενα προσωπικα ευχαριστει!!
Υ.Γ.
Δεν εχω προβλημα με τους χοιρους και τις κοτες (καθοτι πολυ συχνα τα βλεπω)...
Η νουμερο 1 χωριατισσα!!!:bigsmile: :toung:
Ζωή και Ζώδια
27-06-2006, 07:42 AM
To λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.
Ήσασταν κατανοητός, ScP.
Eυχαριστούμε για τα καλά σας λόγια :embarrest
fillenia
27-06-2006, 09:54 PM
Για τον φίλο sta mpa:
Μια αλήθεια που δεν αποδεικνύεται, είναι κενή νοήματος και ο προβληματισμός περιττός.
Προς τους λακωνίζοντες:
Το λακωνίζειν, υπήρξε το άλλοθι της Λακωνίας για την έλλειψη της φιλοσοφίας.
Ανέπτυξαν βέβαια εξαιρετικές πολεμικές ικανότητες. Επίσης βούλιαξαν στον πολιτισμικό αυτισμό τους. Δεν έγιναν ποτέ "Αθήναι".
:embarrest
Maroulita
27-06-2006, 10:54 PM
Το λακωνίζειν, υπήρξε το άλλοθι της Λακωνίας για την έλλειψη της φιλοσοφίας.
Ανέπτυξαν βέβαια εξαιρετικές πολεμικές ικανότητες. Επίσης βούλιαξαν στον πολιτισμικό αυτισμό τους. Δεν έγιναν ποτέ "Αθήναι".
Φαντάζομαι, Φυλλένια, ότι σχετικά με τη φράση "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" εκθέτεις μόνο την προσωπική σου άποψη, ερμηνεία και κριτική. Οι αρχαίοι μ' αυτή τους την φράση δήλωναν την προτίμησή τους στην λιτή, αλλά μεστή έκφραση, που τη θεωρούσαν δείγμα βαθυστόχαστου συγκροτημένου και ώριμου πνεύματος.
Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για έλλειψη φιλοσοφίας. Εκτός και αν η φιλοσοφία έχει άλλον ορισμό και προϋποθέσεις.
Το πώς κάθε πόλη-κράτος της αρχαιότητας διαχειρίστηκε και ανέπτυξε έννοιες όπως την φιλοσοφία, τις τέχνες, τη στρατιωτική και πολιτική διοίκηση κ.λπ. αποτελεί μια διαφορετική οπτική και ιδιαίτερο γνώρισμα για κάθε μια.
Άλλο Αθήνα, άλλο Σπάρτη, άλλο Θήβα, άλλο Κόρινθος κλπ κλπ. Καλό είναι να μην εξιδανικεύουμε κάποια πράγματα, αλλά να τα βλέπουμε πολύπλευρα.
Συγγνώμη για το off-topic.
Ζωή και Ζώδια
28-06-2006, 12:39 AM
Θα μπορούσα να γράψω για την Αθήνα που υποχρέωσε σε θάνατο τον Σωκράτη, την Αθήνα της Μιλήτου, του Ισοκράτη, την Αθήνα των 100.000 και πλέον δούλων, την Αθήνα της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, την Αθήνα της επιβολής με τα όπλα και άλλα πολλά. Δεν είναι ο χώρος κατάλληλος.
Δεν υπάρχει, τουλάχιστον για εμένα, μία και μόνη Αλήθεια. Υπάρχει η διαρκής αναζήτησή της.
Επιφυλάσσομαι για διεξοδικότερη κουβέντα σε άλλον χώρο και άλλη ώρα.
Να είστε καλά :)
fillenia
28-06-2006, 01:07 AM
Η Ιστορία έχει πάρα πολλές πτυχές και κάθε Ιστορικός αναπτύσσει μια ιδιαίτερη πτυχή, που θα είναι πάντα υποκειμενική. Και ο πολιτισμός των Ζουλού είναι πολιτισμός με αξία, αλλά δεν είναι ανώτερος σε σύγκριση με κάποιον άλλο.
Γεγονός αναμφισβήτητο είναι πως οι Σπαρτιάτες δεν ήταν σπεσιαλίστες του είδους και ο Αριστοτέλης δεν ήταν Αθηναίος. Η Φιλοσοφία ουδέποτε γράφτηκε με νοήματα λιτά, ίσως μόνο με λιτή γλώσσα αλλά η γλώσσα απλά είναι ο φορέας των νοημάτων.
Δούλοι υπήρχαν και στα νεότερα χρόνια αλλά και στην εποχή μας. Αλλο αρχαίος δούλος, άλλο σύγχρονος. Η Πλατωνική Πολιτεία επίσης ανοίγει την πόρτα σε Γυναίκες και Δούλους παρά τον αριστοκρατισμό της.
Οπως επίσης, άλλο ο πλανήτης Ηλιος του Πτολεμαίου, άλλος ο πλανήτης Ηλιος του Κοπέρνικου (για την ακρίβεια δεν είναι πλανήτης). Οι έννοιες στην Ιστορία δεν μεταφράζονται, ενίοτε λειτουργουν όμως ως διευκολυντικό μεταφραστικό εργαλείο.
Και όχι αγαπητή Dr Maroulita, δεν είναι δική μου άποψη μόνο τα περι λακωνίζειν. Η εξιδανίκευση δεν είναι στα "Αγαπημενα μου".
Dell Piero
28-06-2006, 01:43 AM
Το myHoroscope ευχαριστεί τα μέλη του που συμμετείχαν στο θέμα Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Για λόγους τάξης το θέμα κλειδώνεται διότι η ομάδα διαχείρισης αδυνατεί και δεν είναι και υποχρεωμένη να αξιολογεί ένα ένα ποστ που δεν αναφέρονται στο θέμα και να τα μεταφέρει αναλόγως.
Προσωπικά ζητάω κατανόηση από τα ενήλικα μέλη στα επόμενα θέματα διότι οι κατασταλτικοί τρόποι είναι επώδυνοι. Ας μη χάσουμε κάποια θέματα που συζητώντάς τα ίσως κερδίσουμε, ίσως προβληματιστούμε κ.ά.
Αδυνατώ να συντονίσω θέμα υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως η κόρη μου που είναι κοντά στα 5 μπορεί να με συμβουλεύσει.
Πιστεύω ότι είναι προτιμότερες 2 φράσεις "μέσα" στο θέμα από αντίστοιχες 10 "έξω".