View Full Version : Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...
Δείμων
30-05-2006, 10:00 PM
Έχω κι αν έχω διαβάσει λοιπόν για τους Διδύμους. Τόσα χρόνια τους «σέρνω» ξοπίσω μου, είναι και δύο οι αφιλότιμοι - πειραχτήρια που αντί να βοηθάει ο ένας όταν ζορίζονται τα πράματα, εκεί, να δυσκολεύει την κατάσταση...:toung:
Στα αισθηματικά βέβαια μιλάω. «Δίδυμος?? Μακρυά!» ακούω από τις περισσότερες κοπέλες. Κι όλες οι αναλύσεις τι άπιστους μας ανεβάζουν, τι διπρόσωπους μας κατεβάζουν, πολλαπλές σχέσεις από δω, δεσμούς αστραπή από εκεί, αστάθειες δεξιά, απερισκεψίες αριστερά. Μα και Άγιος να ήμουν αγαπητοί μου Αστρολόγοι με τόση αμφιβολία που θα εισέπραττα απ' όλα αυτά που διαβάζω θα άρχιζα ν' αμφιβάλλω μήπως δεν γνωρίζω σωστά τον εαυτό μου ή μήπως είμαι κάποιος άλλος!
Γνωρίζω πως σαν άτομο επιζητώ μία σχέση με διάρκεια που θα μπορεί από κοινού να αναπτυχθεί. Αλλά ας πούμε πως αποτελώ εξαίρεση και το Ερωτικό προφίλ των Διδύμων είναι αυτό που περιγράφουν οι μελετητές. Η εύλογη απορία μου, σύμφωνα με τον νόμο της δράσης - αντίδρασης και του ισορροπημένου Σύμπαντος, έγκειται στο ποιό είναι το Ζώδιο που συμπληρώνει ερωτικά τους Διδύμους. Ποιός δηλαδή είναι ο ιδανικός αστρολογικός σύντροφός τους, γιατί σίγουρα οι Δίδυμοι δεν είναι πλασμένοι για να μένουν μόνοι! Και για να το κάνω λίγο πιο προσωπικό, ποιός θα ήταν ο ιδανικότερος σύντροφος ενός Διδύμου με ωροσκόπο Ζυγό. :-)
fillenia
30-05-2006, 10:17 PM
Φήμες! Ποιος μπορεί να πιάσει τον ατίθασο Δίδυμο....
Πρόβλημά τους!
Πολύ αέρας, πολύς αέρας! Τοξότης με ωρ. Κριό;;;
stabie
30-05-2006, 10:45 PM
και στο καπακι απαντηστε μου....
ποιος ειναι ο ιδανικος συντροφος για ενα Διδυμο με ωροσκοπο Ιχθυ??? οεο?????
παντως πραγματικα ειμαστε παρεξηγημενοι ή οπως ο Δειμων ειμαι κι εγω εξαιρεση!τι να πω?
raniawin
30-05-2006, 11:00 PM
δεν με πέρνει να κακολογήσω τους δίδυμους, επειδη έχω σχέση με δίδυμο. Απλά είστε λίγο φευγάτοι, άλλα άν βρούμε το κουμπί σας γίνεστε οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!!:idea:
ΜαρίαΝ
31-05-2006, 12:19 AM
Αχ αχ αχ τι μου θυμίσατε ... δεν μπορώ να πώ είστε πολύ καλά παιδιά, με φοβερή ευγλωττία, με τρόπους ευγενικούς , με τρομερό σεξαπίλ ... με ταλέντο στα χείλη που λέει και το λαικό άσμα ... είστε ακαταμάχητα γοητευτικοί ... αλλά πολύ φευγάτοι τελικά ... εκτώς κι αν εγώ μια απλή λέαινα με ωροσκόπο παρθένο έπεσα στην περίπτωση ενός διδύμου με σελήνη και ερμή στους διδύμους ! παρακαλώ ...
Το λεξικό στην λέξη αέρας και μεταβλητός ... έχει σίγουρα τη φωτογραφία του ή και σας ... τέλος πάντων
Τα χρόνια μου πολλά σε όλους τους διδύμους μιας και τώρα έχετε τα γενεθλειά σας
:blink1: :blink1: :blink1: :love:
Μαρία Ν
fillenia
31-05-2006, 12:28 AM
Ετσι, έτσι... Φευγάτοι και αν μπορείτε πιάστε μας!
Αέρας και μεταβλητός= διάνοια ευπροσάρμοστη στις αλλαγές. Κάποτε, κάποιος διανοούμενος είπε στον φιλόσοοφο Russel ότι αλλάζει συχνά απόψεις. Αυτός το παραδέχτηκε αντερωτώντας... "Οταν αλλάζουν τα δεδομένα, εγώ αλλαζω απόψεις, εσείς τι κάνετε; " Ενα καλό επιχείρημα για όσους μας κατηγορούν για αμφισημία ή αλλαγή θέσεων-απόψεων.
Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο, πολικά ζώδια.
Dell Piero
31-05-2006, 12:38 AM
εκτώς κι αν εγώ μια απλή λέαινα με ωροσκόπο παρθένο έπεσα στην περίπτωση ενός διδύμου με σελήνη και ερμή στους διδύμους ! παρακαλώ ...
Δάγκωσέ τον να καταλάβει τι εστί Λέαινα :toung:
Αγγελικη
31-05-2006, 01:04 AM
Αέρας και μεταβλητός= διάνοια ευπροσάρμοστη στις αλλαγές. Κάποτε, κάποιος διανοούμενος είπε στον φιλόσοοφο Russel ότι αλλάζει συχνά απόψεις. Αυτός το παραδέχτηκε αντερωτώντας... "Οταν αλλάζουν τα δεδομένα, εγώ αλλαζω απόψεις, εσείς τι κάνετε; " Ενα καλό επιχείρημα για όσους μας κατηγορούν για αμφισημία ή αλλαγή θέσεων-απόψεων.
Συμφωνω μεχρι ενος σημειου. Η αλλαγη των δεδομενων δεν σημαινει παντα οτι τα νεα δεδομενα δηλωνουν και ωθουν σε καλυτερες ιδεες και συνθηκες.
Το σωστοτερο (για μενα), θα ηταν οχι απλως να προσαρμοζεσαι (γιατι προσαρμογη ειναι και αυτο), αλλα να εχεις τη διαθεση να φιλοσοφησεις, κρινεις και ζυγισεις την αλλαγη και στο τελος εαν συμφωνησεις, να την υιοθετησεις.
Φιλιω, μη με περιλαβεις τετοια ωρα!!! :bigsmile: :bigsmile:
:love: :love: :love:
ΜαρίαΝ
31-05-2006, 01:07 AM
αν μπορούσα ... δεν θα έχανα την ευκαιρία ! ! !
:idea: :idea: :idea: :laugh: :laugh: :laugh:
Fotini Christodoulou
31-05-2006, 09:32 AM
Γειααααα σας κι απο μέναααα!
Ο συνδυασμος που ανεφερε η Φυλλενια δλδ Τοξοτης με Παρθενο πιστευω θα σου ταιριαζε,αλλα αν θελεις κοιταξε και το ζωδιο της Αφροδίτης σου και της Σελήνης σου καθως η η πρωτη δειχνει το ειδος της γυναικας που σε ελκύει και η δευτερη το συναισθηματικο σου τύπο,αλλα και τον συναισθ.τύπο της γυναικας που θα σου ταίριαζε(-μια συμβατοτητα Σεληνης σε ενα συναστριακό χάρτη θα εδειχνε μια "δυνατή" συναισθηματική σχεση με το υποψηφιο ταίρι σου.)
Φιλικά,
Φωτεινή
kiaRRa
01-06-2006, 11:47 AM
Αέρας και μεταβλητός= διάνοια ευπροσάρμοστη στις αλλαγές.
Το θεμα ειναι ομως πως καποιοι διδυμοι δεν ειναι ευπροσαρμοστοι αλλα εντελως απροσαρμοστοι.Εγκαυμα τριτου βαθμου επαθε η γουνα μου στο παρελθον δις.(μην πει κανεις για το δις εξαμαρτειν γιατι υπο στενη εννοια αναφερεται σε ανδρα σοφο,αρα δικαιολογουμαι):cheesy: :cheesy: :cheesy:
katrin82
01-06-2006, 03:05 PM
Τώρα δηλαδή αν πώ ... Δίδυμοι???? ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!
Εγώ θα φταίω????
Αφου παιδί μου είναι δύσκολο να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας .... Εϊθστε αλλού γι' αλλού... Όλο δουλειά, δουλειά, καριέρα, καριέρα .... κι εμείς δηλαδή δεν παίζουμε κανένα ρόλο στη ζωή σας????
