View Full Version : ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΖΩΔΙΟ!
xrusa
02-05-2006, 06:26 PM
Γειά σας…
Έχω γεννηθεί στις 2/10/78 και ώρα 21:00 στην Αθήνα (δεν ζητάω καμία προσωπική πρόβλεψη).
Το ζώδιο μου βάση της ημερομηνίας γέννησης μου είναι Ζυγός…
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να είμαι Ζυγός.
Ο Ζυγός είναι από τα πιο άτυχα ζώδια και δεν φτάνει μόνο αυτό.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφυγε ο Κρόνος από το ζώδιο μου αφού πρώτα μου πρόσφερε 2,5 χάλια χρόνια, έφυγε και ακόμα μαζεύω το συντρίμμια θα ξαναέρθει το καλοκαίρι του 2009.
Αυτό το πράγμα θα γίνεται… δεν έχει άλλα ζώδια να πάει...
Τι να το κάνω που μόλις φύγει ο Κρόνος σου δίνει σοφία.
Αρκετή σοφία πήρα είναι ανάγκη να ξαναέρθει…
Θέλω να αλλάξω ζώδιο… το λέω σοβαρά.
Θέλω να γίνω Σκορπιός ή Ταύρος.
Παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να αλλάξω ζώδιο το λέω σοβαρά…
Μπορεί να γελάτε αλλά εγώ το εννοώ..
Fotini Christodoulou
02-05-2006, 06:34 PM
αγαπητη xrusa,
ν'αλλαξεις ζώδιο κομματακι δύσκολο το βρισκω.:smile1:
Ποιος ειναι ο ωροσκόπος σου,δεν μας είπες;Μας λες επισης οτι περασε ο Κρονος απο το ηλιακό σου ζωδιο τον Ζυγό, αλλα στην πραγματικοτητα ήταν στον Καρκίνο και τώρα βρισκεται στον Λέων!
Προφανως κάπου μπερδευεσαι!
Dell Piero
02-05-2006, 06:47 PM
Σου δίνω ένα Ταύρο μου δίνεις 2 Ζυγούς γιατί είναι και καλοθρεμένος έτοιμος για αρένα;
Marlene
02-05-2006, 10:52 PM
Σου δίνω ένα Ταύρο μου δίνεις 2 Ζυγούς γιατί είναι και καλοθρεμένος έτοιμος για αρένα;
AXAXAXAXA :laugh:
Μια σελήνη στον Λέοντα στο 8 παρακαλώ:nuts: :weird:
Συγνώμη για αυτό :amazed:
Δεν γίεται δυστυχώς να αλλάξεις κάτι,εκτός αν μπορείς να ξαναγεννηθείς. Πρέπει να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως είναι και να αντιμετωπίζουμε κάθε τυχόν δυσκολία που προκύπτει με στοιχελια του χαρακτήρα μας (και του χάρτη μας) που δεν είναι ίσως εμφανή
panther
03-05-2006, 10:21 AM
AXAXAXAXA :laugh:
Μια σελήνη στον Λέοντα στο 8 παρακαλώ:nuts: :weird:
Συγνώμη για αυτό :amazed:
Δεν γίεται δυστυχώς να αλλάξεις κάτι,εκτός αν μπορείς να ξαναγεννηθείς. Πρέπει να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως είναι και να αντιμετωπίζουμε κάθε τυχόν δυσκολία που προκύπτει με στοιχελια του χαρακτήρα μας (και του χάρτη μας) που δεν είναι ίσως εμφανή
Πάντως εγώ προτείνω να ξαναγεννηθείς :toung:.
