PDA

View Full Version : Πότε ένα ζώδιο ευνοείται στα ερωτικά;

ΜαρίαΝ
05-05-2006, 02:03 AM
Καλησπέρα σε όλους
Αν δεν κάνω λάθος, όταν η Αφροδίτη περνά (βρίσκεται) σε ένα ζώδιο, τότε λέμε ότι το ζώδιο αυτό ευνοείται στα συναισθηματικά του, και μαζί μ΄αυτό ευνοούνται και τα άλλα ζώδια της ομάδας στην οποία ανοίκει ... πχ σταθερά ή ζώδια της φωτιάς ... αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλες όψεις που φέρνουν εύνοια στον ερωτικό τομέα, αν δηλαδή και άλλοι πλανήτες επηρεάζουν με την διεύλευση τους...
Ευχαριστώ πολύ :cheesy: :love:

Μαρία Ν

Αγγελικη
05-05-2006, 03:11 AM
Καταρχην ενα ζωδιο ευνοειται ερωτικα, οταν αποφασισει να ευνοειθει ερωτικα.
Εξαρταται απο το τι ζητας. Θελεις οικογενεια; Πρεπει να εισαι αποφασισμενη να κανεις υποχωρησεις. Θελεις να εκφραζεις τον εαυτο σου; Πρεπει να εισαι αποφασισμενη να συναντησεις δυσκολιες γιατι θελουν και οι αλλοι να εκφρασουν τον εαυτο τους!
Το ετησιο του, το προοδευτικο του σε σχεση με το γεννεθλιο του, θα δειξει αυτες τις πιθανοτητες.
Δεν ζουμε καθε μερα ερωτικες στιγμες. Ισως Τη στιγμη που εμεις σκεφτομαστε να ειμαστε καλα στα ερωτικα μας και μονο, να ευνοουμαστε στα επαγγελματικα μας ή στα οικογενειακα μας και να χανουμε αυτες τις ευκαιριες που ισως δεν ξαναρθουν συντομα.

ΜαρίαΝ
05-05-2006, 04:05 AM
Γεια σου Αγγελική κι ευχαριστώ για την απάντηση.:)
Δεν σκεφτόμουν την οικογένεια... αναρωτιέμαι περισσότερο αν άλλοι πλανήτες ή αν άλλες όψεις ευνοούν τα αισθηματικά... ένα απλό φλερτ για παράδειγμα...
Ας πούμε ένας αστρολόγος λέει ότι την τάδε περίοδο μπορεί, τα άτομα που ανοίκουν στο τάδε ζώδιο,να κάνουν μια ερωτική σχέση ... ή το αντίθετο ... οτι με κάποιον πλανήτη στο ζώδιο δεν ευνοόυνται τα ερωτικά... γιατί το λέει αυτό;
Καταλαβαίνω οτι είναι πιο πολύπλοκο απλά αναρωτιόμουν αν και άλλοι πλανήτες εκτώς από την Αφροδίτη ευνοούν... και αν γίνεται ήθελα ένα παράδειγμα ...
Ο Κρόνος ας πούμε είναι ο δάσκαλος ... το καταλαβαίνω και το βιώνω... όπως έζησα και την εύνοια του Δία (στα επαγγελματικά μου) όταν αυτός ήταν στο Λέωντα ...
Μαρία Ν

Αγγελικη
05-05-2006, 04:36 AM
Να σου πω τωρα γιατι το λεει;
Ασε γιατι η μερα μου ηταν ασχημη!!!
Πιστευεις οτι πραγματικα για σενα προσωπικα μιλαει ο καθε αστολογος με τις γενικοτητες που λενε;

Αγγελικη
05-05-2006, 06:08 AM
Περασε και ο Διας απο τον 1ο οικο μου! δε μου εφερε τιποτα καλο! Το χειροτερο μου εφερε! Ο Διας επεκτεινει το ηδη καλο ή καλο!!
Αγαπη μου, η αυτογνωσια μας σωζει!!! Το τι θελουμε, το τι μας εκφραζει!
Ο Διας δεν εκφραζει συνηθως το ωραιο. Λειτουργει επεκτατιικα. Αυτο σημαινει οτι επεκτατικα θα εκφραστει και προς τα ασχημα...

Αγγελικη
05-05-2006, 06:22 AM
Δεν εχω τον χαρτη σου μπροστα μου και δεν ειμαι αστρολογος.
Θα τον δω σημερα το βραδυ ομως, αφου οι αστρολογοι δεν μπορουν...

panther
05-05-2006, 10:39 AM
Γεια σου Αγγελική κι ευχαριστώ για την απάντηση.:)
Δεν σκεφτόμουν την οικογένεια... αναρωτιέμαι περισσότερο αν άλλοι πλανήτες ή αν άλλες όψεις ευνοούν τα αισθηματικά... ένα απλό φλερτ για παράδειγμα...
Ας πούμε ένας αστρολόγος λέει ότι την τάδε περίοδο μπορεί, τα άτομα που ανοίκουν στο τάδε ζώδιο,να κάνουν μια ερωτική σχέση ... ή το αντίθετο ... οτι με κάποιον πλανήτη στο ζώδιο δεν ευνοόυνται τα ερωτικά... γιατί το λέει αυτό;
Καταλαβαίνω οτι είναι πιο πολύπλοκο απλά αναρωτιόμουν αν και άλλοι πλανήτες εκτώς από την Αφροδίτη ευνοούν... και αν γίνεται ήθελα ένα παράδειγμα ...
Ο Κρόνος ας πούμε είναι ο δάσκαλος ... το καταλαβαίνω και το βιώνω... όπως έζησα και την εύνοια του Δία (στα επαγγελματικά μου) όταν αυτός ήταν στο Λέωντα ...
Μαρία Ν

Αγαπητή Μαρία,

Παρόλο που συμφωνώ με την Αγγελική, θα ήθελα να προσθέσω ότι όλα εξαρτώνται από τις όψεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά.
π.χ. Εάν η αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, τότε σημαίνει ότι οι ιδιότητες των πλανητών συγκρούονται. Δεν σημαίνει ότι θα πάθεις όλα τα κακά του κόσμου και θα καταστραφείς. Απλά, μπορεί να μην σου έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Και γιατί? Γιατί δεν μπορείς να έχεις κάτι που θα σε τυραννήσει περισσότερο για αυτό και ο Κρόνος φέρνει εμπόδια. Είναι δάσκαλος. Βοηθάει.

Εάν η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για το άτομο αυτό. Οι ιδιότητες συμπληρώνουν η μία την άλλη.

Αυτό που αναφέρεις για τις περιόδους που ευνοούνται τα ερωτικά, είναι πολύ γενικό. Μην στηρίζεσαι σε αυτά

Φιλικά
Ιουλία

ΜαρίαΝ
05-05-2006, 01:38 PM
Να σου πω τωρα γιατι το λεει;
Ασε γιατι η μερα μου ηταν ασχημη!!!
Πιστευεις οτι πραγματικα για σενα προσωπικα μιλαει ο καθε αστολογος με τις γενικοτητες που λενε;

Γεια σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Δεν πιστεύω οτι ένας αστρολόγος μιλάει για μένα... και δεν περιμένω απο τις γενικότητες κάποιων αστρολόγων να δώ τι θα γίνει στη ζωή μου.
Με την αστρολογία έχω ασχοληθεί πολύ λίγο... γι΄αυτό και ρωτάω για να μάθω αν υπάρχουν και άλλες όψεις ή άλλοι πλανήτες που επηρεάζουν την αισθηματική ζωή κάποιου... Όταν ρωτάω ''γιατί το λέει'' εννοώ πού στηρίζεται σε ποιά όψη; Όπως για παράδειγμα αυτό που ανέφερε η Ιουλία.

Αγγελική σ΄ευχαριστώ που πάντα απαντάς στις απορίες μου, η ερώτηση ήταν γενική και δεν θα τολμούσα ποτέ να ζητήσω να αφιερώσεις χρόνο για να μελετήσεις το χάρτη μου...

Περίμενα μια απάντηση του στυλ ... όταν ο τάδε πλανήτης κάνει τρίγωνο, τετράγωνο ή δεν ξέρω και γώ πιο σχήμα τότε υπάρχει εύνοια στα ερωτικά... για να το δώ μετά μόνη μου στο χάρτη μου ... Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ... γι΄αυτό ρώτησα αν υπάρχουν άλλοι πλανήτες που επηρεάζουν...

Και πάλι ευχαριστώ και σας εύχομαι μια όμορφη και δημιουργική μέρα ( έστω κι αν τώρα είναι μεσημέρι :amuse: )
Μαρία Ν