PDA

View Full Version : Μέθοδος χαρτομαντείας

Pages : 1 [2]

maraki_1975
24-06-2006, 03:37 PM
Mαράκι για να δώ εάν βρίσκομαι σε καλό δρόμο.
Υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για γυναίκα καστανή η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής φύσης που αφορά ακίνητο. Δηλαδή χρειάζεται χρήματα για να αγοράσει ακίνητο ή πουλάει ακίνητο από ανάγκη και βρίσκει εμπόδιο από άντρα ισχυρό οικονομικά (ή που εξαρτάται οικονομικά απ' αυτόν)?
Πες μου αν έχω πετύχει τίποτα για να συνεχίσω ή να το πάρω πάλι απ' την αρχή.
Ευχαριστώ
πολύ καλή προσέγγιση έχεις πιάσει αρκετά και χαίρομαι για αυτο ...
λοιπόν καταρχήν να σας πω πως λειτουργουμε προκειμένου να δουμε ποια ειναι τα άτομα που πέφτουν στα χαρτιά , βλέπουμε εναν Ρηγά μόνο τα άλλα ειναι βαλέδες που σημαίνει οτι απλά η ντάμα μας έχει την τύχη να την σκέπτονται και να ανησυχούν πολλοί για αυτην, αλλά βασικά το μόνο άτομο που βγαίνει με σωματική υπόσταση ειναι ο Ρήγας καρό άρα ξέρουμε οτι τα φύλλα που ειναι απο πάνω του (4καρό και 6καρό ειναι δικά του)
ερευνούμε λοιπόν μήπως αυτο το άτομο έχει κάποια ερωτική- συναισθηματική σχέση με την ντάμα μας ...δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο γιατί τα χαρτιά που συνδέονται μεταξύ τους δεν ειναι ευοίωνα για κάτι τέτοιο (δεν έχω κρεβάτια μαζί , ίσα ίσα έχω τον ρήγα να κοιτά με άσσο μπαστούνι το κρεβάτι της ...αυτό όμως μπορεί να σημαίνει οτι αυτο το άτομο ειναι κάποιος που κάποτε μπορεί να είχαν κάτι ερωτικό και τώρα έχει διακοπεί)
την ντάμα μας φαίνεται να την απασχολεί κάτι κουπάτο χωρίς όμως να μας έχει εμφανιστεί ο Ρήγας κούπα στα χαρτιά όμως η ψυχή της ντάμας μας κοιτά τον δρόμο και ακόμα ποιο σημαντικό την συναισθηματική κατάσταση (καρδιά 5κούπα ) ενός κουπάτου ατόμου...
λοιπόν όσον αφορα τον Ρηγα η ντάμα μας , ξεσηκώνεται με άσχημο ξεσήκωμα δηλαδή δεν θα της βγει σε καλό γιατι πέφτει πάνω στον ρήγα καρό(6καρό) ...τα θέματα που έχουν απομείνει πλέον να συζητήσουν τα δύο αυτα άτομα ειναι πολύ σωστά τα οικονομικά και μάλιστα πολύ πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με κάτι ακίνητο (4καρό) αυτη λοιπόν η γυναίκα έχει ξεσηκωθεί για να κάνει μια κίνηση οικονομική που έχει σχέση με αυτον τον άντρα η οποία΄όμως κίνηση δεν θα της βγεί σε καλό...σταματώ λοιπόν εδώ για να δω τη συνεχεια ....ξέρετε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σε κάθε ρίξιμο ...

maraki_1975
24-06-2006, 03:41 PM
Υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για γυναίκα καστανή η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής φύσης που αφορά ακίνητο. Δηλαδή χρειάζεται χρήματα για να αγοράσει ακίνητο ή πουλάει ακίνητο από ανάγκη και βρίσκει εμπόδιο από άντρα ισχυρό οικονομικά (ή που εξαρτάται οικονομικά απ' αυτόν)?
Ευχαριστώ
α! θέλω να σου πω κάτι άλλο , δεν μπορούμε να μιλάμε για μία γυναίκα με οικονομικά προβλήματα γιατι για να συνεβαινε αυτο θα έπρεπε να έχουμε την ντάμα +10καρό που ειναι τα χρήματα+ Α μπαστούνι ή 10 μπαστούνι , όποτε θα το μεταφράζαμε έλλειψη χρημάτων οικονομικό πρόβλημα , εδω έχουμε μια κίνηση (6σπαθί-ξεσήκωμα ) το ξεσήκωμα λοιπόν μας δηλώνει οτι ετοιμάζεται (ξεσηκώνεται να κάνει κάτι δεν το έχει κάνει ακόμα) άρα δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα έχουμε να κάνουμε με μια κίνηση που όμως δεν θα ειναι ευνοική για αυτην

maraki_1975
24-06-2006, 03:42 PM
Ευχαριστώ
πάντως εχεις πιασει πολυ καλά την περίπτωση οτι έχει να κανει με οικονομικά και με αυτον τον Ρήγα που δεν ειναι και οτι καλύτερο μπροστά της ...

Marina 7771
24-06-2006, 05:42 PM
πάντως εχεις πιασει πολυ καλά την περίπτωση οτι έχει να κανει με οικονομικά και με αυτον τον Ρήγα που δεν ειναι και οτι καλύτερο μπροστά της ...
Ακολούθησα τη λογική της συνολικής εικόνας, όπως τόσες φορές έχεις γράψει.
Πάντως λέγοντας "πρόβλημα οικονομικής φύσης" δεν εννοώ οικονομικά προβλήματα γενικά. Απλά ότι έχει να κάνει με οικονομικό θέμα. Τώρα όσο για το βαλέ κούπα εγώ το είδα σαν φιλικό και καλοπροαίρετο άτομο που την σκέφτεται και την στηρίζει. Το δεύτερο όμως ρίξιμο με μπέρδεψε λίγο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βαλές κούπα έχει χωρίσει με μελαχροινό πρόσωπο και τώρα ενδιαφέρεται για τη ντάμα μας, και ότι η ντάμα μας σκέφτεται να μην προχωρήσει σε σχέση με το ακίνητο και το ρήγα καρό σκεφτόμενη το καλό της και ίσως και το καλό του σπιτιού της? Αν και μου φαίνεται ότι ο Κ καρό και η ντάμα θα συναντηθούν τελικά με πρωτοβουλία της ντάμας.
Μαράκι για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση να δω τί πουλιά έχω πιασει!!!

maraki_1975
24-06-2006, 06:26 PM
Ακολούθησα τη λογική της συνολικής εικόνας, όπως τόσες φορές έχεις γράψει.
Πάντως λέγοντας "πρόβλημα οικονομικής φύσης" δεν εννοώ οικονομικά προβλήματα γενικά. Απλά ότι έχει να κάνει με οικονομικό θέμα. Τώρα όσο για το βαλέ κούπα εγώ το είδα σαν φιλικό και καλοπροαίρετο άτομο που την σκέφτεται και την στηρίζει. Το δεύτερο όμως ρίξιμο με μπέρδεψε λίγο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βαλές κούπα έχει χωρίσει με μελαχροινό πρόσωπο και τώρα ενδιαφέρεται για τη ντάμα μας, και ότι η ντάμα μας σκέφτεται να μην προχωρήσει σε σχέση με το ακίνητο και το ρήγα καρό σκεφτόμενη το καλό της και ίσως και το καλό του σπιτιού της? Αν και μου φαίνεται ότι ο Κ καρό και η ντάμα θα συναντηθούν τελικά με πρωτοβουλία της ντάμας.
Μαράκι για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση να δω τί πουλιά έχω πιασει!!!
λοιπόν ακου τι γίνεται με αυτον τον Ρήγα στο δευτερο ρίξιμο πράγματι κάτι γίνεται για να συναντηθούν με τη ντάμα όμως δεν ειναι απο την νταμα γιατί ο ρήγας κοιτά τον δρόμο της άρα αυτός επιδιώκει να πέσει πάνω της και πράγματι θα γίνει η συνάντηση αλλα απο δική του κίνηση θα πέσει μπροστά της ...
τώρα ο βαλές δεν ειναι και τόσο φιλικό πρόσωπο αν και επιφανειακά έτσι δείχνει και ξέρεις γιατί ...το καταλαβαίνουμε απο το τρίτο ρίξιμο όπου οι δύο ψυχές ενώνονται και μάλιστα ο ένας κοιτα τον άλλον και αυτο δηλώνει πολυ μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο δηλαδή ακόμα και ερωτικο να μην ειναι το άτομο αυτο πρέπει να ειναι κάποιος που έχει φοβερό δέσιμο συναισθηματικό-εγκαφαλικό με την ντάμα μας ακόμα κι αν ειναι αδερφός της...πάντως αυτός ο βαλές προσπαθεί να την ενθαρρύνει (πισωπλατεί τα εμπόδια) και την στηρίζει ...τελικά δεν θα κάνει όντως τίποτα με αυτη την υπόθεση και ούτε ο καράτος θα την ταρακουνήσει ...και όπως λες δεν θα συνεχίσει την οικονομική σκέψη που έκανε και φυσικά αν την παρατήσει θα της βγει σε καλό...
είσαι πολύ καλή , μπράβο χαίρομαι !!!

anastasios
24-06-2006, 06:50 PM
Καλησπέρα και απο μένα!
Λέγομαι Αναστάσης και χαίρομαι πολύ για την δημιουργία αυτής της ενότητας. Μπράβο στο Μαράκι για την προσπάθειά της να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της σε όσους ενδιαφέρονται βέβαια. Γιατί πολύ συχνά παρατηρώ και εγώ επιφανειακές προσεγγίσεις στο όλο ζήτημα και όχι μόνο αυτό, αλλά βλέπω ότι πολλοί το βλέπουν και κάπως χλευαστικά.
Η ερμηνεία των χαρτιών σαφώς έχει και μια μέθοδο και βλέπω πως το Μαράκι σωστά περιγράφει τα διάφορα στάδια. Ωστόσο, επειδή και γω ασχολούμαι αρκετά με την ερμηνεία της απλής τράπουλας, παρατήρησα κάποιες διαφορές σε σχέση με όσα παραθέτει το Μαράκι που θα ήθελα να τα παραθέσω σε κάποιο επόμενο ποστ για να τα συγκρίνουμε και να αναπτύξουμε ένα διάλογο.
Μιλώντας στατιστικά, μπορώ να πω ότι η μέθοδος που χρησιμοποιώ, που διαφερει σε καποια μονο σημεια με του Μαρακίου, έχει 99% για να μην πω 100% ευστοχία, ειδικά σε αισθηματικής φυσης θεματα.

Θα χαρώ να συζητήσουμε γι'αυτό! :)

BrokenRainbow
24-06-2006, 09:40 PM
Καλησπέρα, maraki_1975.

Να σε συγχαρώ καταρχήν και να σ'ευχαριστήσω, που μοιράζεσαι τη γνώση σου μαζί μας.
Είμαι καινούριο μέλος και, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά, για τις χαζές, ίσως, ερωτήσεις μου.
Βρίσκω πολύ κατανοητό το 1ο στάδιο (δεν έχω προχωρήσει παρακάτω), απλά, θα ήθελα μία διευκρίνηση στο εξής:

Γράφεις:
>>αυτό το κάνω τρείς φορές ...χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα χαρτιά που έχουν φύγει ήδη έξω ...αφού έχω στρώσει την πρώτη φορά ...ερμηνεύω τα μαζεύω , τα ανακατεύω πάλι και ξανακάνω την ίδια διαδικασία(χωρίς να ξανακόβω) μπορεί να φύγουν και κάποια άλλα χαρτιά μέχρι την τρίτη φορά ...
γίνεται τρείς φορες για να ξεκαθαρίσει καλύτερα αυτο που έχει ήδη πέσει κάτω σαν ερμηνεία απο την πρώτη φορά ....<<

Τι κατάλαβα εγώ (αν έχω κάνει λάθος, σε παρακαλώ διόρθωσέ με):
Ωραία, έχω ανοίξει τα χαρτιά σε σειρές των τεσσάρων τη φορά, αρχίζοντας κάθε σειρά με χαρτί του "χρώματός μου", αποκλείοντας να ξεκινήσω με Α,9,10,Κ κλπ.
Αφού ερμηνεύσω τις σειρές μου, μαζεύω μόνο τα χαρτιά που αποτελούν τις σειρές μου (όχι αυτά που έχω πετάξει), όσα είναι, τ'ανακατεύω, δεν τα ξανακόβω και, παίρνω πάλι το πρώτο που είναι στο "χρώμα μου" από τα εμπρός (μπορεί στο μεταξύ να πετάξω χαρτιά μέχρι να βρω χρώμα) κλπ.
Ξαναφτιάχνω σειρές όπως την 1η φορά. Τις ερμηνεύω.
Μετά, μαζεύω τα χαρτιά που αποτελούσαν τις σειρές μου, της 2ης φοράς (ενώ, αυτά που "πέταξα" από τη 2η φορά τ'αφήνω έξω) και συνεχίζω.

Αγγελικη
24-06-2006, 09:48 PM
Τωρα, παει περασε...
Θα πρεπει να εχεις τα χαρτια κολλημενα στο τραπεζι (μην τυχον τους αλλαξεις θεση!!!) μεχρι να σου απαντησει το Μαρακι.
Σε περιπτωση που ζητας αμεση απαντηση βεβαια.
Εαν το κανεις για εκμαθηση, παω πασο και συγνωμη...

BrokenRainbow
25-06-2006, 12:34 AM
Καλησπέρα, Αγγελική.

Κατ' ακρίβειαν... επειδή έχει χαλάσει ο εκτυπωτής μου, κάθομαι και γράφω!!! τα στάδια και τις ερμηνείες (κι αφού τα είχα γράψει όλα, προχωρώντας οι σελίδες... είδα ότι κάποιο άλλο μέλος, τα έχει συγκεντρώσει σε ένα post!!!):weird:
Eίμαι γκαντέμω, παιδί μου! Τι περιμένεις?...

Σ'αυτή τη φάση, προσπαθώ να τα μάθω, διότι έχω και μία φίλη που ενδιαφέρεται και θα έρθει την Τρίτη να τα δει!

Ξαναδιαβάζοντας, πιστεύω ότι, σωστά κατάλαβα (βγαίνει νόημα, δηλαδή).
Τα άλλα στάδια, ευτυχώς τα κατάλαβα...
Εκεί που θα τα κάνω μπάχαλο, θα είναι όταν θα τα στρώσω, ωραία και καλά... και θα πρέπει να τα ερμηνεύσω!
(Όχι! Δεν έχω... "κληρονομικό χάρισμα", οπότε ... θα γελάσει κάθε πικραμένος!)

Dell Piero
25-06-2006, 01:11 AM
Πάρε ύφος μπλαζέ. Απέφυγε να την κοιτάς στα μάτια για να νομίσει ότι σκέφτεσαι. Ελαφρά η κεφαλή ανυψωμένη προς τα ουράνια. Είναι η στιγμή που οι δυο ψυχές Ντάμα και Ρήγας γίνονται ένα σώμα. Κούνα διαρκώς ελαφρά το κεφάλι και κάνε μικρούς αναστεναγμούς έκπληξης. Εμείς θα ξέρουμε ότι "ώχου μα καλά δεν ντρέπομαι τι κάνω τώωωωωρα" αλλά η φίλη θα νομίσει ότι είδες την επιτυχία και τελικά θα επιστρέψει ο Μήτσος που είχε πάει να αγοράσει τσιγάρα πριν 5 χρόνια :nuts: :nuts: :nuts:

Αγγελικη
25-06-2006, 02:02 AM
Θα εισαι υπευθυνος για τυχον καταστροφη του υπολογιστη μου, καθοτι εχει πλυμμηρισει απο υγρα που προελθησαν αυθορμητως απο την στοματικη μου κοιλοτητα...

kareta
25-06-2006, 12:46 PM
Καλημέρα.Τώρα που το Μαράκι μας έχει πει τα περισσότερα θα κάνω μια προσπάθεια να παρουσιάσω συγκεντρωμένα όσα μας είπε το κορίτσι για να ανατρέχουμε πιο εύκολα σε αυτά για πληροφορίες...

Μέθοδος χαρτομαντείας
Maraki 1975

Σημείωση 1 : όταν ξεκινώ να ρίξω τα χαρτιά έχω καθορίσει ποιο χαρτι αντιπροσωπεύιε εμένα και ποιό αυτον που με ενδιαφέρει ...εκτός αν δεν έχω κάποιον υπόψιν μου και απλά θέλω να δω αν θα κάνω κάποια σχέση , αν θα γνωρίσω κάποιον ...φυσικά και σε αυτη την περίπτωση το δικό μου χαρτι το έχω καθορίσει αλλά ο άλλος (που δεν υπάρχει αυτη τη στιγμή στη ζωή μου) περιμένω να φανεί μόνος του δεν βάζω εγω φιγούρα!!!

Τρόπος ριξίματος

1&#186; ΣΤΑΔΙΟ
ανακατεύει την τράπουλα αυτός που ενδιαφέρεται να δεί τα μέλλοντα ...αν ρίχνεται του εαυτού σας εσείς αν ρίχνετε για κάποιον άλλον ο άλλος ...
η φίλη μου έλεγε οτι καλό ειναι να τα φέρει μια βόλτα γυρω απο τον εαυτό του απο αριστερά προς τα δεξιά δηλαδή τα περνά πίσω απο την πλατη του και τα ξαναφέρνει μπροστά 3 φορές ...έτσι "έλεγε" η τράπουλα παίρνει την αύρα του ...ατόμου ...
αν πιστεύετε σε αυτα μπορείτε να το κάνετε (εγω το κάνω, έστω και τελετουργικά -διαδικαστικά )
καταρχήν θεωρούμε τον εαυτό μας μια απο τις φιγούρες, αναλογα με τα χρώματα και την ψυχοσύνθεσή μας ...κυρίως όμως τα χρώματα

άφού έχουμε ανακατέψει παίρνουμε τα χαρτιά τα ακουμπάμε στο τραπέζι και κόβουμε την τράπουλα στα δύο και ξαναμαζεύουμε τα χαρτιά ώστε να ειναι όχι όπως ήταν στην αρχή αλλά το τελευταίο χαρτί (με το μάζεμα) θα βρίσκετε περίπου στη μέση ...καταλάβατε πιστεύω τι εννοώ!

λοιπόν αφού η τράπουλα ξανάγινε ενα γυρνάμε όλο το σωρό ανάποδα ώστε να βλέπουμε τις φιγούρες (και όχι το πίσω μέρος της τράπουλας όπως βλέπαμε μεχρι τώρα που τα ανακατεύαμε)
ξεκινάμε ....
υπάρχουν 3 στάδια για να ολοκληρωθεί το ρίξιμο

όπως έχουμε την τράπουλα μπροστά μας βλέπουμε το πρώτο χαρτί ας πούμε οτι ειναι το 2 κούπα αν εμείς έχουμε πει οτι είμαστε μια ντάμα κούπα αυτο το χαρτί το χρειαζόμαστε τι εννοώ με αυτο ...παίρνω το πρ΄ψτο χαρτί και το βάζω κάτω δίπλα του (δεξιά του ) βαζω το δευτερο χαρτί (το αμέσως επόμενο απο αυτό που πήρα) και μετά προσέξτε παίρνω το πρώτο απο κάτω το βάζω δεξια και αυτο του δεύτερου χαρτιού και πάλι παίρνω απο κάτω και το βάζω και αυτο δεξιά απο το άλλο..
δηλαδή έχω μια σειρά μπροστά μου με 4 χαρτιά τα δύο ήταν απο πάνω και τα άλλα δυο απο κάτω...
λοιπον συνεχίζω κοιτώ το επόμενο απο πάνω χαρτί αυτο που φαίνεται αν δεν ειναι κάποιο απο τα κούπα που με αντιπροσωπεύουν τότε το πετάω μέχρι να βρώ κούπα ...για να ξανακάνω όλη τη διαδικασία που έκανα και πριν
να σας πω ποιά ειναι τα κούπα που χρειάζομαι για να ξεκινήσω τη καινούρια σειρά...
2, 3,4,5,6,7,8,ντάμα , βαλές, αυτα ειναι τα χαρτιά που αν τα δω ξεκινώ μια καινούρια σειρά ...τα υπόλοιπα τα πετάω (τα αφήνω στην ακρη ξέχωρα)
αν λοιπόν εγω είμαι μια σπαθάτη γυναίκα κρατώ τα αντίστοιχα σε σπαθί ...
κ.λ.π. καταλάβατε ελπίζω !!!
έχω λοιπον μπροστά μου κάποιες σειρές δεν μας ενδιαφέρει πόσες θα βγούν αρκεί να ξεκινούν όλες σωστά με τα δικά μας χαρτιά ...μπορεί φανταστείτε να ειναι και 3 μόνο αφου ειναι δυνατόν αυτά τα δικά μας χαρτιά να ήταν κάποια απο αυτά που τα πήραμε απο τα κάτω ή ήταν τα δεύτερα ...που τραβήξαμε...

δηλαδή μπορεί να εχω την εξής σειρά :
2 κούπα -3κούπα- άσσος μπαστούνι-δεκα καρό
6 κούπα- βαλές μπαστούνι- τρία καρό- 7 κούπα
νταμα κούπα - ρήγας μπαστούνι-ασσος καρό -δέκα κούπα
κ.λ.π.

αυτό το κάνω τρείς φορές ...χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα χαρτιά που έχουν φύγει ήδη έξω ...αφού έχω στρώσει την πρώτη φορά ...ερμηνεύω τα μαζεύω , τα ανακατεύω πάλι και ξανακάνω την ίδια διαδικασία(χωρίς να ξανακόβω) μπορεί να φύγουν και κάποια άλλα χαρτιά μέχρι την τρίτη φορά ...
γίνεται τρείς φορες για να ξεκαθαρίσει καλύτερα αυτο που έχει ήδη πέσει κάτω σαν ερμηνεία απο την πρώτη φορά ....

αυτο ειναι το πρώτο στάδιο του ριξίματος και έχει να κάνει με κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως το παρόν ή το άμεσο μέλλον

έχουμε και λέμε λοιπόν ας πούμε οτι έγω είμαι μια ντάμα κούπα ...ειναι μια σχετικά ρομαντική γυναίκα , με καστανόξανθα χρώματα και ανοιχτόχρωμα μάτια ...είμαι λοιπόν μια ντάμα κούπα ...
όταν λοιπόν θα ρίξω τα χαρτιά εξ αρχής ειναι κάποια χαρτιά της τράπουλας που μου ανήκουν ...
ποια ειναι αυτα και τι σημαίνει αυτο?

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΑΡΤΙΩΝ
2 κούπα ...ειναι το κρεβάτι μου
3 κούπα ειναι ο δρόμος μου
4 >> ειναι το σπίτι μου , ο δεσμός μου
5>> ειναι η καρδιά μου , ο πόθος μου αυτό που θέλει η καρδιά μου
6>> ειναι το ξεσήκωμα μου αυτο που είμαι έτοιμη να κάνω
7 >> ειναι το φτασμένο μου αυτο που μου έρχεται αυτο που φτάνει σύντομα σε μένα
8 >> ειναι τα λόγια μου οι κουβέντες μου
9 >> ειναι η έννοια μου αυτο που υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου και με απασχολεί (εγω βέβαια δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία στο εννιάρι σαν χαρτί)
Βαλές κουπα ειναι η ψυχή μου , ο εσωτερικός μου κόσμος αυτο που γουστάρει η ψυχή μου , το πραγματικό μου θέλω το πραγματικό μου νιώθω...

Σημείωση 2 : στην ουσία κάθε τετράδα σχηματίζεται με δυο χαρτιά που παίρνω απο την πάνω μερια και δύο που παίρνω απο την κάτω ...τα χαρτια απο την κάτω μεριά ειναι αυτά που ειναι χωρίς να τα πειράζω ...ενω αυτα που παιρνω απο την πάνω μεριά το πρώτο βασικά , πρέπει να ειναι το δικό μου π.χ μπαστούνι για να ξεκινήσει η τετράδα αλλιώς συνεχίζω να πετάω τα άσχετα με μένα μέχρι να βρω κάποιο απο τα δικά μου προκειμένου να ξεκινήσω τετράδα ...σκοπός δεν ειναι να εχω μόνο δικά μου σκόπός ειναι να ξεκινώ με δικά μου και στην ουσία το 2ο , το 3ο και το 4ο στη σειρά που φτιάχνω ειναι τυχαία χαρτιά δεν επεμβαίνω σε αυτα μόνο στο πρώτο που πρέπει να μου ξεκινήσει την τετράδα μου ....

Σημείωση 3 : υπάρχει η περίπτωση να μας μείνουν στο χέρι λιγότερα απο 4 φύλλα και να ειναι φυσικά κούπα γιατί αν δεν είναι ούτως η άλλως δεν θα ξεκίναγε μια καινούρια τετράδα αλλά αν πράγματι μου έχουν μείνει π.χ. 4κούπα, 3 καρό, 2 καρό κάνω οτι έκανα και στην αρχή απλά κάτω δεν έχω τετράδα έχω τριάδα ή δυάδα ή ένα μόνο του χαρτί το οποίο και το βάζω κανονικά κάτω σαν να είχα κι αλλά να βάλω δίπλα του δηλαδή π.χ. έχω το 3 κούπα δεν μπορώ να το πετάξω (αν ειναι κούπα και με αντιπροσωπεύιε) αρα το αφήνω στην κάτω σειρά κι ας λείπουν τα άλλα τρία απο δίπλα του ...

αυτο ειναι το 1ο στάδιο

1ο χαρτί

Q κούπα 2ο χαρτί

A καρό
1ο από κάτω

A κούπα 2ο από κάτω

K καρό

2 κούπα
5 καρό
5 κούπα
10 μπαστούνι

3κούπα

3 καρό
J σπαθί
4 κούπα

6 κούπα

8 κούπα
4 καρό
9 μπαστούνι

2&#186; ΣΤΑΔΙΟ
αφού έχω μαζέψει τα χαρτιά απο το 1ο στάδιο ...ξεχωρίζω την ντάμα που αντιπροσωπεύει εμένα...ας πούμε οτι εγω είμαι μια ντάμα σπαθί ...
ωραία λοιπόν ξεχωρίζω την ντάμα σπαθί και την βάζω κάτω ....
τα άλλα χαρτιά τα ανακατεύω και κόβω ή αντίστοιχα αν τα ρίχνω σε κάποιον αλλον ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος και κόβει ...το κόψιμο γίνεται σε τρεις σωρούς ...δηλαδή έχω μπροστά μου τρεις σωρούς με φύλλα κλέιστά εννοείται δεν τα βλέπω ειναι απο την ανάποδη η τράπουλα ...όπως γίνεται πάντα όταν κόβω τα χαρτιά !
τώρα ενώνω πάλι τα χαρτιά με τον εξής τρόπο παίρνω πρώτα τον μεσαίο σωρό μετά αυτόν που άφησα τελευταίο και μετά αυτόν που δημιουργήθηκε με την πρώτη ...ελπίζω να έχετε καταλάβει τι γίνετε μέχρι στιγμή γιατί τώρα αρχίζυον τα δυσκολα
αφού εχω την ντάμα μου (εμένα) κάτω ανοιχτή εννοείται αρχίζω να στρώνω τα χαρτιά ...
την τράπουλα την έχω μαζέψει (και τους τρεις σωρούς εννοώ) και την έχω γυρισμένη ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά εντάξει?
λοιπόν παίρνω το πρώτο χαρτί απο πάνω και το βάζω πάνω απο το κεφάλι της ντάμας ...το 2ο κάτω απο την ντάμα το 3ο αριστερά απο την ντάμα και το 4ο δεξιά απο την ντάμα ...αποτέλεσμα έχω μπροστά μου έναν σταυρό ...εντάξει μεχρι εδώ?
μετα βάζω το επόμενο χαρτί κάτω αριστερά , το επόμενο πάνω δεξιά , το επόμενο πάνω αριστερά και το άλλο κάτω δεξιά συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο ώστε να έχω τελικά 9 φύλλα στην πάνω σειρά , 9 φύλλα στην κάτω σειρά και 9 φύλλα στη μεσαία σειρά ...
τα υπολοιπα τα κρατάω στα χέρια μου κλειστά και θα σας πω τι τα κάνουμε ...

λοιπόν αυτο ειναι το στάδιο 2 όπως θα ειναι στρωμένα τα χαρτιά κάτω ...
τα απλώνουμε ανοιχτά όλα δεν τα ανοίγουμε μετά ...

λοιπόν αφού έχουμε στρώσει τα χαρτιά κάτω κάποια μας έχουν μείνει στο χέρι ...ξεκινώ λοιπόν και βάζω τρία (κλειστά) πάνω στο κεντρικό χαρτί την ντάμα δηλαδή, αν καταλάβατε καλά λοιπόν καπακώνω την ντάμα με τρία χαρτιά , το ίδιο λοιπόν κάνω και με τα άλλα χαρτιά που με ενδιαφέρει να μάθω τι παραπάνω σημαίνουν ...για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ ας πούμε οτι πάνω στο κεφάλι της ντάμας κατα το στρώσιμο έπεσε το 10 μπαστούνι το οποίο σημαινει στεναχώρια αν θέλω λοιπόν να μάθω περισσότερα , απο που έρχεται αυτη η στεναχώρια βάζοντας πάνω εκεί τρία κλειστά χαρτιά μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες για τη στεναχώρια (ούτως ή άλλως παίρνω πληροφορίες απο τα δίπλα χαρτιά αλλά αυτα τα τρία βοηθάνε να γίνει πιο ξεκάθαρο) ...
συνήθως καπακώνουμε όλο το σταυρό γιατί αυτα τα χαρτιά του σταυρού ειναι ιδιαιτερης αξίας ...φυσικά καπακώνουμε και τα φύλλα που αντιπροσωπεύουν εμάς αν υπάρχουν κάτω στρωμμένα γιατί μπορεί πολλά να ειναι στα κρυμμένα που μας περίσσεψαν ...
δηλαδή συνοψίζω !!!
καπακώνω τα φύλλα του σταυρού και όσα φύλλα ειναι στρωμένα κάτω και με αντιπροσωπεύουν ...
όταν λέω τα φύλλα του σταυρού εννοώ το πάνω,κάτω, δεξιά, αριστερά απο την ντάμα και όταν λέω αυτα που με αντιπροσωπεύουν εννοώ π.χ. 2 κούπα ειναι το κρεβάτι μου ...φυσικά και θα το καπακώσω με τριά κλειστά φυλλα γιατί με ενδιαφέρει να δω επιπλέον πληροφορίες για το κρεβατι μου!!!
στο τέλος θα μου μείνει ενα χαρτί μόνο του αυτο το ρίχνω κι αυτό πάνω στην ντάμα μαζί με τα άλλα τρία ...
λοιπόν να σας πώ λιγάκι τη σπουδαιότητα του σταυρού και των δίπλα χαρτιών ...
το χαρτί που ειναι πάνω απο το κεφάλι της ντάμας ειναι αυτο που πρεσβεύει η ντάμα ..αυτο που έχει κορόνα στο κεφάλι της ...π.χ αν πάνω απο την ντάμα πέσει ενας Ρήγας σημαίνει οτι αυτη η γυναίκα έχει κορόνα στο κεφάλι της αυτον τον άντρα ...αν π.χ πάνω απο την ντάμα ειναι το 10 μπαστούνι σημαίνει οτι αυτη η γυναίκα αυτη την περίοδο έχει μια μεγάλη στεναχώρια που την απασχολεί...
αυτο που ειναι κάτω απο την ντάμα ειναι αυτο που ποδοπατά αν λοιπόν κάτω απο την ντάμα ειναι ενας ρήγας τότε αυτη η γυναίκα τον έχει ποδοπατήσει τον άντρα αυτον δεν της λέει και πολλά , τον έχει του χεριού της ...
ή αν έχει απο κάτω ενα 10 μπαστούνι σημαίνει οτι πέρασε μια στεναχώρια η οποία ευτυχώς δεν ήταν και πολλή δυνατή για αυτο και την έχει ποδοπατήσει (την στεναχώρια)
αυτο που ειναι μπροστά στην ντάμα ...ειναι αυτο που την νοιάζει πολυ , το κοιτάει και φυσικά ειναι κάτι που πρόκειται σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα να την απασχολήσει ....π.χ αν μπροστά στην ντάμα πέσει ενας Ρήγας αυτο σημαίνει οτι θα έρθει τετ α τετ με αυτον τον άντρα ...αν πέσει ενα 10 μπαστούνι σημαίνει οτι πολυ σύντομα ίσως και αυτη τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ενα κλίμα στεναχώριας ...το άτομο αυτο περνά μια στεναχώρια ή θα έρθει μια στεναχώρια πολύ έντονη και πολυ σύντομα...
πίσω απο την ντάμα ειναι όλα αυτα τα γεγονότα και τα συναισθήματα που μόλις έχουν περάσει απο τη ζωή της ...και όσα πράγματα απλά την αφήνουν αδιάφορη και για αυτο τα πετάει πίσω της , τους γυρνά την πλάτη!!!
καταλάβατε?