Απ'οτι έχετε καταλάβει λοιπόν είμαι μπλεγμένη με δίδυμο (με ωροσκόπο Παρθένο βεβαίως βεβαίως...) και μου έχει το βίο αβίοτο...κι εγώ ένα μικρό ψαράκι είμαι μόνο...δε φταίω καθόλου:wondering
Πείτε μου λοιπόν εσείς που επεφυμείτε τους διδύμους.... γιατί μας κουράζετε τόσο πολύ!!!!! Σκάτε και γάιδαρο βρε παιδί μου......
Anyway......Αληθεία, ποιά είναι η κατάλληλη σύντροφος για ένα Δίδύμο με ωροσκόπο Παρθένο???
Ταιριάζει καθόλου με Ιχθύς με ωροσκόπο Αιγόκερω????:unsure:
Fotini Christodoulou
01-06-2006, 03:19 PM
(με ωροσκόπο Παρθένο βεβαίως βεβαίως...)
Αγαπητη μου ,ο παρθένος κάνει την ζημιά!:laugh:
magikadespell
01-06-2006, 03:43 PM
Δίδυμοι όλου του site ενωθείτε! ! ! Κινδυνεύει η υπόληψη μας στο ζωδιακό κύκλο!!!:nuts: :nuts:
Αγαπητό μέλος Δείμων, κατά την ταπεινή μου γνώμη και τις λιγοστές ακόμα γνώσεις μου (γιατί είμαι μαθητευόμενη) θα σου πω τα εξής πάντα όμως μόνο για τη σχέση Ήλιου ωροσκόπου που μας λες γιατί και άλλα στο γενέθλιο χάρτη είναι πάρα πολύ σημαντικά και ίσως δείχνουν πιο σημαντικά πράγματα:
1. Ο Ωροσκόπος που έχεις είναι τέλειος για την περίπτωση του "κατεργάρη" Διδύμου γιατί τον κάνει πολυ πιο συντροφικό και σταθερό σε μια σχέση (για αυτό "επιζητάς σχέση") δηλαδή είσαι πολύ φιλικός και θετικός στην ιδέα της συντροφικότητας ή σχέσης αν θες.
2. Ο Ήλιος σου (Δίδυμοι) με τον ωροσκόπο σου κάνουν μια σούπερ τριγωνάρα που ζηλεύω (ρώτα και μένα τι τραβάω που κάνει αντίθεση, Διδυμίνα με ωροσκόπο Τοξότη)
3. Το ιδανικό ταίρι του Διδύμου για πάρα πολλούς λόγους που μπορώ και να αναλύσω αν χρειαστεί είναι ο Υδροχόος (στην περίπτωση σου το πλέον ιδανικό). Και για τον Υδροχόο ισχύει το ίδιο παρόλο που εκείνος ταιριάζει αρκετά καλά θα έλεγα και πολλές φορές κάνει πιο δυναμικό συνδυασμό με Τοξότη.
4. Νομίζω ότι ο λόγος που οι αέρινοι δεν κάνουν τόσο εύκολα σταθερή σχέση εκτός των άλλων είναι επειδή έχουν ανάγκη να εξιτάρετε το μυαλό τους (πράγμα σχετικά δύσκολο αφού η αντίληψη και το μυαλό των αέρινων ειδικά των Διδύμων λειτουργεί πιο γρήγορα και από Η/Υ). Νομίζω πως ένας Δίδυμος ερωτεύετε με το μυαλό, δηλαδή συνήθως από τους πολλούς/πολλές υποψήφιους εραστές που τους περιτρυγιρίζουν διαλέγουν αυτόν που τους ενεργοποίησε το μυαλό, που τους ανάγκασε να σκεφτούν πριν απαντήσουν, που τους μπέρδεψαν σε μια συζήτηση με διπλωματία, που τους πικάρισε και λίγο, κ.λ.π. εκεί στέκονται και σπάνια διαλέγουν σύντροφο με τα μάτια (όπως Ζυγός ή Ταύρος ίσως), με την καρδιά (όπως Καρκίνος), με στόχο καταρχήν σεξ (όπως Σκορπιός) ή ψυχή (όπως Ιχθείς).
Κατά τα άλλα όπως έχω διαπιστώσει ένας κακός, πονηρός, τυχοδιωκτικός, Δίδυμος (και αυτό εξαρτάται από πολλούς πλανήτες και τον ωροσκόπο) είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος ακριβώς επειδή είναι π α ν έ ξ υ π ν ο ς πανούργος. Αν δεν υπάρχουν όμως όψεις και πλανήτες που να δείχνουν τέτοιες περιπτώσεις το Διδυμάκι άντρας ή γυναίκα είναι πολύ χαριτωμένοι άνθρωποι, περιζήτητοι από όλα τα ζώδια σε παρέες, ανοιχτόκαρδοι γενναιώδοροι σε λεφτά και αισθήματα σε βαθμό εκμετάλευσης από άλλους και πολύ γρήγοροι, αποτελεσματικοί και έξυπνοι υπάλληλοι ικανοί να εργαστούν με αμείωτη ενέργεια ατέλειωτες ώρες.
Όσον αφορά στην σταθερότητα γενικά στη ζωή τους καλό είναι ειδικά το Δίδυμο να μην τον κρίνουμε βιαστικά γιατί πραγματικά μεταβάλετε η προσωπικότητα τους ανάλογα όλο τον υπόλοιπο γενέθλιο χάρτη. Π.χ. εγώ, έχω Ήλιο, Σελήνη στους Διδύμους και ωροσκόπο Τοξότη. Τι συμπέρασμα βγάζει για μένα ένας άντρας που ξέρει λίγο αστρολογία; Μακριά και γρήγορα.... υπερβολικά ασταθής και ανεξάρτητη, επιπόλαιη, άπιστη, κ.λ.π. Σε πληροφορώ ότι μπορεί να ισχύουν σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μου όχι στα ερωτικά γιατί πολύ απλά έχω Αφροδίτη στον Ταύρο 5ο οίκο (και όχι απλώς θέλω αλλά έχω ανάγκη τις σταθερές σχέσεις) κι ας μην πω για Vertex και Ηρα που είναι στον Καρκίνο. Εκτός του ότι είμαι πάρα πολύ πιστή αφοσιωμένη θα έλεγα.
Κατόπιν όλων των παραπάνω μη μασάς αγαπητέ Δίδυμε συνέχισε σταθερά τον αγώνα να πείσουμε το ζωδιακό πως δεν είμαστε απαραίτητα κ...παιδα!! :cry: :cry:
katrin82
01-06-2006, 04:05 PM
Αγαπητη μου ,ο παρθένος κάνει την ζημιά!:laugh:
Λες???? Για πες.... Για πες..... Γιατι???? Τόσο ανάποδοί είναι οι Παρθένοι????
Ντροποί τους!!!!!!!!! Η μάνα του φταίει.....δεν τον γεννούσε λίγες ώρες αργότερα να αποφύγουμε το κακό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτίθεστε. Παραμονεύει και το ΣΔΟΕ. Οι εντολές που έχουν όταν κοιτούν λογιστικά βιβλία Διδύμων να κάνουν διπλούς ελέγχους ίσως να σημαίνει κάτι!
Για το καλό σας το λέω :cheesy:
Και κάτι άλλο (με την καλή έννοια) Δίδυμος δεν μπορεί να κάνει σχέση με τον εαυτό του θα κάνει με άλλον; Πάντως στην ISAR συζητούν να αφαιρεθεί από το ζωδιακό και να αντικατασταθεί με κάτι σοβαρέτερο και όχι υπερφλύαρο.
Για εκδηλωθείτε σιγά σιγά να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι 11 του ζωδιακού τους ανεμιστήρες εν όψει καλοκαιριού και να παρακολουθούμε τις δροσερές συζητήσεις σας...
fillenia
01-06-2006, 08:17 PM
E, τώρα τα παραλές ScP...
Αν το ΣΔΟΕ ρωτούσε ζώδιο κατά τον έλεγχο, θα καρατσεκάριζε βιβλία Σκορπιών, και Ιχθύων... ειδικά στους τελευταίους θα βρουν απάτες. Αν ήξεραν και αστρολογία θα κοίταζαν 2ο και 8ο!
Με ποιο ζώδιο σκοπεύει να ΜΑΣ αντικαταστήσει η ISAR; Ποιος μπορεί να αντικαταστήσει τον "αιώνιο έφηβο" του ζωδιακού; Την επιτομή της αισιοδοξίας;
Tη συναισθηματική γενναιοδωρία και το ατίθασο μυαλό που δεν δυσκολεύεται να πειθαρχήσει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ;Οι Δίδυμοι κάνουν σχέσεις με ολους ανεξαιρέτως, δεν κάνουν διακρίσεις! Aυτό είναι μειονέκτημα για τα υπόλοιπα ζώδια και δη τα σταθερά, που έχουν και έναν εγωΪσμό, μια κτητικότητα, ένα γόητρο να υπερασπιστούν.. Εμείς πάμε με όλα, όπως η Κόκα Κόλα !
