View Full Version : Χτυπημένος Ποσειδώνας
evita30
04-05-2006, 12:01 PM
Καλημέρα.
Έχω ακούσει από κάποιους αστρολόγους τον όρο ¨χτυπημένος Ποσειδώνας¨ χαρακτηρίζοντας έτσι κάποια θέση του συγκεκριμένου πλανήτη και τι περίπου σημαίνει αυτό στον γενέθλιο χάρτη κάποιου ατόμου.
Επειδή έχω έναν γιο ο οποίος παρά την μικρή ηλικία του έχει εκφράσει ήδη προχωρημένες ανησυχίες και ανεξήγητες ευαισθησίες πώς μπορώ να βρω αν έχει χτυπημένο Ποσειδώνα, τι ακριβώς σημαίνει και τι έχω να αντιμετωπίσω? Έχει γεννηθεί 15/1/1996 15.00 στην Θεσσαλονίκη. Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας.
Ευχαριστώ
Εύη
sagimoon
05-05-2006, 10:43 AM
Εύη γειά σου
Χτυπημένος θεωρείται ένας πλανήτης που έχει δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες, ιδίως προσωπικούς. Έτσι αντί να εκφράζει εύκολα τα θετικά του , εκφράζεται με περισσότερη ευκολία τα αρνητικά του. Μετά είναι πια στο χέρι μας πιές ιδιότητες θα αφήσουμε να εκφραστούν. Όλα είναι τάσεις, ευκολίες και δυσκολίες που μας δίνουν οι πλανήτες. Εμείς έχουμε το τιμόνι.
Το μικρό σου ναι μεν έχει σύνοδο Ήλιου -Ποσειδώνα, η οποία φέρνει γενικά πάντα , μια θολούρα, και μια υποκειμενικότητα στο πως βλέπουμε την πραγματικότητα, αλλά η σύνοδος είναι στον Αιγόκερο-ζώδιο προσγιωμένο- οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Άλλωστε γενικά δεν έχει δύσκολες όψεις. Έχει ωροσκ στους Διδ και σελήνη στον σκορπιό. Έχει έντονο 8ο, και η λίγη φωτιά που του λείπει, θα του την δώσεις εσύ. :blink1:
evita30
05-05-2006, 12:19 PM
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αυτό που με έχει ανησυχήσει περισσότερο είναι ότι οι άνθρωποι με αυτήν την όψη έχουν την τάση να υποκύπτουν σε ναρκωτικά, αλκοόλ κλπ, και όπως καταλαβαίνεις αν κρίνω και από τον χαρακτήρα του, είναι κάτι που με φοβίζει. Ωστόσο η απάντηση σου με καθησύχασε αρκετά.
Εύη
sagimoon
05-05-2006, 02:56 PM
Τι χαραχτήρα δηλαδή έχει επιδείξει το παιδί-10 χρονών μικρό- ώστε να φοβάσαι για ...ουσίες ?? Πίνει το γάλα του σε ποτήρι μπύρας ??? Μασάει τσίχλες τσιγάρα? (αν και έχω χρόνια να τα δω στην αγορά), Ρουφάει από τον διακοσμιτικό ναργιλέ?? Τις βιταμίνες του τις ...χτυπάει με ένεση?? τι είναι αυτό που τόσο σε ανησυχεί? :bigsmile:
evita30
09-05-2006, 12:30 PM
Τι χαραχτήρα δηλαδή έχει επιδείξει το παιδί-10 χρονών μικρό- ώστε να φοβάσαι για ...ουσίες ?? Πίνει το γάλα του σε ποτήρι μπύρας ??? Μασάει τσίχλες τσιγάρα? (αν και έχω χρόνια να τα δω στην αγορά), Ρουφάει από τον διακοσμιτικό ναργιλέ?? Τις βιταμίνες του τις ...χτυπάει με ένεση?? τι είναι αυτό που τόσο σε ανησυχεί? :bigsmile:
Κοίταξε, οποιαδήποτε μητέρα νομίζω μπορεί να καταλάβει όταν κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο παιδί της. Ο γιος μου δεν είναι σαν τα περισσότερα παιδιά. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και οι ανησυχίες του δεν συμβαδίζουν με την ηλικία του. Επίσης, είναι πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ αγχώδης και εύθικτος και παρά τις ικανότητες του, πολύ ανασφαλής. Και τέλος, αυτό το παιδί γεννήθηκε απίστευτα οργισμένο! Όταν ήταν μωρό για να καταλάβεις, από τα νεύρα του σταματούσε να αναπνέει!! Όλα αυτά λοιπόν μου δημιουργούν μια ανησυχία, λογική νομίζω. Εξάλλου όταν ξέρεις το πρόβλημα λένε, είναι ευκολότερο να το αντιμετωπίσεις..