3&#186; ΣΤΑΔΙΟ
μαζεύουμε όλα τα χαρτιά που ειχαμε στρώσει κάτω και έχουμε λοιπόν στα χέρια μας τώρα 52 φύλλα της τράπουλας ...(μαζέψαμε λοιπόν και την ντάμα απο κάτω) ...
ανακατεύουμε τα χαρτιά και κόβουμε έτσι ώστε να έχουμε τρεις αράδες (σωρούς) χαρτιά κάτω ...μαζεύω όπως και την πρώτη φορα ΄που έκοψα, πρώτα την μεσαία αράδα , μετά την τελευταία αράδα και μετά την πρώτη και κάνουμε το εξής...
έχω λοιπόν μπροστα μου την τράπουλα ολόκληρη και απο την ανάποδη πλευρά(δηλαδή δεν βλέπω τις φιγούρες, βλέπω το πίσω μέρος της τράπουλας) αρχίζω να τραβάω χαρτιά απο την κάτω μεριά και ...
αν βρώ αυτο που με ενδιαφέρει (θα σας πω ποια ειναι αυτα ) το βάζω κάτω ανοιχτό και το καπακώνω με τρία χαρτιά απο πάνω κλειστά ...

αυτο που κάνω με όλα τα χαρτιά τα βάζω σε ενα σωρό στην ουσία ...αυτός ο σωρος έχει και ανοιχτά και κλειστα χαρτιά ...και μετά τον ανοίγω τον σωρό για να κάνω ένα στρώσιμο σε τετράδες όπως έκανα και στο σταδιο 1 ...
ο τρόπος που ανοίγω τα χαρτιά ειναι ο εξής όπως έχω τοποθετήσει τα τρια χαρτιά πάνω στο ένα ανοικτό τα γυρίζω τούμπα και κάνω μια τετράδα θέλω όμως να παρατηρήσετε κάτι τη στιγμή που ανοιγετε τα τρία χαρτιά γιατι πολλοί μπερδεύονται και δεν τα ανοίγουν σωστά...το επάνω (όταν ήταν κλειστά το επάνω) χαρτί όταν τα ανοίγω πρέπει να ειναι ακριβώς δίπλα στο πρώτο (το ήδη ανοικτό) ελπίζω να μην σας μπερδεψα ....χειρότερα!!!

σε αυτο το στάδιο τα χαρτιά που κρατάμε μέσα (τα υπόλοιπα αν εμφανιστούν όταν τραβάω απο κάτω χαρτί τα πεταω έξω ) ειναι όλα τα δικά μου ξέρετε ποιά εννοώ (2,3,4,5,6,7,8,Q,J,) αλλά αυτη τη φορά κρατάω μέσα και τον Α κούπα (που συμβολίζει την αγάπη) και τον Α καρό (που συμβολίζει την είδηση) και κρατάω μέσα το άτομο που με ενδιαφέρει και τον Ρήγα και τον αντίστοιχο Βαλέ ...
δηλαδή κάποια απο αυτα τα χαρτιά που προανέφερα τα καπακώνω με τρία απο την πάνω μεριά της τράπουλας ... αν το κάτω χαρτί δεν ειναι κάποιο απο αυτα το πετάω έξω ...και συνεχίζω μεχρι να βρώ αυτα που πρέπει να κρατήσω...
αυτο ειναι το ξεκαθάρισμα και το κάνω τρεις φορές ...

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΦΙΓΟΥΡΕΣ
χρειάζεται προσοχή για να κατανοήσετε τις φιγούρες γιατί απο αυτο ακριβώς το σημείο θα καταλαβαίνετε με ποιον έχετε να κάνετε μέσα στα χαρτιά σας ...
οι φιγούρες εχουν διπλή ερμηνεία την οποία και πρέπει να μην αμελούμε γιατί μας δείχνει τα άτομα με τα οποία έχουμε να κάνουμε .
1) Ντάμα κούπα !
καταρχήν η κυρία κούπα ειναι μια καστανόξανθη γυναίκα
όμως αν θέλουμε να ψυχολογήσουμε λίγο την ντάμα κουπα τότε έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα ευαίσθητη , ρομαντική , πιστή ,τυπική και μια γυναίκα που αγαπά ...μια γυναίκα που της αρέσει η οικογένεια ...
αυτά ειναι τα επιπρόσθετα στοιχεία που έχουμε για την ντάμα κούπα και ο λόγος που πρέπει να τα προσέξουμε αυτα ειναι γιατί δεν ειναι απαραίτητο να συμβολίζει μια καστανόξανθη γυναίκα ...αν ειναι όμως μια γυναίκα μελαχροινή αλλά με αυτα τα χαρακτηριστικά που σας ανέφερα΄τότε την βλέπουμε στα χαρτιά σαν ντάμα κούπα και όχι μπαστούνι ....

2) ντάμα καρό !ειναι μια γυναίκα ξανθιά ή με ανοιχτόχρωμό δερμα και μάτια συνήθως ειναι συνδυασμός ...αν όμως έχω μια γυναίκα σχετικά σκούρα μαλλιά αλλά ανοιχτόχρωμα μάτια και δέρμα τότε θα την βάλω στην κούπα όχι στην καρό ...αυτα σας τα γράφω όχι για να σας μπερδέψω αλλά για να καταλάβετε λίγο πώς κάνω την επιλογή των χρωμάτων..
τώρα ...η ντάμα καρό ειναι μια γυναίκα που στα χαρτιά συνήθως συμβολίζει την γκόμενα !!! προσέξτε ειναι ακριβώς αυτο που διαβάζετε ...ειναι η γυναίκα που μπορεί να έχει μια παράνομη σχέση με το ταίρι μας ή η γυναίκα που πολύ θα θελε να μας τον κλέψει ...
σαν χαρακτήρας ειναι υλίστρια ...λουσού ...και πατά συνήθως επι πτωμάτων με τον τρόπο ξερετε τον πονηρό ...τον μαλαγανιάρικο ...

3) ντάμα σπαθί !εδω έχουμε να κάνουμε με την καστανή γυναίκα προς το σκούρο ...
ως προς την ψυχοσύνθεση και τα χαρακτηριστικά μιλάμε για μια γυναίκα η οποία ειναι ντόμπρα , εργατική , την ενδιαφέρει το χρήμα όχι όμως για το χρήμα αλλά για την επένδυση ειναι δημιουργικός άνθρωπος και ειλικρινής , και καλή φίλη ...

4) ντάμα μπαστούνι !γυναίκα μελαχρινή ...με όλη τη σημασία της έννοιας μελαχρινη ..λοιπον αυτη η φιγούρα μπορεί να ειναι μια γυναίκα που ειναι χήρα, μπορεί να ειναι μια γυναίκα που ειναι μάγισσα , μπορεί απλά να ειναι μια σκληρή πολυ σκληρή γυναίκα ...ενας χαρακτήρας απότομος που δύσκολα πιάνεται φίλη ...

λοιπόν ας μιλήσω τώρα για τους άντρες της τράπουλας ....
τους Ρηγάδες ....
λοιπόν ο διιαχωρισμός γίνεται όπως και στις γυναίκες ...
Ρήγας κουπα ...ειναι ενας άντρας καστανόξανθός ...
σαν χαρακτήρας ειναι ενας άντρας αγαπησιάρης , ενας άντρας ερωτικός, τρυφερός , ρομαντικός , καλόπιστος και ευαίσθητος ...

Ρήγας καρό ειναι ο ξανθός άντρας΄,
σαν χαρακτηριστικά έχει περίπου τον χαρακτήρα της γυναίκας δεν ειναι ο γκόμενος βέβαια (το τρίτο πρόσωπο) αλλα ειναι σχετικά ψυχρός , υλιστής , θα έλεγα και λίγο ψυχρός και πολλές φορές αντιπροσωπεύει ενα άτομο με κάμια διευθυντική θέση, ενας επιχειρηματίας, άτομο με κύρος δηλαδή!!!

Ρήγας σπαθί ειναι ο καστανός άντρας
ο άντρας αυτός ειναι συνήθως ο εργάτης , ή ο άντρας ο εργατικός γενικά ...όχι όμως με υψηλή θέση στον επαγγελματικό τομέα αλλά πολυ δουλευταράς , άξιος , ντόμπρος ειλικρινής ...

Ρήγας μπαστούνι ειναι ο άντρας ο μελαχρινός , πολλές φορές η φιγούρα αυτη αντιπροσωπεύει τον σκληρό άντρα, τον καζανόβα τον άντρα τον χαρτοπαίκλτη, τον μπεκρή ...σαν χαρακτήρας δηλαδή δεν ειναι και ο καλύτερος επίσης ειναι γνωστός σαν τον ψεύτη της τράπουλας ..ειναι πολυ εγωιστής και ισχυρογνώμον ....

αφού αναφερθηκα στις ντάμες και στους Ρηγάδες να σας πω τώρα τι συμβολίζουν οι Βαλέδες ...
λοιπόν ακούστε ο Βαλές αντιπροσωπεύει αυτο που κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας έχει να κάνει με την ουσία μας ...
την ψυχοσύνθεσή μας και αυτο που πραγματικά θέλουμε, αυτο που πραγματικά νιώθουμε αυτο που πραγματικά έχουμε μέσα μας ...
για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ θα σας δώσω ενα παράδειγμα ...
στο στρώσιμο λοιπόν βλέπουμε εναν Ρήγα να κοιτά τα λόγια μας (8) ενω ο Βαλές πισωπλατεί τα λόγια μας (8) "δεν εννοώ απαραίτητα ταυτόχρονα οτι γίνεται αυτο"
αρχικά να εξηγήσω τι σημαίνει πισωπλατεί ...δεν κοιτά τα λόγια μας (οι φιγούρες κοιτούν προς μια μεριά) όταν λοιπόν έχει πίσω του τα λόγια μας ....

λοιπόν ακούστε τώρα ο Ρήγας σαν φιγούρα δείχνει την υπόσταση του ατόμου με το οποίο ερχόμαστε εμείς σε επαφή άμεση ...αυτο που βλέπουμε δηλαδή αυτο που εκλαμβάνουμε με τα ματάκια μας ...
βλέπουμε λοιπόν εναν άντρα (π.χ. αυτόν που μας ενδιαφέρει ) να κοιτά τα λόγια μας, αυτο σημαίνει οτι αυτός ο άνθρωπος δίνει μεγάλη σημασία στις κουβέντες μας, κρέμεται απο το στόμα μας και θεωρεί πολυ σωστο τον τρόπο που μιλάμε, τις απόψεις μας ...
όμως δεν ειναι έτσι !!! αυτο που μόλις σας προανέφερα μας το δείχνει ο Ρήγας ...τι πραγματικά όμως συμβαίνει μας το δείχνει ο Βαλές ...ο κύριος λοιπόν αφού πισωπλατεί τα λόγια μας σημαίνει οτι στην ουσία αυτα που λέμε στοίχημα ειναι αν τα ακούει κιόλας ...μας δείχνει λοιπόν οτι μας προσέχει αλλά η πραγματικότητα ειναι οτι τα λόγια μας τα έχει γραμμένα (απο την μία μπαίνουν απο την άλλη βγαίνουν) ...

Αυτη ειναι η διαφορά του Βαλέ απο τον Ρηγα , ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε πώς πρέπει να ερμηνεύουμε τις κινήσεις του Ρήγα και απο την άλλη του Βαλέ !!!

αυτα για τους άντρες της παρέας !!!

Σημείωση 4 :όταν εγω είμαι Q σπαθί ενας Κ σπαθί ειναι συγγενικό μου πρόσωπο ειναι αίμα μου !!!και τα αντίστοιχα για τους υπόλοιπους !!!!

Σημείωση 5 :το πρώτο στάδιο έχει να κάνει με μας οπότε για να ειναι τα μπαστούνια δικά του θα πρέπει να μας πέσει μέσα στα χαρτιά ...αν δεν πέσει η φιγούρα του τότε τα μπαστούνια έχουν τις έννοιες που παρεμβάλλονται αφού τα χαρτιά που έχουμε μπροστα μας μιλάνε για δικά μας θέματα ...κατάλαβες ?
ενω στο τρίτο στάδιο που κρατάμε και τη φιγούρα του ατόμου που μας ενδιαφέρει μέσα τότε εξαρτάται απο το που θα πέσει το χαρτι για να είμαστε σίγουροι οτι ανήκουν σε αυτόν ή ειναι τα λεγόμενα άσχετα χαρτιά ...

Ασσος κούπα = ειναι το χαρτί που δηλώνει την αγάπη και τον δεσμό , ο οποίος στηρίζεται σε συναισθήματα αυτη η ερμηνεία ειναι όταν ειναι όρθια η κούπα γιατί αν ειναι ανάποδα τότε ναι μεν έχουμε να κάνουμε με αγάπη και μια σχέση , εναν δεσμό αλλά τα πράγματα ειναι κάπως ρευστα και ο δεσμός μας υπάρχει αλλά πάσχει , ειναι λιγάκι αρρωστημένος

Άσσος καρό = ειναι το χαρτι που συμβολίζει την είδηση, το νέο που μαθαίνουμε και την αναγγελία μιας είδησης

Άσσος σπαθί = ο άσσος σπαθί ειναι το χαρτί που μας μιλά για την υπέρτατη επιτυχία, επίσης το χαρτί αυτο συμβολίζει το στεφάνι (γάμου) π.χ για να καταλάβετε πως λειτουργεί ενας άσσος καρό δίπλα σε εναν άσσο σπαθί (όρθιο) δεν μπορεί να ειναι τίποτε άλλο απο μια πρόταση γάμου ....

Άσσος μπαστούνι = δυστυχώς ειναι το άσχημο χαρτί της τράπουλας όπως ειναι άλλωστε τα περισσότερα μπαστούνια ...το χαρτί αυτο λοιπόν μας δηλώνει κάτι άσχημο μια αποτυχία , έναν χωρισμο ...και εναν θάνατο για να συμβαίνουν όμως αυτα θα πρέπει να δούμε δίπλα σε τι ειναι για να καταλάβουμε το άσχημο σε ποιον τομέα της ζωης μας θα συμβεί !!!

τα 10άρια τώρα ειναι κάπως σαν τους άσσους έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία ...
10 κούπα συμβολίζει την χαρά κάτι που θα μας προκαλεσει ευχάριστο συναίσθημα
10 καρό συμβολίζει τα λεφτά , σαν λεφτά όχι σαν επένδυση π.χ σαν σπίτι ή οικόπεδο αλλά καθαρά με την έννοια του Ευρώ
10 σπαθί ειναι η προσδοκία μας για κάτι και συνήθως αυτο το κάτι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μας ...
10 μπαστούνι δυστυχώς ειναι άσχημο χαρί συμβολίζει την στεναχώρια, το πλήγωμα την κακή μας τύχη , την κακή είδηση ...π.χ. Άσσος καρό με 10 μπαστούνι σίγουρα θα μάθετε κάτι που δεν θα ειναι καθόλου ευχάριστο και θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ άσχημα

λοιπόν να σας αναφέρω κάποιες απο τις έννοιες των χαρτιών ....όταν αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τα δικά μας χαρτιά ...

τα καρό μας δηλώνουν τα οικονομικά ,
οι κούπες τα αισθηματικά ,
τα σπαθιά τα επαγγελματικά και
τα μπαστούνια τα εμπόδια όλα αυτα δεν μια γενική σημασία ...δηλαδή βλέποντας ενα δύο καρό αν αυτο δεν ειναι κρεβάτι τότε η ερμηνεία σχετικά με τα δίπλα χαρτιά παίρνει μια χροια οικονομική ...

το 2κουπα ειναι ενα χαρτί που μας δείχνει αμφιβολίες να υπάρχουν γύρω μας για το θέμα που μας απασχολει (φυσικά έχει σχέση με τα χαρτιά που πέφτουν δίπλα) ,
το 2 μπαστούνι ειναι το χαρτί που μας δείχνει οτι θα βρεθούμε σε εναν δυισμό σε ενα μεγάλο δίλλημα...

το 3μπαστούνι ειναι ύπαρξη τρίτου προσώπου ικανού να φέρει χωρισμο στη σχέση, το 3 καρό θα μπορούσε να ειναι πρωινή ώρα και
το 3 σπαθί απογευματινή...,
το 3 κούπα θα μπορούσε να μας δείχνει την ύπαρξη παιδιού

το 4 κούπα θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως συναισθηματική ανασφάλεια ,
το 4 καρό ως μια χαρούμενη πόρτα ...ή μια αγορά ακινήτου ,
το 4 σπαθι θα μπορουσε να μας δείχνει κατοχη περιουσίας(γης) ,
το 4 μπαστούνι , ειναι μια άσχημη πόρτα που θα μπορούσε να ειναι νοσοκομείο, πόρτα δικαστηρίου...φυλακή αλλά αυτές ειναι πολύ δύσκολες έννοιες και θα πρέπει να ειμαστε πολύ καλοί γνώστες των συνδιασμών των χαρτιών και γενικά των χαρτιών προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ερμηνείες...

το 5 κούπα ειναι μια ερωτική απογοήτευση ,
το 5 μπαστούνι ειναι ενας χωρισμός που ακόμα κρατά ελπίδες ...δεν ειναι ακόμα τελειωμένος χωρισμός...
θα μας βοηθούσε η εμφάνιση του 5 σπαθί για να εστιάσουμε σε κληρονομιά

το 6 μπαστούνι ειναι σκληρή δουλειά χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή δηλαδή μια εργασία η οποία μπορεί να ειναι πολυ σκληρή και να πληρωνόμαστε καλά ή το περιβάλλον στο οποιο δουλεύουμε να ειναι σχετικά άσχημο και να μην μας ικανοποιεί...
το 6 σπαθί δηλώνει την δουλειά μας ...σαν π.χ. εγω δουλεύω σε ενα γραφείο μάλιστα το 6 σπαθί μας δίνει πληροφορίες σχετικά με το τι γίνεται στην δουλειά μας αν θα υπάρχει προαγωγή απόλυση ....κ.λ.π. μια απο τις ερμηνείες του 6 σπαθί (όταν αυτο δεν ειναι δικό μας χαρτι , όταν δεν είμαστε δηλαδή ουτε εσύ ουτε ο συντροφός σου σπαθι) ειναι το χαρτι της εργασίας ...της δουλειάς ...
το 6 καρό έχει να κάνει με γραφικά θέματα δηλαδή αν είμαστε π΄.χ φοιτητές τα γραπτά μας ...φαίνονται με το 6 καρό , επίσης με το 6 καρό φαίνονται και τα συμβόλαια που μπορεί να υπογράφουμε ...καταλάβατε πιστεύω τι εννοώ γραφικά θέματα?

το 7 καρό μπορεί και αυτο σαν το 3 καρό να συμβολίζει κάποια πρωινή ώρα ...
κατα την οποία θα γίνει ενα γεγονός...
το 7 μπαστούνι ειναι ενα χαρτί που μας δηλώνει μια αντιδικία που υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα ή μέσα στο χώρο της δουλειάς μας ή μας δείχνει οτι νιώθουμε εμείς οτι έχουμε αδικηθεί απο κάποιον -ους ΄π.χ. αν εχω Q+7μπαστούνι +K μας δείχνει οτι ανάμεσα σε αυτη την κούπα και αυτον τον Ρήγα υπάρχει μια αντιδικία...αν όμως έχουμε τον Βαλέ να κοιτα ενα 7 μπαστούνι αυτο μας δείχνει αφου ο Βαλές συμβολίζει την ψυχή μας οτι αυτή η ψυχή είτε δικιά μας είτε αυτού στον οποίο ανήκει ο Βαλες νιώθει μια αντιδικία, νιώθει οτι έχει αδικηθεί...

το 8 κούπα μας δηλώνει την ερωτική εξομολόγηση ...
το 8 μπαστούνι το ώχ , την στεναχώρια, την αγανάκτηση ...
το 8 σπαθί που έχει και την σημασία του ρίσκου
8καρό σαν άσχετο χαρτι έχει και τη σημασία της επαγγελματικής κουβέντας και κάτι άσχετο συμβολίζει το ταξίδι το θαλασσινό ...ή πιο γενικά τη θάλασσα ...

το 9 καρό μας δείχνει νεύρα, όταν κάτι θα μας προκαλέσει νεύρα το 9καρό θα ειναι πάντα εκεί...
το 9 μπαστούνι ειναι ενα άσχημο χαρτί απο αυτά που χρειάζεσαι πολυ καλή γνώση των χαρτιών για να εισαι ικανός να του δώσεις ερμηνεία ...ειναι το χαρτί της υστερίας , δηλαδή τα νεύρα χωρίς όρια , και δυστυχώς ειναι ενα χαρτί που θα μπορούσε να μας φανερώσει και κάποια ψυχολογικά προβλήματα ...εσείς όμως δεν μπορείτε να κάνετε αυτη την ερμηνεία γιατί ειναι πολυ δύσκολη ούτε εγω την χρησιμοποιώ γιατί ειναι πολύ βαρύ χαρτί κρατήστε λοιπόν την ερμηνεια των έντονων νευρων , κάτι που μας φέρνει εκτός εαυτού...

Σημείωση 6 : η ανάποδη θέση των χαρτιών μας δηλώνει σχεδόν την ανάποδη σημασία ή ην προβληματική σημασία της όρθιας θέσης

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ

όταν λοιπόν ρίχνω τα χαρτια και βλέπω πολλά κοινά, πολλά απο τα ενδιαφερόμενα χαρτιά να πέφτουν μαζί π.χ. 5αρια μαζί (τα δικά σου και ενός άλλου, αυτού που είσαι μαζί) 2αρια , 4αρια ,7αρια και φυσικά ένας όρθιος Α κούπα να ειναι ανάμεσα σε σένα και τον κύριο ή ανάμεσα στα 2αρια σας ή ανάμεσα στα 5αρια σας ..τότε φυσικά και έχουμε να κάνουμε με μία πολύ δυνατή σχέση που έχει όλες τις προοπτικές να γίνει και γάμος .

Α
αν πέσει Α κούπα με Α μπαστούνι μπορεί να συμβολίζει μέχρι και χωρισμό σταμάτημα σχέσης , αν δεν υπάρχει σχέση συμβολίζει μια "κατάρα" κακοτυχία στα θέματα της αγάπης ...
αν πέσει Α κούπα με Α σπαθί σημαίνει οτι η σχέση, η αγάπη που έχουμε ειναι πολυ πετυχημένη και θα μπορούσαμε να πούμε οτι έχουμε μια ιδανική σχέση
αν πέσει Α κούπα με Α καρό τότε έχουμε πιθανότητα καινούριας σχέσης
αν πέσει Α καρό με Α μπαστούνι τότε έχουμε να κάνουμε με μια πολυ άσχημη είδηση την οποία θα πάρουμε
αν όμως προσέξτε πέσει ο Ακαρό μαζί με τον Ασπαθί τότε έχουμε μια πολυ ωραία πρόταση γάμου!!!
αν πέσει Α σπαθί με τον Α μπαστούνι τότε μια επιτυχία θα καταρρεύσει και φυσικά αυτο ειναι επικύνδυνο και για διάλυση στεφανιού...
ο Ακούπα σαν χαρτί δεν ειναι αρνητικό ακόμα κι αν πέσει αναποδα , απλά τι γίνεται συνήθως η ανάποδη θέση του μας δείχνει οτι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση ...δεν ειναι αυτη η σχεση η πολύ καλή ...τώρα το είδος των προβλημάτων φαίνεται απο τα διπλανά χαρτιά , πάντως σίγουρα θα μπορούσε να πέφτει ο Α ανάποδα απλά γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ σας και αυτο δεν αφήνει τη σχέση να γίνει Ακούπα όρθιος δηλαδή μια πολύ καλή σχέση ...
ενας Ασπαθί ανάποδα θα μπορούσε να σημαίνει καθυστέρηση σε μια επιτυχία (απάντηση) που περιμένουμε , εναν χαλασμένο γάμο (ανάποδο στεφάνι δηλαδή) ...κατάλαβες τώρα όσον αφορά τον Α μπαστούνι ειναι απο μόνο του αρκετα άσχημο και η ανάποδη θέση του δυστυχώς επιδεινώνει την κακή του έκβαση ....

2
τα δυάρια μαζί είπαμε σημαίνει ερωτικά συνεύρεση
όταν πέσει δίπλα στο 2 το 10 σπαθί σημαίνει περίοδος ναι ! ναι ! μην σας φαίνεται περίεργο σημαίνει περίοδο όταν έχω 2 και 10 σπαθί και 10 μπαστούνι πρόβλημα στην περίοδο ...
στους άντρες κάτι αντίστοιχο σημαίνει δυο πράγματα ή πρόβλημα με τα σεξουαλικά τους ή αλληγορικά περίοδος με την έννοια οτι δεν έχουν ερωτικά διάθεση σαν να χουν περίοδο...
2 δυάρια και στη μέση το 10 μπαστούνι σημαίνει εμπόδιο για ερωτική πράξη ...
το 2αρι μας μαζί με τον Α σπαθί σημαίνει εγγυμοσύνη ...

3
τα 3αρια αν πέσουν μαζί σημαίνει οτι οι δρόμοι μας συναντίούνται άρα έχω συνάντηση ...
αν ανάμεσα στα 3αρια πέσει το 10 μπαστούνι σημαίνει οτι θα υπάρχει εμπόδιο για να συναντηθούμε ή τσακωμός κατα τη συνάντηση ... η απόσταση μεταξύ μας να ξέρεις οτι φαίνεται έντονα όταν ανάμεσα στα 3αρια μας υπάρχει ο Α μπστούνι ή το 10 μπαστούνι
αν στο 3αρι απο μόνο του πέσει το 10 μπαστούνι και πιο έντονο αν πέσει ο Α μπαστούνι καλά θα κάνουμε να προσέχουμε για κάποιο ατύχημα ...

4
τα 4αρια αν πέσουν μαζί ειναι ενας απο τους συνδυασμούς που μας δηλώνει οτι έχουμε εναν καλό δεσμό αφού τα σπίτια μας ειναι μαζί ...
αν το 3 πέσει δίπλα στο 4 του δικού μας (΄΄η του άντρα που μας ενδιαφέρει) σημαίνει οτι θα πάμε σπίτι του...
και το αντίστοιχο αν το δικο του 3 ΄πέσει στο δικό μας 4αρι.
αν στο 4αρι μας πέσει 10 μπαστούνι ή χειρότερα Α μπαστούνι σημαίνει οτι κάτι άσχημο θα συμβεί μέσα στο σπίτι μας στην οικογένεια μας ...

5
τα 5αρια ειναι κι αυτα ένας πολύ καλός συνδυασμός ως ένδειξης καλής σχέσης όταν πέσουν μαζί αφου ειναι σαν να ναι οι καρδιές μας μαζί (του αλλου και η δικιά μας άρα θέλω να πέσει μαζί το 5αρι μου και το 5αρι του άλλου ) όμως προσέξτε αν ανάμεσα στις καρδιές πέσει ενα 10 μπαστούνι τότε έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα συναισθηματικής άποψης (ενα πράγμα μας τελείωσε , ενα πλήγωμα μόνιμο που κάποιος απο τους δύο κουβαλά, ή και οι δύο μαζί ) ...

6
τα 6αρια αν πεσουν μαζί σημαίνει οτι θα ξεσηκωθούμε να πάμε κάπου με τον άλλον π.χ. κανονίζω να πάω αυτη την Κυριακή βόλτα κάπου σχετικά μακριά απο τα συνηθισμένα αυτο σημαίνει ξεσηκώνομαι 6+6 αν όμως ανάμεσα στα εξάρια μπεί ενα 10μπαστούνι τότε μάλλον δεν θα γίνει αυτο που έιχατε κανονίσει , αυτη η βόλτα ή δεν θα σας βγει σε καλό ή θα ματαιωθεί για κάποιο λόγο...
αν ενα 6αρι ειναι δίπλα σε ενα δυάρι σημαίνει οτι αυτός του οποίου ειναι το εξάρι ξεσηκώνεται για το κρεβατι αυτού που ειναι το 2αρι με απλά λόγια γουστάρει τον άλλον ερωτικά ...
ενας Α καρό δίπλα σε ενα 6 σπαθί θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς , μια είδηση για νέα επαγγελματική θέση το 6 μπαστούνι όμως δεν της δίνει και μεγάλη έυνοια για να ειναι μια καλή δουλειά ...μάλλον ειναι μια δουλειά με όχι τόσο καλό μισθό!!!

7
όταν πέσουν 2 εφτάρια μαζί τότε σημαίνει συνάντηση ...
τα 7αρια , αν πέσουν μαζί ειναι μια σοβαρή ένδειξη σε ήδη υπάρχουσα σχέση οτι το μέλλον σας γράφεται μαζί ...ειναι καλό για τη σχέση , αν όμως για παράδειγμα έχω 7+10 μπαστούνι+7 δηλαδή το 10αρι στη μέση τότε η ερμηνεία ειναι ακριβώς το αντίθετο οτι το μέλλον ειναι χλωμότατο για σας τους δύο ...ειναι σαν να μην έχετε πολλά κοινά και δεν φτάνει η ζωη του ενός μαζί με του άλλου ...

8
αν πέσουν 2 οχτάρια μαζί σημαίνει συζήτηση !!!
τα 8αρια ειναι συζήτηση ...αναλόγως με τα φύλλα που ειναι δίπλα καταλαβαίνουμε αν η συζήτηση θα ειναι καλή ή όχι αλλά μπορούμε να καταλάβουμε και το θέμα της συζήτησης ...

J
λοιπόν κάτι πολύ σοβαρό επίσης για ΄δυο ατομα ειναι να πεσουν οι Βαλέδες τους μαζί γιατί αυτο σημαίνει οτι η μια ψυχή συνάντησε την άλλη ...καλοοοο!!!!

Q-K
οι φιγούρες όταν συναντηθούν σημαίνουν οτι θα πέσουμε πάνω στον άλλον δηλαδη θα έχουμε συνάντηση ...π.χ. Qμπαστούνι πέφτει μαζί με τον Kκαρό , θα συναντήσεις τον άντρα αυτο!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ξεκινάμε το παράδειγμα στο πρώτο στάδιο και έχω κάνει το πρώτο ρίξιμο μετα το ανακάτεμα ...θέλω να μου πείτε αν μπορείτε να το διαβάσετε για να συνεχίσω αλλιώς να το κάνω αλλιώς ...
ξέχασα να σας γράψω οτι εκείνα τα βελάκια δείχνουν που κοιτάνε οι φιγούρες !!!

αυτη ειναι η συνέχεια του πρώτου σταδίου , η δεύτερη φορά που στρώνουμε τα χαρτιά αυτά που είχαμε απο το πρώτο στρώσιμο...

και αυτη ειναι η τρίτη φορά ριξίματος , και εδω τελειώνει το πρώτο στάδιο ...

λοιπόν καταρχήν να σας πω πως λειτουργουμε προκειμένου να δουμε ποια ειναι τα άτομα που πέφτουν στα χαρτιά , βλέπουμε εναν Ρηγά μόνο τα άλλα ειναι βαλέδες που σημαίνει οτι απλά η ντάμα μας έχει την τύχη να την σκέπτονται και να ανησυχούν πολλοί για αυτην, αλλά βασικά το μόνο άτομο που βγαίνει με σωματική υπόσταση ειναι ο Ρήγας καρό άρα ξέρουμε οτι τα φύλλα που ειναι απο πάνω του (4καρό και 6καρό ειναι δικά του)
ερευνούμε λοιπόν μήπως αυτο το άτομο έχει κάποια ερωτική- συναισθηματική σχέση με την ντάμα μας ...δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο γιατί τα χαρτιά που συνδέονται μεταξύ τους δεν ειναι ευοίωνα για κάτι τέτοιο (δεν έχω κρεβάτια μαζί , ίσα ίσα έχω τον ρήγα να κοιτά με άσσο μπαστούνι το κρεβάτι της ...αυτό όμως μπορεί να σημαίνει οτι αυτο το άτομο ειναι κάποιος που κάποτε μπορεί να είχαν κάτι ερωτικό και τώρα έχει διακοπεί)
την ντάμα μας φαίνεται να την απασχολεί κάτι κουπάτο χωρίς όμως να μας έχει εμφανιστεί ο Ρήγας κούπα στα χαρτιά όμως η ψυχή της ντάμας μας κοιτά τον δρόμο και ακόμα ποιο σημαντικό την συναισθηματική κατάσταση (καρδιά 5κούπα ) ενός κουπάτου ατόμου...
λοιπόν όσον αφορα τον Ρηγα η ντάμα μας , ξεσηκώνεται με άσχημο ξεσήκωμα δηλαδή δεν θα της βγει σε καλό γιατι πέφτει πάνω στον ρήγα καρό(6καρό) ...τα θέματα που έχουν απομείνει πλέον να συζητήσουν τα δύο αυτα άτομα ειναι πολύ σωστά τα οικονομικά και μάλιστα πολύ πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με κάτι ακίνητο (4καρό) αυτη λοιπόν η γυναίκα έχει ξεσηκωθεί για να κάνει μια κίνηση οικονομική που έχει σχέση με αυτον τον άντρα η οποία΄όμως κίνηση δεν θα της βγεί σε καλό...σταματώ λοιπόν εδώ για να δω τη συνεχεια ....ξέρετε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σε κάθε ρίξιμο ...

δεν μπορούμε να μιλάμε για μία γυναίκα με οικονομικά προβλήματα γιατι για να συνεβαινε αυτο θα έπρεπε να έχουμε την ντάμα +10καρό που ειναι τα χρήματα+ Α μπαστούνι ή 10 μπαστούνι , όποτε θα το μεταφράζαμε έλλειψη χρημάτων οικονομικό πρόβλημα , εδω έχουμε μια κίνηση (6σπαθί-ξεσήκωμα ) το ξεσήκωμα λοιπόν μας δηλώνει οτι ετοιμάζεται (ξεσηκώνεται να κάνει κάτι δεν το έχει κάνει ακόμα) άρα δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα έχουμε να κάνουμε με μια κίνηση που όμως δεν θα ειναι ευνοική για αυτην

λοιπόν ακου τι γίνεται με αυτον τον Ρήγα στο δευτερο ρίξιμο πράγματι κάτι γίνεται για να συναντηθούν με τη ντάμα όμως δεν ειναι απο την νταμα γιατί ο ρήγας κοιτά τον δρόμο της άρα αυτός επιδιώκει να πέσει πάνω της και πράγματι θα γίνει η συνάντηση αλλα απο δική του κίνηση θα πέσει μπροστά της ...
τώρα ο βαλές δεν ειναι και τόσο φιλικό πρόσωπο αν και επιφανειακά έτσι δείχνει και ξέρεις γιατί ...το καταλαβαίνουμε απο το τρίτο ρίξιμο όπου οι δύο ψυχές ενώνονται και μάλιστα ο ένας κοιτα τον άλλον και αυτο δηλώνει πολυ μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο δηλαδή ακόμα και ερωτικο να μην ειναι το άτομο αυτο πρέπει να ειναι κάποιος που έχει φοβερό δέσιμο συναισθηματικό-εγκαφαλικό με την ντάμα μας ακόμα κι αν ειναι αδερφός της...πάντως αυτός ο βαλές προσπαθεί να την ενθαρρύνει (πισωπλατεί τα εμπόδια) και την στηρίζει ...τελικά δεν θα κάνει όντως τίποτα με αυτη την υπόθεση και ούτε ο καράτος θα την ταρακουνήσει ...και όπως λες δεν θα συνεχίσει την οικονομική σκέψη που έκανε και φυσικά αν την παρατήσει θα της βγει σε καλό...
είσαι πολύ καλή , μπράβο χαίρομαι !!!

kareta
25-06-2006, 12:59 PM
Παιδιά δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι....συγνώμη που σας έπιασα το χώρο!Στο τέλος είχα παραθέσει το δεύτερο παράδειγμα που μας έστειλε το Μαράκι.

ariadne
26-06-2006, 03:31 PM
Αν και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με το θέμα βρήκα την προσπάθεια σου εκπληκτικά κατατοπιστική...Μπράβο για την υπομονή σου και για την διάθεση σου να μοιραστείς κάτι μαζί μας...Εκείνο βέβαια που με μπερδεύει είναι η ερμηνεία αλλά πιστεύω ότι με λίγη προπόνηση κάτι θα γίνει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι- διόρθωσε με εαν κάνω λάθος -ότι η τράπουλα μας δείχνει τα γεγονότα αλλά εμείς στην προσπάθεια μας να τα κατανοήσουμε τα παρερμηνεύουμε ή ακόμα χειρότερα αγνοούμε ασυνείδητα αυτά που μας λέει γιατί ίσως δεν είμαστε σε θέση να τα δεχτούμε...Έχω ωστόσο μια μικρή απορία στο στάδιο 1. Όταν ξεκινάμε με τα χαρτιά 2,,3,4,5,6,7,8.βαλές,ντάμα στο χρώμα το οποίο ανήκουμε βάζουμε κάτω όποιο συναντήσουμε πρώτο από αυτά ή υποχρεωτικά την ντάμα ας πουμε σπαθί?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Marina 7771
27-06-2006, 01:12 AM
Αν και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με το θέμα βρήκα την προσπάθεια σου εκπληκτικά κατατοπιστική...Μπράβο για την υπομονή σου και για την διάθεση σου να μοιραστείς κάτι μαζί μας...Εκείνο βέβαια που με μπερδεύει είναι η ερμηνεία αλλά πιστεύω ότι με λίγη προπόνηση κάτι θα γίνει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι- διόρθωσε με εαν κάνω λάθος -ότι η τράπουλα μας δείχνει τα γεγονότα αλλά εμείς στην προσπάθεια μας να τα κατανοήσουμε τα παρερμηνεύουμε ή ακόμα χειρότερα αγνοούμε ασυνείδητα αυτά που μας λέει γιατί ίσως δεν είμαστε σε θέση να τα δεχτούμε...Έχω ωστόσο μια μικρή απορία στο στάδιο 1. Όταν ξεκινάμε με τα χαρτιά 2,,3,4,5,6,7,8.βαλές,ντάμα στο χρώμα το οποίο ανήκουμε βάζουμε κάτω όποιο συναντήσουμε πρώτο από αυτά ή υποχρεωτικά την ντάμα ας πουμε σπαθί?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Επειδή η Μαρία κάνει μάλλον ένα διαλειμματάκι παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ. Βάζουμε κάτω όποιο συναντήσουμε πρώτο από το χρώμα που έχουμε ορίσει ως δικό μας.
Ελπίζω να μην πειράζει την Μαρία που μπήκα στα χωράφια της.
Φιλικά

maraki_1975
27-06-2006, 12:41 PM
Καλησπέρα, maraki_1975.

Να σε συγχαρώ καταρχήν και να σ'ευχαριστήσω, που μοιράζεσαι τη γνώση σου μαζί μας.
Είμαι καινούριο μέλος και, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά, για τις χαζές, ίσως, ερωτήσεις μου.
Βρίσκω πολύ κατανοητό το 1ο στάδιο (δεν έχω προχωρήσει παρακάτω), απλά, θα ήθελα μία διευκρίνηση στο εξής:

Γράφεις:
>>αυτό το κάνω τρείς φορές ...χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα χαρτιά που έχουν φύγει ήδη έξω ...αφού έχω στρώσει την πρώτη φορά ...ερμηνεύω τα μαζεύω , τα ανακατεύω πάλι και ξανακάνω την ίδια διαδικασία(χωρίς να ξανακόβω) μπορεί να φύγουν και κάποια άλλα χαρτιά μέχρι την τρίτη φορά ...
γίνεται τρείς φορες για να ξεκαθαρίσει καλύτερα αυτο που έχει ήδη πέσει κάτω σαν ερμηνεία απο την πρώτη φορά ....<<

Τι κατάλαβα εγώ (αν έχω κάνει λάθος, σε παρακαλώ διόρθωσέ με):
Ωραία, έχω ανοίξει τα χαρτιά σε σειρές των τεσσάρων τη φορά, αρχίζοντας κάθε σειρά με χαρτί του "χρώματός μου", αποκλείοντας να ξεκινήσω με Α,9,10,Κ κλπ.
Αφού ερμηνεύσω τις σειρές μου, μαζεύω μόνο τα χαρτιά που αποτελούν τις σειρές μου (όχι αυτά που έχω πετάξει), όσα είναι, τ'ανακατεύω, δεν τα ξανακόβω και, παίρνω πάλι το πρώτο που είναι στο "χρώμα μου" από τα εμπρός (μπορεί στο μεταξύ να πετάξω χαρτιά μέχρι να βρω χρώμα) κλπ.
Ξαναφτιάχνω σειρές όπως την 1η φορά. Τις ερμηνεύω.
Μετά, μαζεύω τα χαρτιά που αποτελούσαν τις σειρές μου, της 2ης φοράς (ενώ, αυτά που "πέταξα" από τη 2η φορά τ'αφήνω έξω) και συνεχίζω.
ναι ειναι ακριβώς όπως τα γράφεις -κατάλαβες , αν ξαναβρω χαρτιά που δεν τα χρειάζομαι προκειμένου να ξεκινήσω τις τετράδες μου τα αφήνω και αυτα έξω ...

maraki_1975
27-06-2006, 12:55 PM
δεν καταλαβαίνω ακριβώς την απορία μας αλλά θα ξαναπώ το 1ο στάδιο ...λοιπόν ανακατεύω την τράπουλα κόβω μια φορά και μετα την γυρίζω ανάποδα ώστε να βλέπω τα χαρτιά , ψάχνω λοιπόν με τη σειρά να βρώ τα χαρτιά που με αντιπροωπεύουν ή αντιπροσωπεύουν το άτομο για το οποίο ρίχνω π.χ αν θέλω να κοιτάξω για μια ντάμα σπαθί θα πρέπει οι τετράδες που θα σχηματίσω να ξεκινούν απο τα χαρτιά που αντιπροσωπεύουν την ντάμα μας ....μόνο έτσι ξεκινούν οι τετράδες μας , αφού το ξεκίνημα της τετράδας ειναι ο δρόμος για να δούμε τι συμβαίνει και τι θα συμβεί με αυτο το άτομο....κατάλαβες ? αν όχι εξήγησέ μου καλύτερα την απορία σου...!

maraki_1975
27-06-2006, 12:58 PM
Επειδή η Μαρία κάνει μάλλον ένα διαλειμματάκι παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ. Βάζουμε κάτω όποιο συναντήσουμε πρώτο από το χρώμα που έχουμε ορίσει ως δικό μας.
Ελπίζω να μην πειράζει την Μαρία που μπήκα στα χωράφια της.
Φιλικά
φαντάσου διάβαζα με τη σειρά όσους είχαν γράψει για να απαντήσω και δεν είδα οτι με κάλυψες με την απάντησή σου ...φυσικά και δεν με πειράζει , αν μέ πείραζε δεν θα ήθελα να μοιραστώ αυτά που ξέρω θα ήθελα απλά να σας τα πώ , εγω όμως θέλω να βλέπω οτι έχετε μοιραστεί πραγματικά μαζί μου αυτα που γράγω , οτι τα έχετε καταλάβει μόνο τότε θα έχει αξία αυτο που κάνω!!!

eyt
27-06-2006, 01:22 PM
Kαλημερα σε όλους!
εχω μια απορια αν μπορουσε καποιος να μου απαντήσει..
αν εγω ειμαι κουπα και αυτος που με ενδιαφερει μπαστουνι
αν βγουβν οι αντιστοιχοι ασσοι διπλα διπλα το ερμηνευω ως
κακη τυχη στα ερωτικα κατι σαν(καταρα);

BrokenRainbow
28-06-2006, 12:39 AM
Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Μετά από τη μελέτη μου, αποφάσισα σήμερα (παρούσης της φίλης μου) να ρίξω τα χαρτιά.
Η φίλη μου (κάτι ήξερε, φαίνεται!) με παρότρυνε να ρίξω πρώτα τα δικά μου!
Λίγο πριν την 3η φορά του 1ου σταδίου, είχε... γλαρώσει!
Στον εαυτό μου, φυσικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (είπαμε: δεν διαθέτω "κληρονομικό χάρισμα") και... μεταξύ μας, μετά απ'όσα -νομίζω ότι- κατάλαβα... εύχομαι να κατάλαβα λάθος!...

Για να σοβαρευτώ όμως (διότι, ως Κριάρι είμαι κι επίμονη! κι άρα, δεν το βάζω κάτω)... θέλω να ρωτήσω, maraki_1975, τα εξής (σε πρώτη φάση).

1) Στο 2ο στάδιο, έχω κατανοήσει το στρώσιμο των φύλλων καθώς και, τη σημασία των χαρτιών του σταυρού.
Μπορείς σε παρακαλώ να διευκρινήσεις, το εξής?
Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε το ρόλο των υπόλοιπων 22 φύλλων (όλων των άλλων, δηλαδή, εκτός της Ντάμας και του "σταυρού")?
Θέλω να πω:
- τι αντιπροσωπεύει η πάνω σειρά (τα χαρτιά που είναι πίσω από αυτό που, έχει η Ντάμα πάνω από το κεφάλι της και, τα χαρτιά που είναι μετά, μπροστά από αυτό)
- τι αντιπροσωπεύει η μεσαία σειρά (πριν από το χαρτί στο οποίο η Ντάμα "πισωπλατεί" και, μετά από το χαρτί που πρόκειται να απασχολήσει άμεσα τη Ντάμα)
- τι αντιπροσωπεύει η κάτω σειρά, πριν από το χαρτί το οποίο έχει "ποδοπατήσει" η ντάμα και, μετά από αυτό.

2) Είπαμε πως, το 1ο στάδιο αφορά το παρόν ή, το άμεσο μέλλον.
Είπαμε πως το 3ο στάδιο αφορά το "ξεκαθάρισμα".
Το 2ο στάδιο, τι ακριβώς είναι? Τι μας δείχνει? (Σίγουρα, δείχνει πολλά. Όμως, πώς τοποθετούνται αυτά, "χρονικά" ή, σε σχέση με ό,τι είδαμε στο 1ο στάδιο και, σε σχέση με ό,τι "ξεκαθαρίσουμε" στο 3ο στάδιο?)

3) Εάν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιο από τα 3 στάδιο ως "πιο σημαντικό" (λέγοντας ΄"πιο σημαντικό", εννοώ αυτό που, μας δίνει περισσότερα και, πιο "αξιόπιστα" στοιχεία για τα θέματα που μας απασχολούν), τότε, ποιο θα ήταν αυτό?
Ρωτάω γιατί, κάποια πράγματα (από τα προσωπικά μου χαρτιά) έδειξαν να αλληλοσυμπληρώνονται από στάδιο σε στάδιο... κάποια άλλα όμως, ήταν πέρα για πέρα αντιφατικά.
Δεν θέλω να εμπλακούμε σε ερμηνείες φύλλων των προσωπικών μου χαρτιών, απλά, αναφέρω ένα παράδειγμα για να εξηγήσω κάποιο από τα "αντιφατικά":
στο 1ο στάδιο, ο άσσος μπαστούνι ήταν παρόν μέχρι και τις τρεις φορές. Στο 2ο στάδιο εμφανίστηκε μαζί με άσσο κούπα και άσσο σπαθί ενώ, στο 3ο στάδιο, έφυγε τη δεύτερη ή τρίτη φορά (δε θυμάμαι ακριβώς) ενώ, παρέμειναν οι άλλοι δύο άσσοι.

Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι κάτι άλλο να ρωτήσω, προς το παρόν... Όχι ότι δεν είχα πολλές απορίες αλλά γιατί, καλό θα ήταν να κατανοήσω πρώτα αυτά, πιστεύω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την προσπάθειά σου, maraki_1975...

maraki_1975
28-06-2006, 12:24 PM
Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Μετά από τη μελέτη μου, αποφάσισα σήμερα (παρούσης της φίλης μου) να ρίξω τα χαρτιά.
Η φίλη μου (κάτι ήξερε, φαίνεται!) με παρότρυνε να ρίξω πρώτα τα δικά μου!
Λίγο πριν την 3η φορά του 1ου σταδίου, είχε... γλαρώσει!
Στον εαυτό μου, φυσικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (είπαμε: δεν διαθέτω "κληρονομικό χάρισμα") και... μεταξύ μας, μετά απ'όσα -νομίζω ότι- κατάλαβα... εύχομαι να κατάλαβα λάθος!...

Για να σοβαρευτώ όμως (διότι, ως Κριάρι είμαι κι επίμονη! κι άρα, δεν το βάζω κάτω)... θέλω να ρωτήσω, maraki_1975, τα εξής (σε πρώτη φάση).

1) Στο 2ο στάδιο, έχω κατανοήσει το στρώσιμο των φύλλων καθώς και, τη σημασία των χαρτιών του σταυρού.
Μπορείς σε παρακαλώ να διευκρινήσεις, το εξής?
Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε το ρόλο των υπόλοιπων 22 φύλλων (όλων των άλλων, δηλαδή, εκτός της Ντάμας και του "σταυρού")?
Θέλω να πω:
- τι αντιπροσωπεύει η πάνω σειρά (τα χαρτιά που είναι πίσω από αυτό που, έχει η Ντάμα πάνω από το κεφάλι της και, τα χαρτιά που είναι μετά, μπροστά από αυτό)
- τι αντιπροσωπεύει η μεσαία σειρά (πριν από το χαρτί στο οποίο η Ντάμα "πισωπλατεί" και, μετά από το χαρτί που πρόκειται να απασχολήσει άμεσα τη Ντάμα)
- τι αντιπροσωπεύει η κάτω σειρά, πριν από το χαρτί το οποίο έχει "ποδοπατήσει" η ντάμα και, μετά από αυτό.

2) Είπαμε πως, το 1ο στάδιο αφορά το παρόν ή, το άμεσο μέλλον.
Είπαμε πως το 3ο στάδιο αφορά το "ξεκαθάρισμα".
Το 2ο στάδιο, τι ακριβώς είναι? Τι μας δείχνει? (Σίγουρα, δείχνει πολλά. Όμως, πώς τοποθετούνται αυτά, "χρονικά" ή, σε σχέση με ό,τι είδαμε στο 1ο στάδιο και, σε σχέση με ό,τι "ξεκαθαρίσουμε" στο 3ο στάδιο?)

3) Εάν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιο από τα 3 στάδιο ως "πιο σημαντικό" (λέγοντας ΄"πιο σημαντικό", εννοώ αυτό που, μας δίνει περισσότερα και, πιο "αξιόπιστα" στοιχεία για τα θέματα που μας απασχολούν), τότε, ποιο θα ήταν αυτό?
Ρωτάω γιατί, κάποια πράγματα (από τα προσωπικά μου χαρτιά) έδειξαν να αλληλοσυμπληρώνονται από στάδιο σε στάδιο... κάποια άλλα όμως, ήταν πέρα για πέρα αντιφατικά.
Δεν θέλω να εμπλακούμε σε ερμηνείες φύλλων των προσωπικών μου χαρτιών, απλά, αναφέρω ένα παράδειγμα για να εξηγήσω κάποιο από τα "αντιφατικά":
στο 1ο στάδιο, ο άσσος μπαστούνι ήταν παρόν μέχρι και τις τρεις φορές. Στο 2ο στάδιο εμφανίστηκε μαζί με άσσο κούπα και άσσο σπαθί ενώ, στο 3ο στάδιο, έφυγε τη δεύτερη ή τρίτη φορά (δε θυμάμαι ακριβώς) ενώ, παρέμειναν οι άλλοι δύο άσσοι.

Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι κάτι άλλο να ρωτήσω, προς το παρόν... Όχι ότι δεν είχα πολλές απορίες αλλά γιατί, καλό θα ήταν να κατανοήσω πρώτα αυτά, πιστεύω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την προσπάθειά σου, maraki_1975...
καλημέρα, καταρχλην έχω σκοπό να σας συνάψω παράδειγμα σε κάθε στάδιο οπότε και θα καταλάβετε και πώς λειτουργούν όλα τα χαρτιά όταν στώνουμε το 2ο σταδιο ...
λοιπόν όσον αφορά την αξία του κάθε σταδίου ...σίγουρα έχουν σχέση όλα τα στάδια μεταξύ τους ...το 1ο ειναι πιο κοντά στο παρόν το 2ο ειναι πλήρη κατατόπιση παρόντος -παρελθόντος και μέλλον ενώ το τρίτο ειναι ξεκαθαρισμα και μας μιλά πιο έντονα για το μέλλον και την τελική έκβαση αυτών που έχουμε δει ...

ΜΥΡΤΟΥΛΑ
28-06-2006, 01:22 PM
ρε μαρακι υπαρχει περιπτωση να ριξεις μια εσυ τα χαρτια για μενα γιατι ειμαι ειληκρινα πολυ αδεξια με αυτα..??????

Fotini Christodoulou
28-06-2006, 01:30 PM
Αγαπητή φίλη
αυτή είναι μια στήλη που δημιουργησε το μαρακι καθαρά για να βοηθησει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει την μεθοδο χαρτομαντείας που προτείνει.
Δεν είναι λοιπον στήλη προβλέψεων.

Φιλικά,
Φωτεινή

eyt
28-06-2006, 06:52 PM
γιατι δεν μου απανταει κανεις? κλαψ!

BrokenRainbow
29-06-2006, 12:44 AM
Kαλημερα σε όλους!
εχω μια απορια αν μπορουσε καποιος να μου απαντήσει..
αν εγω ειμαι κουπα και αυτος που με ενδιαφερει μπαστουνι
αν βγουβν οι αντιστοιχοι ασσοι διπλα διπλα το ερμηνευω ως
κακη τυχη στα ερωτικα κατι σαν(καταρα);

Συγνώμη, eyt!!! Δεν το είχα δει αυτό!!!
Βέβαια, όπως θα δεις κι από τις απορίες μου πιο πάνω, τώρα μαθαίνω τη μέθοδο της maraki_1975. Έχω την εντύπωση ωστόσο, ότι οι άσσοι (όπως και τα δεκάρια) έχουν ερμηνεία ανεξάρτητη από τα "χρώματα".
Θέλω να πω, ο Α κούπα είναι αγάπη κλπ., o A μπαστούνι φανερώνει μια αποτυχία κλπ. (βλ. τις ακριβείς ερμηνείες από maraki_1975)
Είναι χαρτιά που, ανεξάρτητα με το αν είσαι Ντάμα Κούπα, Σπαθί κλπ. κι ο σύντροφός σου Ρήγας Σπαθί, Μπαστούνι κλπ.... ισχύουν για όλους.

'Αρα, μάλλον δεν θα πρέπει να σε προβληματίζουν οι άσσοι σας δίπλα-δίπλα (λόγω "χρώματος" και μόνον).
Νομίζω ότι θα έπρεπε να σταθείς στο αν ο Α κούπα και/ή ο Α μπαστούνι είναι όρθιοι ή αναποδογυρισμένοι, καθώς και δίπλα σε ποια άλλα χαρτιά πέφτουν και, σε ποιο στάδιο πέφτουν.
(Αν δηλ. είναι στο 1ο στάδιο -και, ποια φορά απ'όλες? Την 1η, τη 2η ή την 3η? Αν είναι στο 2ο -και πού είναι? Πάνω από τη Ντάμα σου? Κάτω? Στα "πίσω" χαρτιά της? Σ'αυτά που έχει μπροστά της? Αν είναι στο 3ο στάδιο, ποια φορά? Στο τελικό ξεκαθάρισμα -3η φορά?)
'Οπως έχει γράψει η maraki_1975, δεν μπορούμε και, δεν πρέπει να δώσουμε ερμηνεία από έναν και μόνο συνδυασμό.

maraki_1975, συγνώμη αν επενέβην στα "χωράφια σου"... Αφενός, επειδή οι περισσότερες λίγο-πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, πιστεύω ότι, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα (αν είναι σωστά να μας τα επιβεβαιώνεις, αν πάλι, όχι... Να μας διορθώνεις).

maraki_1975
29-06-2006, 11:54 AM
Συγνώμη, eyt!!! Δεν το είχα δει αυτό!!!
Βέβαια, όπως θα δεις κι από τις απορίες μου πιο πάνω, τώρα μαθαίνω τη μέθοδο της maraki_1975. Έχω την εντύπωση ωστόσο, ότι οι άσσοι (όπως και τα δεκάρια) έχουν ερμηνεία ανεξάρτητη από τα "χρώματα".
Θέλω να πω, ο Α κούπα είναι αγάπη κλπ., o A μπαστούνι φανερώνει μια αποτυχία κλπ. (βλ. τις ακριβείς ερμηνείες από maraki_1975)
Είναι χαρτιά που, ανεξάρτητα με το αν είσαι Ντάμα Κούπα, Σπαθί κλπ. κι ο σύντροφός σου Ρήγας Σπαθί, Μπαστούνι κλπ.... ισχύουν για όλους.

'Αρα, μάλλον δεν θα πρέπει να σε προβληματίζουν οι άσσοι σας δίπλα-δίπλα (λόγω "χρώματος" και μόνον).
Νομίζω ότι θα έπρεπε να σταθείς στο αν ο Α κούπα και/ή ο Α μπαστούνι είναι όρθιοι ή αναποδογυρισμένοι, καθώς και δίπλα σε ποια άλλα χαρτιά πέφτουν και, σε ποιο στάδιο πέφτουν.
(Αν δηλ. είναι στο 1ο στάδιο -και, ποια φορά απ'όλες? Την 1η, τη 2η ή την 3η? Αν είναι στο 2ο -και πού είναι? Πάνω από τη Ντάμα σου? Κάτω? Στα "πίσω" χαρτιά της? Σ'αυτά που έχει μπροστά της? Αν είναι στο 3ο στάδιο, ποια φορά? Στο τελικό ξεκαθάρισμα -3η φορά?)
'Οπως έχει γράψει η maraki_1975, δεν μπορούμε και, δεν πρέπει να δώσουμε ερμηνεία από έναν και μόνο συνδυασμό.

maraki_1975, συγνώμη αν επενέβην στα "χωράφια σου"... Αφενός, επειδή οι περισσότερες λίγο-πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, πιστεύω ότι, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα (αν είναι σωστά να μας τα επιβεβαιώνεις, αν πάλι, όχι... Να μας διορθώνεις).
καλημέρα, πολύ σωστά τα εξήγησες και δεν μπήκες στα χωράφια μου , αφού τωρα πια ειναι τα χωράφια μας !!!
με κάλυψες δεν έχω κάτι αλλο να προσθέσω ειναι όπως ακριβως τα είπες...

maraki_1975
29-06-2006, 11:55 AM
λοιπον πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε , θέλετε να προχωρήσω στο 2ο στάδιο ή θελετε να δώσουμε άλλο ενα παράδειγμα στο 1ο στάδιο?
οτι μου πείτε θα κάνω ...

eyt
29-06-2006, 01:06 PM
καλημερα και ευχαριστω για τη βοηθεια

ΜαρίαΝ
29-06-2006, 01:45 PM
λοιπον πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε , θέλετε να προχωρήσω στο 2ο στάδιο ή θελετε να δώσουμε άλλο ενα παράδειγμα στο 1ο στάδιο?

Προσωπικά θα ήθελα να πάμε στο 2ο στάδιο ... αν υπάρχουν απορίες μπορεί κάποιος απλά να ξαναρωτήσει ...
Μαρία Ν

Marina 7771
29-06-2006, 05:48 PM
Πιστεύω και εγώ ότι καλό θα είναι να προχωρήσουμε στο 2ο στάδιο, για να δωθεί η ευκαιρία για πιο σύνθετη ανάλυση στις έννοιες των χαρτιών. Το παράδειγμα για το 1ο στάδιο ήταν αρκετά κατατοπιστικό.
Μαράκι προχώρα!!!

Αγγελικη
30-06-2006, 01:10 AM
Παλι απ΄την αρχη βρε κοριτσια;;;:wacko: :wacko: :toung:

sophie_28
30-06-2006, 01:11 AM
Γειά σας και από εμένα. Είμαι καινούριο μέλος, διάβασα προσεχτικά και βρήκα το forum πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο που θέλει κάποιος να μοιραστεί τις γνώσεις του. Μαράκι πολύ καλή δουλειά και συνέχισε. Ανυπομωνώ να προχωρίσεις σε παραδείγματα του 2ου μέρους.

Αγγελικη
30-06-2006, 01:19 AM
Το δευτερο σταδιο αρχιζει στη σελιδα 6!!
Δηλαδη εδω!!! (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=6);)

ΜαρίαΝ
30-06-2006, 02:53 AM
Το δευτερο σταδιο αρχιζει στη σελιδα 6!!
Δηλαδη εδω!!! (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=6);)

Καλησπέρα Αγγελική
Όταν μιλάμε για 2ο στάδιο αναφερόμαστε στο παράδειγμα που θα ετοιμάσει το Μαράκι μαζί με την ερμηνία ... όχι απλά στον τρόπο ριξίματος
Φιλικά
Μαρία Ν

Αγγελικη
01-07-2006, 12:44 AM
Θα ετοιμαζει παραδειγματα και για καθε μελος δηλαδη;
Ή θα σας ικανοποιησει ενα ασχετο παραδειγμα που δεν λυνει τα προσωπικα σας προβληματα;:blink:

ΜαρίαΝ
01-07-2006, 01:57 AM
Ενα άσχετο παράδειγμα βάζει και καλύτερα γιατί έτσι δεν προσωποποιείται η κατάσταση ... απλά όποιος θέλει συγκρίνει την ερμηνεία του με αυτην που προτίνει το Μαράκι και έτσι βλέπει αν έχει καταλάβει ...
Φιλικά
Μαρία Ν.

Αγγελικη
01-07-2006, 02:08 AM
ΜαριαΝ

Ειμαστε στην 29η σελιδα...
Αυτο θα μπορουσε να γινει μεσα στις 2 πρωτες σελιδες.
Παραδειγματα και απαντησεις, δοθηκαν πολλες φορες.
Η ερμηνεια των χαρτιων και ο τροπος ριξιματος ειναι υπεραρκετος, νομιζω....Απο κει και περα βαζουμε και το ερμο να κουραστει, πειραματιστει, δουλεψει....
Απο κει και περα, ή το εχουμε ή δεν το εχουμε...(το χαρισμα)...
Ολα τα υπολοιπα ειναι προσωπικες αποριες, ανασφαλειες κ.λπ. και οχι ενδιαφερον για την χαρτομαντεια...
Γι΄αυτο και οι σελιδες θα φτασουν τις 1029 και οχι τις 29!!!!!
Οψωμεθα για τη συνεχεια...

Αγγελικη
01-07-2006, 02:10 AM
Υ.Γ.

Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.

maraki_1975
01-07-2006, 10:02 AM
καλημέρα, παιδιά αν υπάρχει πρόβλημα και δεν θέλετε να σας δώσω άλλο παράδειγμα δεν έχω πρόβλημα μπορώ να σταματήσω εδω...
εγω απλά νομίζω οτι τα παραδείγματα δείχνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και που συνδυάζεις τα χαρτιά όταν τα βλέπεις στρωμένα ...θεωρω οτι ειναι πολυ χρήσιμο να μπορείς να δεις πως κινούνται τα χαρτιά ...και επειδή δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε απο κοντά για να καταλάβετε αμέσως πόση σημασία έχει η θέση των χαρτιών και πώς την εντοπίζουμε την σημαντική τους θέση όταν τα έχουμε στρωσει ...μόνο με παραδειγμα μπορω να προσπαθήσω να σας το δείξω αυτο...
αν όμως δεν θέλετε δεν πειράζει ...!!!

ΜαρίαΝ
01-07-2006, 08:34 PM
Γειά σου Μαράκι
Προσωπικά περιμένω τα παραδείγματα σου και για το 2ο στάδιο αλλά και για το 3ο για να καταλάβω καλύτερα
σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου
Μαρία Ν

eddy
01-07-2006, 08:41 PM
Και γω περιμένω τα παραδείγματα των επόμενων σταδίων για να ξεκαθαρίσω κάποιες απορίες που έχω.
Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ολοκληρωθούν τα παραδείγματα όλων των σταδίων γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία και την τεχνική τους.

Pisces girl
01-07-2006, 10:43 PM
καλημέρα, παιδιά αν υπάρχει πρόβλημα και δεν θέλετε να σας δώσω άλλο παράδειγμα δεν έχω πρόβλημα μπορώ να σταματήσω εδω...

Kαλησπερα Μαρακι!

Προσωπικα πιστευω οτι οσα περισσοτερα παραδειγματα μας δινεις ειναι τοσο το καλυτερο για εμας. Οποτε οσο εχεις ορεξη, συνεχιζεις...

Παντως εγω μπερδευομαι ακομα. Εχω καταλαβει την θεωρια αλλα στην πραξη βγαινουν συνδυασμοι που δεν εχω ξανασυναντησει και δεν ειμαι σιγουρη για την ερμηνεια τους!!!:wacko:

Φιλακια

nora
02-07-2006, 02:32 PM
Καλημέρα,

Έχω κι εγώ να ρωτήσω κάτι. Ρίχνοντας τα χαρτιά για τον εαυτό μου μου προέκυψε το εξής: Στη δεύτερη φορά του πρώτου σταδίου, έτυχε κι όλα τα χαρτιά που αποτελούσαν τις τετράδες ήταν όλα δικά μου. Χαρτιά που αφορούν σε γενικές έννοιες ή άλλα πρόσωπα βγήκαν έξω. Φυσικά το ίδιο έγινε και στο τρίτο και τελευταίο ρίξιμο του πρώτου σταδίου, με διαφοροετικούς βέβαια συνδυασμούς ανά τετράδα.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία.

Ευχαριστώ πολύ!

Νόρα

BrokenRainbow
03-07-2006, 09:56 PM
Γεια σας και από εμένα.
Εγώ, έχω άλλο πρόβλημα... Δεν μου ανοίγει κανένα .zip με τα παραδείγματα, οπότε... Δεν έχω δει κανένα παράδειγμα! (Έχω νόμιμο -αγορασμένο- version του WinZip).

star75
05-07-2006, 01:18 PM
Μαράκι καλησπέρα,
περιμένουμε με αγωνία το νέο σου παράδειγμα.... όχι τίποτα άλλο να δούμε και τι έχουμε μάθει.

Markella78
06-07-2006, 06:29 PM
νομίζω πως πρέπει να οργανώσουμε 1 πακέτο διακοπών για το Μαράκι.........για να ξεκουραστεί και να επανέλθει super!!!
:banana Perfect

anuia
14-07-2006, 04:07 PM
μαρακι γιατι μας ξεχασες?

skorpion
15-07-2006, 08:48 PM
Αυτο θα πει εξαρτηση
με τρομαζεται:scared:

Κασσιόπη
16-07-2006, 12:35 PM
Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα: εαν τα χρώματα μιας γυναίκας περιγράφονται από τα καρό, μην περιμένει να πάρει πολλές πληροφορίες για τα οικονομικά της. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν κινδυνεύει να δει μέσα στα χαρτιά της ερωτική αντίζηλο.

:nuts: :cheesy:

skorpion
16-07-2006, 03:20 PM
σωστηηη!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ramonaki
17-07-2006, 01:27 AM
Καλησπερα Μαρακι.
Δεν καταλαβαινω κατι.Οταν κανουμε το κανονικο ανοιγμα το μεγαλο και βαλουμε κατω τον Ρηγα μπαστουνι ως κεντρικη φιγουρα,αυτος ο Ρηγας κοιταει προς τα αριστερα.Το μελλον του ειναι προς τη μερια που κοιταει?Γενικα δηλαδη ειναι απο την πλευρα που κοιταει η καθε φιγουρα?

maraki_1975
17-07-2006, 03:13 PM
καλησπέρα, παιδια σας φράφω απλα για να σας πω οτι λογω πολυς δουλειας δεν εχω την ευχέρεια να γραψω ...δεν σας ξεχνω να ξερετε οτι πολυ σύντομα επλιζω να τα ξαναπούμε μέχρι τότε κάντε λιγη προπονηση....
φλάκια

victoriageras
17-07-2006, 06:14 PM
Βρε συ Μαρακι

Περιμενω πώς και πώς.Αυτά τα χαρτιά μου τα έριξε μια κοπελία στο πλοίο και μου βγήκαν ένα προσ ένα και χάρηκα πολύ που είδα επιτέλουσ πώσ γίνεται γιατί να σου πώ δεν τα είχα πολυκαταλάβει τότε.και έχω μια ερώτηση.

εγώ είμαι σπαθί και αυτόσ που με ενδιαφέρει είναι καταμελάχρινος αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του κουπάτου.όταν ρίχνω τα χαρτία λοιπόν βλέπω ότι τα μπαστούνια κρατάν βασικά χαρτία μου αλλά μονίμωσ κρατιέται ο ρήγας κούπα σαν δεσμόσ.η πλάκα είναι ότι ο μεγάλοσ μου έρωτασ ήταν έτσι με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά έχουμε τα ίδια χρώματα και για να μην μπλέκομαι τον βάζω αυτόν κούπα. οπότε τώρα ποιο από τα δυο πιάνεται,ότι κάτι θα γίνει?

σ'ευχαριστώ πολύ και καλή ξεκούραση

krios82
18-07-2006, 09:42 PM
καλησπέρα μαράκι...είμαι καινουργια κ έχω μια απορία (ίσως χαζή απορία,δεν ξέρω αν έχει ηδη διευκρινιστεί).Αν αυτος ειναι ρήγας-σπαθί αλλά η φιγουρα του ρήγα δεν βγει στο ρίξιμο (1ο στάδιο). Έξακολουθώ να ερμηνεύω τα σπαθιά σαν δικά του χαρτιά?
επίσης:οι βαλέδες που δεν είναι "δικος μου ή δικός του" ειναι απλά άλλα πρόσωπα?
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος....ευχαριστώ!!!!!!

lia24
22-07-2006, 01:42 PM
maraki kalhmera, legomai elsa kai rixnw k egw ta xartia edw k polu kairo. exw polles apories kalh mou.vriskw ton tropo poy rixneis polu ediaferon alla tha hthela se parakalw na moy apanthseis sta ekseis
1 ti sumvolizoyn oi valedes an den antiprosopeuoyn kapoio proswpo to opoio me ediaferei h den exei pesei h figoyra tou sygekrimenou atomou mesa gia na mporesw na to apodwsw sto oti einai h psixh autou?
2 sto 2o riksimo diavazw mono ta xartia tou staurou kai osa exw epileksei na ta kapakwsw me alla?
3 se ola ta fila pou me ediaferoun vazw apo panw 3 fila h 1 (sto 2 riksimo)?
4 se mi9a tetrada paizei na uparxoyn fila pou na mhn exoun ka polu shmasia kai pou apla epesan gia na sumplhrwthei?
5 gia poso diasthma isxuoun?emena gia pardeigma isxioun gia 3 vdomades
6 h prwth figoyra ths tetradas einai h kyriarxh kai ths apodidoume ta upoloipa xartia?
7 diavazw apo aristera pros deksia?
8 to 3 koupa einai kai kati allo ektos apo h uparksh paidiou kai den exw katalavei kala to 6 karo?
auta gia twra
perimenw apanthsh kai pistepse me kanw eksaskish suxna
filakia

lia24
22-07-2006, 01:48 PM
na rwthsw k kati allo genika opoion kserei,pws vlepoume kai pou vriskoume ta arxeia pou esteile to maraki me ta paradeigmata?

Markella78
22-07-2006, 04:56 PM
na rwthsw k kati allo genika opoion kserei,pws vlepoume kai pou vriskoume ta arxeia pou esteile to maraki me ta paradeigmata?

Γειά σου lia24
Λοιπόν τα παραδείγματα βρίσκονται εδώ :
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=6
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=8

http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=16
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=23
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=24
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=25

Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάτι. Τα ανοίγεις απλά πατώντας εκεί που γράφει π.χ. στάδιο 1-2 κ.λ.π.

lia24
26-07-2006, 06:47 PM
Γειά σου lia24
Λοιπόν τα παραδείγματα βρίσκονται εδώ :
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=6
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=8

http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=16
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=23
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=24
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=25

Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάτι. Τα ανοίγεις απλά πατώντας εκεί που γράφει π.χ. στάδιο 1-2 κ.λ.π.

euxaristw na sai kala

lia24
26-07-2006, 06:54 PM
συγνωμη για τα αγγλικα δεν το ηξερα!!!

lia24
26-07-2006, 06:56 PM
καλησπέρα μαράκι...είμαι καινουργια κ έχω μια απορία (ίσως χαζή απορία,δεν ξέρω αν έχει ηδη διευκρινιστεί).Αν αυτος ειναι ρήγας-σπαθί αλλά η φιγουρα του ρήγα δεν βγει στο ρίξιμο (1ο στάδιο). Έξακολουθώ να ερμηνεύω τα σπαθιά σαν δικά του χαρτιά?
επίσης:οι βαλέδες που δεν είναι "δικος μου ή δικός του" ειναι απλά άλλα πρόσωπα?
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος....ευχαριστώ!!!!!!

καλησπερα,πιστευω οτι θα τα ερμηνευεις σαν να ναι δικα του χαρτια μονο αν ριχνεις με αυτον μεσα (3ο σταδιο) ή αν εχει πεσει μεσα η φιγουρα του απο το πρωτο ριξιμο και εφυγε στην πορεια!

Pisces girl
27-07-2006, 01:33 PM
καλησπερα,πιστευω οτι θα τα ερμηνευεις σαν να ναι δικα του χαρτια μονο αν ριχνεις με αυτον μεσα (3ο σταδιο) ή αν εχει πεσει μεσα η φιγουρα του απο το πρωτο ριξιμο και εφυγε στην πορεια!

Καλημερα

Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω το Μαρακι
Αν πεσει στο πρωτο πιξιμο η φιγουρα του αλλου αλλα στο δευτερο φυγει εξακολουθουμε να ερμηνευουμε τα χαρτια του χρωματος του σαν να ειναι ακομα δικα του???

:wacko:

victoriageras
28-07-2006, 03:36 PM
βρε συ μαρακι οταν συνελθεις απο την υπερκοπωση ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο εκτος απο αυτο που έχω ήδη ρωτήσει!αυτο που ειδα να αναφερεις μονο στα παραδειγματα αλλα οχι στις παραθεσεις σου για το θεμα ειναι τι γινεται αν τα χαρτια ειναι αναποδα(τουμπα)πως ερμηνευονται τοτε?και στα ζευγαρια που αναφερεις (3,4,5 κλπ.)αν το ενα απο αυτα ειναι αναποδο τοτε τι ειναι αυτο?
αν το ανεφερες ομως και εγω επαναλαμβανομαι,συνγωμη!!!!! !!

φιλακια πολλα

katerinoula
31-07-2006, 03:35 PM
Maraki otan ksekourasteis tha mporouses ma mou peis gia ta 10 otan pesoun mazi ti simainoun?Se euxaristo poli kai kali ksekourasei!!!!!!!!!!!!!!!

maraki_1975
04-08-2006, 02:35 PM
Καλημερα

Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω το Μαρακι
Αν πεσει στο πρωτο πιξιμο η φιγουρα του αλλου αλλα στο δευτερο φυγει εξακολουθουμε να ερμηνευουμε τα χαρτια του χρωματος του σαν να ειναι ακομα δικα του???

:wacko:
γεια σας , ναι αν εχει πέσει την πρώτη φορά η φιγούρα και κάποια βασικά χαρτια της φιγούρας αυτης ...συνεχίζουν να πέφτουν ναι ανήκουν σε αυτο το άτομο όμως δεν μπορούμε τι στιγμή που έφυγε η φιγούρα να μην κοιτάξουμε και την περίπτωση που τα χαρτιά μας΄δίνουν την εναλλακτική ερμηνεία η οποία έρχεται μόνο απο την εξήγηση των χαρτιών χωρίς να ανήκουν κάπου ...

maraki_1975
04-08-2006, 02:37 PM
βρε συ μαρακι οταν συνελθεις απο την υπερκοπωση ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο εκτος απο αυτο που έχω ήδη ρωτήσει!αυτο που ειδα να αναφερεις μονο στα παραδειγματα αλλα οχι στις παραθεσεις σου για το θεμα ειναι τι γινεται αν τα χαρτια ειναι αναποδα(τουμπα)πως ερμηνευονται τοτε?και στα ζευγαρια που αναφερεις (3,4,5 κλπ.)αν το ενα απο αυτα ειναι αναποδο τοτε τι ειναι αυτο?
αν το ανεφερες ομως και εγω επαναλαμβανομαι,συνγωμη!!!!! !!

φιλακια πολλα
καλησπέρα δεν ισχύει για όλα τα χαρτιά η ερμηνεία του ανάποδου για όσα έχουν ερμηνεία εχω ήδη αναφερθεί εξ αρχής ...

eddy
04-08-2006, 08:25 PM
Στο ρίξιμο του 2ου σταδίου όπου ρίχνουμε όλα τα χαρτιά, με τη φιγούρα στη μέση, ποιά πλευρά δείχνει το παρελθόν και ποιά το μέλλον; Είχες πει ότι η πλευρά προς την οποία κοιτάζει η φιγούρα είναι το μέλλον αυτό σημαίνει ότι εφόσον υπάρχουν φιγούες που κοιτάζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις η σειρά αλλάζει. π.χ. η ντάμα κούπα που κοιτάζει αριστερά τα χαρτιά που δείχνουν το μέλλον είναι αυτά που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και στην περίπτωση της Ντάμα Μπαστούνι που κοιτάζει δεξιά το μέλλον φαίνεται στα χαρτιά που είναι δεξιά της;

Η σειρά με την οποία απλώνουμε τα χαρτιά είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις; δηλαδή πρώτα αριστερά (που στην περίπτωση της Ντάμας Μπαστούνι είναι παρελθόν και για την Ντάμα Κούπα είναι μέλλον) και στη συνέχεια δεξιά για κάθε χαρτί;

may
07-08-2006, 12:11 PM
Maraki,

καλησπέρα και από μένα!! :embarrest

έχω παρακολουθήσει ολόκληρο το θέμα σου και έχω καταλάβει αρκετά καλά τις ερμηνείες των χαρτιών. Πιστεύω ότι ο τρόπος αυτός είναι πολύ επιτυχημένος... αλλά να μην στα λέω αυτά, αφού τα γνωρίζεις ήδη!! :cheesy:

Έχω όμως μια απορία... υπάρχει περίπτωση να κάνεις άνοιγμα μόνο για επαγγελματικά;;; αν βγουν και τα αισθηματικά παράλληλα, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά εγώ αναφέρομαι σε κατ'εξοχήν επαγγελματικό άνοιγμα! Με άλλα λόγια, υπάρχουν φύλλα που να είναι λίγο πιο επαγγελματικά?? π.χ. μπορεί ο ¶σσος σπαθί να δηλώνει ότι τελικά θα προκύψει μια επαγγελματική επιτυχία?? :unsure:

Σε ευχαριστώ!!
:blink:

maraki_1975
08-08-2006, 09:46 AM
καλημερα, βεβαίως και ο ασσος σπαθί σε επαγγελματικά θέματα σημαίνει την επιτυχια αλλά θα σου πω κάτι υπάρχει κάτι διαφορετικό όταν ρίχνω καθαρα εεπαγγελματικά ...λοιπόν ΄μέχρι τώρα είδαμε πως ερμηνεύουμε τα ερωτικά γι' αυτο και στη μέση βάζω μια φιγούρα για να δω τι γίνετε με αυτο το άτομο και με όσα με ενδιαφέρουν όταν θέλω να δω μια καθαρα επαγγελματική κατάσταση είτε αυτο ειναι μια επαγγελματικη πρόταση ή η ήδη υπάρχουσα δουλειά μου δεν βάζω την φιγούρα στη μέση αλλά το χαρτί που με ενδιαφέρει ..π.χ 6σπαθί στη μέση ειναι η δουλειά μου ...αλλά ο πιο κοινός τρόπος δεν ειναι αυτός αλλά η φιγούρα μου στη μέση για να δω τι μέλλει γενεσθαι με οτι έχει να κάνει με μένα και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά !!!

Aida
08-08-2006, 04:55 PM
Maraki γεια σου.Χαιρομαι που σε βρήκα on line.
Ειμαι νέο μέλος και διάβασα τα παντα σχετικά με τη ερμηνεία που έδωσες στα χαρτιά. Πραγματικά η μέθοδός σου ειναι απο τις πιο παλιές και εγκυρες. Την εχω συναντήσει κι εγώ με διάφορες παραλλαγές. Εχω αρκετή πείρα 15 χρόνια περίπου ασχολούμαι με την απλη τράπουλα και την αγαπάω ιδιαίτερα. Eχω αμέτρητα βιβλία και πληροφορίες για την χαρτομαντεία.Ένα όμως με εχει καλύψει πλήρως και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω εδώ.Θέλω πραγματικά να σε συγχαρώ για την υπομονή σου και τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις εδώ καθημερινά δίνοντας απαντήσεις σε όλους. Ειναι κατι που απαιτεί γερά νευρα και πραότητα χαρακτήρα. Ισως κάποια στιγμή μπορέσω να δώσω και εγώ τα φώτα μου.
Να εισαι καλά

Markella78
08-08-2006, 06:37 PM
15 χρόνια aida??????????:blink: :blink: πω πω έχω δρόμο μπροστά μου ........:sad:

Orentios
08-08-2006, 07:19 PM
Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ είμαι τελείως άσχετος από χαρτομαντεία και το μόνο που έκανα ήταν το πρώτο ρίξιμο της τράπουλας. Με συμβολίζω εμένα σαν βαλέ μπαστούνι και το πρόσωπο που με ενδιαφέρει σαν ντάμα κούπα.
Λοιπόν στο πρώτο άνοιγμα (άμεσο μέλλον?) έβγαλα τα εξής:
7 μπαστούνι - J κούπα - 5 καρρό - Κ μπαστούνι
5 μπαστούνι - Q κούπα - J σπαθί - 10 καρρό
2 μπαστούνι - J μπαστούνι - Α μπαστούνι - 2 σπαθί
9 μπαστούνι - 6 καρρό - 5 σπαθί - 2 κούπα
Επειδή όπως είπα και πριν είμαι άσχετος και όσο προσπαθώ να τα ερμηνεύσω τόσο μπερδεύομαι, μήπως κάποιος πιο έμπειρος μέσα στο φόρουμ θα μπορούσε να δώσει μια δικιά του ερμηνεία? Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

may
09-08-2006, 11:34 AM
καλημερα, βεβαίως και ο ασσος σπαθί σε επαγγελματικά θέματα σημαίνει την επιτυχια αλλά θα σου πω κάτι υπάρχει κάτι διαφορετικό όταν ρίχνω καθαρα εεπαγγελματικά ...λοιπόν ΄μέχρι τώρα είδαμε πως ερμηνεύουμε τα ερωτικά γι' αυτο και στη μέση βάζω μια φιγούρα για να δω τι γίνετε με αυτο το άτομο και με όσα με ενδιαφέρουν όταν θέλω να δω μια καθαρα επαγγελματική κατάσταση είτε αυτο ειναι μια επαγγελματικη πρόταση ή η ήδη υπάρχουσα δουλειά μου δεν βάζω την φιγούρα στη μέση αλλά το χαρτί που με ενδιαφέρει ..π.χ 6σπαθί στη μέση ειναι η δουλειά μου ...αλλά ο πιο κοινός τρόπος δεν ειναι αυτός αλλά η φιγούρα μου στη μέση για να δω τι μέλλει γενεσθαι με οτι έχει να κάνει με μένα και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά !!!

Maraki καλημέρα!!

συγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά δεν κατάφερα να καταλάβω πολύ καλά όσα έγραψες...

Μου λες δηλαδή ότι αν θέλω να μελετήσω μια νέα επαγ. πρόταση (την πορεία της, αν αξίζει, αν θα ολοκληρωθεί, κτλ.) είναι προτιμότερο να βάζω στο κέντρο το 6 σπαθί, αντί για την αντίστοιχη φιγούρα?

Επιπλέον, ποια φύλλα είναι δυνατό να δείξουν ότι στο μέλλον μπορεί να γίνει μαι αλλαγή επαγγελματική (από μια δουλεία σε μια άλλη, εννοώ, όχι κτηριακή μετακόμιση επιχείρησης)?? Μήπως το 6 ή το 3??

σε ευχαριστώ!!! :love:

maraki_1975
10-08-2006, 02:58 PM
καλησπέρα, το κάτι καινούριο σε οτι τομέα και αν αναφερόμαστε συμβολίζεται με τον ¶σσο καρό οπότε έχοντας εναν ασσο καρό μαζί με ενα 6σπαθί καταλαβαίνουμε οτι κάτι καινούριο τριγυρίζει τον επαγγελματικό μας τομέα , όμως όπως εχω προπεί πρέπει να δηλώνεται αυτο απο το σύνολο των χαρτιών και όχι απο μεμονωμένη ερμηνεία ...ιθα σας πώ εναν τρόπο άλλο με τον οποίο κοιτάμε συγκεκριμένες ερωτήσεις και παίρνουμε συγκεκριμένες απαντήσεις χωρίς όμως λεπτομέρειες...αλλά συγνώμη αυτα θα γίνουν όταν θα ξαναβρώ τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ και πάλι με το θέμα!!!
μέχρι τότε θα περιοριστώ μόνο σε σύντομες απαντήσεις ...

ramonaki
10-08-2006, 03:46 PM
Μαρακι τουλαχιστον αν μπορεις δωσε μια απαντηση στην ερωτηση που εκανα εγω και αλλο ενα μελος οι οποιες ειναι ιδιες.Νομιζω οτι ειναι κατι που δεν παιρνει πολυ ωρα απο τον χρονο σου.
Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.Ελπιζω να βρεις και λιγο χρονο για ξεκουραση.

maraki_1975
10-08-2006, 10:02 PM
Καλησπερα Μαρακι.
Δεν καταλαβαινω κατι.Οταν κανουμε το κανονικο ανοιγμα το μεγαλο και βαλουμε κατω τον Ρηγα μπαστουνι ως κεντρικη φιγουρα,αυτος ο Ρηγας κοιταει προς τα αριστερα.Το μελλον του ειναι προς τη μερια που κοιταει?Γενικα δηλαδη ειναι απο την πλευρα που κοιταει η καθε φιγουρα?
όντως ο Ρηγας μπαστούνι κοιτά ανάποδα όμως δεν ειναι αυτος λόγος να αλλάξει όλη η σειρά που ρίχνουμε τα χαρτιά όχι δεν αλλάζει ο τρόπος του ριξίματος αλλά στις άλλες περιπτώσεις ριξίματος ακολουθούμε το βλέμμα του Ρηγα όμως στον σταυρό δεν αλλάζει το μέλλον ειναι αριστερα και το παρελθόν δεξιά ...οκ? συγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα !!!

ramonaki
11-08-2006, 02:28 AM
Να εισαι καλα Μαρακι!!!!

FIGHTER
11-08-2006, 03:40 PM
όντως ο Ρηγας μπαστούνι κοιτά ανάποδα όμως δεν ειναι αυτος λόγος να αλλάξει όλη η σειρά που ρίχνουμε τα χαρτιά όχι δεν αλλάζει ο τρόπος του ριξίματος αλλά στις άλλες περιπτώσεις ριξίματος ακολουθούμε το βλέμμα του Ρηγα όμως στον σταυρό δεν αλλάζει το μέλλον ειναι αριστερα και το παρελθόν δεξιά ...οκ? συγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα !!!

ΤΙ;;; :amazed: Αμάν την πάτησα!:blink: Εγώ μέχρι τώρα κοιτούσα το μέλλον δεξιά και το παρελθόν αριστερά!:toung: Να 'σαι καλά βρε Μαράκι μου που το εξήγησες! Είχα μπερδευτεί από άλλες μεθόδους χαρτομαντείας που το μέλλον είναι στα δεξιά! Έλεγα κι εγώ! Είχα σημειώσει την πρώτη φορά τα χαρτιά και κάποια χαρτιά που ήταν δεξιά μου είχαν γίνει και στο παρελθόν μου αλλά δεν το κατάλαβα! Τώρα που έριξα ξανά μια ματιά στις σημειώσεις μου, είδα ότι τα περισσότερα χαρτιά από αριστερά έχουν βγει από τότε που τα έριξα!:laugh:
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Πολύ πετυχημένος ο τρόπος σου! Συνέχισε έτσι!;) :bigsmile:

Marina 7771
11-08-2006, 07:10 PM
Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ είμαι τελείως άσχετος από χαρτομαντεία και το μόνο που έκανα ήταν το πρώτο ρίξιμο της τράπουλας. Με συμβολίζω εμένα σαν βαλέ μπαστούνι και το πρόσωπο που με ενδιαφέρει σαν ντάμα κούπα.
Λοιπόν στο πρώτο άνοιγμα (άμεσο μέλλον?) έβγαλα τα εξής:
7 μπαστούνι - J κούπα - 5 καρρό - Κ μπαστούνι
5 μπαστούνι - Q κούπα - J σπαθί - 10 καρρό
2 μπαστούνι - J μπαστούνι - Α μπαστούνι - 2 σπαθί
9 μπαστούνι - 6 καρρό - 5 σπαθί - 2 κούπα
Επειδή όπως είπα και πριν είμαι άσχετος και όσο προσπαθώ να τα ερμηνεύσω τόσο μπερδεύομαι, μήπως κάποιος πιο έμπειρος μέσα στο φόρουμ θα μπορούσε να δώσει μια δικιά του ερμηνεία? Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Κατ' αρχάς οι άντρες σ' αυτόν τον τρόπο χαρτομαντείας που εξηγεί το Μαράκι δεν συμβολίζονται με Βαλέ αλλά με Ρήγα. Ο Βαλές συμβολίζει τις βαθύτερες σκέψεις του ατόμου. Εγώ προτείνω να διαβάσεις όλο το θέμα από την αρχή και να κάνεις μια ακόμη προσπάθεια μόνος σου.
Φιλικά

maraki_1975
12-08-2006, 02:14 PM
καλημερα , να επιβεβαιώσω την σωστή παρατήρηση της φίλης μου οι άντρες συμβολίζονται με τον Ρήγα , ο βαλές για μένα έχει την έννοια της ψυχής μας , του μυαλού, μας των εσω μας !!!!

maraki_1975
12-08-2006, 02:15 PM
ΤΙ;;; :amazed: Αμάν την πάτησα!:blink: Εγώ μέχρι τώρα κοιτούσα το μέλλον δεξιά και το παρελθόν αριστερά!:toung: Να 'σαι καλά βρε Μαράκι μου που το εξήγησες! Είχα μπερδευτεί από άλλες μεθόδους χαρτομαντείας που το μέλλον είναι στα δεξιά! Έλεγα κι εγώ! Είχα σημειώσει την πρώτη φορά τα χαρτιά και κάποια χαρτιά που ήταν δεξιά μου είχαν γίνει και στο παρελθόν μου αλλά δεν το κατάλαβα! Τώρα που έριξα ξανά μια ματιά στις σημειώσεις μου, είδα ότι τα περισσότερα χαρτιά από αριστερά έχουν βγει από τότε που τα έριξα!:laugh:
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Πολύ πετυχημένος ο τρόπος σου! Συνέχισε έτσι!;) :bigsmile:

όταν μιλάμε δεξιά και αριστερα εννοούμε όπως τα βλέπουμε τα χαρτιά
μην μπερδευτείς χειρότερα !!! εντάξει ??

may
14-08-2006, 11:35 AM
Καλημέρα Maraki,

και χρόνια σου πολλά, αν γιορτάζεις αύριο!!! :bigsmile:

¶ρα δηλαδή για να συνοψίσουμε.. το μέλλον είναι αριστερά και το παρελθόν δεξιά ανεξάρτητα από το που κοιτάει η φιγούρα, σωστά?? Επίσης, το που κοιτάει η φιγούρα δεν επηρεάζει τον τρόπο που ανοίγω τα χαρτιά, οκ??

Απορία... (στο σταυρό) τα χαρτιά διαβάζονται με κατεύθυνση από τη φιγούρα και προς τα δεξιά, όσον αφορά το παρελθόν και όσον αφορά το μέλλον από τη φιγούρα και προς τα αριστερά?? Ρωτάω, γιατί έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές σχεδόν πάντα συνθέτουν από μόνες τους μια μικρή "ιστορία" η καθεμία, που ενίοτε μπορείς να τις συνθέσεις. Καλά έχω καταλάβει??

Επιπλέον, περιμένω εναγωνίως τον τρόπο σου (όταν ξαναβρεις χρόνο!!) για τις συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Τέλος μια απορία με το 2.. δεν μπορεί να σημαίνει πάντα "κρεββάτι", σωστά??? δηλαδή η φιγούρα μου και δίπλα το 2 καρό και πιο δίπλα η ντάμα σπαθί και πιο δίπλα το 8 καρό, δεν μπορεί να σημαίνει... "κρεββάτι", εεεεε????? Μήπως σημαίνει ότι θα κουβεντιάσω με κάποια σπαθάτη κάτι επαγγελματικό που αφορά μια/έναν καρό??? Βοήθα με λίγο σε παρακαλώ με το 2!!

Ευχαριστώ!!! :love:

lia24
14-08-2006, 03:56 PM
ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΛΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΑ

ramonaki
15-08-2006, 03:49 AM
Μαρακι μια απορια ακομα.
Αυτο το 5 καρο τι μπορει να σημαινει?Συνεχως αυτο πεφτει κοντα μου αλλα δεν εχει σχεση με καρο φιγουρα.

may
15-08-2006, 09:11 PM
Αγαπητό Maraki,

γειά σου και πάλι!!! Εχω συναντήσει και κάποιες άλλες απορίες και θα ήθελα να μου απαντήσεις όταν μπορέσεις.

1. στον σταυρό-2ο στάδιο μπορώ να ρίξω φύλλα πάνω στα δεκάρια και στους άσσους ή μόνο στα δικά μου ή μήπως για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην έχω άλλο φύλλο δικό μου κάτω για να το "καπακώσω"; (λίγο σπάνιο αυτό το τελευταίο, αλλά μου έχει τύχει μια φορά).

2.Πάλι στον σταυρό.. πάνω σε ένα δικό μου φύλλο ρίχνω μια τριάδα.. μπορώ να ρίξω ακόμα μια τριάδα επάνω αν στην προηγούμενη υπαρχει κάποιο δικό μου φύλλο ή γενικώς όχι;;

3.σε ένα παράδειγμά σου ανέφερες ότι αυτό μπορεί να συμβεί "πάνω στο 2". Πως μπορώ να καταλάβω πότε ένα φύλλο μου δίνει χρονικό προσδιορισμό?? μήπως όταν δεν κολλάει πουθενά?

4.Ασσος σπαθί+άσσος καρό έχεις γράψει αρκετές φορές ότι είναι πρόταση γάμου... αυτό δεν μπορεί να είναι και επαγγελματική πρόταση, ιδιαιτέρως δε αν υπάρχει εκεί δίπλα το 6 σπαθί και/ή το 8 καρό??

5. το σταυρό μπορώ να τον ανοίξω παραπάνω από μια φορά ή το κάνω μόνο μια φορά και μετά προχωρώ στο 3ο στάδιο??

Αυτά... με συγχωρείς που σε κουράζω... :embarrest

όποτε βρείς χρόνο και κέφι, απάντησέ μου!! :love:

may
16-08-2006, 12:14 PM
Μαρακι μια απορια ακομα.
Αυτο το 5 καρο τι μπορει να σημαινει?Συνεχως αυτο πεφτει κοντα μου αλλα δεν εχει σχεση με καρο φιγουρα.

Καλημέρα Ramonaki,

δεν λέω ότι γνωρίζω 100% αυτό που ρωτάς, αλλά μήπως το 5 καρό σε καθοδηγεί σε κάποιο γεγονός που μπορεί να γίνει πάνω σε 5 (5 μέρες, εβδομάδες, μήνες...)?? Ή μήπως γνωρίσεις άτομο με χαρακτηριστικά καρό φιγούρας??

Υποθέσεις κάνω, για να μην παραξηγηθούμε, οκ??

ramonaki
16-08-2006, 09:14 PM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τη βοηθεια σου.
Για να σου δωσω παντως να καταλαβεις τα ριχνω ας πουμε για τον εαυτο μου
που ειμαι κουπα και ο υποτιθεμενος Ρηγας ειναι μπαστουνι και αναμεσα στα φυλλα μας συνεχως βγαινει το 5 καρο.Εαν ακολουθησουμε την ερμηνεια της Μαριας οτι τα καρο γενικα αφορουν στα οικονομικα τοτε ειναι που δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εκτος κι αν ειναι οπως λες ¨πανω σε 5¨να γινει κατι.

may
17-08-2006, 10:20 AM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τη βοηθεια σου.
Για να σου δωσω παντως να καταλαβεις τα ριχνω ας πουμε για τον εαυτο μου
που ειμαι κουπα και ο υποτιθεμενος Ρηγας ειναι μπαστουνι και αναμεσα στα φυλλα μας συνεχως βγαινει το 5 καρο.Εαν ακολουθησουμε την ερμηνεια της Μαριας οτι τα καρο γενικα αφορουν στα οικονομικα τοτε ειναι που δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εκτος κι αν ειναι οπως λες ¨πανω σε 5¨να γινει κατι.

Καλημέρα!!

μήπως υπάρχει κάποια φιγούρα καρώ στο άνοιγμα που κάνεις?? ψάξε αν μπορείς να τη συνδυάσεις. μήπως ή εσύ ή εκείνος είχατε στο παρελθόν κάποια άλλη σχέση με άτομο με χαρακτηριστικά καρό και κάποιος από τους δύο σας κοιτάει τη συγκεκριμένη καρδιά του/της καράτου/καράτης??

Maraki, δεν μπαίνω στα χωράφια σου, απλώς δίνω μια άποψη!! :embarrest

FIGHTER
28-08-2006, 07:04 PM
όταν μιλάμε δεξιά και αριστερα εννοούμε όπως τα βλέπουμε τα χαρτιά
μην μπερδευτείς χειρότερα !!! εντάξει ??

εντάξει! Thanks!!!:bigsmile:

Marina 7771
04-09-2006, 03:39 PM
Αγαπητό Maraki,

γειά σου και πάλι!!! Εχω συναντήσει και κάποιες άλλες απορίες και θα ήθελα να μου απαντήσεις όταν μπορέσεις.

1. στον σταυρό-2ο στάδιο μπορώ να ρίξω φύλλα πάνω στα δεκάρια και στους άσσους ή μόνο στα δικά μου ή μήπως για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην έχω άλλο φύλλο δικό μου κάτω για να το "καπακώσω"; (λίγο σπάνιο αυτό το τελευταίο, αλλά μου έχει τύχει μια φορά).

2.Πάλι στον σταυρό.. πάνω σε ένα δικό μου φύλλο ρίχνω μια τριάδα.. μπορώ να ρίξω ακόμα μια τριάδα επάνω αν στην προηγούμενη υπαρχει κάποιο δικό μου φύλλο ή γενικώς όχι;;

3.σε ένα παράδειγμά σου ανέφερες ότι αυτό μπορεί να συμβεί "πάνω στο 2". Πως μπορώ να καταλάβω πότε ένα φύλλο μου δίνει χρονικό προσδιορισμό?? μήπως όταν δεν κολλάει πουθενά?

4.Ασσος σπαθί+άσσος καρό έχεις γράψει αρκετές φορές ότι είναι πρόταση γάμου... αυτό δεν μπορεί να είναι και επαγγελματική πρόταση, ιδιαιτέρως δε αν υπάρχει εκεί δίπλα το 6 σπαθί και/ή το 8 καρό??

5. το σταυρό μπορώ να τον ανοίξω παραπάνω από μια φορά ή το κάνω μόνο μια φορά και μετά προχωρώ στο 3ο στάδιο??

Αυτά... με συγχωρείς που σε κουράζω... :embarrest

όποτε βρείς χρόνο και κέφι, απάντησέ μου!! :love:

Επειδή το Μαράκι απουσιάζει αρκετές μέρες, θα κάνω μία απόπειρα να σου απαντήσω εγώ, στο μέτρο που μπορώ βέβαια.
1. Στο σταυρό μπορείς να ρίξεις φύλλα σε ότι σε ενδιαφέρει πιο πολύ και θες περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό. Μπορείς π.χ. να ρίξεις και σε ένα τριάρι για να δεις πώς θα εξελιχθεί μία συνάντηση.
2. Γενικά πάνω σε τριάδα δεν πέφτει άλλη τριάδα (αν κατάλαβα καλά αυτό ρωτάς).
3. Ναι, συνήθως όταν ένα φύλλο δεν κολλάει πουθενά μπορεί να δείχνει το χρονικό διάστημα. Νομίζω όμως ή Μαρία κάπου έχει αναφέρει ότι μπορεί να δείχνει και την χροιά -ας πούμε μιας συζήτησης- καρώ για οικονομικά, κούπες για αισθηματικά κ.τ.λ.
4. Και εγώ έτσι έχω καταλάβει. Ότι μπορεί να είναι και επαγγελματική πρόταση ανάλογα με τα υπόλοιπα χαρτιά.
5. Το σταυρό τον ανοίγουμε μία μόνο φορά. Μόνο τα άλλα δύο στάδια τα επαναλαμβάνουμε τρεις φορές. Αν έχω καταλαβει καλά για να ξεκαθαρίζουν τα χαρτιά και να μας μένουν μόνο τα σημαντικότερα.
Μια προσπάθεια έκανα, ελπίζω να μην έπεσα πολύ έξω και σε μπερδέψω χειρότερα.:unsure: :bigsmile:

Anactaciia
04-09-2006, 04:42 PM
Μαράκι το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια!!!

may
26-09-2006, 01:23 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε μια απορία μου??

Στο 3ο στάδιο, αντί να κρατήσω τον ¶σσο κούπα, μπορώ να κρατήσω τον ¶σσο σπαθί, στην περίπτωση και μόνο που το θέμα που με αφορά είναι καθαρά επαγγελματικό??

Ελπίζω να μου απαντήσεις... :embarrest

maraki_1975
26-09-2006, 04:47 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε μια απορία μου??

Στο 3ο στάδιο, αντί να κρατήσω τον ¶σσο κούπα, μπορώ να κρατήσω τον ¶σσο σπαθί, στην περίπτωση και μόνο που το θέμα που με αφορά είναι καθαρά επαγγελματικό??

Ελπίζω να μου απαντήσεις... :embarrest

καλησπέρα, κοιταξε να καταλάβεις κάτι στην ουσία στο τρίτο στάδιο επιζητούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ...αυτο σημαίνει λοιπόν οτι ειναι προτιμοτερο να μην βάζουμε χαρτιά με το ζόρι μέσα και γιατι στο λέω αυτο ο ¶σσος σπαθί ειναι ενα πολυ ωραίο χαρτί που στα συναισθηματικά συμβολίζει το στεφάνι και στα επαγγελματικά θα συμβόλιζε την υπέρτατη επιτυχία μας , αν λοιπόν εμείς βάλουμε τον άσσο σπαθί ειναι σαν να βάζουμε με το ζόρι την επιτυχία μέσα όμως αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι να μπει απο μόνο του αν είναι πράγματι αυτο να συμβεί...
βέβαια έτσι όπως μου το θέτεις απο τη στιγμή που θες να ρίξεις μονο επαγγελματικά θα μπορούσες να αντικαταστήσεις τον ¶σσο κούπα με τον ¶σσο σπαθί αν και να σου πώ κάτι ο άσσος σπαθί δεν αντιπροσωπεύει μόνο τα επαγγελματικά αλλά την κάθε επιτυχία ...
φαντάσου οτι αν πέσει ο άσσος σπαθί δίπλα στο κρεβάτι μπορεί να μας προειδοποιήσει και για την ύπαρξη εγκυμοσύνης ...
αλλά αν το θέσεις βάζοντας το μέσα όχι σαν την υπέρτατη επιτυχία αλλά σαν την προοπτική στα επαγγελματικά μπορείς να το κάνεις

επαναλαμβάνω η δική μου άποψη για να έχουμε μια ξεκάθαρη κατάσταση ειναι να μην το βάλεις γιατί ειναι σαν να βάζεις με το ζόρι κάτι (όταν θεωρήσεις οτι ο άσσος σπαθί ειναι η υπέρτατη επιτυχία) ..
ελπίζω να σε βοήθησα

maraki_1975
26-09-2006, 04:49 PM
λοιπόν ρε παιδιά μην με παρεξηγήσετε επειδή έχω καιρό να μπω , που ειχαμε μείνει ?
σας απαντούσα απλά στις ερωτήσεις σας ή είχαμε μέινει σε κάτι συγκεκριμένο που κάναμε ή που λέγαμε ?

Pisces girl
26-09-2006, 05:23 PM
λοιπόν ρε παιδιά μην με παρεξηγήσετε επειδή έχω καιρό να μπω , που ειχαμε μείνει ?
σας απαντούσα απλά στις ερωτήσεις σας ή είχαμε μέινει σε κάτι συγκεκριμένο που κάναμε ή που λέγαμε ?

Γεια σου Μαρακι!

Δεν μας βαζεις καποιο παραδειγμα απο την αρχη να δουμε πως τα παμε???

:cheesy:

ΜαρίαΝ
27-09-2006, 02:30 AM

Γεια σου Μαράκι κι εγώ πιστεύω πως είχαμε μείνει στα παραδείγματα για το 2ο και 3ο στάδιο... αν σου ειναι εύκολο κανε απο ένα παράδειγμα και μετά ίσως κάποιος να ρωτήσει κάτι αν χρειαστεί ...
Σ΄ευχαριστώ ...
Μαρία Ν

may
27-09-2006, 11:23 AM
Καλημέρα Μαράκι

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Κατάλαβα όσα είπες!! :love:

Εγώ θα πρότεινα σε συνέχεια των παραπάνω απόψεων να φτιάξεις ξανά ένα παράδειγμα για το 1ο στάδιο (ολοκληρωμένο με τα 3 ξεκαθαρίσματα) ή ένα για το 2ο στάδιο.

Πιστέυω ότι όλοι μας λίγο πολύ κάναμε πρακτική κ τα έχουμε αφομοιώσει λίγο καλύτερα από τότε που ήταν πιο φρέσκα!! Προτεινω να απαντάμε όσοι επιθυμούμε δίνοντας τη δική μας ερμηνεία κ μετά από 3-4 μέρες εσύ να δείνεις τη λύση.

Πώς σας φαίνεται??

Μιας κ το θυμήθηκα, μπορείς παρακαλώ να μου λύσεις ακόμα 2 απορίες για το 2ο στάδιο;;

1ον : πρέπει απαραιτήτως να ρίχνω 3άδα μόνο πάνω στα δικά μου χαρτιά ή μπορώ να ρίχνω και στα 10άρια ή στους ¶σσους;;
2ον : σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χαρτιά δικά μου ή υπάρχουν ένα δύο με αποτέλεσμα να μου περισσέυουν χαρτιά στα χέρια, τι κάνω; μπορώ να ρίξω σε κάποια φιγούρα που να με ενδιαφέρει;

Ευχαριστώ κ πάλι!!!

maraki_1975
27-09-2006, 03:45 PM
Καλημέρα Μαράκι

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Κατάλαβα όσα είπες!! :love:

Εγώ θα πρότεινα σε συνέχεια των παραπάνω απόψεων να φτιάξεις ξανά ένα παράδειγμα για το 1ο στάδιο (ολοκληρωμένο με τα 3 ξεκαθαρίσματα) ή ένα για το 2ο στάδιο.

Πιστέυω ότι όλοι μας λίγο πολύ κάναμε πρακτική κ τα έχουμε αφομοιώσει λίγο καλύτερα από τότε που ήταν πιο φρέσκα!! Προτεινω να απαντάμε όσοι επιθυμούμε δίνοντας τη δική μας ερμηνεία κ μετά από 3-4 μέρες εσύ να δείνεις τη λύση.

Πώς σας φαίνεται??

Μιας κ το θυμήθηκα, μπορείς παρακαλώ να μου λύσεις ακόμα 2 απορίες για το 2ο στάδιο;;

1ον : πρέπει απαραιτήτως να ρίχνω 3άδα μόνο πάνω στα δικά μου χαρτιά ή μπορώ να ρίχνω και στα 10άρια ή στους ¶σσους;;
2ον : σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χαρτιά δικά μου ή υπάρχουν ένα δύο με αποτέλεσμα να μου περισσέυουν χαρτιά στα χέρια, τι κάνω; μπορώ να ρίξω σε κάποια φιγούρα που να με ενδιαφέρει;

Ευχαριστώ κ πάλι!!!

καλησπέρα , καταρχάς μου αρέσει πολυ η πρόστασή σου να σας δώσω παράδειγμα και να προσπαθήσετε μόνοι σας , εξάλλου ειναι αυτο που ήθελα και εγω απο την αρχή ...πιστέψτε με ειναι ο μόνος τρόπος να καταλάβετε πως ρίχνονται τα χαρτιά ...
εγω θα σας ετοιμάσω ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα και θα σας το παραθέσω ...
σαν τεστ για το σαββατοκύριακο και την ερμηνεία θα σας την κάνω Δευτέρα (αφού εννοείται θα έχετε εσείς παραθέσει τις δικές σας ερμηνείες )
όσον αφορά τις απορίες σου
μπορείς να ρίξεις και σε άλλα χαρτιά που δεν ειναι δικά σου , αλλά, πρόσεχε αυτα τα χαρτιά να έχουν σχέση με το θέμα δηλαδή για να σου δώσω να καταλάβεις ρίχνουμε πάνω σε χαρτιά όταν αυτο θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει καλύτερα το θέμα αν π.χ. βγαίνει ενα 10 κούπα μπροστά μας ακριβώς μπορούμε να βάλουμε πάνω στο 10 προκειμένου να δούμε με τι σχετίζεται η χαρά αυτη ....
και σε φιγούρα μπορείς να ρίξεις και να ξέρεις οτι όταν ειναι πολυ λίγα τα χαρτίά τα δικά μας ή αυτού που ανοίγουμε , αυτο σημαίνει οτι το άτομο αυτο (εμείς ή αυτός) κρύβεται δεν ανοιγεται ειναι κλειστός χαρακτήρας ...και φυσικά αυτο μας δυσκολευει να διελευκάνουμε την κατάσταση...
ελπίζω να σε βοήθησα
Φιλάκια

may
27-09-2006, 04:00 PM
Τέλεια!!! :bigsmile:

Θα περιμένω το πρώτο στάδιο, για να τεστάρω τις δυνάμεις μου!! :toung:

Μήπως να μας.... βαθμολογήσεις κιόλας?? :weird: :nuts:

may
28-09-2006, 12:06 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

θα ήθελα να σου ζητήσω μια μικρή διευκρίνιση ακόμα, όσον αφορά το «άνοιγμα» του 3ου σταδίου.

Καταλαβαίνω πως κόβουμε την τράπουλα, αφού την έχουμε ανακατέψει και μετά την κρατάμε «ανάποδα» κοιτώντας την «πλάτη» της τράπουλας και όχι τις φιγούρες, σωστά??

Από πού τραβάμε φύλλα μέχρι να βρούμε κάποιο από αυτά που να μας ενδιαφέρει?? Από την «πλάτη» ή από την αντίθετη πλευρά (όπως στο 1ο στάδιο)?? Και τα 3 φύλλα με τα οποία «καπακώνουμε» αυτό που βγάλαμε, είναι από την πλάτη, σωστά??

Και τέλος όταν ανοίγουμε τα τρία φύλλα…. πως ακριβώς γίνεται?? Παράδειγμα στο αρχειάκι που ακολουθεί…

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις απορίες μου!!!! :love: :love: :toung: :toung:

maraki_1975
29-09-2006, 03:40 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

θα ήθελα να σου ζητήσω μια μικρή διευκρίνιση ακόμα, όσον αφορά το «άνοιγμα» του 3ου σταδίου.

Καταλαβαίνω πως κόβουμε την τράπουλα, αφού την έχουμε ανακατέψει και μετά την κρατάμε «ανάποδα» κοιτώντας την «πλάτη» της τράπουλας και όχι τις φιγούρες, σωστά??

Από πού τραβάμε φύλλα μέχρι να βρούμε κάποιο από αυτά που να μας ενδιαφέρει?? Από την «πλάτη» ή από την αντίθετη πλευρά (όπως στο 1ο στάδιο)?? Και τα 3 φύλλα με τα οποία «καπακώνουμε» αυτό που βγάλαμε, είναι από την πλάτη, σωστά??

Και τέλος όταν ανοίγουμε τα τρία φύλλα…. πως ακριβώς γίνεται?? Παράδειγμα στο αρχειάκι που ακολουθεί…

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις απορίες μου!!!! :love: :love: :toung: :toung:

καλημέρα, πολύ ωραία τα σχεδιάκια σσου λοιπόν το δεύτερο ειναι σωστό ...ο ¶σσος ειναι δίπλα στο πρώτο το ανοικτό μας χαρτί ...
οκ?

may
29-09-2006, 04:38 PM
το δεύτερο ειναι σωστό ...ο ¶σσος ειναι δίπλα στο πρώτο το ανοικτό μας χαρτί ...
οκ?

OK!!! σε ευχαριστώ κ πάλι!! :bigsmile: :love:
για το "στρώσιμο" όμως δεν μου απάντησες... :love: :cry: :embarrest

marina6
01-10-2006, 07:05 PM
maraki xthes kitaksa na dw an borw na riksw t xartia...omws mou dimiourgithike i sxetiki aporia...sto 1 stadio me pia sira protereotitas ermineuis ta xartia?diladi pws ksereis me pia seira na ta eksigisis kai poia einai pio simantika????

ramonaki
02-10-2006, 01:27 AM
Γεια χαρα και παλι Μαρακι!
Εχω κι εγω αποριες.Στο μεγαλο ανοιγμα υπαρχει περιπτωση το μελλον να ειναι αντιθετα απο οτι εχεις πει και με ποια σειρα πειπου μπορουμε να τα διαβασουμε?
Επισης μια απορια που εχει δημιουργηθει και σε αλλο μελος του φορουμ.Αν εγω ειμαι κουπα και ο αλλος μπαστουνι π.χ τοτε πως θα δωσουμε τις ερμηνειες στα υπολοιπα χαρτια?Θελω να πω οτι αυτοματως τα υπολοιπα (καρω και σπαθια) εκτος απο οταν αντιπροσωπευουν καποια αντιστοιχα ατομα ,αφορουν τα οικονομικα και τα εργασιακα μας?
Υ.Γ.Ποια αλλη ερμηνεια μπορεις να δωσεις για τα πενταρια?

maraki_1975
02-10-2006, 04:49 PM
καλησπέρα, αν διαβάσετε προσεκτικά το φόρουμ έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις που μάλλον οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα εκει ...και μάλλον με ρωτάτε τα ίδια συνέχεια ...
δεν έχω πρόβλημα να τα λέω και να τα ξαναλέω αλλά είμαι σίγουρη οτι αν το διαβάσετε με τη σειρά που σας τα έχω γράψει θα τα καταλάβετε καλύτερα ...

maraki_1975
02-10-2006, 04:58 PM
maraki xthes kitaksa na dw an borw na riksw t xartia...omws mou dimiourgithike i sxetiki aporia...sto 1 stadio me pia sira protereotitas ermineuis ta xartia?diladi pws ksereis me pia seira na ta eksigisis kai poia einai pio simantika????

ήδη σας έχω γράψει ποια ειναι τα χαρτιά στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και εκτός απο αυτο ...πρέπει να πώ κάτι για να σας μιλήσει η τράπουλα πρέπει να την μάθετε καλά, να μάθετε καλά τις ερμηνείες μόνο έτσι θα πάρετε τον αερα της τράπουλας ...

marina6
03-10-2006, 09:48 AM
ήδη σας έχω γράψει ποια ειναι τα χαρτιά στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και εκτός απο αυτο ...πρέπει να πώ κάτι για να σας μιλήσει η τράπουλα πρέπει να την μάθετε καλά, να μάθετε καλά τις ερμηνείες μόνο έτσι θα πάρετε τον αερα της τράπουλας ...

mipws borei na mou pei kapoios i kai sy maraki an einai eukolo,se pia selida anaferei to maraki gia ta xartia sta opia dinoume varitita?den to vriskw..:sad:

may
03-10-2006, 11:39 AM
Maraki,

καλημέρα!!! :love:

έχεις δίκιο για τις απορίες, πρέπει να τα ξαναδιαβάσουμε!! (χε, χε!!)

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το 10 μπαστούνι σε σχέση με τις φιγούρες.

Δηλ, έστω μια διάταξη :

Ρήγας σπαθί, Βαλές κούπα, ¶σσος καρό, 10 μπαστούνι.

Από όσο καταλαβαίνω, πρόκειται για μια άσχημη είδηση. Προβληματίζομαι όμως γιατί ο βαλές κούπα δεν "κοιτάει" τα άλλα 2 φύλλα. Νομίζω ότι ούτε και ο Ρήγας σπαθί την κοιτάει. (μπορεί να μη θυμάμαι καλά!). Πως ερμηνεύεις αυτή τη διάταξη του 3ου σταδίου?? μήπως ότι υπάρχει κάποια αρνητική είδηση που αφορά τον σπαθάτο, αλλά το κουπάτο πρόσωπο δεν δίνει δεκάρα, απλά το ακούει?? Ή μήπως το κουπάτο πρόσωπο λέει άσχημα μαντάτα στον σπαθάτο??

Προσπαθώ να καταλάβω την αξία που έχει η κατεύθυνση της φιγούρας.

Δεν θα ήταν πολύ διαφορετική η ερμηνεία αν ο βαλές κούπα ήταν στο τέλος κ κοιτούσε τον άσσο καρό-10 μπαστούνι??

:love: :embarrest :love: :embarrest

Ευχαριστώ πολύ!!

Pisces girl
03-10-2006, 11:48 AM
Καλημερα Μαρακι!

Δεν μας βαζεις ενα νεο παραδειγμα να το δουμε και να σου στειλουμε τις ερμηνειες μας???

may
03-10-2006, 02:42 PM
Καλημερα Μαρακι!

Δεν μας βαζεις ενα νεο παραδειγμα να το δουμε και να σου στειλουμε τις ερμηνειες μας???

Ναι!!! Ναι!!! Παραδειγματάκι!!! :laugh: :cheesy:

maraki_1975
03-10-2006, 03:48 PM
καλησπέρα , σας έχω φτιάξει ενα παράδειγμα πραγματικό τι σημαίνει αυτο οτι έχω ρίξει πραγματικά τα χαρτιά (στον εαυτό μου) και σας δίνω και τα τρία στάδια ..προσεκτικά λοιπόν γιατί στο τέλος θα πρέπει να βγάλουμε ενα συμπέρασμα σχετικά με το τι συμβαίνει με μένα , τι με απασχολεί και τι θα συμβεί στο μέλλον ...
αυτο σας το γράφω γιατί όπως σας έχω πει τα χαρτιά τα κοιτάμε στο συνολό τους και ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό όλα μαζί (1ο , 2ο, 3ο στάδιο)
για να βγάλουμε ενα συμπέρασμα λοιπόν τελικό ...συγκεντρωτικό ...
οκ ?
λοιπόν σας δίνω το πρώτο στάδιο και συνεχίζω να φτιάχνω και το δεύτερο και το τρίτο ...
περιμένω ερμηνεία απο σας ...
ειναι πραγματικό ρίξιμο επαναλαμβάνω ...αρα περιμένω να μου πείτε τι έχω να αντιμετωπίσω και να μου πείτε και τι με απασχολεί ...και φυσικά τι θα γίνει με αυτο που με απασχολεί ...
Φιλάκια , τα λέμε 76

maraki_1975
03-10-2006, 04:08 PM
συνεχίζω με το δεύτερο στάδιο , ξεκινώντας απο τον σταυρό και μετά το στρώσιμο ...
77

maraki_1975
03-10-2006, 04:37 PM
πάμε να δούμε αναλυτικά αυτο το 2ο στάδιο ...78

maraki_1975
03-10-2006, 05:14 PM
έτοιμο και το 3ο στάδιο , μετά απο αυτο θα έχουμε κατλάβει συνολικά τι μέλλει γενεσθαι οκ?

λοιπόν περιμενω ερμηνείες ...αλλά θέλω πραγματικά να το προσπαθήσετε χωρίς δισταγμούς ...θα ειναι όλη η εβδομάδα δικιά σας για να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε το ρίξιμο ...και μετα θα σχολιάσουμε μαζί και στο τέλος θα σας πω κι εγω την ερμηνεία ...

καλή επιτυχία , θυμηθείτε δεν κάνουμε μεμονωμένη ερμηνεία κάνουμε ερμηνεία σε συνολική εικόνα !!!
φυσικά επειδή αυτη την στιγμή κάνουμε προσπάθεια για να δούμε αν έχετε καταλάβει τον τρόπο που ρίχνουμε ειναι σημαντικές και οι μεμονωμένες ερμηνείες 79

marina6
03-10-2006, 05:39 PM
Λοιπον μαρακι θα κανω μια προσπαθεια να αναλυσω το πρωτο σταδιο..αν και φοβαμαι οτι θα πω ασχετα..λοιπον...
1η φορα:Λογω μιας χαρουμενης πορτας στο χωρο της δουλειας θα εχεις αντιδικιες με ενα κπ ατομο.Επειτα θα κανεις κρεβατι με κπν καστανο σκουρο(2σπαθι) αφου πρωτα θα εχουν προηγηθει λογια που εσυ θα σκεφτεσαι πολυ..Θα ερθουν ευκαιριες για χρήματα σε σενα ομως εσυ δεν θα τα κοιτας γιατι θα εχεις ξεσηκωθει για κατι και θα ερθει ξαφνικα στη ζωη σου ενα μελαχρινο ατομο που θα φερει τα πανω κατω και να φανταστεις οτι θα χαιρεσαι κιολας..(αχ ρε μαρακι..προσεχε τον τον ατιμο...ειναι μεγαλος καζανοβας!!;p) στο τελος κιολας ο μελαχρινος δεν θα κοιταει καθολου το δρομο σου..
ΠΑΜΕ ΣΤΗ 2η ΦΟΡΑ:βλεπω ξανα μια χαρουμενη πορτα /αγορα ακινητου ,μια πρωινη ωρα θα γινουν λογια με κπν..Ομως εσυ ουσιαστικα οσο αναφορα τα λεφτα δεν δινεις σημασια και στο τελος σε βλεπω μονη..
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΦΟΡΑ:Πανω απ ολα κοιτας το μελλον σου το πεπρςωμενο σου και την καρδια σου..θα γινουν λογια για αγορα ακινητου /χαρουμενη πορτα και τελος σκεφτεσαι αυτο που εισαι ετοιμη να κανεις αλλα μαλλον ξεχνας οτι ειναι πρωινη ωρα...
ΜΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ...
ΥΓ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ...ΔΕΞΙΑ..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΕΓΩ 3-4ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

marina6
03-10-2006, 05:43 PM
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΤ ΑΛΛΟ..μου εξηγεις λιγο αυτο με τις φιγουρες που βλεπουν δεξια η αριστερα και αυτο με τους ασσους τους αναποδους π.χ.???δεν τα εχω καταλαβει..

maraki_1975
03-10-2006, 07:52 PM
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΤ ΑΛΛΟ..μου εξηγεις λιγο αυτο με τις φιγουρες που βλεπουν δεξια η αριστερα και αυτο με τους ασσους τους αναποδους π.χ.???δεν τα εχω καταλαβει..

καλησπέρα , καταρχην δεν πρόκειται να σου πω αν έχεις κάνει σωστά την ερμηνεία γιατί απλά περιμένω και κάποιοι άλλοι να προσπαθήσουν να κάνουν την ερμηνεία τους ...όσον αφορά τις φιγούρες σαφώς και δεν κοιτούν όλες προς μια μεριά , πρόσεξε καλά την τράπουλα δεν κοιτούν όλες οι φιγούρες στην ίδια μεριά ...
όταν κοιτάμε κάτι του δίνουμε μεγαλύτερη σημασία , μας ενδιαφέρει περισσότερο , αντιθέτως όταν δεν κοιτούμε κάτι αλλά το έχουμε ρίξει πίσω μας αυτο μας δείχνει κάποια πράγματα τα οποία είτε θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω μας ή κάτι που το έχουμε προσπεράσει και δεν μας επηρεάζει τόσο πολυ ή εμείς δεν του δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία...
όσον αφορά τους άσσους έχω εξηγήσει απο την αρχή όταν μιλούσαμε για την ερμηνεία των χαρτιών ότι η εξήγηση του ανάποδου έχει να κάνει με κάποια καθυστέρηση εκτός αν έχει άλλη σημασία π.χ. ένας άσσος κούπα ανάποδος μπορεί να σημαίνει εναν δεσμό - επίδεσμο ή μπορεί να σημαίνει μια προηγούμενη σχέση αναλόγως πως θα πέσει ....ο άσσος σπαθί που γενικά δηλώνει την επιτυχία όταν θα πέσει ανάποδα μας δηλώνει μια επιτυχία που καθυστερεί ή δεν ειναι ακριβώς αυτο που θα θέλαμε ...
όλα αυτα βέβαια αν πας στην αρχή που κάνω την εξήγηση των χαρτιών θα τα βρείς ...
πάντως ευχαριστω για την προσπάθεια ...
φιλάκια

marina6
03-10-2006, 08:15 PM
Mαρακι δεν γινεται να μου απαντησεις με μαιλ αν τα ειπα σωστα???pls...

ramonaki
04-10-2006, 02:41 AM
Maraki
Στο τριτο σταδιο στο παραδειγμα που εδωσες εχει γινει καποιο λαθος.Στη 2η φορα του ξεκαθαρισματος εχεις βαλει 2 φορες τον ρηγα Μπαστουνι ενω ο ενας ειναι Σπαθι προφανως και ο αλλος Μπαστουνι.Επισης αν θυμαμαι καλα σε αυτο το σταδιο ειχες πει οτι περα απο τα δικα μας χαρτια-που μας αφορουν-κραταμε τον Ασσο κουπα και τον Ασσο καρω.Εσυ ειδα οτι εχεις κρατησει στο τελευταιο μερος του 3ου σταδιου και τον Ασσο σπαθι.Γιατι?

may
04-10-2006, 11:02 AM
Αγαπητό Maraki_1975,

καλημέρα καi σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!! Καλά κάνεις κ δεν δίνεις την ερμηνεία, θέλω κ εγώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου..

Σε παρακαλώ όμως.. Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??

Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σου κείμενα, δεν έχω βγάλει άκρη... :embarrest :wacko: :embarrest

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975.

Pisces girl
04-10-2006, 11:43 AM
Αγαπητό Maraki_1975,

Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??

Kαλημερα!

Θα ηθελα και εγω βοηθεια για το 3 σταδιο. Μπορει καποιος να μου γραψει αναλυτικα τη διαδικασια ή να μου πει μου να την βρω γιατι δεν την βρισκω...

Ευχαριστω

Marina 7771
04-10-2006, 03:16 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

καλημέρα καi σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!! Καλά κάνεις κ δεν δίνεις την ερμηνεία, θέλω κ εγώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου..

Σε παρακαλώ όμως.. Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??

Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σου κείμενα, δεν έχω βγάλει άκρη... :embarrest :wacko: :embarrest

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975.
Νομίζω πως έχει γίνει λάθος με τον πίνακα του τρίτου σταδίου. Πρέπει να είναι ανάποδα. Δηλαδή στην δεύτερη και τρίτη φορά, τα χαρτιά που φαίνονται οτι έχουν πέσει πρώτα, είναι στην πραγματικότητα τα τελευταία. Οπότε η Μαρία είχε στα χέρια της μόνο δύο χαρτιά στο τέλος της δεύτερης φοράς και μόνο ένα στο τέλος της τρίτης.
Τα πρώτα χαρτιά τα παίρνεις από το κάτω μέρος της τράπουλας την οποία κρατάς με την πλάτη προς το μέρος σου. Εσύ δεν βλέπεις δηλαδή τις φιγούρες. Μετά τα σκεπάζεις με τρία χαρτιά που παίρνεις από το πάνω μέρος της τράπουλας, κρατώντας την πάντα με τις φιγούρες προς τα κάτω.
Ελπίζω να βοήθησα.:cheesy:

maraki_1975
04-10-2006, 03:17 PM
82
παιδιά συγνώμη για τον Ρήγα Μπαστούνι έχεις δίκιο ήταν δυο φορές ΄΄εκανα λάθος όταν τα εφτιαχνα στο word , όσον αφορά για τον άσσο σπαθί είχα μια συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα μπορείς λοιπόν να το βάλεις , αν παρακολούθησες τι συζητούσαμε (αν και φαίνεται οτι ειναι με το ζόρι) απλά γιατί μας έχει ήδη εμφανιστεί και στις δύο προηγούμενες φορες και εμείς μπορούμε να το κρατήσουμε για να εξαντλήσουμε την περίπτωση αυτη, κανονικά όμως δεν το κρατώ εκτός επαναλαμβάνω αν θέλω να το κρατήσω επίτηδες μέσα ( κάτι που έκανα εγω για να δείξω και στον φίλο- φίλη ) που το συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα!!!
σας έχω ξανα ανεβάσει το στάδιο 3 με την διόρθωση του ρήγα και ότι άλλο δείτε πείτε το μου...
φιλάκια

Pisces girl
04-10-2006, 03:29 PM
Τα πρώτα χαρτιά τα παίρνεις από το κάτω μέρος της τράπουλας την οποία κρατάς με την πλάτη προς το μέρος σου. Εσύ δεν βλέπεις δηλαδή τις φιγούρες. Μετά τα σκεπάζεις με τρία χαρτιά που παίρνεις από το πάνω μέρος της τράπουλας, κρατώντας την πάντα με τις φιγούρες προς τα κάτω.

Στο 3 σταδιο χρησιμοποιεις ολα τα χαρτια της τραπουλας (52)???
Δηλαδη ειναι περιπου η ιδια διαδικασια με το πρωτο σταδιο?

:blink:

maraki_1975
04-10-2006, 03:39 PM
λοιπόν ξαναλέω πως γίνετε το στρώσιμο στο τελευταίο στάδιο ...
έχω όλη την τράπουλα χωρίς να λείπει κανένα χαρτί και την κρατω έτσι ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά (ανάποδα δηλαδή) ...ωραία τώρα τραβάω ένα χαρτι απο κάτω (όχι το πρώτο όπως κρατω την τράπουλα, αλλά το τελευταίο στην ουσία , αυτο που αν αναποδογυρίσω την τράπουλα θα το δω ) αν αυτο το χαρτί μου κάνει ειναι απο αυτα δηλαδή που έχω αναφέρει (συν τον άσσο σπαθί αν θέλω με το ζόρι να δω τι θα γίνει με αυτη την επιτυχία =Ασπαθί ) αφού λοιπόν αυτο το χαρτί μου κάνει το βάζω κάτω ανοικτό πια το βλέπω ποιο ειναι και τοποθετώ κλειστά πάνω του τρία χαρτιά απο την πάνω όμως μεριά του σωρού ...
απο κάτω λοιπόν παίρνω το ανοικτό και απο πάνω απο το σωρό παίρνω τα κλειστά ....αυτο το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα χαρτιά μετα όπως ειναι ο σωρός με τα κλειστα και ανοικτά που έχω δημιουργήσει ...κάνω το εξής άνοιγμα 83

maraki_1975
04-10-2006, 03:40 PM
παιδιά μην ξεχνάτε οτι προσπαθώ με το γραπτό λόγο να σας εξηγήσω κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας το δείξω ...

may
04-10-2006, 04:21 PM
παιδιά μην ξεχνάτε οτι προσπαθώ με το γραπτό λόγο να σας εξηγήσω κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας το δείξω ...

Το ξέρουμε αυτό Μαράκι μου, και είμαι πεπεισμένη ότι όλες και όλοι εδώ μέσα που παρακολουθούμε αυτό το θέμα το αναγνωρίζουμε και σε ευχαριστούμε!!! :love: :love: :love:

Καταβαίνω πόσο κουραστικό μπορεί να γίνεται ενίοτε!! :wacko:

may
04-10-2006, 04:27 PM
αυτο το χαρτί μου κάνει το βάζω κάτω ανοικτό πια το βλέπω ποιο ειναι και τοποθετώ κλειστά πάνω του τρία χαρτιά απο την πάνω όμως μεριά του σωρού ...

Ναι, αλλά καλό και χρυσό Μαράκι μας... :sad2:

στο αρχειάκι που ανέβασες για το 3ο στάδιο, τη 2η κ την 3η φορά η πρώτη τετράδα, δεν είναι τετράδα... αλλά τριάδα και δυάδα αντίστοιχα!!:wacko:

Η μήπως τελικά τα ανοίγεις ανάποδα;;; :unsure: :wacko:

Αυτό μας προβλημάτισε!!