:love: :love: :love:
fillenia
01-06-2006, 08:23 PM
Αγγελική,
Δεν έχεις παράπονο... άφησα μια μέρα να περάσει...
Σωστό αυτό που γράφεις. Νέα δεδομένα = νέα κριτική θεώρηση, όχι α-κρισία και μεταβλητότητα ασυνείδητη. Επανατοποθέτηση με όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφεις. Εννοείται!
Οι του ΣΔΟΕ ξέρουν περισσότερη αστρολογία απ΄όσους δηλώνουν αστρολόγοι πάντως.
Έτσι σε θέλω μαχητική αιώνια παντανέα. Κατάληψη εδώ και τώρα. :cheesy:
Υ.Γ. Μην ανοίγεις μέτωπο με τα Ψάρια. Αν και μια ψηφοφορία Δίδυμοι VS Ιχθείς για το βραβείο ψευτιάς θα μας διαφωτίσει.
Καλοκαιράκι είναι νερό και αέρας μια χαρά σετάκι για να ξεχάσουμε τη ζέστη θα είναι και δυο όμορφα αρθράκια για τις Κατίνες και το Γάμο που θα δημοσιεύσουμε μέχρι τις αρχές του Ιουλίου θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.
friary
02-06-2006, 11:17 AM
:evil:
Σαν πολλά δεν τα ακούσαμε????? Ορίστε μαςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!
Εχετε διορθώσει όλοι οι υπόλοιποι τα δικά σας ελαττώματα και έχετε πάρει θέση βολής εναντίων μας????????? Τς τς τς
Καλά που το θέμα είναι ο...παρεξηγημένος Δίδυμος. Μια χαρα τα σούρνετε όλοι.
Εγω που είμαι Ιχθείς με Δίδυμο, ούτε απάτες κάνω, ούτε ψέματα λέω. Το αντίθετο μάλιστα. Το οτι έχουμε ανοιχτό μυαλό και ευχάριστα ευμετάβλητο πνεύμα σας ενοχλεί???? :toung: Αυτό αγαπητοί φανερώνει ζήλια απέναντί μας κατά την ταπεινή μου άποψη. Εξ' άλλου, πρέπει να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους και να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε και να τους κατανοήσουμε, όχι να τους χτυπάμε πάνω στις ευαισθησίες τους.:nuts:
Μήπως να κάνουμε ενα νέο post, λέω εγώ τώρα, να αρχίσουμε να παραθέτουμε ελαττώματα και των υπολοίπων??? π.χ. παίρνω ένα τυχαίο ζώδιο, ας πούμε τους Παρθένους, εντελώς στην τύχη όμως :amuse: που διυλίζουν τον κώνωπα, σε περνούν απο ακτίνες lazer, είναι και τσιγκούνηδες (είδατε ? όλοι εχουμε απο μία άποψη) :toung:
Αυτά. Αντε γιατί πρώτα γκρινιάζω και μετά θα αρχίσω τα κλάματαααααα με αυτά που λέτε ούλοι σας εδω μέσα!!!! :cry:
ΤΟ σόου (Δίδυμος)
Εχετε διορθώσει όλοι οι υπόλοιποι τα δικά σας ελαττώματα και έχετε πάρει θέση βολής εναντίων μας????????? Τς τς τς
Η φαντασίωση (Ιχθείς) ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση (Δίδυμος - αέρας)
Εγω που είμαι Ιχθείς με Δίδυμο, ούτε απάτες κάνω, ούτε ψέματα λέω. Το αντίθετο μάλιστα.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ
Εξ' άλλου, πρέπει να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους και να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε και να τους κατανοήσουμε, όχι να τους χτυπάμε πάνω στις ευαισθησίες τους.:nuts:
Η ευαισθησία (Ιχθύς) :love:
Μήπως να κάνουμε ενα νέο post, λέω εγώ τώρα, να αρχίσουμε να παραθέτουμε ελαττώματα και των υπολοίπων???
Οι ευσεβείς πόθοι... Το γνωστό επιχείρημα των δολοφόνων. "Όλοι έχουμε μέσα μας κρυμμένο ένα δολοφόνο".
Fotini Christodoulou
02-06-2006, 12:13 PM
ας πούμε τους Παρθένους, εντελώς στην τύχη όμως :amuse: που διυλίζουν τον κώνωπα, σε περνούν απο ακτίνες lazer, είναι και τσιγκούνηδες (είδατε ? όλοι εχουμε απο μία άποψη) :toung:
Ευγε Μαίρη,έπιασες το νοημα και μάλιστα σε τυχαίο παράδειγμα!Συμφωνω και επαυξάααααανω! :amuse: :nuts:
starfish
02-06-2006, 12:33 PM
Καλά που το θέμα είναι ο...παρεξηγημένος Δίδυμος. Μια χαρα τα σούρνετε όλοι.
Εγω που είμαι Ιχθείς με Δίδυμο, ούτε απάτες κάνω, ούτε ψέματα λέω. Το αντίθετο μάλιστα. Το οτι έχουμε ανοιχτό μυαλό και ευχάριστα ευμετάβλητο πνεύμα σας ενοχλεί???? :toung: Αυτό αγαπητοί φανερώνει ζήλια απέναντί μας κατά την ταπεινή μου άποψη. Εξ' άλλου, πρέπει να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους και να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε και να τους κατανοήσουμε, όχι να τους χτυπάμε πάνω στις ευαισθησίες τους.:nuts:
Μήπως να κάνουμε ενα νέο post, λέω εγώ τώρα, να αρχίσουμε να παραθέτουμε ελαττώματα και των υπολοίπων??? π.χ. παίρνω ένα τυχαίο ζώδιο, ας πούμε τους Παρθένους, εντελώς στην τύχη όμως :amuse: που διυλίζουν τον κώνωπα, σε περνούν απο ακτίνες lazer, είναι και τσιγκούνηδες (είδατε ? όλοι εχουμε απο μία άποψη) :toung:
Αυτά. Αντε γιατί πρώτα γκρινιάζω και μετά θα αρχίσω τα κλάματαααααα με αυτά που λέτε ούλοι σας εδω μέσα!!!! :cry:
Οχι!!! Μη βαλεις τα κλαματα!! Δεν υπαρχει λογος!! Τα διδυμακια ειναι απολαυση να τα ακους και να παρατηρεις την ευστροφια και την νοητικη τους ταχυτητα. Ειναι τελειοι για διαλογο εστω κι αν αυτος δεν καταληγει πουθενα...κι αν την επομενη μερα υποστηριζουν τα αντιθετα, απλως αν, λεω, και παλι μπορουν τα τα στηριξουν με επιχειρηματα!! Για καποιους αυτο ειναι ανακολουθια και επιπολαιοτητα, για αλλους βουτια σε μια θαλασσα απειρων δυνατοτητων που φερνει καινουριους θησαυρους στην επιφανεια. Και αν ωριμοτητα σημαινει στατικοτητα και λιμνιασμα, τοτε καλυτερα ο διδυμισιος ανεμοστροβιλος!!
Αν παλι ο ανεμοστροβιλος παιρνει και σηκωνει τις ερωτικες τους σχεσεις, εκει οντως ειναι πολυ δυσκολο να αντεξει κανεις. [Διαθετω μια σχετικη εμπειρια] Οποτε μπορει τα ετερωνυμα να ελκονται, αλλα τα ομωνυμα κανουν καλυτερα χωριο στην περιπτωση τους, ειδικα αν συνηγορουν ωροσκοπος και λοιπες επιρροες.
Οσο για τους λοιπους του ζωδιακου, καθε ζωδιο μπορει να ειναι το κοκκινο πανι για τα αλλα. Εχουμε 12 αποδιοπομπαιους τραγους σε απειρους συνδιασμους. Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω!!
friary
02-06-2006, 01:27 PM
Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση κορίτσια :) (Το show)
H κυριαρχική τάση και το ...αλάθητο του Πάπα δεν θα περάσουν (η φαντασίωση)
Κάθε ανώτερος και αρχαιότερος, έχει πάντα δίκιο (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ) :cheesy:
:love: Η ευαισθησία;;;;;;; :wondering
:amuse:
stabie
02-06-2006, 01:53 PM
προσωπικα ως Δίδυμος με ωροσκοπο στους Ιχθεις και Σεληνη στον Κριο και μπλα μπλα μπλα:bigsmile:
πιστεύω πως οσα εχουν ειπωθει εδω και απο τα ιδια τα Διδυμακια αλλα και απο τους υπολοιπους,σκιαγραφουν το προφιλ των Διδυμων(βεβαια μας χαρακτηριζουν αλλα τοσα επισης)και ειναι ευστοχα. Κταληγω λοιπον στο συμπερασμα πως ειμαστε ατομα που αξίζουμε την προσοχη των αλλων και όποιος είναι διπλα μας(φιλος,συντροφος κτλ)και μπορει να μας εκτιμησει δεν βαριεται ποτε...
Τώρα όποιος θέλει να είναι απέναντι μας δικο του πρόβλημα διοτι ειμαστε και γλωσσουδικα τα Διδυμακια:cheesy: :cheesy:
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stabie
02-06-2006, 01:55 PM
και μην διαβαζω απαντησεις του στυλ "εγω δεν ειμαι όπως ολοι οι Δίδυμοι) γιατι και εγω φέρομαι πολύ διαφορετικα σε κάποια θέματα αλλα εκεί παίζουν κι αλλα ρόλο ε?????
φιλικα,
Εφη
Αγγελικη
02-06-2006, 02:15 PM
Εμενα μου αρεσουν οι Διδυμοι. Οι 3 καλυτεροι μου φιλοι (2 γυναικες και 1 αντρας) ειναι Διδυμοι. Με κουραζουν μερικες φορες με την πολυλογια τους (ειναι ικανοι να ξεκινανε ασχετες συζητησεις ή να δημιουργουν ιστοριες με μπολικη σαλτσα μονο και μονο για να εχουν κατι να πουν), αλλα λατρευω τη ζωντανια, την ενεργεια και το κεφι τους!!!:)
Για σχεση, δεν ξερω, δεν μου εχει τυχει αλλα δεν θα με ενοχλουσε καθολου η αστειρευτη αναγκη τους για φλερταρισμα!! :cheesy: :cheesy:
Ε αυτό δεν προσπαθώ να πω τόσες ώρες; Για εναλλακτική πηγή ενέργειας είναι μια χαρά. Σαν ανεμιστηράκια επάνω σε καπελάκι ότι πρέπει.
Αλλά ρε παιδί αυτές οι σάλτες; Αυτή η υπερφλύαρη διάθεση να λέω γράφω - γράφω λέω και στο τέλος ούτε ο ίδιος να διαβάζω ή να ακούω τι έκανα;
Για τον επαγγελματισμό δεν το συζητάμε.
Μην εκθέσω μέλη και συνεργάτες αυτού του δικτυακού τόπου Δίδυμους που εργασίες παραδίδουν μετά μήνες ενώ έχουν υποσχεθεί κατ' επανάληψη χρόνους παράδοσης που ΠΟΤΕ δεν τηρούν.
Αν προταθεί πάντως και από άλλα μέλη μπορούμε να ανοίξουμε φόρουμ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τα Διδυμάκια".
sagimoon
02-06-2006, 02:34 PM
Με ακμή 7ου στους διδ. μπορώ να πω ότι κάνω χωριό μαζί τους, αν δεν είναι στην εντατική ο ήλιος και ο ερμής τους. Για ταξίδι , για καφέ και κουβέντα, για ορθολογισμό, μια χαρά είναι. Για overdose όμως ....
starfish
02-06-2006, 02:34 PM
Αν προταθεί πάντως και από άλλα μέλη μπορούμε να ανοίξουμε φόρουμ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τα Διδυμάκια".[/quote]
Και ποιος θα καταφερνε να τα προσεχει με τις ταχυτητες που εχουν;
Αγγελικη
02-06-2006, 02:39 PM
Εγω!!!
Εχω Ουρανο στον ASC.
Το ιδιο ειχε και ο ΧΙΤΛΕΡ!!!:toung:
Των φρονίμων τα παιδιά (Παρθένοι) πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι λοιπόν το site μας διαθέτει 3 πτυχιούχους παιδαγωγούς και μια Νηπιαγωγό.
starfish
02-06-2006, 02:43 PM
Των φρονίμων τα παιδιά (Παρθένοι) πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι λοιπόν το site μας διαθέτει 3 πτυχιούχους παιδαγωγούς και μια Νηπιαγωγό.
Και μια Αγγελικη εκτος συναγωνισμου!!! :cheesy: :cheesy:
sagimoon
02-06-2006, 02:45 PM
.....άσε που οι γείτονες θα καλέσουν την αστυνομία από την φασαρία. Εγώ λέω να τους αγοράσουμε μια βραχονησίδα και να τους αφήσουμε εκεί. ...Τούρκικη φυσικά.
Θα πάθουν ξαφνικά κρίση γεννεοδωρίας οι γείτονες, και θα μας την χαρίσουν ...(λέει για σενάριο ταινίας ;;;):cheesy:
Maroulita
02-06-2006, 02:46 PM
Εγώ τό 'κανα σουβλακοχαρτο, δεν γνωρίζω τίποτις!!! :toung: :toung:
Νίπτω τας χείρας μου.:laugh:
Επιπτώσεις από τη συζήτηση:
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
2. Τις απογευματινές ώρες η υπερασπιστής του αέρα θα γράψει σεντόνια και ο Θεός να μας λυπηθεί.
Πρόταση:
Ας δείξουμε οίκτο. Τα παιδιά και τα χαζά δεν έχουμε το δικαίωμα να τα κακοποιούμε! Και όταν είναι συνδυαστικό θα θεωρηθούμε επιεικώς απαράδεκτοι!
starfish
02-06-2006, 02:53 PM
.....άσε που οι γείτονες θα καλέσουν την αστυνομία από την φασαρία. Εγώ λέω να τους αγοράσουμε μια βραχονησίδα και να τους αφήσουμε εκεί. ...Τούρκικη φυσικά.
Θα πάθουν ξαφνικά κρίση γεννεοδωρίας οι γείτονες, και θα μας την χαρίσουν ...(λέει για σενάριο ταινίας ;;;):cheesy:
Ο χωρος θα τηρει τις προδιαγραφες. Θα υπαρχει ηχομονωση για να αποφευχθουν τα παραπονα...:noworry:
Σκεφτηκες την περιπτωση αντι να μας χαρισουν την βραχονησιδα, να μας κηρυξουν τον πολεμο; :cheesy: :cheesy:
Αγγελικη
02-06-2006, 02:58 PM
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
Το παρατηρησα και οφειλω να ομολογησω οτι εχει αρχισει να μ΄εκνευριζει..:wacko:
starfish
02-06-2006, 03:03 PM
Επιπτώσεις από τη συζήτηση:
2. Τις απογευματινές ώρες η υπερασπιστής του αέρα θα γράψει σεντόνια και ο Θεός να μας λυπηθεί.
Πρόταση:
Ας δείξουμε οίκτο. Τα παιδιά και τα χαζά δεν έχουμε το δικαίωμα να τα κακοποιούμε! Και όταν είναι συνδυαστικό θα θεωρηθούμε επιεικώς απαράδεκτοι!
Ανακαλεσε τα «χαζα» γιατι τα σεντονια που θα απλωθουν θα εχουν κηλιδες αιματος!!
Τωρα, αν θα εχουν σφαχτει πανω σ αυτα των φρονιμων τα παιδια/Παρθενοι, ή θα εχουν παθει ...κατι αλλο, δεν ειμαι σε θεση και ουτε θελω να το προβλεψω! :toung: :toung:
Fotini Christodoulou
02-06-2006, 03:05 PM
Πολύς αέρας βγηκε βρε παιδιά πράγματι!Η εκδικηση των Διδύμων!
Ωραια να μιλησει και το νερο για να γινει κατι σε "τρικυμια εχεις φερει στην καρδιά μου φο-βε-ρηηη"!:smile1: Θα πεσει κατευθειαν το σύστημα!:push:
Με τον Αίολο και την πιτσιρικαρία μόνο ζημιές έχουμε να αναμένουμε.
Δεν ανακαλώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς τις κηλίδες αίματος θα της αρνηθώ. Γιατί όπως είχε πει και ο Γαλιλαίος (που στο καλό είναι αυτό το ποστ);;; :toung:
Αγγελικη
02-06-2006, 03:11 PM
Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τι ΑΒΑΤΑΡ ειναι αυτο βρε Φωτεινω!!!:bigsmile: :bigsmile:
ΠΡΩΤΟ!!!!
Fotini Christodoulou
02-06-2006, 03:14 PM
Θενκς Αγγελικούλα μου!
Ε,ηλιο και δια και λιλιθ στον 3 ο οικο εχω του Διδυμου!Καπου θα έβγαινε ο...αέρας !;)
starfish
02-06-2006, 03:22 PM
[quote=roadrunner]Θενκς Αγγελικούλα μου!
Ε,ηλιο και δια και λιλιθ στον 3 ο οικο εχω του Διδυμου!Καπου θα έβγαινε ο...αέρας !;)
Η προσωποποιηση του χαμαιλεοντα!!! Απο τις μοιραιες ξανθιες, στα τσιγκελωτα μουστακια του σουρεαλισμου !! Να ελιωνες και τα ρολογια, τι καλα που θα 'ταν!!
Υ.Γ. Αν η Λιλιθ σου εχει τετοια μουστακια....ειναι πολυ επικινδυνη!!! Ενας ...Γκαλα σου χρειαζεται!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Πόσο Δίδυμο έχετε στο χάρτη σας και δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα θέμα στα ίσια του;
Υπάρχει και το αποκλεισμός από το συγκεκριμένο thread στα υπόψη :cheesy:
Αγγελικη
02-06-2006, 03:41 PM
Εγω μονο τον Κρονο στους Διδυμους και ενα Δια στον 3ο:bigsmile:
Αααα τους ρίχνεις Κρόνο στο κεφάλι. Θα σε λατρεύουν φαντάζομαι :toung:
starfish
02-06-2006, 03:46 PM
Πόσο Δίδυμο έχετε στο χάρτη σας και δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα θέμα στα ίσια του;
Υπάρχει και το αποκλεισμός από το συγκεκριμένο thread στα υπόψη :cheesy:
Τον Δια στους Διδυμους κι εγω!! Μ αρεσουν οι συζητησεις που ξεστρατιζουν οταν γινονται στο καταλληλο thread!! Και ποιο thread ειναι πιο καταλληλο; Να γραφαμε για τους Παρθενους, να καταλαβω την ενσταση σου!! :cheesy: :cheesy:
Κι επειτα πως ν αφησει κανεις - εστω και με μια υποψια αερα στις επιρροες του- τα τσιγκελωτα μουστακια της Φωτεινουλας παραπονεμενα;:cheesy:
Αγγελικη
02-06-2006, 03:46 PM
Ναι...κανω πως τους ακουω...:laugh:
Αγγελικη
02-06-2006, 03:49 PM
Ναι...κανω πως τους ακουω...πως συλλογιζομαι και επεξεργαζομαι τις πληροφοριες που μου δινουν και στο τελος τους κανω ενα με το χωμα...:laugh:
Ανωμαλη προσγειωση:laugh:
starfish
02-06-2006, 03:52 PM
Ναι...κανω πως τους ακουω...πως συλλογιζομαι και επεξεργαζομαι τις πληροφοριες που μου δινουν και στο τελος τους κανω ενα με το χωμα...:laugh:
Ανωμαλη προσγειωση:laugh:
Ευτυχως που υπαρχουν οι πτυχιουχοι του site δηλαδη!! Γιατι αλλιως ο παιδοτοπος θα γινοταν κολαση! :amazed:
Αγγελικη
02-06-2006, 03:57 PM
Για Διδυμους μιλαμε, δεν χαμπαριαζουν τιποτα ή απλως δεν καταλαβαινουν..
Δεν θυμωνουν. Αυτο ειναι ενα απο τα καλα τους. Η διαλλακτικοτητα τους και η καλη τους διαθεση!!!
Ο παιδοτοπος ειναι των Διδυμων οχι των Σκορπιων.:bigsmile: :bigsmile:
starfish
02-06-2006, 04:02 PM
Για Διδυμους μιλαμε, δεν χαμπαριαζουν τιποτα ή απλως δεν καταλαβαινουν..
Δεν θυμωνουν. Αυτο ειναι ενα απο τα καλα τους. Η διαλλακτικοτητα τους και η καλη τους διαθεση!!!
Ο παιδοτοπος ειναι των Διδυμων οχι των Σκορπιων.:bigsmile: :bigsmile:
Αρκει να μην εχει διδυμους με ωροσκοπο Σκορπιο!! :push:
Παντως που και που χρειαζεται καποιος να τους ...προσγειωνει!!
Τι καλυτερο απο εναν Παρθενο; [Για να πατανε στην γη χωρις να τρωνε χωμα!!]:toung: :toung:
fillenia
02-06-2006, 08:49 PM
Με φώναξε κανείς ;;;
Aρματώθηκα και είμαι παρούσα να υπερασπιστώ το σόι μου - σε κάθε συνδυασμό- αν και εδώ που τα λέμε, Δίδυμος που να χρειάζεται υπεράσπιση... κομματάκι δύσκολο! Και τι δεν φουντώνει ένας Δίδυμος! Την φωτιά, τον αέρα, το νερό....Για τη γη, ούτε λόγος.... την αποξηραίνει εντελώς!
Μην σας λείψει το σεντόνι... να σκεπαστείτε...
Ο Γαλιλαίος, μια και το έφερε ο λόγος, τα "νοητικά " του πειράματα - κατ άλλους και νοητικά άλματα, δηλαδή όταν χρησιμοποιούσε τη διάνοιά του (αέρας), τα εκτελούσε σε ιδανικές συνθήκες κενού χωρίς την "αντίσταση" του αέρα. Στημένα πειράματα δηλαδή... Κατ αυτόν λοιπόν, ένα φτερό και μία πέτρα, πέφτουν με την ίδια ταχύτητα στο κενό, και το διαφορετικό που βλέπουμε, εμπειρικά, να συμβαίνει οφείλεται στον αέρα, ή στο μέσον. Οι νόμοι του λοιπόν ισχύουν για ιδανικές συνθήκες. Τώρα, ας λάβουμε υπόψη μας ότι ο Γαλιλαίος στην εποχή του, επιστήμων άνθρωπος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Πάδοβας ήταν επίσης και προστατευόμενος των Μεδίκων, με την ιδιότητα επίσης του Μάγου, δηλαδή του ανθρώπου που γνωρίζει τα μυστικά της φύσης (αλχημεία κλπ) και τα πειράματα και οι κατασκευές του (τηλεσκόπιο) ήταν οφθαλμαπάτες....θα καταλάβουμε γιατί έφτασε μέχρι την Ιερά Εξέταση. Η ιστορία της νομιμοποίησης του τηλεσκοπίου από τον ίδιο του χάρισε μια δημοσιότητα. Το πρόβλημα ήταν πως στην εποχή του, κανείς δεν δεχόταν να κοιτάξει με το τηλεσκόπιο στον ουρανό (οφθαλμαπάτη γαρ) και να αλλάξει την τόσο λανθασμένη κοσμολογία του Αριστοτέλη και του Πτολεμαίου, βεβαίως, βεβαίως...
Ο αγαπητός Γαλιλαίος, ένα όνειρο είχε... Να γίνει ο πρώτος μαθηματικός και φιλόσοφος στην Αυλή του Πάπα.. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός... όχι γιατί ήταν Μάγος (νόμιμη αποδεκτή ιδιότητα) , αλλα γιατί προς το τέλος της ζωής του υποστήριζε κάτι τόσο άντίθετο με τη μεσαιωνική φιλοσοφία (Αριστοτέλης). Βασικά, ήταν επικίνδυνος - οχι για τον χριστιανισμό- αλλά για τα ακαδημαϊκά συμφέροντα που παίζονταν στα Πανεπιστήμια. Αν ένας τέτοιος τύπος κατάφερνε να φτάσει μέχρι τον Πάπα, να του δείξει τι συμβαίνει ψηλά στον Ουρανό και να του αλλάξει την φιλοσοφία (και όχι την πίστη) τότε, θα άλλαζαν άρδην οι συσχετισμοί μεταξύ των ακαδημαϊκών. Αντί να υπερέχουν οι θεολόγοι, θα έπαιρναν κεφάλι οι φιλόσοφοι! Παρεμπιπτόντως, οι φιλόσοφοι ήταν ταυτόχρονα και θεολόγοι... οι δε μαθηματικοί, ολίγον δευτεράντζες...
Ετσι, το ακαδημαϊκό κατεστημένο των θεολόγων, που φυσικά είχε προσβάσεις στην εξουσία, έκανε τα πάντα... τον όρκισε, τον προειδοποίησε, ότι δεν θα ξαναπεί κακά πράγματα για τον Ηλιο και τη Γη. Και αυτός ο αθεόφοβος, στοχοπροσηλωμένος στον αρριβισμό του, έγραψε τον περίφημο "Διάλογο περί των δύιο κυρίων συστημάτων του κόσμου" αντιπαραθέτοντας τις δύο κοσμολογίες, αυτή του μεσαιωνικού Αριστοτέλη και του νεότερου Κοπέρνικου. Τα επιχειρήματα δυνατά υπέρ του Κοπερνίκειου συστήματος...Η Καθολικη Εκκλησία τον ταπείνωσε γιατί αθέτησε την υπόσχεσή του να υπερασπιστεί τον αριστοτελισμό. 300 χρόνια προσπαθειών προσαρμογής του Αριστοτέλη στη Βίβλο πήγαν χαμένα. Τόσα συγγράμματα άχρηστα, η θεωρία του Κοπέρνικου ξαναζωντάνευε αλλά ακόμα δεν είχε αποκτήσει τη φυσική της για να την στηρίξει. Δεν μπορούσε να εξηγήσει ορισμένα φυσικά φαινόμενα και τις κινήσεις των πλανητών. Ολα θα εύρισκαν τη σωστή τους θέση, αν ξεκολλουσε κάποιος από την ιδέα των κυκλικών τροχιών των πλανητών και ο Γαλιλαίος, απλά δεν το σκέφτηκε... τον απασχολούσε η ευθύγραμμη κίνηση. Ο Κέπλερ, σύγχρονος του Γαλιλαίου το κατάφερε... Του έγραφε συχνά, αλλά ο Γαλιλαίος σνομπ καθώς ήταν δεν του έδινε σημασία... Η επινόηση της θεωρίας των ελλειπτικών τροχιών από τον Κέπλερ και η μαθηματικη τους απόδειξη, έδωσε τα στοιχεία στον Νεύτωνα για να κάνει και αυτός τα δικά του "νοητικά άλματα" - τα απέδωσε στην εξαιρετική νοημοσύνη που του έδωσε ο Θεός- για να επινοήσει με τη σειρά του την βαρυτική έλξη και να λυσει τα μυστήρια του σύμπαντος! Κοπέρνικος, Γαλιλαίος, Κέπλερ, όλοι επιβεβαιώθηκαν. Η εκκλησία πείστηκε. Αλλωστε είχε ήδη αντικαταστήσει το ημερολόγιο και οι νέες αστρονομικές ανακαλύψεις το επικύρωναν. Ολοι μυθοποιήθηκαν και εξιδανικεύτηκαν. Από τότε ο Ηλιος βρίσκεται στο κέντρο και οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω του. Η νομιμοποίησή του χρειάστηκε περίπου 150 χρόνια και πολλές φιλοσοφικές διαμάχες. Γιατί ήταν τελικα θέμα φιλοσοφίας, δηλαδή επίλυση φιλοσοφικων ερωτημάτων και όχι νοοτροπίας. Απλως δεν υπήρχαν τα αντίστοιχα στηρίγματα. Για όσους θα βιαστούν να κατηγορήσουν την Καθολική Εκκλησία για δογματισμό, θα πω πως η Ιστορία γράφτηκε διαφορετικά και οι καθολικοί ιερωμένοι διαθέτουν μια εξαιρετική ευρύτατη κλασσικη παιδεία ακόμα και σήμερα. Πόσο μάλλον τότε, στον μακρινό και σκοταδιστικό μεσαίωνα. Ενα ακόμα στρεβλό ιδεολόγημα ηλικίας 100 ετών.
Για την ιστορία, όλοι οι παραπάνω μυθικοί ήρωες ήταν Θεολόγοι, Φιλόσοφοι, Μαθηματικοί, αστρονόμοι, αστρολόγοι καιιιιιιιιιιιιιιιι Μάγοι! :nuts:
Με τις (διδυμίσιες) ευχές μου...
sagimoon
02-06-2006, 10:58 PM
Είπα κι εγώ, θα την γλυτώναμε χωρίς κατεβατό?? Δουλεύει καλά ο ερμής σου στον καρκίνο Φιλλιώ. Μαθαίνουμε και ιστορία... Αν ήταν στον λέοντα θα ήταν καμμένος κατά κάποιον....
Φρενάρει στον Καρκίνο και παρόλα αυτά.... Αν τον είχε στο Λέοντα μαζικές αυτοκτονίες θα είχαμε.
fillenia
03-06-2006, 12:13 PM
Αν δεν σας φροντίσει ένας Καρκίνος, ποιος άλλος θα το κάνει, με τόση αγάπη;
Αναδεικνύω μεγάλες μορφές στην ιστορία της Αστρολογίας, που οι αστρολόγοι έχουν ξεχάσει...
Αν καίγεστε για τον Λέοντα, έχω τον Ουρανό μου εκεί δα... Πέρασε ο Κρόνος απο κει, δεν πέρασε... θα σας γελάσω. Ο Ερμής μου είναι στον 10ο, στις δόξες του αυτό τον καιρό και καλά θα κάνει να αντέξει όλο το μήνα που έχω εξετάσεις.
Ολη τη χρονιά, στα δύσκολα ήταν ανάδρομος! Χτίκιασα!
panther
05-06-2006, 10:15 AM
Αν δεν σας φροντίσει ένας Καρκίνος, ποιος άλλος θα το κάνει, με τόση αγάπη;
Αναδεικνύω μεγάλες μορφές στην ιστορία της Αστρολογίας, που οι αστρολόγοι έχουν ξεχάσει...
Αν καίγεστε για τον Λέοντα, έχω τον Ουρανό μου εκεί δα... Πέρασε ο Κρόνος απο κει, δεν πέρασε... θα σας γελάσω. Ο Ερμής μου είναι στον 10ο, στις δόξες του αυτό τον καιρό και καλά θα κάνει να αντέξει όλο το μήνα που έχω εξετάσεις.
Ολη τη χρονιά, στα δύσκολα ήταν ανάδρομος! Χτίκιασα!
Δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω.:toung: Καρκίνος και ξερό ψωμί:toung::toung:
starfish
05-06-2006, 04:08 PM
Ολα καλα και αγια, διδυμινα [!] με ωροσκοπο Παρθενο, ομως το «σεντονι» που απλωσες, πως και δεν εκανε τον ScP να σε κρινει ως εκτος θεματος; !!!! Παντως κριμα που χωθηκε το θεμα που αναπτυσσεις εδω, επρεπε να το δημοσιευσεις ξεχωριστα για να το χαρουνε ολοι!
Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου, και παντα με το μυαλο, διδυμισιο και αστραφτερο [και την σκεψη οργανωμενη παρθενιστικα!]
skorpion
05-06-2006, 07:13 PM
Τι λετε για εναν σκορπιο (3ου δεκαημερου φυσικα) με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη επισης στο διδυμο?:blink:
Θα ζησω γιατρε μου?:wacko: :nuts: :bigsmile:
koudra
11-07-2006, 02:06 PM
ειμαι γυναικα ταυρος με ωροσκοπο παρθενο ταιριαζω με το τοξοτη με τον ιδιο ωροσκοπο
ζουζούνα1977
12-07-2006, 09:57 AM
Καλημέρα σε όλους! Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο υδροχόο (αέρα στον αέρα) και αρκετούς πλανήτες στους διδύμους... Μήπως πρέπει να ανησυχώ? :nuts:
Επίσης, είμαι στην ίδια "κατάσταση" μαζί σου raniawin (http://myhoroscope.gr/member.php?u=2474) vbmenu_register("postmenu_14388", true); , δηλ: έχω σχέση με δίδυμο. Και θερωρώ και εγώ πως είμαστε λίγο φευγάτοι, άλλα αν βρει ο άλλος το κουμπί μας γινόμαστε οι Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
Επίσης, συμφωνώ μαζί σου stabie (http://myhoroscope.gr/member.php?u=4978) vbmenu_register("postmenu_14551", true); στο "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!" μαζί μας. Χιχιχιχι...:toung: :bigsmile: ;)
kmakri
12-07-2006, 02:33 PM
Καλησπέρα σε όλους.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το μήνυμα που μου εμφανίζεται κάθε φορά τον τελευταίο καιρό όταν επισκέπτομαι το site ( έχετε καιρό να δημοσιεύσετε ...) και εξαιτίας της αναφοράς στους παρεξηγημένους Διδύμους βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο να καταθέσω την δική μου άποψη.
Παρεξηγημένα είμαστε εμείς τα Διδυμάκια εξαιτίας της δυαδικότητας η οποία απλά δεν μας προσάπτει μία διπλοπροσωπία όπως ατυχώς πολλοί πιστεύουν αλλά μία κυκλοθυμικότητα συναισθημάτων.Εύκολη αλλαγή διάθεσης.Εκεί που είμαστε τρισευτυχισμένοι μία αστοχία μπορεί να μας ρίξει στα τάρταρα και από τα τάρταρα στην συνέχεια με μία καρδιοτονωτική κουβεντούλα να ξαναπετάξουμε.
Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η επικοινωνία.Εάν δεν επικοινωνήσουμε εγκεφαλικά με φίλο ή σύντροφο δεν μπορεί να υπάρξει σχέση.
Ευπροσάρμοστα παιδάκια μας κάνει αυτή η επικοινωνία.Ρίχτε μας στον λάκκο των λεόντων και θα δείτε ποιός θα βγει ζωντανός.
Εγκεφαλικοί απλά θα έλεγα και αυτό έχει και τα θετικά του έχει και αρνητικά του.
Από φιλίες δεν πάσχουμε στην ζωή, κάνουμε σταθερές φιλίες κυρίως με ανήσυχα πνέυματα όπως εμείς.
Συναισθηματικές σχέσεις?? Εδώ μπορώ να αναφερθώ μόνο στον ευατό μου.Οι Υδροχόοι είναι το αδύνατό μου σημείο και μετά οι Παρθένοι.Εγώ με Ήλιο και Άρη στους Διδύμους , Ωροσκόπο Τοξότη , Αφροδίτη στον Ταύρο και Σελήνη στον Καρκίνο παντρεύτηκα Αιγόκερο με ωροσκόπο Υδροχόο, τι άτυχος συνδυασμός, όχι γιατί το έλεγαν τα προσωπικά μας ωροσκόπια δεν τα είχα μελετήσει ποτέ, αλλά μου το δίδαξαν τα χρόνια που περάσαμε μαζί.
Απεχθάνομαι το ψέμα,προχωρώ μόνο σε αναγκαίους συμβιβασμούς και εξαιτίας των εμπειριών μου πήρα απόφαση για τομές ουσιαστικές στην ζωή μου.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ελκύομαι από έναν Υδροχόο με ωροσκόπο Καρκίνο και Αφροδίτη στον Αιγόκερο.
Μεγάλο μπέρδεμα αυτή η ζωή.
Αλλά πάλι εκεί που απογοητεύομαι μια φωνή μέσα μου λέει "ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ.."Και ξανασηκώνομαι...
Αυτά τα λίγα για τα Διδυμάκια από προσωπική εμπειρία.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ;)
MELINE
19-06-2007, 01:27 AM
.
Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η επικοινωνία.Εάν δεν επικοινωνήσουμε εγκεφαλικά με φίλο ή σύντροφο δεν μπορεί να υπάρξει σχέση.
Ευπροσάρμοστα παιδάκια μας κάνει αυτή η επικοινωνία.Αλλά πάλι εκεί που απογοητεύομαι μια φωνή μέσα μου λέει "ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ.."Και ξανασηκώνομαι...
έτσι είναι όπως τα λες..πάντως ή θα μας λατρεύουν ή θα μας μισούν...εγώ δεν με αλλάζω με τίποτα όμως. :love:
ζουζούνα1977
19-06-2007, 11:55 AM
Όπως ακριβώς το είπες: "πάντως ή θα μας λατρεύουν ή θα μας μισούν...εγώ δεν με αλλάζω με τίποτα όμως."
zeta1987
23-06-2007, 02:57 PM
Έχω ακούσει όλα αυτά που λένε για τους διδύμους και θα σας καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία.. Για έναν ανεξήγητο λόγο όλες οι κολλητές φίλες που έχω ήταν δίδυμοι είτε είχαν σελήνη στους διδύμους!! Δεν ξέρω, αλλά εγώ το λατρεύω το ζώδιο των διδύμων, ίσως γιατί έχω σελήνη,αφροδίτη,κρόνο και ουρανό στο απέναντι τους ζώδιο, το τοξότη! Στις δύσκολες μέρες που περνάμε πιστεύω πως μόνο με την προσαρμοστικότητα ενός διδύμου θα μπορούσαμε να επιβίωσουμε! Έχουν πολλά αρνητικά όπως όλα τα ζώδια(τι να πω και εγώ που είμαι σκορπιός δηλαδή!!) βέβαια αλλά έχουν και πολλά θετικά που είναι άλησμόνητα όπως το ότι είναι πάντα δίπλα σου και εκτός από το να μιλάνε ασταμάτητα ξέρουν και να ακούν ασταμάτητα, έχουν πάντα νέες ιδέες και ξέρουν πως να σε κάνουν να μην βαριέσαι ΠΟΤΕ, είναι κοινωνικοί και ξέρουν να κάνουν παρέες αλλα και να ανταπεξέλθουν σε αυτές, πράγμα λίγο δυσεύρετο αφού και πάλι στην εποχή μας η μοναξιά είναι σύνηθες φαινόμενο! Αυτά από τη μεριά φιλίας με ένα δίδυμο και μάλιστα φύλου θηλυκού! Τώρα όσον αφορά τους άντρες διδύμους σε μία σχέση, πάλι είχε τύχει η μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση μου (4 χρόνια), να είναι με δίδυμο ο οποίος είχε σελήνη στο λιοντάρι και αφροδίτη στους διδύμους! Μπορώ να πώ ότι ποτέ δεν βαρέθηκα μαζί του, είχε πάντα κάτι νέο να μου προτείνει και μάρεσε ότι είμασταν και ζευγάρι αλλά ταυτόχρονα και 2 καλύτεροι φίλοι! Βέβαια το μόνο αρνητικό που δεν κατάφερα να αποδεκτώ και ως σκορπιός είναι η επιφανειακότητα που έχουν στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων, αλλά έτσι είναι οι δίδυμοι! Και αστάθεια θα έχουν και άπιστοι θα είναι, αφού είναι 2 άνθρωποι σε ένα σώμα!!:toung: Σε όποια ηλικία και να φτάσουν παραμένουν παιδιά (είναι και το ζώδιο της νεότητας από όσο ξέρω) και έχουν πάντα το στοιχείο της αφέλειας μέσα τους! Πάντως εγώ ότι και να ναι τους λατρεύω και στέλνω χαιρετίσματα και την αγάπη μου σε όλα τα διδυμάκια αυτού του site!!:nuts::love::love:
MELINE
24-06-2007, 04:58 AM
Πάντως εγώ ότι και να ναι τους λατρεύω και στέλνω χαιρετίσματα και την αγάπη μου σε όλα τα διδυμάκια αυτού του site!!:nuts::love::love:
ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε σκορπίνα! :love:
ζουζούνα1977
25-06-2007, 11:27 AM
Πάντως εγώ ότι και να ναι τους λατρεύω και στέλνω χαιρετίσματα και την αγάπη μου σε όλα τα διδυμάκια αυτού του site!!:nuts::love::love:
χιχι......ευχαριστούμε.........
zeta1987
26-06-2007, 12:35 AM
ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε σκορπίνα! :love:
χιχι......ευχαριστούμε.........
Να είστε καλά διδυμάκια! Ότι και να λένε μην τους ακούτε, είστε μια χαρά!:love:
Agxos
27-07-2007, 03:43 AM
η επιφανειακότητα που έχουν στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων, αλλά έτσι είναι οι δίδυμοι!
Εχει κατι... αλλα δεν ποτε δεν μπορεσα να το εκφρασω... νομιζω ειπες την καταλληλη ατακα!
μπραβο σου!
sophier
14-09-2007, 12:58 AM
Τι λέτε για το συνδυασμο αντρα διδυμου με σεληνη στην παρθένο, αφροδίτη στον ταύρο κ αρη στον καρκίνο με γυναικα καρκίνο, με σεληνη στον ταυρο, αφροδίτη στον καρκίνο και άρη στον λέοντα?
θα δουλέψει? ακούω συνέχεια ότι καρκινος με δίδυμο είναι απ' τους χειρότερους συνδυασμους, αλλα εχω καλο προαίσθημα. Ειμαστε βεβαια στην αρχη ακομα... :love::embarrest:bigsmile:
Dell Piero
14-09-2007, 01:11 AM
Τι λέτε για το συνδυασμο αντρα διδυμου με σεληνη στην παρθένο, αφροδίτη στον ταύρο κ αρη στον καρκίνο με γυναικα καρκίνο, με σεληνη στον ταυρο, αφροδίτη στον καρκίνο και άρη στον λέοντα?
θα δουλέψει? ακούω συνέχεια ότι καρκινος με δίδυμο είναι απ' τους χειρότερους συνδυασμους, αλλα εχω καλο προαίσθημα. Ειμαστε βεβαια στην αρχη ακομα... :love::embarrest:bigsmile:
Πόσα κιλά είναι το καλό προαίσθημα;:toung:
Ότι θα δουλέψει δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν ρώταγες πότε θα σταματήσει να δουλεύει τότε.......................................... . κλάψε με ΜΑΝΑ ΜΟΥ
Πάντως είσαι στο κατάλληλο σάιτ. Θα σου κάνουν ανάλυση γιατί δεν δούλεψε όταν έρθει η ώρα :nuts:
Με σεβασμό και εκτίμηση στον καταναλωτή αγαπητή μας Καρκίνα
Toksotaki
15-09-2007, 01:18 PM
τι να πω...οι διδυμοι πολυ ανισορροποι...οι διδυμοι και οι ιχθυς....απιστευτα..
έχω γιό δίδυμο και ιχθύς
σκανδαλιάριδες, φευγάτοι,πονηροί,πανέξυπνο ι,αλλά καλά παιδια με πολύ αγάπη που όταν τους την δίνουμε μας την ανταποδίδουν στο διπλάσιο
απλός μερικές φορές είναι λίγο περίεργοι στην συμπεριφορά τους
αλλά εμείς δεν είματε;
friary
17-09-2007, 12:39 AM
τι να πω...οι διδυμοι πολυ ανισορροποι...οι διδυμοι και οι ιχθυς....απιστευτα..
Καλό θα ήταν να μην είμαστε ακραίοι στις εκφράσεις μας. Ιδιαίτερα το θέμα της ανισορροπίας ειναι λεπτό και δεν νομίζω οτι η γενίκευση βοηθάει στην ορθή αντιμετώπιση της αστρολογίας.
Αλλο να πεις ΟΚ οι Ιχθείς είναι κλαψιάρηδες, οι Δίδυμοι στην κοσμάρα τους, αλλα ανισόρροποι?
Δριμύ το κατηγορώ :blink:
emmalene
17-09-2007, 10:56 PM
Οι Διδυμοι ανισσοροποι???????κακοηθειες απορω....Παντως η λεξη ειναι λιγο βαρια...μηπως ειχε καπου και λιγο Ουρανο....λεω εγω τωρα!:bigsmile:
Toksotaki
18-09-2007, 06:03 PM
oριστε τα στοιχεια του "ανισορροπου" ατομου,δεν αξιζει παντος να κανετε τον χαρτη...δεν νομιζω να δειτε κατι το ιδιαιτερο εκτος απο αυτο που προειπα
3/3/92 θεσσ/νικη ωρα 10:30 με 11:30 το πιο σιγουρο ειναι καπου ενδιαμεσα σε αυτες τις ωρες....εχει Αρη,Αφροδιτη σε Υδροχοο οπως και Κρονο....(για τον ουρανο που λεγαμε??!) εγω παλι ειμαι ανισορροπη και εχω την Αφροδιτη,σεληνη,ερμη και ποσειδωνα μου σε συνοδο με Ουρανο με μικρη αποκλιση και χιαστι με ωροσκοπο μου....αλλα ειμαι τοξοτης,οχι διδυμος
blackjack
28-10-2007, 10:00 PM
Είμαι κ εγώ ένας ταλαιπωρημένος από τις κακεντρεχείς επιθέσεις Δίδυμος...
Βρήκα αυτή τη σελίδα και έγινα μέλος μήπως νιώσω λίγη θαλπωρή...
Δεν έχω ταίρι και ούτε πρόκειται να βρω...
Οι φίλοι μου τσαντίζονται με την ασυνέπειά μου...
Κ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!
*Astropeleki*
28-10-2007, 10:06 PM
Οι φίλοι μου τσαντίζονται με την ασυνέπειά μου...
Κ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:
Σου προτείνω να βάζεις το ρολόι σου μιά ώρα πριν το λιγότερο για να είσαι έτοιμος και συνεπής! :bigsmile:
blackjack
29-10-2007, 10:11 PM
Δεν πιάνει...Τότε είναι που παραείμαι άνετος! ; )
skorpion
30-10-2007, 04:58 PM
μια χαρα ειναι οι διδυμοι αλλα οχι σε μεγαλες δοσεις:laugh::laugh::laugh:
panther
30-10-2007, 05:55 PM
μια χαρα ειναι οι διδυμοι αλλα οχι σε μεγαλες δοσεις:laugh::laugh::laugh:
Μια χαρά ... αρκεί να μην μίλαγαν πολύ!!!
colibri
15-11-2007, 03:36 PM
Δεν είναι παρεξηγημένος ο δίδυμος!!! Όπως τα λένε έτσι είναι!!! Ξου, μακρια!!!
skorpion
15-11-2007, 08:47 PM
ο ωροσκοπος διδυμος ομως ειναι σουπερ!!!!!!:laugh:
friary
17-11-2007, 12:43 PM
Μη βλογάς τα γένια μας παιδάκι μου, γιατι θα βγουν και θα μας σούρουν :toung:
starfish
19-11-2007, 02:18 PM
Ειδικα μετα τα χθεσινα!! :toung::toung::toung:
friary
19-11-2007, 02:44 PM
Ειδικα μετα τα χθεσινα!! :toung::toung::toung:
:embarrest
:love:
Ιφιγένεια
19-11-2007, 02:52 PM
Επειδή τυχαίνει η αδερφή μου να έχει αυτό το συνδυασμό... θα σου έλεγα : καποια με υπερβολικά πολύ αυτοπεποίθηση, τρομερή αίσθηση του χιούμορ και υψηλό αισθητικό κριτήριο(μην ξεχνάμε τον ωροσκόπο στο ζυγό...)...
Αρα για να καταλήξουμε, εγώ θα έλεγα κάποια με χαρακτηριστικά τοξότη και ζυγού θα ήταν ιδανική για σένα... Ίσως καμιά υδροχόα(επίσης φευγάτη..) να μπορούσε να σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο...
Τώρα όντως πρέπει μάλλον να κοιταξεις σελήνη και αφροδίτη(αλλά και άρη θα έλεγα εγώ...) για να καταλήξεις σε πιο σιγουρα συμπεράσματα...
(η απάντηση μου πάει σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα..)
skorpion
19-11-2007, 06:43 PM
Ποιος θα μας τα σουρει:blink: πεταει ο ωροσκοπος διδυμος πεταει!:nuts::nuts::nuts:
και τα χθεσινα μια χαρα ηταν :laugh::laugh::laugh::laugh:
Ιφιγένεια
20-11-2007, 11:38 AM
Δεν ξέρω αν είναι και η περιπτωση σου(δε σε έχω δει..) πάντως έχω μια φίλη σκορπιο με ωροσκόπο δίδυμο και σελήνη στον υδροχόο(αφροδίτη, ερμή, πλούτωνα στο σκορπιό..), και είναι πάρα πολύ όμορφη... Στο πολυτεχνείο τούλάχιστον όταν περάσαμε ήταν από αυτές που όλοι πρόσεχαν... Πολύ ανοιχτά γαλάζια μάτια και μαύρα μαλλια, πολύ λεπτή, και το πρόσωπο της τελείως σα να βλέπεις κούκλα...
Και παρόλο που 'εχει ωροσκόπο δίδυμο είναι πολύ σταθερή τις σχέσεις της, τόσο που δεν θα έπρεπε μάλλον...
Ο δίδυμος είναι καλό ζώδιο αρκεί να υπάρχουν και επιρροές νερού ή γης... Αν είναι πολύ διδυμος υπάρχει προβλημα...! Γενικά οταν υπάρχει πολύ αέρας... Και πάλι όχι για τον ίδιο, ή για τους φίλους του...για τις σχέσεις του μονο..
starfish
20-11-2007, 12:14 PM
Ποιος θα μας τα σουρει:blink: πεταει ο ωροσκοπος διδυμος πεταει!:nuts::nuts::nuts:
και τα χθεσινα μια χαρα ηταν :laugh::laugh::laugh::laugh:
Πλακωσανε οι ωροσκοποι Διδυμοι ωσαν ανεμοστροβιλοι!!! [Ησασταν και πολλοι παναθεμα σας!!!] :toung::toung::toung::toung:
**Μια χαρα ηταν!:bigsmile::cheesy:
colibri
20-11-2007, 12:55 PM
Όντως ο ωροσκόπος διδυμος είναι καλύτερος από το να έχεις ήλιο στον δίδυμο,που να χτυπιέται από τον ποσειδώνα... Αλαφροισκιωτοι!!!
Ιφιγένεια
20-11-2007, 02:33 PM
Όντως ο ωροσκόπος διδυμος είναι καλύτερος από το να έχεις ήλιο στον δίδυμο,που να χτυπιέται από τον ποσειδώνα... Αλαφροισκιωτοι!!!
:bigsmile: Εμένα μια χαρά μου ακούγεται!!!:bigsmile:
Απλώς τετοια άτομα μπορούν να παραπλανούν τους άλλους πολύ εύκολα νομίζω...!:bigsmile:
Τι να πω κι εγώ με ωροσκόπο υδροχόο σε τετράγωνο με πλούτωνα!(κάλά πέρα από το γαμάτο συνδυασμό που έχω πετύχει ήλιου-σελήνης-ωροσκόπου... ο παραλογίσμός σε όλο του το μεγαλείο! Συντηρητική ή κόντρα στο κατεστημένο? Παθιασμένη ή κρυόπλασμα?)
Γι'αυτό σου λέω... χίλιες φορές καλύτερα ωροσκόπος δίδυμος σε τετράγωνο με ποσειδώνα, να σε περνούν όλοι για αγγελουδι, ενώ κατά βάθος είσαι διαβολακι...!:bigsmile:
Ιφιγένεια
20-11-2007, 02:39 PM
αααα κάλά... τώρα είδα οτι μιλούσε για ήλιο...