Συμφωνώ μαζί σου, μην απογοητεύεσαι! πάντα θετική σκέψη!
sagimoon
03-05-2006, 03:06 PM
χρύσα
Γράψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ίσως μπορεί κάτι να κάνει.Πιθανόν να μπορεί να σταματήσει την τροχιά του κρόνου,που ξέρεις??? Αν ζορίστηκες από το πέρασμά του κρόνου στον καρκίνο, μέσα στον δευτερό σου οίκο, γιατί από κει βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι, τότε έχεις πάρει μια ιδέα το τί σε περιμένει όταν περάσει πραγματικά από τον Ζυγό. Εκεί έχεις μια φοβερή σύνοδο 4 πλανητών. Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Πλούτωνας όλοι στον 5ο οίκο σου.
Τότε θα δείς πόση δύναμη θα αποκτήσεις.
Αγγελικη
03-05-2006, 05:27 PM
χρύσα
Γράψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ίσως μπορεί κάτι να κάνει.Πιθανόν να μπορεί να σταματήσει την τροχιά του κρόνου,που ξέρεις??? Αν ζορίστηκες από το πέρασμά του κρόνου στον καρκίνο, μέσα στον δευτερό σου οίκο, γιατί από κει βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι, τότε έχεις πάρει μια ιδέα το τί σε περιμένει όταν περάσει πραγματικά από τον Ζυγό. Εκεί έχεις μια φοβερή σύνοδο 4 πλανητών. Ήλιος, Ερμής, Σελήνη, Πλούτωνας όλοι στον 5ο οίκο σου.
Τότε θα δείς πόση δύναμη θα αποκτήσεις.
Ελα καλεεεεεεεε!!!!!
Μην με τρομαζεις απο τωρα!!!!!!
Φτου,φτου,φτου,φτου!!!:amazed: :toung:
raingirl
05-05-2006, 12:43 PM
Ελα καλεεεεεεεε!!!!!
Μην με τρομαζεις απο τωρα!!!!!!
Φτου,φτου,φτου,φτου!!!:amazed: :toung:
Μην τρομάζεις Δέν είν' κακό, σε καλό θα σου βγεί!!!
Ενημερώστε με παρακαλώ ποια ώρα γίνονται οι αλλαγές :)
Εγώ θέλω απλά να αλλάξω αφροδίτη... πρέπει να έχω και την απόδειξη μαζί;
Στους ιχθύες την έχω και με ταλαιπωρεί χρόνια τώρα :sad:
kritsinaki
10-05-2006, 03:09 PM
Πάντως εγώ δεν αλλάζω ζώδιο με τίποτα! Τώρα που θα μπεί και ο Διας στον Τοξότη? Ποιός με σταματάει το 2007... Μία μεταμόσχευση εγκεφάλου θα μου ήταν πιο χρήσιμη:wacko:
librath
08-07-2006, 05:12 AM
ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΡΥΣΑ...
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΥΓΙΝΑ! 14/10
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΖΩΔΙΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...
Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
Ο ΖΥΓΟΣ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΩΝΤΑΣ Ν'ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν'ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ!!
ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ..
ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΞΟΥ ΤΟΝ !!! ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!!!
friary
10-07-2006, 11:33 AM
ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΡΥΣΑ...
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΥΓΙΝΑ! 14/10
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΖΩΔΙΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...
Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
Ο ΖΥΓΟΣ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΩΝΤΑΣ Ν'ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν'ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ!!
ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ..
ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΞΟΥ ΤΟΝ !!! ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!!!