Dell Piero
09-05-2006, 01:14 PM
Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα στο οποίο δεν έχω να καταθέσω αστρολογική άποψη αλλά στέκομαι σε ένα σημείο. Όσους γονείς γνωρίζω -και γνωρίζω αρεκτούς- έχουν περιγράψει τα παιδιά τους και συνεχίζουν ακόμη ως εξαιρετικά έξυπνα και λίγα λέω. Το φαινόμενο δε να κρατάνε τα βρέφη την αναπνοή τους είναι σύνηθες και η κόρη μου που είναι τεσσάρων το κάνει ακόμη και σήμερα. Η υπερδιέγερση και όχι οργή επίσης των παιδιών μας συμβαδίζουν απολύτως με την ηλικία τους και τα παιδιά σε καμία περίπτωση δεν έχουν προλάβει να ρυθμίσουν βιολογικά το ορμονικό τους σύστημα για να έχουν κρίσεις άγχους.
Η ανησυχία όλων των μαμάδων είναι απολύτως φυσιολογική γιατί φέρουν βαριά την ευθυύνη της μητρότητας και εδώ καλούνται οι μπαμπάδες ψύχραιμα να κρατούν τις ισορροπίες και να μπλοκάρουν με αγάπη τη μητρική ανασφάλεια που μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει ανασταλτικά στο βρέφος ή στο μωρό.
Με εκτίμηση σε όλες τις αγχώδεις μανούλες του σάιτ μας!
Zondag
10-05-2006, 09:51 AM
Όλα αυτά που περιγράφεις αναφέρονται στο νευρικό σύστημα και άρα αυτό που θα έπρεπε να κοιτάξεις καταρχήν είναι οι θέσεις και οι όψεις του Ερμή.
Το παιδί είναι τόσο ασυνήθιστο όσο ασυνηθιστη είναι και η τριπλή σύνοδος Ερμή/Αρη/Ουρανού η οποία αποτελεί και το κυρίαρχο στοιχείο στο ωροσκοπιο μιας και ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης του χάρτη.
Το παιδί έχει ένα νευρικό σύστημα πραγματικό "δυναμίτη". Θα σου πρότεινα να βρείς απο τώρα ένα καλό γυμναστή ο οποίος θα διαπιστώσει ποιο ακριβώς σπορ του ταιριάζει ή σε ποιό μπορεί να διακριθεί.Αυτη η τριπλή σύνοδος και μάλιστα στον Υδροχόο είναι επίσης δυνατόν να υποδηλώνει εξαιρετικές ικανοτητες (σε επίπεδο ιδιοφυίας) σε κάποιο επιστημονικό τομέα (πιθανόν τεχνολογίες).Παρατήρησε τον και βρες το μόνη σου, Παρόλα αυτά θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος διοχετευσης της μόνιμης νευρικής υπερδιέγερσης και δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από κάποιου είδους σπορ. Ωστόσο μην προσπαθήσεις να του επιβάλλεις τίποτα γιατί θα αντιδράσει άσχημα. Θα πρέπει να φανεί ότι η τελική επιλογή είναι δικιά του...
Ο Ποδειδώνας δεν είναι σε καμιά περίπτωση χτυπημένος...
Κοίταξε, οποιαδήποτε μητέρα νομίζω μπορεί να καταλάβει όταν κάτι διαφορετικό συμβαίνει στο παιδί της. Ο γιος μου δεν είναι σαν τα περισσότερα παιδιά. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και οι ανησυχίες του δεν συμβαδίζουν με την ηλικία του. Επίσης, είναι πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ αγχώδης και εύθικτος και παρά τις ικανότητες του, πολύ ανασφαλής. Και τέλος, αυτό το παιδί γεννήθηκε απίστευτα οργισμένο! Όταν ήταν μωρό για να καταλάβεις, από τα νεύρα του σταματούσε να αναπνέει!! Όλα αυτά λοιπόν μου δημιουργούν μια ανησυχία, λογική νομίζω. Εξάλλου όταν ξέρεις το πρόβλημα λένε, είναι ευκολότερο να το αντιμετωπίσεις..