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975

maraki_1975
05-10-2006, 09:43 AM
Ναι, αλλά καλό και χρυσό Μαράκι μας... :sad2:

στο αρχειάκι που ανέβασες για το 3ο στάδιο, τη 2η κ την 3η φορά η πρώτη τετράδα, δεν είναι τετράδα... αλλά τριάδα και δυάδα αντίστοιχα!!:wacko:

Η μήπως τελικά τα ανοίγεις ανάποδα;;; :unsure: :wacko:

Αυτό μας προβλημάτισε!!

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975

όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?

Pisces girl
05-10-2006, 10:47 AM
[QUOTE=maraki_1975;20588]όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?[/QUOT

Καλημερα Μαρακι

Επειδη τα κοιταμε απο πανω προς τα κατω, φαινεται οτι η πρωτη σειρα δεν ειναι ολοκληρη. :wacko:

may
05-10-2006, 01:19 PM
Επειδη τα κοιταμε απο πανω προς τα κατω, φαινεται οτι η πρωτη σειρα δεν ειναι ολοκληρη. :wacko:

Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!

Έχω και μια τελευταία απορία... (το ξέρω ότι σας έχω κουράσει... αλλά τι να κάνω!!)

στο δεύτερο στάδιο λίγο πριν το μεγάλο άνοιγμα γίνεται ο σταυρός. Εκεί έχω τις απορίες μου όσον αφορά τα ανακατέματα. Δηλ. θα σας γράψω πως το έχω καταλάβει και αναλόγως μου απαντάτε αν είναι έτσι ή όχι και με διορθώνετε.

Μετά το τέλος του 1ου σταδίου, μαζεύω κ τα 52 φύλλα, αλλά αφήνω έξω τη φιγούρα που με ενδιαφέρει. Μετά ανακατεύω και κάνω σταυρό (πάνω από τη φιγούρα, κάτω, αριστερά, δεξιά). Και έπειτα ανοίγω το κάθε τουβλάκι (το τουμπάρω κατά καποιον τρόπο γαι να δω ποιο φύλλο είναι από κάτω) και κάνω μια πρώτη ερμηνεία, συνυπολογίζοντας και τα 5-6 φύλλα κάτω από το αρχικό φύλλο.

Μετά, πώς ακριβώς γίνεται?? Μαζεύω τυχαία τα τουβλάκια, ανακατεύω, κόβω και ανοίγω ή μήπως όχι και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά??

Αν μπορεί κάποιο μέλος να μου απαντήσει πάνω σε αυτό...:sad:

Να με συμπαθάτε αν γίνομαι κουραστική!! :love: :embarrest :cry: :love:

maraki_1975
05-10-2006, 03:59 PM
Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!

το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....

maraki_1975
05-10-2006, 04:01 PM

το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....

συγνώμη δεν έκανα παράθεση απλά πήρα τα λόγια της may (πρώτη παράγραφο) και απάντησα απο κάτω
η απάντησή μου ξεκινά απο το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος

may
06-10-2006, 11:26 AM
OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!

Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα?? :wacko:

Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??

:love:

maraki_1975
06-10-2006, 02:53 PM
OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!

Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα?? :wacko:

Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??

:love:

όπως ετοιμάζετε το σωρό με τα απαιτούμενα χαρτιά αναγκαστικά αυτα που ειναι πρώτα καθώς ξεκινάμε το σωρό θα ειναι τελευταία στο στρώσιμο ...
το δεύτερο ειναι το άνοιγμα με τον σταυρό...
ρε παιδιά μήπως έχουμε μπερδευτεί με τα στάδια και τις φορές που ρίχνουμε το κάθε στάδιο ?
γιατί δεν πηγαίνετε στην αρχή που έχουν αναφερθει με τη σειρά όταν ξεκινήσαμε να τα λέμε...

may
06-10-2006, 06:40 PM
γειά σας , λοιπόν να συνεχίσω με το 2ο στάδιο , αφού έχω μαζέψει τα χαρτιά απο το 1ο στάδιο ...ξεχωρίζω την ντάμα που αντιπροσωπεύει εμένα...ας πούμε οτι εγω είμαι μια ντάμα σπαθί ...
ωραία λοιπόν ξεχωρίζω την ντάμα σπαθί και την βάζω κάτω ....
τα άλλα χαρτιά τα ανακατεύω και κόβω ή αντίστοιχα αν τα ρίχνω σε κάποιον αλλον ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος και κόβει ...το κόψιμο γίνεται σε τρεις σωρούς ...δηλαδή έχω μπροστά μου τρεις σωρούς με φύλλα κλέιστά εννοείται δεν τα βλέπω ειναι απο την ανάποδη η τράπουλα ...όπως γίνεται πάντα όταν κόβω τα χαρτιά !
τώρα ενώνω πάλι τα χαρτιά με τον εξής τρόπο παίρνω πρώτα τον μεσαίο σωρό μετά αυτόν που άφησα τελευταίο και μετά αυτόν που δημιουργήθηκε με την πρώτη ...ελπίζω να έχετε καταλάβει τι γίνετε μέχρι στιγμή γιατί τώρα αρχίζυον τα δυσκολα ...
αφού εχω την ντάμα μου (εμένα) κάτω ανοιχτή εννοείται αρχίζω να στρώνω τα χαρτιά ...
την τράπουλα την έχω μαζέψει (και τους τρεις σωρούς εννοώ) και την έχω γυρισμένη ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά εντάξει?
λοιπόν παίρνω το πρώτο χαρτί απο πάνω και το βάζω πάνω απο το κεφάλι της ντάμας ...το 2ο κάτω απο την ντάμα το 3ο αριστερά απο την ντάμα και το 4ο δεξιά απο την ντάμα ...αποτέλεσμα έχω μπροστά μου έναν σταυρό ...εντάξει μεχρι εδώ?
μετα βάζω το επόμενο χαρτί κάτω αριστερά , το επόμενο πάνω δεξιά , το επόμενο πάνω αριστερά και το άλλο κάτω δεξιά συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο ώστε να έχω τελικά 9 φύλλα στην πάνω σειρά , 9 φύλλα στην κάτω σειρά και 9 φύλλα στη μεσαία σειρά ...
τα υπολοιπα τα κρατάω στα χέρια μου κλειστά και θα σας πω τι τα κάνουμε ...
πείτε μου αν έχετε καταλάβει πως γίνεται ?

Αγαπητό Maraki_1975,

σου κάνω παράθεση αυτό το κείμενο που έγραψες σχετικά με το 2ο στάδιο. Δεν βλέπω να έχεις ανεφέρει πουθενά ότι πριν το στρώσιμο κάνουμε σταυρό κ κοιτάμε τα 5-6 φύλλα που βρίσκονται κάτω από το αρχικό, όπως έγραψες στο τελευταίο εικονικό-πραγματικό παράδειγμα που μας έστειλες για να μελετήσουμε. Εκεί βρίσκεται η απορία μου. Πότε κόβεις πρίν ή μετά το σταυρό?? Μετά μαζεύεις τα φύλλα (τουβλάκια) τυχαία ή με κάποια σειρά?? Ποια είναι η σειρά?? Γιατί στο παραπάνω κείμενο αναφέρεις το στρώσιμο κ όχι το σταυρό που είδα ότι έκανες στο "προ - στάδιο" του 2ου σταδίου.

Δεν έχω άλλη απορία επί της διαδικασίας, σου το ορκίζομαι!! :cry:

FIGHTER
07-10-2006, 04:22 PM
Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο!;) :bigsmile:

may
09-10-2006, 03:20 PM
Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο!;) :bigsmile:

Καλά, εννοείται!! Ούτε συζήτηση!!

Η μέθοδος αυτή είναι καταπληκτική!! Δίνει απίστευτες λεπτομέρειες!!

maraki_1975
09-10-2006, 03:38 PM
Καλησπέρα, παιδιά η μέθοδος αυτη δίνει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες και μην απογοητεύστε θα την μάθετε σιγα- σιγά ειναι τόσα πολλά που θα μάθετε με τον καιρό αλλά κι εγω όσο καλή θέληση και να έχω δεν ειναι και το πιο εύκολο να προσπαθώ να σας εξηγώ απο τον υπολογιστή ...δεν έχετε εικόνα κινούμενη μπροστά σας για να βλέπετε τις κινήσεις που κάνουμε οπότε πρέπει να ειναι σαφέστατη η περιγραφή μου και ταυτόχρονα εσείς να καταλάβετε αυτο που εγώ γράφω ...
εντάξει απώλειες θα έχουμε !!!
δεν βλέπω όμως να κάνετε προσπάθεια για ερμηνεία !!!
περιμένω!!!

friary
09-10-2006, 04:17 PM
Μαράκι εγω που έρχομαι συχνά στην πόλη σου θα σε επισκευτώ για tet a tet ρίξιμο, γιατί ούτε καταλαβαίνω, ούτε έχω χάρισμα ανάγνωσης χαρτιών. :bigsmile:

marina6
10-10-2006, 01:04 AM
Για να καταλαβω...στο 3ο σταδιο δηλαδη τα χαρτια αντι να πανε προς τα κατω πανε προς τα πανω???μονο αυτη την ιδιαιτεροτητα εχει σωστα?εγω θελω να ρωτησω και κτ αλλο..στο 2ο σταδιο τα χαρτια που χρειαζονται για να καπακωσουμε τα φυλλα του σταυρου και οσα φυλα μας ενδιαφερουν,τα περνουμε απο την κατω πλευρα της τραπουλας ? και κατι τελευταιο...συνολικα ολες οι φορες που ριχνουμε την τραπουλα ειναι 7 σωστα?3φορες στο πρωτο ,1στο δευτερο και 3φορες στο τριτο σταδιο?

marina6
10-10-2006, 01:07 AM
αα μαρακι και κατι ακομα...ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ????ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΥΕΙ..'Η ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?

may
10-10-2006, 02:27 PM
δεν βλέπω όμως να κάνετε προσπάθεια για ερμηνεία !!!
περιμένω!!!

Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω την δική μου εκδοχή!! Μελετώ ακόμα!! Για την ακρίβεια βάζω τα φύλλα της τράπουλας μπροστά μου, γιατί μου είναι πιο εύκολο!! Πιστεύω κ εγώ ότι τελικά "τα φύλλα σου μιλάνε", όπως είχες πει κ εσύ κάποια στιγμή!

Φιλιά πολλά!!

maraki_1975
10-10-2006, 05:28 PM
αα μαρακι και κατι ακομα...ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ????ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΥΕΙ..'Η ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?

καλησπέρα , σκοπός της τράπουλας ειναι να δείξει το μέλλον οπότε όταν ρίχνω τα χαρτιά στοχεύω στο μέλλον αλλά εκ των πραγμάτων θα δούμε και στοιχεία του παρόντος ...το παρόν λοιπόν φαίνεται καλύτερα στα πρώτα στάδια ..και στον σταυρό ...το τρίτο στάδιο ειναι καθαρά για το μέλλον ...

ΜαρίαΝ
10-10-2006, 11:39 PM
Για σου Μαράκι
Έχεις ήδη πει πως τα πιο σημαντικά χαρτιά-φύλλα τα εχεις εξειγήσει αλλά αν μπορείς θα ήθελα κατι για το 9 κούπα αν έχει κάποια ιδιέταιρη σημασία ...
σ'ευχαριστώ πολύ

Μαρία Ν.

may
12-10-2006, 02:48 PM
Ουφ!!! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω κ εγώ την προσπάθειά μου. Θα αναφέρω αρχικά μόνο την ερμηνεία που δίνω για το 1ο στάδιο κ ελπίζω ότι το Μαράκι θα μας δώσει μια κατεύθυνση. Το 2ο στάδιο το βρήκα πολύ μπερδεμένο.

1η φορά : Πιστεύω ότι η Ντάμα μας έχει σχέση ή ενδιαφέρεται αρκετά για κάποιον σπαθάτο. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον κ για κάποιον Μπαστουνάτο, αλλά όχι ερωτικό, αλλά μάλλον οικονομικό. Το φτασμένο του μπαστουνάτου κοιτάει προς μια πόρτα ευχάριστη ή ακίνητο κ όλα αυτά τα κοιτάεί το 4 κούπα. θεωρώ ότι συνυπάρχει κ το οικονομικό αλλά κ κάποια χαρά από το δρόμο μπαστουνάτου. και όλα αυτά η Ντάμα μας τα κουβεντιάζει με τον σπαθάτο της. θα τολμούσα να πω ότι ο σπαθάτος της ντάμας μας κάποια σχέση έχει με τον Μπαστουνάτο, αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρη. στο δρόμο της η Ντάμα μας έχει αυτόν τον Μπαστουνάτο, αλλά αυτός σαν να είναι λίγο αδιάφορος για το δρόμο της.

2η φορά : Από την πρώτη σειρά καταλαβαίνω ότι η Ντάμα μας ενδιαφέρεται πολυ για αυτο το ακίνητο ή για τη χαρούμενη πόρτα, προφανώς κάνει κάποιο δρόμο κ κάποια λόγια για αυτήν την περίπτωση, ξεσηκώνεται κ για χρήματα. Νομίζω επίσης ότι ο σπαθάτος με τη Ντάμα ανταλλάσουν λόγια για το θέμα. Τελικά όμως η Ντάμα κ η Σκέψη της (J) δεν κοιτούν το θέμα, ίσως να μη ενδιαφέρεται πραγματικά για το οικονομικό, μιας και πισοπλατεί το 10 καρό. Από την τελευταία κάθετη στήλη, νομίζω ότι προκύπτει καθαρότερα η εμπλοκή του σπαθάτου με το 4 καρό και το 10 καρό κ ίσως αν το δούμε έτσι καταλάβουμε γιατί η Ντάμα μας έχει πισοπλατήσει κ κοιτάει αριστερα κ με τα 2 φύλλα της.

3η φορά : Εδώ η Ντάμα μας κοιταει πολύ τα φύλλα της - νομίζω αυτό σημαίνει ότι μάλλον κλείνεται στον εαυτό της, αλλά με την καλή έννοια κ απλώς σκέπτεται τα δικά της. Πιστεύω επίσης ότι αν τελικά δεν πρόκειται για θεμα ακινήτου ή για ευχάριστη πόρτα, τότε μάλλον εδώ υποκρύπεται η παρουσία ενος καράτου προσώπου που σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με τη Ντάμα μας, μιας κ το 4 καρό περιστοιχείζεται από κούπες κ έχει δίπλα το κρεββάτι της. Από την άλλη όμως στην τελευταία σειρά, η σκέψη της πισοπλατεί το δρόμο του καράτου ατόμου.

Αυτά μπόρεσα να καταλάβω. Αν μπορείς Μαράκι, δέωσε μας μια κατεύθυνση για το 1ο στάδιο, γιατί το 2ο είναι πολύπλοκο, έχει πολλές φιγούρες κ αν δεν έχεις έστω κ λίγο μια ιδέα της κατάστασης δεν μπορείς να στήσεις το υπόλοιπο σενάριο!!

Φιλιά!!

maraki_1975
12-10-2006, 04:22 PM
λοιπόν όσον αφορά το 1ο στάδιο το οποίο και ανέπτυξες , πράγματι το θέμα που φαίνεται να κυριαρχεί ειναι ενα οικονομικό θέμα ...
πράγματι η κουπάτη δεν δίνει στην ουσία και ιδιαιτερη σημασία για αυτα τα χρήματα ...
μου αρέσει που έπιασες την συσχέτιση που υπάρχει με τον σπαθάτο και το οικονομικό ΄θέμα έτσι ειναι ο σπαθάτος έχει να κάνει και αυτός με αυτο το θέμα ...το μοιράζεται λοιπόν με την κουπάτη ....στην τριτη φορά του σταδίου μου τα μπέρδεψες λίγο δεν υπάρχει κανένας καράτος ....τα καρό εδω ειναι καθαρά οικονομικά και αυτο που το καταλαβαίνουμε απλά όταν και τις δύο φορές που ρίχνουμε που ειναι περισσότερα φύλλα μέσα τα καρό μας έδειξαν οτι δεν ανήκουν κάπου άρα ερμηνεύονται με οικονομικό τρόπο γιατί να αλλάξει αυτο ξαφνικά στην τρίτη φορά !
πολύ καλά τα πήγες το θέμα λοιπόν ειναι οικονομικό κάτι ψήνεται σε σχέση με δουλειά -λεφτά και όταν λέμε δουλειά δεν εννοούμε την εργασία 6σπαθί αλλά την οικονομική υπόθεση ...και φυσικά ο σπαθάτος ειναι ενας άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση αυτη ...και ειναι απο την πλευρά της κουπάτης ...
όσον αφορά τον Μπαστουνάτο να σας πώ κάτι να το ξέρετε...
όταν πέσουν δύο φύλλα 3+Κ στο τέλος σημαίνει απλά οτι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας ένα άτομο με τα χαρακτηριστικά που ανάλογα έχει η φιγούρα ...
αν ειναι κάτι σημαντικό να συμβεί σε σχέση με το άτομο αυτο θα μας εμφανιστεί αργότερο στο 2ο και 3ο στάδιο ...για να ξεκαθαρίσει ποιός ειναι τελικά ....
πολύ ευχαριστημένη είμαι και θα ήθελα να κάνεις και μια προσπάθεια στο επόμενο στάδι οεξίζει τον κόπο ...

maraki_1975
12-10-2006, 04:23 PM
λοιπόν όσον αφορά το 1ο στάδιο το οποίο και ανέπτυξες , πράγματι το θέμα που φαίνεται να κυριαρχεί ειναι ενα οικονομικό θέμα ...
πράγματι η κουπάτη δεν δίνει στην ουσία και ιδιαιτερη σημασία για αυτα τα χρήματα ...
μου αρέσει που έπιασες την συσχέτιση που υπάρχει με τον σπαθάτο και το οικονομικό ΄θέμα έτσι ειναι ο σπαθάτος έχει να κάνει και αυτός με αυτο το θέμα ...το μοιράζεται λοιπόν με την κουπάτη ....στην τριτη φορά του σταδίου μου τα μπέρδεψες λίγο δεν υπάρχει κανένας καράτος ....τα καρό εδω ειναι καθαρά οικονομικά και αυτο που το καταλαβαίνουμε απλά όταν και τις δύο φορές που ρίχνουμε που ειναι περισσότερα φύλλα μέσα τα καρό μας έδειξαν οτι δεν ανήκουν κάπου άρα ερμηνεύονται με οικονομικό τρόπο γιατί να αλλάξει αυτο ξαφνικά στην τρίτη φορά !
πολύ καλά τα πήγες το θέμα λοιπόν ειναι οικονομικό κάτι ψήνεται σε σχέση με δουλειά -λεφτά και όταν λέμε δουλειά δεν εννοούμε την εργασία 6σπαθί αλλά την οικονομική υπόθεση ...και φυσικά ο σπαθάτος ειναι ενας άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση αυτη ...και ειναι απο την πλευρά της κουπάτης ...
όσον αφορά τον Μπαστουνάτο να σας πώ κάτι να το ξέρετε...
όταν πέσουν δύο φύλλα 3+Κ στο τέλος σημαίνει απλά οτι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας ένα άτομο με τα χαρακτηριστικά που ανάλογα έχει η φιγούρα ...
αν ειναι κάτι σημαντικό να συμβεί σε σχέση με το άτομο αυτο θα μας εμφανιστεί αργότερο στο 2ο και 3ο στάδιο ...για να ξεκαθαρίσει ποιός ειναι τελικά ....
πολύ ευχαριστημένη είμαι και θα ήθελα να κάνεις και μια προσπάθεια στο επόμενο στάδιο αξίζει τον κόπο ...

may
12-10-2006, 09:38 PM
Τέλεια!!!

Σε ευχαριστώ και για τις διευκρινήσεις!! Σπέυδω αμέσως προς μελέτη!!

Μην πεις κάτι αν δεν σου πω το 2ο στάδιο!!

Φιλιά!!

Δ.Μέλλος
12-10-2006, 10:38 PM
Εσάς κορίτσια, πώς και δεν σας πήραν χαμπάρι οι επιστήμονες, για να σας βάλουν χέρι επειδή προωθείτε τον σκοταδισμό? :toung:

Ξέρξης
12-10-2006, 11:47 PM
Αγαπητε Δ.Μ. εχεις δικιο εσυ εισαι το φως και ολοι οι επιστημονες το σκοτος!!!!
Ζητω η χαρτομαντεια και η καφεμαντεια το φωτεινο μελλον της ανθρωποτητος :toung: :toung: :toung:

ΥΓ μηπως στα χαρτια βλεπετε κανα αποτελεσμα για το στοιχημα;;; τον ιπποδρομο μηπως; αν ειναι θα μοιραστουμε τα κερδη βρε παιδια....:laugh:

Dell Piero
13-10-2006, 01:53 AM
ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!

marina6
13-10-2006, 02:59 AM
maraki exw ena parapono ....gia mena den ekanes kanena sxoliasmo......tespa....ok....:sad:

may
13-10-2006, 11:26 AM
Αγαπητέ Δ.Μ. κ Ξέρξη,

κρατήστε όλο το φώς για εσάς... εμείς μπορούμε και στα σκοτάδια.

Και δεν θυμάμαι κάπου να ζητήσαμε από κανένα να ασπαστεί αυτό που κάνουμε.

Εφ΄όσον το θέμα αυτό διατηρείται, θα συμμετέχει όποιος θέλει.

Σταματώ, δεν είναι ανάγκη να βγω off-topic για ένα τέτοιο θέμα..

mei
13-10-2006, 03:09 PM
γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!

Marina 7771
13-10-2006, 03:15 PM
γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!
Γεια σου mei. Εκτός απ' το Μαράκι, οι υπόλοιποι μάλλον αρχάριοι είμαστε.:bigsmile:
Μιλάς για το παράδειγμα της Μαρίας?

patra123
14-10-2006, 01:01 AM
εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο

may
14-10-2006, 10:21 AM

Γειά σου!!

το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.

Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!

may
14-10-2006, 10:24 AM
εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο

Καλημέρα!!!

ειλικρινά κ εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα μα τίποτα στην αρχή!! Αν έχεις όμως υπομονή κ ήρεμο μυαλό κ διαβάσεις προσεκτικά όλες τις ανακοινώσεις κ τα παραδείγματα, θα μπεις στο πνεύμα αρκετά εύκολα. Το Μαρακι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κ τα γράφει υπέροχα! Έτσι έκανα κ εγώ!!

Καλή προσπάθεια!!

kleio
15-10-2006, 10:07 PM
Καλησπέρα ανακάλυψα πρόσφατα τη σελίδα και εντυπωσιάστηκα με τη μέθοδο που παρουσιάζει το Maraki. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...

mei
16-10-2006, 01:15 PM
γειά σου!!!!:bigsmile: το πρώτο σταδιο το κάνεις 3 φορές πριν το σταυρό.ο σταυρος είναι το 2 στάδιο?εμένα μου έμεινε το 4σπαθι στη 3 φορά... σορύ που τα μπέρδεψα:sad:

maraki_1975
17-10-2006, 02:50 PM
παιδιά όσον αφορά τον σκοταδισμό ...υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δου και μέσα στα σκοτάδια , υπάρχουν άλλοι που χρειάζονται πολύ φώς για να δούν...η επιλογή ειναι του καθενός χωρίς σχόλια ...

maraki_1975
17-10-2006, 02:52 PM
Γειά σου!!

το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.

Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!

σωστά , σωστά , σωστά...αν είσαι σπαθάτη ή ρίχνεις για σπαθάτο φυσικά και κρατάμε το 4 σπαθί ...

ΜαρίαΝ
17-10-2006, 03:04 PM
Καλημέρα Μαράκι
Να σε ρωτήσω πάλι αν το 9 κούπα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ...
Δεν το έχω καταλάβει ... και απλά το συνατώ πολύ συχνά
Αφού τα 9 δεν ανοίκουν στα δικά μας χαρτιά ... δεν μπορεί κάτι θα σημαίνει ...

Σ'ευχαριστώ

may
17-10-2006, 06:37 PM

Σ'ευχαριστώ

¨Οπως έχει πει κ το Μαράκι στην 1 σελίδα του θέματος, το 9 συμβολίζει αυτό που έχουμε στο νου μας, αυτό που έχουμε στην έννοια μας να κάνουμε. Τα 9άρια ανήκουν στα φύλλα μας ανάλογα με το τι είμαστε, αλλά η μόνη διαφορά είναι (σύμφωνα πάντα με το Μαράκι) ότι δεν το κρατάμε ούτε στο 1ο αλλά ούτε κ στο 3ο άνοιγμα. Το Μαράκι δεν το θεωρεί σημαντικό χαρτί κ κατά τη γνώμη μου, από όσο έχω μπορέσει να καταλάβω πράγματι δεν λέει πολλά πράγματα. Ύπάρχουν άλλα σημαντικότερα φύλλα. Την έννοια του 9 ίσως θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με το J. Εκτός από το 9 καρό που δηλώνει τα πολλά νεύρα κ το 9 μπαστούνι που δηλώνει άσχημη πολύ ψυχολογική κατάσταση, τα 9άρια δεν έχουν κάποιο άλλο νόημα.

Αν θες την άποψή μου, μη μένεις τόσο πολύ στα 9άρια αν αυτά ανήκουν στη φιγούρα που ρίχνεις. Δεν λένε φοβερά πράγματα.

maraki_1975
17-10-2006, 08:02 PM
Καλημέρα Μαράκι

Σ'ευχαριστώ
καλησπέρα τα 9αρια έχουν τη σημασία της έννοιας οτι κάτι σκέπτομαι αλλά εγω δεν τους δίνω σχεδόν καθόλου σημασία στα χαρτιά μου εσύ μπορείς αν θες να τα ερμηνεύσεις σαν κατί που σε απασχολεί με την δύναμη απλά της σκέψης όχι αν ειναι κάτι καλό ή κακό ...οκ?

ΜαρίαΝ
18-10-2006, 01:06 AM
καλησπέρα τα 9αρια έχουν τη σημασία της έννοιας οτι κάτι σκέπτομαι αλλά εγω δεν τους δίνω σχεδόν καθόλου σημασία στα χαρτιά μου εσύ μπορείς αν θες να τα ερμηνεύσεις σαν κατί που σε απασχολεί με την δύναμη απλά της σκέψης όχι αν ειναι κάτι καλό ή κακό ...οκ?

οκ σ'ευχαριστώ πολύ ...
Μαρία Ν.

may
18-10-2006, 02:18 PM
Μαράκι γειά σου!!

μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γενικές απορίες που πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρουν κ τα άλλα μέλη που παρακολουθούν το θέμα.

1. Μια φίλη μου είπε ότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να κλείσει η τράπουλα, αφού έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα κ ότι δεν πρέπει απλώς να μαζεύουμε τα φύλλα έτσι απλά σαν να έχει τελειώσει μια παρτίδα "Ξερής" για παράδειγμα, γιατί αφήνουμε αρνητικότητα στα φύλλα κ αυτά με τη σειρά τους στο θέμα που έχουμε μελετήσει. Τι γνώμη έχεις?? Γιατί και κάποιο άλλο μέλος σε αυτό το θέμα είχε πει ότι κλείνει τα φύλλα με "κέντημα". Τι λες?? :suspiciou

2. Η ντάμα κούπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, κοιτά προς τα αριστερά, άρα αυτό σημαίνει πως ότι κοιτά προς τα αριστερά είναι του ενδιαφέροντός της κ ότι δεν κοιτά είναι αυτά που πισοπλατεί. Σωστά?? Αντίστοιχα αριστερά είναι το άμεσο μέλλον κ δεξιά μήπως είναι το παρελθόν?? Όσον αφορά τον Ρήγα μπαστούνι, αυτός κοιτά δεξιά. ¶ρα εδώ τα πράγματα πώς πάνε?? ότι κοιτάει (δηλαδή προς τα δεξιά, αντίθετα από τη ντάμα κούπα) είναι του ενδιαφεροντός του?? Κ σχετικά με το παρελθόν-μέλλον?? Κ αυτά αντιστρέφονται?? :wacko:

3. Έστω ότι έχω πάνω από το κεφάλι μου στο σταυρό το 10 μπαστούνι κ ότι η τριάδα που έχω βάλει πάνω σ' αυτό για να καταλάβω πιο πολλά μου βγάζει για παράδειγμα 6 κούπα-10 κούπα-6 σπαθί. Αυτό μειώνει την ένταση της στενοχώριας?? Δηλαδή πως ερμηνεύεται : ότι για κάτι που έχω στενοχώρια αυτή τη στιγμή ξεσηκώνομαι και παίρνω χαρά ή μειώνεται η ένταση της στενοχώριας η οποία συνεχίζει να υπάρχει?? Γενικώς πολύ μπερδεύομαι όταν αντιφατικά φύλλα πέσουν δίπλα-δίπλα, π.χ. μου έχει πέσει πάνω από τη φιγούρα μου το 10κούπα και αμέσως δίπλα του ο ¶σσος μπαστούνι!! Ή μήπως αν πέσουν δίπλα-δίπλα μπορεί να πρόκειται για 2 ξεχωριστα γεγονότα?? Ενα ευχάριστο κ ένα δυσάρρεστο κ αν βάλω τριάδα επάνω τους να καταλάβω?? Τι μπέρδεμα!! Ότι μπορείς να γραψεις Μαράκι πάνω σε αυτό καλοδεχούμενο!!

4. Κάτι που αφορά το 1ο κ το 3ο στάδιο.. Μου έχει συμβεί μερικές φορές ξεκαθαρίζοντας τα φύλλα από τη μια φάση στην άλλη να μη μου βγαίνουν φύλλα έξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!! Αυτό μας λέει κάτι ιδιαίτερο??

5. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναφερθείς, πως εμηνεύονται τα φύλλα, αν πέσουν μόνα τους στην αρχή ή στο τέλος του 1ου κ του 3ου σταδίου. Υποψιάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα έχουν να μας πουν!!

Μαράκι ξέρω ότι είναι πάμπολλες μα πάμπολλες οι απορίες μου!! :wacko:

Μην ανησυχείς, δεν περιμένω να μου τις απαντήσεις όλες με μιας!! :weird:

Όποτε μπορείς :embarrest

maraki_1975
18-10-2006, 04:39 PM
Μαράκι γειά σου!!

μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γενικές απορίες που πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρουν κ τα άλλα μέλη που παρακολουθούν το θέμα.

1. Μια φίλη μου είπε ότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να κλείσει η τράπουλα, αφού έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα κ ότι δεν πρέπει απλώς να μαζεύουμε τα φύλλα έτσι απλά σαν να έχει τελειώσει μια παρτίδα "Ξερής" για παράδειγμα, γιατί αφήνουμε αρνητικότητα στα φύλλα κ αυτά με τη σειρά τους στο θέμα που έχουμε μελετήσει. Τι γνώμη έχεις?? Γιατί και κάποιο άλλο μέλος σε αυτό το θέμα είχε πει ότι κλείνει τα φύλλα με "κέντημα". Τι λες?? :suspiciou

2. Η ντάμα κούπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, κοιτά προς τα αριστερά, άρα αυτό σημαίνει πως ότι κοιτά προς τα αριστερά είναι του ενδιαφέροντός της κ ότι δεν κοιτά είναι αυτά που πισοπλατεί. Σωστά?? Αντίστοιχα αριστερά είναι το άμεσο μέλλον κ δεξιά μήπως είναι το παρελθόν?? Όσον αφορά τον Ρήγα μπαστούνι, αυτός κοιτά δεξιά. ¶ρα εδώ τα πράγματα πώς πάνε?? ότι κοιτάει (δηλαδή προς τα δεξιά, αντίθετα από τη ντάμα κούπα) είναι του ενδιαφεροντός του?? Κ σχετικά με το παρελθόν-μέλλον?? Κ αυτά αντιστρέφονται?? :wacko:

3. Έστω ότι έχω πάνω από το κεφάλι μου στο σταυρό το 10 μπαστούνι κ ότι η τριάδα που έχω βάλει πάνω σ' αυτό για να καταλάβω πιο πολλά μου βγάζει για παράδειγμα 6 κούπα-10 κούπα-6 σπαθί. Αυτό μειώνει την ένταση της στενοχώριας?? Δηλαδή πως ερμηνεύεται : ότι για κάτι που έχω στενοχώρια αυτή τη στιγμή ξεσηκώνομαι και παίρνω χαρά ή μειώνεται η ένταση της στενοχώριας η οποία συνεχίζει να υπάρχει?? Γενικώς πολύ μπερδεύομαι όταν αντιφατικά φύλλα πέσουν δίπλα-δίπλα, π.χ. μου έχει πέσει πάνω από τη φιγούρα μου το 10κούπα και αμέσως δίπλα του ο ¶σσος μπαστούνι!! Ή μήπως αν πέσουν δίπλα-δίπλα μπορεί να πρόκειται για 2 ξεχωριστα γεγονότα?? Ενα ευχάριστο κ ένα δυσάρρεστο κ αν βάλω τριάδα επάνω τους να καταλάβω?? Τι μπέρδεμα!! Ότι μπορείς να γραψεις Μαράκι πάνω σε αυτό καλοδεχούμενο!!

4. Κάτι που αφορά το 1ο κ το 3ο στάδιο.. Μου έχει συμβεί μερικές φορές ξεκαθαρίζοντας τα φύλλα από τη μια φάση στην άλλη να μη μου βγαίνουν φύλλα έξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!! Αυτό μας λέει κάτι ιδιαίτερο??

5. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναφερθείς, πως εμηνεύονται τα φύλλα, αν πέσουν μόνα τους στην αρχή ή στο τέλος του 1ου κ του 3ου σταδίου. Υποψιάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα έχουν να μας πουν!!

Μαράκι ξέρω ότι είναι πάμπολλες μα πάμπολλες οι απορίες μου!! :wacko:

Μην ανησυχείς, δεν περιμένω να μου τις απαντήσεις όλες με μιας!! :weird:

Όποτε μπορείς :embarrest

καλησπέρα, καταρχήν θα θελα να εξηγήσω κάτι σχετικά με τη χαρτομαντεία ...οι χαρτορίχτρες οι επαγγελματίες που έχουν και κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις δεν ρίχνουν μια απλή τράπουλα , μπορεί επιφανειακά να φαίνεται μια απλή τράπουλα αλλά στην ουσία ειναι μια τράπουλα διαβασμένη στα άστρα με μια διαδικασία που ούτε την ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να την μάθω ...γιατί εγω (όχι οτι δεν πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει ενα μυστήριο σε αυτο που κάνουν ) θεωρώ οτι αυτα που ακούγονται ειναι ακριβώς για να δημιουργησουν μια εικόνα μυστηρίου και φυσικά κάτι τέτοιο κάνει ξεχωριστό τον τρόπο που ρίχνει η επαγγελματίας χαρτορίχτρα και φυσικά αυτο θα κάνει εμας να τσιμπίσουμε και να ενθουσιαστούμε με αυτη την μυστηριώδη τελετουργία ...
λένε οτι η τράπουλα πρέπει να φυλάγεται σε μεταξωτό μαντίλι να χρησιμοποιείται μόνο για αυτο το λόγο και όχι να παίζουμε και μπιρίμπα με αυτη την ίδια τράπουλα , λέγεται οτι πριν ρίξεις τα χαρτιά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γυρίσει την τράπουλα τρείς φορές ΄γύρω απο τον εαυτό του κ.λ.π
εγω πιστεύω οτι η τράπουλα πραγματικά παίρνει την αύρα αυτού που ενδιαφέρεται για αυτο θα πρέπει να την ανακατεύει αυτός που ενδιαφέρεται αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να πιστέψω κάθε τι που ακούγεται ....
εμένα μου βγαίνουν τα χαρτιά και χωρίς να διαβαστούν στα αστρα και χωρίς να πρέπει να φυλάω την τράπουλά μου μέσα σε μεταξωτό μαντίλι ...
αυτη ειναι η δική μου γνώμη ...για αυτο που με ρωτησες!!!

όσον αφορά αυτο που με ρωτάς για το 10 μπαστούνι πάνω στο κεφάλι σου και η τριάδα που πέφτει ειναι 6κούπα+10κούπα+6σπαθί θα σου πω αμέσως τι σημαίνει
εσυ (πάνω απο το κεφάλι σου το 10 μπαστούνι ) φοβάσαι κάτι , ανησυχείς για κάτι , τρέμεις για κάτι ...τι ειναι αυτο ?
βάζω την τριάδα και βλέπω οτι το ξεσήκωμά σου (αν εσυ εισαι η κούπα) με εναν σπαθάτο (6σπαθί) ή αν δεν υπάρχει σπαθάτος το ξεσήκωμά σου για την δουλειά σου θα ειναι τελικά καλό ...αυτό που εσύ φοβόσουν λοιπόν (10μπαστούνι) δεν ειναι όπως φοβάσαι ακριβώς το αντίθετο θα σου βγει σε καλό(10κουπα) όσον αφορά γενικά τα αντιφατικά χαρτιά ανάλογα με το τι ειναι τα άλλα χαρτιά μπορεί να σημαίνει είτε οτι ενω ελπίζω για κάτι (10κούπα θα πέσει πρώτο) έρχεται μετά στο άνοιγμα ή απλά ακολουθεί το 10μπαστούνι ή ο άσσος μπαστούνι , οι ελπίδες μας πάνε περίπατο γιατί η τελική έκβαση δεν ειναι όπως ελπίζουμε ...κατάλαβες πως λειτουργούν τα αντιφατικά χαρτιά?

όσο επιμένουν να βγαίνουν κάποια φύλλα τόσο πιο σίγουρη ειναι η επίδρασή τους ..κατάλαβες όταν κάτι επιμένει και δεν λέει να φύγει απο τα χαρτιά οι πιθανότητες να συμβεί αυτο αυξάνονται....

α! δεν σας εχω πει τι σημαίνουν οταν πέσουν μόνα τους?
νόμιζα οτι το εχω πει θα σας το πω κι αυτο ...!!!

όσον αφορά τέλος το που κοιτα η φιγούρα , κοίταξε να δεις όλες οι φιγούρες δν κοιτούν προς το ίδιο μέρος οπότε δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για την διαφορετικότητα αυτη των φιγούρων ...όμως όσον αφορά τον σταυρό και το άνοιγμα του ...αναγκαστικά για μας το μέλλον ειναι προς τα αριστερα και το παρελθόν ή αυτα που εμείς θέλουμε να τα αφηνουμε πίσω ειναι προς τα δεξιά , η φιγούρα στη συγκεκριμένη περίπτωση (στάδιο) δεν κοιτά αναγκαστικά προς τα δεξιά ή προς τα αριστερα γιατί εμείς ούτως ή αλλως έχουμε ορίσει εξ αρχής οτι δεξιά ειναι τα παρελθοντικά και αριστερά τα μέλλοντα ...
κατάλαβες ?
όμως σαφώς μας εξυπηρετεί στα αλλα στάδια που δεν υπάρχει παρελθόν απο τα αριστερα και κάτι άλλο στα δεξιά ούτως ή άλλως όταν λέμε οτι η ντάμα μας , κοιτάει ενα φύλλο σημαίνει οτι του δίνει σημασία ενω οταν το πισωπλατεί οτι το παραμερίζει κάνει πως δεν το βλέπει ...
παιδιά σιγά σιγά θα τα μάθετε τόσο καλά και σε αυτο θα βοηθήσει και η εμπειρική σας ερμηνεία δηλαδή όποιος έχει την υπομονή θα ήταν καλό όταν ρίχνει τα χαρτιά να τα γράψει σε ενα χαρτί (τον τρόπο που πέφτουν) και καθώς οι μέρες , μήνες περνάνε τα γεγονότα θα γίνονται και θα βλέπετε πώς είχε φανεί στα χαρτιά ...
ελπίζω να βοήθησα!!!

maraki_1975
18-10-2006, 04:49 PM
λοιπόν θέλω να σας πω κάποιες ιστοριούλες για να καταλάβετε την δύναμη των χαρτιών (του σκοταδισμού) ...
κάποτε πριν 4 χρόνια περίπου μια φίλη μου ξεκινά σχέση με ενα παλικάρι το οποίο ήταν παλιός της φίλος ...
έρχεται λοιπόν και μου λέει
Μαρία, έκανα σχέση με τον Β... θυμάσαι εκείνο το παιδί που σου είχα πει οτι είμασταν κολλητοί κάποτε...
θέλω να μου ρίξεις τα χαρτιά απο περιέργεια γιατί ξέρω τι άνθρωπος ειναι και απο οτι φαίνεται αυτη η σχέση θα πάει μέχρι γάμο ...
εντάξει !!!
ρίχνω λοιπόν τα χαρτιά (υποψιν , επηρεασμένη οτι θα δω γάμους και μια καλή σχέση , όπως μου έχει εξηγήσει η φίλη μου) ...
φρίκαρα παιδιά, είδα μια σχέση χάλια ...γιατι ? γιατι ο τύπος είχε άλλη και την κορόιδευε την φίλη μου , ήταν ενας χαρακτήρας μάλλον μισογύνης και απλά τον ενδιέφερε να έχει γκόμενες χωρίς συναίσθημα ...δεν αγαπούσε καμία ...
δεν ήξερα τι να της πω είχα δει τα πάντα και δεν ήξερε πως να της το πω ...
της είπα λοιπόν να μην δώσει σημασία σε αυτα που θα ακούσει γιατί μπορεί να κάνω λάθος...
δυστυχώς δεν χρειάστηκε να περάσει παρα μια εβδομάδα και η φίλη μου τον έπιασε στα πράσα ....

maraki_1975
18-10-2006, 04:57 PM
όσον αφορά το τι σημαίνουν τα χαρτιά όταν πέφτουν μόνα τους στο κάτω μέρος ...των σταδίων ...
λοιπόν αν πέσει μόνο του το 2αρι σημαίνει οτι το κρεβάτι μας ειναι άδειο καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!
όταν πέσει το 3αρι μόνο του σημαίνει οτι ο δρόμος μας ειναι κλειστός δηλαδή οτι δεν θα πάμε πουθενά ...θα μείνουμε σπίτι , αν αυτο βγαίνει συχνά σημαίνει οτι συχνά αυτο τον καιρό θα την βγάζουμε σπίτι
αν βγεί μόνο του το 4αρι σημαίνει οτι το χαρτί τους δεσμού δεν σμίγει με άλλο ακομα κι αν εχουμε σχέση δεν αισθανόμαστε οτι έχουμε ΤΟΝ δεσμό ...
όταν το 5αρι ειναι μόνο του ειναι η καρδιά μας κλειστή ...μόνη της
όταν το 6αρι ειναι μόνο του , δηλωνει ενα ξεσήκωμα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό ...αυτο σημαίνει οτι νιώθουμε ξεσηκωμένοι αλλά όχι για να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο
όταν το 7αρι ειναι κλειστό , μόνο του δηλαδή αυτο σημαίνει οτι προς το παρόν δεν μας φτάνει τίποτα ενα "μέλλον" που δεν έχει κάτι καινούριο να δεχτεί άμεσα...
όταν το 8αρι ειναι μόνο του αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε καταπιεί τη γλώσσα μας δεν έχουμε κάτι να πουμε και δεν θα μιλάμε...
όταν η ντάμα πέσει μόνη της τότε θα δείχνουμε μόνη ...οι άλλοι αυτο θα βλέπουν και τις περισσότερες φορές αυτο κι είναι οτι θα είμαστε μόνη, μόνη στο σπίτι, μόνη χωρίς φίλους, μόνη στη βόλτα...
όταν ο Βαλές πέσει μόνος τότε δηλώνει την μοναχική ψυχή ...που ακόμα και σχέση να έχουμε αισθανόμαστε μόνοι...μέσα μας

ότι απορία έχετε μου λέτε!!!

may
18-10-2006, 09:14 PM
Μαράκι μου,

είσαι απλά καταπληκτική!!!!!

:love: :cheesy: :love:

maraki_1975
18-10-2006, 10:06 PM
καλησπέρα, ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια ...

και θα θελα να σας πω και μια άλλη ιστορία που έχει μεγάλη σημασία για αυτα τα χαρτιά , κάποτε είχα ρίξει τα χαρτιά σε μια γνωστή μου (ήταν παντρεμένη) , μέσα στα χαρτιά της είδα διαζύγιο και η αίτία ήταν αυτη , της το είπα βέβαια προσεκτικά γιατί ειναι λεπτα θέματα αυτα και δεν λέγονται μπαμ και κάτω ...της είπα λοιπόν να προσέχει τον γάμο της γιατί απο δικό της λάθος θα μπορούσε να φέρει το γάμο σε διάλυση ...
με κορόιδεψε και μου είπε καλά κάνω εγω και δεν πιστεύω σε χαρτιά και οτι αυτα που λέω ειναι κουταμάρες ...

παιδιά , πέρασαν 2 χρόνια και φυσικά είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για αυτα που είχα πει ...γιατί το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί ....
κι όμως 3 χρόνια μετα το ρίξιμο των χαρτιών μαθεύτηκε οτι η κυρία διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον άλλον και φυσικά εγω τα έμαθα όλα αυτα όταν το ζευγάρι είχε ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια για το διαζύγιο ....
δεν ειναι η μόνη ιστορία αυτη για αυτο θα ήθελα να ξέρετε οτι κάθε τι που βγάζει το χαρτί ...να το θυμάστε γιατί δεν υπαρχει περίπτωση να ΜΗΝ βγει ακόμα και αν περάσει καιρός ...το έχω τσεκάρει πολλές φορές μέχρι σήμερα ...
αν και συνήθως αυτο που μας βγάζει το χαρτί βγαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως να ξέρετε οτι έχει τη δύναμη να δει και πολυ μακριά ...
επίσης θα ήθελα να σας πω κάτι , μην ρίχνετε τα χαρτιά κάθε μέρα ούτε 2 και 3 φορές τη μέρα γιατί δεν έχει νόημα θα μπερδευτείτε και θα βγάζετε ακρη...βέβαια τώρα ειναι διαφορετική περίπτωση γιατί προσπαθείτε να το μάθετε αλλά ακόμα και τωρα θα προτιμούσα να μην τα ρίχνετε συνέχεια στον εαυτό σας αλλά προσπαθήστε με φίλους να τα μαθετε ...

marina6
19-10-2006, 01:23 AM
maraki na s pw...egw as poume evgala prin ena mina stin aderfi m oti kt tha ginei me enan kastanoksantho kai oti ti skeftetai kai oti tha ginei kt dinato..kai oti tha beni st mesi mia melaxrini epidi t kolaei ala autos tha skeftetai tin aderfi m..kai ontws st frontistirio tis pige se ena alo tmima enas kastanoksanthos t opoiou tou kolouse mia simathitria tis aderfis m alla autos den tis dini simasia..kai proxthes kitaze kapws entona tin aderfi m enw auti den t dine simasia,,..alla t xartia ta exw vgali ena mina kai tpt...den exoun ousiastika kan gnwristi akomi..alla tis alis pou mas eipes 3xronia???
eleos......

christina_scorpios
19-10-2006, 04:26 PM
Παιδιά καλησπέρα. Πριν από αρκετά χρόνια έριχνα τα χαρτιά και ο λόγος που σταμάτησα να τα ρίχνω ήταν γιατί... μου έβγαιναν ΟΛΑ. Είχα μια σχέση τότε και ενώ ήξερα ότι δεν θα κρατούσε όσο και αν το ήθελα , διατηρούσα ελπίδες ότι θα πάνε κάλα τα πράγματα. Καταστάσεις που έβλεπα και μάθαινα , προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν η ιδέα μου και η ανασφάλειά μου. Οταν λοιπόν έριχνα τα χαρτιά, με ένα παρόμοιο τρόπο σαν της maraki1975 , όλα ήταν ξεκάθαρα, μέχρι και την μέρα που χώρισα ο χωρισμός ήταν το μόνιμο χαρτί στο ρίξιμο μου. Θέλω λοιπόν να σας πώ , ότι άν συγκεντρώνεσαι στο ρίξιμο μπορεις να "διαβάσεις" με κάθε λεπτομέρεια την ερμηνεια. Δεν θέλει ιδιαίτερες γνωσεις. Βέβαια θέλει χρόνο για να πάρεις τον "αέρα". Μαράκι , οφείλω να ομολογήσω ότι με έχεις βάλει στον πειρασμό και άρχισα να ρίχνω πάλι τα χαρτιά. Οι φίλες μου δεν σταματάνε να το ζητούν. χαχαχα... Ευτυχώς όμως τα πράγματα δείχνουν καλύτερα τώρα. Και κάτι τελευταίο. Το δυσκολότερα είναι να τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Γιατί εκεί συγχέεις τα πράγματα, ίσως και να τα παρερμηνεύσεις. Όταν λοιπόν ρίχνετε στον εαυτό σας , να τα ρίχνετε σαν να πρόκειτε για άλλον ενδιαφερόμενο. Και να τα ερμηνεύεται δυνατα! Όχι από μέσα σας. Μόνο έτσι βγαίνει. Πιστέψτε με. Καλό ρίξιμο σε όλους. Και ένα μεγάλο μπράβο στο μαράκι που ασχολείται ακόμη μαζί μας. Σε ευχαριστούμε.

christina_scorpios
19-10-2006, 04:36 PM
Ξέχασα να σας πω και μια περίπτωση μιας και το ανέφερε και το μαρακι εχθές. Τον Απρίλιο που μας πέρασε, μου είπε μια φίλη τα χαρτιά. Παιδιά, χωρίς υπερβολές ... μου τα βρήκε όλα με κάθε λεπτομέρεια. Με ακριβείς ημερομηνίες. Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες τώρα αλλά σας μιλάω ειλικρινά!!!! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ , βγήκε σε διάστημα τριών μηνών. Ακριβώς όμως!!!! Ακόμη και τώρα συνεχίζουν να βγαίνουν με την σειρά που μου είχε πει εκείνη. Και για άτομα του παρελθόντος αλλά και για άτομα που θα γνώριζα. Ε , λοιπόν ουτε να ταξίδευε στον χρόνο και να έβλεπε τι θα γινόταν. Τετοια ακρίβεια .... Τι να πώ? Ανυπομονώ να ξαναπάω. Και δεν είναι επαγγελματίας! Τώρα περιμένω κάτι που μου είχε πει. Εχει βγεί αλλά μου έιχε πει ότι αυτό το ζήτημα θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του έτους. Πριν φύγει ό χρόνος αυτός συγκεκριμένα. Θα περιμένω έως τότε, και θα σας πώ. Αλλά έιτε βγεί, είτε όχι, σημασία έχει ότι βγήκαν όλα τα άλλα. Η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή. Πιστεψτε , ότι πραγματικά βγαίνουν τα χαρτιά! Θέλει όμως και να το εχεις λιγο το χάρισμα να μπορείς να τα ερμηνεύεις συνδυάζοντάς τα!!! Δεν αρκεί μόνο να ξερουμε την ερμηνεία τους. Τα χαρτιά σου "μιλάνε", αρκεί να ξέρεις να τα "ακούσεις".......

maraki_1975
19-10-2006, 04:58 PM
Παιδιά καλησπέρα. Πριν από αρκετά χρόνια έριχνα τα χαρτιά και ο λόγος που σταμάτησα να τα ρίχνω ήταν γιατί... μου έβγαιναν ΟΛΑ. Είχα μια σχέση τότε και ενώ ήξερα ότι δεν θα κρατούσε όσο και αν το ήθελα , διατηρούσα ελπίδες ότι θα πάνε κάλα τα πράγματα. Καταστάσεις που έβλεπα και μάθαινα , προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν η ιδέα μου και η ανασφάλειά μου. Οταν λοιπόν έριχνα τα χαρτιά, με ένα παρόμοιο τρόπο σαν της maraki1975 , όλα ήταν ξεκάθαρα, μέχρι και την μέρα που χώρισα ο χωρισμός ήταν το μόνιμο χαρτί στο ρίξιμο μου. Θέλω λοιπόν να σας πώ , ότι άν συγκεντρώνεσαι στο ρίξιμο μπορεις να "διαβάσεις" με κάθε λεπτομέρεια την ερμηνεια. Δεν θέλει ιδιαίτερες γνωσεις. Βέβαια θέλει χρόνο για να πάρεις τον "αέρα". Μαράκι , οφείλω να ομολογήσω ότι με έχεις βάλει στον πειρασμό και άρχισα να ρίχνω πάλι τα χαρτιά. Οι φίλες μου δεν σταματάνε να το ζητούν. χαχαχα... Ευτυχώς όμως τα πράγματα δείχνουν καλύτερα τώρα. Και κάτι τελευταίο. Το δυσκολότερα είναι να τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Γιατί εκεί συγχέεις τα πράγματα, ίσως και να τα παρερμηνεύσεις. Όταν λοιπόν ρίχνετε στον εαυτό σας , να τα ρίχνετε σαν να πρόκειτε για άλλον ενδιαφερόμενο. Και να τα ερμηνεύεται δυνατα! Όχι από μέσα σας. Μόνο έτσι βγαίνει. Πιστέψτε με. Καλό ρίξιμο σε όλους. Και ένα μεγάλο μπράβο στο μαράκι που ασχολείται ακόμη μαζί μας. Σε ευχαριστούμε.

καλησπέρα, αγαπητή φίλη, ναι έχεις δίκιο αυτο ειναι το τίμημα το δικό μας ...δεν μπορούμε να ρίξουμε τα δικά μας χαρτιά ειναι πολύ δύσκολο πρέπει να εισαι πολυ αντικειμενικός ...πολύ σωστή η παρατηρησή σου....

ilav
19-10-2006, 07:12 PM
Καλησπέρα και από εμένα
Μαρακι έχω εντυπωσιαστεί με τη δουλειά σου
Και ασχολούμαι με την εκμάθηση…
Ωστόσο θα ήθελα να καταθέσω μια πρόσφατη εμπειρία μου
Μπήκα στον πειρασμό να πάω σε επαγγελματία πρόσφατα (70 ευρώ)
Πήγα πριν από ένα ραντεβού που είχα (ιατρικό).
Αυτό που μου είπε πως θα πάει πολύ καλά ανατράπηκε σε 2 ώρες…
Εντελώς διαφορετικά!!!
Προσοχή λοιπόν

may
19-10-2006, 11:12 PM
καλησπέρα, αγαπητή φίλη, ναι έχεις δίκιο αυτο ειναι το τίμημα το δικό μας ...δεν μπορούμε να ρίξουμε τα δικά μας χαρτιά ειναι πολύ δύσκολο πρέπει να εισαι πολυ αντικειμενικός ...πολύ σωστή η παρατηρησή σου....

Πραγματικά, έτσι είναι!! Είναι αδύνατο να είσαι αντικειμενικός με τα δικά σου φύλλα!! :wacko: :weird:

Αδικία όμως!!! :cry:

marietta
20-10-2006, 05:12 AM
Γεια σου maraki_1975 αν και είμαι σχετικά καινούρια στην παρεα σας έχω διαβάσει οσα έχεις αναφέρει απο την αρχή και εχω προσπαθήσει να τα εφαρμόσω αλλά με μπερδεύουνε πάρα πολύ τα χαρτιά που εσύ τα αγνοείς.Ολο ανακυκλώνονται στα δικα μου και δεν μπορώ να δώσω μια ολοκληρώμενη ερμηνια. Δώσε μου αν μπορείς μια λύση.

christina_scorpios
20-10-2006, 10:10 AM
Καλημέρα φίλοι μου! Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε, να σας δώσω μια συμβουλή. Κυρίως απευθύνομαι στους αρχάριους , γιατί οι "έμπειροι" το γνωρίζουν καλά αυτό. Μην σας γίνει έμμονη ιδέα το "ρίξιμο". Μην τα ρίχνετε κάθε μέρα και κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολει. Θα μπερδευτείτε πααααρα πολύ. Σας το λέω γιατί την έχω πατήσει κι εγω. Και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού , που άρχισαν να μου βγαίνουν όσα μου είχε πει τον Απρίλιο η φίλη μου στα χαρτιά, την έψαχνα απεγνωσμένα για να μου ρίχνει τα χαρτιά. Ευτυχώς δεν μένουμε στην ίδια περιοχή και δεν ήταν εφικτό, διαφορετικά αν ήταν δυνατό , θα της το ζητούσα κάθε μέρα. Οι προβλέψεις δεν βγαίνουν επειδή το λένε τα χαρτια!!!!! Απλά είναι καταστάσεις που είναι γραφτό να συμβούν , απλά οι μαντικές μεθόδοι είναι το μέσο για να τις δούμε . Μην αγχωνόμαστε λοιπόν και μας πιάνει υστερία με τα χαρτιά. Το λέω και για μένα οχι μόνο για σας. Και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα έιναι η χειρότερη περίοδος για "ρίξιμο". Είναι όλα αρνητικά εκ των πραγμάτων και όλα τα βλέπουμε μαύρα. Καλό είναι να ρίχνουμε τα χαρτιά όταν είμαστε ήρεμοι (είτε τα ρίχνουμε για μας είτε για κάποιον φίλο ή φίλη). και φυσικά όχι κάθε μέρα. Ας αφήνουμε 10-15 μέρες να περάσουν. Μια φιλική συμβουλή. (ελπίζω βέβαια να το τηρήσω και εγώ.... :cheesy: ) . φιλάκια και καλημέρα σε όλους.

may
20-10-2006, 12:59 PM
Καλημέρα φίλοι μου! Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε, να σας δώσω μια συμβουλή. Κυρίως απευθύνομαι στους αρχάριους , γιατί οι "έμπειροι" το γνωρίζουν καλά αυτό. Μην σας γίνει έμμονη ιδέα το "ρίξιμο". Μην τα ρίχνετε κάθε μέρα και κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολει. Θα μπερδευτείτε πααααρα πολύ. Σας το λέω γιατί την έχω πατήσει κι εγω. Και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού , που άρχισαν να μου βγαίνουν όσα μου είχε πει τον Απρίλιο η φίλη μου στα χαρτιά, την έψαχνα απεγνωσμένα για να μου ρίχνει τα χαρτιά. Ευτυχώς δεν μένουμε στην ίδια περιοχή και δεν ήταν εφικτό, διαφορετικά αν ήταν δυνατό , θα της το ζητούσα κάθε μέρα. Οι προβλέψεις δεν βγαίνουν επειδή το λένε τα χαρτια!!!!! Απλά είναι καταστάσεις που είναι γραφτό να συμβούν , απλά οι μαντικές μεθόδοι είναι το μέσο για να τις δούμε . Μην αγχωνόμαστε λοιπόν και μας πιάνει υστερία με τα χαρτιά. Το λέω και για μένα οχι μόνο για σας. Και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα έιναι η χειρότερη περίοδος για "ρίξιμο". Είναι όλα αρνητικά εκ των πραγμάτων και όλα τα βλέπουμε μαύρα. Καλό είναι να ρίχνουμε τα χαρτιά όταν είμαστε ήρεμοι (είτε τα ρίχνουμε για μας είτε για κάποιον φίλο ή φίλη). και φυσικά όχι κάθε μέρα. Ας αφήνουμε 10-15 μέρες να περάσουν. Μια φιλική συμβουλή. (ελπίζω βέβαια να το τηρήσω και εγώ.... :cheesy: ) . φιλάκια και καλημέρα σε όλους.;

Έχεις πάρα πολύ μεγάλο δίκιο σε όσα λες!! Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε συνέχεια, νομίζω μία φορά την εβδομάδα είναι καλά!! Πρέπει άλλωστε να αφήνουμε και τα γεγονότα τα οποία θέλουμε να προβλέψουμε να εξελιχθούν, σωστά??

Θέλω επίσης να επισημάνω κ το εξής.. Έχω παρατηρήσει ότι αδυνατό να "διαβάσω" όσα βγαίνουν, αν εγώ δεν είμαι πρωτίστως πολύ καλά ή αν δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια. Χώρια τους πονοκεφάλους που σχεδόν πάντα έχω!!!

christina_scorpios
20-10-2006, 03:57 PM
Οπως είπα και το πρωί , παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η διάθεση μας. Ίσως και το σημαντικότερο. Γενικότερα η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω σε όλους τους τομείς. Αν η ψυχολογία σου είναι καλή νιώθεις όμορφη ακόμη και αν είσαι αλουστη , αβαφη, και με πυζάμες. Αν η ψυχολογία σου είναι στο ναδιρ τότε ακόμη και αν εχεις βγεί από spa θα νιώθεις πού άσχημη. Πόσο μάλλον σε κάτι που παιρνει από την ενέργειά σου. Και μην ξεχνάμε ότι εμεις είμαστε αυτοί που επηρρεάζουμε την ίδια μας τη ζωή.!!!!!! Φυσικά και πιστεύω στο πεπρωμένο, και οτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, είτε το πουν ΄τα χαρτιά είτε όχι. Ομως βάζουμε και εμεις το χεράκι μας. Αν π.χ. τα χαρτιά πουν ότι εγώ σήμερα θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου θα τον γνωρίσω. Αν όμως είμαι μες την ξινιλα σήμερα ε, ο έρωτας θα ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει μακρυά. Δεν θα φταίνε τα χαρτιά βέβαια αλλά η δική μου η ξινίλα!!! :cry: Φροντίστε λοιπόν όταν θέλετε να ασχοληθείτε με τα χαρτιά τον καφέ ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, να έχετε την σωστή ψυχολογία!!! Θετική ενέργεια λοιπόν , για όλα!!!!! φιλάκια

FIGHTER
20-10-2006, 06:02 PM
Οπως είπα και το πρωί , παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η διάθεση μας. Ίσως και το σημαντικότερο. Γενικότερα η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω σε όλους τους τομείς. Αν η ψυχολογία σου είναι καλή νιώθεις όμορφη ακόμη και αν είσαι αλουστη , αβαφη, και με πυζάμες. Αν η ψυχολογία σου είναι στο ναδιρ τότε ακόμη και αν εχεις βγεί από spa θα νιώθεις πού άσχημη. Πόσο μάλλον σε κάτι που παιρνει από την ενέργειά σου. Και μην ξεχνάμε ότι εμεις είμαστε αυτοί που επηρρεάζουμε την ίδια μας τη ζωή.!!!!!! Φυσικά και πιστεύω στο πεπρωμένο, και οτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, είτε το πουν ΄τα χαρτιά είτε όχι. Ομως βάζουμε και εμεις το χεράκι μας. Αν π.χ. τα χαρτιά πουν ότι εγώ σήμερα θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου θα τον γνωρίσω. Αν όμως είμαι μες την ξινιλα σήμερα ε, ο έρωτας θα ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει μακρυά. Δεν θα φταίνε τα χαρτιά βέβαια αλλά η δική μου η ξινίλα!!! :cry: Φροντίστε λοιπόν όταν θέλετε να ασχοληθείτε με τα χαρτιά τον καφέ ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, να έχετε την σωστή ψυχολογία!!! Θετική ενέργεια λοιπόν , για όλα!!!!! φιλάκια
Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εμένα μου είχε βγει και με την συγκεκριμένη μέθοδο ότι θα κάνω σχέση με κάποιον τον Αύγουστο. Η ευκαιρία μου ήρθε, αλλά εγώ την κλώτσησα, γιατί ήμουν κολλημένη με κάποιον άλλο. Τώρα συνειδητοποιώ το λάθος μου, αλλά είναι αργά. Πάντως, πιστεύω ότι τα χαρτιά ίσως σε προειδοποιούν μερικές φορές γι' αυτό και πρέπει να είμαστε θετικοί! :bigsmile:

Ζοι
24-10-2006, 10:41 PM
Σ' ευχαριστω πολυ Μαρακι :bigsmile: Ειχα μια φιλη οταν ειμουν στην ελλαδα που μου ελεγε τα χαρτια με τον τροπο σου. Εφυγα ομως προτου να μου τα μαθει καλα :sad: . Πηδηξα απο την χαρα μου οταν ειδα ολα που εχεις πει στο φορουμ. Ειναι σαν να εχω την φιλη μου εδω να μου εξηγει τα παντα.
Δεκα χιλιαδες ευχαριστω :bigsmile: :bigsmile:

nora
24-10-2006, 10:48 PM
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Λοιπόν κορίτσια, όπως κι εσείς πιθανόν θα έχετε παρατηρήσει, ένας ρήγας σπαθί και μία ντάμα κούπα, δεν κοιτάζονται ποτέ μούρη με μούρη. Πώς θα ερμηνεύαμε κάτι τέτοιο, ειδικά αν πρόκειται για ένα αισθηματικό θέμα?

makri
25-10-2006, 03:53 AM
γεια σας!να ρωτησω,,,αν τα ριχνουμε για αυτον που 8ελουμε,πως καταλαβαινουμε ποια ειμαστε...;;;;πρεπει να το προκα8ορισουμε;

christina_scorpios
25-10-2006, 11:04 AM
Σχετικά με τους ρηγάδες και τις ντάμες... εξαρτάται από τη θέση που θα πέσουν. Μπορεί και να κοιτάζονται μπορεί και όχι. Στην περίπτωση που κοιτάζονται, πρόκειται για δύο άτομα (πιθανότατα ζευγάρι αλλά μπορεί και δυο άτομα πολύ συνδεδεμένα μεταξύ τους) που "κοιταζονται στα μάτια". Δύο ανθρώπους που υπολογίζουν πολύ ο ένας τον άλλον. Ακόμη μπορεί και να είναι και μία συνάντηση τετ-α-τετ. Δεν είναι απόλυτο για δεσμό. Αυτό όμως το βλέπουμε πιο καθαρά σύμφωνα με τα γύρω φύλλα. Ειναι τελείως σχετικές οι ερμηνείες αν δεν εχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αν για παράδειγμα μας πέφτει Ακαρό - 10μπαστούνι-νταμα-ρηγας , εγώ προσωπικά θα το ερμήνευμα έτσι: σε μια συνάντηση που θα εχουν αυτα τα δυο άτομα , θα στεναχωρηθούν από μία άσχημη είδηση. Αν κοιτάζονται και οι δύο θα είναι ένα νεό που θα βγεί πάνω σε μια συζήτηση διαφορετικά την είδηση θα την δώσει αυτος που κοιτάει τον άλλον και την στεναχωρια αυτός που κοιτάει το δεκα μπαστούνι. Αλλά η στεναχώρια θα είναι πιο πολύ για την νταμα γιατί εκείνη είναι και διπλα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν σε κάτι είμαι λάθος ας με διορθώσει το μαράκι.
Σχετικά με την ντάμα τη δική μας , οταν ρίχνουμε για κάποιον που μας ενδιαφέρει, εννοείτε ότι έχουμε ήδη χαρακτηρίσει μια ντάμα που μας αντιπροσωπεύει.Ετσι όταν πέφτουν τα φύλλα των οποίων το χρώμα μας αντιπροσωπεύει αφορούν εμας. Αν εισαι ντάμα σπαθί , τα σπαθιά είναι τα φύλλα σου. Αν όμως ειναι και ο άλλος στα χρώματα σου, τότε βάλε αυτον λίγο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο. Για να μπορείς να ξεχωρίσεις τα φύλλα.
Μαράκι συγνώμη που απαντάω εγώ για σένα . Αν κάνω λάθος σε κάτι απο αυτά που είπα , διορθωσέ με σε παρακαλώ. Καλημέρα σε όλους.

may
25-10-2006, 11:12 AM
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Λοιπόν κορίτσια, όπως κι εσείς πιθανόν θα έχετε παρατηρήσει, ένας ρήγας σπαθί και μία ντάμα κούπα, δεν κοιτάζονται ποτέ μούρη με μούρη. Πώς θα ερμηνεύαμε κάτι τέτοιο, ειδικά αν πρόκειται για ένα αισθηματικό θέμα?

Καλημέρα!!

Ναι πράγματικά αυτές οι 2 φιγούρες που αναφέρεις δεν κοιτάζονται. Όμως όπως έχει αναφέρει το Μαράκι σε παλαιότερες δημοσιεύσεις της, σημασία δεν έχει τόσο πολύ η φιγούρα (Q ή R), αλλά το J η ψυχή δηλαδή. Καλύτερα να δίνεις σημασία πιο πολύ σε αυτό. Μπορεί οι κύριες φιγούρες να μην κοιτάζονται, αλλά να κοιτάζονται είτε τα 5άρια σας (οι καρδιές σας, δηλ.), είτε τα 2 σας, είτε τα J σας. Ελπίζω καταλαβαίνεις πως πάει το θέμα!!

may
25-10-2006, 11:22 AM
Σχετικά με την ντάμα τη δική μας , οταν ρίχνουμε για κάποιον που μας ενδιαφέρει, εννοείτε ότι έχουμε ήδη χαρακτηρίσει μια ντάμα που μας αντιπροσωπεύει.Ετσι όταν πέφτουν τα φύλλα των οποίων το χρώμα μας αντιπροσωπεύει αφορούν εμας. Αν εισαι ντάμα σπαθί , τα σπαθιά είναι τα φύλλα σου. Αν όμως ειναι και ο άλλος στα χρώματα σου, τότε βάλε αυτον λίγο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο. Για να μπορείς να ξεχωρίσεις τα φύλλα.
Μαράκι συγνώμη που απαντάω εγώ για σένα . Αν κάνω λάθος σε κάτι απο αυτά που είπα , διορθωσέ με σε παρακαλώ. Καλημέρα σε όλους.

Συμφωνώ απολύτως με όσα αναφέρεις αγαπητή christina_scorpios!!

Θα ήθελα επίσης να σημειώσω κάτι σε σχέση με τις φιγούρες που το είχε αναφέρει φυσικά το Μαράκι, αλλά το είδα πάνω στην πρακτική κ δεν πίστευα στα μάτια μου!! Είναι πολύ πιθανόν, τα χρώματα να μην είναι 100% αντιπροσωπευτικά, αλλά να σχετίζονται με χαρακτηριστικά του ατόμου. Θα σας πω αμέσως τι εννοώ. Ο Προϊστάμενός μου είναι ένας ψαρομάλης τύπος με γαλαζοπράσινα μάτια. Σύμφωνα με τα χρωματικά δεδομένα θα έπρεπε να μου βγαίνει σαν Καρό η φιγούρα του. Αντιθέτως όμως (είναι διπλά κ τριπλά τσεκαρισμένο) μου βγαίνει σαν Μπαστουνάτος, γιατί είναι άτομο πολύ ψηλά στην ιεραρχία κ με πολύ μεγάλη σχέση με τα κυβερνητικά ζητήματα, είναι άτομο εξουσίας. Αυτό σαν παράδειγμα!!

Φιλιά!!

gwrgina25
25-10-2006, 02:00 PM
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!

Διαβάζω το tread από την στιγμη που δημιουργήθηκε και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί!Perfect

Απλά δεν είμαι πολύ καλή ακόμα στο να διαβάζω αυτό που θέλω να μου πουν τα χαρτιά...Προσπαθώ να βγάλω το συμπέρασμα διαβάζοντας αυτά που έχουν γραφτεί εδώ :bigsmile:

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση! Μου βγαίνει συνέχεια όσες φορές τα έχω ρίξει ένας άσσος σπαθί, εγώ είμαι κούπα.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :love:

ζαφειρενια
25-10-2006, 02:41 PM
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!

Διαβάζω το tread από την στιγμη που δημιουργήθηκε και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί!Perfect

Απλά δεν είμαι πολύ καλή ακόμα στο να διαβάζω αυτό που θέλω να μου πουν τα χαρτιά...Προσπαθώ να βγάλω το συμπέρασμα διαβάζοντας αυτά που έχουν γραφτεί εδώ :bigsmile:

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση! Μου βγαίνει συνέχεια όσες φορές τα έχω ρίξει ένας άσσος σπαθί, εγώ είμαι κούπα.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :love:

δε μας ειπες που σου πεφτει ο ασσος? με ην δικη μου μεθοδο τα καρα αντιπροσωπευουν τα υλικα και τα φυσικα πραγματα τα σπαθιαοικονομικες καταστασεις (ορθια λεφτα δωρα και αναποδα εξοδα κλπ.) οι κουπεςοτι αφορα τα αισθηματικα και τις συγκινησεις τα μπαστουνια τα εμποδια και τις δυσκολιες.:bigsmile:

gwrgina25
25-10-2006, 03:04 PM
O άσσος μου πέφτει στο 1ο στάδιο ριξίματος:bigsmile:

gwrgina25
25-10-2006, 03:07 PM
πάντα με την μέθοδο που μας έχει εξηγήσει το Μαράκι

ζαφειρενια
25-10-2006, 03:22 PM

δεν μου ειναι αρκετο αυτο. ουτε κανουμε προβλεψη εδω,απλα οπως εγραψα πριν παντα με την μεθοδο που τα ριχνω εγω, αν ο ασσος ειναι ορθιος (παντα παιζει ρολο και το διπλανο χαρτι) δινει ανακουφιση απο χρηματικες στεναχωριες,αν και μπορει να μην λυσει το προβλημα, θα δωσει μια ευκαιρια για ανακτηση χρηματων.να ξερεις οτι δεν ειναι τοσο απλο γιατι πρεπει να εχω ολη την εικονα των χαρτιων. ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

ζαφειρενια
25-10-2006, 03:49 PM
πάντα με την μέθοδο που μας έχει εξηγήσει το Μαράκι

ειμαι και εγω νεα εδω και δεν εχω προλαβει να τα δω ολα. δεν εχω διαβασει την μεθοδο απο μαρακιαλλα οταν εχω τον χρονο θα το κανω με χαρα!:bigsmile:

carlito
25-10-2006, 05:40 PM
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον(σχεδόν) όλα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Και θέλω τη βοήθεια όποιου και όποιας γνωρίζει και φυσικά θέλει. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια χαρτορίχτρα να μου πει τα χαρτιά. Για να είμαι ακριβής ψάχνω χαρτορίχτρα έμπειρη,σοβαρή και να τις βγαίνουν αποδεδειγμένα. Α! και να δέχεται άντρες! Όποιοι θέλουν απαντούν εδώ και μετά ανταλλάσουμε mail.
Σας ευχαριστώ!

maraki_1975
25-10-2006, 08:32 PM

Καλησπέρα, ο άσσος σπαθί ειναι ενα καλό χαρτί , αντικειμενικά λοιπόν στην γενική του ερμηνεία ο άσσος σου μιλάει για κάτι καλό ...δεν ειναι ανησυχητικό εκτός αν ο άσσος σπαθί πέφτει πάνω στο 2 σου που αυτό μπορεί να σηματοδοτεί μια εγκυμοσύνη, πάντως ότι και αν έχει δίπλα του ειναι καλό χαρτί , αν πέφτει λοιπόν δίπλα σε καρό ειναι επιτυχία οικονομική αν πέφτει κοντά σε κούπες ειναι αισθηματική αν πέφτει δίπλα σε μπαστούνια ειναι μια επιτυχία που είτε αργή είτε δεν θα ρθει ...έτσι όπως το αναφέρεις (απλά πεφτει ο άσσος σπαθί) δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο ...αλλά να θυμάσαι οτι ειναι καλό χαρτί

maraki_1975
25-10-2006, 08:33 PM
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον(σχεδόν) όλα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα. Και θέλω τη βοήθεια όποιου και όποιας γνωρίζει και φυσικά θέλει. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια χαρτορίχτρα να μου πει τα χαρτιά. Για να είμαι ακριβής ψάχνω χαρτορίχτρα έμπειρη,σοβαρή και να τις βγαίνουν αποδεδειγμένα. Α! και να δέχεται άντρες! Όποιοι θέλουν απαντούν εδώ και μετά ανταλλάσουμε mail.
Σας ευχαριστώ!

εγω ξέρω μια πολύ καλή χαρτορίχτρα ...αλλά δεν ξέρω απο που είσαι και αν σε βολεύει να πας ...

maraki_1975
25-10-2006, 08:37 PM
γεια σας!να ρωτησω,,,αν τα ριχνουμε για αυτον που 8ελουμε,πως καταλαβαινουμε ποια ειμαστε...;;;;πρεπει να το προκα8ορισουμε;

η επιλογή γίνεται βάσει των χαρακτηριστικών μας αλλά φυσικά προκαθορίζουμε ποιοί είμαστε εμείς και για τον δικό μας π.χ. αν ρίχνουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε και αυτο εν τη απουσία του ...προσέξτε όμως όχι γα οποιονδήποτε άνθρωπο μας ενδιαφέρει που ειναι άγνωστος (σχεδόν) σε μας ...δηλαδή μας αρέσει ο περιπτερας της γειτονιάς για να δούμε τι θα γίνει ...δεν μπορώ να ρίξω τα χαρτιά του άλλου παρα μόνο αν ειναι γνωστό αρκετα άτομο ή αν έχω φωτογραφία του ...
ναι λοιπόν προκαθορίζω τη φιγούρα που με αντιπροσωπεύει ..π.χ. ειμαι καστανή με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα ...ειμαι μια κουπάτη ...κατάλαβες ?

carlito
26-10-2006, 10:24 AM
Καλημέρα

Απο Αθήνα είμαι. Αν εννοείς περιοχή της Αθήνας,δεν έχω πρόβλημα μετακίνησης.

Ευχαριστώ

Ζοι
26-10-2006, 04:48 PM
Maraki θελω κ'εγω τις πληροφοριες της, η αδερφη μου στην αθηνα, ψαχνει για μια καλη . Στελτες μου με προσωπικο μυνημα. Σας ευχαριστω προχαιρετικα :)

makri
27-10-2006, 03:50 AM
ευχαριστω για την απαντηση!!!(scorpio k μαρακι_1975)

christina_scorpios
27-10-2006, 12:27 PM
Καλημέρα σε όλους. Μαράκι εχθές για πρώτη φορά έριξα τα χαρτια για μελαχροινό άτομο. Μπερδεύτηκα ομως σε κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα. Οπως έχεις πει, τα χαρτιά του χρώματός μας έχουν άλλη ερμηνεία από τα "κοινά" χαρτιά στην γενικότερη ερμηνεία τους. Αυτό σημαίνει ότι η ερμηνεία των κοινών χαρτιών στις κούπες , σε κάποιον κουπάτο για παράδειγμα, χάνεται? Δηλαδή σε έναν κουπάτο δεν ερμηνευονται οι κοινές έννοιες των χαρτιών? Εγώ για παράδειγμα εχθές που έριξα τα χαρτιά στο μελαχροινό άτομο , μπερδεύτηκα , γιατί δεν υπήρχαν στην κοινή ερμηνεία τα μπαστούνια. Τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί γιατι τα έριχνα συνεχώς για μένα και δεν σκέφτηκα την ερμηνεία των χαρτιών , παρά μόνο οπως τα έχεις δωσει. Δηλαδή , αφού είμαι κουπάτη, ερμήνευα τα χαρτιά μου ως ακολούθως: 2 το κρεββάτι μου, 3 ο δρόμος μου κ.τ.λ. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και να μην σε μπέρδεψα. Αν και σκέφτηκα και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Μήπως , λέω μήπως , η ερμηνεία των δικών μας χαρτιών (2κρεββάτι, 3 δρόμος κ.τ.λ) αφορά μόνο το πρώτο στάδιο και το τρίτο? Και στο δεύτερο στάδιο η ερμηνεία είναι η άλλη ? Βοηθήσε με σε παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα πολύ. Ευχαριστώ

may
27-10-2006, 01:50 PM
Αγαπητή christina_scorpios,

αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου... αν ρίχνεις για έναν κουπάτο ο δρόμος του είναι το 3 κούπα. Αν ρίχνεις για έναν μπαστουνάτο ο δρόμος του αντίστοιχα είναι το 3 μπαστούνι. Όλες αυτές οι ερμηνίες ισχύουν και για τα τρία στάδια.

Ciao!!

FIGHTER
27-10-2006, 03:07 PM
η επιλογή γίνεται βάσει των χαρακτηριστικών μας αλλά φυσικά προκαθορίζουμε ποιοί είμαστε εμείς και για τον δικό μας π.χ. αν ρίχνουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε και αυτο εν τη απουσία του ...προσέξτε όμως όχι γα οποιονδήποτε άνθρωπο μας ενδιαφέρει που ειναι άγνωστος (σχεδόν) σε μας ...δηλαδή μας αρέσει ο περιπτερας της γειτονιάς για να δούμε τι θα γίνει ...δεν μπορώ να ρίξω τα χαρτιά του άλλου παρα μόνο αν ειναι γνωστό αρκετα άτομο ή αν έχω φωτογραφία του ...
ναι λοιπόν προκαθορίζω τη φιγούρα που με αντιπροσωπεύει ..π.χ. ειμαι καστανή με ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα ...ειμαι μια κουπάτη ...κατάλαβες ?

Βρε Μαράκι, το σκεφτόμουν καιρό και με αφορμή αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω. Αυτός που μου αρέσει είναι μελαχρινός, οπότε σίγουρα είναι ο Ρήγας Μπαστούνι. Ωστόσο, σε διαβεβαιώ πως δεν έχει τα χαρακτηριστική που δίνεις στην ερμηνεία , χαρτοπαίκτης ή μπεκρής, γενικά δεν έχει κακό χαρακτήρα. Να συνεχίζω να τον θεωρώ ως Ρήγα Μπαστούνι λοιπόν ή να τον κάνω Σπαθί;

Ζοι
27-10-2006, 03:51 PM
καλημερα σε ολους

Ζοι
27-10-2006, 03:58 PM
Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μπορει να παει εκει. Στειλτε μου τις πληροφοριες της οταν ευχαιρησετε δεν θα ειμαι στο ιντερνετ μεχρι τη Δευτερα τωρα.

maraki_1975
27-10-2006, 04:16 PM
Καλημέρα σε όλους. Μαράκι εχθές για πρώτη φορά έριξα τα χαρτια για μελαχροινό άτομο. Μπερδεύτηκα ομως σε κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα. Οπως έχεις πει, τα χαρτιά του χρώματός μας έχουν άλλη ερμηνεία από τα "κοινά" χαρτιά στην γενικότερη ερμηνεία τους. Αυτό σημαίνει ότι η ερμηνεία των κοινών χαρτιών στις κούπες , σε κάποιον κουπάτο για παράδειγμα, χάνεται? Δηλαδή σε έναν κουπάτο δεν ερμηνευονται οι κοινές έννοιες των χαρτιών? Εγώ για παράδειγμα εχθές που έριξα τα χαρτιά στο μελαχροινό άτομο , μπερδεύτηκα , γιατί δεν υπήρχαν στην κοινή ερμηνεία τα μπαστούνια. Τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί γιατι τα έριχνα συνεχώς για μένα και δεν σκέφτηκα την ερμηνεία των χαρτιών , παρά μόνο οπως τα έχεις δωσει. Δηλαδή , αφού είμαι κουπάτη, ερμήνευα τα χαρτιά μου ως ακολούθως: 2 το κρεββάτι μου, 3 ο δρόμος μου κ.τ.λ. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και να μην σε μπέρδεψα. Αν και σκέφτηκα και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Μήπως , λέω μήπως , η ερμηνεία των δικών μας χαρτιών (2κρεββάτι, 3 δρόμος κ.τ.λ) αφορά μόνο το πρώτο στάδιο και το τρίτο? Και στο δεύτερο στάδιο η ερμηνεία είναι η άλλη ? Βοηθήσε με σε παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα πολύ. Ευχαριστώ

λοιπόν άκουσε να σου , για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τα χαρτιά χρειάζεται πείρα...αλλά σαν αρχή θα σου πω για να μπορείς λιγάκι να τα ξεχωρίσεις ...όταν αυτες οι κούπες πέφτουν σε άσχετα σημεία...ανάμεσα σε άσχετα χαρτιά που δεν έχουν μια συνέχεια τότε θα τα ερμηνεύεις με τον γενικό τους ορισμό όταν όμως ρίχνω για μένα και εγω ειμαι κουπάτη το 2 ειναι το κρεβάτι μου , το 3 ειναι ο δρόμος μου κ.λ.π. με αυτο ξεκινάς σαν δεδομένο!!!

maraki_1975
27-10-2006, 04:19 PM
Βρε Μαράκι, το σκεφτόμουν καιρό και με αφορμή αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω. Αυτός που μου αρέσει είναι μελαχρινός, οπότε σίγουρα είναι ο Ρήγας Μπαστούνι. Ωστόσο, σε διαβεβαιώ πως δεν έχει τα χαρακτηριστική που δίνεις στην ερμηνεία , χαρτοπαίκτης ή μπεκρής, γενικά δεν έχει κακό χαρακτήρα. Να συνεχίζω να τον θεωρώ ως Ρήγα Μπαστούνι λοιπόν ή να τον κάνω Σπαθί;

για αυτο έγραψα η επιλογή γίνεται βάση των χαρακτηριστικών μας ...αφου είμαι μελαχροινή (αυτο ειναι χαρακτηριστικό) δεν ειπα χαρακτήρας ...άρα θα βάλω μπαστούνι ...οκ?

carlito
27-10-2006, 04:31 PM
καλησπέρα!

Μαράκι αν θες θα μου πεις κι εμένα σε πρ. μήνυμα που είναι η κυρία αν Θες;

Σε ευχαριστώ

ScP
27-10-2006, 04:39 PM
Από την αρχή που επικοινώνησα με την Μαρία μου υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει το θέμα ενημερωτικό.
Όσοι ενδιαφέρεστε για επαγγελματικές υπηρεσίες εκτός myhoroscope καλό είναι να επικοινωνείτε με την Μαρία εκτός φόρουμ ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

mei
29-10-2006, 03:12 PM
:love: :bigsmile: μαρακι θα μου στειλεις κ μενα που μπορω να βρω αυτη τη χαρτοριχτα??αθήνα μενω!!!!!!!!!μπορω να πω οτι προσπαθω να μαθω το δικο σου τροπο αλλα δυσκολευομαι ιδιαιτερα στο σταυρο...εχω καημο κ θελω να μαθω!!!!!!!!!!!σου εστειλα προσωπικο μην.αλλα γραφει οτι δε μπορεις να παρεις αλλα γιατι εχει γεμισει.
φιλια

may
30-10-2006, 03:37 PM
Γειά σου Μαράκι!!!:bigsmile:

όταν μπορέσεις σε παρακαλώ λύσε μου 2 αποριούλες που έχω... :embarrest

1. είναι δυνατό να παραλείψουμε το 1ο στάδιο κ να ανοίξουμε κατ΄ευθείαν το σταυρό??

2. έχω κάνει μια υπόθεση κ θέλω να μου πεις αν είναι σωστή. νομίζω ότι και οι αριθμοί εκτός από τις φιγούρες έχουν μια φορά που κοιτούν. Για παράδειγμα, έχω διακρίνει ότι το 2 κοιτάει αριστερά, όπως κ το 7. Αντίθετα το 6 κοιτάει δεξιά. Μπορεί αυτό τα χαρακτηριστικό να βοηθά στο "διάβασμα" ή είναι τυχαία η παρατήρησή μου??

Σε ευχαριστώ!! :love: :embarrest

Φιλικά,

maraki_1975
31-10-2006, 05:25 PM
Γειά σου Μαράκι!!!:bigsmile:

όταν μπορέσεις σε παρακαλώ λύσε μου 2 αποριούλες που έχω... :embarrest

1. είναι δυνατό να παραλείψουμε το 1ο στάδιο κ να ανοίξουμε κατ΄ευθείαν το σταυρό??

2. έχω κάνει μια υπόθεση κ θέλω να μου πεις αν είναι σωστή. νομίζω ότι και οι αριθμοί εκτός από τις φιγούρες έχουν μια φορά που κοιτούν. Για παράδειγμα, έχω διακρίνει ότι το 2 κοιτάει αριστερά, όπως κ το 7. Αντίθετα το 6 κοιτάει δεξιά. Μπορεί αυτό τα χαρακτηριστικό να βοηθά στο "διάβασμα" ή είναι τυχαία η παρατήρησή μου??

Σε ευχαριστώ!! :love: :embarrest

Φιλικά,

καλησπερα, δεν μπορώ να πω οτι έχω ποτέ προσέξει αν οι αριθμοί κοιτούν κάπου ...ωραίο μου ακούγεται αυτο που παρατήρησες αλλά στη δική μου μέθοδο δεν υπάρχει αυτο το κοίταγμα των αριθμών ...εξάλλου τι αξία θα έιχε να κοιτούν οι άψυχοι αριθμοί κάπου ...η αξία του κοιτάγματος βρίσκεται στις φιγούρες ...λοιπόν πρέπει να σας πω οτι αύριο το μεσημέρι θα σας΄δωσω την ερμηνεία απο το παράδειγμα ...οκ?

may
31-10-2006, 09:14 PM
Αγαπητό Maraki_1975,

είδα το μήνυμά σου, ότι θα μας δώσεις την ερμηνεία του 2ου κ του 3ου σταδίου κ είπα να γράψω κ εγώ δύο λογάκια, όπως καταλαβαίνω αυτά που βλέπω τέλος πάντων!!

Λοιπόν από τον σταυρό καταλαβαίνω ότι κοιτάω τον δρόμο μου, την πορεία μου, με ενδιαφέρει ένα επαγγελματικό θέμα ή πράγματα που θέλει κα ι έχει στο νου του να κάνει ένας σπαθάτος (9 σπαθί). Από το 9 κούπα που βρίσκεται κάτω από τα πόδια μου, υποθέτω ότι μάλλον έχω κ εγώ κάποια πράγματα κατά νου να κάνω αλλά προσωρινά δεν τα προχωρώ, δεν τα κάνω, τα έχω αφήσει. Πισοπλατώ ένα 4 καρό : πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ακίνητο που λέγαμε από το 1ο στάδιο – ίσως τελικά αυτή η περίπτωση που περιγράφηκε στο 1ο στάδιο να μην με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως.

Ξεκινώ να δω λίγα πράγματα από το μεγάλο άνοιγμα. Πάνω από το κεφάλι μου υπάρχει ένας ρήγας καρό. Ενδιαφέρεται για το σπίτι ενός Μπαστουνάτου. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι υπάρχει ένα καράτο ζευγάρι ή 2 άτομα του αντίθετου φύλου με κάποια συγγένεια αναμεταξύ τους. Αυτοί οι δύο λοιπόν ενδιαφέρονται για κάποιο Μπαστουνάτο πρόσωπο, κοιτάνε το σπίτι του, το φτασμένο του. Θεωρώ επίσης πως κ η Ντάμα μας έχει κάποια σχέση με αυτό το Μπαστουνάτο πρόσωπο, αφού οι καρδιές τους στην κάτω γραμμή είναι δίπλα-δίπλα. Επίσης, από τα φύλλα που υπάρχουν ακριβώς μπροστά από τη Ντάμα μας καταλαβαίνω ότι κ ο Μπαστουνάτος ενδιαφέρεται για τα καράτα πρόσωπα κ φαίνεται να κάνει λόγια μαζί τους. Αυτά όλα τα κοιτά η Ντάμα μας κ της φέρνουν χαρά. Μια άλλη ερμηνεία που θα μπορούσα να δώσω είναι ότι το μπαστουνάτο πρόσωπο βρίσκεται μακριά (σε θάλασσα?? από το 8 καρώ) εδώ κ καιρό για επαγγελματικούς λόγους (η φιγούρα του είναι τέρμα δεξιά στο παρελθόν κ κοιτά ένα 3 σπαθί). Βέβαια αυτό μπορεί να δείχνει κ μια συσχέτιση ανάμεσα στο μπαστουνάτο κ σε μια σπαθάτη. Το φτασμένο του επάνω αριστερά κοιτά την καρδιά της, η καρδιά του είναι μεν δίπλα στην καρδιά της κουπάτης μας αλλά η καρδιά του δεν πάει να κοιτά προς έναν άσσο σπαθί ανάποδο, το ίδιο κοιτά κ η σπαθάτη. Υποθέτω ότι υπάρχει ένας χωρισμός από το παρελθόν στον μπαστουνάτο, κάτι που φαίνεται κ από τα χαρτιά του παρελθόντος. Αυτά όλα η Ντάμα μας τα πληροφορείται τελικά μου φαίνεται. Δεν παρατηρώ να έχει πολύ μεγάλη θέση στα γεγονότα. Υπάρχει κ ένας ρήγας κουπάτος, ο οποίος κοιτά χρήματα, αλλά μου φαίνεται λίγο αόριστο προσωρινά αυτό.

Συνδυάζοντας κ τις 3άδες, αντιλαμβάνομαι τα εξής :
1η : η ντάμα μας ξεσηκώνεται δυσάρεστα, άσχημα από τα λόγια μιας σπαθάτης πάνω σε 2 μπορώ να υποθέσω.
2η : ο καράτος ρήγας θεωρώ ότι έχει κάποιο επαγγελματικό δίλημμα, το οποίο πιθανόν να κοιτά κ μια μπαστουνάτη ή ενδιαφέρεται για μια μπαστουνάτη από επαγγελματικό χώρο?? δεν είναι πολύ σαφές!!
3η : συνάντησή της ντάμας μας με κάποιο καράτο πρόσωπο για τη σπαθάτη γυναίκα σε σχέση με τον άσσο σπαθί?? (μπέρδεμα κ αυτό!!)
4η : η χαρά μου σχετίζεται με τον ερχομό καράτου προσώπου στο σπίτι μου.
5η : εδώ έχει γίνει ένα μπέρδεμα, στο αρχείο σου βλέπω ένα 5 μπαστούνι, ενώ θα έπρεπε να είναι ένα 5 καρό κατά την γνώμη μου κ με 5 καρό θα κάνω την ερμηνεία μου. Η καρδιά μου λοιπόν βρίσκεται μαζί με την καρδιά του καράτου προσώπου. Ο δεσμός είναι όρθιος κ υπάρχει κ το κρεββάτι της κουπάτης δίπλα. Μια χαρά αυτό!! Όλα καλά για την κουπάτη μας!
6η : Τα σχετικά της είδησης σχετίζονται με την μπαστουνάτη κ το επαγγελματικό της, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω περαιτέρω.
7η : Η στενοχώρια η μεγάλη για την οποία μιλάω είναι κ δική μου κ σχετίζεται με την σπαθάτη.
8η : Αυτό με τα λόγια μου κ το ποιος μιλάει με ποιον δεν το καταλαβαίνω!!

Μαράκι μου, πες μου ότι όλο αυτό το παράδειγμα έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας!!

Παίρνω ανάσα κ πάω στο ξεκαθάρισμα... θα τα αναφέρω συνοπτικά, το μπέρδεμα είναι τεράστιο!!

Ο Καράτος μας «τελειώνει» γρήγορα-γρήγορα, παρόλο που οι καρδιά του είναι δίπλα στην καρδιά της κουπάτης μας. Ο δεσμός τους φαίνεται να έχει πρόβλημα κ ίσως η κουπάτη μας να περίμενε κάτι το οποίο δεν ήρθε. Στο δρόμο της κ στο κρεββάτι της η κουπάτη μας έχει μια νέα σχέση από σπαθάτο. Υποθέτω ότι ξσηκώνεται κ για έναν μπαστουνάτο ή έχει δίλλημα επαγγελματικό. Μου είναι αδύνατο να καταλάβω τις 2 τελευταιες σειρές της 1ης φοράς. Μα καλά πόσοι άντρες είναι εδώ!!!! Ενδιαφέρεται για μπαστουνάτο που αυτός κοιτάει μια καράτη?? Τελικά κ ο κουπάτος κ ο σπαθάτος επιμένουν για την κουπάτη??

Λοιπόν συνοπτικά, κ. Κουπάτη… σε βλέπω με δίλημμα ερωτικό! Θα μπορούσα να το πω κ παράλληλη σχέση!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η καράτη τελικά κοιτά την επιτυχία??

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! :wacko: :nuts: :wacko: :nuts:

Πω, πω... πολλά έγραψα!! :weird: :embarrest

may
03-11-2006, 02:29 PM
Maraki γειά σου!!

έχω μια απορία ακόμα κ θα ήθελα να μου δώσεις μια απάντηση όποτε μπορέσεις.

Έστω ότι είμαστε στο 1ο ή στο 3ο στάδιο κ στην 1η φάση μας βγαίνει για παράδειγμα ένας R μπαστούνι κ το αντίστοιχο J του. Επιπλέον μας βγαίνουν κ φύλλα που σχετίζονται με αυτόν, όπως για πάράδειγμα το 7, το 8, το 6. Αν στη 2η κ στην 3η φάση προοδευτικά φύγουν, καθώς ξεκαθαρίζω τα φύλλα, κ οι 2 φιγούρες (του μπαστουνάτου εν προκειμένω), αλλά μείνουν "μέσα" το 7 μπαστούνι κ το 6 μπαστούνι αλλά κ το 8 μπαστούνι, τότε αυτά τα τελευταία φύλλα, πώς ερμηνεύονται?? Συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι είναι του μπαστουνάτου που μας είχε βγεί (δηλ. τα λόγια του, το φτασμένο του κ.τ.λ.) ή από τη στιγμή που φεύγει η φιγούρα του, παύει κ η σύνδεσή της με τα λοιπά φύλλα κ τους δίνουμε τις "δεύτερες" ερμηνείες (δηλ. στενοχώρια, κ.τ.λ.)??

Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις το ερώτημά μου!!

:embarrest

tzitzikaki
04-11-2006, 01:17 AM
Καλησπέρα στο forum! Μαράκι καταρχήν πολλά πολλά μπράβο για την ανεξάντλητη υπομονή σου να κατσεις να εξηγησεις τοσα πραγματα και να απαντας σε τοσες αποριες. Εχω διαβάσει ολα όσα εχεις στειλει και μου αρεσει πολυ η μεθοδος σου γιατι μου φαινεται πολυ πιο απλη και "φιλικη" απο κατι τραπουλες τυπου ΤΑΡΩ που με κανουν και αισθανομαι πολυ αβολα. Τελοσπαντων κατι οτι μπορω να τη μαθω αλλα ενδιαφερομαι και εγω πολυ για αυτην την κυρια στην αθηνα που ριχνει τα χαρτια και για την οποια σε ειχαν ρωτησει και τα αλλα μελη. Μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις προσωπικο μυνημα με τις πληροφοριες. Επισης, θα παρακαλουσα και τα υπολοιποα μελη που πηραν τα στοιχεια απο το Μαρακι αν μπορει καποιος να μου τα στειλει.
Εχω και μια απορια. Τελικα τον σταυρο τον ριχνεις 2 φορες? Γιατι στα πρωτα μυνηματα περιγραφεις ενα ριξιμο οπου ριχνεις ενα ενα χαρτι πανω κατω αριστερα δεξια διαγωνια κτλ αλλα στο παραδειγμα που εχεις επισυναψει δειχνεις δυο ριξιματα οπου στο πρωτο ριχνεις 4 στιβες (πανω, κατω, αριστερα και δεξια) - στοιβες από ποσα χαρτια? τυχαια, σαν να κοβεις δηλαδη?
Αν μπορεις παντως καλυτερα στειλε μου τη διευθυνση της κυριας γιατι δεν νομιζω οτι το εχω και πολυ.
σε ευχαριστω και καλο κουραγιο για τη συνεχεια

PELSI
29-01-2007, 10:12 AM
Καλημέρα στο forum! Μαράκι συγχαρητήρια για την υπομόνή σου. Εχω μερικές απορίες σχετικά με την ερμηνεία. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις? Ισως κάποιος που να έχει καταλάβει τις ερμηνείες? Επίσης με ενδιαφέρει και εμένα η διεύθυνση της κυρίας που ρίχνει τα χαρτιά. Θα μπορούσες εσύ ή κάποιος άλλος να μου στείλει προσωπικό μήνυμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.