Αγαπητή librath,
χωρίς να ξέρω το ωροσκόπιό σου, το ζώδιο του ήλιου σου είναι συμβατό με τον ωροσκόπο σου. Αρα πρέπει να είσαι ισορροπημένο άτομο και να ξέρεις τι σου γίνεται. Γιατί τόση απογοήτευση; Τώρα αν δεν θέλουν να σε αγαπήσουν αυτοί που θες, την βόλτα τους και καλό κατευώδιο. Πάμε για τον επόμενο και δεν μασάμε Εεεεεε;;;
Το μόνο που θα έλεγα να αλλάξεις οπωσδήποτε και είναι στο χέρι σου, είναι τα κεφαλαία σου. Πάτα αυτό το caps lock να...φανερωθούν τα πεζά... :bigsmile:
magikadespell
10-07-2006, 01:33 PM
Αγαπητή xrusa το ζωδιάκι σου είναι μια χαρά τι θες τώρα να μπλέκεις με "ύποπτους" και "υποχθόνιους" όπως οι Σκορπιοί είτε υλιστές και πεισματάριδες όπως οι Ταύροι! Ξέρω, ζηλεύεις γιατί λόγω Δία στο Σκορπιό αυτοί οι δυο τα πάνε λίγο καλύτερα φέτος αλλά άσε δουν και αυτοί μια χαρά γιατί με τη μιζέρια του νερού και την ξεροκεφαλιά της γης έχουν ανάγκη και λίγο πλανητικό σπρώξιμο να κάνουν καμιά προκοπή. Περάσαν λίγο δύσκολα και εκείνοι. Κάτσε στον Αέρα παιδί μου και κάνε λίγο κουράγιο μέχρι να μπει ο Δίας στον Τοξότη να γίνουμε όλοι αν μη τι άλλο, πιο αισιόδοξοι!! Με το πλανητικό σκηνικό του τελευταίου χρόνου οι περισσότεροι θέλουμε να αλλάξουμε πλανήτη φαντάζομαι όχι μόνο ζώδιο. Εγώ αν είναι δυνατόν θέλω να αλλάξω και γαλαξία!!!:nuts:
dungarees
10-07-2006, 01:41 PM
γιατί θέλεις ν' αλλάξεις ζώδιο??έχεις το ζώδιο του Μητσοτάκη και θέλεις να το αλλάξεις??ανήκουστο!!
dungarees
10-07-2006, 01:42 PM
γιατί θέλεις ν' αλλάξεις ζώδιο??έχεις το ζώδιο του Μητσοτάκη και θέλεις να το αλλάξεις??ανήκουστο!!:toung:
friary
10-07-2006, 01:46 PM
γιατί θέλεις ν' αλλάξεις ζώδιο??έχεις το ζώδιο του Μητσοτάκη και θέλεις να το αλλάξεις??ανήκουστο!!:toung:
Εππππ... τι έχουμε πει;;; Πολιτικά, θρησκευτικά και ...ποδοσφαιρικά, ούτε για πλάκα. Μπορεί κάποιοι να παρεξηγηθόύν :toung:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ???? ΛΕΩ... ΥΠΑΡΧΕΙ?????? ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΝΑΙ. ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ. Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΥΝΡΤΟΦΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ. ΕΠΙΣΗς ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ!!!
skorpion
10-07-2006, 07:33 PM
τι θες τώρα να μπλέκεις με "ύποπτους" και "υποχθόνιους" όπως οι Σκορπιοί είτε υλιστές και πεισματάριδες όπως οι Ταύροι! Ξέρω, ζηλεύεις γιατί λόγω Δία στο Σκορπιό αυτοί οι δυο τα πάνε λίγο καλύτερα φέτος αλλά άσε δουν και αυτοί μια χαρά γιατί με τη μιζέρια του νερού και την ξεροκεφαλιά της γης έχουν ανάγκη και λίγο πλανητικό σπρώξιμο να κάνουν καμιά προκοπή. Περάσαν λίγο δύσκολα και εκείνοι.
Υποπτοι και υποχθονιοι?:mad::protest: Σε παρακαλω:pain: :scared: :dizzy: Μιζερια? μαλλον παθος θες να πεις!!! (και βαθυ συναισθημα:love: )!!!
Και ας εχω πολλες αερινες επηροες σαν το σκορπιο κανεναςVerneigung(για ηλιακο ζωδιο μιλαμε) Και ναι περασαμε δυσκολα και το δικαιουμαστε και μεις τον Δια μας(ακομα κι αν παει παρεα με τον κρονο) αν και ο Διας στον τοξοτη με συμφερει γιατι εχω πολλους πλανητες εκει και μαλιστα στον 7ο:cheesy:
:bigsmile: :love: